| Φθορα ελαστικων σερρες | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Φθορα ελαστικων σερρες Τρι 08 Μάης 2012, 21:45 | |
| Έχω σπάσει το κεφάλι μου να δω τη φταίει. Την περασμένη δευτέρα πήγα σερρες με d211kr hard Πίσω και medium μπροστά. το λάστιχο μου έβγαλε 5χ20 λεπτά χωρίς κουβέρτες. 21πισω ζεστός και 32 μπροστά. Ορίστε λοιπόν το λάστιχο στο τέλος την ημέρας. πίσω : Μπροστά : Βάζω λοιπόν τα D212 gp την παρασκευή και ξαναπάω σερρες για 2 ήμερο κ-Δ αφού έχω πάρει και κουβέρτες IRC. Στο τέλος της πρώτης μέρας μετά από 4χ20 λεπτά Πίσω : Μπροστά : Στο τελος της δευτερης μέρας μετά από 8χ20 λεπτά σύνολο Πίσω : και η φρίκη μπροστά..... [img] [/img] δεν εχω αλαξει κάτι ούτε στη γεωμετρια ούτε στις ρυθμίσεις τις μότο και οι πιέσεις στα d212 21 - 32 ζεστα στις κουβερτες ... Το μπροστινο kr medium to d212 κατι ενδιαμεσα medium-soft συμφωνα με τον αντιπροσωπο. Τι λετε ? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Τρι 08 Μάης 2012, 22:01 | |
| φιλαρακι το λαστιχο μου μοιαζει ιδιο σχεδον με τα supercorsa οταν δεν δουλευε το μπροστινο μου.
το δικο σου ομως δουλευει.μη ξεχνας οτι η φθορα ειναι αναλογη του χρονου κ μετα απο ενα 2μερο μεσα νομιζω οτι μια χαρα σου εβγαλε. ειδικα αν ειναι προς το σοφτ. γιατι κ τα supercorsa που ειχα το μπροστα ηταν σοφτ.
στο επομενο ζευγαρι παρε μια γομα σκληροτερη στο μπροστινο.
θα σε τηλ λιγο πιο αργα να τα πουμε. κανιβαλε :P
| |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Τρι 08 Μάης 2012, 23:23 | |
| Η γεωμετρία, μόνο και μόνο που έβαλες άλλα ελαστικά, άλλαξε.Αν σου δούλευε καλά με τα KR για να κρατήσεις την ίδια γεωμετρία με τα 212 θα πρέπει να μετρήσεις την διάμετρο των ελαστικών και να κάνεις κατάλληλες ρυθμίσεις. Το φάγωμα του εμπρός μου μοιάζει πρόβλημα γεωμετρίας καθώς και απόσβεση επαναφοράς.Γενικά αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πιέσεις/θερμοκρασίες το εμπρός ελαστικό,με μία σχετικά αδρή ρύθμιση,,ειδικά τo Dunlop,δεν κάνει πρόβλημα. Α πες μας και κάποια άποψη για τα 212 μιας και Αύγουστο λέω να πάω Σέρρες με αυτά τα λάστιχα. | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Τετ 09 Μάης 2012, 00:04 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Η γεωμετρία, μόνο και μόνο που έβαλες άλλα ελαστικά, άλλαξε.Αν σου δούλευε καλά με τα KR για να κρατήσεις την ίδια γεωμετρία με τα 212 θα πρέπει να μετρήσεις την διάμετρο των ελαστικών και να κάνεις κατάλληλες ρυθμίσεις.
Το φάγωμα του εμπρός μου μοιάζει πρόβλημα γεωμετρίας καθώς και απόσβεση επαναφοράς.Γενικά αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πιέσεις/θερμοκρασίες το εμπρός ελαστικό,με μία σχετικά αδρή ρύθμιση,,ειδικά τo Dunlop,δεν κάνει πρόβλημα. Α πες μας και κάποια άποψη για τα 212 μιας και Αύγουστο λέω να πάω Σέρρες με αυτά τα λάστιχα. Στο σιτε της Dunlop racing στα d211 και τα ΚΡ δινει την ιδια διαμετρο 605 mm μποστα και 656 πισω... Σαν λαστιχο παντως μιαζει στα Kr και ειναι φοβερο... δεν εχω οδηγησει ποτε με Pireli h metzeler στις σερρες οποτε δεν εχω μπορω να σου πω. Αλλα μου δωσαν την ιδια αισθηση με τα ΚΡ μπες με τα οσα αντεχεις εσυ γιατι το αυτο δεν κολωνει..... | |
|
| |
sfikaaa Normal gixxer
Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 326 Hμερομηνία εγγραφής : 27/12/2010
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Τετ 09 Μάης 2012, 00:43 | |
| με την πρωτη ματιά στα μπροστινα...το φαγωμα μου δειχνει οτι ...θελεις ρυθμησεις στο μπροστινο ή ειναι ιδες μου....δειχνει να ''γλυστραει'' | |
|
| |
tasos1984 Normal gixxer
Όνομα: : Τάσος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 341 Αγωνιζόμενος : OPEN
BMU
SBK Hμερομηνία εγγραφής : 05/04/2009
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Τετ 09 Μάης 2012, 08:03 | |
| Εμενα παντως μου μυριζει λαθος γομα και υπερθερμανση ελαστικου. Το dunlop αναλογα την γομα βαζεις και κωδικο δουλευει και αναλογα... Υπηρχε καποια φορα που συνεβη ξανα αλλα το μονο προβλημα ηταν η φθορα κατα τα αλλα με το παραμορφωμενο λαστιχακι γυσιζε 1.24 σερρες προ εξαμηνου. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| |
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Πεμ 10 Μάης 2012, 19:03 | |
| | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Πεμ 10 Μάης 2012, 21:01 | |
| Ευχαριστω για το Λινκ Dr ειναι το πρωτο πραμα που ξανακοιταξα με το που γυρισα απο Σερρες. Υπαρχει μια ομοιοτητα στη φθορα αλλα οπως λεει στο βιντεακι ο Μoss : η φθορα εμφανιστηκε μολις σε 10 γυρους η δικια μου φθορα την πρωτη μερα ηταν φυσιολογικη δλδ 40 γυρους και στην δευτερη μερα αρχισε να γινεται εντονο και να παιρνει αυτη τη μορφη. Πιστευω πως αν ηταν θεμα γεωμετριας η φθορα θα φαινοταν απο τα πρωτα γυρολογια . Στο μανυαλ στα Racing setups δινει στο διαξονιο του αμορτισερ 313μμ απο 309 Που ειναι στοκ. και μπροστα απο 2γραμμες 8mm μεχρι 3 γραμμες 12mm Το εχω στα 313mm πισω και 8mm μπροστα. Εστειλα και ενα Mail στο Μοss μπας και παρω καμια απαντηση . Ειδωμεν. | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Πεμ 10 Μάης 2012, 21:26 | |
| Μάλλον από την πρώτη ημέρα είχε ξεκινήσει απλά έγινε πιο εμφανές την δεύτερη. Δες το γιατί δυστηχώς είναι πολλά τα ! | |
|
| |
Sotos27 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Φθορα ελαστικων σερρες Πεμ 10 Μάης 2012, 21:45 | |
| - DrIoannis έγραψε:
- Μάλλον από την πρώτη ημέρα είχε ξεκινήσει απλά έγινε πιο εμφανές την δεύτερη.
Δες το γιατί δυστηχώς είναι πολλά τα ! Πολλα δεν λες τπτ :( | |
|
| |
| Φθορα ελαστικων σερρες | |
|