Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 18 Οκτ 2012, 14:14
2 Κολλητές ! - Αγάπη μου τι κουκλα που είσαι σήμερααα - Ευχαριστώ μωρό μου και εσύ γκομενάρα.!!
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 18 Οκτ 2012, 19:10
- Εμπρός .... Η δεσποινίς Σούλα;
- Μάλιστα, λέγετε.
- Δεσποινίς Σούλα, εδώ ο Ευάγγελος, ο λογιστής σας. Σας παίρνω για να σας πληροφορήσω ότι το όνομα σας συμπεριελήφθη στη λίστα του ΣΔΟΕ λόγω ασυμβατότητας της περιουσίας σας και του δηλωθέντος μισθού σας ως γραμματέα υπουργού.
- Παναγίτσα μου, και τώρα;
- Κάντε το εξής: Στείλτε μου αντίγραφο της κυρίας πηγής εσόδων σας και θα δω τι μπορώ να κάνω.
- Τώρα αμέσως κύριε Βαγγέλη ...... βγάζω ήδη φωτοτυπία και τη διαβιβάζω με φαξ!!!
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 18 Οκτ 2012, 19:13
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 18 Οκτ 2012, 20:01
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 20 Οκτ 2012, 02:33
Ενός του έχει μπει η εμμονή ιδέα ότι το πουλί του ήταν πολύ μικρό. Και δεν
πλησίαζε γυναίκα, μην τυχόν γελοιοποιηθεί. Ώσπου μια μέρα ερωτεύεται μια
νοσοκόμα. Και ένα βράδυ, καταλήγουν στο σπίτι της. Βάζει ΑΥΤΗ κατάλληλη
μουσική
και τον προωθεί προς το υπνοδωμάτιο. ΑΥΤΟΣ, έντρομος, της εκθέτει το
πρόβλημα
του.
ΑΥΤΗ -μην φοβάσαι, νοσοκόμα είμαι, δεν θα γελάσω
ΑΥΤΟΣ(κατακόκκινος, τα κατεβάζει)
ΑΥΤΗ -μια χάρα είναι, έχω δει και μικρότερα
ΑΥΤΟΣ -δεν σε πιστεύω
ΑΥΤΗ (ψιλοκαγχάζοντας) -αλήθεια σου λέω. Παλιότερα δούλευα σε μαιευτήριο
gabri Normal gixxer
Όνομα: : Γαβρίλος. Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 368 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου...! Hμερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 20 Οκτ 2012, 11:04
Ήταν ένα παιδί και ρώτησε τον πατέρα του για τη διαφορά μεταξύ θεωρίας και πραγματικότητας. Αυτός του απάντησε: "Ρώτα τη μάνα σου αν της δίναμε ένα εκατομμύριο ευρώ θα πήγαινε να πηδ**θεί με άλλον;". Ο μικρός πήγε και τη ρώτησε κι αυτή απάντησε: "Ένα εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά και φυσικά θα το έκανα". Ο μικρός είπε στον πατέρα του για την απάντηση της μάνας του και αυτός του είπε:" Πήγαινε ρώτα την αδερφή σου που αρραβωνιάζεται σύντομα αν κι αυτή θα πήγαινε να πηδ**θεί με άλλον για ένα εκατομμύριο ευρώ. Κι αυτή απάντησε: "Φυσικά και θα πήγαινα για τόσα πολλά λεφτά". Έτσι γύρισε το παιδί γεμάτο απορία και ρώτησε τον πατέρα του: "Τώρα μπαμπά ποιο είναι το συμπέρασμα που βγάζουμε;" Και ο πατέρας του απαντά: "Το συμπέρασμα είναι ότι θεωρητικά έχουμε δύο εκατομμύρια ευρώ αλλά στην πραγματικότητα έχουμε δύο πουτ**ες στο σπίτι!"
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 20 Οκτ 2012, 13:55
- Θες να σου κάνω τσουρεκάκια; - Όχι - Σίγουρα δε θες λίγα; - Ναι - Δε μου είναι κόπος να κάνω μερικά - Δε θέλω - Μήπως αργότερα; - Άστο έγιναν!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 20 Οκτ 2012, 14:34
Leroy έγραψε:
- Θες να σου κάνω τσουρεκάκια; - Όχι - Σίγουρα δε θες λίγα; - Ναι - Δε μου είναι κόπος να κάνω μερικά - Δε θέλω - Μήπως αργότερα; - Άστο έγιναν!!
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 20 Οκτ 2012, 22:04
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 23 Οκτ 2012, 13:22
Είκοσι απορίες που δεν έχουν ακόμα λυθεί. (!!)
1. Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ; 2. Πού είναι ο Βρόντος; 3. Γιατί λέγονται πολυ-θρόνες, αφού κάθεται μόνο ένας;
...4. Γιατί λέμε «κοιμάται σαν μωρό», όταν τα μωρά ξυπνούν κάθε δύο ώρες; 5. Τα αμπελοφάσουλα παράγουν κρασί ή φασολάδα; 6. Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος; 7. Τι μέγεθος πρέπει να αποκτήσει το σαγανάκι για να πάψει να αναφέρεται με υποκοριστικό; 8. Για ποιο λόγο σιδερώνουν τις πυτζάμες; 9. Πώς λέγεται η φέτα πριν κοπεί; 10. Πόσο καλή φρούρηση έχουν πια αυτά τα πράσα και τους πιάνουν όλους εκεί; 11. Πώς λύνει το πρόβλημα με τα οδοντικά σύμφωνα όποιος μιλάει έξω από τα δόντια; 12. Γιατί το λένε λευκό κρασί, αφού είναι κίτρινο; 13. Υπάρχει επιστημονική εξήγηση γιατί το παρδαλό κατσίκι έχει μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ από τα υπόλοιπα μονόχρωμα; 14. Υπάρχει λογική απάντηση στην ερώτηση «Γύρισες»; 15. Πόσοι κούκοι φέρνουν την άνοιξη; 16. Γιατί όταν οι τράπεζες στέλνουν τελευταία ειδοποίηση για μια δόση, στη συνέχεια αθετούν την υπόσχεσή τους και ασχολούνται ξανά μαζί μας; 17. Tο @ σε τι ακριβώς μοιάζει με το παπάκι; 18. Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το πελεκούδι και είναι ΤΟΣΟ εύφλεκτο ; 19. Αυτός που έγραψε τον στίχο «Σαν την παπαρούνα μοιάζεις, όλο χρώματα αλλάζεις» τι ακριβώς είχε πάρει; 20. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει τμήμα αισθητικής προσώπου στο ΙΕΚ «ΑΚΜΗ»;
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 23 Οκτ 2012, 16:39
ΔΙΑΒΑΣΤΕ μερικές από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι Έλληνες και οι Γερμανοί αντίστοιχα στον χώρο εργασίας: