Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:26
Miou έγραψε:
να μαζεψεις λεφτα γρηγορα και να μπεις και εσυ... ειναι αλλο πραγμα ... τρελη εμπειρια..... οπως μου ειχε πει ο kydo : μπες μια φορα και εαν δεν σου αρεσει απλα θα εχεις πεταξει 50ε... το προβλημα ειναι τελικα οτι μου αρεσε... τα αδερφια ειναι καλα τιμονια και το σημαντικοτερο καλα παιδια που δεν κολλανε να σου εξηγησουν και να σου δειξουν ... και ειμαστε και η καλυτερη παρεα που σκαει στην πιστα καθε φορα...
και εμενα εκει ειναι το προβλημα οτι μολις μπηκα κολησα το μικροβιο του TD ! μετα απο παρακινηση του Σπυρου μπηκα, κυριολεκτικα απο το 1ο TD με πηρε απο το χερακι απο το 1.40 και μεχρι και τωρα μου δινει και αυτος πολυτιμες συμβουλες πλεον καταλαβαινω γιατι καπιοι εχουν μερικες χιλιαδες ευρο μηχανακια μονο για τα TD και στο δρομο δε τα βγαζουν σχεδον ποτε, ενω καποτε αυτο το θεωρουσα χαζο και πεταμενα λεφτα, τωρα εχω αντιθετη γνωμη ! το κακο ειναι οτι οσο κατεβαινεις σε χρονους τοσο μειωνεις και το χρονο ζωης των ελαστικων ! θα καθιερωσω τα rennsport μου φαινεται !
Για το Νασο που πρεπει να εκανε και 35 session και το Τεο που πρεπει να ρυθμισε και 10+ μηχανακια(και ολα με χαμογελο)δεν υπαρχουν λογια !
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:32
Εμενα αλλο ειναι που με πειραζει....Οτι οταν προτοπηγα πιστα πριν 1 χρονο περιπου μας ελεγαν να μην κοιταμε χρονους κτλπ. τωρα ξαφνικά μειραζουνε στον κόσμο σενσορες για να χρονομετρουνται... (ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ) δλδ τι ειναι το σωστο ???? ενα ευχαριστω να πω... και εγώ στον Τεο για την ρυθμιση της αναρτησης... την επομενη φορα να κανονησουμε κ κοψιδια :P
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:34
Εμενα αλλο ειναι που με πειραζει....Οτι οταν προτοπηγα πιστα πριν 1 χρονο περιπου μας ελεγαν να μην κοιταμε χρονους κτλπ. τωρα ξαφνικά μειραζουνε στον κόσμο σενσορες για να χρονομετρουνται... (ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ) δλδ τι ειναι το σωστο ???? ενα ευχαριστω να πω... και εγώ στον Τεο για την ρυθμιση της αναρτησης... την επομενη φορα να κανονησουμε κ κοψιδια :P
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:43
BillyGsxR έγραψε:
οταν προτομπαινεις πιστα εχεις τοσα να φτιαξεις...κεφαλι, ωμους, σωμα γραμμες φρενα που το χρονομετρο ειναι ανουσιο αλλα απο ενα σημειο και μετα το χρονομετρο ειναι το κινητρο !
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:43
Σε ενα παιδι που πρωτο μπαινει πιστα εχει το μυαλο του στους χρονους τοτε κατι δεν παει καλα ......επισης ας ξεπερασουμε και τον κομπλεξισμο για το αν θα μπουν στους αργους...μπαινω στους αργους και ειμαι καλα.τελος!!!!
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:47
AggelosK8 έγραψε:
Σε ενα παιδι που πρωτο μπαινει πιστα εχει το μυαλο του στους χρονους τοτε κατι δεν παει καλα ......επισης ας ξεπερασουμε και τον κομπλεξισμο για το αν θα μπουν στους αργους...μπαινω στους αργους και ειμαι καλα.τελος!!!!
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 16:57
KARDITSARA έγραψε:
και σιγουρα ξεχναω καποιους
εμένα ξεχασες ρε! μου έφαγες τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου! το πρώτο ευχαριστώ είναι σε σένα που με ξεκουνάς - και εγώ το ίδιο βέβαια - και έχω κάποιον μπροστά που εμπιστεύομαι τρελά και δεν έχω άγχος. κωστάκης κκκ μας παίρνει πραγματικά απο το χεράκι και δίνει συμβουλές καθώς και όλα τα παιδιά σούπερ! άντε και στο επόμενο!
