| TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! | |
|
+37Aristosk8 mx5 dimchrist BillyGsxR filippos AggelosK8 Feelgood kostas-1000k9 nktr opoulian GIXXERAKIAS georgeIII akis_k2 babis k8 No Fear giannisp 888hayabusa potis Painterz nasos-v Bozos kontos 750 cb130081 ripper teo46 karagio ripseventh kostaskr6 christ-r gsxrk71000 Kydo cpantelo magfaria Miou k8 600 kk usabug sofo65 41 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:03 | |
| Ελα ρε νταξει οι τουμπες ειναι για να τις τρωμε και να περνουμε παρασημα αν ειναι ανωδινες!!!Νασο γρηγορα σηκωθηκες!!!! εγω αμα θυμασαι εκει που εφαγα την τουμπα εφερα και 3 κολοτουμπες μεχρι να ερθετε να δειτε αν ειμαι καλα!!!!χεχεχεχεχε | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:03 | |
| - opoulian έγραψε:
- ε οχι και χαλαρα!ειδες ποσο συρθηκε το μηχανακι!παντως ο αισθητηρας πτωσης δουλεψε τζαμι.Νασο απο κρυα λαστιχα προηλθε η πτωση η εγινε κατι αλλο!
80 εγραφε στο κοντερ εκεινη την στιγμη και ημουν ακομα στην εισοδο.... τι ηταν γρηγορα? ναι μαλλον απο κρυα λαστιχα αλλα και παλι ... τι να πω... μαλακια εγινε, σιγουρα ,εκ του αποτελεσματος , δεν το προσεξα οσο επρεπε | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:11 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:14 | |
| μην αναρωτιέσαι, τέτοια ώρα, κρύα λάστιχα Νάσο ευτυχώς που έφυγε με low και όλα οκ Το έργο στη Κφάκα με το που μπαίνεις από τα πιτς όταν πέφτει η θερμοκρασία έχει γίνει τελικά πλέον θεσμός Θέλει προσοχή και ας μην πιέζεις ρπμ !!! είναι κουλό και σε τρελαίνει γιατί πηγαίνεις χαλαρά και στην κάνει. Σε αυτή τη στροφή όλες οι πτώσεις από κρύα λάστιχα και χωρίς πίεση | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:29 | |
| που ειναι αυτος ο feelgood ? εχει βιντεακι με την φαγωμαρα μας.... πολυ την ευχαριστηθηκα... πρεπει να εβλεπε ο ενας τον κωλο του αλλου 3-4 φορες σε 2 γυρους.... | |
|
| |
kostas-1000k9 Normal gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Αθήνα - Τρίκαλα Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Hμερομηνία εγγραφής : 07/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:45 | |
| Μπράβο στα παιδιά και από μένα. Πέρασα και εγώ το απόγευμα κατά τις 5 μαζί με τη γυναίκα και τον rossi που έχει στην κοιλιά (έτσι για να ακούει και να μαθαίνει από νωρίς!!!). Πολύ ωραίο το παρεάκι. Ήρθα τη στιγμή που έμπαιναν οι γλήγοροι μέσα και το απόλαυσα ακόμα περισσότερο. Πέρα απ'τα γνωστά ιπτάμενα αδέλφια και τον Kydo έπαθα πλάκα με το πως γύρναγε και ο παγκόσμιος πλέον Miou. Τον είχα δει πάλι τέλη Σεπτέμβρη αλλά χθες ήταν ακόμα καλύτερος. Τους περνούσε σα σταματημένους και φυσικά ήρθε και το 1.02,9. Και όταν βγήκε βέβαια πήγε κατευθείαν και πήρε . Νάσο πολύ περίεργη πτώση αλλά πάλι καλά που δεν χτύπησες εσύ και δεν έπαθε και ζημιά το μηχανάκι. Και πάλι μπράβο σε όλους. Περιμένω πως και πως να μαζέψω λεφτά να εξοπλιστώ για να μπω και εγώ μέσα. Άντε να δούμε. | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 10:48 | |
