| πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! | |
|
+39Vortex Barberis Darksoul dimdoc kostaskr6 kouzinas gnisios ripseventh ninja kawasos valentino46 liotis pehlis King Lelos69 papagym kawa14 JIMK7 Ondrift Sotoner karagio stavrosrodo Black Eagle T.R.E gkourv teo46 potis jimmyjp kapamarou85 magiaklaniakeksatmisi fox 1ndianos kentaurosk8 thanasis gixxer nasos-v FOTIS valentinosgsxr mistiriodis_tsantakias goctor 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
goctor Jr.gixxer
Όνομα: : Stelios Goctor Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τετ 17 Μαρ 2010, 16:48 | |
| | |
|
| |
pehlis Normal gixxer
Τόπος : Πολυκαστρο Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 64 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τετ 28 Απρ 2010, 23:15 | |
| | |
|
| |
pehlis Normal gixxer
Τόπος : Πολυκαστρο Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 64 Hμερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τετ 28 Απρ 2010, 23:21 | |
| [img] [/img] | |
|
| |
goctor Jr.gixxer
Όνομα: : Stelios Goctor Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Πεμ 29 Απρ 2010, 15:37 | |
| 7 φορες πεσμενο απο ατζαμη,δεν εχει παθει τιποτα. suzuki [/quote] μαλλον ο παλικαροσ πρεπει να μπει στην εκ8εση ... φιλικα παντα... | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 30 Απρ 2010, 02:53 | |
| ακομα το συζιταμε? φιλε kawa14 κ εγω ολους τους μηχανοβιους ιδιους τους βλεπο ....αλλα στην ελλαδα ξεχοριζο αυτους που εχουνε kawasaki απο τους αλους ....χορις παρεξιγιση ....απλος κατι εχει εδο στην ελαδα αυτη η μαρκα τορα η πελατεστις ειναι μαζοχες κ την βρισκουνε να εχουνε το τελεφτεο μιχανακη σε πωλεισης κ το χιροτερο σερβις η το μηχανακη εχει κατι κ οταν το περνεις σε κανει ετσι οπος ειναι η περισοτερη...... ξανα λεο δεν το λεο για να παρεξιγιθουμε αλλα στα λιγοστα ατομα που ξερο με καβασακι ειτε ειναι Ζ ειτε ειναι ΖΧΡ δεν επικινονουνε πολυ σοστα τα παλικαργια ....λες να ειναι καθαρα τυχη? | |
|
| |
liotis Jr.gixxer
Όνομα: : Lefteris Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 5 Hμερομηνία εγγραφής : 25/03/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 20 Ιουν 2010, 10:52 | |
| Χαίρετε κ απο ΄μένα..πολύ ενδιαφέρον αυτο το θέμα! Μήπως γνωρίζετε κάτι για το υποπλαίσιο του κ8? Ρογμές κτλ?? :?: | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 20 Ιουν 2010, 12:12 | |
| - liotis έγραψε:
- Χαίρετε κ απο ΄μένα..πολύ ενδιαφέρον αυτο το θέμα! Μήπως γνωρίζετε κάτι για το υποπλαίσιο του κ8? Ρογμές κτλ?? :?:
Aπο το Κ7 και μετα δεν εχουν | |
|
| |
valentino46 Normal gixxer
Όνομα: : Αντρεας Τόπος : peristeri Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 298 Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 20 Ιουν 2010, 18:26 | |
| | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 21:08 | |
| Για αυτους που λενε οτι δεν παθαινουν τιποτα τα κ8.Οριστε τι μας συνεβη την προηγουμενη βδομαδα απο αποτομο φρεναρισμα και οχι συγκρουση.Το θεμα ειναι τι κανουμε απο εδω και περα να δικαιωθουμε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kawasos στις Κυρ 21 Νοε 2010, 19:33, 1 φορά | |
|
| |
ninja Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 117 Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 22:35 | |
| Σοβαρα τωρα,δηλαδη αυτο που λες ειναι οτι κοπηκε απο αποτομο φρεναρισμα χωρις να σκασει το μηχανακι πουθενα? Και το φτερο γιατι ειναι σπασμενο, η βαση των οργανων πως κοπηκε κι αυτη? Λεω εγω τωρα,μη το παρεις στραβα απορειες εχω απο 2 πραγματα που φαινονται και στις φωτογραφιες, γιατι απο κοντα φανταζομαι θα ειναι κι αλλα. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 23:10 | |
| - ninja έγραψε:
- Σοβαρα τωρα,δηλαδη αυτο που λες ειναι οτι κοπηκε απο αποτομο φρεναρισμα χωρις να σκασει το μηχανακι πουθενα?
