| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|
+8giorgostam T.R.E DimSTriple JIMK7 poulitzer stavrosrodo R evolution paps_1000r 12 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 13:03 | |
| παει σε συνδυασμο με το power commander και ειναι για να ρυθμιζεις το avance. το bazzaz εχει traction αλλα δεν μπορεις να ρυθμισεις avance. | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 13:16 | |
| οποτε εγω θα παρω το avance τησ factory που δινει μεχρι 5 μοιρεσ κ ειναι κ δοκιμασμενο κ αξιοπηστο το βαζω πανω κ τελοσ,κ ειμαι κ ησυχος!!την δουλεια που θελω εγω πιστευω οτι την κανει!κ δεν μπλεκω ουτε με empro ουτε με bazzaz. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 13:19 | |
| ναι αλλα ξαναρυθμισε τα μειγματα σου!!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 14:05 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- οποτε εγω θα παρω το avance τησ factory που δινει μεχρι 5 μοιρεσ κ ειναι κ δοκιμασμενο κ αξιοπηστο το βαζω πανω κ τελοσ,κ ειμαι κ ησυχος!!την δουλεια που θελω εγω πιστευω οτι την κανει!κ δεν μπλεκω ουτε με empro ουτε με bazzaz.
4 μοιρες.και οχι μεχρι 4 αλλα σταθερα +4παντου. και αν θες μια συμβουλη απο καποιον που εκανε εκτεταμενες επεμβασεις στο μοτο............ οτι πειραζεις στο εργαλειο, του μειωνεις την αξιοπιστια.αντε μια εξατμηση και ενα φιλτρο...... πανε και ερχονται. και αν το βαλεις το πιατελακι να βαζεις μονο 100-αρα super αμολυβδη γιατι τα πειρακια καραδωκουν με απλη 95-αρα. και το κακο ειναι οτι αμα χτυπανε στις ψιλες στροφες δεν το παιρνεις χαμπαρι εως 'οτου παρεις το μοτερ στα χερια. δεν το λεω για να σε αποθαρυνω αλλα πιο πολυ για να ξερεις σε ενα μεγαλο βαθμο το τι γινεται. κατσαβιδι και αθανασια δεν πανε μαζι. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 14:22 | |
| κατσαβιδι και αθανασια δεν πανε μαζι. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 15:14 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- paps_1000r έγραψε:
- οποτε εγω θα παρω το avance τησ factory που δινει μεχρι 5 μοιρεσ κ ειναι κ δοκιμασμενο κ αξιοπηστο το βαζω πανω κ τελοσ,κ ειμαι κ ησυχος!!την δουλεια που θελω εγω πιστευω οτι την κανει!κ δεν μπλεκω ουτε με empro ουτε με bazzaz.
4 μοιρες.και οχι μεχρι 4 αλλα σταθερα +4παντου. και αν θες μια συμβουλη απο καποιον που εκανε εκτεταμενες επεμβασεις στο μοτο............ οτι πειραζεις στο εργαλειο, του μειωνεις την αξιοπιστια.αντε μια εξατμηση και ενα φιλτρο...... πανε και ερχονται. και αν το βαλεις το πιατελακι να βαζεις μονο 100-αρα super αμολυβδη γιατι τα πειρακια καραδωκουν με απλη 95-αρα. και το κακο ειναι οτι αμα χτυπανε στις ψιλες στροφες δεν το παιρνεις χαμπαρι εως 'οτου παρεις το μοτερ στα χερια. δεν το λεω για να σε αποθαρυνω αλλα πιο πολυ για να ξερεις σε ενα μεγαλο βαθμο το τι γινεται. κατσαβιδι και αθανασια δεν πανε μαζι. εχω μπρεδεφτι λιγο αλλα sorry ρε παιδια!!!εμεις που εχουμε BAZZAZ τον μπουλο...πως θα ρυθμισουμε avance???? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 15:29 | |
| παιδια δεν λεω μην τα κανετε. απλα λεω οτι οταν κανεις μια εξελιξη πανω στο μοτο πρεπει μετα να προσεχεις μερικα πραματα. ολα τα παιδια που γνωριζω οτι φοραν το πιατελο για το αβανς εχουν ρυθμησει τα μειγματα τους και προσεχουν να λειτουργουν με 100-αρες.δουλευουν απροβληματιστα πολυ καιρο τωρα. τωρα αν καποιος το βαλει και πχ. δεν κανει προγραμμα και το σπαει μεσα στη ζεστη με απλη 95-αρα τοτε..............καλα κρασια.ενω το μαμα δεν θα παθει τιποτα. αυτο λεω. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 15:47 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- παιδια δεν λεω μην τα κανετε.
