| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|
+49FLASKAS brwmogazos mx5 cursed2 kouzinas janis.pegasos asphyx cpantelo spiros1100 Painterz panikas TheoDo R Vortex gsxrk71000 noodles ghost lotinia GIXXERAKIAS Sotoner lakisman46 ripper krosfala babis k8 maikstain vaggant nktr kapnias κολτρέϊν boutser vd 8annos Leroy gabri magfaria kentaurosk8 k8 600 kk giannisp Black Eagle Georgio ΣΚΟΡΠΙΟΣ potis louk6 Schumi Miou sxlogo Aristosk8 kostaskr6 demk6 tsasbi 53 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Σαβ 08 Δεκ 2012, 15:46 | |
| Δυο κολλητοί είναι αραγμένοι στην παραλία και κουβεντιάζουν: - Αστα!Χτες βράδυ είδα έναν τρομερό εφιάλτη... - Τι είδες? - Είδα την πεθερά μου να κολυμπάει στη θάλασσα και απο πίσω να την κυνηγάει ένας καρχαρίας... - Ποπο, φρίκη... - Φρίκη δεν θα πει τίποτα! Αφού παραλίγο να του ξεφύγει! " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 09 Δεκ 2012, 13:21 | |
| Ήταν μια φορά ένας Γερμανός, ένας Ιταλός κι ένας Έλληνας. Ήθελαν να παντρευτούν γι αυτό πήγαν σε έναν βασιλιά. Ο βασιλιάς τους είπε: "Θα δώσω μία γυναίκα στον καθένα. Όποιος την κάνει να φωνάξει περισσότερο την πρώτη νύχτα του γάμου, θα του δώσω το μισό βασίλειο." Μετά την πρώτη νύχτα του γάμου πάνε όλοι στον βασιλιά. Πρώτος ο Γερμανός λέει: -Εχθές έδωσα στην γυναίκα μου ένα δαχτυλίδι. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλη η πολυκατοικία. Δεύτερος ο Ιταλός λέει: -Εχθές χάρισα στη γυναίκα μου ένα εξοχικό. Αυτή φώναξε και την άκουσε όλο το τετράγωνο. Τελευταίος ο Έλληνας λέει: -Τι λέτε ρε ηλίθιοι? Εγώ έπλυνα τη μηχανή μου, άλλαξα τα λάδια της και μετά σκούπισα τα χέρια μου στις λευκές κουρτίνες. Η γυναίκα μου ακόμα φωνάζει. " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 09 Δεκ 2012, 13:32 | |
| Ένας άνδρας μπαίνει σε ένα sex-shop και λέει στον υπάλληλο: - Έχετε καμία πλαστική κούκλα? Του δείχνει ο υπάλληλος. - Α, πολύ όμορφη! Και καλοφτιαγμένη. Μήπως μπορείτε να μου πείτε την ημερομηνία παραγωγής της? - Ναι, 14/11/2004. - Α! Τι κρίμα! Είναι Σκορπιός, δεν θα ταιριάζουμε! " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 09 Δεκ 2012, 13:33 | |
| Τι περιμένουν 17 ξανθιές έξω από έναν κινηματογράφο .... Να έρθει μία ακόμα γιατί το έργο είναι άνω των 18! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 09 Δεκ 2012, 13:33 | |
| Ρώτα η μια αδερφή την άλλη : -Ο μπαμπάς είναι σπίτι? Και της άπαντα κοιτάζοντας την περίεργα... ο μπαμπάς είναι άνθρωπος!!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 09 Δεκ 2012, 13:35 | |
| 3 Ξανθιές είναι μέσα σε ένα ασανσέρ το οποίο έχει σταματήσει . Φωνάζουν όλες για βοήθεια ! Λέει η μία : Κορίτσια , έτσι δεν βγαίνει τίποτα . Για να μας ακούσουν πρέπει να φωνάξουμε όλες μαζί ταυτόχρονα ! Και φωνάζουν όλες μαζί : ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ! " | |
