Greek GSX-R forum
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Poll_l10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Poll_c10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Poll_r10 
JIMK7
ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Poll_l10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Poll_c10ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!

Πήγαινε κάτω 
+8
giorgostam
T.R.E
DimSTriple
JIMK7
poulitzer
stavrosrodo
R evolution
paps_1000r
12 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1123
Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 13:03

παει σε συνδυασμο με το power commander και ειναι για να ρυθμιζεις το avance.
το bazzaz εχει traction αλλα δεν μπορεις να ρυθμισεις avance.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Τόπος : Αθηνα-Ηλιουπολη
Αριθμός μηνυμάτων : 74
Hμερομηνία εγγραφής : 11/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 13:16

οποτε εγω θα παρω το avance τησ factory που δινει μεχρι 5 μοιρεσ κ ειναι κ δοκιμασμενο κ αξιοπηστο το βαζω πανω κ τελοσ,κ ειμαι κ ησυχος!!την δουλεια που θελω εγω πιστευω οτι την κανει!κ δεν μπλεκω ουτε με empro ουτε με bazzaz.
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 13:19

ναι αλλα ξαναρυθμισε τα μειγματα σου!!!
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 14:05

paps_1000r έγραψε:
οποτε εγω θα παρω το avance τησ factory που δινει μεχρι 5 μοιρεσ κ ειναι κ δοκιμασμενο κ αξιοπηστο το βαζω πανω κ τελοσ,κ ειμαι κ ησυχος!!την δουλεια που θελω εγω πιστευω οτι την κανει!κ δεν μπλεκω ουτε με empro ουτε με bazzaz.
4 μοιρες.και οχι μεχρι 4 αλλα σταθερα +4παντου.
και αν θες μια συμβουλη απο καποιον που εκανε εκτεταμενες επεμβασεις στο μοτο............ οτι πειραζεις στο εργαλειο, του μειωνεις την αξιοπιστια.αντε μια εξατμηση και ενα φιλτρο...... πανε και ερχονται.
και αν το βαλεις το πιατελακι να βαζεις μονο 100-αρα super αμολυβδη γιατι τα πειρακια καραδωκουν με απλη 95-αρα.
και το κακο ειναι οτι αμα χτυπανε στις ψιλες στροφες δεν το παιρνεις χαμπαρι εως 'οτου παρεις το μοτερ στα χερια.
δεν το λεω για να σε αποθαρυνω αλλα πιο πολυ για να ξερεις σε ενα μεγαλο βαθμο το τι γινεται.
κατσαβιδι και αθανασια δεν πανε μαζι. Smile
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 14:22

κατσαβιδι και αθανασια δεν πανε μαζι.
respekt
giorgostam
Normal gixxer
Normal gixxer
giorgostam

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : Ξανθη
Αριθμός μηνυμάτων : 202
Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 15:14

stavrosrodo έγραψε:
paps_1000r έγραψε:
4 μοιρες.και οχι μεχρι 4 αλλα σταθερα +4παντου.
και αν θες μια συμβουλη απο καποιον που εκανε εκτεταμενες επεμβασεις στο μοτο............ οτι πειραζεις στο εργαλειο, του μειωνεις την αξιοπιστια.αντε μια εξατμηση και ενα φιλτρο...... πανε και ερχονται.
και αν το βαλεις το πιατελακι να βαζεις μονο 100-αρα super αμολυβδη γιατι τα πειρακια καραδωκουν με απλη 95-αρα.
και το κακο ειναι οτι αμα χτυπανε στις ψιλες στροφες δεν το παιρνεις χαμπαρι εως 'οτου παρεις το μοτερ στα χερια.
δεν το λεω για να σε αποθαρυνω αλλα πιο πολυ για να ξερεις σε ενα μεγαλο βαθμο το τι γινεται.
κατσαβιδι και αθανασια δεν πανε μαζι. Smile

εχω μπρεδεφτι λιγο αλλα sorry ρε παιδια!!!εμεις που εχουμε BAZZAZ τον μπουλο...πως θα ρυθμισουμε avance????
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 15:29