Και το φτερο γιατι ειναι σπασμενο, η βαση των οργανων πως κοπηκε κι αυτη? Λεω εγω τωρα,μη το παρεις στραβα απορειες εχω απο 2 πραγματα που φαινονται και στις φωτογραφιες, γιατι απο κοντα φανταζομαι θα ειναι κι αλλα. το φτερο προφανως εσπασε γιατι βρηκε στο κατω μερος απο το μουτρο.Και με την σειρα του το μπροστινο ''ανεβαινοντας'' προς τα πανω εσπασε και την βαση απο το μουτρο.... αλλα απο φρεναρισμα να γινει αυτο?!?!?! δυσκολο.... εκτος και αν εχουμε φρεναρες-αγκυρες | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 23:38 | |
| Αν ειχε γινει συγκρουση το μηχανακι θα ειχε σπασει προς τα πισω και θα ειχε στραβωσει ολο το μπροστινο συστημα που εδω ειναι απειρακτο. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 23:43 | |
| - kawasos έγραψε:
- Αν ειχε γινει συγκρουση το μηχανακι θα ειχε σπασει προς τα πισω και θα ειχε στραβωσει ολο το μπροστινο συστημα που εδω ειναι απειρακτο.
Mε την ευκαιρια...... στο φορουμ. | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 23:45 | |
| | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 19 Νοε 2010, 23:53 | |
| - kawasos έγραψε:
- Αν ειχε γινει συγκρουση το μηχανακι θα ειχε σπασει προς τα πισω και θα ειχε στραβωσει ολο το μπροστινο συστημα που εδω ειναι απειρακτο.
Για βαλε μας ρε φιλε και καμια φωτο απο τον τροχο και το μουτρο επειδη δεν ειναι κ πολυ πειστηκα αυτα που μασ λες κ μας δειχνεις... ΜΟΝΟ απο φρενο να κοπει το πλαισιο πρωτη φορα το ακουω αυτο σε ολη την παγκοσμια gixxer κοινοτητα | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:08 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kawasos στις Κυρ 21 Νοε 2010, 19:34, 1 φορά | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:11 | |
| Τπ μηχανακι δεν ειναι δικο μου αλλα συγγενη μου. Ο ανθρωπος γλυτωσε τα χειροτερα και τωρα τραβιεται στους γιατρους.Οταν συνελθει καπως θα μεταφερει ο ιδιος τα ακριβη γεγονοτα. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:14 | |
| - kawasos έγραψε:
- Τπ μηχανακι δεν ειναι δικο μου αλλα συγγενη μου. Ο ανθρωπος γλυτωσε τα χειροτερα και τωρα τραβιεται στους γιατρους.Οταν συνελθει καπως θα μεταφερει ο ιδιος τα ακριβη γεγονοτα.
Περαστικα στον ανθρωπο σου φιλε μου πες μας ομως πωσ του συνεβη πηγαινε με λιγα με πολλα και πατησε φρενο κ εγινε αυτο που εγινε δωσε μασ μια περιγραφη αν ξερεις κατι ησουν μαζι του? | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:27 | |
| Εν ολιγοις ο ανθρωπος πηγαινε με παρεα μοτοσυκλετων στην εθνικη οχι με λιγα παντως ουτε ομως και παρα πολλα .Μπροστα ειχε γινει τροχαιο με αυτοκινητα σε σημειο που δεν φαινοταν καλα. Οταν το ειδε κοκκαλωσε τα φρενα,εγινε αυτο που εγινε και ο ιδιος πεταχτηκε απο την μηχανη πανω στο αμαξι οπου και χτυπησε. Συγκρουση δεν υπηρξε. Την στιγμη του συμβαντος η μηχανη ειχε σχεδον μηδενικη ταχυτητα.Μεταφερω τα λογια του γιατι εγω εκεινη την ημερα δεν ειχα παει μαζι τους. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:35 | |
| - kawasos έγραψε:
- Εν ολιγοις ο ανθρωπος πηγαινε με παρεα μοτοσυκλετων στην εθνικη οχι με λιγα παντως ουτε ομως και παρα πολλα .Μπροστα ειχε γινει τροχαιο με αυτοκινητα σε σημειο που δεν φαινοταν καλα. Οταν το ειδε κοκκαλωσε τα φρενα,εγινε αυτο που εγινε και ο ιδιος πεταχτηκε απο την μηχανη πανω στο αμαξι οπου και χτυπησε. Συγκρουση δεν υπηρξε. Την στιγμη του συμβαντος η μηχανη ειχε σχεδον μηδενικη ταχυτητα.Μεταφερω τα λογια του γιατι εγω εκεινη την ημερα δεν ειχα παει μαζι τους.