|
| |
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 11 Δεκ 2012, 18:13 | |
| - Γιατρέ έχω πρόβλημα με τον σιαμαίο αδελφό μου. Είναι gay!!!! - Ε ωραία έχετε 2 διαφορετικές ζωές και εμπειρίες!! - Ναι αλλά έχουμε και τον ίδιο κώλο.....!!! | |
|
| |
8annos Normal gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 103 Hμερομηνία εγγραφής : 24/01/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 11 Δεκ 2012, 18:38 | |
| Ήταν μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της. Κάποια στιγμή λοιπόν, εκεί που "γαργαλιόντουσαν" με τον εραστή της στο κρεβάτι, ακούει τον ήχο από το κλειδί στην πόρτα! -Θεέ μου! σκέφτηκε. Κάνε το θαύμα σου να εξαφανιστεί ο γκόμενος από το κρεβάτι πριν προλάβει να μπει ο άντρας μου στο δωμάτιο! Κι από μένα, ό,τι ζητήσεις, θεέ μου, θα το κάνω. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη σκέψη της κι ακούει μέσα της τη φωνή του Θεού να της λέει: -Τέκνο μου, θα κάνω αυτό που ζητάς. Να ξέρεις μόνο ότι το αντίτιμο είναι βαρύ... Αν εξαφανίσω αυτόν τον άνθρωπο, σε τρία χρόνια από τώρα θα πρέπει να πεθάνεις ! Σκέφτεται στα γρήγορα η γυναίκα "κι αν δεν μου τον εξαφανίσεις, θα πεθάνω σε τρία λεπτά" και "σε τρία χρόνια ποιος ζει ποιος πεθαίνει" και του λέει ΕΝΤΑΞΕΙ! Τσουπ! Εξαφανίζεται μεμιάς ο άντρας από το κρεβάτι, πριν μπει ο σύζυγος μέσα! Πέρασαν σχεδόν τρία χρόνια κι ο καλός σύζυγος της έκανε δώρο-έκπληξη, μια κρουαζιέρα, να πάει μαζί με τις φίλες της στις Μπαχάμες! - Πάρε το εισιτήριό σου και πήγαινε να διασκεδάσεις! Μόνο γυναίκες θα είναι στο καράβι και όλες σου οι φίλες. Θα διασκεδάσετε μια χαρά! Την ημέρα που επιβιβαζόταν η κυρία στο κρουαζιερόπλοιο, έκλειναν τα τρία χρόνια της συμφωνίας της με τον Θεό. Ξεκίνησαν λοιπόν, και μεσοπέλαγα, ενώ ο καιρός ήταν γαλήνιος, πιάνει μια θάλασσα τρομερή! Τα κύματα χτυπούσαν λυσσασμένα ως τη γέφυρα του καραβιού και τότε εκείνη κατάλαβε ότι έφτασε το τέλος της... -Θεέ μου, είπε. Καλά εγώ να πεθάνω, το είπαμε αυτό... Οι άλλες όμως οι κακομοίρες, τι φταίνε; Και τότε ακούστηκε βροντερή η ουράνια φωνή: .... ... ... - ΠΟΥΤ@ΝΕΣ!!! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ!!! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τρι 11 Δεκ 2012, 19:30 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 12 Δεκ 2012, 23:40 | |
| Ο Τοτός με τον πατέρα του κάθονται στο σαλόνι. Λέει ο μπαμπάς στον Τοτό: - Πήγαινε στο υπνοδωμάτιο και φέρε μου τις παντόφλες μου. Στο υπνοδωμάιτο κάθονται η αδερφή του Τοτού και μια φίλη της. Μπαίνοντας μέσα λέει ο Τοτός - Ο μπαμπάς μου είπε να σας δείρω και τις δύο! Η αδερφή του: - Φύγε από δω ρε κωλόπαιδο! - Δε με πιστεύεις? Άκου (και φωνάζει στον πατέρα του Πατέρααα! Την μίαααα? - Και τις δύο ρε βλάκα! | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 12 Δεκ 2012, 23:41 | |
