Greek GSX-R forum
ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
    Κορυφαίοι συγγραφείς
    Miou
    ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Poll_l10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Poll_c10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Poll_r10 
    JIMK7
    ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Poll_l10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Poll_c10ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Poll_r10 
    nasos-v
    T.R.E
    k8 600 kk
    kostaskr6
    κολτρέϊν
    Leroy
    ripper
    mistiriodis_tsantakias

ανασφάλιστα οχήματα

Πήγαινε κάτω 
    +36
    TheVeteran
    ninja
    gixxermak
    kouzinas
    gsxrk71000
    noodles
    JIMK7
    platonas
    Vasilis Bourlokas
    babis k8
    kornelakis
    lakisman46
    giannisK6
    boutser
    stam911
    $alla$
    kentaurosk8
    Black Eagle
    kostaskr6
    stella_25
    topetwrx
    mitsos
    GIXXERAKIAS
    opoulian
    T.R.E
    mistiriodis_tsantakias
    giannisp
    panikas
    valkyrion 84
    demk6
    Georgio
    Miou
    k8 600 kk
    gsxr1000nitro
    tsasbi
    ghost
    40 απαντήσεις
    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
    ΣυγγραφέαςΜήνυμα
    GIXXERAKIAS
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    GIXXERAKIAS

Άντρας Όνομα: : Ιωάννης
    Τόπος : Aθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2159
    Αγωνιζόμενος : Newbie open.
    Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008

ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 Empty
    ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 09:27

Αν περάσει ένας χρόνος και δεν τις παραλάβεις τότε τις καταστρέφουν.Μετά πληρώνεις για να βγάλεις άλλες όταν θελήσεις να τις παραλάβεις ξανά με τα τέλη πληρωμένα.
    Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
    mitsos
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    mitsos

Αριθμός μηνυμάτων : 331
    Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 11:32

Παράθεση :
    επισης μεχρι και φετος (ΕΑΝ τελικα αλλαξει αυτο οπως λεει το κρατος ) οι πινακιδες πηγεναν στο υπουργειο μεταφορων και ηθελες μερες για να τις παρεις πισω .

Αυτο δεν ισχυει.Εγω οταν πηγα και τις πηρα στο σημειο ηταν , και ειχαν περασει και 13-14 μηνες(μου ειπαν οτι ειχε παρει αναβολη η καταστροφη).
    topetwrx
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
    Τόπος : Κοζάνη
    Αριθμός μηνυμάτων : 791
    Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
    Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 12:03

Εγώ που ρώτησα τον ασφαλιστή μου σχετικά με την υποχρεωτική ασφάλιση, μου είπε ότι ακόμη δεν ισχύει, μια που δεν κατατέθηκε ο νόμος. Είναι όμως στα σκαριά..... Τώρα τι πραγματικά ισχύει δεν ξέρω!! Έχω μπερδευτεί!!
    http://www.scooby.gr
    stella_25
    Jr.gixxer

Θηλυκό Ηλικία : 36
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 14:16

δεν προκεται ν ανεβασουν παραλογα τις τιμες τους οι ασφαλιστικες...αυτο ειναι παρανομο και ελεγχονται απο εποπτικες αρχες...οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας για το θεμα αυτο...
    topetwrx
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 15:44

Για να ξεκαθαρίζει το θέμα και για να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει...
    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=8957&cat_id=4#.UQKFWFEqu68.facebook
    stella_25
    Jr.gixxer

Θηλυκό Ηλικία : 36
    Αριθμός μηνυμάτων : 5
    Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 25 Ιαν 2013, 16:21

ειναι οριστικο οντως και ειναι κριμα με τις μηχανες να συμβαινει αυτο...για τα αυτοκινητα ειμαι υπερ της υποχρεωτικης ασφαλειας αλλα για τις μηχανες που τον μισο χρονο μενουν στο γκαραζ ειναι κριμα τα λεφτα.απ την αλλη ομως...αν μια μερα δεις καλο καιρο και αποφασισεις να βγεις βολτα και συμβει τοτε κατι;τι γινεται;
    topetwrx
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 01 Φεβ 2013, 20:32

kostaskr6
    Racing gixxer
    Racing gixxer
    kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
    Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
    Αριθμός μηνυμάτων : 5102
    Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
    Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠαρ 01 Φεβ 2013, 20:46

