Greek GSX-R forum
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Poll_l10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Poll_c10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Poll_l10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Poll_c10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!

Πήγαινε κάτω 
+8
giorgostam
T.R.E
DimSTriple
JIMK7
poulitzer
stavrosrodo
R evolution
paps_1000r
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 18 Φεβ 2010, 12:02

παιδια μια τελευταια ερωτηση..με το AVANCE ακουσα οτι καταπονιτε ο κινιτηρας,αν κ δεν το νομιζω.εσεισ τι λετε καταπονιτε??
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 18 Φεβ 2010, 15:46

paps_1000r έγραψε:
παιδια μια τελευταια ερωτηση..με το AVANCE ακουσα οτι καταπονιτε ο κινιτηρας,αν κ δεν το νομιζω.εσεισ τι λετε καταπονιτε??
το σιγουρο ειναι οτι πιεζεται παραπανω απο το μαμα.
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 18 Φεβ 2010, 16:37

paps_1000r έγραψε:

για ενα βελτιομενο μοτερ,ειναι αυτο που χρειαζεται!!!για ενα μαμα μοτερ ομως δεν θα το πρωτεινα γιατι εκτος του οτι γινετε επικινδυνο για (εκρηξη) δεν βλεπεις και μεγαλες διαφορες,σχεδον καθολου!!! oraios
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 20 Φεβ 2010, 03:13

οταν εννοεις βελτιωμενο??δηλαδη εγω που φοραω εξατμιση φιλτρο αντικοφτη x-tre κ εχω ριθμιση κ μιγματα κομλε δεν ειμαι??
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 20 Φεβ 2010, 16:41

paps_1000r έγραψε:
οταν εννοεις βελτιωμενο??δηλαδη εγω που φοραω εξατμιση φιλτρο αντικοφτη x-tre κ εχω ριθμιση κ μιγματα κομλε δεν ειμαι??

φιλε μου εγω τα μηχ. σαν το δικο σου τα λεω (μαμα),δεν εχεις κανει καμια βελτιωση στο μοτερ!!!!οτι εχεις βαλει ειναι περιφεριακο,(εξατμ,φιλτρο,προγρ.)οταν βαλεις εκκεντροφορους,ελλατηρια βαλβιδων,ασφαλειες,ριτεινερς,και δωσεις και συμπιεση,τοτε θα ειναι βελτιωμενο μοτερ και θα σου δουλεψει το avance .
oraios
orasi
Jr.gixxer
orasi

Άντρας Όνομα: : κοκκινος
Τόπος : ΑΘΗΝΑ πολυγωνο
Αριθμός μηνυμάτων : 35
Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΣαβ 20 Φεβ 2010, 17:08

επειδη εχω αλλαξει εκκεντροφορους σε δυο οχηματα μου το αβανς το πειραξαν μονο τοτε για να δωσουν την απαραιτητη προπορεια.
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΔευ 22 Φεβ 2010, 04:55

παιδια τι εννοειτε οταν λετε ρυθμιζετε το φρενο του κινητηρα στα κατευασματα κ να φτιαξεις τη λειτουργια του συμπλεκτη??εννοειτε αυτο το καθησμα που κανει το μηχανακι οταν κατευαζουμε ταχυτητα??
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 09 Απρ 2010, 14:44

Ναι για να μηνφρενάρει τον τροχό και για να βουτάει στη στροφή με φόρα. Πολλές φορές ο ψεκασμός είναι τόσο απότομος που σκορτσάρει έντονα στο άνοιξε κλείσε, οπότε αυτό βοηθάει.

Οσο για το μαμά εγκέφαλο.. Μην τον συγκρίνετε με τον EM-PRo. είναι 10φορές πιο πολύπλοκος. Αυτό βεβαια γίνεται καθαρά και μόνο λόγω Software αφου και ο EMPRO αν τον ανοίξετε θα δείτε οτι είναι ο μαμά φλασαρισμένος με άλλο Software που τον απλοποιεί. Ο μαμά εγκέφαλος μπορεί να έχει μέχρι και 32 χάρτες ψεκασμού και 16 αβανς ανα ταχύτητα και πάντα ανάλογα με το τι διαβάζουν οι διάφοροι αισθητήρες ενώ ο EM-PRo λόγω απλοποίησης εναν.

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
 Παρόμοια θέματα
-
» την γνωμη σας.....
» την γνωμη σας σαν πιο εμπειροι
» Καλησπέρα σε όλους σας...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com