Feelgood Normal gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 17:17
Δεν είναι GoPro αλλά GoChina by NKTR (σε καποια σημεία ο ήχος προηγείται της εικόνας συν ότι πάσχει και απο λίγο πάρκισον)
@Miou Το ενδιαφέρον για σένα μετά το 9 και 20''
Υ.Γ. Ρε το τηλέφωνο του φωτογράφου κάποιος
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 17:32
Feelgood έγραψε:
στο εγραψα πιο πανω το τηλ
αεροπορεια πας !
dimchrist Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 19/10/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 17:40
k8 600 kk έγραψε:
Feelgood έγραψε:
Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο του φωτογράφου που ήταν στην πίστα να κανονίσω για φωτό.
ο φωτογραφος ειναι ο moto report Σαρελας Δημητρης 6977340334
Όσο για το βίντεο...
Ήθελε βέβαια λίγο πιο ψηλά η καμερούλα αλλά από τον κινέζο δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις
Feelgood Normal gixxer
Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 17:43
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 18:32
Miou έγραψε:
kostas-1000k9 έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά και από μένα. Πέρα απ'τα γνωστά ιπτάμενα αδέλφια και τον Kydo έπαθα πλάκα με το πως γύρναγε και ο παγκόσμιος πλέον Miou. Τον είχα δει πάλι τέλη Σεπτέμβρη αλλά χθες ήταν ακόμα καλύτερος. Τους περνούσε σα σταματημένους και φυσικά ήρθε και το 1.02,9. Και όταν βγήκε βέβαια πήγε κατευθείαν και πήρε .
Και πάλι μπράβο σε όλους. Περιμένω πως και πως να μαζέψω λεφτά να εξοπλιστώ για να μπω και εγώ μέσα. Άντε να δούμε.
το σεπτεμβρη ειμουν ακομα στα σχετικα πρωτα μου tds ..( μεσα ιουνιου πρωτομπηκα πιστα) με πολιτικα λαστιχα ακομα... και ακομα ψαρωμενοςμε το ποσο μπορουσα να πιεσω το μηχανακι επισης σε καθε td που παω φευγω απο εκει βελτιωμενος και σε χρονο αλλα και σε γραμμες-κατανοηση της πιστας... τωρα παντως εχουν αρχισει τα δυσκολα....θελει κοπο για να κατεβασεις 0.5 sec ... τωρα τι εγινε εχθες και γυρναγα ετσι χωρις να νοιωθω οτι πιεζομαι δεν ξερω ... μαλλον απο την πολυ κ@υλα θα ηταν....4 μηνες ειχα να μπω ... το περιμενα πως και πως... θα δουμε στο επομενο με το καλο ....
να μαζεψεις λεφτα γρηγορα και να μπεις και εσυ... ειναι αλλο πραγμα ... τρελη εμπειρια..... οπως μου ειχε πει ο kydo : μπες μια φορα και εαν δεν σου αρεσει απλα θα εχεις πεταξει 50ε... το προβλημα ειναι τελικα οτι μου αρεσε... τα αδερφια ειναι καλα τιμονια και το σημαντικοτερο καλα παιδια που δεν κολλανε να σου εξηγησουν και να σου δειξουν ... και ειμαστε και η καλυτερη παρεα που σκαει στην πιστα καθε φορα...
:tralala:1.02.9....καλα ρε αθεοφοβε..τι πινεις ρε και δεν μας το λες,κ ερχομαι να τ πουμε απο κοντα κ δεν λες τιποτα!!! ρε φιλε χαιρομαι που εχεις κανει τοσο μεγαλη προοδο μεσα σε λιγα T.D.
