| ανασφάλιστα οχήματα | |
|
+36TheVeteran ninja gixxermak kouzinas gsxrk71000 noodles JIMK7 platonas Vasilis Bourlokas babis k8 kornelakis lakisman46 giannisK6 boutser stam911 $alla$ kentaurosk8 Black Eagle kostaskr6 stella_25 topetwrx mitsos GIXXERAKIAS opoulian T.R.E mistiriodis_tsantakias giannisp panikas valkyrion 84 demk6 Georgio Miou k8 600 kk gsxr1000nitro tsasbi ghost 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 18 Φεβ 2013, 18:28 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- και στην Αγγλια
Στην Αγγλία δηλαδή έχουν νόμο που να υποχρεώνει ανεξάρτητα εισοδήματος και αν κυκλοφορεί το όχημα να έχει ασφάλεια; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 18 Φεβ 2013, 22:22 | |
| αυτο ειναι το θεμα ! οτι στο εξωτερικο τσεκουρωνουν...και καλα κανουν ..οσους ΚΙΝΟΥΝ τα ανασφαλιστα οχι οσους τα εχουν στο γκαραζ !
στο Αμβουργο(Γερμανια) για παραδειγμα οι μηχανες κανουν 3-5μηνη ασφαλιση γιατι το χειμωνα απλα δεν τις κινουν λογω κρυου και παγου ! αλλα κανεις δε πληρωνει προστιμο για τους υπολοιπους μηνες !
ααααχ ρε κακομοιρη Ελλαδα με τους πολιτικους που εκλεγεις ! | |
|
| |
valkyrion 84 Normal gixxer
Όνομα: : Παναγιωτης Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 167 Hμερομηνία εγγραφής : 27/03/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 18 Φεβ 2013, 23:51 | |
| πειτε τα ρε παιδια γιατι μονο στην ελλαδα γινονται αυτα.το πειραματοζωο της υφηλιου εχουμε γινει.ελεος.κοψανε δωρα, πετσοκοψανε μισθους,φτασανε την βενζινη στα υψη ειμαστε οι πιο ακριβοι μετα την τουρκια,χαρατσια παραχαρατσια τωρα αυτο μας ελειπε.να μας υποχρεωνουνε να ασφαλισουμε τα οχηματα ενω ειναι αχρισιμοποιητα τον μισο χρονο.μιλαω παντα για τις μηχανες.κανε μου κυριε δρομους της προκοπης με καλο ασφαλτοταπητα και θα το ασφαλιζω αν φυσικα το επιτρεπουνε τα οικονομικα ολο το χρονο αλλα οχι να μου φερνεις νομο και να τα παιρνεις δια της πλαγιας οδου παντα στον βωμο και καλα της λαιλαπας των ανασφαλιστων ι.χ. και μοτοσυκλετων.αυτα τα ολιγα. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 21 Φεβ 2013, 19:31 | |
| ζουμε σε μια δυσκολη εποχη οπου πολλοι συνανθρωποι μας κυκλοφορουνε με ανασφαλιστο οχημα. δεν ειναι σωστο αλλα ειναι αναγκασμενοι να το κανουν. αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν και δεν το κανουν. | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 10:18 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 17:33 | |
| τελικα απο ποτε θα ισχυσει ρε παιδια αυτο? | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 17:40 | |
| Ναι όντως έχει ακούσει κανείς αν πέρασε ο νόμος? | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 17:56 | |
| | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 22:06 | |
| Ολα π@παριες των δημοσιογραφων ειναι για να τρομαξουν κοσμο,να δωσουν μια λογικη στα παραλογα που ακουμε καθε μερα, και να κανουν μερικους να πουνε..ουφ παλι καλα που δεν θα πρεπει να βγαλω ασφαλεια για το οχημα που εχω παραδωσει πινακιδες κ αδεια. (για το πως θα εβγαινε ασφαλεια χωρις αδεια δεν συζηταμε...θα εβρισκαν τροπο)
Και τα νουμερα που δινουν για ανασφαλιστα οχηματα, δεν ειναι μονο οχηματα που κυκλοφορουν κανονικα....ειναι οχηματα που δεν εχουν ασφαλεια κ δεν εχουν παραδωσει πινακιδες...αν ξεραν ποσοι κυκλοφορουν θα τους ειχανε στειλει αλλου ειδους ραβασακια σπιτι. Ακομα κ μαντραδες που αγοραζαν η καναν ανταλλαγη , αν δεν ηταν κοντα στο τελος της χρονια ,δεν παραδιδαν πινακιδες στα οχηματα.Αφου ειχαν πληρωμενα τελη για ολη την χρονια ποιος ο λογος?
