| ανασφάλιστα οχήματα | |
|
+36TheVeteran ninja gixxermak kouzinas gsxrk71000 noodles JIMK7 platonas Vasilis Bourlokas babis k8 kornelakis lakisman46 giannisK6 boutser stam911 $alla$ kentaurosk8 Black Eagle kostaskr6 stella_25 topetwrx mitsos GIXXERAKIAS opoulian T.R.E mistiriodis_tsantakias giannisp panikas valkyrion 84 demk6 Georgio Miou k8 600 kk gsxr1000nitro tsasbi ghost 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 07 Φεβ 2013, 17:02 | |
| - boutser έγραψε:
- αν παραδωσουμε πινακιδες θα πρεπει να πλειρωσουμε καποιο παραβολο οταν παμε να τις ξαναπαρουμε ;
Αν είσαι εντός του 2013 (που έχεις πληρώσει σήμα) όχι. Αν τις πάρεις του χρόνου θα πρέπει να πληρώσεις το σήμα του 2014. | |
|
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 08 Φεβ 2013, 02:42 | |
| - Georgio έγραψε:
- stam911 έγραψε:
- Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..απο την στιγμη που το εχεις ανασφαλιστο και σου ερθει προστιμο 250 και δεν πληρωσεις ουτε αυτο μετα δεν προχωρανε σε κατασχεση η κατι τετοιο?
Έχει δεύτερο πρόστιμο 500€ καί αφαίρεση πινακίδων καί άδεια κυκλοφορία. ευχαριστω ! | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 08 Φεβ 2013, 16:31 | |
| Και επισης αν περασει ενας χρονος απο την καταθεση τοτε οι πινακιδες πανε για πολτοποιηση και πληρωνεις κοστος επανεκδοσης (30 ευρω ανα φορα). | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 08 Φεβ 2013, 16:41 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Και επισης αν περασει ενας χρονος απο την καταθεση τοτε οι πινακιδες πανε για πολτοποιηση και πληρωνεις κοστος επανεκδοσης (30 ευρω ανα φορα).
Το αλλάξανε αυτό στα 2 χρόνια τώρα... | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 08 Φεβ 2013, 16:42 | |
| Εγω την κατεθεσα τον Νοεμβριο και εγραφε το χαρτι που πηρα πως ειναι σε 12 μηνες. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 09 Φεβ 2013, 03:59 | |
| την ειχα καταθεσει και εγω νοεμβριο και το χαρτι ελεγε για 12 μηνες αλλα πηγα και την πηρα μετα απο 13-14 μηνες και μου ειχε πει οτι εχει παρει παραταση | |
|
| |
lakisman46 Hero gixxer
Όνομα: : Λάζαρος Τόπος : Βόλος Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 1481 Αγωνιζόμενος : Εκτός Πίστας Hμερομηνία εγγραφής : 14/06/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 12 Φεβ 2013, 02:56 | |
| Ξερει κανενας μεχρι ποτε υπαρχει περιθωριο να ασφαλισεις το οχημα η να παραδωσεις πινακιδες? Εγω θα παω αυριο να καταθεσω πινακιδες προλαβαινω η με πιανει το μετρο? | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| |
| |
kornelakis Jr.gixxer
Όνομα: : ΜΙΧΑΛΗΣ Τόπος : ΚΑΣΤΕΛΛΙ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 11 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ??? Hμερομηνία εγγραφής : 10/02/2013
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 14 Φεβ 2013, 09:16 | |
| απο οτι εχω ακουσει ειναι ακομα σε διαβουλευση.. | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 14 Φεβ 2013, 17:20 | |
| | |
|
| |
Vasilis Bourlokas Normal gixxer
Όνομα: : Billakos Ηλικία : 33 Αριθμός μηνυμάτων : 62 Hμερομηνία εγγραφής : 30/04/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 14 Φεβ 2013, 18:05 | |
| Αντι να αρχίσουν οι μπάτσοι να ελεγχουν ΣΩΣΤΑ και οταν ενοώ ΣΩΣΤΑ ενοώ οτι όταν σε σταματάνε για αλκοτεστ τσεκάρουν αν εχω πιεί και τπτ αλλο, οποτε αν ειναι κλεμενο το αμάξι αν δεν εχω διπλομα αν δεν εχω ασφάλια δεν τους περνάει απο το μυαλό, η 'παραβαση" ειναι αν χτύπισα κανα ποτό παραπάνω..... πίασε ρε παπάρα οποιν έχει ανασφάλιστο όχημα και σκίσε τον!!!!! 5000 χιλίαρικα ριχτου!!!!! Να δείς αμα γυρνάει ανασφάλιστος!!!!!! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 14 Φεβ 2013, 18:21 | |
| Ειναι απλα ηλιθιοι....λενε φετος ειχαμε Χ εσοδα απο τα τελη , καυσιμα κτλ...αρα αν κανουμε μια αυξηση 20% του χρονου θα βγαλουμε Χ+20%....ουτε που τους περασε απο το μυαλο οτι αν βαλεις 20% αφου δεν θα εχει να πληρωσει ο κοσμος θα αρχιζει να βαζει λιγοτερη βενζινη, να παραδωσει πινακιδες , ασφαλεια κτλ.
