Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Ετσι ακριβως την εφαγα εγω στην 2,τα μανιταρια με ειχαν σωσει κ μενα.
Εχεις εξηγηση για ποιο λογο σε εδιωξε? Γιατι μου φαινεται πολυ κουλο,ανοιξες γκαζι νωριτερα?
DrIoannis έγραψε:
Νasos-v ο τρόπος που πέφτεις υποδεικνύει κρύα λάστιχα.Έχω πέσει και εγώ έτσι και δεν το περίμενα με ΤΙΠΟΤΑ.
δεν ανοιξα γκαζι, με κλειστο ημουν
κρυα λαστιχα και απροσεξια δικια μου .. κοινος τον
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nasos-v στις Τρι 03 Απρ 2012, 08:58, 1 φορά
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 08:46
teo46 έγραψε:
οσο για τους χρονους στα γκρουπ αμα σε ρωτανε και λες τοσο.. σε βαζουν στο αναλογο γκρουπ... αν λεμε μαλακιες για τους χρονους που κανουμε δεν φταιει η διοργανωση και με τετοιο κοσμο που ειχε χτες δεν ειναι ευκολη η αλλαγη γκρουπ για ευνοητους λογους. ενταξει πληρωνουμε για να μπουμε αλλα ορισμενα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε με καποια κατανοηση,μαζι με μας πληρωνουν αλλοι 100 και.
αα οσο για το κατσαβιδιασμα παρακαλω χαρα μου,οooσο το κατεχω και εγω ετσι...δεν ειμαι nktr!
υ.γ μην αρχισετε και μου τα χωνετε το λεω ανεξαρτητος διωργανωτη.
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 09:23
Ετσι ακριβως την εφαγα εγω στην 2,τα μανιταρια με ειχαν σωσει κ μενα.
Εχεις εξηγηση για ποιο λογο σε εδιωξε? Γιατι μου φαινεται πολυ κουλο,ανοιξες γκαζι νωριτερα?
DrIoannis έγραψε:
Νasos-v ο τρόπος που πέφτεις υποδεικνύει κρύα λάστιχα.Έχω πέσει και εγώ έτσι και δεν το περίμενα με ΤΙΠΟΤΑ.
δεν ανοιξα γκαζι, με κλειστο ημουν
κρυα λαστιχα και απροσεξια δικια μου .. κοινος τον
Κ εμενα μονο για κρυα λαστηχα μου κανει τετοιο διωξημο...
Τεσπα συνεχισε κ μην "μασας" τπτ
Feelgood Normal gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 10:08
@Νασο @Miou όποτε θέλετε θα πάμε βόλτα παρέα
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 10:11
akis_bmw έγραψε:
Υ.Γ. εχω και αναλυτικα τους χρονους αν θελετε να τους βαλω;;; ρωταω γτ γραφει ονοματα και επιθετα και δεν ξερω μηπως καποιος εχει προβλημα.
αν εχεις ολους τους δικους μου ανεβασε τους σε παρακαλω ... μου ειχαν ανεβασει την πιεση και δεν μπηκα στην διαδικασια να παω να τους ζητησω....
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 10:14
Feelgood έγραψε:
εκατσα και ειδα το βιντεακι 2-3 φορες εχθες .... πραγματικα εχω κατι πολυ περιεργες γραμμες σε πολλες στροφες....ή φοβοσουν μην πεσω επανω σου και γινουμε σμπαραλια και επερνες αλλες γραμμες εσυ ?
κουφαλα feelgood με πορωσες ....θελω παλι πιστα ... λεφτα μενει να βρω παλι...
No Fear Full gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Μεγαλοπολη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 22/03/2012
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 10:31
Οντως πρεπει να ηταν απο κρυα ελαστικα,κριμα ρε φιλε. Τουλαχιστον εισαι καλα και ελπιζω η μοτοσυκλετα να την εβγαλε με ''αμυχες''. Καμια φωτογραφια δεν θα ανεβασετε ρε παιδες?
akis_k2 Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ (ΑΚΗΣ) Τόπος : ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 11:05
Miou έγραψε:
akis_bmw έγραψε:
Υ.Γ. εχω και αναλυτικα τους χρονους αν θελετε να τους βαλω;;; ρωταω γτ γραφει ονοματα και επιθετα και δεν ξερω μηπως καποιος εχει προβλημα.
αν εχεις ολους τους δικους μου ανεβασε τους σε παρακαλω ... μου ειχαν ανεβασει την πιεση και δεν μπηκα στην διαδικασια να παω να τους ζητησω....
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 11:51
Miou έγραψε:
Feelgood έγραψε:
εκατσα και ειδα το βιντεακι 2-3 φορες εχθες .... πραγματικα εχω κατι πολυ περιεργες γραμμες σε πολλες στροφες....ή φοβοσουν μην πεσω επανω σου και γινουμε σμπαραλια και επερνες αλλες γραμμες εσυ ?
Σε κάποια σημεία σου ανοίγει η γραμμή και είσαι ώρα πλαγιασμένος. Τα φρένα σου και ειδικά στην ευθεία είναι πάρα πολύ καλά. Ναι θα μπορούσα να σου χωθώ σε κάποια σημεία αλλά δεν υπήρχε λόγος να εκβιάσω. Έψαχνα για καθαρό προσπέρασμα, κάτι που δεν μου έδωσες εύκολα Και στο είπα στην πίστα πόσο το γούσταρα.