Επισης το νουμερο ανασφαλιστων που λενε οτι ανεβαινει.....παιζει ρολο και το οτι λογο κρισης πολλα ατομα που δεν ειχαν καμια επαφη με 2 τροχους ξαφνικα πηραν μηχανη για να μετακινουνται και αφησαν το τουτου χωρις ασφαλεια (και χωρις να το μετακινουν) μερικους μηνες.
Εγω την μηχανη την κυκλοφορω ολο τον χρονο...το αμαξι, το καλοκαιρι που μας περασε,εληξε η ασφαλεια Μαιο...την σταματησα κ ξαναεβγαλα Οκτωβριο. Αρα την περιοδο εκεινη μεσα στα επικινδυνα και ανασφαλιστα οχηματα που "κυκλοφορουν" στους δρομους ημουν και εγω.Οπως και αρκετοι που δεν χρησιμοποιουν μηχανη τον χειμωνα και την αφηνουν στο γκαραζ, η στο σαλονι τους, φυσικα χωρις ασφαλεια.
Και το μετρο...υπερ τους οτι κ να γινει.....η τα παιρνουν απο τα προστιμα , η τονωνουν την αγορα στις ασφαλιστικες.
| |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 22:35 | |
| - platonas έγραψε:
- Ολα π@παριες των δημοσιογραφων ειναι για να τρομαξουν κοσμο,να δωσουν μια λογικη στα παραλογα που ακουμε καθε μερα, και να κανουν μερικους να πουνε..ουφ παλι καλα που δεν θα πρεπει να βγαλω ασφαλεια για το οχημα που εχω παραδωσει πινακιδες κ αδεια. (για το πως θα εβγαινε ασφαλεια χωρις αδεια δεν συζηταμε...θα εβρισκαν τροπο)
Και τα νουμερα που δινουν για ανασφαλιστα οχηματα, δεν ειναι μονο οχηματα που κυκλοφορουν κανονικα....ειναι οχηματα που δεν εχουν ασφαλεια κ δεν εχουν παραδωσει πινακιδες...αν ξεραν ποσοι κυκλοφορουν θα τους ειχανε στειλει αλλου ειδους ραβασακια σπιτι. Ακομα κ μαντραδες που αγοραζαν η καναν ανταλλαγη , αν δεν ηταν κοντα στο τελος της χρονια ,δεν παραδιδαν πινακιδες στα οχηματα.Αφου ειχαν πληρωμενα τελη για ολη την χρονια ποιος ο λογος?
Επισης το νουμερο ανασφαλιστων που λενε οτι ανεβαινει.....παιζει ρολο και το οτι λογο κρισης πολλα ατομα που δεν ειχαν καμια επαφη με 2 τροχους ξαφνικα πηραν μηχανη για να μετακινουνται και αφησαν το τουτου χωρις ασφαλεια (και χωρις να το μετακινουν) μερικους μηνες.
Εγω την μηχανη την κυκλοφορω ολο τον χρονο...το αμαξι, το καλοκαιρι που μας περασε,εληξε η ασφαλεια Μαιο...την σταματησα κ ξαναεβγαλα Οκτωβριο. Αρα την περιοδο εκεινη μεσα στα επικινδυνα και ανασφαλιστα οχηματα που "κυκλοφορουν" στους δρομους ημουν και εγω.Οπως και αρκετοι που δεν χρησιμοποιουν μηχανη τον χειμωνα και την αφηνουν στο γκαραζ, η στο σαλονι τους, φυσικα χωρις ασφαλεια.
Και το μετρο...υπερ τους οτι κ να γινει.....η τα παιρνουν απο τα προστιμα , η τονωνουν την αγορα στις ασφαλιστικες.