Αν προσθεσουμε την κατρακυλα των μισθων,τουλαχιστων οσων παιρνουν ακομα, παμε ακομα πιο κατω.
Μας καταστρεφουν με την δικαιολογια οτι το κανουν για να σωσουν την χωρα....και τα κανουν χειροτερα!!
+10000 για αυτο που εγραψε ο Μπαμπης...με εχουν σταματησει για ξυδοτεστ...φυσαω...καθαρας..εφυγες....ουτε διπλωμα,ουτε αδεια,ουτε τπτ.
Επισης με σταματανε για ζωνη...βλεπουν οτι φοραω και μου λενε φυγε, ενω μια αλλη φορα μου ζητησαν μονο αδεια.
Κλεμμενο να το ειχα τις 2 φορες την γλυτωνα .
Βεβαια 1 φορα με σταματησαν και μου τα ζητησαν ολα...τελικα με γραψαν για ασφαλεια γιατι δεν την ειχα μαζι..20 ευρω που δεν την ειχα και 500 σαν πιθανος ανασφαλιστος...πληρωσα τα 20 (10 λογο του οτι το εκανα νωρις) και πηγα τμημα με την ασφαλεια που ειχε ισχυει πριν με γραψουν και μου την σβησαν.Το παραπανο ?? 10 ευρω κληση+10 βενζινη + 4,20 διοδια τα πληρωσα γιατι αργησαν απο τα ελτα η την ασφαλεια να μου στειλουν το χαρτι!!! | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 14 Φεβ 2013, 23:36 | |
| Δεν ,είναι νομίζω τυχαίο που ο Σαμαράς φοράει και αλεξίσφαιρο μέσα στη βουλή. Εάν δεν το έχετε καταλάβει περνάμε μια μετάβαση στη Νέα τάξη πραγμάτων σε παγκόσμια κλίμακα. Αλλά απ τη στιγμή που σαν άνθρωποι έχουμε χάσει τις αξιές μας μην περιμένετε να αλλάξει πρός το καλύτερο. πιστεύω ο,τι πολλοί καταλαβαίνουν όπως κι εγώ ο,τι προσπαθούν να μας χωρίσουν σε δύο στρατόπεδα ώστε να σκοτωθούμε μεταξύ μας. Ρίχνουν τα βάρη στον λαό ,μας γεμίζουν με τύψεις ο,τι εμείς φταίμε για όλα αυτά που συμβαίνουν. Προετοιμαστείτε για τη επόμενη εμφύλια τραγωδία,μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά πρός τα κεί γέρνουμε. Ας | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 15 Φεβ 2013, 00:33 | |
| Ήδη έχουν τσιμπίσει κάποιους να κυκλοφορούν με τζίπ 3λιτρα και 4λιτρα με πινακίδες απ'το Seicento που έχουν αγοράσει και κάθεται στην πυλωτή,για να πληρώνουν χαμηλά τέλη και ασφάλεια και να κυκλοφορούν με την τζιπάρα... | |
|
| |
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 15 Φεβ 2013, 10:47 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Ήδη έχουν τσιμπίσει κάποιους να κυκλοφορούν με τζίπ 3λιτρα και 4λιτρα με πινακίδες απ'το Seicento που έχουν αγοράσει και κάθεται στην πυλωτή,για να πληρώνουν χαμηλά τέλη και ασφάλεια και να κυκλοφορούν με την τζιπάρα...
Μια χαρα ακουγεται... να τους σκισουνε τον πατο μπορουνε? Τα μεταξωτα βρακια που λενε και στο χωριο μου.... Περα απο αυτο επειδη και ο ασφαλιστης μου με ενημερωσε πως τα ραβασακια ειναι στο δρομο καλου κακου παρεδωσα πινακιδες απο το παρατημενο στο χωριο και οταν ερθει η ωρα και φτιαχτει θα τις παρω πισω. Αν και μαλλον παει για πινακιδες ελπα καθως ειναι ηδη 30 χρονων... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 15 Φεβ 2013, 10:58 | |
| πινακιδες ελπα δεν βγαζει οτι ειναι παλιο ... πρεπει να πληρει και μερικες προυποθεσεις . κυριως σε τι κατασταση ειναι ,να ειναι σε σχετικα καλη κατασταση δλδ, να μην εχουν γινει εκτεταμενες αλλαγες στα περιφεριακα ,και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι πια . επισης οταν βγαλεις πινακιδες ελπα δεν μπορεις να το κυκλοφορεις οποτε θελεις εσυ αλλα ειναι πολυ περιορισμενης κυκλοφοριας ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 15 Φεβ 2013, 11:02 | |
| - platonas έγραψε:
- Ειναι απλα ηλιθιοι....λενε φετος ειχαμε Χ εσοδα απο τα τελη , καυσιμα κτλ...αρα αν κανουμε μια αυξηση 20% του χρονου θα βγαλουμε Χ+20%....ουτε που τους περασε απο το μυαλο οτι αν βαλεις 20% αφου δεν θα εχει να πληρωσει ο κοσμος θα αρχιζει να βαζει λιγοτερη βενζινη, να παραδωσει πινακιδες , ασφαλεια κτλ.
