| ανασφάλιστα οχήματα | |
|
+36TheVeteran ninja gixxermak kouzinas gsxrk71000 noodles JIMK7 platonas Vasilis Bourlokas babis k8 kornelakis lakisman46 giannisK6 boutser stam911 $alla$ kentaurosk8 Black Eagle kostaskr6 stella_25 topetwrx mitsos GIXXERAKIAS opoulian T.R.E mistiriodis_tsantakias giannisp panikas valkyrion 84 demk6 Georgio Miou k8 600 kk gsxr1000nitro tsasbi ghost 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 25 Ιαν 2013, 09:27 | |
| Αν περάσει ένας χρόνος και δεν τις παραλάβεις τότε τις καταστρέφουν.Μετά πληρώνεις για να βγάλεις άλλες όταν θελήσεις να τις παραλάβεις ξανά με τα τέλη πληρωμένα. | |
|
| |
mitsos Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 331 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 25 Ιαν 2013, 11:32 | |
| - Παράθεση :
- επισης μεχρι και φετος (ΕΑΝ τελικα αλλαξει αυτο οπως λεει το κρατος ) οι πινακιδες πηγεναν στο υπουργειο μεταφορων και ηθελες μερες για να τις παρεις πισω .
Αυτο δεν ισχυει.Εγω οταν πηγα και τις πηρα στο σημειο ηταν , και ειχαν περασει και 13-14 μηνες(μου ειπαν οτι ειχε παρει αναβολη η καταστροφη). | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 25 Ιαν 2013, 12:03 | |
| Εγώ που ρώτησα τον ασφαλιστή μου σχετικά με την υποχρεωτική ασφάλιση, μου είπε ότι ακόμη δεν ισχύει, μια που δεν κατατέθηκε ο νόμος. Είναι όμως στα σκαριά..... Τώρα τι πραγματικά ισχύει δεν ξέρω!! Έχω μπερδευτεί!! | |
|
| |
stella_25 Jr.gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 25 Ιαν 2013, 14:16 | |
| δεν προκεται ν ανεβασουν παραλογα τις τιμες τους οι ασφαλιστικες...αυτο ειναι παρανομο και ελεγχονται απο εποπτικες αρχες...οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας για το θεμα αυτο... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 25 Ιαν 2013, 15:44 | |
| | |
|
| |
stella_25 Jr.gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2013
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 25 Ιαν 2013, 16:21 | |
| ειναι οριστικο οντως και ειναι κριμα με τις μηχανες να συμβαινει αυτο...για τα αυτοκινητα ειμαι υπερ της υποχρεωτικης ασφαλειας αλλα για τις μηχανες που τον μισο χρονο μενουν στο γκαραζ ειναι κριμα τα λεφτα.απ την αλλη ομως...αν μια μερα δεις καλο καιρο και αποφασισεις να βγεις βολτα και συμβει τοτε κατι;τι γινεται; | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 01 Φεβ 2013, 20:32 | |
| | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Παρ 01 Φεβ 2013, 20:46 | |
| απο ποτε θα αρχισουν να ερχονται ρε παιδια τα ραβασακια ξερει κανεις σιγουρα να ενημερωσει? | |
|
| |
tsasbi Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Ζωγράφου city Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1410 Αγωνιζόμενος : moto gp PlayStation 1-2-3-4
Hμερομηνία εγγραφής : 23/05/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 00:17 | |
| Για να καταλάβω θα έρθουν τα ραβασάκια χωρίς να να μας δώσουν επιλογή για νακαταθέσουμε η να βάλουμε ασφάλεια? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 00:33 | |
| εγω δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο ... εστω οτι ληγει η ασφαλεια μου σε λιγο καιρο πχ σε 2 εβδομαδες και παθενω ενα ατυχημα που θα με κρατησει σε ακινησια ή εστω ανημπορο να οδηγησω για 6 μηνες... γιατι με αναγκαζουν να πληρωσω και γιαυτους τους 6 μηνες που θα καθετε το μηχανακι μου ? ή και ακομα πιο τραβηγμενο σεναριο θα ειμαι στο νοσοκομειο 6 μηνες ... που θα ερθουν τα ραβασακια? πως θα παω να βγαλω την ασφαλεια ??? πανε καλα μωρε τα αρχ@δια ?? ή εγω που δεν μενω πια ελλαδα και ερχομαι πισω μονο για το καλοκαιρι για 1 -2 μηνες θα με υποχρεωσουν να πληρωσω ασφαλεια για ολο το χρονο ?? τα @@ θα τους πληρωσω και θα καταθεσω πινακιδες και θα κυκλοφωρω ανασφαλιστος ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 10:23 | |
| - Miou έγραψε:
- εγω δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο ... εστω οτι ληγει η ασφαλεια μου σε λιγο καιρο πχ σε 2 εβδομαδες και παθενω ενα ατυχημα που θα με κρατησει σε ακινησια ή εστω ανημπορο να οδηγησω για 6 μηνες... γιατι με αναγκαζουν να πληρωσω και γιαυτους τους 6 μηνες που θα καθετε το μηχανακι μου ? ή και ακομα πιο τραβηγμενο σεναριο θα ειμαι στο νοσοκομειο 6 μηνες ...
