| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|
+49FLASKAS brwmogazos mx5 cursed2 kouzinas janis.pegasos asphyx cpantelo spiros1100 Painterz panikas TheoDo R Vortex gsxrk71000 noodles ghost lotinia GIXXERAKIAS Sotoner lakisman46 ripper krosfala babis k8 maikstain vaggant nktr kapnias κολτρέϊν boutser vd 8annos Leroy gabri magfaria kentaurosk8 k8 600 kk giannisp Black Eagle Georgio ΣΚΟΡΠΙΟΣ potis louk6 Schumi Miou sxlogo Aristosk8 kostaskr6 demk6 tsasbi 53 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 02:01 | |
| Ένας Πόντιος, ένας Αμερικανός, και ένας Γάλλος, Δραπέτευσαν από τις φύλακες ανδρών. Εκεί που τρέχανε βρεθήκανε σε ένα δάσος και ανεβαίνουνε ο καθένας σε ένα δέντρο να κρυφτούνε . Όταν οι τρεις αστυνομικοί ψάχνοντας φτάσανε στο δάσος, πηγαίνουνε κάτω από το δέντρο όπου είχε ανέβει ο Γάλλος και λένε: "Ξέρουμε ότι είσαι εκεί πάνω, Κατέβα κάτω." Ο Γάλλος σκέφτεται γρήγορα και λέει: "Τουίτ, Τουίτ, Τουίτ." Οι αστυνομικοί σκέφτονται "είναι ένα πουλί" και πηγαίνουνε στο άλλο δέντρο όπου είχε ανέβει ο Αμερικανός. και λένε: "Ξέρουμε ότι είσαι εκεί πάνω, Κατέβα κάτω." Ο Αμερικανός και αυτός σκέφτεται γρήγορα και λέει: "Γούού, Γούού, Γούού." Οι αστυνομικοί σκέφτονται "είναι μια Κουκουβάγια" και πηγαίνουνε στο άλλο δέντρο όπου ήταν ο Πόντιος. Και πάλι λένε: : "Ξέρουμε ότι είσαι εκεί πάνω, Κατέβα κάτω." Ο Πόντιος σκέφτεται για λίγο . . . και λέει "Μπέέέεε, Μπέέέεε, Μπέέέεε." " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 02:01 | |
| Ήταν κάποτε ένας Αγγλος, ένας Τούρκος κι ένας Πόντιος. Ήρθε ο χάρος να τους πάρει, αλλά αυτοί τον παρακαλούσαν και του έλεγαν ότι ήταν ακόμα νέοι. Ο χάρος έπειτα από πολλή σκέψη τους λέει: -Κοιτάξτε θα σας χαρίσω τη ζωή μόνο αν ρίξετε κάτι στη θάλασσα και δεν το βρω. Πάει ο Αγγλος ρίχνει μια τρίχα αλλά ο χάρος τη βρίσκει. Πάει ο Τούρκος ρίχνει μια κλωστή, μα και αυτή τη βρίσκει. Πάει κι ο Πόντιος ρίχνει κάτι και του λέει ο χάρος: -Αν δεν το βρω αυτό που έριξες θα σωθείτε όλοι. Ψάχνει, ξαναψάχνει πουθενά. - Καλά του λέει τι έριξες? - Ένα ντεπόν αναβράζον!!! " | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 18:50 | |
| πως λεγεται η Χριστουγεννιατικη π@ρτΟΥΖΑ.. ..merry τρεις μας | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 19:28 | |
| - tsasbi έγραψε:
- Ήταν κάποτε ένας Αγγλος, ένας Τούρκος κι ένας Πόντιος.