| καλήμερα καλήμερα και απο μενα !!! τι να πω η μάλλον τι να πρωτοπω !!! κάθε φορά που φεύγω απο την πιστά έχω μάθει και κάτι παραπάνω. για το παρεακι τι να πω απλα για το γελιο δεν το αναφέρω καθώς είμαστε όλοι άλλα όλα τα παιδιά βοηθάνε!! ο κκ σε χρέη μπαμπά σε παίρνει απο το χερι και σου λεει εδω βλαμμενε τωρα εδω τωρα εκει σε ολλες τις στροφες ο τεο καποια στιγμη ηταν με ενα κατσαβιδι και ασχοληθηκε με 5-6 μηχανακια νασος κλασικα καθος και τοσα αλλα παιδια με τις συμβουλες τους μιου κωστας χαλανδρι και σιγουρα ξεχναω καποιους για το τελος και για μερικους κυριους που με κραζαν να ανεβω γκρουπ (και καλα καναν) α τους πω πως ηρθε η ωρα να αλλαξουν και αυτοι με την σειρα τους κ.μιου εσπασες και το 3 ,κ.κκ αφου μπηκε και το κοκκινο αυτοκόλλητο καταλαβαίνεις !! | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 11:45 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 11:47 | |
| άστο να πάει. σήμερα ειμαι για ψόφο !!!
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 12:52 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 13:07 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 13:18 | |
| α ! και οσο για τα παιδια που ηρθαν και δε μιλησαν..... το θεμα ειναι να μεγαλωνει η παρεα και να περναμε καλα ! | |
|
| |
Feelgood Normal gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 14:02 | |
| @Νασο Η τούμπα οφείλεται καθαρά σε κρύο λάστιχο. Δεν είσαι ο πρώτος που την έχει πατήσει κατά αυτόν τον τρόπο. Και όλοι όσους ξέρω(μαζί και ο NKTR) νόμιζαν ότι πάτησαν λάδια. Πάντως όλα καλά αφού δεν έπαθες κάτι εσύ και το μηχανάκι. Μην ξαναμπείς όμως χωρίς κουβέρτες. Ευχαριστώ για εχθές.
Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο του φωτογράφου που ήταν στην πίστα να κανονίσω για φωτό.
@Miou Το βιντεάκι ετοιμάζεται
| |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 14:06 | |
| - Feelgood έγραψε:
- @Νασο Η τούμπα οφείλεται καθαρά σε κρύο λάστιχο. Δεν είσαι ο πρώτος που την έχει πατήσει κατά αυτόν τον τρόπο. Και όλοι όσους ξέρω(μαζί και ο NKTR) νόμιζαν ότι πάτησαν λάδια.
Πάντως όλα καλά αφού δεν έπαθες κάτι εσύ και το μηχανάκι. Μην ξαναμπείς όμως χωρίς κουβέρτες. Ευχαριστώ για εχθές.
Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο του φωτογράφου που ήταν στην πίστα να κανονίσω για φωτό.
ο φωτογραφος ειναι ο moto report Σαρελας Δημητρης 6977340334 | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 14:19 | |
| - Feelgood έγραψε:
- @Νασο Η τούμπα οφείλεται καθαρά σε κρύο λάστιχο. Δεν είσαι ο πρώτος που την έχει πατήσει κατά αυτόν τον τρόπο. Και όλοι όσους ξέρω(μαζί και ο NKTR) νόμιζαν ότι πάτησαν λάδια.
Πάντως όλα καλά αφού δεν έπαθες κάτι εσύ και το μηχανάκι. Μην ξαναμπείς όμως χωρίς κουβέρτες. Ευχαριστώ για εχθές.