| Ο μπαμπάς στον Τοτό: - Τοτέ σήμερα σου έφερε ο πελαργός ένα καινούργιο αδελφάκι... - Καλά ρε μπαμπά έξω κυκλοφορούν ένα σωρό ωραίες γυναίκες κι εσύ πήγες να γ.... τον πελαργό? | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Τετ 12 Δεκ 2012, 23:42 | |
| O Τοτός είναι στο σαλόνι και παίζει με το τρενάκι του, η μαμά στην κουζίνα κάνει δουλειές. Τσαφ τσουφ το τρενάκι, κάνει συνεχώς φασαρία. Σε κάποια στιγμή σταματάει και ακούγεται ο μικρός: -"Όσοι παπάρες θέλουν να κατέβουν, να τσακιστούν γιατί αυτή η κωλοστάση είναι η τελευταία. Όσοι μαλ..ες θέλουν να ανέβουν να το κάνουν γρήγορα για να αναχωρήσει καμιά ώρα η γαμ..νη η αμαξοστοιχία." Τα ακούει αυτά η μαμά του, τρέχει στο σαλόνι, πιάνει τον Τοτό από το αυτί και του λέει: -"Πήγαινε αμέσως στο δωμάτιο σου και κάτσε μέσα για δυο ώρες τιμωρία. Μετά θα βγεις και θα παίξεις μόνο αν μιλάς καλά!" Πηγαίνει ο Τοτός στο δωμάτιο και μετά από κανά δίωρο επιστρέφει. Κάθεται και πάλι, και βάζει μπρος το τρενάκι. Τσαφ τσουφ, τσαφ τσουφ για λίγη ώρα σε κάποια στιγμή σταματάει. -"Όσοι επιβάτες επιθυμούν να αποβιβαστούν παρακαλούνται να ελέγξουν ότι δεν ξέχασαν καμία από τις αποσκευές τους και ευχόμαστε να είχαν καλό και ξεκούραστο ταξίδι. Οι επιβάτες που επιθυμούν να επιβιβαστούν να τοποθετήσουν και να ασφαλίσουν τις αποσκευές τους πάνω από τη θέση τους. Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και ευχόμαστε ένα καλό ταξίδι." Η μαμά ακούει περήφανη για τις παιδαγωγικές τις ικανότητες από την κουζίνα και χαμογελάει. Ο Τοτός συνεχίζει: -"Α, και όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τη δίωρη καθυστέρηση, να απευθυνθούν στην καρ.ολα στην κουζίνα!" " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Πεμ 13 Δεκ 2012, 09:21 | |
| Λίγο πριν τελειώσει το σχολείο όλη η τάξη έχει βγει φωτογραφία και η δασκάλα προσπαθεί να πείσει τα παιδάκια να αγοράσουν την ομαδική φωτογραφία: "Σκεφτείτε πόσο ωραίο θα είναι όταν θα έχετε μεγαλώσει και θα βλέπετε την φωτογραφία και θα λέτε: αυτή είναι η Ελένη, είναι γιατρός, αυτός είναι ο Μιχάλης είναι δικηγόρος..." Πετάγεται ο Τοτός: "Kαι αυτή είναι η συγχωρεμένη η δασκάλα μας..." " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 00:17 | |
| Ήταν ο Τοτός και μπαίνει τρέχοντας μέσα στο σπίτι του και λέει: - Μαμά, μαμά, πήγαινε γρήγορα στο μπουρδέλο. Μπάμ!! τρώει μία σφαλιάρα από την μαμά. Πάει τρέχοντας στον μπαμπά: - Μπαμπά, μπαμπά, πήγαινε γρήγορα στο μπουρδέλο. Μπάμ!! τρώει μία σφαλιάρα και από τον μπαμπά. Πάει τρέχοντας στην γιαγιά: - Γιαγιά, γιαγιά, πήγαινε γρήγορα στο μπουρδέλο. Μπάαμ!! τρώει μία με την μαγκούρα και από την γιαγιά... -Αμάν μωρέ, λέει αγανακτισμένος ο Τοτός. Τι με βαράτε όλοι σας? Είναι αναίσθητος ο παππούς στο μπουρδέλο!! " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 00:17 | |
