Greek GSX-R forum
ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Poll_l10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Poll_c10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Poll_r10 
    JIMK7
    ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Poll_l10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Poll_c10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Poll_r10 
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

ανασφάλιστα οχήματα

Πήγαινε κάτω 
    +36
    TheVeteran
    ninja
    gixxermak
    kouzinas
    gsxrk71000
    noodles
    JIMK7
    platonas
    Vasilis Bourlokas
    babis k8
    kornelakis
    lakisman46
    giannisK6
    boutser
    stam911
    $alla$
    kentaurosk8
    Black Eagle
    kostaskr6
    stella_25
    topetwrx
    mitsos
    GIXXERAKIAS
    opoulian
    T.R.E
    mistiriodis_tsantakias
    giannisp
    panikas
    valkyrion 84
    demk6
    Georgio
    Miou
    k8 600 kk
    gsxr1000nitro
    tsasbi
    ghost
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    Black Eagle
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
    Τόπος : Περαμα Αττικης
    Αριθμός μηνυμάτων : 2187
    Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 18 Φεβ 2013, 18:28

JIMK7 έγραψε:
    και στην Αγγλια oooyes
    Στην Αγγλία δηλαδή έχουν νόμο που να υποχρεώνει ανεξάρτητα εισοδήματος και αν κυκλοφορεί το όχημα να έχει ασφάλεια;
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    JIMK7
    Full gixxer
    Full gixxer
    JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    Τόπος : KΡHTH XANIA
    Αριθμός μηνυμάτων : 8101
    Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
    Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 18 Φεβ 2013, 20:44

Black Eagle έγραψε:
    JIMK7 έγραψε:
    και στην Αγγλια oooyes
    Στην Αγγλία δηλαδή έχουν νόμο που να υποχρεώνει ανεξάρτητα εισοδήματος και αν κυκλοφορεί το όχημα να έχει ασφάλεια;

Δεν ηταν ετσι ακριβος αλλα με τις καμερες που εχουν παντου εβλεπαν με το καταλληλο λογοσμικο ποια ειχαν ασφαλειες και ποια οχι και τοτε σου ερχονταν η λυπητερη oooyes
    k8 600 kk
    Racing gixxer
    Racing gixxer
    k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
    Τόπος : Πειραιας
    Αριθμός μηνυμάτων : 5571
    Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
    Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 18 Φεβ 2013, 22:22

αυτο ειναι το θεμα !
    οτι στο εξωτερικο τσεκουρωνουν...και καλα κανουν ..οσους ΚΙΝΟΥΝ τα ανασφαλιστα οχι οσους τα εχουν στο γκαραζ !

στο Αμβουργο(Γερμανια) για παραδειγμα οι μηχανες κανουν 3-5μηνη ασφαλιση γιατι το χειμωνα απλα δεν τις κινουν λογω κρυου και παγου !
    αλλα κανεις δε πληρωνει προστιμο για τους υπολοιπους μηνες !

ααααχ ρε κακομοιρη Ελλαδα με τους πολιτικους που εκλεγεις !
    valkyrion 84
    Normal gixxer
    Normal gixxer

Άντρας Όνομα: : Παναγιωτης
    Τόπος : Θεσσαλονικη
    Αριθμός μηνυμάτων : 167
    Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 18 Φεβ 2013, 23:51

πειτε τα ρε παιδια γιατι μονο στην ελλαδα γινονται αυτα.το πειραματοζωο της υφηλιου εχουμε γινει.ελεος.κοψανε δωρα, πετσοκοψανε μισθους,φτασανε την βενζινη στα υψη ειμαστε οι πιο ακριβοι μετα την τουρκια,χαρατσια παραχαρατσια τωρα αυτο μας ελειπε.να μας υποχρεωνουνε να ασφαλισουμε τα οχηματα ενω ειναι αχρισιμοποιητα τον μισο χρονο.μιλαω παντα για τις μηχανες.κανε μου κυριε δρομους της προκοπης με καλο ασφαλτοταπητα και θα το ασφαλιζω αν φυσικα το επιτρεπουνε τα οικονομικα ολο το χρονο αλλα οχι να μου φερνεις νομο και να τα παιρνεις δια της πλαγιας οδου παντα στον βωμο και καλα της λαιλαπας των ανασφαλιστων ι.χ. και μοτοσυκλετων.αυτα τα ολιγα.
    noodles
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
    Τόπος : Καρδίτσα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1424
    Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 19:31

