Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 17:27
k8 600 kk έγραψε:
και αλλη μια που ειχα μoλις περασει kawasaki....
ομορφαντρα μου ... ο ριππερ να τα βλεπει αυτα που βγαζει 2 μετρα γλωσσα...
k8 600 kk έγραψε:
lakou636 έγραψε:
κωστα ευελπιστω μεσα στον απριλιο να ερθω για συμπαρασταση.... μολισ δουν εμενα δεν θα σε κραζουν αλλο.....θα αρχισουν εμενα!!!
αντε ρε γιωργο ελα για συμπαρασταση γιατι αυτος ο κοπριτης ο Μιου ολο μου τα χωνει !
εσυ ο ιδιος ομως παραδεχτηκες οτι ειχα δικιο και σε εκραζα... στο κοκκινο τωρα θα γινει χαμος λεμε..... ξεκινα διατροφη και γυμναστικη για φυσικη κατασταση....( και καμια μπυρα που και που για τις κραμπες...)
toxotis7 Jr.gixxer
Όνομα: : Μίλτος Αριθμός μηνυμάτων : 2 Αγωνιζόμενος : αν ειχα λεφτα ευχαριστως Hμερομηνία εγγραφής : 07/09/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 17:32
k8 600 kk έγραψε:
ενα ολομαυρο με καταμαυρη φορμα mbw και ενα παλι καταμαυρο κρανος agv-k4, μαλλον για το Μιλτο λες που γυρναγε 1.07-1.08, ειναι φιλος αλλα δε μπαινει φορουμ αν λεμε τον ιδιο !
mpainw sto forum alla pote den vgazw akrh olo mperdevomai...twra gia na grapsw as poume afto to mnm psaxnw mish wra
μπαινω στο φορουμ αλλα ποτε δεν βγαζω ακρη ολο μπερδευομαι... τωρα για να γραψω αυτο το μνμ ψαχνω μιση ωρα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Τρι 03 Απρ 2012, 21:30, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ GREEKLISH)
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 17:37
καθίστε τώρα να δείτε γέλια (που θα παει θα μαθω!)
κράξτε ελεύθερα !!!!
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 18:00
και για οσους φοραγανε σενσορα και δεν ειδαν χρονο ανα session....τελευταιος ειναι ο καλυτερος...απιαστη η ομαδα μπραβο παιδια!!!
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 19:51
KARDITSARA έγραψε:
καθίστε τώρα να δείτε γέλια (που θα παει θα μαθω!)
κράξτε ελεύθερα !!!!
εισαι αρχονταςςςςς...τρελο στυλ το ιδιο ισχυει και για το kk....ομορφαντρας!!!...και απ'οτι διαβαζω τα πηδαει τα γκρουπ πολυ γρηγορα!!!
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 21:35
toxotis7 έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
ενα ολομαυρο με καταμαυρη φορμα mbw και ενα παλι καταμαυρο κρανος agv-k4, μαλλον για το Μιλτο λες που γυρναγε 1.07-1.08, ειναι φιλος αλλα δε μπαινει φορουμ αν λεμε τον ιδιο !
mpainw sto forum alla pote den vgazw akrh olo mperdevomai...twra gia na grapsw as poume afto to mnm psaxnw mish wra
μπαινω στο φορουμ αλλα ποτε δεν βγαζω ακρη ολο μπερδευομαι... τωρα για να γραψω αυτο το μνμ ψαχνω μιση ωρα...
δεν ειναι τπτ δυσκολο , θα το μαθεις ... πες στα παιδια να σου δειξουν ...
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 23:30
aristos750 έγραψε:
εισαι αρχονταςςςςς...τρελο στυλ το ιδιο ισχυει και για το kk....ομορφαντρας!!!...και απ'οτι διαβαζω τα πηδαει τα γκρουπ πολυ γρηγορα!!!
με το ζορι ...με σπρωχνουν κιολας να τα πηδηξω ....τα γκρουπ ! εσυ ποτε θα κολησεις το μικροβιο ???? ΤΕΛΕΙΩΝΕ !!!!
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 01:06
Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
αν ημουνα εγω δεν επαιζε να με περναγε.
μαλλον αυτος με το καβα δεν ξερει να οδηγαει ή ειδε τον κκ ετσι οπως πηγαινε και τον λυπηθηκε γιαυτο και τον αφησε να περασει......
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 01:11
ripper έγραψε:
Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
μαλλον αυτος με το καβα δεν ξερει να οδηγαει ή ειδε τον κκ ετσι οπως πηγαινε και τον λυπηθηκε γιαυτο και τον αφησε να περασει......
ή μπορει να ερχοταν το καβασακι να τον περασει
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 01:19
kostaskr6 έγραψε:
ripper έγραψε:
Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
σωστος. παιζει και αυτο.
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 06:18
και ενα δικο μου βιντεακι καμια σχεση με του feelgood..
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 08:28
teo46 έγραψε:
το βιντεακι Θοδωράκο!!!!!! !!!!
Τώρα ετοιμάζω σήμερα να ανεβάσω και ένα "υστερικό" δικό μου !!
