Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Αυτά είναι ρε γμτ....σε ΠΙΣΤΑ 30 ευρώ και στο κοτέτσι 55 ευρώ!!!!! Βέβαια δεν φταίει κανένας άλλος αλλά εμείς που πάμε..... κι όποτε κάνουμε κανένα παράπονο για τη τιμή έχουν την ''πιπίλα'' του πιστά έτοιμη..... Πολλά μπράβο πάντως και συγχαρητήρια στη διοίκηση της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ, για αυτή την απόφαση!!!!!
Αυτά είναι ρε γμτ....σε ΠΙΣΤΑ 30 ευρώ και στο κοτέτσι 55 ευρώ!!!!! Βέβαια δεν φταίει κανένας άλλος αλλά εμείς που πάμε..... κι όποτε κάνουμε κανένα παράπονο για τη τιμή έχουν την ''πιπίλα'' του πιστά έτοιμη..... Πολλά μπράβο πάντως και συγχαρητήρια στη διοίκηση της «Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών ΑΕ-ΟΤΑ, για αυτή την απόφαση!!!!!
μην πατε ...απλα
μια ζωη σε αυτο το τοπο ολοι αυτοι βασιζονταν στη κ@υλ@ μας
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Ναι ρε @ουστη!!!!Αυτα ειναι!κι ειχα φαγωθει πως να βγαλω κανα κονε για εκπτωση..Ενα μεγαλο ευχαριστω στη πιστα σερρων,πραγματικα καλη μειωση ελπιζω να κρατησει..Για να λεμε και του στραβου το δικιο βεβαια το τελευταιο καιρο εχουν ακουστει ασχημα σχολια για τη ποιοτητα του ταπητα τωρα το χειμωνα..ελπιζω να μην ειναι ασχημα τα πραματα..θα το δουμε οταν ανοιξει λιγο ο καιρος κι απο κοντα
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
Κοιταξε εγω ακουσα οτι με τις βροχες τωρα το χειμωνα η πιστα κρατουσε νερα με αποτελεσμα να χαλασει ο ταπητας σε καποια σημεια,κι απ οτι ειδα κι εδω στο θεμα για το track day τον απριλη λενε οτι τον ιουλιο θα κλεισει η πιστα για να ξαναπεραστει μια στρωση.τωρα κατα ποσο ισχυει δε ξερω ελπιζω να μην ειναι χαλια ωστε να ευχαριστηθουμε κανα γυρο με 30ε γιατι μακαρι να κανω λαθος αλλα βλεπω αν στρωθει ιουλιο τον αυγουστο να το ξαναβαλουν 50ε.Ετσι ειχαν κανει και περυσι πριν κλεισει για να στρωθει..Τωρα τι θα γινει τελικα και σε τι κατασταση βρισκεται τωρα ας μας πει κανεις αν γνωριζει απο πρωτο χερι
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
περιεργο να χαλασε καινουριος ταπητας απο τα νερα.απο οσο ξερω θα φτιαξουν στην κ1 κατι.δεν νομιζω να ξαναπερασουν ολη την πιστα πισσα.οπως και να χει η πιστα ειναι πολυ καλυτερη απο πριν και θα βελτιωνεται συνεχως.
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
Πριν δεν ειχα μπει,πηγα 2-3φορες τωρα πριν τα χριστουγενα και με αρεσε παρα πολυ..Γι αυτο ελπιζω κι εγω ναναι ραδιο αρβυλα αυτα που ακουσα,να μαστε καλα και θα το δουμε απο κοντα
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Πως και πως την περιμενω την αυτοψια ,αλλα θα μου παρει κανα μηνα να χω ετοιμο το μηχανακι οποτε κατα μαρτη μερια θα μπορεσω oddy
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Εγω να πω τη μαυρη αληθεια απο την 1η στιγμη φοβομουν την ποιοτητα της ασφαλτου και ειδικα στην κ6 και στην κ10 που ειχε αρχισει ηδη να ξεφτιζει ακριβως πανω στη γραμμη....μακαρι να μην εχει γινει τοση ζημια ωστε να χρειαζεται να αλλαξεις γραμμη....
Για τα λιγα σαμαρακια χεστηκα Εδω μαθαμε να οδηγαμε στα μεγαρα που ειναι χωραφι!!!!
