| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|
+74platonas kwstakisR mpamphs Zuki93 lospsi greenthing ripperblackdevil nikman ghost aris sr20ve mikeagent AggelosK8 giorgio1000k3 fatsas k5 theatiss poulitzer TheVeteran k_o_s_t_a_s lust99r opoulian Gixxerm@n cornell bagelismar GIXXERAKIAS FLASKAS Antonios_gsxr kentaurosk8 giannisK6 panosk8 varypiniths christos_drifter louk6 Koyfo vatraxos Paralias ΓρηγόρηςΚ2 T.R.E KoSToM Hayate_K7 krosfala kapnias sv1000s achilles_r giorgostap boutser diam zukisR terrorzone noodles busa respect topetwrx DrIoannis k8 600 kk Chrisk6 maikstain bonepeeler 92_kakos JIMK7 zed660 amstaff brwmogazos Schumi giannis_suzuki Billis 1340 Vortex kostaskr6 Leroy skizotix Black Eagle kontos 750 Miou Zuki gsxr power k8 ripper 78 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 08 Αυγ 2015, 14:01 | |
| Διακοπες Πυλο γυρω κοντινες βολτες-παραλιες φοινικουντα και στο γυρισμο δικαβαλος κυνηγητο με ενα στρουμφοκταβια πριν την τριπολη..... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 08 Αυγ 2015, 14:27 | |
| ειχαν βενζινη οι μπατσοι στο οκταβια για να κυνηγησουν την χοντρη ??? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 08 Αυγ 2015, 21:29 | |
| οχι απλα εψαχναν αφορμη να μεινουν απο βενζινη και να πανε για καφε ! | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 08 Αυγ 2015, 22:37 | |
| - achilles_r έγραψε:
- Διακοπες Πυλο γυρω κοντινες βολτες-παραλιες φοινικουντα και στο γυρισμο δικαβαλος κυνηγητο με ενα στρουμφοκταβια πριν την τριπολη.....
έχει βγει βρώμα ότι σε πιάσανε | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| |
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 12 Αυγ 2015, 16:23 | |
| Ξηλωμα πλαινου φερινγκ χοντρουλας και επισκεψη στον εξουσιοδοτημενο για αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου (συμπληρωσα 3000 χιλιομετρα). Για αντιψυκτικα ουτε λογος αφου αποτι καταλαβα δεν εχουν στοκ σε αναλωσιμα...εδω φιλτρο λαδιου και ροδελλα ταπας ειχα καβατζα και βαλαμε τα δικα μου. Δεν στοκαρουν ανταλλακτικα με την καμια μου ελεγε...μηχανακια τρακαρισμενα να περιμενει εβδομαδες ολοκληρες να ερθουν ανταλλακτικα και ΑΝ....
Τεσπα...φρεσκαρισμα σε λαδακια λοιπον μονο που μου εριξε παραπανω και ξεπερασαμε το High level και σχεδον καλυψε ολο το ματακι...
Να σκασω την ταπα να χασω λιγα τι λετε?
Hayabusa Gen 2.
Τελος μετα απο μπολικο γ@μησι και ιδρωτα αλλαξα τις κιτρινιαρες μαμα λαμπες με ενα σετ φρεσκιες της Philips W5W και Η7. Οχι καγκουρομπλε αλλα λευκο.
Τα γιαπωνια μαλλον χωρανε και τα 2 τους χερια μεσα απο τα πλαστικα απο κατω....εγω μετα βιας μονο το 1..... | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 12 Αυγ 2015, 17:11 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 12 Αυγ 2015, 19:21 | |
| Δημήτρη το manual λεει οτι το λαδι πρέπει να είναι αναμεσα απο f-e. Το κανουνε πολλα μαστορια αυτο το λαθος. Εγω τους αφηνω να βαλουν την πολύ ποσοτητα και τα τελευταία 500 ml τα βαζω μόνος μου. Πες με περίεργο αλλα έτσι κάνω. | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 13 Αυγ 2015, 09:00 | |
| αν δεν το εχει καλυψει ολο δεν εχεις θεμα μιλαμε για 100-150ml παραπανω στα 3λιτρα, κλαιν
βεβαια αν εισαι τοσο ψειρας παρε μια μεγαλη συριγγα απο ενα φαρμακειο 3€ και ενα σωληνακι ψιλο που να μπαινει στη συριγγα 50 ποντους 1-2€ (σαν αυτο που μπαινει στη πιπιλα της δαγκανας για να αλλαξεις υγρα φρενων) και τραβα τα απο τη πανω ταπα μη λυνεις ταπα καρτερ γιατι αν δεν εχεις αλλαξει ροδελα μπορει με τα λυσε δεσε να δακρυζει και να πρεπει να λυσεις να βαλεις κανενα νημα κτλπ να βγαλεις και να ξαναβαλεις λαδια ταλαιπωρια
| |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 13 Αυγ 2015, 10:20 | |
| μητσαρα βγαλε τα παραπανω λαδια οπως σου λεει ο κκ μην τα αφησεις μεσα αντιψυκτικο δεν ειναι αναγκη να βαζεις αυτο που πουλαει η αντιπροσωπεια . στην αγορα παιζουν φθηνοτερα και καλυτερα | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 13 Αυγ 2015, 10:46 | |
| - brwmogazos έγραψε:
- Ξηλωμα πλαινου φερινγκ χοντρουλας και επισκεψη στον εξουσιοδοτημενο για αλλαγη λαδιων και φιλτρου λαδιου (συμπληρωσα 3000 χιλιομετρα). Για αντιψυκτικα ουτε λογος αφου αποτι καταλαβα δεν εχουν στοκ σε αναλωσιμα...εδω φιλτρο λαδιου και ροδελλα ταπας ειχα καβατζα και βαλαμε τα δικα μου.
