| dunlop gp racer vs pirelli....?? | |
|
+17Zuki theatiss noodles nik1000 lust99r k8 600 kk spirdom donkey Billis 1340 lotinia No Fear Sotos27 Opeth rsv4aprc magfaria Miou Antonios_gsxr 21 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 09 Οκτ 2015, 16:28 | |
| Τα d212 την παλεύουν δρόμο καθόλου ή μόνο gp racer κάνουν; | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 09 Οκτ 2015, 17:59 | |
| τα d212 ειναι γωμες αν δεν κανω λαθος, θα τα φας σε 2-3κ χλμ στο δρομο. βαλε τα d211 αν θες οπωςδηποτε dunlop. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 09 Οκτ 2015, 18:31 | |
| - lotinia έγραψε:
- Τα d212 την παλεύουν δρόμο καθόλου ή μόνο gp racer κάνουν;
αυτα φοραω τωρα ειναι γομες. και θελουν πολυ προσοχη . εαν δεν εχουν ζεσταθει καλα γλυστρανε χωρις καμια προειδοποιηση και δεν τα μαζευεις ευκολα δεν εχουν καμια μα καμια σχεση με την συμπεριφορα που εχουν οι γομες απο τα πιρελι | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 09 Οκτ 2015, 19:19 | |
| Αρα προτιμουμε γομες απο πιρελλι στο δρομο...ετσι για να διατηρω κ τη συζητηση...χαχαχα | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 09 Οκτ 2015, 19:40 | |
| εγω προσωπικα ναι . 1000 φορες τα πιρελακια
βεντουζες ειναι τα 212 αμα ζεσταθουνε και πολυ γρηγορη κορονα αλλα μεσα στην πολη σπιτι-δουλεια δεν προλαβαινουν
το πιρελι κρυο θα σπινιαρει και θα κανει παντες αλλα θα ειναι πολυ πιο γλυκο και ελεγχομενο και παντα με προειδοποιηση | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
Όνομα: : Σωκράτης Τόπος : Λάρισα Αριθμός μηνυμάτων : 374 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Σαβ 10 Οκτ 2015, 18:27 | |
| Νομίζω οτι τα Pirelli όπως τα περιγράφεις μοιάζουν με τα GP Racer.Σε τι τιμή βγαίνουν τα D212? | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Σαβ 10 Οκτ 2015, 20:17 | |
| Τα 212 τα φοραγα στο gixxer....Οπως τα λεει ο Αλεξανδρος ειναι.Θελουν ζεσταμα αλλιως γλυστρανε αρκετα και αποτομα.Επισης δουλευουν με ιδιαιτερα χαμηλες πιεσεις. Γενικα πιστευω το 212 ειναι να το δουλευεις με κουβερτες και μονο για πιστα. Στον δρομο δεν μου αρεσαν καθολου και δεν εχουν καμια σχεση με τα 211. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Σαβ 10 Οκτ 2015, 22:41 | |
| οπως τα λες ειναι γιαννη . τα 212 ειναι γομες για πιστα και μονο πιστα και οχι δρομου - πιστας μπορεις φυσικα να τα συγκρινεις με τα d211 που επισης ηταν αγωνιστικο λαστιχο αλλα οχι με τα 211gpracer που ειναι δρομου πιστας
εγω τα εβαλα γιατι πλεον ειχα βγαλει τα λινα εξω στα πιρελακια και τα βρηκα σε τιμη ξεφτυλα απο φιλο ... δεν νομιζω οτι θα το ξανακανω | |
|
| |
lotinia Normal gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 30 Οκτ 2015, 15:51 | |
| Παιδιά για να μην ανοίξω καινούριο θέμα,τελικά τα Diablo supercorsa SP V2, τα δοκιμασε κανείς για να έχουμε μια γνώμη.Κια μια ερώτηση επιπλέον,τα V2 δεν έχουν διαβαθμίσεις στην σκληρότητα, τύπου sc0 sc1, όπως τα παλιά Diablo supercorsa;Ευχαριστώ. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Παρ 29 Ιουλ 2016, 23:13 | |
| Χαιρετώ την παρέα μετά από καιρό!
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ετοιμάζομαι από Λάρισα για μία μικρή εξόρμηση στο Ναύπλιο και από εκεί για τον γύρο της Πελοποννήσου (από την Αθήνα και μετά δικάβαλος). Λάστιχα έχω ένα ζευγάρι δουλεμένο στην πίστα dunlop d212, αλλά νομίζω πως δεν θα αντέξει με τίποτα τόσα χιλιόμετρα, ειδικά διπλός και με τόση εθνική.