| Ο Τοτός γυρίζει από το σχολείο στο σπίτι του κλαίγοντας. - "Τι έχεις? Γιατί κλαις?", τον ρωτά η μητέρα του. - "Με χτύπησε ο δάσκαλος." - "Και γιατί σε χτύπησε?" - "Να, γιατί απάντησα σε μια ερώτηση που κανείς άλλος δεν μπορούσε να απαντήσει." - "Τι? Και αντί να σου βάλει άριστα σε χτύπησε? Και ποια ήταν αυτή η ερώτηση?" - "Ποιος έσπασε το τζάμι του σχολείου." " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 00:18 | |
| Μια μέρα, όπως γύριζε ο Τοτός από το σχολείο, βλέπει στον κήπο του, το σκύλο του νεκρό, με τα πόδια ψηλά. Ρωτάει τον πατέρα του, γιατί τα πόδια ήταν σηκωμένα ψηλά όταν πέθανε κι αυτός του λέει πως έτσι μπορεί να κατέβει πιο εύκολα ο Θεός και να τον πάρει στον Παράδεισο. Μια άλλη φορά λοιπόν, όταν γυρίζει ο πατέρας, του λέει ο Τοτός: - Μπαμπά, σήμερα η μαμά ήταν σχεδόν νεκρή! - Δηλαδή? - Ε, να, ήταν στο δωμάτιό της και είχε τα πόδια της σηκωμένα προς τα πάνω και φώναζε «Χριστέ μου έρχομαι…». Αν δεν ήτανε και οι δύο ναύτες από πάνω της να την κρατήσουν, θα την είχαμε χάσει " | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 19:55 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 20:29 | |
| σαν πρεζακια καταντησανε τους ελληνες...
.... που ψαχνουν τη δοση τους...
.... και αλλοι που θελουν να κοψουν τη πρεζα και δε θελουν να ακουσουν γι αυτη... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 21:19 | |
| βοηθεια μας... | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Κυρ 16 Δεκ 2012, 22:05 | |
| | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 01:57 | |
| Ένας Πόντιος συναντάει έναν βλάχο βοσκό και του λέει: - "Αν βρω πόσα κατσίκια έχεις, θα μου χαρίσεις ένα?" λέει ο Πόντιος. - "Ναι", απαντά ο Βλάχος. - "Έχεις 1856 κατσίκια." Τα μετράει ο Βλάχος και πραγματικά ήταν 1856 κατσίκια. Παίρνει ο Πόντιος ένα κατσίκι και φεύγει. Μετά από λίγο συναντάει ο Βλάχος τον ίδιο Πόντιο και τον ρωτά: - "Αμα βρω τι είσαι, θα μου το δώσεις πίσω?" - "Ναι", απαντά ο Πόντιος. - "Είσαι Πόντιος!" - "Nαι! Από που το κατάλαβες?", ρωτάει ο Πόντιος. - "Γιατί από τα 1856 κατσίκια, εσύ το σκυλί πήρες!!!" " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 01:58 | |
| Ήταν ένα Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Πόντιος και έκαναν αγώνες τοξοβολίας. Βάζουν σε κάποια απόσταση έναν άνθρωπο με ένα μήλο στο κεφάλι. Πάει πρώτα ο Γερμανός από κάποια απόσταση, σημαδεύει και πετυχαίνει το μήλο. Ανεβαίνει στο βάθρο και λέει: - Αι αμ Ρομπιν Χουντ!! Πάει ο Ιταλός από πιο μακριά σημαδεύει και πετυχαίνει το μήλο. Ανεβαίνει και αυτός στο βάθρο και λέει: - Αι αμ Γουλιέλμος Τέλος!! Πάει και ο Πόντιος από πιο μακριά σημαδεύει και πετυχαίνει τον άνθρωπο. Ανεβαίνει και αυτός στο βάθρο και λέει: - Αι αμ....σορι!! " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 01:59 | |