απο ποτε θα αρχισουν να ερχονται ρε παιδια τα ραβασακια ξερει κανεις σιγουρα να ενημερωσει?
    tsasbi
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    tsasbi

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
    Τόπος : Ζωγράφου city
    Αριθμός μηνυμάτων : 1410
    Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4

Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 00:17

Για να καταλάβω θα έρθουν τα ραβασάκια χωρίς να να μας δώσουν επιλογή για νακαταθέσουμε η να βάλουμε ασφάλεια?
    Miou
    Full gixxer
    Full gixxer
    Miou

Όνομα: : Alexandros
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 13454
    Αγωνιζόμενος : Nop...
    Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 00:33

εγω δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο ... εστω οτι ληγει η ασφαλεια μου σε λιγο καιρο πχ σε 2 εβδομαδες και παθενω ενα ατυχημα που θα με κρατησει σε ακινησια ή εστω ανημπορο να οδηγησω για 6 μηνες... γιατι με αναγκαζουν να πληρωσω και γιαυτους τους 6 μηνες που θα καθετε το μηχανακι μου ? ή και ακομα πιο τραβηγμενο σεναριο θα ειμαι στο νοσοκομειο 6 μηνες ...
    που θα ερθουν τα ραβασακια? πως θα παω να βγαλω την ασφαλεια ??? πανε καλα μωρε τα αρχ@δια ??
    ή εγω που δεν μενω πια ελλαδα και ερχομαι πισω μονο για το καλοκαιρι για 1 -2 μηνες θα με υποχρεωσουν να πληρωσω ασφαλεια για ολο το χρονο ?? τα @@ θα τους πληρωσω και θα καταθεσω πινακιδες και θα κυκλοφωρω ανασφαλιστος ...
    topetwrx
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 10:23

Miou έγραψε:
    εγω δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο ... εστω οτι ληγει η ασφαλεια μου σε λιγο καιρο πχ σε 2 εβδομαδες και παθενω ενα ατυχημα που θα με κρατησει σε ακινησια ή εστω ανημπορο να οδηγησω για 6 μηνες... γιατι με αναγκαζουν να πληρωσω και γιαυτους τους 6 μηνες που θα καθετε το μηχανακι μου ? ή και ακομα πιο τραβηγμενο σεναριο θα ειμαι στο νοσοκομειο 6 μηνες ...
    που θα ερθουν τα ραβασακια? πως θα παω να βγαλω την ασφαλεια ??? πανε καλα μωρε τα αρχ@δια ??
    ή εγω που δεν μενω πια ελλαδα και ερχομαι πισω μονο για το καλοκαιρι για 1 -2 μηνες θα με υποχρεωσουν να πληρωσω ασφαλεια για ολο το χρονο ?? τα @@ θα τους πληρωσω και θα καταθεσω πινακιδες και θα κυκλοφωρω ανασφαλιστος ...
    Αλέξανδρε καλώς ή κακώς θα πρέπει να τα σκάσουμε. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το πράμα έχει τη λογική του. Ποια είναι η λογική του; Ότι έτσι όπως τα έκαναν με την τεχνιτή κρίση, γέμισε ο τόπος ανασφάλιστα οχήματα. Οπότε σου λέει, πως θα διασφαλιστώ ότι δεν το κυκλοφορείς γιατί δεν έχεις ασφάλεια ενώ έχεις πινακίδες; Μας την κάνει πλέον υποχρεωτική και τέλειωσε το παραμύθι!! Παρόλα αυτά η λογική τους δεν είναι αυτή, αλλά αυτή της εξαθλίωσής μας!!! Μας τα πέρνουν από παντού!!!!!!! Δεν σχολιάζω περισσότερα!! Evil or Very Mad
    Georgio
    Full gixxer
    Full gixxer
    Georgio

Άντρας Όνομα: : Γιώργος
    Τόπος : Θεσσαλονίκη
    Αριθμός μηνυμάτων : 1225
    Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ...
    Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 11:31

Miou έγραψε:
    +1
    https://www.facebook.com/Mitakidis.Georgio
    Miou
    Full gixxer
    Full gixxer
    Miou

Όνομα: : Alexandros
    Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 13454
    Αγωνιζόμενος : Nop...
    Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 11:33