............
Φίλε Πλάτωνα, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ηλίθιοι! Είναι ικανότατοι! Ικανότατα πιόνια των διαβολικών αφεντικών τους! Οι ηλίθιοι είμαστε ΕΜΕΙΣ που πέφτουμε στην παγίδα τους και που τους ανεχόμαστε τόσο καιρό. Ακόμη είμαστε στην αρχή!!! | |
|
| |
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 15 Φεβ 2013, 11:20 | |
| - Miou έγραψε:
- πινακιδες ελπα δεν βγαζει οτι ειναι παλιο ... πρεπει να πληρει και μερικες προυποθεσεις . κυριως σε τι κατασταση ειναι ,να ειναι σε σχετικα καλη κατασταση δλδ, να μην εχουν γινει εκτεταμενες αλλαγες στα περιφεριακα ,και κατι αλλα που δεν τα θυμαμαι πια . επισης οταν βγαλεις πινακιδες ελπα δεν μπορεις να το κυκλοφορεις οποτε θελεις εσυ αλλα ειναι πολυ περιορισμενης κυκλοφοριας ...
Τα ξερω ολα αυτα Αλεξανδρε εχω παρει πληροφοριες απο τη λεσχη κλασσικων. Απολυτως καμια αλλαγη δεν εχει καποια μαζεματα λογω φθορας χρονου χρειαζεται μονο, και ναι μπορεις μονο να κυκλοφορεις για εκδηλωσεις και συντηρηση Κυριακες. Δεν με πολυαπασχολει απλα ετσι για την ιστορια θα το κανω ηταν η πρωτη μηχανη του πατερα μου και δικια μου μετεπειτα. Σε αυτην εμαθα συμπλεκτη... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 15 Φεβ 2013, 13:47 | |
| Στον «αέρα» κινδυνεύει να τιναχθεί η νομοθετική ρύθμιση που αφορά στα πρόστιμα για τα περίπου 1,5 εκατ. ανασφάλιστα οχήματα καθώς νομικοί κύκλοι επισημαίνουν πως από την στιγμή που δεν υπάρχει βεβαιωμένη παράβαση στον κάτοχο ενός ΙΧ που έχει προκαταβάλλει τα Τέλη Κυκλοφορίας για ολόκληρη την χρονιά χωρίς να το έχει κυκλοφορήσει!
Αυτό επισημαίνεται σε δημοσίευμα της Εφημερίδας Ημερησία όπου χαρακτηριστικά αναφέρεται μεταξύ άλλων : Ειδικότερα η νομοθετική ρύθμιση για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα παρουσιάζει τρομερές ελλείψεις που σύμφωνα με νομικούς κύκλους δεν μπορούν να επιβληθούν στους ιδιοκτήτες ΙΧ. Μάλιστα όπως τονίζουν νομικοί μιλώντας στην «Η»: «Δεν μπορεί ένας ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που έχει προκαταβάλλει τα Τέλη Κυκλοφορίας του οχήματός του στα τέλη του 2012 για την επόμενη χρονιά και το διατηρεί ασφαλισμένο για το πρώτο 3μηνο ή 6μηνο και λόγω ανωτέρας βίας (απόλυση ή μη καταβολή μισθών) να πρέπει να έχει ασφαλισμένο το όχημά του τη στιγμή που βρίσκεται ακινητοποιημένο στο γκαράζ του. Παράλληλα το μέτρο έχει καθαρά φοροεισπρακτικό χαρακτήρα και αν κάποιος ιδιοκτήτης κινηθεί νομικά εναντίον του κράτους είναι πολύ πιθανό να δικαιωθεί. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 17 Φεβ 2013, 13:59 | |
| καλα νεα δλδ παιζει και να μην γινει!!! | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 17 Φεβ 2013, 16:59 | |
| Η θα βγει παραθυρακι που να μην ειναι υποχρεωμενος να εχει ασφαλεια καποιος αμα ειναι ανεργος κ το κρατα κλειστο σε παρκιν.
| |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 17 Φεβ 2013, 20:49 | |
| Είμαι περίεργος αν υπάρχει τέτοιος νόμος σε άλλο κράτος...;;; | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 18 Φεβ 2013, 09:21 | |
| και στην Αγγλια | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| |
| |
| ανασφάλιστα οχήματα | |
|