| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|
+45totoulis rsv4aprc ghost gabri vaggant cursed2 kouzinas tsasbi JIMK7 kentaurosk8 Lithos sporoskaterini chris8790 Sotoner kapnias suzukaros platonas panikas Kydo Bozos Leroy george88 Vortex lost bolek76 potis Black Eagle nktr akis_k2 sxlogo boutser AggelosK8 ENDURASX thodoris lakisman46 Miou kostaskr6 magfaria Aristosk8 louk6 k8 600 kk κολτρέϊν demk6 ripper gsxrk71000 49 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 01:55 | |
| Στη Μόσχα η K.G.B. συνέλαβε τρεις κατασκόπους. Έναν Άγγλο, ένα Γερμανό και ένα … Πόντιο. Τους μπουζουριάσανε στην ασφάλεια και αρχίσανε τις γνωστές μεθόδους, απόσπασης της αλήθειας… Σε λίγες ώρες ο Άγγλος είχε μαρτυρήσει τα πάντα στους ανακριτές του…
Μετά πήραν μέσα τον Γερμανό ο οποίος άντεξε λίγο παραπάνω στις περιποιήσεις. Πάντως σε δύο μέρες είχε αποκαλύψει τα πάντα. Για ποιον δούλευε, ποια ήταν η αποστολή και οι συνεργάτες του… Ήρθε κι η σειρά του Πόντιου να ανακριθεί. Τον πήραν μέσα τα τσακάλια και τον άρχισαν με το μαλακό:
- “θα μας πείτε για ποιον δουλεύετε, κύριε;” Μιλιά ο Πόντιος.
Τον ρωτάνε πάλι και πάλι. Τίποτα ο Πόντιος. Τον αρχίζουν στο ξύλο, κουβέντα ο Πόντιος. Τον βάλανε σε φωτιά, σε πάγο, τίποτα αυτός. Δεν έλεγε ν’ ανοίξει το στόμα του, κι αυτή η ιστορία πήρε πολλές μέρες. Όλη την ημέρα τον βασανίζανε, και τον ρωτούσαν για ποιον δουλεύει, όμως ο Πόντιος ήταν παλικάρι… Μια νύχτα ο δεσμοφύλακας έξω απ’ το κελί του Πόντιου άκουσε κάτι περίεργους θορύβους και κάτι ψιθύρους. Έσκυψε στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον Πόντιο, καταματωμένο, να παίρνει φόρα από τη μια άκρη του κελιού, να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο και να λέει:
- “θυμήσου ρε για ποιον δουλεύεις!…” | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 01:57 | |
| Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε:
-Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο ανθοπώλης… έφυγε ευχαριστημένος.
Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωί να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα. Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε:
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος.
Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο με φρούτα να τον περιμένει.
Κάποια μέρα ήρθε ένας ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ για κούρεμα. Όταν ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε:
Ο βουλευτής έφυγε ευχαριστημένος.
Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα να ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ!!!
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 01:58 | |
| Ήταν ένας Άγγλος, ένας Αμερικανός και ένας Έλληνας.
Λέει ο Άγγλος: Εγώ είχα έναν παππού που ήταν τόσο ψηλός, που έφτανε ως τον 30 όροφο.
Τι λες ρε λέει ο Αμερικανός, εγώ είχα έναν παππού που όταν ύψωνε το χέρι του έπιανε τα σύννεφα.
Δε μου λες ρε μ@λάκα λέει ο Έλληνας ,εκεί που έψαχνε μέσα στα σύννεφα έπιανε τίποτα μαλακό; Ναι ναι λέει ο Αμερικανός .
