| ανασφάλιστα οχήματα | |
|
+36TheVeteran ninja gixxermak kouzinas gsxrk71000 noodles JIMK7 platonas Vasilis Bourlokas babis k8 kornelakis lakisman46 giannisK6 boutser stam911 $alla$ kentaurosk8 Black Eagle kostaskr6 stella_25 topetwrx mitsos GIXXERAKIAS opoulian T.R.E mistiriodis_tsantakias giannisp panikas valkyrion 84 demk6 Georgio Miou k8 600 kk gsxr1000nitro tsasbi ghost 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 20:21 | |
| Θα τα παρει η ασφαλιστικη+κρατος(ποσοστο φορολογιας) ή το κρατος ή και οι δυο χοντρα (αν καποιος βγαλει ασφαλεια μετα την πρωτη καμπανα) ή μενουμε χωρις οχημα.
Ολοι κερδιζουν εκτος απο εμας.
Το καναν με τα διοδια , θα γινει με ασφαλειες και μετα λογικα με τα κτεο. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 20:37 | |
| και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκτός από το να καταθέσεις πινακίδες! αυτό βέβαια είναι για οχήματα που δεν κυκλοφορείς καθόλου αυτόν τον καιρό! όσοι κάνουν 6μηνες στις μηχανές γιατί τις κυκλοφορούν μόνο το καλοκαίρι θα αναγκαστούν να κάνουν για χρόνο! | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 20 Μαρ 2013, 18:04 | |
| σημερα εμαθα απο τον ασφαλιστη μου οτι ψηφιστικε τελικα και δωσαν διορια μεχρι τελος του μηνα οποτε μην το καθηστερητε αλλο οσοι δεν εχετε κανει κατι για το θεμα! 250 € !!!!! | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 21 Μαρ 2013, 09:11 | |
| για την ακριβεια η διορια ειναι μεχρι τις 15 απριλιου. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 21 Μαρ 2013, 17:55 | |
| Από ότι άκουσα δεν ισχύει για τα μοτοποδήλατα αλλά για ιχ και μοτοσικλέτες!!!Εννοώ αυτά που έχουν άδεια 49 cc κτλ κτλ..!!Ισχύει αυτό? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 21 Μαρ 2013, 18:13 | |
| | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 08 Οκτ 2013, 21:37 | |
| Ρε αδερφια, τι γινεται με αυτο το θεμα, εχει καταλαβει κανεις? Εφαρμοζεται ή @@? Αν εγω εχω στο γκαραζ τη μηχανη ανασφαλιστη θα μου ερθει ραβασακι? Θα εχω μπλεξιματα μελλοντικα? Ή θα πεταω χαρταετο? | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 08 Οκτ 2013, 21:44 | |
| Υποτιθεται οτι εχει περασει,αλλα σε ενα δυο γνωστους που τα εχουν παρατημενα στο γκαραζ,δεν εχει ερθει κατι.Για μενα καλυτερα αν δε θες να το κινεις να καταθεσεις πινακιδα,ωστε να εισαι καλυμενος. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 09 Οκτ 2013, 08:30 | |
| Απο φιλο ασφαλιστη πηρα τη σημαντικοτατη πληροφορια και τη μεταφερω "live" μονο για το forum. Οσοι δεν εχουν ασφαλεια στα οχηματα τους, ΑΛΛΑ ΔΕΝ τα κυκλοφορουν, μπορουν να κοιμουνται ησυχοι (ειμαι μεσα σε αυτους και εγω). Η πληροφορια αποσπαστηκε την προηγουμενο εβδομαδα και τη παραθετω ενωπιον σας με καθε επιφυλαξη οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τη Δευτερα. Ειναι τρελοι αυτοι οι 300οι. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 09 Οκτ 2013, 09:26 | |
| - TheVeteran έγραψε:
- Απο φιλο ασφαλιστη πηρα τη σημαντικοτατη πληροφορια και τη μεταφερω "live" μονο για το forum. Οσοι δεν εχουν ασφαλεια στα οχηματα τους, ΑΛΛΑ ΔΕΝ τα κυκλοφορουν, μπορουν να κοιμουνται ησυχοι (ειμαι μεσα σε αυτους και εγω).
