| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|
+8giorgostam T.R.E DimSTriple JIMK7 poulitzer stavrosrodo R evolution paps_1000r 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 08 Φεβ 2010, 15:41 | |
| παιδια θελω να βαλω advance.α;ν ξερει κανεισ θελω τι γνωμη του.ειναι πολυ λιγα τα λεφτα κ μου λεει ο μηχανικος μου οτι αξιζει κ κανει δουλεια!εσεισ τι λετε?? | |
|
| |
R evolution Normal gixxer
Όνομα: : Τασος Τόπος : πορτο ραφτη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 113 Hμερομηνία εγγραφής : 19/07/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 08 Φεβ 2010, 16:01 | |
| εγω που δν εχς ιδεα παιζει να μαθω στο περιπου τι ειναι αυτο που λες ?? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 08 Φεβ 2010, 17:57 | |
| εννοεις το πιατελο που κραταει το ''ματακι'' του στροφαλου? | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 08 Φεβ 2010, 21:42 | |
| avance μαλλον εννοεις!!! μπορεις να βγαλεις το μαμα και να βαλεις της factory αλλα αν το μηχανακι ειναι νορμαλ καλητερα να μην το κανεις.γνωμη μου ετσι!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 08 Φεβ 2010, 23:01 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- εννοεις το πιατελο που κραταει το ''ματακι'' του στροφαλου?
αν εννοεις αυτο εχω. application: gsxr600 99-05 (06-09 is same part, but it's mounted in the RH engine cover) gsxr750 98-05 (06-09 is same part, but it's mounted in the RH engine cover) gsxr1000, 01-09 ειναι πιστο αντιγραφο της factorypro.(φτιαγμενο με λε'ι'ζερ). δινει +4 μοιρες.σε συνδιασμο με yoshimura box κανει αρκετα καλη δουλεια. αν και προτιμοτερο ειναι να ελεγχεις το αβανς με εγκεφαλο.ωστοσο ειναι μια πολυ φτηνη λυση με καλα αποτελεσματα.και ασφαλη. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 00:55 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
αν εννοεις αυτο εχω. application: gsxr600 99-05 (06-09 is same part, but it's mounted in the RH engine cover) gsxr750 98-05 (06-09 is same part, but it's mounted in the RH engine cover) gsxr1000, 01-09 ειναι πιστο αντιγραφο της factorypro.(φτιαγμενο με λε'ι'ζερ). δινει +4 μοιρες.σε συνδιασμο με yoshimura box κανει αρκετα καλη δουλεια. αν και προτιμοτερο ειναι να ελεγχεις το αβανς με εγκεφαλο.ωστοσο ειναι μια πολυ φτηνη λυση με καλα αποτελεσματα.και ασφαλη. Σταυρο τι διαφορες ειδες μ αυτο και ποσο κανει ξερεις Ξερω οτι με λαθος avance σκαει η κεφαλη και δεν κανει να το πας πανω απο 2 μοιρες | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 01:34 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
αν εννοεις αυτο εχω. application: gsxr600 99-05 (06-09 is same part, but it's mounted in the RH engine cover) gsxr750 98-05 (06-09 is same part, but it's mounted in the RH engine cover) gsxr1000, 01-09 ειναι πιστο αντιγραφο της factorypro.(φτιαγμενο με λε'ι'ζερ). δινει +4 μοιρες.σε συνδιασμο με yoshimura box κανει αρκετα καλη δουλεια. αν και προτιμοτερο ειναι να ελεγχεις το αβανς με εγκεφαλο.ωστοσο ειναι μια πολυ φτηνη λυση με καλα αποτελεσματα.και ασφαλη. Σταυρο τι διαφορες ειδες μ αυτο και ποσο κανει ξερεις
