| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|
+8giorgostam T.R.E DimSTriple JIMK7 poulitzer stavrosrodo R evolution paps_1000r 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 18 Φεβ 2010, 12:02 | |
| παιδια μια τελευταια ερωτηση..με το AVANCE ακουσα οτι καταπονιτε ο κινιτηρας,αν κ δεν το νομιζω.εσεισ τι λετε καταπονιτε?? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 18 Φεβ 2010, 15:46 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- παιδια μια τελευταια ερωτηση..με το AVANCE ακουσα οτι καταπονιτε ο κινιτηρας,αν κ δεν το νομιζω.εσεισ τι λετε καταπονιτε??
το σιγουρο ειναι οτι πιεζεται παραπανω απο το μαμα. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Πεμ 18 Φεβ 2010, 16:37 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- παιδια μια τελευταια ερωτηση..με το AVANCE ακουσα οτι καταπονιτε ο κινιτηρας,αν κ δεν το νομιζω.εσεισ τι λετε καταπονιτε??
για ενα βελτιομενο μοτερ,ειναι αυτο που χρειαζεται!!!για ενα μαμα μοτερ ομως δεν θα το πρωτεινα γιατι εκτος του οτι γινετε επικινδυνο για (εκρηξη) δεν βλεπεις και μεγαλες διαφορες,σχεδον καθολου!!! | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Σαβ 20 Φεβ 2010, 03:13 | |
| οταν εννοεις βελτιωμενο??δηλαδη εγω που φοραω εξατμιση φιλτρο αντικοφτη x-tre κ εχω ριθμιση κ μιγματα κομλε δεν ειμαι?? | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Σαβ 20 Φεβ 2010, 16:41 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- οταν εννοεις βελτιωμενο??δηλαδη εγω που φοραω εξατμιση φιλτρο αντικοφτη x-tre κ εχω ριθμιση κ μιγματα κομλε δεν ειμαι??
φιλε μου εγω τα μηχ. σαν το δικο σου τα λεω (μαμα),δεν εχεις κανει καμια βελτιωση στο μοτερ!!!!οτι εχεις βαλει ειναι περιφεριακο,(εξατμ,φιλτρο,προγρ.)οταν βαλεις εκκεντροφορους,ελλατηρια βαλβιδων,ασφαλειες,ριτεινερς,και δωσεις και συμπιεση,τοτε θα ειναι βελτιωμενο μοτερ και θα σου δουλεψει το avance . | |
|
| |
orasi Jr.gixxer
Όνομα: : κοκκινος Τόπος : ΑΘΗΝΑ πολυγωνο Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 35 Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Σαβ 20 Φεβ 2010, 17:08 | |
| επειδη εχω αλλαξει εκκεντροφορους σε δυο οχηματα μου το αβανς το πειραξαν μονο τοτε για να δωσουν την απαραιτητη προπορεια. | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 22 Φεβ 2010, 04:55 | |
| παιδια τι εννοειτε οταν λετε ρυθμιζετε το φρενο του κινητηρα στα κατευασματα κ να φτιαξεις τη λειτουργια του συμπλεκτη??εννοειτε αυτο το καθησμα που κανει το μηχανακι οταν κατευαζουμε ταχυτητα?? | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 09 Απρ 2010, 14:44 | |
| Ναι για να μηνφρενάρει τον τροχό και για να βουτάει στη στροφή με φόρα. Πολλές φορές ο ψεκασμός είναι τόσο απότομος που σκορτσάρει έντονα στο άνοιξε κλείσε, οπότε αυτό βοηθάει.
Οσο για το μαμά εγκέφαλο.. Μην τον συγκρίνετε με τον EM-PRo. είναι 10φορές πιο πολύπλοκος. Αυτό βεβαια γίνεται καθαρά και μόνο λόγω Software αφου και ο EMPRO αν τον ανοίξετε θα δείτε οτι είναι ο μαμά φλασαρισμένος με άλλο Software που τον απλοποιεί. Ο μαμά εγκέφαλος μπορεί να έχει μέχρι και 32 χάρτες ψεκασμού και 16 αβανς ανα ταχύτητα και πάντα ανάλογα με το τι διαβάζουν οι διάφοροι αισθητήρες ενώ ο EM-PRo λόγω απλοποίησης εναν. | |
|
| |
| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|