Τι προτείνετε από ελαστικά, τα οποία από την μία να μην είναι γόμες εννοείται, αλλά από την άλλη να μην είναι και τουριστάδικα για πολύ βαριά μηχανάκια κτλ;
Ότι ελαστικό και να βάλω, δεν θα καταστραφεί η κορώνα του αφού επιστρέψω από την Πελοπόννησο, ειδικά αν κινούμαι στην εθνική "σβέλτα";
Μου πρότειναν τα pirelli rosso corsa, τα diablo supercorsa σε road, τα bridgestone s20 και τα dunlop road 2. Τα dunlop gp racer με endurance πίσω υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν από την εκδρομή και να έχουν ακόμα κορώνα, ή ζητάω πολλά;
Αλέξανδρε (miou) είμαι σίγουρος ότι θα τα έχεις δοκιμάσει όλα!
Εγώ πέρα από pirelli diablo superbike slick, dunlop d211, dunlop gp racer και dunlop d212, δεν έχω δοκιμάσει τίποτε άλλο αυτά τα 5+ χρόνια που έχω το Κ9. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Σαβ 30 Ιουλ 2016, 09:49 | |
| Εάν είναι δουλεμένο μόνο πίστα και έχει στο κέντρο δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα βάλεις Τουλάχιστον 36psi πίσω και μια χαρά ταξιδάκι θα κάνεις. Αλλιώς πας για άλλα. Αν σκοπεύεις για πίστα τότε αναγκαστικά θα πάρεις ένα λάστιχο που θα μπορέσει να μπει παντού πχ Dunlop GP Racer, Pirelli SuperCorsa SP κλπ. Αν δεν θες απαιτήσεις σε πίστα τότε Dunlop Qualifier, Pirelli Diablo Rosso III. Αντίστοιχα και στα Michelin,Metzeler(έχω ακούσει καλά λόγια για RR). | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Σαβ 30 Ιουλ 2016, 10:13 | |
| xaxaxa ναι τα εχω δοκιμασει ολα εκτος απο το ς20 και τα ντανλοπ road το εαν θα γυρισεις πισω με λιγο λαστιχο, με κατεστραμενη κορωνα ή με ενα λαστιχο φυσιολογικα φαγωμενο εχει να κανει με 1 την πιεση που θα δουλεψεις 2 την ταχυτητα που θα ταξιδευεις στην εθνικη το 212 μου εχει βγαλει απιστευτα πολλα χλμ με πιεση 30-32 και ταχυτητες εθνικη 150-180 2καβαλος - αμα το πας με 200+ θα το ξεφτυλισεις και θα κουναει βεβαια κανονικα θελει πιο χαμηλη πιεση γιατι "κοπαναει" στις λακουβες και τα σαμαρακια και δεν μπορω να το φερω απο την αναρτηση (πως διαολο να το φερω αφου θελει κατω απο 28 πιεση κανονικα) βεβαια εχει μεγαλη διαφορα με 34 ή με 30 πιεση στο κοπανημα στην ουσια στο ταξιδι σου αυτο εθνικη εχεις μονο απο την λαρισα μεχρι την κορινθο και εγω θα ελεγα απο λαρισα μεχρι αθηνα αφου μετα θα εισαι 2 καβαλος και δεν θα τρεχεις τοσο στον γυρο της πελ/σου μπορεις να διαλεξεις κομματια επαρχιακου δρομου που εχει και πιο ωραιες διαδρομες και φθορα δεν θα εχεις στο λαστιχο ασε οτι αμα πας να γυρισεις απο πατρα μεχρι την κορινθο εχει 1 λωριδα μονο και ειναι χαλια μαυρα απο ολα αυτα τα λαστιχα που σου προτειναν το αγαπημενο μου ειναι το πιρελλι ροσο κορσα και εχω οδηγησει και μηχανακι φιλου με τα ντιαμπλο ροσο 2 και ηταν πολυ ωραιο λαστιχο και πλεον εχει βγει το 3 | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Κυρ 31 Ιουλ 2016, 23:33 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Χαιρετώ την παρέα μετά από καιρό!
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, ετοιμάζομαι από Λάρισα για μία μικρή εξόρμηση στο Ναύπλιο και από εκεί για τον γύρο της Πελοποννήσου (από την Αθήνα και μετά δικάβαλος). Λάστιχα έχω ένα ζευγάρι δουλεμένο στην πίστα dunlop d212, αλλά νομίζω πως δεν θα αντέξει με τίποτα τόσα χιλιόμετρα, ειδικά διπλός και με τόση εθνική.