φιλε αποστολη πληρωνω μπατσους, τροχαιους, διας, ομαδα ζ και ενα τσουρμο ακομα αχρειστους που ειναι μερος της δουλεια τους να ελενχουν εαν εχω ασφαλεια ή οχι στο οχημα μου .... αν παραδεχοντε οτι δεν μπορουνα να κανουν την δουλεια που τους πληρωνω, θελω δεν θελω, τοτε να απολυθουν να σταματησω και εγω να τους πληρωνω και να μου κανουν υποχρεωτικη την ασφαλεια του οχηματος....
    ειναι σαν να μου λες οτι επειδη εχω 1000 και θα παω πανω απο 120 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας θα πρεπει καθε χρονο μαζι με τα τελη να πληρωνω και 500ε για προστιμο ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Σαβ 02 Φεβ 2013, 11:39, 1 φορά
    Georgio
    Full gixxer
    Full gixxer
    Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 11:38

topetwrx έγραψε:
    Αλέξανδρε καλώς ή κακώς θα πρέπει να τα σκάσουμε. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το πράμα έχει τη λογική του. Ποια είναι η λογική του; Ότι έτσι όπως τα έκαναν με την τεχνιτή κρίση, γέμισε ο τόπος ανασφάλιστα οχήματα. Οπότε σου λέει, πως θα διασφαλιστώ ότι δεν το κυκλοφορείς γιατί δεν έχεις ασφάλεια ενώ έχεις πινακίδες; Μας την κάνει πλέον υποχρεωτική και τέλειωσε το παραμύθι!! Παρόλα αυτά η λογική τους δεν είναι αυτή, αλλά αυτή της εξαθλίωσής μας!!! Μας τα πέρνουν από παντού!!!!!!! Δεν σχολιάζω περισσότερα!! Evil or Very Mad
    +1
    topetwrx
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    topetwrx

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 14:12

Miou έγραψε:
    φιλε αποστολη πληρωνω μπατσους, τροχαιους, διας, ομαδα ζ και ενα τσουρμο ακομα αχρειστους που ειναι μερος της δουλεια τους να ελενχουν εαν εχω ασφαλεια ή οχι στο οχημα μου .... αν παραδεχοντε οτι δεν μπορουνα να κανουν την δουλεια που τους πληρωνω, θελω δεν θελω, τοτε να απολυθουν να σταματησω και εγω να τους πληρωνω και να μου κανουν υποχρεωτικη την ασφαλεια του οχηματος....
    ειναι σαν να μου λες οτι επειδη εχω 1000 και θα παω πανω απο 120 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας θα πρεπει καθε χρονο μαζι με τα τελη να πληρωνω και 500ε για προστιμο ....

Βρε δεν διαφωνώ μαζί σου!! Απλά κάνω το συνήγορο του διαβόλου! Που να βγάλουμε άκρη μαζί τους! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βγάλουμε άκρη, αλλά δεν τον λέω..... silent
    Black Eagle
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    Black Eagle

Άντρας Όνομα: : Νίκος
    Τόπος : Περαμα Αττικης
    Αριθμός μηνυμάτων : 2187
    Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 14:40

Αν υπήρχε σκέψη, ανάλυση και λογική σε αυτά τα μέτρα που παίρνουν γενικώς, τότε θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι και δεν θα υπήρχε καν το θέμα αυτό. Δεν φταίει το μέτρο... αυτοί μέσα σε εκείνο το μπQυρδ3\Q φταίνε!
    k8 600 kk
    Racing gixxer
    Racing gixxer
    k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
    Τόπος : Πειραιας
    Αριθμός μηνυμάτων : 5571
    Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
    Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 18:19

το σωστο θα ηταν οσους πιανουν στο δρομο ανασφαλιστους να τους γδυνουν κυριολεκτικα, ειναι απαραδεκτο να κυκλοφορουν ανασφαλιστα οχηματα εστω και για ενα λεπτο !!!!!!!!