παιδια δεν λεω μην τα κανετε.
απλα λεω οτι οταν κανεις μια εξελιξη πανω στο μοτο πρεπει μετα να προσεχεις μερικα πραματα.
ολα τα παιδια που γνωριζω οτι φοραν το πιατελο για το αβανς εχουν ρυθμησει τα μειγματα τους και προσεχουν να λειτουργουν με 100-αρες.δουλευουν απροβληματιστα πολυ καιρο τωρα.
τωρα αν καποιος το βαλει και πχ. δεν κανει προγραμμα και το σπαει μεσα στη ζεστη με απλη 95-αρα τοτε..............καλα κρασια.ενω το μαμα δεν θα παθει τιποτα.
αυτο λεω.
giorgostam
Normal gixxer
Normal gixxer
giorgostam

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 15:47

stavrosrodo έγραψε:
παιδια δεν λεω μην τα κανετε.
απλα λεω οτι οταν κανεις μια εξελιξη πανω στο μοτο πρεπει μετα να προσεχεις μερικα πραματα.
ολα τα παιδια που γνωριζω οτι φοραν το πιατελο για το αβανς εχουν ρυθμησει τα μειγματα τους και προσεχουν να λειτουργουν με 100-αρες.δουλευουν απροβληματιστα πολυ καιρο τωρα.
τωρα αν καποιος το βαλει και πχ. δεν κανει προγραμμα και το σπαει μεσα στη ζεστη με απλη 95-αρα τοτε..............καλα κρασια.ενω το μαμα δεν θα παθει τιποτα.
αυτο λεω.

καταλαβενω αυτα που λες και συνφωνω.αλλα εγω που εχω bazzaz εχω δοση του πουτσ τα λεφτα και μου λενε οτι δεν γινετε να ριθμισω avance για να παρω μια μεγιστη δυναμη τι κανω?απ οτι ακουσα με το λαμακι δεν μπορεις να πεξεις με της μοιρες απλως δινεις +4 κανει δουλεια ομος??ιδου η απορια
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 16:07

βρε μανια ξαφνικα με το avance!!!!!xaxa xaxa xaxa xa
οταν ειχα αναφερει ποιο παλια σε αλλο ποστ για τα avance πεσανε ολοι να με φανε......τωρα ολοι θελουν avance,αχ πως αλλαζουν οι καιροι!!!!! oraios
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΠαρ 12 Φεβ 2010, 22:14

Σημερα ενα πουλακι μου ειπε οτι περιμενει το προγραμμα για να επεμβαινει στο μαμα εγκεφαλο Κ7-Κ8 και να αλλαζεις οτι θελεις Twisted Evil
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 13 Φεβ 2010, 03:08

JIMK7 έγραψε:
Σημερα ενα πουλακι μου ειπε οτι περιμενει το προγραμμα για να επεμβαινει στο μαμα εγκεφαλο Κ7-Κ8 και να αλλαζεις οτι θελεις Twisted Evil

Πωλείται ΕΜ-PRO σε τιμή ευκαιρίας! xaxa
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 13 Φεβ 2010, 11:35

T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:

Πωλείται ΕΜ-PRO σε τιμή ευκαιρίας! xaxa

Αμφιβαλεις ssss
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 527
Hμερομηνία εγγραφής : 12/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 13 Φεβ 2010, 20:25

Εγω δεν αμφιβάλω αλλα μου την σπάει που δεν μπορούμε να βρούνε τρόπο για το shifter . Που θα πάει όμως θα το κάνουμε και αυτό.
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΣαβ 13 Φεβ 2010, 23:29

gsxr1000nitro έγραψε:
Εγω δεν αμφιβάλω αλλα μου την σπάει που δεν μπορούμε να βρούνε τρόπο για το shifter . Που θα πάει όμως θα το κάνουμε και αυτό.

Με τα λεφτά που γλυτώνεις παίρνεις ένα standalone shifter και το έχεις και για το επόμενο μηχανάκι σου...
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 02:05

T.R.E έγραψε:
gsxr1000nitro έγραψε:

Με τα λεφτά που γλυτώνεις παίρνεις ένα standalone shifter και το έχεις και για το επόμενο μηχανάκι σου...