ζουμε σε μια δυσκολη εποχη οπου πολλοι συνανθρωποι μας κυκλοφορουνε
    με ανασφαλιστο οχημα. δεν ειναι σωστο αλλα ειναι αναγκασμενοι να το
    κανουν. αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν
    και δεν το κανουν.
    Georgio
    Full gixxer
    Full gixxer
    Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1225
    Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
    Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΠεμ 21 Φεβ 2013, 19:47

vaggelisK8600 έγραψε:
    κανουν. αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν
    και δεν το κανουν.
    +1
    https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
    kentaurosk8
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2031
    Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 10:18

Ευτυχώς γιατί είχαν ακουστεί και κάτι παραφροσύνες του στυλ οτι ακόμα και αυτά που έχουν παραδώσει πρέπει να πληρώσουν ΛοοοοοοοΛ

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231237924
    boutser
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    boutser

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
    Τόπος : Καβάλα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2766
    Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
    Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 17:33

τελικα απο ποτε θα ισχυσει ρε παιδια αυτο?
    tsasbi
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    tsasbi

Τόπος : Ζωγράφου city
    Αριθμός μηνυμάτων : 1410
    Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 17:40

Ναι όντως έχει ακούσει κανείς αν πέρασε ο νόμος?
    babis k8
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    babis k8

Άντρας Όνομα: : Μπαμπης
    Αριθμός μηνυμάτων : 1328
    Αγωνιζόμενος : Ναι...
    Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 17:56

kentaurosk8 έγραψε:
    Ευτυχώς γιατί είχαν ακουστεί και κάτι παραφροσύνες του στυλ οτι ακόμα και αυτά που έχουν παραδώσει πρέπει να πληρώσουν ΛοοοοοοοΛ

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231237924

Σιγα μην ασφαλιζαμε κ οχηματα που εχουμε κανει οριστικη διαγραφη... ssss

Π@παριες των δημοσιογραφων για να τρομοκρατησουν τον κοσμο,εχω βαρεθει να ακουω τις ιδιες mal@kies τα τελευταια χρονια.

Βγαλανε κ επισημη ανακοινωση τα νουμερα,αλλα θα μου πεις αφου υπαρχουν ακομα ατομα που ανοιγουν τηλεορασεις κ βλεπουν δελτια των 8 κ των 9... mal@kies

neura neura neura neura

platonas
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
    Τόπος : Νίκαια
    Αριθμός μηνυμάτων : 596
    Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
    Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 22:06

Ολα π@παριες των δημοσιογραφων ειναι για να τρομαξουν κοσμο,να δωσουν μια λογικη στα παραλογα που ακουμε καθε μερα, και να κανουν μερικους να πουνε..ουφ παλι καλα που δεν θα πρεπει να βγαλω ασφαλεια για το οχημα που εχω παραδωσει πινακιδες κ αδεια. (για το πως θα εβγαινε ασφαλεια χωρις αδεια δεν συζηταμε...θα εβρισκαν τροπο)

Και τα νουμερα που δινουν για ανασφαλιστα οχηματα, δεν ειναι μονο οχηματα που κυκλοφορουν κανονικα....ειναι οχηματα που δεν εχουν ασφαλεια κ δεν εχουν παραδωσει πινακιδες...αν ξεραν ποσοι κυκλοφορουν θα τους ειχανε στειλει αλλου ειδους ραβασακια σπιτι.
    Ακομα κ μαντραδες που αγοραζαν η καναν ανταλλαγη , αν δεν ηταν κοντα στο τελος της χρονια ,δεν παραδιδαν πινακιδες στα οχηματα.Αφου ειχαν πληρωμενα τελη για ολη την χρονια ποιος ο λογος?

