Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 23:01
πως φαινεται η καλη νοικοκυρα!
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 23:03
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 18 Μαρ 2012, 23:36
ripper έγραψε:
Μια μητέρα είχε τρεις κόρες, και οι τρεις παρθένες.. Παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί. Η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους, ήθελε να ξέρει πως περνάνε κατά την διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα (για να μη καταλάβουν τίποτα οι άντρες τους) πως είναι η εμπειρία τους. Η πρώτη έστειλε μιά κάρτα από την Ταϊτή, 2 μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο "Nescafé"! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι Nescafe Έγραφε "Good to the last drop. Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της . Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από την Κυανή Ακτή, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε: "Rothmans" Η μητέρα ήξερε τώρα τι να κάνει, έτρεξε πήρε ένα πακέτο τσιγάρα, και διάβασε: "Extra Long. King Size" Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της.. Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Conflan Ste Honorine . Η μητέρα περίμενε μιά βδομάδα, δύο, τρεις... Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες και αυτές με τρεμάμενο χέρι: "South Africa Airways" Η μητέρα άρπαξε ένα περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της SAA Και η διαφήμιση έγραφε: "Ten times a day, seven days a week, both ways."
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 19 Μαρ 2012, 00:06
έχω λιώσει στα γέλια....
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 19 Μαρ 2012, 02:25
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 20 Μαρ 2012, 22:21
Δύο "άτακτες" φίλες αποφασίζουν να κάνουν νηστεία εν όψει του Πάσχα... - Αγαπητή μου, φέτος πρέπει να κρατήσουμε τη νηστεία... και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε και το σεξ...! - Ναι αγαπητή μου, έχεις δίκιο... Μετά από δύο εβδομάδες συναντιούνται στο δρόμο. Η μία "άτακτη" φίλη κρατάει αγκαλιά δύο ναυτάκια... οπότε η άλλη της λέει οργισμένη: - Καλά μωρή, δεν είπαμε να κάνουμε νηστεία και από το σεξ; - Μα αγαπητή μου...., αυτά είναι θαλασσινά
Γυναίκα, τα έμαθες τα νέα; Βγήκαν οι καινούργιες ολυμπιακές καπότες... - Τι εννοείς ολυμπιακές; ρωτάει η γυναίκα. - Στα τρία χρώματα των μεταλλίων, χρυσό, ασημένιο και χάλκινο. Θα τις χρησιμοποιήσουμε σήμερα κιόλας! - Και ποια θα φορέσεις εσύ άντρα μου; - Τη χρυσή, βέβαια! - Δε φοράς καλύτερα την ασημένια, μήπως και τελειώσεις δεύτερος καμιά φορά
Aγάπη μου πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε οικονομίες, από αύριο θα αρχίζεις να μαγειρεύεις καλύτερα για να διώξουμε την μαγείρισσα. - Και απο αύριο θα αρχίσεις να με γ... καλύτερα για να διώξουμε και τον κηπουρό
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 03:35
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 08:23
thodoris έγραψε:
Δύο "άτακτες" φίλες αποφασίζουν να κάνουν νηστεία εν όψει του Πάσχα... - Αγαπητή μου, φέτος πρέπει να κρατήσουμε τη νηστεία... και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κόψουμε και το σεξ...! - Ναι αγαπητή μου, έχεις δίκιο... Μετά από δύο εβδομάδες συναντιούνται στο δρόμο. Η μία "άτακτη" φίλη κρατάει αγκαλιά δύο ναυτάκια... οπότε η άλλη της λέει οργισμένη: - Καλά μωρή, δεν είπαμε να κάνουμε νηστεία και από το σεξ; - Μα αγαπητή μου...., αυτά είναι θαλασσινά
Γυναίκα, τα έμαθες τα νέα; Βγήκαν οι καινούργιες ολυμπιακές καπότες... - Τι εννοείς ολυμπιακές; ρωτάει η γυναίκα. - Στα τρία χρώματα των μεταλλίων, χρυσό, ασημένιο και χάλκινο. Θα τις χρησιμοποιήσουμε σήμερα κιόλας! - Και ποια θα φορέσεις εσύ άντρα μου; - Τη χρυσή, βέβαια! - Δε φοράς καλύτερα την ασημένια, μήπως και τελειώσεις δεύτερος καμιά φορά
Aγάπη μου πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε οικονομίες, από αύριο θα αρχίζεις να μαγειρεύεις καλύτερα για να διώξουμε την μαγείρισσα. - Και απο αύριο θα αρχίσεις να με γ... καλύτερα για να διώξουμε και τον κηπουρό
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 12:50
thodoris έγραψε:
πολύ καλά!!!
gsxrk71000 Hero gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 13:10
O Τοτός κάνει πάρτυ στο σπίτι του για τα γενέθλια του. Η μητέρα του είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει λιχουδιές για τα παιδιά. Εκείνη την ώρα έρχεται ο πατέρας του Τοτού από τη δουλειά και λέει στη γυναίκα του.