Ναι Νίκο αλλα εδώ λέμε να την βγάλουμε τσάμπα.Αν ειναι να πληρώσουμε την ξέρω καλα την φάση. Very Happy Very Happy Very Happy
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 07:28

ευχαριστω παρα πολυ το φιλο Σταυρο-stavrosroso για τις συμβουλες του!
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 07:36

φιλε Γιωργο απο την ξανθη που ρωτησες απο που τα παραγγελνω..δεν εχω καποια δυευθηνση γιατι μου τα αγοραζει ενας φιλος μου απο αμερικη κ μου τα στελνει αυτος!
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 12:25

T.R.E έγραψε:
gsxr1000nitro έγραψε:

το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεις να τον ''ρεγουλαρεις'' μονος σου(οπως τον empro).βεβαια αυτο ισχυει για αυτους εχουν γνωση και κανουν οι ιδιοι προγραμμα στα μοτο τους.
εκτος αν μετα το διορθωνεις με καποιον παραλληλο, οποτε μια η' αλλη παει.
αλλα επειδη εσεις ειστε και οι δυο ''τρελαμενοι'' και καθε τρεις και λιγο ειστε με το κατσαβιδι στο χερι (οπως και εγω...... και μ' αρεσει!!!!!!!!) πιστευω δεν κανει για σας.οποτε αραχτε στον empro. Very Happy :P
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 12:34

stavrosrodo έγραψε:
T.R.E έγραψε:
gsxr1000nitro έγραψε:

το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεις να τον ''ρεγουλαρεις'' μονος σου(οπως τον empro).βεβαια αυτο ισχυει για αυτους εχουν γνωση και κανουν οι ιδιοι προγραμμα στα μοτο τους.
εκτος αν μετα το διορθωνεις με καποιον παραλληλο, οποτε μια η' αλλη παει.
αλλα επειδη εσεις ειστε και οι δυο ''τρελαμενοι'' και καθε τρεις και λιγο ειστε με το κατσαβιδι στο χερι (οπως και εγω...... και μ' αρεσει!!!!!!!!) πιστευω δεν κανει για σας.οποτε αραχτε στον empro. Very Happy :P

Μπες στο τσατ... Very Happy
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 20:21

τσατ?για κανε το λιγο λιανα να το καταλαβω scratch
ακυρο μολις πηρα γραμμη.δεν ειχα ξαναμπει.σορρυ αλλα οι υπολογιστες δεν ειναι το φορτε μου :P
giorgostam
Normal gixxer
Normal gixxer
giorgostam

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΚυρ 14 Φεβ 2010, 21:39

paps_1000r έγραψε:
φιλε Γιωργο απο την ξανθη που ρωτησες απο που τα παραγγελνω..δεν εχω καποια δυευθηνση γιατι μου τα αγοραζει ενας φιλος μου απο αμερικη κ μου τα στελνει αυτος!

αν μπορεις μαθε απο το φιλαρακι σου και πες μας αν δεν σου κανει κοπο.
paps_1000r
Normal gixxer
Normal gixxer
paps_1000r

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΔευ 15 Φεβ 2010, 04:11

ok,θα μαθω κ θα σου πω!
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΤρι 16 Φεβ 2010, 19:53

Σταυρο δοκίμασες να κάνεις προγραμματίσεις τον μαμά ecu και δυσκολευτηκες?
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΤρι 16 Φεβ 2010, 23:28

gsxr1000nitro έγραψε:
Σταυρο δοκίμασες να κάνεις προγραμματίσεις τον μαμά ecu και δυσκολευτηκες?
δεν το προσπαθησα Κωστα αν και ειχα βρει ενα παλικαρι εδω θεσσαλονικη που μου ειπε οτι μπορει.εκεινη την περιοδο βρηκα τον empro και επελεξα νομιζω την λυση με τις μεγαλυτερες δυνατοτητες.
ασε που θελω να ειμαι εγω αυτος που κανει το προγραμμα στο μοτο μου.και με τον empro ειμαι εγω υπολογος στον εαυτο μου.
βαζω το wide band μου και το παω εκει που θελω.
Very Happy ασε που αμα μου το εκανε αλλος........ εγω τι θα εκανα? :P
gsxr1000nitro
Adv. gixxer
Adv. gixxer
gsxr1000nitro

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!   ADVANCE!θελω τι γνωμη σας! - Σελίδα 4 EmptyΤετ 17 Φεβ 2010, 00:26

Μην νομίζεις οτι ειναι και πολύ δύσκολο αφου έκανες map στο power commander και τωρα στον yoshimura απο μόνος σου δεν πιστευω να μην τα είχες καταφερει και στον μαμά.Αφου σκαμπάζεις πολλά πράγματα δεν σε φοβάμαι. Ευτυχώς που έχουμε και αυτα και ασχολούμαστε διαφορετικά θα ήταν οι μέρες βαρετές. Very Happy

ADVANCE!θελω τι γνωμη σας!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» την γνωμη σας.....
» την γνωμη σας σαν πιο εμπειροι
» Καλησπέρα σε όλους σας...

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com