Ξερω οτι με λαθος avance σκαει η κεφαλη και δεν κανει να το πας πανω απο 2 μοιρες το εχω δοκιμασει σε κ1,κ6,κ8. και τα 3 πηραν παρα πολυ στα χαμηλομεσαια(πολυ αισθητη διαφορα) και λιγο στα ψηλα. εγω δημητρη οταν ειχα power commander kai ignition δουλευα σε μερικα σημεια και 5 μοιρες.απλα τερμα ψηλα επεφτα στις 2.αλλα ειχα και φλατζα.και το ειχα ετσι 6-7000χλμ χωρις το παραμικρο. ασε που αμα ηταν να παθει ζημια δεν νομιζω να το πουλουσαν. απλα μετα για να εισαι ησυχος βαζεις 100-αρα. και τα μηχανακια που το φορεσαν δεν επαθαν το παραμικρο. αν θυμαμαι καλα το πουλανε γυρω στα 80ευρω με μεταφορικα. εγω σαφως πιο φτηνα.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την stavrosrodo στις Τρι 09 Φεβ 2010, 02:11, 1 φορά | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 01:53 | |
| επισης ο empro στο μηδενικο προγραμμα (japanese superbike) ξεκιναει με +5,+6 απο το μαμα ισως και παραπανω (ασχετα που γραφει 0). εγω ημουν για αρκετο καιρο σε +4 σε μερικα σημεια(δηλαδη 8 μοιρες +) και δεν ανατιναχτηκα.βεβαια ημουν κωλοφαρδος.την γλυτωσα γιατι ειχα πλουσιο μειγμα και κρατουσε την θερμοκρασια σε καλα επιπεδα.αλλιως............. | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 04:19 | |
| ναι το πιατελο που κραταει το ματακι εννοω!avance! | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 04:27 | |
| για τον φιλο poulitzer!δεν ειναι μαμα.φοραω εξατμιση φιλτρο εχω ριθμιση τα μιγματα κ εχω παραγγειλη κ X-TRE κ περιμενω κ να βγαλει κ χωαννες η factory οπωσ ειπεσ.ναι τησ factory ειναι κ το avance.τι λεσ φιλε μου,με αυτα που φοραω να το βαλω??κ κατι αλλο..αν ηταν μαμα γιατι να μην το εβαζα?? | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 04:45 | |
| παιδια εγω θα το παρω απο αμερικη,τησ factory εννοειτε που τα εχει δοκιμασμενα κ θα μου κοστιση μαζι με μεταφορικα περιπου 45 ευρω.60 δολλαρια περιπου το πουλαει η factory + 5 ευρω μεταφορικα.οποτε απο αυτα που μου ειπατε κ εσεισ απο τι στιγμη που εχω ριθμισμενα κ τα μιγματα κ σε συνδιασμο κ με τα αλλα που φοραω θα κανει καλη δουλεια.παντωσ κ ο μηχανικος μου που το εχει κ δοκιμασμενο μου τι συνιστα ανεπιφιλακτα.ευχαριστω κ για τισ δικες σας εμπειριες! | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 04:55 | |
| φιλε R evolution που ρωτησες το avance ειναι κατι σαν ενα λαμακι η πλακετα που αλλαζει κ δινει ποιο νωρις την αναφλεκση κ κερδιζεισ σε ευστροφια.Ακομα η factory που το πουλαει λεει οτι μπορει να παρεις κ απο 1 εως 3 αλογα.Αναλογα κ απο τους αλλουσ παραγοντες που ειπαν οι φιλοι νωριτερα.π.χ.με τα μιγματα.παντωσ κανει δουλιτσα! | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 05:08 | |
| φιλε Γιαννη ok!με καλιπσε με αυτα που ειπε ο Σταυρος κ τον ευχαριστω! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 11:47 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- παιδια εγω θα το παρω απο αμερικη,τησ factory εννοειτε που τα εχει δοκιμασμενα κ θα μου κοστιση μαζι με μεταφορικα περιπου 45 ευρω.60 δολλαρια περιπου το πουλαει η factory + 5 ευρω μεταφορικα.οποτε απο αυτα που μου ειπατε κ εσεισ απο τι στιγμη που εχω ριθμισμενα κ τα μιγματα κ σε συνδιασμο κ με τα αλλα που φοραω θα κανει καλη δουλεια.παντωσ κ ο μηχανικος μου που το εχει κ δοκιμασμενο μου τι συνιστα ανεπιφιλακτα.ευχαριστω κ για τισ δικες σας εμπειριες!