ναι , το εχω καταλαβει οτι ηταν απο κρυα λαστιχα , αλλα μου φαινεται παραξενο το τοσο μπαμ ξεκολημα σιγουρρα η πιστα δεν ειχε λαδια ή οτιδηποτε τετοιο αφου πριν 10 λεπτα ημουν παλι μεσα και παταγα στα ιδια σημεια + οτι και ο τεο και ο kydo περασαν απο το ιδιο σημειο ηταν καθαρα απο λαστιχα και απο την δηκια μου μαλακια που δεν το "φύλαξα" λιγο παραπανω σορρυ και για χθες που δεν την καναμε την βολτα μας μεσα αλλα ειχα κανει τοσους πολλους γυρους που δεν μπορουσα να παρακολουθισω αυτο που θελαμε να κανουμε και για αυτο και δεν σε ενόχλησα κιολας. κοινος .. τα ειχα παιξει ...... την επομενη που δεν θα γινετε τοσο χαμος , θα κανουμε την γυρνοβολια μας | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 14:26 | |
| | |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:11 | |
| ποιος ηταν με το ρ6 το μαυρο?στουσ κοκκινους? | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:15 | |
| χτεσ ειχα κατευει κ εγω μεγαρο.απλα τηελω να κανω μια παρατιριση. παρατηρισα χτεσ στους ενδιαμεσουσ( πρωτο σεσσιον) ενα παλικαρι με ον-οφ αν θυμαμε καλα v strom το οποιο πιγενε ορθιος (πραγματακα χωρισ να το παιζω competion μιασ κ μπαινω παντα σε αυτο το group) αλιταρχισ δεν εκανε τιποτα.αμετοχος απλα..ο δε "πλοηγος" αντι να τον αλλαξει γρουπ τον κρατησε μεσα....μετα μ λενε για υπηρεσιες κτλ.......υμαρτον | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:19 | |
| ενα ολομαυρο με καταμαυρη φορμα mbw και ενα παλι καταμαυρο κρανος agv-k4, μαλλον για το Μιλτο λες που γυρναγε 1.07-1.08, ειναι φιλος αλλα δε μπαινει φορουμ αν λεμε τον ιδιο !
| |
|
| |
Painterz Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:21 | |
| αι γεια σου!!! πολυ ωραιες γραμμες εχει το παλικαρι!!! και φαινετε πολυ εξελιξιμος!!!! νομιζα πως ηταν συμφουριτης.... | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:23 | |
| - filippos έγραψε:
- χτεσ ειχα κατευει κ εγω μεγαρο.απλα τηελω να κανω μια παρατιριση. παρατηρισα χτεσ στους ενδιαμεσουσ( πρωτο σεσσιον) ενα παλικαρι με ον-οφ αν θυμαμε καλα v strom το οποιο πιγενε ορθιος (πραγματακα χωρισ να το παιζω competion μιασ κ μπαινω παντα σε αυτο το group) αλιταρχισ δεν εκανε τιποτα.αμετοχος απλα..ο δε "πλοηγος" αντι να τον αλλαξει γρουπ τον κρατησε μεσα....μετα μ λενε για υπηρεσιες κτλ.......υμαρτον
δεν ξερω για ποιον λες αλλα στο 1 session στους ενδιάμεσους χρονομέτρησα μερικους για να δω αν με περνει και ειδα πανω απο 6-7 μηχανακια να γυρνανε στο 1.20+++ εως και 1.26 τεσπα μπορει να ηταν τυχαιο ! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:30 | |
| - filippos έγραψε:
- χτεσ ειχα κατευει κ εγω μεγαρο.απλα τηελω να κανω μια παρατιριση. παρατηρισα χτεσ στους ενδιαμεσουσ( πρωτο σεσσιον) ενα παλικαρι με ον-οφ αν θυμαμε καλα v strom το οποιο πιγενε ορθιος (πραγματακα χωρισ να το παιζω competion μιασ κ μπαινω παντα σε αυτο το group) αλιταρχισ δεν εκανε τιποτα.αμετοχος απλα..ο δε "πλοηγος" αντι να τον αλλαξει γρουπ τον κρατησε μεσα....μετα μ λενε για υπηρεσιες κτλ.......υμαρτον