" Αφου τα κάνεις copy paste και δεν τα γράφεις μονο σου,(αποκλείεται να το γράφεις 2 δημοσιεύσεις μεσα σε ενα λεπτό) γιατί δεν τα βάζεις στη σειρά στο ίδιο μηνυμα;;;; Μεγαλώνει η θεματική ενότητα χωρίς λόγο!! | |
|
| |
Schumi Adv. gixxer
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 19:35 | |
| Ακριβώς για τον λόγο που τα κάνει copy paste και ένα απλό "Αποστολή" . :P | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 20:28 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 21:52 | |
| Πηγα στον φωτογραφο να βγαλω φωτογραφιες... Μου ειπε θα βγαλουμε μονο ανφας... Εφυγα... Πηγα για σουβλακια... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 22:09 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 18 Δεκ 2012, 00:18 | |
| Δύο τύποι και ένας πόντιος που μόλις έχουνε φάει ισόβια βρίσκονται στο ίδιο κελί και συζητάνε για το πώς θα περάσουν τον καιρό τους στη στενή. Εγώ λέει ο πρώτος έχω φέρει μαζί μου το γιογιό μου θα παίζω λίγο με αυτό θα περνάει ο καιρός. Τι μας λες ρε φίλε του λέει ο δεύτερος, με ένα πραγματάκι που πηγαίνει πάνω κάτω θα περάσεις όλη σου τη ζωή? εγώ έχω φέρει μαζί μια μίνι τραπουλίτσα, θα παίζουμε καμμιά πρεφούλα ή ότι άλλο γουστάρετε και έτσι θα τη βγάλουμε. Και ο πόντιος: Καλά ρε πάτε καλά και οι δύο? Θα βγάλετε μια ζωή παίζοντας χαρτιά και γιογιό? - Γιατί ρε φίλε, του λένε οι άλλοι εσύ πώς θα τη βγάλεις? - Εγώ ρε λέει έχω φέρει μαζί μου μια κούτα ταμπόν. - Και τι θα το κάνεις ρε μεγάλε το ταμπόν εδώ μέσα? - Τι θα το κάνω? Να ρε διαβάστε εδώ. Μ αυτό μπορείς να κάνεις κολύμβηση, ιππασία, ορειβασία και ότι άλλο γουστάρεις... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 18 Δεκ 2012, 00:19 | |
| - Γιατί οι Πόντιοι όταν συζητούν σοβαρά θέματα ανεβαίνουν στην ταράτσα? - Για να κάνουν συζήτηση υψηλού επιπέδου. | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 18 Δεκ 2012, 00:20 | |
| 0 -Πως λέγετε αυτός που κρατά τα αυτιά του? -"Αυτοκράτορας | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 18 Δεκ 2012, 00:21 | |
| -Τι είναι στρογγυλό και λέει την ώρα? -To roloi!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 18 Δεκ 2012, 00:22 | |
| Τι γράφει stop και τρώει χόρτα? -Η πιναγίδα! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 00:06 | |
| Ένας αστυφύλακας σταματάει μια ξανθιά σ έναν ερημικό δρόμο και της λέει: - "Κυρία μου, υπάρχει κανένας λόγος που κάνετε ζιγκ-ζαγκ στη μέση του δρόμου?" Η ξανθιά του απαντάει: - "Κύριε Αστυφύλακα, ευτυχώς σας βρήκα! Παραλίγο να πάθω ατύχημα. Κοιτάζω μπροστά μου και βλέπω ένα δέντρο. Κάνω αριστερά να το αποφύγω και ξαφνικά, άλλο δέντρο εκεί. Κόβω δεξιά, να κι άλλο δέντρο μπροστά μου!" Ο αστυφύλακας έριξε ματιά απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και της είπε: - "Μα, κυρία μου, αυτό είναι το αποσμητικό χώρου του αυτοκινήτου σας." " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 00:07 | |