απλα λεω οτι οταν κανεις μια εξελιξη πανω στο μοτο πρεπει μετα να προσεχεις μερικα πραματα. ολα τα παιδια που γνωριζω οτι φοραν το πιατελο για το αβανς εχουν ρυθμησει τα μειγματα τους και προσεχουν να λειτουργουν με 100-αρες.δουλευουν απροβληματιστα πολυ καιρο τωρα. τωρα αν καποιος το βαλει και πχ. δεν κανει προγραμμα και το σπαει μεσα στη ζεστη με απλη 95-αρα τοτε..............καλα κρασια.ενω το μαμα δεν θα παθει τιποτα. αυτο λεω. καταλαβενω αυτα που λες και συνφωνω.αλλα εγω που εχω bazzaz εχω δοση του πουτσ τα λεφτα και μου λενε οτι δεν γινετε να ριθμισω avance για να παρω μια μεγιστη δυναμη τι κανω?απ οτι ακουσα με το λαμακι δεν μπορεις να πεξεις με της μοιρες απλως δινεις +4 κανει δουλεια ομος??ιδου η απορια | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 16:07 | |
| βρε μανια ξαφνικα με το avance!!!!!xaxa xaxa xaxa xa οταν ειχα αναφερει ποιο παλια σε αλλο ποστ για τα avance πεσανε ολοι να με φανε......τωρα ολοι θελουν avance,αχ πως αλλαζουν οι καιροι!!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Παρ 12 Φεβ 2010, 22:14 | |
| Σημερα ενα πουλακι μου ειπε οτι περιμενει το προγραμμα για να επεμβαινει στο μαμα εγκεφαλο Κ7-Κ8 και να αλλαζεις οτι θελεις | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Σαβ 13 Φεβ 2010, 11:35 | |
| | |
|
| |
gsxr1000nitro Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 527 Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Σαβ 13 Φεβ 2010, 20:25 | |
| Εγω δεν αμφιβάλω αλλα μου την σπάει που δεν μπορούμε να βρούνε τρόπο για το shifter . Που θα πάει όμως θα το κάνουμε και αυτό. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Σαβ 13 Φεβ 2010, 23:29 | |
| - gsxr1000nitro έγραψε:
- Εγω δεν αμφιβάλω αλλα μου την σπάει που δεν μπορούμε να βρούνε τρόπο για το shifter . Που θα πάει όμως θα το κάνουμε και αυτό.
Με τα λεφτά που γλυτώνεις παίρνεις ένα standalone shifter και το έχεις και για το επόμενο μηχανάκι σου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Κυρ 14 Φεβ 2010, 02:05 | |
| | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 74 Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Κυρ 14 Φεβ 2010, 07:28 | |
| ευχαριστω παρα πολυ το φιλο Σταυρο-stavrosroso για τις συμβουλες του! | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Κυρ 14 Φεβ 2010, 07:36 | |
| φιλε Γιωργο απο την ξανθη που ρωτησες απο που τα παραγγελνω..δεν εχω καποια δυευθηνση γιατι μου τα αγοραζει ενας φιλος μου απο αμερικη κ μου τα στελνει αυτος! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Κυρ 14 Φεβ 2010, 12:25 | |
| - T.R.E έγραψε:
- gsxr1000nitro έγραψε:
- Εγω δεν αμφιβάλω αλλα μου την σπάει που δεν μπορούμε να βρούνε τρόπο για το shifter . Που θα πάει όμως θα το κάνουμε και αυτό.
Με τα λεφτά που γλυτώνεις παίρνεις ένα standalone shifter και το έχεις και για το επόμενο μηχανάκι σου... το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεις να τον ''ρεγουλαρεις'' μονος σου(οπως τον empro).βεβαια αυτο ισχυει για αυτους εχουν γνωση και κανουν οι ιδιοι προγραμμα στα μοτο τους. εκτος αν μετα το διορθωνεις με καποιον παραλληλο, οποτε μια η' αλλη παει. αλλα επειδη εσεις ειστε και οι δυο ''τρελαμενοι'' και καθε τρεις και λιγο ειστε με το κατσαβιδι στο χερι (οπως και εγω...... και μ' αρεσει!!!!!!!!) πιστευω δεν κανει για σας.οποτε αραχτε στον empro. :P | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| |
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Κυρ 14 Φεβ 2010, 20:21 | |
| τσατ?για κανε το λιγο λιανα να το καταλαβω ακυρο μολις πηρα γραμμη.δεν ειχα ξαναμπει.σορρυ αλλα οι υπολογιστες δεν ειναι το φορτε μου :P | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Κυρ 14 Φεβ 2010, 21:39 | |
| - paps_1000r έγραψε:
- φιλε Γιωργο απο την ξανθη που ρωτησες απο που τα παραγγελνω..δεν εχω καποια δυευθηνση γιατι μου τα αγοραζει ενας φιλος μου απο αμερικη κ μου τα στελνει αυτος!
αν μπορεις μαθε απο το φιλαρακι σου και πες μας αν δεν σου κανει κοπο. | |
|
| |
paps_1000r Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Δευ 15 Φεβ 2010, 04:11 | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 16 Φεβ 2010, 19:53 | |
| Σταυρο δοκίμασες να κάνεις προγραμματίσεις τον μαμά ecu και δυσκολευτηκες? | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τρι 16 Φεβ 2010, 23:28 | |
| - gsxr1000nitro έγραψε:
- Σταυρο δοκίμασες να κάνεις προγραμματίσεις τον μαμά ecu και δυσκολευτηκες?
δεν το προσπαθησα Κωστα αν και ειχα βρει ενα παλικαρι εδω θεσσαλονικη που μου ειπε οτι μπορει.εκεινη την περιοδο βρηκα τον empro και επελεξα νομιζω την λυση με τις μεγαλυτερες δυνατοτητες. ασε που θελω να ειμαι εγω αυτος που κανει το προγραμμα στο μοτο μου.και με τον empro ειμαι εγω υπολογος στον εαυτο μου. βαζω το wide band μου και το παω εκει που θελω. ασε που αμα μου το εκανε αλλος........ εγω τι θα εκανα? :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! Τετ 17 Φεβ 2010, 00:26 | |
| Μην νομίζεις οτι ειναι και πολύ δύσκολο αφου έκανες map στο power commander και τωρα στον yoshimura απο μόνος σου δεν πιστευω να μην τα είχες καταφερει και στον μαμά.Αφου σκαμπάζεις πολλά πράγματα δεν σε φοβάμαι. Ευτυχώς που έχουμε και αυτα και ασχολούμαστε διαφορετικά θα ήταν οι μέρες βαρετές. | |
|
| |
| ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! | |
|