αν τα μεταφορικα ειναι αυτα που λες εισαι super μονο εγω πληρωνω παραπανω? α!θα χρειαστει να ξαναδεις-ξανακανεις τα μειγματα σου μετα απο την εγκατασταση του. και προσοχη.μετα απο αυτο 100-αρα για να εχεις υσηχο το κεφαλι σου απο πειρακια. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 11:55 | |
| καλημερα.σε ρωτησα αμα ειναι μαμα γιατι οταν το ειχα και εγω νορμαλ φοραγα μονο φιλτρο και tre να φανταστεις .το ειχα δει και εγω και ελαγα να το φερω αλλα μου ειχαν πει οτι ηταν καλυτερα να βαλω τελικο και pc παρα να παιξω με το avance μονο. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 09 Φεβ 2010, 12:00 | |
| σταυρο να σε ρωτησω κατι.με το yoshi box ρυθμιζεις μονο μειγματα? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 01:21 | |
| ναι Γιαννη με το yoshi box μονο μειγματα.( -5,0,+5 σε χαμηλα,μεσαια,ψηλα) αν το κανεις να το κανεις με καυσαναλυση και το καλυτερο ειναι να γινει στο δρομο. | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 06:05 | |
| πειρακια δηλαδη??τι μπορει να παθω στη περιπτωση λεμε τωρα που βαλω καμια φορα απλη βενζινη?? | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 06:12 | |
| οσο για τα μεταφορικα φιλε μου ειναι τοσο λιγα λογο του κονε που εχει ο μηχανικος μου επειδη εχει τον αδερφο του στην αμερικη.οποτε τα αγοραζει αυτοσ απο εκει κ τα στελνει μαζικα μαζι κ με αλλα πραγματα οποτε βγαινει φτινοτερα στο συνολο. | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 06:23 | |
| τα μειγματα φιλε σταυρο πρεπει οπωσδηποτε να τα ξανακανω,για ποιο λογο??γιατι σε εναν φιλο που το βαλαμε δεν τα καναμε.ουτοσι αλλοσ αν δεν μπει σε υπολογιστη σε δυναμο,σκετο με το yoshimoura box που βαζει ο μηχανικοσ μου δεν μπορει να δει αναλυτικα.απλωσ π.χ.βαζει 5 στα μεσαια κ 5 στα ψηλα. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 13:17 | |
| οχι σταυρο μου σε ευχαριστω φοραω ηδη rapid bike 3 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.απλα σε ρωτησα επειδη ο paps_1000r εχει πει οτι εχει ηδη ρυθμισει μειγματα και το ειχα απορια δεν το ηξερα | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 13:47 | |
| To θέμα αβάνς έχει δυσκολία να το ρυθμίσεις, τεράστιες διαφορές αν πετύχει, ολική καταστροφή αν τελικά δε δουλέψει σωστά. Το κακό με το λάθος εβάνς είναι πως χτυπά "ύπουλα" αν δεν έχεις σένσορες θερμοκρασίας καυσαερίων, ή.... γενικός ιδέα τι κάνεις μπορεί να δουλέψει κανονικά το μηχανάκι μέχρι κάποια μέρα να τρυπήσει κανα πιστόνι ή απλά... να βγάλει τη μπιέλα απ’έξω (δυστυχώς το τελευταίο το έχω δεί να συμβαίνει σε μηχανάκι του πρωταθλήματος... που ο πειραματισμός με τους εγκεφάλους των κίτ δεν είχε ας πούμε τα.... αναμενόμενα αποτελέσματα με αποτέλεσμα την καταστροφή του μοτέρ). Το σίγουρο είναι πως για να παίξεις εκτεταμένα θέλει ψάξιμο με τον τύπο των εκκεντροφόρων, τον χρονισμό, τα ρεύματα σου και τα μπουζί (τύπο αλλά και τεχνικά του στοιχεία). 