Δεν στοκαρουν ανταλλακτικα με την καμια μου ελεγε...μηχανακια τρακαρισμενα να περιμενει εβδομαδες ολοκληρες να ερθουν ανταλλακτικα και ΑΝ....
Τεσπα...φρεσκαρισμα σε λαδακια λοιπον μονο που μου εριξε παραπανω και ξεπερασαμε το High level και σχεδον καλυψε ολο το ματακι...
Να σκασω την ταπα να χασω λιγα τι λετε?
Hayabusa Gen 2.
Τελος μετα απο μπολικο γ@μησι και ιδρωτα αλλαξα τις κιτρινιαρες μαμα λαμπες με ενα σετ φρεσκιες της Philips W5W και Η7. Οχι καγκουρομπλε αλλα λευκο.
Τα γιαπωνια μαλλον χωρανε και τα 2 τους χερια μεσα απο τα πλαστικα απο κατω....εγω μετα βιας μονο το 1..... βαλε ακριβως την ποσοτητα που γραφει το μανουαλ. αν ειναι παραπανω τα βγαζεις με συριγγα και λαστιχακι-καλαμακι. πολυ λιγα τα 3κ χλμ, ποιο λαδι βαζεις? οι ιαπωνες νομιζουν πως ολο ο κοσμος εχει ιδια χερια. | |
|
| |
brwmogazos Adv. gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Χαιδαρι - Καλαματα Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 528 Hμερομηνία εγγραφής : 15/05/2012
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 17 Αυγ 2015, 15:35 | |
| Γεια σας παιδες. Ελειπα εκτος και δεν ειχα διαβασει τα μηνυματα σας.
Την χοντρουλα την παρκαρα και την αφησα ετσι απο προχθες. ΕΙχα ηδη παρει συριγγα και ζητησα απο φιλο ψιλο σωληνακι και μου εφερε απο ορο αλλα δεν χωραει με την καμια να περασει μεσα απο την ταπα γιατι ειναι ο συμπλεκτης τοσο ογκωδης που θελει παρα πολυ ψιλο. ΑΜφιβαλλω οτι αν βρω τοσο ψιλο θα τραβαει η σύριγγα μετα.
Ελεγα να σκασω λιγο το φιλτρο λαδιου και μετα να το σφιξω παλι, αλλα ετσι θα λερωσω παλι τους λαιμους.
Με βλεπω να σκαω λιγο την ταπα σιγα σιγα. Η ροδελλα που βαλαμε ηταν καινουρια. Εχω ηλεκτρονικο δυναμοκλειδο αλλα πρεπει να το βρω σε κατι κουτες...Μαλλον θα σημαδεψω με μαρκαδορο που ειναι σφιγμενη τωρα η ταπα, θα την σκασω μεχρι να δακριζει σιγαα σιγα και κατοπιν θα την σφιξω 4-5 mm παραπανω αποτι την εσφιξε στο σερβις.
Τα λαδια τα βλεπω οριακα στο επανω μερος του τζαμιου αλλα καλυτερα να ειναι στην σωστη τους θεση.
Για να βγει το φιλτρο λαδιου πρεπει να λυσεις την βαση του ψυγειου λαδιου και δεν εδινε χερι αρα μου ελυσε την μεταλλικη σωληνα επιστροφης (αν δεν απατωμαι) απο το ψυγειο λαδιου στον κινητηρα . Αυτη δεν μπορεσα να δω πως στεγανοποιει αλλα με βλεπω να ψωνιζω κανενα o-ring λογικα αν και δεν μαρεσει η προσεγγιση αυτη...καλυτερα να παιδευεσαι παραπανω και να λυνεις βαση ψυγειου....
Τα λαδια τα εχω σιγουρα 2 χρονια μεσα και εγραψα συνολικα με αυτα 3000 χιλιομετρα απο την τελευταια αλλαγη.
Τον τελευταιο χρονο ελαχιστα χιλιομετρα μιας και ηθελα να τα αλλαξω και ολο το κωλοβαρουσα (ειχα ελαχιστο χρονο).
15 - 50 λαδια πηρα Bel Ray EXP Οπως και την προηγουμενη φορα.