| Μπαίνει μια ξανθιά σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών: - "Θέλω να αγοράσω αυτήν την τηλεόραση", λέει στον καταστηματάρχη. - "Συγνώμη, κυρία μου, αλλά δεν πουλάμε σε ξανθιές", της απαντάει. Τσαντίζεται αυτή και φεύγει από το μαγαζί. Πηγαίνει και βάφει τα μαλλιά της καστανά και ξαναπάει στο μαγαζί. - "Ενδιαφέρομαι γι` αυτήν την τηλεόραση", του λέει. - "Μα σας είπα, κυρία μου, δεν πουλάμε στις ξανθιές", της απαντάει. Πάει και τα βάφει κόκκινα και ξαναπάει, αλλά γίνεται το ίδιο. Πηγαίνει και αυτή και βάζει περούκα, βάζει γυαλιά και ξαναπάει στο μαγαζί. - "Θέλω να αγοράσω αυτήν την τηλεόραση", του λέει. - "Μα κυρία μου, πόσες φορές πρέπει να σας πω ότι δεν πουλάμε σε ξανθιές?????" - "Μα πως καταλαβαίνετε ότι είμαι εγώ?",τον ρωτάει. - "Απλούστατα, αυτός είναι φούρνος μικροκυμάτων!!! " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 00:09 | |
| Ήταν τρεις ξανθιές που ήθελαν να γίνουν αστυνομικίνες. Πάνε λοιπόν στην επιτροπή και λέει στην πρώτη ο ειδικός εκεί για την εγγραφή: - "Αυτή είναι η φωτογραφία ενός υπόπτου! Πως θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στον δρόμο?" - "Χμ, γιατί έχει ένα μάτι!" - "Ξέρεις δεν έχει ένα μάτι, απλά η φωτογραφία έχει τραβηχτεί προφίλ." Απορίπτεται αυτή η ξανθιά, και έτσι πάει στην επόμενη και την ρωτάει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απαντάει η ξανθιά: - "Χμ, γιατί έχει μόνο ένα αυτί!" - "Α, θα με τρελάνεις κι εσύ? Δεν έχει ένα αυτί, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη προφίλ!" Απορίπτεται κι αυτή η ξανθιά και έτσι πάει στην τελευταία και της λέει: - "Λοιπόν αυτός είναι ένας ύποπτος," λέει και της δείχνει την φωτογραφία, "πως θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στον δρόμο? Και πρόσεξε να μη μου δώσεις καμιά ηλίθια απάντηση!" - "Αυτό είναι πανεύκολο!" λέει αυτή. "Ο ύποπτος σίγουρα φοράει φακούς επαφής!" Σαστισμένος ο αστυνομικός δεν ξέρει αν φοράει φακούς και πηγαίνει στα αρχεία για να δει. Και, πράγματι, ο ύποπτος φοράει φακούς επαφής! - "Μα καλά, πως το κατάλαβες?" ρωτάει την ξανθιά. - "Μα, με ένα αυτί και ένα μάτι δεν μπορεί να φοράει γυαλιά!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 00:10 | |
| Πως πνίγουν οι ξανθιές τα πουλιά? Με το στόμα... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 00:11 | |
| Μια ξανθιά τηλεφωνεί στο Ράδιο Κορασίδη. - Εκεί Ράδιο Κορασίδη? - Ναι. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος? - Μπορώ να κάνω μία αφιέρωση? | |
|
| |
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 11:23 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 19 Δεκ 2012, 12:16 | |
| Καλημερα σας τηλεφωνω να σας πω πως ο τοτος δε θα ερθει σημερα σχολειο Καλημερα και ποιος ειναι στη γραμμη παρακαλω; Ο μπαμπας μου!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 20 Δεκ 2012, 00:46 | |
| Ήταν μια ξανθιά στο πεζοδρόμιο και απέναντί της ήταν μια άλλη ξανθιά, η οποία της φωνάζει... - Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να περάσω απέναντί? Και τής απαντάει η άλλη -Αφού βρε χαζή απέναντί είσαι! " | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:45 | |
| Όχι να το παινευτώ αλλά μόλις έλυσα το κύβο του Ρούμπικ μέσα σε τρία λεπτά και πέντε χρόνια ακριβώς. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:51 | |
| | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 20 Δεκ 2012, 21:59 | |
| -Τί κοινό έχει μια έγκυος με μία καμένη πίτσα; - Και στις δύο περιπτώσεις κάποιος ξέχασε να την βγάλει!!!!!!!!! | |
|
| |
demk6 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 20 Δεκ 2012, 22:00 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|