Greek GSX-R forum
πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Poll_l10πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Poll_c10πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Poll_l10πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Poll_c10πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

πλαισιο κ8 ερωτηση

Πήγαινε κάτω 
+15
Opeth
BillyGsxR
teo46
theatiss
kostaskr6
lKiNG
k8 600 kk
louk6
magfaria
Sotos27
mistiriodis_tsantakias
T.R.E
Miou
kentaurosk8
bourne_k8
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gsx600Rnikos
Normal gixxer
Normal gixxer
gsx600Rnikos

Άντρας Τόπος : cyprus
Αριθμός μηνυμάτων : 228
Αγωνιζόμενος : ΛΕΜΕΣΟΣ-ΑΓΡΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2011

πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλαισιο κ8 ερωτηση   πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 30 Μαρ 2012, 02:00

k8 600 kk έγραψε:
gsx600Rnikos έγραψε:
εμενα το δικο μου επεσε με 23χιλιομετρα σε χοματακι απο μαλακια μου και γδαρθικε ελαφρος το λισαμε και δεν ειδαμε καπιο ραγισμα απο τοτε κανω σουζες καθημερινα και δεν παθενει τιποτα ... πρεπει να αρχισω να φοβαμαι? souza

600 και 750 δεν εχει ακουστει ποτε οτι κοβουν, αλλο πλαισιο απο τα 1000,
τωρα για το θεμα σουζες θα σου προτεινα να μη πιεζεις τη τυχη σου Νικο, "οποιος πηδαει πολλα παλουκια στο τελος ....καθετε και σε ενα" προσεχε τι κανεις οπου το κανεις και ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ !!!

+600
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
landen
Adv. gixxer
Adv. gixxer
landen

Άντρας Όνομα: : Billakos
Τόπος : sau paolo
Αριθμός μηνυμάτων : 734
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλαισιο κ8 ερωτηση   πλαισιο κ8 ερωτηση - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 31 Μαρ 2012, 00:11

bourne_k8 έγραψε:
καλησπερα παιδια...ειμαι καινουργιος εδω..επειδη αγορασα προσφατα ενα κ8 με εχουν ζαλισει ολοι να το δωσω γτ κοβετε ευκολα ο σκελετος και 8α σκοτωθω...μπορειτε να μου δωσετε τα φωτα σας?

φιλαρακο..πες τους να πανε να κανουν μπανιο να συνελθουν..αντε με τον καθε δηθεν πολυξερο///..αααα κανε κ εσυ το χαζο ρε και πες τους ε ρε παιδια δ τ θελω και τ χαριζω μιας κ κοβει πλαισιο.....ουραααα θα παρακαλανε οι...αντε μ πω..
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

πλαισιο κ8 ερωτηση
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» gsxr 750 k8 ερωτηση για πλαισιο
» Πλαισιο
» ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΛΟΙΠΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com