Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Όνομα: : Οδυσσέας Τόπος : Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 715 Αγωνιζόμενος : Έγινε τα λέμε... Hμερομηνία εγγραφής : 13/10/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 27 Δεκ 2011, 19:24
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 16:51
τι ειναι 4 λαστιχα και τι 365 προφυλακτικα.
τα 4 λαστιχα ειναι goodyear και τα 365 προφυλακτικα ειναι very goodyear
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 17:26
κολτρέϊν έγραψε:
.... τα 4 λαστιχα ειναι 2 ζευγαρια γιατι τα φαγαμε στην πιστα....
τα 365 ειναι τα προφυλακτικα που εβαλε ο λαστιχας οταν μας μαμησε με τις τιμες των ελαστικων.....
κολτρέϊν Full gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : στα χαμενα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 5015 Αγωνιζόμενος : δεν βρισκω ''paddock girl'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 17:36
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 17:37
κολτρέϊν έγραψε:
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 17:52
δεν παιζεστε εσεις ρεεεεε
κολτρέϊν Full gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 18:01
λεει ο αντρας στην γυναικα του.. γυναικα, ετοιμασου το βραδυ θα παμε μαζι στις π*υτ@νες. τι λες αντρα μου, πως θα γινει αυτο;; εγω θα παω στη Σβετλανα κι εσυ στη μανα σου..
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 18:21
κολτρέϊν έγραψε:
λεει ο αντρας στην γυναικα του.. γυναικα, ετοιμασου το βραδυ θα παμε μαζι στις π*υτ@νες. τι λες αντρα μου, πως θα γινει αυτο;; εγω θα παω στη Σβετλανα κι εσυ στη μανα σου..
Ααααου!...αυτο πονεσε! Πολυ κακο.....αλλα καλο
κολτρέϊν Full gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 18:23
aristos750 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
..εγω στη Σβετλανα κι εσυ στη πεθερα μου.. καλυτερα ετσι;; :P :P
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 18:25
αμα παντρευτεις μην λες τετοια γιατι προβλεπω πολυ
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 18:43
κολτρέϊν έγραψε:
aristos750 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
u crazy?
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 31 Δεκ 2011, 19:43
aristos750 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
aristos750 έγραψε:
κολτρέϊν έγραψε:
u crazy?
μα τι αγαπη ειναι αυτη για τις πεθερες σας !!!
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 03 Ιαν 2012, 13:41
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Αριθμός μηνυμάτων : 42 Αγωνιζόμενος : ΝΑΙ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ. Hμερομηνία εγγραφής : 01/01/2012
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Παρ 06 Ιαν 2012, 17:55
k8 600 kk Racing gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 07 Ιαν 2012, 17:45
Ένας τεξανός, ήθελε από καιρό να πάει για ψάρεμα σε πάγο. Είχε δει πολλά ντοκυμαντέρ σχετικά, είχε διαβάσει βιβλία, γράφτηκε συνδρομητής σε περιοδικά. Αγόρασε λοιπόν και το σχετικό εξοπλισμό και την έκανε για την κοντινότερη παγωμένη λίμνη. Στερεώνει την ειδική καρέκλα του, βγάζει το ειδικό καλάμι του και φυσικά και το ειδικό πριόνι και ετοιμάζεται να κόψει μια τρύπα στον πάγο. Ξαφνικά ακούγεται μ...ια φωνή από τον ουρανό: - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ. Μένει κόκκαλο ο τύπος. Κοιτάει γύρω δεν βλέπει κανέναν. Ανοίγει το θερμός του, βάζει λίγο καφέ και ξαναξεκινάει να κάνει την τρύπα. Πάλι ακούγεται η φωνή: - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ. Ο τεξανός τα έχει παίξει κανονικά, κοιτάει προς τον ουρανό και λέει: - Εσύ είσαι Κύριε; Και η φωνή απαντάει: - Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕ MAΛAKA !
kostaskr6 Racing gixxer
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 07 Ιαν 2012, 18:30
Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Σαβ 07 Ιαν 2012, 18:31
k8 600 kk έγραψε:
Ένας τεξανός, ήθελε από καιρό να πάει για ψάρεμα σε πάγο. Είχε δει πολλά ντοκυμαντέρ σχετικά, είχε διαβάσει βιβλία, γράφτηκε συνδρομητής σε περιοδικά. Αγόρασε λοιπόν και το σχετικό εξοπλισμό και την έκανε για την κοντινότερη παγωμένη λίμνη. Στερεώνει την ειδική καρέκλα του, βγάζει το ειδικό καλάμι του και φυσικά και το ειδικό πριόνι και ετοιμάζεται να κόψει μια τρύπα στον πάγο. Ξαφνικά ακούγεται μ...ια φωνή από τον ουρανό: - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ. Μένει κόκκαλο ο τύπος. Κοιτάει γύρω δεν βλέπει κανέναν. Ανοίγει το θερμός του, βάζει λίγο καφέ και ξαναξεκινάει να κάνει την τρύπα. Πάλι ακούγεται η φωνή: - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΟ. Ο τεξανός τα έχει παίξει κανονικά, κοιτάει προς τον ουρανό και λέει: - Εσύ είσαι Κύριε; Και η φωνή απαντάει: - Ο ΕΠΙΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΕ MAΛAKA !