Μου κανει εντυπωση αυτο..πραγμα που πρεπει να προβληματιζει κ ολουσς μας δλδ παρατηρω οτι απ την αριστερη μερια το πλαισιο εχει κοπει στην ραφη κ απ την δεξια στα ram air μηπως λεει κατι αυτο..λεω εγω τωρα φιλικα την γνωμη μου | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:42 | |
| Σαν τι να εχει γινει δηλαδη?Συγκρουση δεν εγινε το τονιζω.Φαινεται ξεκαθαρα στις φωτογραφιες. Τωρα αν υπηρχε καμια λακουβα την στιγμη του γεγονοτος δεν ξερω.Και παλι ομως η αντοχη της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας ειναι απαραδεκτη. Δεν κοβονται ετσι τα πλαισια σαν να ειναι απο βουτυρο. Μιλαμε για ανθρωπους. | |
|
| |
ripseventh Full gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 00:53 | |
| - kawasos έγραψε:
- Σαν τι να εχει γινει δηλαδη?Συγκρουση δεν εγινε το τονιζω.Φαινεται ξεκαθαρα στις φωτογραφιες. Τωρα αν υπηρχε καμια λακουβα την στιγμη του γεγονοτος δεν ξερω.Και παλι ομως η αντοχη της συγκεκριμενης μοτοσυκλετας ειναι απαραδεκτη. Δεν κοβονται ετσι τα πλαισια σαν να ειναι απο βουτυρο. Μιλαμε για ανθρωπους.
Θα περιμενουμε και την αναφορα στο θεμα του συγγενη σου το θεμα ειναι που ειναι καλα | |
|
| |
gnisios Jr.gixxer
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 01:14 | |
| Διαβασα παρα πολλα ποστ...και απο το δικο μας φορουμ και απο των καβασακιδων... καταρχας πανω απ ολα περαστικα στο παληκαρι...αφου ειναι καλα ολα τα αλλα περισευουν... Αλλα... με ενα ατυχες περιστατικο που ακομα κι αν ωφειλετε σε αστοχια του κατασκευαστη (ακομα ειναι αμφιβολο) να βγαζουν καποιοι τοσο κομπλεξ για την καλυτερη μηχανη ολων των εποχων... το θεωρω εντελως εξευτελιστικο!!! ενα μικρο παραδειγμα: ( Δισφημηση στην κολοετερια που πουλαει φερετρα!!!! εστειλα ηδη ενα ωραιοτατο mail σε περιοδικο που κραζω! Που εχει γεμισει τον τοπο με αυτη την γελιοτητα για μηχανακι! Αμα ειναι να χανοντε "φιλοι" μου γτ αυτοι βγαζουν την γελιοτητα γαι μηχανη ειναι για κλησιμο τα @ρχιδι@!!!! ΑΚΟΥ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ...... ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ!!!!!!!!!!! +1000 ΣΤΟΝ AFTER) Οπως σωστα ειπε στα αρχικα ποστ ο φιλος με το καβασακι, οτι ολοι οι μηχανοβιοι ειμαστε σε ενα τσουβαλι ανεξαρτητως μαρκας...συμφωνω απολυτα αλλα μαλλον σε λαθος φορουμ ηρθε να το πει... οι φιλοι απο το καβασακι φορουμ χαβαλεδιαζουν και ειρωνευοντε χαρην ενος ατυχηματος για να υποτιμησουν τα GSX-R... και για να γινω λιγο πικροχολος...ενα θα τους πω... ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΒΑΣΑΚΙ... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! | |
|
| |
kouzinas Full gixxer
Όνομα: : Μάνος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1122 Αγωνιζόμενος : ...ΔΕΝ! Hμερομηνία εγγραφής : 30/05/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 02:10 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- το φτερο προφανως εσπασε γιατι βρηκε στο κατω μερος απο το μουτρο.Και με την σειρα του το μπροστινο ''ανεβαινοντας'' προς τα πανω εσπασε και την βαση απο το μουτρο....
Ολα αυτα (φτερο-βαση) στηριζονται πανω στο πλαισιο,εφοσον εσπασε το πλαισιο πρεπει να μετακινηθηκαν ολα μαζι και οχι το ενα να χτυπησει το αλλο,ετσι δεν ειναι? ! Οπως βλεπω τις φωτο, μου φαινεται οτι το μηχανακι εχει βρει "κοντρα" καπου.....μπορει να λεω και μ@λ@#$.. τεσπα,λιγη σημασια εχει.Το θεμα ειναι αν κοπηκε το πλαισιο στα καλα καθουμενα! ....την αληθεια την ξερει ο αναβατης και οι φιλοι που ηταν μαζι του. Περαστικα στον ανθρωπο και αγυριστα!!! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 03:04 | |
| τραγικο ελπιζω το παλικαρη να ειναι καλα κ να μας πει κ εμας τι εγινε. γιατι οσες υποθεσεις κ να κανουμε δεν θα βγαλουμε ακρη | |
|
| |
| πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! | |
|