duke 990 ηταν και τα ακουσε γιατι στην Κ6,Κ1,Κ5 πηγε να στειλει μερικους ! οντως εκανε αρκετα ατσαλα προσπερασματα, εμενα προσπαθησε να με περασει στη κ8 αλλα δεν μπορουσε να στριψει με τοσα και παραλιγο να γινουμε, καπακι βγηκα εξω απομακρυνθηκε ξαναμπηκα και ολα οκ ! | |
|
| |
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:36 | |
| δεν θυμαμε καλα αλλα νομιζω οτι ιταν αλλος.το θεμα ειναι οτι τον εβγαλε ο πλοηγοσ κ τον ξαναβαλε.... αντι να τον παει να αλλαξει group.πιγε να του δειξει τα βασικα σε ενα group π εχουν μια καποια εμπειρια στηνν πιστα.. συμπερασμα οτι για να γινεισ πλοηγος δεν φτανει να πιγενεισ μονο γρηγορα θελει κ μυαλο κ αυτο π κανεισ να μπορεισ να το μεταδωσεις... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:52 | |
| - kostas-1000k9 έγραψε:
- Μπράβο στα παιδιά και από μένα. Πέρα απ'τα γνωστά ιπτάμενα αδέλφια και τον Kydo έπαθα πλάκα με το πως γύρναγε και ο παγκόσμιος πλέον Miou. Τον είχα δει πάλι τέλη Σεπτέμβρη αλλά χθες ήταν ακόμα καλύτερος. Τους περνούσε σα σταματημένους και φυσικά ήρθε και το 1.02,9. Και όταν βγήκε βέβαια πήγε κατευθείαν και πήρε .
Και πάλι μπράβο σε όλους. Περιμένω πως και πως να μαζέψω λεφτά να εξοπλιστώ για να μπω και εγώ μέσα. Άντε να δούμε. το σεπτεμβρη ειμουν ακομα στα σχετικα πρωτα μου tds ..( μεσα ιουνιου πρωτομπηκα πιστα) με πολιτικα λαστιχα ακομα... και ακομα ψαρωμενοςμε το ποσο μπορουσα να πιεσω το μηχανακι επισης σε καθε td που παω φευγω απο εκει βελτιωμενος και σε χρονο αλλα και σε γραμμες-κατανοηση της πιστας... τωρα παντως εχουν αρχισει τα δυσκολα....θελει κοπο για να κατεβασεις 0.5 sec ... τωρα τι εγινε εχθες και γυρναγα ετσι χωρις να νοιωθω οτι πιεζομαι δεν ξερω ... μαλλον απο την πολυ κ@υλα θα ηταν....4 μηνες ειχα να μπω ... το περιμενα πως και πως... θα δουμε στο επομενο με το καλο .... να μαζεψεις λεφτα γρηγορα και να μπεις και εσυ... ειναι αλλο πραγμα ... τρελη εμπειρια..... οπως μου ειχε πει ο kydo : μπες μια φορα και εαν δεν σου αρεσει απλα θα εχεις πεταξει 50ε... το προβλημα ειναι τελικα οτι μου αρεσε... τα αδερφια ειναι καλα τιμονια και το σημαντικοτερο καλα παιδια που δεν κολλανε να σου εξηγησουν και να σου δειξουν ... και ειμαστε και η καλυτερη παρεα που σκαει στην πιστα καθε φορα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 15:57 | |
| - filippos έγραψε:
αει γεια σου ρε παιδι ..... πες τα και εσυ γιατι εμενα μου λεγανε οτι ειμαι τρελος και δεν γινοντε αυτα....( να γυρναει κοσμος σε "λαθος" χρονους για το γκρουπ που ειναι ...) και μου ειπανε και το εξης καταπληκτικο : να τους πω εγω ποιοι ειναι αυτοι που γυρνανε αργα στο γρηγορο γκρουπ γιατι δεν εχουν διαπιστωσει κατι τετοιο και μετα να αλλαξω εγω με αυτον... λες και ειναι δικια μου δουλεια αυτη... | |
|
| |
| TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! | |
|