Επισης το νουμερο ανασφαλιστων που λενε οτι ανεβαινει.....παιζει ρολο και το οτι λογο κρισης πολλα ατομα που δεν ειχαν καμια επαφη με 2 τροχους ξαφνικα πηραν μηχανη για να μετακινουνται και αφησαν το τουτου χωρις ασφαλεια (και χωρις να το μετακινουν) μερικους μηνες.

Εγω την μηχανη την κυκλοφορω ολο τον χρονο...το αμαξι, το καλοκαιρι που μας περασε,εληξε η ασφαλεια Μαιο...την σταματησα κ ξαναεβγαλα Οκτωβριο.
    Αρα την περιοδο εκεινη μεσα στα επικινδυνα και ανασφαλιστα οχηματα που "κυκλοφορουν" στους δρομους ημουν και εγω.Οπως και αρκετοι που δεν χρησιμοποιουν μηχανη τον χειμωνα και την αφηνουν στο γκαραζ, η στο σαλονι τους, φυσικα χωρις ασφαλεια.

Και το μετρο...υπερ τους οτι κ να γινει.....η τα παιρνουν απο τα προστιμα , η τονωνουν την αγορα στις ασφαλιστικες.

gsxrk71000
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
    Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
    Αριθμός μηνυμάτων : 2993
    Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 22:35

platonas έγραψε:
    Ολα π@παριες των δημοσιογραφων ειναι για να τρομαξουν κοσμο,να δωσουν μια λογικη στα παραλογα που ακουμε καθε μερα, και να κανουν μερικους να πουνε..ουφ παλι καλα που δεν θα πρεπει να βγαλω ασφαλεια για το οχημα που εχω παραδωσει πινακιδες κ αδεια. (για το πως θα εβγαινε ασφαλεια χωρις αδεια δεν συζηταμε...θα εβρισκαν τροπο)

Και τα νουμερα που δινουν για ανασφαλιστα οχηματα, δεν ειναι μονο οχηματα που κυκλοφορουν κανονικα....ειναι οχηματα που δεν εχουν ασφαλεια κ δεν εχουν παραδωσει πινακιδες...αν ξεραν ποσοι κυκλοφορουν θα τους ειχανε στειλει αλλου ειδους ραβασακια σπιτι.
    Ακομα κ μαντραδες που αγοραζαν η καναν ανταλλαγη , αν δεν ηταν κοντα στο τελος της χρονια ,δεν παραδιδαν πινακιδες στα οχηματα.Αφου ειχαν πληρωμενα τελη για ολη την χρονια ποιος ο λογος?

Επισης το νουμερο ανασφαλιστων που λενε οτι ανεβαινει.....παιζει ρολο και το οτι λογο κρισης πολλα ατομα που δεν ειχαν καμια επαφη με 2 τροχους ξαφνικα πηραν μηχανη για να μετακινουνται και αφησαν το τουτου χωρις ασφαλεια (και χωρις να το μετακινουν) μερικους μηνες.

Εγω την μηχανη την κυκλοφορω ολο τον χρονο...το αμαξι, το καλοκαιρι που μας περασε,εληξε η ασφαλεια Μαιο...την σταματησα κ ξαναεβγαλα Οκτωβριο.
    Αρα την περιοδο εκεινη μεσα στα επικινδυνα και ανασφαλιστα οχηματα που "κυκλοφορουν" στους δρομους ημουν και εγω.Οπως και αρκετοι που δεν χρησιμοποιουν μηχανη τον χειμωνα και την αφηνουν στο γκαραζ, η στο σαλονι τους, φυσικα χωρις ασφαλεια.

Και το μετρο...υπερ τους οτι κ να γινει.....η τα παιρνουν απο τα προστιμα , η τονωνουν την αγορα στις ασφαλιστικες.