Τι προτείνετε από ελαστικά, τα οποία από την μία να μην είναι γόμες εννοείται, αλλά από την άλλη να μην είναι και τουριστάδικα για πολύ βαριά μηχανάκια κτλ;
Ότι ελαστικό και να βάλω, δεν θα καταστραφεί η κορώνα του αφού επιστρέψω από την Πελοπόννησο, ειδικά αν κινούμαι στην εθνική "σβέλτα";
Μου πρότειναν τα pirelli rosso corsa, τα diablo supercorsa σε road, τα bridgestone s20 και τα dunlop road 2. Τα dunlop gp racer με endurance πίσω υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν από την εκδρομή και να έχουν ακόμα κορώνα, ή ζητάω πολλά;
Αλέξανδρε (miou) είμαι σίγουρος ότι θα τα έχεις δοκιμάσει όλα!
Εγώ πέρα από pirelli diablo superbike slick, dunlop d211, dunlop gp racer και dunlop d212, δεν έχω δοκιμάσει τίποτε άλλο αυτά τα 5+ χρόνια που έχω το Κ9. απο καινουρια θα εβαζα η d211 gp racer η rosso corsa (και τα 2 ειναι πολυ καλα ιδιαιτερα τα 1α, απο τη στιγμη που μπαινεις και πιστα, δε θα βρεις καλυτερο, εκτος απο αγωνιστικες γομες). τα s20 σε gsxr φιλου δε μου αφησανε καλες εντυπωσεις, δε κανουν για ss. αν τα d212 που εχεις εχουν αρκετο πελμα στη μεση προτεινω να πας με αυτα. δε λεει να φας καινουριο λαστιχο στην εθνικη. στην τελικη βαλε λιγα psi παραπανω, καλυτερα θα δουλεψει απο τη στιγμη που εχεις και 2ο ατομο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 01 Αυγ 2016, 10:41 | |
| - vaggelis600 έγραψε:
αν τα d212 που εχεις
στην τελικη βαλε λιγα psi παραπανω, καλυτερα θα δουλεψει απο τη στιγμη που εχεις και 2ο ατομο. μπααααααααα ποιος σου ειπε οτι θα δουλεψει καλυτερα αυτο το λαστιχο με παραπανω πιεση ? τι εννοεις παραπανω πιεση ? ξερεις που δουλευει κανονικα αυτο το λαστιχο ? το εχεις δοκιμασει ??? να σου πω απλα οτι με 32 πιεση κοπαναει απιστευα πολυ στις λακουβες και στα σαμαρακια 2καβαλος στην εθνικη αμα εισαι στον επαρχιακο ειναι ακομα χειροτερα κανονικα δεν κανει για τον δρομο για εκδρομες και χαλαρες βολτες αμα θελεις ομως θα πρεπει να ριξεις πολυ την πιεση στο 28-26 ειναι καπως καλυτερα αλλοιως θα κοπανας απλα με την παραπανω πιεση που του προτεινεις θα εχει μικροτερη φθορα αλλα οχι οτι θα δουλεψει καλυτερα χειροτερα θα ειναι σε θεμα προσφυσης και ανεσης | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 01 Αυγ 2016, 20:25 | |
| Ρε μαν βαλε τα s20 evo να τα κανεις ολα και να συμφαιρεις.ειναι και σε προσφορα αυτο το καιρο. Μπορει να δεις μια παραλια και να γουσταρεις να το κατεβασεις κατω.μπορει να φας τρελα και να γραψεις απειρα χλμ...μπορει να κανεις ενα πολεμικο βολτακι.ναι μπορεις....τωρα συζητας να βαλεις γομες (αν δε κανω λαθος) για να πας διακοπες!!!!και δικαβαλος...νομιζω φθλικα παντα το ξεκινας λαθος..παντως οτι και να κανεις να περασεις υπέροχα.και αμα σε βγαλει αρκαδια παραλιακη ειναι εβα ψαροχωρι ΤΥΡΟΣ λεγετε...αξιζει μια σταση 2 μερουλες | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 01 Αυγ 2016, 20:46 | |
| Ειναι τοσο all around τα S20 evo,οντως; Mε 235€ που τα ειδα,το σκεφτομαι... | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Δευ 01 Αυγ 2016, 21:10 | |
