Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
ναι αλλα εγω θα ανεβασω βιντεο με τα μπλε ζουμια που πινεις στα διαλειματα!!
τουλαχιστον το παιδι δεν τα κραταει κρυφα και για παρτη του οπως κανουν μερικοι αλλοι με τα τσιπουρα....
ποιος ρε παιδια???να φαει μπαναρισμα??
οχι μπαναρισμα...να δωσει !!!!
cb130081 Normal gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 146 Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 27 Μαρ 2012, 19:01
ποιος ρε παιδια???να φαει μπαναρισμα?? [/quote]
οχι μπαναρισμα...να δωσει !!!!
[/quote]
ΕΕΕ!!!εισαι σατηρος!!ειπαμε να τον ξεμπροστιασουμε αλλα οχι και ετσι!!
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 27 Μαρ 2012, 19:09
Εκλεισα κι εγω μιας και μπηκαν φρεσκοτατα λαστιχακια και φρενακια.....Απο το σεπτεμβη ειμαι στεγνος...Ερχεται ξεχαρμανιασμα κυριακη!!!!!Αντε παιδες να σας γνωρισω μιας και με τη δουλεια μου ειναι δυσκολο να ακολουθαω στις συναντησεις!!!!!
Αγριες διαθεσεις ο δικος σου!!!!!:P
potis Adv. gixxer
Όνομα: : Παναγιώτης Τόπος : Πειραιάς Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Αγωνιζόμενος : Ωραία θα ήταν... Hμερομηνία εγγραφής : 27/10/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 27 Μαρ 2012, 21:31
Painterz έγραψε:
Εκλεισα κι εγω μιας και μπηκαν φρεσκοτατα λαστιχακια και φρενακια.....Απο το σεπτεμβη ειμαι στεγνος...Ερχεται ξεχαρμανιασμα κυριακη!!!!!Αντε παιδες να σας γνωρισω μιας και με τη δουλεια μου ειναι δυσκολο να ακολουθαω στις συναντησεις!!!!!
Αγριες διαθεσεις ο δικος σου!!!!!:P
Πολύ άγριος λέμε!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 27 Μαρ 2012, 23:43
Painterz έγραψε:
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Πεμ 29 Μαρ 2012, 13:01
Μαλλον θα ανεβω κι'εγω την Κυριακη
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 22:27
ολοι για υπνο νωρις εχουμε td σε λιγες ωρες λεμε....
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 22:43
Miou έγραψε:
να δω με τις κ.....λες αυριο που εχεις τι ωρα θα ερθεις ! εγω παντως απο τις 8 να βαλω και το λαστιχακι ! θες να βρεθουμε 7.45 διοδια ??? αφου ξερω οτι εισαι πρωινος τυπος !
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:02
k8 600 kk έγραψε:
Miou έγραψε:
να δω με τις κ.....λες αυριο που εχεις τι ωρα θα ερθεις ! εγω παντως απο τις 8 να βαλω και το λαστιχακι ! θες να βρεθουμε 7.45 διοδια ??? αφου ξερω οτι εισαι πρωινος τυπος !
αμε περιμενε με ....
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:13
Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
Miou έγραψε:
αμε περιμενε με ....
ξερω ξερω τα λεμε κατα τις 9 και...
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:19
πως θα το κουβαλήσεις το λάστιχο ρε? εκτος και πας για φρεσκα και δεν μιλάς... με το Δημήτρη πάντως και 2 φίλους ακόμα θα είμαστε κατά τις 9 και κάτι εκέι.. πιάσε καλό στασίδι.....
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:24
giannisp έγραψε:
πως θα το κουβαλήσεις το λάστιχο ρε? εκτος και πας για φρεσκα και δεν μιλάς... με το Δημήτρη πάντως και 2 φίλους ακόμα θα είμαστε κατά τις 9 και κάτι εκέι.. πιάσε καλό στασίδι.....
θα μου το πανε με τουτου ρε που να το κουβαλαω με το gixxer ! πλατεια πρωτο πραπεζι πιστα για παρτη σου Γιαννη ! αλλα μην αργησετε πολυ γιατι προβλεπετε πολυ λαος αυριο !
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:26
μη μου τα λες εμενα στο φίλο σου το Δημητράκη πέστα που γκρινιάζει να μη φύγουμε νωρίς και τα ρέστα.. απο οτι βλέπω θα έχει λαό όντως αύριο.
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Σαβ 31 Μαρ 2012, 23:33
giannisp έγραψε:
μη μου τα λες εμενα στο φίλο σου το Δημητράκη πέστα που γκρινιάζει να μη φύγουμε νωρίς και τα ρέστα.. απο οτι βλέπω θα έχει λαό όντως αύριο.
αστον να ερθει με το μιου στις 10 στο 3ο session !!!!