5 μοίρες δεν είναι παιχνίδι αν σκεφτεί κανείς πως τα gsxr μας ας πούμε έχει εργοστασιακά περίπου 25 μοίρες που σκαει πρίν το ΑΝΣ στη μεσαία κλίμακα στροφών (για την ακρίβεια μεταβάλλεται αναλόγως σχέσης των στροφών και του ανοίγματος γκαζιού απο 25 με 35 μοίρες... οπότε ένα συνδιασμός κακής βενζίνης που δε θα κάνει σωστή ανάφλεξη δε θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στη μακροβιότητα του μοτέρ. Προσωπικά θεωρώ πως δοκιμές πάνω σε δυναμόμετρο μέχρι 4, άντε 5 μοίρες με πυρόμετρο είναι οκ... τα ρίσκα εννοείτε είναι δεδομένα και παραμένουν σε ένα λάθος σετάπ. Όμως, για μηχανάκι που κυκλοφορεί στο δρόμο (οπότε μπορεί να πέσει σε κακή βενζίνα και μικτή λειτουργία) ΔΕ θα έπαιζα εκτεταμένα με αβάνς, πλήν ίσως κάποιον εκκεντροφοράτων SS που θέλω να το ξυπνήσω λίγο περισσότερο στις χαμηλομεσαίες. Στα αγωνιστικά εννοείτε πως το πράγμα αλλάζει και το σωστό αβάνς σε συνδυασμό με τις κατάλληλες βενζίνες και μείγματα έχει... εκρηκτικά αποτελέσματα [quote] | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 14:02 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- τα μειγματα φιλε σταυρο πρεπει οπωσδηποτε να τα ξανακανω,για ποιο λογο??γιατι σε εναν φιλο που το βαλαμε δεν τα καναμε.ουτοσι αλλοσ αν δεν μπει σε υπολογιστη σε δυναμο,σκετο με το yoshimoura box που βαζει ο μηχανικοσ μου δεν μπορει να δει αναλυτικα.απλωσ π.χ.βαζει 5 στα μεσαια κ 5 στα ψηλα.
Αλλαγές στο περίπου έχουν αποτελέσματα στο περίπου (σα να παίζεις λόττο ένα πράγμα). Το yoshi box είναι καλό και εύκολο σα φθηνή λύση αρκεί να έχεις κάποια στοιχειομετρία οπότε κάνει πραγματικά θαύματα για το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει ο πελάτης... τώρα για το αβάνς... θεωρώ τραγικό λάθος να βάζεις το μηχανάκι να σκάει 4 μοίρες πιο νωρίς απο τις 1000σαλ μέχρι το κόφτη. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι πως είτε στις 15.000σαλ είτε στις 1500σαλ το καύσιμο μοίγμα τον ίδιο χρόνο θα κάνει να σκάσει οπότε αυτό που βλέπω εγώ είναι πως μ’αυτή την αλλάγη σίγουρα κάπου θα κερδίσεις αλλά εξίσου σίγουρα κάπου θα χάσεις... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 15:04 | |
| - DimSTriple έγραψε:
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι πως είτε στις 15.000σαλ είτε στις 1500σαλ το καύσιμο μοίγμα τον ίδιο χρόνο θα κάνει να σκάσει οπότε αυτό που βλέπω εγώ είναι πως μ’αυτή την αλλάγη σίγουρα κάπου θα κερδίσεις αλλά εξίσου σίγουρα κάπου θα χάσεις... Αυτο ξερω κι εγω αλλα σε μερικες μερες θα το δοκιμασω πανω στο δυναμομετρο :P να δουμε τι ακριβος γινεται Ευχαριστω το stavrosrodo για τη χορηγια του | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 10 Φεβ 2010, 15:23 | |
| Μήτσε... απλά θυμήσου το φορτίο σε τέρμα γκάζι δεν είναι ίδιο πάνω στο δυναμόμετρο σε σχέση με το δρόμο και στα μεγάλα ανοίγματα γκαζιού ο στόκ εγκέφαλος κόβει αβάνς απο το μηχανάκι ("πνίγεται" στη βενζίνη οπότε το μείγμα καίγεται πιο γρήγορα - το πράγμα αλλάζει όσο δουλεύει το ramair) Οπότε παίξε και με all gear για να δείς διαφορές και πρόσεξε τη θερμοκρασία του μοτέρ... ό,τι αποτελέσματα βγάλεις να είναι με το μοτέρ στις συνθήκες λειτουργίας του. Πιστόνια δεν έχει βάλει έτσι; Άντε να δούμε | |
|
| |
| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|