+1 +1 +1 +1 +1
    η mal@kies πάει σύννεφο αυτό έχω να πω...
    τα περισσότερα από τα ανασφάλιστα οχήματα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους...
    k8 600 kk
    Racing gixxer
    Racing gixxer
    k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 22:55

gsxrk71000 έγραψε:

+1 +1 +1 +1 +1
    η mal@kies πάει σύννεφο αυτό έχω να πω...
    τα περισσότερα από τα ανασφάλιστα οχήματα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους...

εισαι σιγουρος γι αυτο που λες ? απο που αντλεις τις πληροφοριες σου ?

εγω τωρα να γινω κακος που σε τουλαχιστον 20 περιπτωσεις τα τελευταια χρονια εχω ακουσει για ατυχημα με ανασφαλιστο ? ποσο θα συνεχιστει αυτο ρε παιδια ? σας εχει τυχει τιποτα με ανασφαλιστο ? εμενα ναι και πληρωθηκα μετα απο 9 μηνες !

οκ συμφωνω οτι το να το εχω να το βλεπω ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ειναι θεατρο παραλογου να με υποχρεωνεις να εχω ασφαλεια η να παραδωσω πινακιδες κτλπ
    αλλα μην ακουω ξαφνικα ολοι που κυκλοφορουν ειναι νομιμοι aftokt , γιατι ολοι μας εχουμε απο 2-3 γνωστους η εστω ακουστα ατομα που ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ !!!!

απλα θα επρεπε η αστυνομια να κοβει κ@λους σε ελεγχους κτλπ και οχι η εφορια κλησεις, εκει ειναι το ολο θεμα ! kapelo
    k8 600 kk
    Racing gixxer
    Racing gixxer
    k8 600 kk

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 23:04

Georgio έγραψε:
    vaggelisK8600 έγραψε:
    κανουν
    . αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν
    και δεν το κανουν.
    +1

συγμωμη φιλοι μου αλλα αυτο δε το δεχομαι !
    τι θα πει ρε παιδια "αναγκασμενοι" ???
    αν δε μπορεις να εχεις ασφαλεια πηγαινε με τα ποδια με το κτελ με ποδηλατο και εγω δε ξερω με τι !

δηλαδη οκ δε μπορει να πληρωσει ασφαλεια και κυκλοφορει ανασφαλιστος, (συμφωνειτε με αυτο !!!!!! adffs )
    εγω που ετσι και πεσει πανω μου δεν εχω λεφτα να φτιαξω τη μηχανη μου και δε φταιω σε τιποτα να περιμενω την αποζημιωση μετα απο 9 μηνες, γιατι να πρεπει ΕΓΩ να ειμαι με το κτελ ταξι ποδηλατο κτλπ εφοσον ο αλλος ειναι ανασφαλιστος ????
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !

gsxrk71000
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 23:29

εγώ δεν μίλησα για αυτούς που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι...
    εγώ μιλάω γιαυτούς που έχουν οχήματα αραγμένα και δεν τα κυκλοφορούν!
    και εγώ είμαι ένας από αυτούς,έχω το μηχανάκι μου το το έχω με λυμένο μοτέρ εδώ και 4 χρόνια σχεδόν δεν έχω καταθέσει πινακίδες και δεν του κάνω ασφάλιση τώρα εμένα θα με υποχρεώσει να κάνω ασφάλεια ή να καταθέσω πινακίδες...
    και όταν αποφασίσω να το φτιάξω και να το κυκλοφορίσω να πρέπει να δώσω 150 ευρώ να ξαναβγάλω πινακίδες...
    σαφός και καταδικάζω ρε συ κώστα αυτούς που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι και σαφός υπάρχουν τέτοια άτομα, απλά τα περισσότερα δεν είναι έτσι, ακόμα οι περισσότεροι με μηχανές βγάζουν 6μηνη ασφάλεια γιατί πολύ δεν την κινούν τον χειμώνα..και θα τους αναγκάσει να βγάζουν για όλο τον χρόνο??
    άμα κόπτονται τόσο γιαυτό το θέμα ας βγάλουν όλους τους μπάτσους στους δρόμους και να κόβουν κόλους για τις ασφάλειες...και όχι για πινακίδες εξατμίσεις και χίλιες δυό άλλες μαλακίες...
    εμένα προσωπικά όοοοοσες φορές με έχουν σταματήσει( και έχω σταματήσει) δεν μου έχουν ζητήσει ΠΟΤΕ ασφάλεια και δίπλωμα,μόνο ταυτότητα και άδεια...
    και τώρα ξαφνικά τους πήρε ο πόνος..??? nono nono nono
    kouzinas
    Full gixxer
    Full gixxer
    kouzinas