η πάει σύννεφο αυτό έχω να πω... τα περισσότερα από τα ανασφάλιστα οχήματα δεν κυκλοφορούν στους δρόμους... | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 22:55 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 23:04 | |
| - Georgio έγραψε:
- vaggelisK8600 έγραψε:
- ζουμε σε μια δυσκολη εποχη οπου πολλοι συνανθρωποι μας κυκλοφορουνε
με ανασφαλιστο οχημα. δεν ειναι σωστο αλλα ειναι αναγκασμενοι να το κανουν. αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν και δεν το κανουν. συγμωμη φιλοι μου αλλα αυτο δε το δεχομαι ! τι θα πει ρε παιδια "αναγκασμενοι" ??? αν δε μπορεις να εχεις ασφαλεια πηγαινε με τα ποδια με το κτελ με ποδηλατο και εγω δε ξερω με τι ! δηλαδη οκ δε μπορει να πληρωσει ασφαλεια και κυκλοφορει ανασφαλιστος, (συμφωνειτε με αυτο !!!!!! ) εγω που ετσι και πεσει πανω μου δεν εχω λεφτα να φτιαξω τη μηχανη μου και δε φταιω σε τιποτα να περιμενω την αποζημιωση μετα απο 9 μηνες, γιατι να πρεπει ΕΓΩ να ειμαι με το κτελ ταξι ποδηλατο κτλπ εφοσον ο αλλος ειναι ανασφαλιστος ???? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 23:29 | |
| εγώ δεν μίλησα για αυτούς που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι... εγώ μιλάω γιαυτούς που έχουν οχήματα αραγμένα και δεν τα κυκλοφορούν! και εγώ είμαι ένας από αυτούς,έχω το μηχανάκι μου το το έχω με λυμένο μοτέρ εδώ και 4 χρόνια σχεδόν δεν έχω καταθέσει πινακίδες και δεν του κάνω ασφάλιση τώρα εμένα θα με υποχρεώσει να κάνω ασφάλεια ή να καταθέσω πινακίδες... και όταν αποφασίσω να το φτιάξω και να το κυκλοφορίσω να πρέπει να δώσω 150 ευρώ να ξαναβγάλω πινακίδες... σαφός και καταδικάζω ρε συ κώστα αυτούς που κυκλοφορούν ανασφάλιστοι και σαφός υπάρχουν τέτοια άτομα, απλά τα περισσότερα δεν είναι έτσι, ακόμα οι περισσότεροι με μηχανές βγάζουν 6μηνη ασφάλεια γιατί πολύ δεν την κινούν τον χειμώνα..και θα τους αναγκάσει να βγάζουν για όλο τον χρόνο?? άμα κόπτονται τόσο γιαυτό το θέμα ας βγάλουν όλους τους μπάτσους στους δρόμους και να κόβουν κόλους για τις ασφάλειες...και όχι για πινακίδες εξατμίσεις και χίλιες δυό άλλες μαλακίες... εμένα προσωπικά όοοοοσες φορές με έχουν σταματήσει( και έχω σταματήσει) δεν μου έχουν ζητήσει ΠΟΤΕ ασφάλεια και δίπλωμα,μόνο ταυτότητα και άδεια... και τώρα ξαφνικά τους πήρε ο πόνος..??? | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Δευ 04 Μαρ 2013, 23:53 | |
| - gsxrk71000 έγραψε:
και όταν αποφασίσω να το φτιάξω και να το κυκλοφορίσω να πρέπει να δώσω 150 ευρώ να ξαναβγάλω πινακίδες.. Aυτό από που προκύπτει??? | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 00:02 | |
| - kouzinas έγραψε:
- gsxrk71000 έγραψε:
και όταν αποφασίσω να το φτιάξω και να το κυκλοφορίσω να πρέπει να δώσω 150 ευρώ να ξαναβγάλω πινακίδες.. Aυτό από που προκύπτει??? τόσο ήταν μέχρι πριν 3 χρόνια, τώρα δεν ξέρω αν ισχύει η τιμή! | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 00:08 | |
| | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 00:10 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- Georgio έγραψε:
- vaggelisK8600 έγραψε:
με ανασφαλιστο οχημα. δεν ειναι σωστο αλλα ειναι αναγκασμενοι να το κανουν. αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν και δεν το κανουν. συγμωμη φιλοι μου αλλα αυτο δε το δεχομαι ! τι θα πει ρε παιδια "αναγκασμενοι" ??? αν δε μπορεις να εχεις ασφαλεια πηγαινε με τα ποδια με το κτελ με ποδηλατο και εγω δε ξερω με τι !
δηλαδη οκ δε μπορει να πληρωσει ασφαλεια και κυκλοφορει ανασφαλιστος, (συμφωνειτε με αυτο !!!!!! ) εγω που ετσι και πεσει πανω μου δεν εχω λεφτα να φτιαξω τη μηχανη μου και δε φταιω σε τιποτα να περιμενω την αποζημιωση μετα απο 9 μηνες, γιατι να πρεπει ΕΓΩ να ειμαι με το κτελ ταξι ποδηλατο κτλπ εφοσον ο αλλος ειναι ανασφαλιστος ???? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !
Φανταστειτε τωρα οτι εχω ενα zundapp το οποιο εχω ανακατασκευασει πληρως κ ειχε πινακιδα κανονικα μονο που η αδεια του ειχε να θεωρηθει απο το 85 Ευτηχως την θεωρησα πριν καμια 10αρια χρονια κ παρεδωσα πινακιδα απο τοτε. Κ ρωταω,ποσα παπακια-μπομποι-σκουτερακια-sachs-zundapp,LADA,DATSUN κ ενα σωρο αλλες "αρχαιολογιες" σαπιζουν καπου σε καποιο υπογειο,εχουν αδεια κανονικα οπου οι ιδιωκτητες τους με το που τα παρατησαν δεν παρεδωσαν πινακιδες κ φαινονται τωρα στο συστημα οτι κινουνται κανονικα,ενω οι ιδιοκτητες τους ουτε που τα θυμουνται;;; 1.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;; 2.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ;;; Αν ηθελε το κρατος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ασχοληθει με την ασφαλεια οσων κινουνται με Ι.Χ-δικυκλο-ποδηλατο-πεζοι κλπ ,μπορουσε "εν μια νυχτι" να το λυσει το προβλημα ακομα κ τωρα. Ελεγκτικους μηχανισμους κ υπηρεσιες εχει για να το κανει.(Αστυνομια-Υπουργεια) Ξερουν οτι γινεται της πουτ@ν@ς απο ανασφαλιστα-ειδικα στα μεγαλα αστικα κεντρα οπου ανεργια κ λαθρομεταναστες συμβαλουν στην αυξηση των οχηματων χωρις ασφαλεια. Δεν μπορουν-αν θελουν-να το λυσουν το προβλημα;;;; Παρα ασχολουνται με το πως θα τα παρουν απο την τσεπη μας με οποιονδηποτε πιθανο κ απιθανο τροπο... Κ ενας απ'αυτους τους απιθανους τροπους ειναι κ η ασφαλιση οχηματων που φερουν πινακιδα λες κ αυτο θα αποτρεψει τον να παρει τον "χαρο" παπακι ή Ι.Χ. κ να ξεχυθει στο δρομο με πλαστη πινακιδα... | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 00:12 | |
| | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 00:26 | |
| - babis k8 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- Georgio έγραψε:
- vaggelisK8600 έγραψε:
με ανασφαλιστο οχημα. δεν ειναι σωστο αλλα ειναι αναγκασμενοι να το κανουν. αδικαιολογητοι ειναι αυτοι που εχουν τη δυνατοτητα να το ασφαλησουν και δεν το κανουν. συγμωμη φιλοι μου αλλα αυτο δε το δεχομαι ! τι θα πει ρε παιδια "αναγκασμενοι" ??? αν δε μπορεις να εχεις ασφαλεια πηγαινε με τα ποδια με το κτελ με ποδηλατο και εγω δε ξερω με τι !
δηλαδη οκ δε μπορει να πληρωσει ασφαλεια και κυκλοφορει ανασφαλιστος, (συμφωνειτε με αυτο !!!!!! ) εγω που ετσι και πεσει πανω μου δεν εχω λεφτα να φτιαξω τη μηχανη μου και δε φταιω σε τιποτα να περιμενω την αποζημιωση μετα απο 9 μηνες, γιατι να πρεπει ΕΓΩ να ειμαι με το κτελ ταξι ποδηλατο κτλπ εφοσον ο αλλος ειναι ανασφαλιστος ???? ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !
Φανταστειτε τωρα οτι εχω ενα zundapp το οποιο εχω ανακατασκευασει πληρως κ ειχε πινακιδα κανονικα μονο που η αδεια του ειχε να θεωρηθει απο το 85
Ευτηχως την θεωρησα πριν καμια 10αρια χρονια κ παρεδωσα πινακιδα απο τοτε.
Κ ρωταω,ποσα παπακια-μπομποι-σκουτερακια-sachs-zundapp,LADA,DATSUN κ ενα σωρο αλλες "αρχαιολογιες" σαπιζουν καπου σε καποιο υπογειο,εχουν αδεια κανονικα οπου οι ιδιωκτητες τους με το που τα παρατησαν δεν παρεδωσαν πινακιδες κ φαινονται τωρα στο συστημα οτι κινουνται κανονικα,ενω οι ιδιοκτητες τους ουτε που τα θυμουνται;;;
1.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;;;
2.ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ;;;
Αν ηθελε το κρατος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ασχοληθει με την ασφαλεια οσων κινουνται με Ι.Χ-δικυκλο-ποδηλατο-πεζοι κλπ ,μπορουσε "εν μια νυχτι" να το λυσει το προβλημα ακομα κ τωρα.