Αλεξ πες μου τι αντιψυκτικα να παρω για το μπουσα σε παρακαλω η καποιος αλλος και τα αλλαζω μονος μου. Υπαρχει και βιντεο στο Youtube για να μην ξεχασω κατι αλλωστε...
Ο Νασος στην Αθηνα που μου τα ειχε αλλαξει στα 6 000 χιλιομετρα εβαλε της Wurth κατι πρασινα.
Ποια προδιαγραφη πρεπει να πληρουν για το μπουσα?
Για το αμαξι πχ ξερω οτι επειδη εχεια λουμινενιο καπακι δεν κανουν τα πρασινα που μπαινουν στ αιαπωνικα φορα παρτιδα και παιρνω τα εργοστασιακα...
Ειχα βαλει τα repsol puro παντως στο αμαξι και ειδα διαφορα στην λειτουργια των βεντιλατερ. ΠΡασινα ηταν. Τα οργανικα τα κοκκινα δεν τα εφερναν Ελλαδα και τα εβγαλα κατα συνεπεια βαζοντας τα εργοστασιακα και παλι. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Δευ 17 Αυγ 2015, 15:53 | |
| Motul motocool expert ειναι για 133 κελσιου.δεν είναι ακριβο εκτος αν πας σε evans η subzero denicol αλλα ξεφεύγει σε χρήματα.
| |
|
| |
achilles_r Adv. gixxer
Όνομα: : ΑΧΙΛΛΕΑΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 663 Hμερομηνία εγγραφής : 25/10/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 20 Αυγ 2015, 15:17 | |
| | |
|
| |
Billis 1340 Normal gixxer
Όνομα: : Βασίλης Τόπος : Θεσσαλονίκη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 295 Αγωνιζόμενος : Tuned by T.R.E... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 20 Αυγ 2015, 16:31 | |
| | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 20 Αυγ 2015, 17:31 | |
| Ξαδερφε πες που 6 νουμερακια μεχρι το 49 παρακαλω.... Εισαι του κλαμπ και συ βλεπω!!!!!! Γερά, δε πηραζει ο αλλος στο γιουτουμπ εγινε με ζαρκαδι,δες το και ετσι να μη χαλιεσε!!!! | |
|
| |
amstaff Normal gixxer
Όνομα: : Βαγγελης Τόπος : Περαμα Αριθμός μηνυμάτων : 376 Αγωνιζόμενος : πρωταθλητης στη μαλακια Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 20 Αυγ 2015, 18:47 | |
| τυχερουλη, απο τα παντζακια σου τρεχει και εσενα | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 20 Αυγ 2015, 19:40 | |
| Το εχω παθει 2 φορες εθνικη... Μια καρφωθηκε σπουργιτι στο ραμ ερ και δευτερη μπροστα δεξια στη μπουκαλα διπλα στο φτερο. Ευτυχώς χωρις ζημιες αν και ειχα αρκετα χλμ | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 20 Αυγ 2015, 20:05 | |
| Εμενα μου ειχε πεσει στην ζελατινα στο μουτρο και απο εκει χτυπησε στην ζελατινα στο κρανος μου. Η ζελατινα του κρανους πηγε για πεταμα. Ημουν με αρκετα χιλιομετρα. Πηγα να πεσω κιολας απο το μπαμ και την τρομαρα που πηρα,αλλα ευτυχως εμεινα ορθιος. | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 21 Αυγ 2015, 16:48 | |
| | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 21 Αυγ 2015, 19:11 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Σαβ 22 Αυγ 2015, 22:52 | |
| - ripper έγραψε:
- Εμενα μου ειχε πεσει στην ζελατινα στο μουτρο και απο εκει χτυπησε στην ζελατινα στο κρανος μου.
Η ζελατινα του κρανους πηγε για πεταμα. Ημουν με αρκετα χιλιομετρα. Πηγα να πεσω κιολας απο το μπαμ και την τρομαρα που πηρα,αλλα ευτυχως εμεινα ορθιος. Πουπουλα έφτυνες μπαμπέσα; | |
|
| |
zukisR Normal gixxer
Τόπος : ΛΟΥΤΡΑΚΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 75 Αγωνιζόμενος : Στο δεξι μπάκετ .. : ) Hμερομηνία εγγραφής : 15/10/2014
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Παρ 28 Αυγ 2015, 15:47 | |
| Μπροστινά τακάκια galfer μεταλλικα, σε τιμή όαση και λάδια elf ημισυνθετικά . | |
|
| |
skizotix Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Ανδριόπουλος Τόπος : Περιστέρι Ηλικία : 49 Αριθμός μηνυμάτων : 310 Αγωνιζόμενος : Zimbabue National Superbike Championship Hμερομηνία εγγραφής : 22/05/2013
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Τετ 02 Σεπ 2015, 10:20 | |
| Track day την κυριακή 30/08 , πολύ καλά αν εξαιρέσεις οτι είχε ΠΟΛΥ κόσμο... | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 Πεμ 03 Σεπ 2015, 13:18 | |
| | |
|
| |
| ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ GSX-R ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ? Νο.3 | |
|