Άντρας Όνομα: : Μάνος
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 1122
    Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ!
    Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΔευ 04 Μαρ 2013, 23:53

gsxrk71000 έγραψε:

και όταν αποφασίσω να το φτιάξω και να το κυκλοφορίσω να πρέπει να δώσω 150 ευρώ να ξαναβγάλω πινακίδες..
    Aυτό από που προκύπτει??? scratch
    gsxrk71000
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 00:02

kouzinas έγραψε:
    gsxrk71000 έγραψε:

και όταν αποφασίσω να το φτιάξω και να το κυκλοφορίσω να πρέπει να δώσω 150 ευρώ να ξαναβγάλω πινακίδες..
    Aυτό από που προκύπτει??? scratch

τόσο ήταν μέχρι πριν 3 χρόνια, τώρα δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή!
    panikas
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    panikas

Άντρας Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 323
    Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει
    Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 00:08

babis k8
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 00:10

k8 600 kk έγραψε:
    Georgio έγραψε:
    vaggelisK8600 έγραψε:
    κανουν
    και δεν το κανουν.
    +1

αν δε μπορεις να εχεις ασφαλεια πηγαινε με τα ποδια με το κτελ με ποδηλατο και εγω δε ξερω με τι !

δηλαδη οκ δε μπορει να πληρωσει ασφαλεια και κυκλοφορει ανασφαλιστος, (συμφωνειτε με αυτο !!!!!! adffs )
    εγω που ετσι και πεσει πανω μου δεν εχω λεφτα να φτιαξω τη μηχανη μου και δε φταιω σε τιποτα να περιμενω την αποζημιωση μετα απο 9 μηνες, γιατι να πρεπει ΕΓΩ να ειμαι με το κτελ ταξι ποδηλατο κτλπ εφοσον ο αλλος ειναι ανασφαλιστος ????

Φανταστειτε τωρα οτι εχω ενα zundapp το οποιο εχω ανακατασκευασει πληρως κ ειχε πινακιδα κανονικα μονο που η αδεια του ειχε να θεωρηθει απο το 85 Shocked

Ευτηχως την θεωρησα πριν καμια 10αρια χρονια κ παρεδωσα πινακιδα απο τοτε.

Κ ρωταω,ποσα παπακια-μπομποι-σκουτερακια-sachs-zundapp,LADA,DATSUN κ ενα σωρο αλλες "αρχαιολογιες" σαπιζουν καπου σε καποιο υπογειο,εχουν αδεια κανονικα οπου οι ιδιωκτητες τους με το που τα παρατησαν δεν παρεδωσαν πινακιδες κ φαινονται τωρα στο συστημα οτι κινουνται κανονικα,ενω οι ιδιοκτητες τους ουτε που τα θυμουνται;;;

1.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;;

2.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ;;;

Αν ηθελε το κρατος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ασχοληθει με την ασφαλεια οσων κινουνται με Ι.Χ-δικυκλο-ποδηλατο-πεζοι κλπ ,μπορουσε "εν μια νυχτι" να το λυσει το προβλημα ακομα κ τωρα.

Ελεγκτικους μηχανισμους κ υπηρεσιες εχει για να το κανει.(Αστυνομια-Υπουργεια)

Ξερουν οτι γινεται της πουτ@ν@ς απο ανασφαλιστα-ειδικα στα μεγαλα αστικα κεντρα οπου ανεργια κ λαθρομεταναστες συμβαλουν στην αυξηση των οχηματων χωρις ασφαλεια.