To μηχανακι παντος ξυριζει ρε φιλε...τι εχεις φτιαξει κ δεν μιλας...απ@τηηηηηη
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 18:46
Feelgood έγραψε:
Δεν είναι GoPro αλλά GoChina by NKTR (σε καποια σημεία ο ήχος προηγείται της εικόνας συν ότι πάσχει και απο λίγο πάρκισον)
1. το πάρκισον δημιουργείται από την χαμηλή πίεση των Dunlop 2. 5.20 σε γλυκοκοιτάζει και στην πέφτει CBR 1000 RR 3. στην κ1 τι σέρνεις...? το καφάσι με τις Fix...? 4. το κινέζο 10 τσιγγάνικες μοίρες πιο πάνου και χορηγία από μένα το μυστικού του feelgood (όνομα και πράγμα) 5. πας καλά και γρήγορα γιατί κλέβεις και δεν κάνεις δίαιτα όπως οι υπόλοιποι !! τρως όλο το φαί σου, κάνεις τις καταχρήσεις σου και κατεβάζεις τις μπύρες σε ρυθμό ανεφοδιασμού ρεζερβουάρ σε 24ωρο BOLDOR αγώνα
καλά tday ρε λαμόγιο
dimchrist έγραψε:
Όσο για το βίντεο...
Ήθελε βέβαια λίγο πιο ψηλά η καμερούλα αλλά από τον κινέζο δεν έχουμε πολλές απαιτήσεις
από τον κινέζο και βέβαια δεν έχουμε απαιτήσεις έχουμε όμως απαιτήσεις από τον κινέζο σχιστομάτη που την έβαλε και έβλεπε ορίζοντα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την nktr στις Δευ 02 Απρ 2012, 19:13, 1 φορά
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 18:54
Miou έγραψε:
filippos έγραψε:
χτεσ ειχα κατευει κ εγω μεγαρο.απλα τηελω να κανω μια παρατιριση. παρατηρισα χτεσ στους ενδιαμεσουσ( πρωτο σεσσιον) ενα παλικαρι με ον-οφ αν θυμαμε καλα v strom το οποιο πιγενε ορθιος (πραγματακα χωρισ να το παιζω competion μιασ κ μπαινω παντα σε αυτο το group) αλιταρχισ δεν εκανε τιποτα.αμετοχος απλα..ο δε "πλοηγος" αντι να τον αλλαξει γρουπ τον κρατησε μεσα....μετα μ λενε για υπηρεσιες κτλ.......υμαρτον
αει γεια σου ρε παιδι ..... πες τα και εσυ γιατι εμενα μου λεγανε οτι ειμαι τρελος και δεν γινοντε αυτα....( να γυρναει κοσμος σε "λαθος" χρονους για το γκρουπ που ειναι ...) και μου ειπανε και το εξης καταπληκτικο : να τους πω εγω ποιοι ειναι αυτοι που γυρνανε αργα στο γρηγορο γκρουπ γιατι δεν εχουν διαπιστωσει κατι τετοιο και μετα να αλλαξω εγω με αυτον... λες και ειναι δικια μου δουλεια αυτη...
παει ο καθενασ βλεπει το σχεδιο της πιστας π εχει μεσα.την βλεπει μικρη κ αφοθ στο δρομο κλασσικα ειναι ο ελληνασ ροσσι σου λεει ¨την γυρναω στο 1.04 " ....κ δεν ειναι δουλεια μασ να πουμε ποιοσ ειναι σε λαθοσ γκρουπ ειναι δουλεια τουσ να μασ παρεχουν ασφαλεια...
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 19:34
ripseventh έγραψε:
Feelgood έγραψε:
και στους 2 πολυ ωραιο βιντεακι κ καλο παιχνιδι συγχαρητηρια.
Υ.γ Feelgood μπραβο ειδα οτι τον φυλαγες σε καποια σημεια κ καλα εκανες φυσικα,κ μραβο στον φωτογραφο μας που εχει δειξει ταχεια βελλτιωση στην πιστα
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 19:42
οσο για τους χρονους στα γκρουπ αμα σε ρωτανε και λες τοσο.. σε βαζουν στο αναλογο γκρουπ... αν λεμε μαλακιες για τους χρονους που κανουμε δεν φταιει η διοργανωση και με τετοιο κοσμο που ειχε χτες δεν ειναι ευκολη η αλλαγη γκρουπ για ευνοητους λογους. ενταξει πληρωνουμε για να μπουμε αλλα ορισμενα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε με καποια κατανοηση,μαζι με μας πληρωνουν αλλοι 100 και.
αα οσο για το κατσαβιδιασμα παρακαλω χαρα μου,οooσο το κατεχω και εγω ετσι...δεν ειμαι nktr!