αλλα σε καμια περιπτωση δε θα επρεπε να ριχνουν προστιματα για οχηματα που για τους χ λογους ΔΕΝ κινουνται !
    αυτα μονο στη μπ@υρδελ@χωρα που ζουμε γινονται !

panikas
    Normal gixxer
    Normal gixxer
    panikas

Άντρας Τόπος : Αθηνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 323
    Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει
    Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 02 Φεβ 2013, 20:18

Να σας διορθωσω λιγακι οσο αναφορα τις υβρεις που ξεστομιζετε
    Στα μπουρ@@@λα εχουν κανονες που τηρουνται biblio
    Μαλλον σε ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ αναφερεστε neura fotia
    kostaskr6
    Racing gixxer
    Racing gixxer
    kostaskr6

Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
    Αριθμός μηνυμάτων : 5102
    Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
    Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 03 Φεβ 2013, 17:37

τελικα ξερει κανεις ποτε θα αρχισουν τα ραβασακια η θα ριχνουμε μονο μπινελικια Laughing
    kentaurosk8
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    kentaurosk8

Άντρας Όνομα: : Nίκος
    Τόπος : Αθήνα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2031
    Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Φεβ 2013, 10:48

Σήμερα ξεκινάνε τα όργανα να παίζουν..... ninza
    $alla$
    Jr.gixxer
    $alla$

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
    Αριθμός μηνυμάτων : 40
    Αγωνιζόμενος : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!!
    Hμερομηνία εγγραφής : 28/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Φεβ 2013, 22:41

χθες το πρωι κατεθεσα πινακιδες στην εφορια περιστεριου.....δεκα λεπτα.....Αδικια το ολο κολπο ,οχι γιατι σε υποχρεωνει να εχεις ασφαλεια-ΠΡΕΠΕΙ να εχεις ασφαλεια.....αλλα γιατι το σημα εξακολουθει να πηγαινει με το ετος και οχι με τους μηνες χρησης οπως οι ασφαλειες.....Παντος θα πιξουνε στον τσιγκο στις εφοριες!!!!!!
    Georgio
    Full gixxer
    Full gixxer
    Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Φεβ 2013, 23:24

$alla$ έγραψε:
    χθες το πρωι κατεθεσα πινακιδες στην εφορια περιστεριου.....δεκα λεπτα.....Αδικια το ολο κολπο ,οχι γιατι σε υποχρεωνει να εχεις ασφαλεια-ΠΡΕΠΕΙ να εχεις ασφαλεια.....αλλα γιατι το σημα εξακολουθει να πηγαινει με το ετος και οχι με τους μηνες χρησης οπως οι ασφαλειες.....Παντος θα πιξουνε στον τσιγκο στις εφοριες!!!!!!
    okk
    stam911
    Adv. gixxer
    Adv. gixxer
    stam911

Άντρας Όνομα: : Βασιλης
    Τόπος : Πατρα
    Αριθμός μηνυμάτων : 606
    Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!!
    Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΤρι 05 Φεβ 2013, 23:39

Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..απο την στιγμη που το εχεις ανασφαλιστο και σου ερθει προστιμο 250 και δεν πληρωσεις ουτε αυτο μετα δεν προχωρανε σε κατασχεση η κατι τετοιο?
    Georgio
    Full gixxer
    Full gixxer
    Georgio

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΤετ 06 Φεβ 2013, 09:21

stam911 έγραψε:
    Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..απο την στιγμη που το εχεις ανασφαλιστο και σου ερθει προστιμο 250 και δεν πληρωσεις ουτε αυτο μετα δεν προχωρανε σε κατασχεση η κατι τετοιο?
    Έχει δεύτερο πρόστιμο 500€ καί αφαίρεση πινακίδων καί άδεια κυκλοφορία.
    boutser
    Hero gixxer
    Hero gixxer
    boutser

Τόπος : Καβάλα
    Αριθμός μηνυμάτων : 2766
    Αγωνιζόμενος : θα ήθελα...
    Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα   ανασφάλιστα οχήματα - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 07 Φεβ 2013, 16:39

αν παραδωσουμε πινακιδες θα πρεπει να πλειρωσουμε καποιο παραβολο οταν παμε να τις ξαναπαρουμε ;

ανασφάλιστα οχήματα
    Επιστροφή στην κορυφή 
    Σελίδα 2 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
     Παρόμοια θέματα
    -
    » Ανασφάλιστα οχήματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
    Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΕΠΕΙΓΟΝ-
    Μετάβαση σε:  
    Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
    gixxerforum@gmail.com