Δεν μπορουν-αν θελουν-να το λυσουν το προβλημα;;;;

Παρα ασχολουνται με το πως θα τα παρουν απο την τσεπη μας με οποιονδηποτε πιθανο κ απιθανο τροπο...

Κ ενας απ'αυτους τους απιθανους τροπους ειναι κ η ασφαλιση οχηματων που φερουν πινακιδα λες κ αυτο θα αποτρεψει τον mal@kies να παρει τον "χαρο" fotia παπακι ή Ι.Χ. κ να ξεχυθει στο δρομο με πλαστη πινακιδα... hallo

gsxrk71000
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 00:12

panikas έγραψε:
    Για δειτε κ αυτο

http://www.insurancedaily.gr/blog/prostima-kai-sta-akinitopoiimena-anasfalista-to-nomosxedio-sti-bouli/

μια χαρά... όχι που δεν θα έβρισκαν και άλλους τρόπους για να φάνε φράγκα...
    babis k8
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    babis k8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 00:26

babis k8 έγραψε:
    k8 600 kk έγραψε:
    Georgio έγραψε:
    vaggelisK8600 έγραψε:
    κανουν
    και δεν το κανουν.
    +1

Φανταστειτε τωρα οτι εχω ενα zundapp το οποιο εχω ανακατασκευασει πληρως κ ειχε πινακιδα κανονικα μονο που η αδεια του ειχε να θεωρηθει απο το 85 Shocked

Ευτηχως την θεωρησα πριν καμια 10αρια χρονια κ παρεδωσα πινακιδα απο τοτε.

Κ ρωταω,ποσα παπακια-μπομποι-σκουτερακια-sachs-zundapp,LADA,DATSUN κ ενα σωρο αλλες "αρχαιολογιες" σαπιζουν καπου σε καποιο υπογειο,εχουν αδεια κανονικα οπου οι ιδιωκτητες τους με το που τα παρατησαν δεν παρεδωσαν πινακιδες κ φαινονται τωρα στο συστημα οτι κινουνται κανονικα,ενω οι ιδιοκτητες τους ουτε που τα θυμουνται;;;

1.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;;

2.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ;;;

Αν ηθελε το κρατος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ασχοληθει με την ασφαλεια οσων κινουνται με Ι.Χ-δικυκλο-ποδηλατο-πεζοι κλπ ,μπορουσε "εν μια νυχτι" να το λυσει το προβλημα ακομα κ τωρα.

Ελεγκτικους μηχανισμους κ υπηρεσιες εχει για να το κανει.(Αστυνομια-Υπουργεια)

Ξερουν οτι γινεται της πουτ@ν@ς απο ανασφαλιστα-ειδικα στα μεγαλα αστικα κεντρα οπου ανεργια κ λαθρομεταναστες συμβαλουν στην αυξηση των οχηματων χωρις ασφαλεια.

Δεν μπορουν-αν θελουν-να το λυσουν το προβλημα;;;;

Παρα ασχολουνται με το πως θα τα παρουν απο την τσεπη μας με οποιονδηποτε πιθανο κ απιθανο τροπο...

Κ ενας απ'αυτους τους απιθανους τροπους ειναι κ η ασφαλιση οχηματων που φερουν πινακιδα λες κ αυτο θα αποτρεψει τον mal@kies να παρει τον "χαρο" fotia παπακι ή Ι.Χ. κ να ξεχυθει στο δρομο με πλαστη πινακιδα... hallo

...εμενα τωρα γιατι μου βρωμαει το "πραγμα",λες να'μαι πολυ καχυποπτος;;;

Οι ασφαλιστικες βλεποντας τα κερδη τους να συρικνωνονται,τα κανανε "πλακακια" με τους αρχοντες του κρατους (ποιος,τι fafoutis του μπουρδελου καλυτερα oooyes ) κ βρηκανε τροπο σαν αλλες εταιριες διοδιων,για να τα περνουν υπο την εποπτια του κρατους mal@kies

noodles
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 01:09

k8 600 kk έγραψε:
    Georgio έγραψε:
    vaggelisK8600 έγραψε:
    κανουν
    και δεν το κανουν.
    +1