που θα ερθουν τα ραβασακια? πως θα παω να βγαλω την ασφαλεια ??? πανε καλα μωρε τα αρχ@δια ?? ή εγω που δεν μενω πια ελλαδα και ερχομαι πισω μονο για το καλοκαιρι για 1 -2 μηνες θα με υποχρεωσουν να πληρωσω ασφαλεια για ολο το χρονο ?? τα @@ θα τους πληρωσω και θα καταθεσω πινακιδες και θα κυκλοφωρω ανασφαλιστος ... Αλέξανδρε καλώς ή κακώς θα πρέπει να τα σκάσουμε. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, το πράμα έχει τη λογική του. Ποια είναι η λογική του; Ότι έτσι όπως τα έκαναν με την τεχνιτή κρίση, γέμισε ο τόπος ανασφάλιστα οχήματα. Οπότε σου λέει, πως θα διασφαλιστώ ότι δεν το κυκλοφορείς γιατί δεν έχεις ασφάλεια ενώ έχεις πινακίδες; Μας την κάνει πλέον υποχρεωτική και τέλειωσε το παραμύθι!! Παρόλα αυτά η λογική τους δεν είναι αυτή, αλλά αυτή της εξαθλίωσής μας!!! Μας τα πέρνουν από παντού!!!!!!! Δεν σχολιάζω περισσότερα!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 11:33 | |
| φιλε αποστολη πληρωνω μπατσους, τροχαιους, διας, ομαδα ζ και ενα τσουρμο ακομα αχρειστους που ειναι μερος της δουλεια τους να ελενχουν εαν εχω ασφαλεια ή οχι στο οχημα μου .... αν παραδεχοντε οτι δεν μπορουνα να κανουν την δουλεια που τους πληρωνω, θελω δεν θελω, τοτε να απολυθουν να σταματησω και εγω να τους πληρωνω και να μου κανουν υποχρεωτικη την ασφαλεια του οχηματος.... ειναι σαν να μου λες οτι επειδη εχω 1000 και θα παω πανω απο 120 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας θα πρεπει καθε χρονο μαζι με τα τελη να πληρωνω και 500ε για προστιμο ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou στις Σαβ 02 Φεβ 2013, 11:39, 1 φορά | |
|
| |
Georgio Full gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 1225 Αγωνιζόμενος : Να μη τρελαθώ... Hμερομηνία εγγραφής : 16/09/2012
| |
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 14:12 | |
| - Miou έγραψε:
- φιλε αποστολη πληρωνω μπατσους, τροχαιους, διας, ομαδα ζ και ενα τσουρμο ακομα αχρειστους που ειναι μερος της δουλεια τους να ελενχουν εαν εχω ασφαλεια ή οχι στο οχημα μου .... αν παραδεχοντε οτι δεν μπορουνα να κανουν την δουλεια που τους πληρωνω, θελω δεν θελω, τοτε να απολυθουν να σταματησω και εγω να τους πληρωνω και να μου κανουν υποχρεωτικη την ασφαλεια του οχηματος....