- Γυναίκα έχω ορμές και θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα αμέσως. - Μα αντρούλη, έχουμε πάρτυ, καλεσμένους και θα γίνουμε ρεζίλη. - Δεν αντέχω ούτε λεπτό και πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα βολέψουμε. - Δηλαδή σαν τι; - Να, εσύ θα κοπείς λίγο με το μαχαίρι, θα σπάσουμε και ένα πιάτο και θα πούμε ότι έσπασε ένα πιάτο και κόπηκες όταν μάζευες τα σπασμένα και ότι θα πάμε πάνω για να στο δέσω. Πράγματι κόβεται λίγο η μητέρα του Τοτού, πετάνε και ένα πιάτο κάτω για να σπάσει. Ακούει ο Τοτός το θόρυβο και τρέχει στην κουζίνα. - Τι έγινε; - Τίποτα σημαντικό, απαντάει ο πατέρας του, έσπασε ένα πιάτο η μαμά σου και κόπηκε όταν τα μάζευε και θα πάμε πάνω να το δέσουμε. - Καλά, λέει ο Τοτός και ξαναγυρίζει στους φίλους του, ενώ οι γονείς του πήγανε επάνω. Η ώρα περνούσε, οπότε ο Τοτός ανησύχησε και πήγε επάνω να τι γίνεται. Περνώντας έξω από την κρεβατοκάμαρα των γονιών άκουσε βογκητά. Σκύβει και βλέπει τους γονείς του να κάνουν έρωτα. Αμέσως αλλάζει χρώμα και γίνεται άσπρος, κατεβαίνει με τα τέσσερα τα σκαλοπάτια, τρέχει κλείνει τη μουσική και γυρίζει προς τους φίλους του και τους λέει: - Μην τολμήσει κανένας να σπάσει πιάτο γιατί θα τον γ@μήσει ο πατέρας μου.
gsxrk71000 Hero gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 13:16
Τηλεφωνικός διάλογος µάνας µε γιο που σπουδάζει σε πανεπιστήµιο της περιφέρειας…
- Έλα, µαµά! - Έλα, παιδί µου, πού χάθηκες; - Πού χάθηκα, χτες βράδυ µιλήσαµε… - Από χτες βράδυ µέχρι σήµερα ξέρεις πόσα µπορούν να συµβούν; Ένα λεπτό θέλει να γίνει το κακό! - Να σε παίρνω δηλαδή κάθε ΕΝΑ λεπτό; - Λέω, παιδί µου… Της Μαρίας ο γιος δεν πήγε για σοκοφρέτα απ’ το περίπτερο και του ‘σπασε το πόδι το αγροτικό; -Δεν τρώω σοκοφρέτες! - Σκούφο φοράς; - Μες στο σπίτι, πας καλά; - Γιατί φοράς έξω απ’ το σπίτι; - Κανένα παιδί δεν φοράει σκούφο! - Δεν µε νοιάζει τι κάνουν τα άλλα παιδιά, το δικό µου µε νοιάζει! Να φοράς σκούφο και να καλύπτεις και τα αυτιά, από τα αυτιά κρυώνει ο άνθρωπος! - ∆εν κάνει κρύο! - Μια ζωή «δεν κάνει κρύο» και µια ζωή έτρεχα για αντιπυρετικά! Μυαλό δεν θα βάλεις ποτέ, κοτζάµ άντρας είσαι πια! - Άσε µε, ξέρω τι κάνω! - Την τύφλα σου ξέρεις, µικρό παιδί είσαι ακόµα! - Τι είµαι τελικά, ρε µάνα, κοτζάµ άντρας ή µικρό παιδί; - Τα γάντια τα µάλλινα τα φοράς; Από τα χέρια κρυώνει ο άνθρωπος! - Τα φοράω! - Δεν τα φοράς, ψέµατα µου λες για να µε ξεφορτωθείς! Πες µου τώρα ότι περπατάς και ξυπόλυτος στα µωσαϊκά, από τα πόδια κρυώνει ο άνθρωπος! - Μάνα δεν είµαι στην Αλάσκα, στα Γιάννενα είµαι! - Ο Θοδωρής Κολυδάς είπε ότι έχει κρύο στα Γιάννενα! - Κι εγώ ο Θανάσης Ηλιόπουλος σου λέω ότι ∆ΕΝ έχει κρύο στα Γιάννενα! - Και