gsx600Rnikos Normal gixxer
Τόπος : cyprus Ηλικία : 30 Αριθμός μηνυμάτων : 228 Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011
| Θέμα: Απ: πλαισιο κ8 ερωτηση Παρ 30 Μαρ 2012, 02:00 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- gsx600Rnikos έγραψε:
- εμενα το δικο μου επεσε με 23χιλιομετρα σε χοματακι απο μαλακια μου και γδαρθικε ελαφρος το λισαμε και δεν ειδαμε καπιο ραγισμα απο τοτε κανω σουζες καθημερινα και δεν παθενει τιποτα ... πρεπει να αρχισω να φοβαμαι?
600 και 750 δεν εχει ακουστει ποτε οτι κοβουν, αλλο πλαισιο απο τα 1000, τωρα για το θεμα σουζες θα σου προτεινα να μη πιεζεις τη τυχη σου Νικο, "οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος ....καθετε και σε ενα" προσεχε τι κανεις οπου το κανεις και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!! +600 | |
|
landen Adv. gixxer
Όνομα: : Billakos Τόπος : sau paolo Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 734 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο κ8 ερωτηση Σαβ 31 Μαρ 2012, 00:11 | |
| - bourne_k8 έγραψε:
- καλησπερα παιδια...ειμαι καινουργιος εδω..επειδη αγορασα προσφατα ενα κ8 με εχουν ζαλισει ολοι να το δωσω γτ κοβετε ευκολα ο σκελετος και 8α σκοτωθω...μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?
φιλαρακο..πες τους να πανε να κανουν μπανιο να συνελθουν..αντε με τον καθε δηθεν πολυξερο///..αααα κανε κ εσυ το χαζο ρε και πες τους ε ρε παιδια δ τ θελω και τ χαριζω μιας κ κοβει πλαισιο.....ουραααα θα παρακαλανε οι...αντε μ πω.. | |
|