Και του απαντάει ο Έλληνας: Ε! τ` @ρχίδι@ του παππού μου ήταν!!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 01:59 | |
| Ήταν κάποτε ένας Αγγλος, ένας Τούρκος κι ένας Πόντιος. Ήρθε ο χάρος να τους πάρει, αλλά αυτοί τον παρακαλούσαν και του έλεγαν ότι ήταν ακόμα νέοι. Ο χάρος έπειτα από πολλή σκέψη τους λέει: -Κοιτάξτε θα σας χαρίσω τη ζωή μόνο αν ρίξετε κάτι στη θάλασσα και δεν το βρω. Πάει ο Αγγλος ρίχνει μια τρίχα αλλά ο χάρος τη βρίσκει. Πάει ο Τούρκος ρίχνει μια κλωστή, μα και αυτή τη βρίσκει. Πάει κι ο Πόντιος ρίχνει κάτι και του λέει ο χάρος: -Αν δεν το βρω αυτό που έριξες θα σωθείτε όλοι. Ψάχνει, ξαναψάχνει πουθενά. - Καλά του λέει τι έριξες; - Ένα ντεπόν … αναβράζον!!! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 01:59 | |
| Λέει η γυναίκα στον άντρα της που είναι έτοιμος για την θανατική του ποινή στην Ηλεκτρική Καρέκλα :
-Άντρα πες μου τι θες να κάνω αυτή την δύσκολη ώρα για σένα;
-Κράτα μου το χέρι…!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 02:34 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 03:15 | |
| ειναι μια κατσαριδα ανασκελα και κουνουσε τα ποδια της νευρικα.. τη ρωταει μια αλλη κατσαριδα..
-αερομπικ??
-οχι. αεροζολ... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 10:46 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 21:49 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 22:48 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 22:49 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 22:51 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 22:51 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 22:52 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 22:53 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 17 Μαρ 2012, 23:06 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:44 | |
| Η μικρή στην θάλασσα βλέπει ένα αγοράκι γυμνό και ρωτάει...
Κοριτσακι - Τι είναι αυτό μαμά; Μαμα - Πουλάκι. Κοριτσακι - Γιατί δεν έχω και εγώ; Μαμα - Γιατί είσαι κοριτσάκι. Κοριτσακι - Όταν μεγαλώσω θα έχω και εγώ ένα τέτοιο; Μαμα - Αν είσαι καλό κορίτσι, όταν μεγαλώσεις θα έχεις ένα. Κοριτσακι - Και αν δεν είμαι καλό κορίτσι;. Μαμα - Ε τότε θα έχεις πολλά! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:44 | |
| Πάει ο άντρας στο σπίτι και βλέπει την γυναίκα του να πλένει πιάτα. - “Γυναίκα παράτα τα όλα και έλα να κάνουμε sex!” Παρατάει η γυναίκα το πλύσιμο των πιάτων κι αρχίζει με χαρά να ξεντύνεται! - “Όχι εδώ μωρό μου, σήμερα λέω να πάμε για πρώτη φορά στο απέναντι παρκάκι, να κάνουμε κι εμείς μια φορά κάτι τρελό, θέλεις;” Η γυναίκα ενθουσιάζεται και χωρίς δεύτερη κουβέντα ανοίγει την πόρτα και πάνε στο απέναντι παρκάκι! Αρχίζει το μπαλαμούτι και τα σχετικά, ώσπου ξαφνικά εμφανίζεται ένας αστυνομικός και τους πιάνει: - “Τί γίνεται εδώ; Δεν ντρέπεστε; Θα σας κόψω πρόστιμο για προσβολή δημοσίας αιδούς!” Αντιδράει ο άντρας, αλλά ο αστυνομικός δεν δέχεται τίποτε και αρχίζει να τους κόβει κλήσεις. - “Λοιπόν για τον κύριο 30 ευρώ πρόστιμο και για την κυρία 100 ευρώ πρόστιμο!” - “Καλά κύριε αστυνομικέ”, ρωτάει ο άνδρας, “γιατί εγώ 30 και η γυναίκα μου 100;” - “Γιατι η γυναικα σας ηταν εδω και χθες!!” | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:45 | |
| Άν το πέος είχε ετικέτα τι θα έγραφε;
Ανακινήστε καλά πριν την χρήση ! | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:46 | |
| Είναι τέσσερις φίλοι σ' ένα καφέ και συζητάνε. Κάποια στιγμή η συζήτηση φτάνει στο θέμα "ποίος τρώει το μεγαλύτερο κέρατο!" Και λέει ο πρώτος "το μεγαλύτερο κέρατο το τρώνε οι στρατιωτικοί". Γιατί το λες αυτό; του λέει ο δεύτερος. "Γιατί, εξηγεί, λείπουν συνέχεια από το σπίτι, τρέχουν από εδώ και από εκεί με ασκήσεις και ιστορίες τι να κάνει η γυναίκα μόνη τόσο ελεύθερο χρόνο έχει, να μην τον γεμίσει; Δεν συμφωνώ λέει ο δεύτερος, εγώ πιστεύω πως το χειρότερο κέρατο το τρώνε οι γιατροί. "Γιατί το λες αυτό;" του λένε οι άλλοι, και συνεχίζει εξηγώντας, "Εκεί που κάθονται όμορφα και ωραία με την οικογένεια χτυπάει το κινητό τους, επείγοντα περιστατικά από τη μία, εφημερίες από την άλλη, όλο ιστορίες με αποτέλεσμα ολημερίς και ολονυκτίς να λείπουν. "Όχι", πετάγεται ο τρίτος, το χειρότερο κέρατο το τρώνε λέει οι ναυτικοί. Γιατί λείπουν κάνα 6μηνο, τι να σου κάνει γυναίκα μόνη τόσο καιρό; Ο τέταρτος της παρέας δεν μιλούσε και άκουγε μόνο πικραμένος. Τι έχεις ρε, του λένε οι άλλοι. Εσύ γιατί δεν λες τίποτα; Και απαντάει: "Tι να πω και εγώ που είμαι Στρατιωτικός Γιατρός του Πολεμικού Ναυτικού..." | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:48 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:55 | |
| Ήταν τρία τρίδυμα μέσα στην κοιλιά μιας γυναίκας και μιλούσαν για το τί θα γίνουν όταν μεγαλώσουν. - Εγώ, λέει το πρώτο, όταν θα μεγαλώσω θα γίνω ηλεκτρολόγος. - Γιατί; ρωτούν τα άλλα δύο. - Να ρε παιδιά, εδώ μέσα είναι πολύ σκοτεινά. Να βάλουμε καμιά λάμπα… -Εγώ, λέει το δεύτερο, θα γίνω υδραυλικός. - Γιατί; - Πολλά νερά έχει εδώ μέσα. Θα βάλω κάνενα σωλήνα. - Εγώ, λέει και το τρίτο, θα γίνω αστυνομικός. - Γιατί; ρωτάνε τα άλλα τρίδυμα. - Γιατί θέλω να πιάσω αυτόν τον καράφλα που κάθε βράδυ έρχεται και μας φτύνει!
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:56 | |
| Μια μητέρα είχε τρεις κόρες, και οι τρεις παρθένες.. Παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί. Η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους, ήθελε να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα (για να μη καταλάβουν τίποτα οι άντρες τους) πως είναι η εμπειρία τους. Η πρώτη έστειλε μιά κάρτα από την Ταϊτή, 2 μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο "Nescafé"! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι Nescafe Έγραφε "Good to the last drop. Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της . Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από την Κυανή Ακτή, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε: "Rothmans" Η μητέρα ήξερε τώρα τι να κάνει, έτρεξε πήρε ένα πακέτο τσιγάρα, και διάβασε: "Extra Long. King Size" Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της.. Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Conflan Ste Honorine . Η μητέρα περίμενε μιά βδομάδα, δύο, τρεις... Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες και αυτές με τρεμάμενο χέρι: "South Africa Airways" Η μητέρα άρπαξε ένα περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της SAA Και η διαφήμιση έγραφε: "Ten times a day, seven days a week, both ways."
| |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 22:59 | |
| | |
|
| |
ripper Elite gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 23:00 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|