| Κοιτα στο φυλλαδιο της η ΒRIDGESTONE το δινει 40%πιστα / 60% δρομο.Εγω το προτεινα ,οχι γιατι το ειχε βαλει ο ξαδερφος της συναφαδας του γαμπρου, της κυρα νιτσας,αλλα το φοραω τωρα.Τις εκδρομες μου παιδια τις ποσταρω αρα και χλμ που βαραω.Το χω βαλει πχ σε χωματοδρομο απο σπαρτη μεχρι το καταφυγιο στο ταυγετο,στο μαιναλο ορος τσιτα πετρα.ουτε κοπηκε ουτε τιποτα.Οσες φορες θελω να παιξω στις στροφες ειναι τσιχλατο,για το μηχανακι μου ειναι μια χαρα στα 98 αλογα.Ε φανταζομε και στο 1000....ωπος βλεπω το φαγωμα του και την αισθηση που μου δινει θα βγαλει και χλμ ε και στη τελικη γυρω της πελοποννησου που θελει να κανει ο φιλος + τα πηγαινε ελα που μενει και βορεια θεωρω στη τιμη του ειναι μονοδρομος..... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 02 Αυγ 2016, 12:26 | |
| χωρις παρεξηγηση...αυτα τα 40% και 50% και 80% μη τους πολυδινετε σημασια ειναι απλα θεμα μαρκετινγ των εταιριων, δηλαδη ενα λαστιχο 40-60 με ενα 70-30 οδηγικα ποια διαφορα εχει? :P τα λαστιχα χωριζονται πολυ απλα σε -τουβλα δρομισια πχ M3, angel κτλπ που ειναι μονο για burnout me 6 -μαλακα δρομισια οπως 211,rosso, rosso corsa -γομες οπως 212, R10 -qualifying - slick κτλπ οπως τα πιρελακια SBK,dunlpo Kr κτλπ ουσιαστικα αυτο που μας απασχολει ολους ειναι σε τι ευρος βαθμων δουευουν ωστε να μην τσακιστουμε με κρυα στην πρωτη γωνια , επισης ποσο σκληρο σκελετο εχουν γιατι εχει δικιο ο Μιου για τα dunlop που εχουν διπλο πλεγμα, και ποσο μαλακα ειναι ωστε να μην φτανουν για πλακα 95 βαθμους και να λιωνουν σαν παγωτο στην πρωτη κρατημενη 300αρα τωρα στο θεμα .... προτιμω τα Rosso II απο τα s20 μακραν για καθημερινη χρηση και ταξιδια, καλυτερη αισθηση ειδικα στο μπροστινο, αλλα οκ αποψεις ειναι αυτες αναλογα το καθε οδηγο τωρα για μαλακο πλαινο για χρηση δρομου ή 211 medium-endurance ή rosso corsa III που ειναι πολυ πιο ακριβα ομως, αυτα τα δυο ειναι απλα μονοδρομος για καθημερινη χρηση και πολεμικες βολτες για φτηνη λυση σε καινουρια ειχα βαλει καποια στιγμη τα rensport και δε το ειχα μετανιωσει αλλα δε λενε τιποτα το ιδιαιτερο για πολεμο και αν θυμαμαι καλα βγαινουν μονο σε 50αρι προφιλ τωρα αν ειχα αυστηρα 250ε αν θα εβαζα ρενσπορτ ή σ20..... μαλλον ενα 211 καινουριο πισω και ενα μεταχειρο μπροστα | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τρι 02 Αυγ 2016, 16:26 | |
| εγώ έβαλα michelin power supersport evo . είναι πιο δρομίσιο από το power cup και πιο πιστάτο από το power3. τα power 3 είναι πολύ καλά δρομίσια ελαστικά και βγάζουν πάρα πολλά χλμ. στις Σέρρες πήγα μέχρι 1.32 χαμηλό με πολυκαιρισμένα power3. θα στα συνιστούσα για τη χρήση που θες να τους κάνεις αν τα βρεις στη σωστή τιμή. συγκαταλέγονται βεβαίως στα τούβλα δρομίσια που λέει κι ο κκ | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τετ 10 Αυγ 2016, 08:32 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
τα λαστιχα χωριζονται πολυ απλα σε -τουβλα δρομισια πχ M3, angel κτλπ που ειναι μονο για burnout me 6 -μαλακα δρομισια οπως 211,rosso, rosso corsa -γομες οπως 212, R10 -qualifying - slick κτλπ οπως τα πιρελακια SBK,dunlpo Kr κτλπ
: Τα bridgestone S21 ανήκουν στην 1η, ή στην 2η κατηγορία; | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: dunlop gp racer vs pirelli....?? Τετ 10 Αυγ 2016, 11:50 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
τα λαστιχα χωριζονται πολυ απλα σε -τουβλα δρομισια πχ M3, angel κτλπ που ειναι μονο για burnout me 6 -μαλακα δρομισια οπως 211,rosso, rosso corsa -γομες οπως 212, R10 -qualifying - slick κτλπ οπως τα πιρελακια SBK,dunlpo Kr κτλπ
: Τα bridgestone S21 ανήκουν στην 1η, ή στην 2η κατηγορία; S21 τούβλα RS10 racing-street σύμφωνα με την B'stone R10 ακόμη πιο πιτσαδόρικα | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| |
| |
| dunlop gp racer vs pirelli....?? | |
|