υ.γ μην αρχισετε και μου τα χωνετε το λεω ανεξαρτητος διωργανωτη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teo46 στις Δευ 02 Απρ 2012, 19:46, 1 φορά
mx5 Full gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1084 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 19:45
Ποιος ζητησε τετοιο πραγμα; Γιατι η κατηγορια αιωρειται στον αερα, και πιανει ολα τα ατομα της διοργανωσης
Παρολα αυτα, συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες, μιας και μονοι τους αποδεικνυουν οτι το επιπεδο βελτιωνετσι συνεχως
Ευχομαι να εχω μηχανη συντομα και να προσπαθησω να σας ακολουθησω... Βαρεθηκα να σας βλεπω μονο
filippos Normal gixxer
Τόπος : peiraias Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 168 Hμερομηνία εγγραφής : 10/07/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 19:53
teo46 έγραψε:
οσο για τους χρονους στα γκρουπ αμα σε ρωτανε και λες τοσο.. σε βαζουν στο αναλογο γκρουπ... αν λεμε μαλακιες για τους χρονους που κανουμε δεν φταιει η διοργανωση και με τετοιο κοσμο που ειχε χτες δεν ειναι ευκολη η αλλαγη γκρουπ για ευνοητους λογους. ενταξει πληρωνουμε για να μπουμε αλλα ορισμενα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε με καποια κατανοηση,μαζι με μας πληρωνουν αλλοι 100 και.
αα οσο για το κατσαβιδιασμα παρακαλω χαρα μου,οooσο το κατεχω και εγω ετσι...δεν ειμαι nktr!
υ.γ μην αρχισετε και μου τα χωνετε το λεω ανεξαρτητος διωργανωτη.
δεν ειναι λαθος της εκαστοτε διοργανοσεις και σε βαζει στο γκρουπ.απλα η διοργανωση πρπει να εχει ματια στην πιστα κ να δει οτι δεν εισαι για εκει π λεσ κ να σε αλαξει..( αλιταρχησ-πλοηγοι)...απλα ο ελληναρασ το εχει ενα θεμα..θελουμε ολοι με την μια να παμε στους γρηγορουσ, να ξυσουμε με 20χλμ κ την επομενη να το δειξουμε στην καφετερια..
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 20:13
μια χαρα ηταν χθες! εσκασα κ γω κατα τις 2... μα καλα ηρθαν τοσοι και δε μιλησαν σε κανενα? ? ωραιος και ο μιου!..την Πεμπτη κερνας λουκανικακι
akis_k2 Jr.gixxer
Όνομα: : ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ (ΑΚΗΣ) Τόπος : ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 49 Hμερομηνία εγγραφής : 12/08/2011
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 21:29
k8 600 kk έγραψε:
α ! και οσο για τα παιδια που ηρθαν και δε μιλησαν..... το θεμα ειναι να μεγαλωνει η παρεα και να περναμε καλα !
αφου βρε Κωστα το ειπα και μονος μου οτι εκανα .(αυτογνωσια ) δεν πειραζει την τεταρτη θα ερθω για καφε, και στο επομενο trackday να σας δω.. μαζευω λεφτα για εξοπλισμο και θα αρχισω κι εγω. ετοιμαστε γκρουπ για κουλους γτ πρωτη μου φορα σε πιστα...μονο οι χρονοι δεν με νοιαζουν.. δεν πα να κανω και 3λεπτο την γυρα..στα π@π@ρια μου. εγω να μαθω θελω και αν μου αρεσει και εχω ορεξη και υπομονη θα ερθουν και οι χρονοι.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 21:54
Feelgood έγραψε:
καλα φιλε γυρναγες 1.01,6 και 1.01,8 και μετα γυρναγαμε μαζι και σε καθυστερουσα στο 1.02,9
ωραιο το βιντεακι και ας εχει παρκινσον... εχω κατι περιεργες γραμμες μερικες φορες νομιζω...πρεπει να δειξεις τιποτα ...
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: TEAM65 TRACK DAY 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!! Δευ 02 Απρ 2012, 22:00
aristos750 έγραψε:
μια χαρα ηταν χθες! εσκασα κ γω κατα τις 2... μα καλα ηρθαν τοσοι και δε μιλησαν σε κανενα? ? ωραιος και ο μιου!..την Πεμπτη κερνας λουκανικακι