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα Σέρρες στο California Superbike School. Η πίστα ευτυχώς δεν είχε τόσα πολλά χαλικάκια που να δημιουργούν πρόβλημα και ειδικά στην αγωνιστική γραμμή. Πρέπει να άκουσα 1-2 μόνο. Τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε περισσότερα. Εκτός της αγωνιστικής είχε κάτι παραπάνω. Η πίστα έχει στενέψει με νέα διαγράμμιση τύπου ζέβρας, στην Κ5-Κ6-Κ7-Κ10-Κ11-Κ12-Κ13-Κ14. Οι Κ1-Κ2-Κ3-Κ4-Κ8-Κ9-Κ15 δεν έχουν αλλάξει. Η φθορά φαίνεται στα σημεία αυτά. Στην ουσία λείπει υλικό. Δεν είναι λακκούβες, αλλά λείπουν φλούδες ασφάλτου από την φθορά.
Το θέμα μιλώντας με άνθρωπο της πίστας άρχισε τώρα να δημοσιοποιείτε σιγά-σιγά και το κρατούσαν όσο μπορούσαν στην αφάνεια. Η οικονομική ζημιά από την ακύρωση αγώνων στην πίστα και στην πόλη είναι μεγάλη. Προφανώς το θέμα είναι του εργολάβου και της επίβλεψης, αλλά κυρίως του πρώτου. Το έργο προφανώς και έχει εγγύηση από τη μεριά του εργολάβου, αλλά από ότι μου είπανε ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλά για αυτόν. Τον καλύπτουν με λίγα λόγια! Ελπίζω όχι για πολύ!! Τα δείγματα της συμπύκνωσης (καρότα) της ασφάλτου από ότι μου είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν πέρασαν τις δοκιμές. Η άσφαλτος κατά το στρώσιμό της δεν έκαιγε όπως θα έπρεπε, μια που δεν κάπνιζε όπως συνηθίζετε. Ήταν σχετικά κρύα δηλαδή. Επίσης το πάχος των 2 στρώσεων, πάντα κατά τα λεγομένα αυτού του ανθρώπου ήταν λιγότερο από αυτό που έπρεπε, αν και αυτό κατά την γνώμη μου δεν είναι η αιτία του προβλήματος.Η συνέχεια άγνωστη προς το παρόν!!!!!
Μακάρι να λυθεί το γρηγορότερο δυνατόν, αλλά δε το βλέπω!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
χεαχεαχεα ελεος ρε φιλε ...... αλλαξαν την μιση πιστα για να γινει το σχολειο ... τι αλλαξαν δλδ που απλα στενεψαν το πλατος στην μιση πιστα και σε αναγκαζουν να περασεις απο αλλου .... ειχε κατεβει και φιλος μας απο την βουλγαρια να το κανει οσο για το σιγα σιγα τωρα δημοσιοποιειτε ... ειναι 2 εβδομαδες που το φωναζουν μερικοι ... δεν ειναι χαζος ο χαλαρης που ανεβαλε το τδ του ....
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
χεαχεαχεα ελεος ρε φιλε ...... αλλαξαν την μιση πιστα για να γινει το σχολειο ... τι αλλαξαν δλδ που απλα στενεψαν το πλατος στην μιση πιστα και σε αναγκαζουν να περασεις απο αλλου .... ειχε κατεβει και φιλος μας απο την βουλγαρια να το κανει οσο για το σιγα σιγα τωρα δημοσιοποιειτε ... ειναι 2 εβδομαδες που το φωναζουν μερικοι ... δεν ειναι χαζος ο χαλαρης που ανεβαλε το τδ του ....
Αλέξανδρε η πίστα άλλαξε για να μείνει από όσο φαντάζομαι και όχι για την οποιαδήποτε σχολή οδήγησης, μέχρι νεωτέρας βεβαίως. Δύο εβδομάδες που δημοσιοποιήθηκε το πρόβλημα είναι φρέσκο για τους πάνω από 7 μήνες που μπήκε η νέα άσφαλτος και για ένα πρόβλημα που στην ουσία φάνηκε από την αρχή.
ευλογησον να βαλει ο θεος το χερι του να γινει πενα κ να παμε σεμπτεμβρη!!
Schumi Adv. gixxer
και δυστυχως απ'οτι φαινεται στις σερρες θα στρωσουν μονο τις στροφες και μονο οσες ειχαν προβλημα(τουλαχιστον αυτα μας ειπαν χθες στο τηλεφωνο)...α ρε ελλαδαρα μια ζωη ολα μπουρδελο!!!!
nktr έγραψε:
Κώστα όλη θα στρωθεί εκτός από την ευθεία που δεν έχει πρόβλημα
cpantelo έγραψε:
Μακαρι ρε νικο γιατι αυτος που απαντησε στο τηλεφωνο δεν μας τα ελεγε καλα....
Καλημέρες !!!
Με ποιόν μίλησες και πότε? Εγώ μίλησα και την Τρίτη που ξεκίνησαν οι εργασίες και μου το είπε ξεκάθαρα αυτό που σου γράφω. Εσένα δηλαδή τι σου είπε?