| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 | |
|
+94-=UNSEEN=- strofakias GP44 Aristosk8 drakos Bozos ripper Schumi demk6 louk6 lakou636 magfaria chris gsxr kostas-1000k9 kentaurosk8 spyroszx InSaNeRiDeR panikas varypiniths Bachis gsxrk71000 Darksoul frozen gixxermak k8 600 kk alhthrios chris8790 black rider boutser giXXXer spastos ENDURASX pelopidas Black Eagle kouzinas immunity TheoDo R ΚΑΣΤΟΡΙΑ landen Transporter PORDALAS69 sfikaaa mike Miou ghost potis taurus thodoris kostaskr6 martza tati GhostRideR tiger6 AggelosK8 valentino46 Sotoner 1ndianos maikstain rising stavrosrodo R evolution petrospropo geotzim lakisman46 Leroy Chris71 G.E.B. R-09 crockh2001 mhtsosman Zuki valentinosgsxr okeanos Painterz nktr kahi teo46 GSXR STELIOS gat0s κωστας Jpan ΣΚΟΡΠΙΟΣ cyberia JIMK7 FnS sporoskaterini nasos-v blade 750 biker DENNIS nirve GSX-R 1000 GIXXERAKIAS κολτρέϊν 98 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
demk6 Full gixxer
Όνομα: : Δημοσθενης Τόπος : Κολωνος Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 1264 Αγωνιζόμενος : στους δρομους της αττικης Hμερομηνία εγγραφής : 20/11/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 00:02 | |
| Ήταν μια φορά δύο τρελοί. Εκεί που περπατούσαν στο δρόμο βλέπουν έναν να κάνει κουπί με μια βάρκα μες στη μέση του δρόμου. Τα χασαν οι τρελοί! Οπότε ο ένας λέει στο φίλο του: - Καλά τρελός είναι αυτός εκεί πέρα; - Ναι, κάνει κουπί μες στο δρόμο! - Πήγαινε πες στου να μη κάνει βλακείες! - Τι λε ρε, τρελός είσαι; Να πας εσύ! Εγώ δεν ξέρω κολύμπι! | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 10:55 | |
| | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 12:28 | |
| Μαργαριτάρια από γραπτά μαθητών!
Το τρίγωνο που φέρει δύο γωνίες λέγεται διαγώνιο.
Τρισδιάστατο είναι το αντικείμενο τριών διαστάσεων, πλάτος, φάρδος, μάκρος, ύψος, βάθος και ίσως και βάρος όπου χρειάζεται. Ολα τα άλλα είναι διάστατον ή υποκατάστατον ή άστατον.
Το δεκαδικό σύστημα είναι το σύστημα που επικράτησε, διότι μετράμε ένα-ένα (πόντους) =EAαι όχι μία-μία (ίντσες), δηλαδή από το θηλυκό στο αρσενικό, επαναφορά κανονική.
Ο γλάρος είναι αποδημητικό πουλί. Το καλοκαίρι πάει στην παραλία, το χειμώνα στις ακτές. Ενδιαμέσως σε σκουπιδότοπους και λιμάνια.
Ο κορκόδειλος είναι ζώο αμφιερπετόν, που μοιάζει με μεγάλη σαύρα. Διακρίνεται από την μεγάλη αμφίβια ουρά που έχει, μεγάλο λαίμαργο στόμα και από τις φωνές που βάζει, όταν κλαίει γοερά.
Ο κύκλος είναι στρογγυλή γραμμή χωρίς συνδέσεις, ενωμένη με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς να καταλάβεις που αρχίζει και που τελειώνει.
Το πάγκρεας είναι ένα είδος αποστειρωμένου κρέατος που το έχουν απολυμάνει.
Με τους ατμούς Ρίχταρ μετράμε τους ανέμους σε εποχή σεισμών, ενώ με του Κονφόρ μετράμε τους θαλασσινούς του Αιγαίου και του Ιονίου.
Το αυγοτάραχον είναι η κυριότερη τροφή των γλάρων. Επίσης και το πλαγκωτόν.
Ο στρατός, οι πολιτικοί και οι παπάδες δημιουργούν τις μεγάλες υστερικές στιγμές του έθνους.
Η μπανάνα στα ελληνικά γράφεται όπως και στα αγγλικά, δηλαδή με ένα μπα και δύο να.
Η Νορβηγία στο μεγαλύτερο μέρος της κατοικείται απο πληθυσμό.
Ο Οδυσσέας τράβηξε μεγάλη οδύσσεια γιά να αποφύγει την Πηνελόπη (!!!). Και αναζητώντας την ευτυχία έφτασε μέχρι την Οδυσσό.
Ο Ροβινσόνας Καρούζος ήταν ένας διάσημος Ιταλός τραγουδιστής της όπερας που προτιμούσε να ζει σε ένα ερημονήσι ολομόναχος με μιά κατσίκα, έναν παπαγάλο και έναν μαύρο Παρασκευά.
Ο Λίβανος είναι χώρα με πρωτεύουσα την Βηρυττό. Η ίδια η Βηρυττός δεν έχει ιδιαιτέρα πρωτεύουσα.
Ο Κορινθιακός κόλπος βρίσκεται εντελώς κατά μήκος.
Η Αραβία είναι πολύ μεγάλη και εκτείνεται κυρίως από τον βορρά μέχρι το τέλος του νότου.