@k8 600 kk δυστυχως για καποιους η μονη λυση ειναι να κυκλοφορουνε με ανασφαλιστο οχημα. αυτο γινεται για πολλους λογους οπως: γιατι δεν βολευουν τα ΜΜΜ, το ταξι ειναι ακριβο για να πηγενεις καθε μερα στην δουλεια, εχουν λεφτα ισα ισια
    να βγαλουν το μηνα και να συντηρισουν την οικογενεια τους, εχουν λεφτα μονο για τα τελη κυκλοφοροριας (ουτε λογος για σερβις και λαστιχα). δεν συμφωνω με αυτο. ειναι λαθος, αλλα ειναι αναγκαιο κακο. γινανε πολλα σε αυτη τη χωρα και συνηθως την πληρωνει αυτος που δεν φταιει. φιλικα παντα, χωρις ιχνος αντιπαραθεσης.
    gsxrk71000
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    gsxrk71000

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 05:11

babis k8 έγραψε:
    ...εμενα τωρα γιατι μου βρωμαει το "πραγμα",λες να'μαι πολυ καχυποπτος;;;

Οι ασφαλιστικες βλεποντας τα κερδη τους να συρικνωνονται,τα κανανε "πλακακια" με τους αρχοντες του κρατους (ποιος,τι fafoutis του μπουρδελου καλυτερα oooyes ) κ βρηκανε τροπο σαν αλλες εταιριες διοδιων,για να τα περνουν υπο την εποπτια του κρατους mal@kies

+1 +1 +1 +1
    δεν είναι καθόλου απίθανο να ισχύει αυτό!!
    platonas
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    platonas

Άντρας Όνομα: : Πλάτωνας
    Τόπος : Νίκαια
    Αριθμός μηνυμάτων : 596
    Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο...
    Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 06:12

Γιωργο...στανταρ ισχυει αυτο!!!!

Και αλλο ενα παραδειγμα :

Αμαξι της δουλειας ειχε βγαλει ενα προβλημα, και ειπαν οτι το ανταλακτικο θα ερθει σε 2-3 βδομαδες....το αφηνουμε οταν μας ειπαν οτι ηρθε το ανταλακτικο,λυνουν το αμαξι και το ανταλακτικο ηταν λαθος κ δεν εκανε,αλλα αφου το αμαξι το ειχαν λυσει μας εδωσαν αντικαταστασης κ το κρατησαν εκει μεχρι να ερθει το σωστο.
    Τελικα το πηραμε μετα απο 2 μηνες.Αν αυτο γινει σε εναν απο εμας και εκεινη την περιοδο ληξει η ασφαλεια...θα εκανε κανενας ανανεωση????? Φυσικα οχι.

Στην περιπτωση που ξερεις απο την αρχη οτι θα κατσει συνεργειο για μεγαλο διαστημα....λες ενταξει....παω κ καταθετω πινακιδες....αν σε πανε απο βδομαδα σε βδομαδα και τελικα τραβηξει πανω απο μηνα?
    noodles
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 4 EmptyΤρι 05 Μαρ 2013, 19:14

το μηχανακι μου ειχε να πατησει ασφαλτο 3.5 χρονια. μονο απο την αποθηκη
    το εβγαζα και το εβαζα μπρος καπου-καπου. ερεπε να εχω ασφαλεια?
    για πιο λογο? δεν υπηρχε καμια περιπτοση να τρακαρει καποιος με το παπι μου.
    αν ομως εχεις καποιο οχημα χωρις πινακιδες και ασφαλεια παρκαρισμενο
    στην ακρη του πεζοδρομιου τοτε νομιζω υπαρχει προβλημα αν πεσει καποιος
    πανω του. τωρα που το σκεφτομε, μαλλον εχετε δικιο στο οτι εχουν κανει
    καποια συμφωνια οι ασφαλιστικες. ολους τους συμφερει, εκτος απο εμας.

ανασφάλιστα οχήματα
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 4 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Ανασφάλιστα οχήματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com