Ελεγκτικους μηχανισμους κ υπηρεσιες εχει για να το κανει.(Αστυνομια-Υπουργεια)
Ξερουν οτι γινεται της πουτ@ν@ς απο ανασφαλιστα-ειδικα στα μεγαλα αστικα κεντρα οπου ανεργια κ λαθρομεταναστες συμβαλουν στην αυξηση των οχηματων χωρις ασφαλεια.
Δεν μπορουν-αν θελουν-να το λυσουν το προβλημα;;;;
Παρα ασχολουνται με το πως θα τα παρουν απο την τσεπη μας με οποιονδηποτε πιθανο κ απιθανο τροπο...
Κ ενας απ'αυτους τους απιθανους τροπους ειναι κ η ασφαλιση οχηματων που φερουν πινακιδα λες κ αυτο θα αποτρεψει τον να παρει τον "χαρο" παπακι ή Ι.Χ. κ να ξεχυθει στο δρομο με πλαστη πινακιδα...
...εμενα τωρα γιατι μου βρωμαει το "πραγμα",λες να'μαι πολυ καχυποπτος;;; Οι ασφαλιστικες βλεποντας τα κερδη τους να συρικνωνονται,τα κανανε "πλακακια" με τους αρχοντες του κρατους (ποιος,τι του μπουρδελου καλυτερα ) κ βρηκανε τροπο σαν αλλες εταιριες διοδιων,για να τα περνουν υπο την εποπτια του κρατους | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 01:09 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- Georgio έγραψε:
- vaggelisK8600 έγραψε:
@k8 600 kk δυστυχως για καποιους η μονη λυση ειναι να κυκλοφορουνε με ανασφαλιστο οχημα. αυτο γινεται για πολλους λογους οπως: γιατι δεν βολευουν τα ΜΜΜ, το ταξι ειναι ακριβο για να πηγενεις καθε μερα στην δουλεια, εχουν λεφτα ισα ισια να βγαλουν το μηνα και να συντηρισουν την οικογενεια τους, εχουν λεφτα μονο για τα τελη κυκλοφοροριας (ουτε λογος για σερβις και λαστιχα). δεν συμφωνω με αυτο. ειναι λαθος, αλλα ειναι αναγκαιο κακο. γινανε πολλα σε αυτη τη χωρα και συνηθως την πληρωνει αυτος που δεν φταιει. φιλικα παντα, χωρις ιχνος αντιπαραθεσης. | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 05:11 | |
| | |
|
| |
platonas Adv. gixxer
Όνομα: : Πλάτωνας Τόπος : Νίκαια Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 596 Αγωνιζόμενος : Στο ενσημο... Hμερομηνία εγγραφής : 15/07/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 06:12 | |
| Γιωργο...στανταρ ισχυει αυτο!!!!
Και αλλο ενα παραδειγμα :
Αμαξι της δουλειας ειχε βγαλει ενα προβλημα, και ειπαν οτι το ανταλακτικο θα ερθει σε 2-3 βδομαδες....το αφηνουμε οταν μας ειπαν οτι ηρθε το ανταλακτικο,λυνουν το αμαξι και το ανταλακτικο ηταν λαθος κ δεν εκανε,αλλα αφου το αμαξι το ειχαν λυσει μας εδωσαν αντικαταστασης κ το κρατησαν εκει μεχρι να ερθει το σωστο. Τελικα το πηραμε μετα απο 2 μηνες.Αν αυτο γινει σε εναν απο εμας και εκεινη την περιοδο ληξει η ασφαλεια...θα εκανε κανενας ανανεωση????? Φυσικα οχι.
Στην περιπτωση που ξερεις απο την αρχη οτι θα κατσει συνεργειο για μεγαλο διαστημα....λες ενταξει....παω κ καταθετω πινακιδες....αν σε πανε απο βδομαδα σε βδομαδα και τελικα τραβηξει πανω απο μηνα? | |
|
| |
noodles Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Μαρ 2013, 19:14 | |
| το μηχανακι μου ειχε να πατησει ασφαλτο 3.5 χρονια. μονο απο την αποθηκη το εβγαζα και το εβαζα μπρος καπου-καπου. ερεπε να εχω ασφαλεια? για πιο λογο? δεν υπηρχε καμια περιπτοση να τρακαρει καποιος με το παπι μου. αν ομως εχεις καποιο οχημα χωρις πινακιδες και ασφαλεια παρκαρισμενο στην ακρη του πεζοδρομιου τοτε νομιζω υπαρχει προβλημα αν πεσει καποιος πανω του. τωρα που το σκεφτομε, μαλλον εχετε δικιο στο οτι εχουν κανει καποια συμφωνια οι ασφαλιστικες. ολους τους συμφερει, εκτος απο εμας. | |
|
| |
| ανασφάλιστα οχήματα | |
|