γιατί να πιστέψω εσένα κι όχι τον επιστήµονα; - Γιατί ο επιστήµονας δεν ζει στα Γιάννενα! - Τουλάχιστον το φερµουάρ του µπουφάν σου µέχρι επάνω να το σηκώνεις! Όχι να αφήνουµε τα λαιµά έξω, από τα λαιµά κρυώνει ο άνθρωπος! - Ναι, µάνα! Ναι, ναι, ναι! Έξω έχει 20 βαθµούς κι ο τρελός του χωριού θα κυκλοφορεί στην πόλη µε γάντια, σκούφο, κασκόλ, µπουφάν κι ένα αερόθερµο αγκαλιά! Να γελάσουν λίγο κι οι πικραµένοι που τους κόβουν την επικουρική! - Θα σου στείλω µε το ΚΤΕΛ γεµιστά που σ’ αρέσουν! - ∆εν µου αρέσουν τα γεµιστά! - Τι λες τώρα; Μικρός τα τρωγες σαν τρελός, φώναζες «τέλω γεµιτά, τέλω γεµιτά», σαν να σ’ ακούω, µανάρι µου µωρέ, πουλάκι µου εσύ, τι καλό παιδί που ήσουνα, µε τα ωραία σου τα µαλλάκια, µε τις µπουκλίτσες σου… λούστηκες; - Τι λες τώρα; Από το λούσιµο κρυώνει ο άνθρωπος! - Γεµιστά σου ‘βαλα µπόλικα να τρατάρεις και τον καθηγητή σου, εξετάσεις έρχονται! - Μάνα, σε χάνω! - Γιατί παιδί µου, τι έχω και µου το κρύβετε; - Όχι, σε χάνω, λέω, δεν έχω σήµα… Αντε γεια… - Το κινητό είναι φορτωµένο; -Και το κινητό είναι φορτωµένο κι εγώ επίσης! - Φορτωµένο να το ’χεις για την κακιά στιγµή… Της Καλλιόπης η Μαρία… - Μάνα, σε κλείνω… - Να σου στείλω το εσωθερµικό το σώβρακο; Και να αλλάζεις κάθε µέρα… Του Προκόπη ο Αντωνάκης ξεράθηκε στο Μετρό κι ήταν µε τρύπιο µποξεράκι, ρεζίλι έγινε η µάνα του! - Μάνα, έλεος, λυπήσου µε, δεν αντέχω άλλο! - Άµα δεν σ’ τα πω εγώ, ποιος θα σ’ τα πει, ο ξένος; - Κάθε µέρα, κάθε µέρα, κάθε µέρα ΓΙΑΤΙ το κάνεις αυτό; Και κυρίως ΠΩΣ το κάνεις αυτό; - Αγόρι µου, µάνα είναι µόνο µία! - Ευτυχώς, µάνα! Ευτυχώς! ∆εν θ’ άντεχα και δεύτερη!
ripper Elite gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 15:57
Ρωτάει ο Άγγλος τον Γερμανό: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα σπίτι στις Άλπεις. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα μια Porsche 911 Carrera. Ρωτάει ο Γερμανός τον Γάλλο: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα για την κόρη μου ένα διαμέρισμα στις Κάννες. - Και τα υπόλοιπα; - Με τα υπόλοιπα αγόρασα ένα Audi A6 Avant.
Ρωτάει ο Γάλλος τον Έλληνα: - Πήρατε αύξηση φέτος; - Πήραμε! - Και τι τα έκανες; - Ε να, αγόρασα ένα παπάκι 125 cc. - Και τα υπόλοιπα; - Τα υπόλοιπα τα έβαλε η μάνα μου...!!!
gsxrk71000 Hero gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 21 Μαρ 2012, 16:02
και αυτό στην πραγματικότητα είναι... δεν είναι ανέκδοτο...
μεχρι να μαθω να λυνω αυτη τη π@π@αρια το κυβο του Rubick ειχα φαει τρελο σκαλωμα για μερες !!!!!
τελικα τον 3χ3 τον εχω για πλακα αλλα μετα πηρα ενα 5χ5 για να εχω να ασχολουμαι και τελικα τον εκανα κομματια απο τα νευρα μου !!! και φανταστειτε οτι υπαρχει και 7χ7.....ΠΙΚΡΑ !!!!