ειναι σαν να μου λες οτι επειδη εχω 1000 και θα παω πανω απο 120 χλμ που ειναι το οριο ταχυτητας θα πρεπει καθε χρονο μαζι με τα τελη να πληρωνω και 500ε για προστιμο .... Βρε δεν διαφωνώ μαζί σου!! Απλά κάνω το συνήγορο του διαβόλου! Που να βγάλουμε άκρη μαζί τους! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να βγάλουμε άκρη, αλλά δεν τον λέω..... | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 14:40 | |
| Αν υπήρχε σκέψη, ανάλυση και λογική σε αυτά τα μέτρα που παίρνουν γενικώς, τότε θα ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι και δεν θα υπήρχε καν το θέμα αυτό. Δεν φταίει το μέτρο... αυτοί μέσα σε εκείνο το μπQυρδ3\Q φταίνε! | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 18:19 | |
| το σωστο θα ηταν οσους πιανουν στο δρομο ανασφαλιστους να τους γδυνουν κυριολεκτικα, ειναι απαραδεκτο να κυκλοφορουν ανασφαλιστα οχηματα εστω και για ενα λεπτο !!!!!!!! αλλα σε καμια περιπτωση δε θα επρεπε να ριχνουν προστιματα για οχηματα που για τους χ λογους ΔΕΝ κινουνται ! αυτα μονο στη μπ@υρδελ@χωρα που ζουμε γινονται !
| |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Σαβ 02 Φεβ 2013, 20:18 | |
| Να σας διορθωσω λιγακι οσο αναφορα τις υβρεις που ξεστομιζετε Στα μπουρ@@@λα εχουν κανονες που τηρουνται Μαλλον σε ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ αναφερεστε | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Κυρ 03 Φεβ 2013, 17:37 | |
| τελικα ξερει κανεις ποτε θα αρχισουν τα ραβασακια η θα ριχνουμε μονο μπινελικια | |
|
| |
kentaurosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2031 Hμερομηνία εγγραφής : 11/06/2009
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Φεβ 2013, 10:48 | |
| Σήμερα ξεκινάνε τα όργανα να παίζουν..... | |
|
| |
$alla$ Jr.gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 40 Αγωνιζόμενος : ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/09/2012
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Φεβ 2013, 22:41 | |
| χθες το πρωι κατεθεσα πινακιδες στην εφορια περιστεριου.....δεκα λεπτα.....Αδικια το ολο κολπο ,οχι γιατι σε υποχρεωνει να εχεις ασφαλεια-ΠΡΕΠΕΙ να εχεις ασφαλεια.....αλλα γιατι το σημα εξακολουθει να πηγαινει με το ετος και οχι με τους μηνες χρησης οπως οι ασφαλειες.....Παντος θα πιξουνε στον τσιγκο στις εφοριες!!!!!! | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| |
| |
stam911 Adv. gixxer
Όνομα: : Βασιλης Τόπος : Πατρα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 606 Αγωνιζόμενος : στο κουβαλημα κιβωτιων!!! Hμερομηνία εγγραφής : 12/05/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τρι 05 Φεβ 2013, 23:39 | |
| Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..απο την στιγμη που το εχεις ανασφαλιστο και σου ερθει προστιμο 250 και δεν πληρωσεις ουτε αυτο μετα δεν προχωρανε σε κατασχεση η κατι τετοιο? | |
|
| |
Georgio Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Τετ 06 Φεβ 2013, 09:21 | |
| - stam911 έγραψε:
- Καλησπερα,μια ερωτηση θα ηθελα να κανω..απο την στιγμη που το εχεις ανασφαλιστο και σου ερθει προστιμο 250 και δεν πληρωσεις ουτε αυτο μετα δεν προχωρανε σε κατασχεση η κατι τετοιο?
Έχει δεύτερο πρόστιμο 500€ καί αφαίρεση πινακίδων καί άδεια κυκλοφορία. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: ανασφάλιστα οχήματα Πεμ 07 Φεβ 2013, 16:39 | |
| αν παραδωσουμε πινακιδες θα πρεπει να πλειρωσουμε καποιο παραβολο οταν παμε να τις ξαναπαρουμε ; | |
|
| |
| ανασφάλιστα οχήματα | |
|