Η πληροφορια αποσπαστηκε την προηγουμενο εβδομαδα και τη παραθετω ενωπιον σας με καθε επιφυλαξη οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα απο τη Δευτερα. Ειναι τρελοι αυτοι οι 300οι. το τρελοι ειναι λαθος ... ειναι ... αλλα πως θα ξερουν εαν κυκλοφορει το μηχανακι ή ειναι απλα στο γκαραζ και καθεται? και δεν μιλαω φυσικα για την περιπτωση ενος ελενχου απο την τροχαια ... | |
|
| |
kapnias Adv. gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ρεθυμνο Αριθμός μηνυμάτων : 590 Hμερομηνία εγγραφής : 06/09/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 09 Οκτ 2013, 09:55 | |
| - Miou έγραψε:
αλλα πως θα ξερουν εαν κυκλοφορει το μηχανακι ή ειναι απλα στο γκαραζ και καθεται? και δεν μιλαω φυσικα για την περιπτωση ενος ελενχου απο την τροχαια ... Ρωτάνε τον βενζινά της περιοχής !! | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 09 Οκτ 2013, 15:03 | |
| | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 09 Οκτ 2013, 18:32 | |
| | |
|
| |
Big Daddy Normal gixxer
Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 84 Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 10 Ιαν 2014, 17:19 | |
| Παιδες πως παει μαυτο το θεμα?Ηρθε σε κανεναν κανα πακετακι?? | |
|
| |
BillyGsxR Adv. gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Ιλιον , Athens Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 548 Αγωνιζόμενος : του Clubbing Hμερομηνία εγγραφής : 21/04/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 12 Ιαν 2014, 19:47 | |
| Επειδη εχω ρωτησει και εγω ασφαλιστη (ΦΙΛΟ ΜΟΥ) πλεον ελεγχεται online μεσο ΑΦΜ αν εχει καποια εκρεμοτητα η μοτοσυκλετα ή το ΙΧ .. τωρα αν δεν το ελεγχουν δεν το ξέρω παντως εγώ θα κατεθετα πινακιδα,για να ειμαι εξασφαλισμενος 100 % | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 23 Φεβ 2014, 22:50 | |
| Επιστολές από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν από τις αρχές Μαρτίου οι κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων που δεν έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους στην Εφορία. Τα υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών από κοινού με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών ολοκλήρωσαν τις διασταυρώσεις των στοιχείων τελών κυκλοφορίας και αδειών κυκλοφορίας με αυτά των ασφαλιστικών εταιρειών και προέκυψε πως τα ανασφάλιστα οχήματα ανέρχονται σε 730.000. Στα «ραβασάκια» που θα λαμβάνουν οι κάτοχοι των ανασφάλιστων οχημάτων θα καλούνται να ασφαλίσουν τα οχήματα τους. Αν μέσα σε διάστημα 30 ημερών δεν πράξουν τα απαραίτητα και δεν ενημερωθεί η σχετική βάση δεδομένων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, τότε θα επιλαμβάνεται του θέματος η αστυνομία. Ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης βρίσκεται σε συνεννόηση με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης Ν. Δένδια, προκειμένου το υπουργείο Δημόσιας Τάξης να εφαρμόζει τις σχετικές διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να προχωρεί στην επίδοση κλήσεων. Έτσι, οι ανασφάλιστοι οδηγοί θα καλούνται στα τμήματα τροχαίας για να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις παράβασης. Ο Ν. 489/76 προβλέπει ότι η κυκλοφορία οχήματος χωρίς το ειδικό αποδεικτικό της ασφάλισης σήμα επισύρει την επιβολή των παρακάτω διοικητικών κυρώσεων: Αφαίρεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας με πράξη της Αστυνομικής Αρχής για ένα χρόνο. Η πρόκληση δε ατυχήματος από όχημα χωρίς το προαναφερόμενο ειδικό σήμα, επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια. Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, βεβαιωθέντος με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και εισπραττόμενο με τις οικείες διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε, 1.000 ευρώ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500 ευρώ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και των 250 ευρώ για τα δίκυκλα. Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014, 20:06 http://www.zougla.gr/money/article/ravasakia-me-ti-lipiteri | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 23 Φεβ 2014, 23:18 | |
| Προσωπικά πιστεύω ότι εφόσον κυκλοφορεί η μηχανή ΠΡΕΠΕΙ να έχει ασφάλεια. Τώρα αν δεν κυκλοφορεί και απλά κάθεται γιατί να πληρώσεις πρόστημο. Εισπρακτικό μέτρο είναι... λέω εγώ τώρα. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 24 Φεβ 2014, 00:24 | |
| σου λέει θα βαρεθεί να πάει να καταθέσει η πινακίδες και θα κάνει ασφάλεια να δουλέψουν τα παιδιά | |
|
| |
| ανασφάλιστα οχήματα | |
|