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 08:40
teo46 έγραψε:
ενα λαστιχακι καινουργιο και βουρρρρρ
Δημητρη και Κωστα... το σωμα σας ειναι μια χαρα προς το παρων. ο κωστας μονο να βγαλει λιγο πιο εξω τον κεφαλι του
δωστε σημασια πλεον να βγαλετε ροι μες στην πιστα , χωρις να χρεισημοποιητε πολυ τα φρενα σας θα δειτε οτι σιγα σιγα θα γυρνατε πιο γρηγορα χωρις να εχετε προσπαθισει ιδιαιτερα
φυσιολογικα στο επομενο δεν θα ειμαι στο κοκκινο γκρουπ , οποτε θα πεσουν εντατικα μαθηματα
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 09:07
και το video δεν εχει καμια σχεση με το αλλο γιατι ειναι σε πολυ καλυτερη πιοτητα
μεγαλη κουβεντα αυτη με τα φρενα ρε γμτ αλλα θελει πολυ προπονηση για να εισαι ανετος με την επιπλεον φορα....
και παλι
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 09:23
[/quote]
Δημητρη και Κωστα... το σωμα σας ειναι μια χαρα προς το παρων. ο κωστας μονο να βγαλει λιγο πιο εξω τον κεφαλι του
δωστε σημασια πλεον να βγαλετε ροι μες στην πιστα , χωρις να χρεισημοποιητε πολυ τα φρενα σας θα δειτε οτι σιγα σιγα θα γυρνατε πιο γρηγορα χωρις να εχετε προσπαθισει ιδιαιτερα
φυσιολογικα στο επομενο δεν θα ειμαι στο κοκκινο γκρουπ , οποτε θα πεσουν εντατικα μαθηματα [/quote]
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 09:47
cpantelo έγραψε:
και το video δεν εχει καμια σχεση με το αλλο γιατι ειναι σε πολυ καλυτερη πιοτητα
μεγαλη κουβεντα αυτη με τα φρενα ρε γμτ αλλα θελει πολυ προπονηση για να εισαι ανετος με την επιπλεον φορα....
και παλι
μεγαλο θεμα αυτη η επιπλεον φορα....2 χλμ πιο γρηγορα σε καθε στροφη και νατα τα δευτερολεπτα.... ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις....
magfaria Hero gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 09:56
Miou έγραψε:
cpantelo έγραψε:
και παλι
μεγαλο θεμα αυτη η επιπλεον φορα....2 χλμ πιο γρηγορα σε καθε στροφη και νατα τα δευτερολεπτα.... ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις....
αυτο το μπαίνω με φορα πολυ το φοβαμαι
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 10:05
teo46 έγραψε:
ωραιος τεο....
στο 6.30 ποιος ειναι αυτος και σας περασε ετσι αεροπορια? απλα ειδα κατι μαυρο μαλλον να περναει σφαιρα....
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 10:06
KARDITSARA έγραψε:
Miou έγραψε:
cpantelo έγραψε:
και παλι
αυτο το μπαίνω με φορα πολυ το φοβαμαι
στην δικια σου περιπτωση ειναι μπαινω με 15 χλμ παραπανω...
ειπαμε δημητρη ... ευκολο να το λες δυσκολο να το κανεις ....
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 10:16
Miou έγραψε:
teo46 έγραψε:
ωραιος τεο....
στο 6.30 ποιος ειναι αυτος και σας περασε ετσι αεροπορια? απλα ειδα κατι μαυρο μαλλον να περναει σφαιρα....
Πολιτης......
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 10:35
ripper έγραψε:
kostaskr6 έγραψε:
ripper έγραψε:
Miou έγραψε:
k8 600 kk έγραψε:
σωστος. παιζει και αυτο.
nasos-v έγραψε:
teo46 έγραψε:
ενα λαστιχακι καινουργιο και βουρρρρρ
φυσιολογικα στο επομενο δεν θα ειμαι στο κοκκινο γκρουπ , οποτε θα πεσουν εντατικα μαθηματα
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 10:38
τεο μαλλον δε πιανεις το πολιτη απο θεμα αναρτησης....θα σου τις ρυθμισω εγω και θα εισαι 5 κατω.....(διαλεξε και οικοπεδο ομως)
πολυ μου αρεσει το οδηγημα σου ! safe σχολειο, χωρις πολλα πολλα, ανετη οδηγηση και ροη ! η εμπειρια φαινεται !
Nασο το σημειωσα και θα το δουλεψω !
magfaria Hero gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 10:46
κκ παρε κανα λουκανικο απο τον νασο εχουμε πολλα να ...δουλεψουμε
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 11:07
KARDITSARA έγραψε:
κκ παρε κανα λουκανικο απο τον νασο εχουμε πολλα να ...δουλεψουμε
να μαζευτουμε το σαββατο το βραδυ να μας κανει ενα σεμιναριακι .......
αναμεσα στις μπουκιες με τα λουκανικα και στις μπυρες θα μας λεει για σταση σωματος....
cpantelo Adv. gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τετ 04 Απρ 2012, 11:13
Miou έγραψε:
cpantelo έγραψε:
και παλι
βεβαια αμα πινεις καμια μπυριτσα ειναι πιο ευκολο
παντως ρε φιλε σε χαιρομαι για το επιπεδο σου και για την σεμνοτητα σου.αλλοι την ψωνισανε που πεσανε απο το 10 ή το 9 και εσυ κυριος και χαλαρος στο 2-3
TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!