Τώρα υπομονή και οικονομία για φρέσκα λαστιχάκια γιατί αυτά που φαράω αν ξαναμπώ θα έχει.....εκτόξευση
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 14:08
[/quote]
το σεπτεμβρη ειμουν ακομα στα σχετικα πρωτα μου tds ..( μεσα ιουνιου πρωτομπηκα πιστα) με πολιτικα λαστιχα ακομα... και ακομα ψαρωμενοςμε το ποσο μπορουσα να πιεσω το μηχανακι επισης σε καθε td που παω φευγω απο εκει βελτιωμενος και σε χρονο αλλα και σε γραμμες-κατανοηση της πιστας... τωρα παντως εχουν αρχισει τα δυσκολα....θελει κοπο για να κατεβασεις 0.5 sec ... τωρα τι εγινε εχθες και γυρναγα ετσι χωρις να νοιωθω οτι πιεζομαι δεν ξερω ... μαλλον απο την πολυ κ@υλα θα ηταν....4 μηνες ειχα να μπω ... το περιμενα πως και πως... θα δουμε στο επομενο με το καλο ....
να μαζεψεις λεφτα γρηγορα και να μπεις και εσυ... ειναι αλλο πραγμα ... τρελη εμπειρια..... οπως μου ειχε πει ο kydo : μπες μια φορα και εαν δεν σου αρεσει απλα θα εχεις πεταξει 50ε... το προβλημα ειναι τελικα οτι μου αρεσε... τα αδερφια ειναι καλα τιμονια και το σημαντικοτερο καλα παιδια που δεν κολλανε να σου εξηγησουν και να σου δειξουν ... και ειμαστε και η καλυτερη παρεα που σκαει στην πιστα καθε φορα...[/quote]
Στα είχα πει εγώ!!!!!!!!!! !!!!!!!Περασαμε ειλικρινά υπέροχα καιρό είχαμε να μαζευτούμε όλο το παρεάκι!!!
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 14:10
Feelgood έγραψε:
Miou έγραψε:
Feelgood έγραψε:
Σε κάποια σημεία σου ανοίγει η γραμμή και είσαι ώρα πλαγιασμένος. Τα φρένα σου και ειδικά στην ευθεία είναι πάρα πολύ καλά. Ναι θα μπορούσα να σου χωθώ σε κάποια σημεία αλλά δεν υπήρχε λόγος να εκβιάσω. Έψαχνα για καθαρό προσπέρασμα, κάτι που δεν μου έδωσες εύκολα Και στο είπα στην πίστα πόσο το γούσταρα.
Τώρα υπομονή και οικονομία για φρέσκα λαστιχάκια γιατί αυτά που φαράω αν ξαναμπώ θα έχει.....εκτόξευση
Πραγματικα ΜΠΡΑΒΟ και στον ΑΛΕΞ και στον FeelGood για την εκπληκτικη τους οδήγηση και το βιντεάκι!!!!!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:29
ωρα να σας ξενερωσω ολους μετα το βιντεακι του feelgood με το κουλαδι της παρεας....ΕΜΕΝΑ !!!!
εδω νομιζω οτι φαινεται το ποσο αποτομα χουφτωνω στην εξοδο(απο την αλυσιδα) και τρωω τσαμπα το λαστχακι
κραξτε ελευθερα το ξερω ειμαι πολυ νεος ακομα στη πιστα 7 TD ολα και ολα αλλα το παλευω.....
ΥΓ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΕΚΤΕΣ και ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ μπας και ξεκουλαθω !!!!!!!!
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:33
κωστα ευελπιστω μεσα στον απριλιο να ερθω για συμπαρασταση.... μολισ δουν εμενα δεν θα σε κραζουν αλλο.....θα αρχισουν εμενα!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:35
και αλλη μια που ειχα μoλις περασει kawasaki....
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:38
πρωτος παιδαράς εισαι που να βαλω εγω να δεις γελια !!!
ps.ολο στα χωράφια μου εισαι στις φιστικες ,θα τσακωθούμε
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:41
lakou636 έγραψε:
κωστα ευελπιστω μεσα στον απριλιο να ερθω για συμπαρασταση.... μολισ δουν εμενα δεν θα σε κραζουν αλλο.....θα αρχισουν εμενα!!!
αντε ρε γιωργο ελα για συμπαρασταση γιατι αυτος ο κοπριτης ο Μιου ολο μου τα χωνει !
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:46
KARDITSARA έγραψε:
ειναι δικο μου το οικοπεδο στην εξοδο της 4 απο το 2002 με το 106 ! ειχα σβουριξει και βγηκα με οπισθεν ! τωρα που εμπεξε και ο Νασος με τιτλους ιδικτησιας θα κανουμε συγκροτημα με μεζονετες....και barbeque !
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:55
k8 600 kk έγραψε:
KARDITSARA έγραψε:
ειναι δικο μου το οικοπεδο στην εξοδο της 4 απο το 2002 με το 106 ! ειχα σβουριξει και βγηκα με οπισθεν ! τωρα που εμπεξε και ο Νασος με τιτλους ιδικτησιας θα κανουμε συγκροτημα με μεζονετες....και barbeque !
επειδη εχω την πιο προσφατη αναθεωρηση των τιτλον ...... θα γινω προεδρος
Painterz Adv. gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 546 Hμερομηνία εγγραφής : 22/01/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 16:58
Κι εγω στην τοπικη αυτοδιοικηση της Κ6 για να μην νοιωθετε μονοι σας!!!!:P
Miou Full gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Τρι 03 Απρ 2012, 17:21
Kydo έγραψε:
Στα είχα πει εγώ!!!!!!!!!! !!!!!!!Περασαμε ειλικρινά υπέροχα καιρό είχαμε να μαζευτούμε όλο το παρεάκι!!! [/quote]
Εσυ μου το ειχες πει... και σε ευχαριστω πολυ γιαυτο αλλα να ξερεις οτι πλεον σε βριζω καθε φορα που παω για λαστιχα....
TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!!