| Στο σπίτι του Γιωρίκα χάλασε το κουδούνι και τηλεφώνησε στον Κωστίκα να το διορθώσει . Ο Κωστίκας όμως δεν πήγε . Τον παίρνει ξανά έξαλλος τηλέφωνο να παραπονεθεί , και ο Κωστίκας του λέει ? - Ήρθα ρε μα**κα και χτύπαγα μια ώρα το κουδούνι και δεν με άνοιγε κανείς ! " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 02:00 | |
| Ο Γιωρίκας μαζί με 2 αμερικανούς εκπαιδεύεται για κατάσκοπος. Μετά από 3 μήνες αφού τελείωσε η εκπαίδευση τους, έπρεπε να περάσουν από 3 στάδια βασανιστηρίων, όποιος ήταν πιο έμπιστος και δεν μαρτυρούσε τα μυστικά που είχε μάθει θα έπαιρνε και το δίπλωμα του. Αρχίζουν λοιπόν πρώτα, τον έναν αμερικανό δεν προλαβαίνει να τελειώσει το πρώτο βασανιστήριο τα λέει όλα, επίσης και ο δεύτερος τα ίδια, φτάνουν και στον Γιωρίκα, πρώτο στάδιο το περνάει, δεύτερο σκληρό καρύδι δεν λυγίζει με τίποτα, το τρίτο βασανιστήριο ήταν ξύλο κάθε μέρα και εδώ άντεξε το παλικάρι μας, 2 μέρες ξύλο, τρεις μέρες, την τέταρτη μέρα η επιτροπή που δεν μπορούσε να πιστέψει την τόση αντοχή του, πηγαίνουν να δουν στο κελί του τι κάνει, ο Γιωρίκας με τις δυο του παλάμες στον τοίχο χτυπάει το κεφάλι του και λέει: "θυμήσου τα ρε μαλάκα, θυμήσου τα!!!" " | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 Δευ 17 Δεκ 2012, 02:00 | |
| Τρεις αγαπημένοι φίλοι ένας Ιταλός , ένας Γερμανός κι ένας Πόντιος δουλεύουν σε μία οικοδομή . Μόλις χτυπάει το καμπανάκι για κολατσιό βγάζουν ο καθένας το τάπερ του για να φάνε . Ο Γερμανός λοιπόν βλέποντας το φαγητό που του έχει φτιάξει η γυναίκα του λέει : όχι ρε γαμώτο , πάλι λουκάνικο Φρανκφούρτης θα φάω ? Αν κι αύριο έχω το ίδιο φαγητό θα πέσω από την οικοδομή να σκοτωθώ ! Ανοίγει και ο Ιταλός το τάπερ του , βλέπει το σπαγγέτι που του έφτιαξε η γυναίκα του και λέει : όχι ρε γαμώτο πάλι σπαγγέτι θα φάω σήμερα ? Aν αύριο έχω το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την oικοδομή . Ανοίγει κι ο Πόντιος και βλέπει κι αυτός το κολατσιό του και λέει : όχι ρε γαμώτο πάλι σάντουιτς θα φάω σήμερα ? αν αύριο είναι το ίδιο κολατσιό θα πέσω κι εγώ από την οικοδομή να σκοτωθώ ! Την άλλη μέρα δυστυχώς το κολατσιό όλων ήταν το ίδιο οπότε οι τρεις ορκισμένοι φίλοι ένας -ένας με τη σειρά του έπεσαν από την οικοδομή και σκοτώθηκαν . Στην κηδεία η χήρα του Γερμανού οδυρόμενη φώναζε : " Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου το έλεγες ότ ι ήθελες άλλο φαγητό να σου φτιάξω ? " . Η γυναίκα του Ιταλού κι αυτή κλαίγοντας φώναζε : " Aχ αντρούλη μου γιατί δεν μου είπες πως είχες βαρεθεί το σπαγγέτι να σου φτιάξω κάτι άλλο ? " Και η γυναίκα του Πόντιου : " Aχ Γιορίκα μου γιατί ? αχ αντρούλη μου γιατί ? γιατί ? γιατί ? αφού μόνος σου το έφτιαχνες ! " " | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 | |
|