Το όρος Εβαρεστ βρίσκεται στην Ευρώπη μετά από δικαστικό αγώνα που έγινε και το κέρδισαν οι Αλπεις.
Το Λάρνακον είναι πόλη παράλια της Κύπρου όπου στην αρχαιότητα εμφανιζόταν το Λαρναίον Υδωρ, τέρας κατά τι μικρότερο της Λερναίας Υρδας.
Ο Ειρηνικός ωκεανός εκτείνεται μεταξύ άλλων ακτών, νοτιότερον.
Ολη η δυτική ακτή της Πελοποννήσου στον Κορινθιακό είναι παράκτια, κατά μήκος, από Κόρινθο μέχρι Πάτρα και παρακάτω ακόμα.
Η τοποθεσία των Αλπεων είναι γενικώς προς τα πάνω και ψηλά.
Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται, αλλά όχι πάντοτε.
Δύο παράλληλες δεν συναντιούνται ποτέ στο άπειρο, εκτός αν επεκταθούν σε τρομακτικό μήκος απείρου. Αν είναι στο επίπεδο, τότε κάποτε συναντιούνται εκεί που καταλήγουν, αλλά τότε η δουλειά λέγεται παραλληλεπίπεδη δράση και είναι αλγεβρική υπόθεση.
Μιά παράλληλη ευθεία γραμμή είναι αυτή που και όταν δημιουργείται γιά να συναντηθεί, δεν τα καταφέρνει ποτέ.
Οι αρχαίοι μετρούσαν το χρόνο με χιλιετίες και επετηρίδες.
Οταν ο ατμός παράγεται έξι φορές ταχύτερα το λέμε εξάτμιση.
Η χιλιετηρίδα είναι ερπετό και αυτό, αλλά με χιλιάδες πόδια και κατά πολύ μεγαλύτερο από την εκατορίδα.
Στο μηρό έχουμε το μοιραίο οστό, στην κνήμη το κνημαίο, στα δάκτυλα τα δακτυλικά οστά των αποτυπωμάτων, ενώ τα σκελετικά οστά του σώματος αποτελούν το σώμα μας το κοκκαλωμένον. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 12:49 | |
| | |
|
| |
gsxrk71000 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2993 Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 13:11 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 14:45 | |
| | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 17:48 | |
| Λιωσιμο λεμε! - Παράθεση :
- Οταν ο ατμός παράγεται έξι φορές ταχύτερα το λέμε εξάτμιση.
Αυτος θα γινει τρελη μηχανικαρα - εξατμισας λεμε! - Παράθεση :
- Ο στρατός, οι πολιτικοί και οι παπάδες δημιουργούν τις μεγάλες υστερικές στιγμές του έθνους.
Απο μικρο και τρελο... Αλλα και οι μαθηματικοι - ιατροι και θεωρητικοι δινουν και παιρνουν! Κορυφαιο! :P | |
|
| |
strofakias Jr.gixxer
Τόπος : Αθηνα-Ν.Ιωνια Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 29/12/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 22:54 | |
| και 1 οφθαλμαπατη απο μενα | |
|
| |
strofakias Jr.gixxer
Τόπος : Αθηνα-Ν.Ιωνια Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 6 Hμερομηνία εγγραφής : 29/12/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Δευ 09 Ιαν 2012, 22:55 | |
| Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Google πρέπει να είναι γυναίκα,επειδη έχει την απάντηση για τα πάντα!!
Αν ο χημικός τύπους του νερού είναι Η2Ο, τότε ο χημικός τύπος του αγιασμού είναι... H2OMG;
Αν αγαπάς κάποια άσ΄την να σε κερατώσει. Αν γυρίσει πίσω, πάει να πει ότι δεν βρήκε κάτι καλύτερο. Αν δεν γυρίσει, μάλλον βρήκε κάτι μεγαλύτερο.
11 χρονια σ'αγαπω.. και 8 που δε σ'αγγιζω θα φτασω 88 μα ακομα θα ελπιζω... 11888 Τυχαιο δεν νομιζω
Αναρωτιέμαι πόσοι απ'τους παππούδες που αγνοούνται στο Silver Alert απλά το'σκασαν με τη Μολδαβή και πίνουν καϊπιρίνιες στο Ρίο ντε Τζανέιρο
-Ωραίο σώμα έχεις κοπελιά... πως το απέκτησες?? -Στο κολυμβητηριο... -Και το κεφαλάκι? Δε το βουτάμε καθόλου μέσα????
Το να μην απαντώ σε 1 κληση σημαινει ότι δεν μπορω να απαντήσω ούτε στις υπόλοιπες 7 που κανεις!
Eφαγα δρακουλίνια και έχει μείνει αυτή η γαριδακίλα στα χέρια. θα μπω στο ΖΑΡΑ να χαϊδέψω τα φουλάρια
Κοίτα καρδιά μου!Η μικρή άρκτος! -Πού; Πού; Εκεί; -Όχι. Εκεί. -Εκεί; -Όχι. Εκεί. -Εκεί; -Όχι. Εκεί. -Αχ, πού; -Εκεί μωρή μαλακισμένη. Εκεί!
- Ρε συ Γιώργο, έχεις γυμνές φωτογραφίες της γυναίκας σου? -΄Οχι... - Θέλεις ?
Αν κάποια στιγμή ξυπνήσει το μητρικό σας ένστικτο να πάτε απλά για ένα καφέ σε έναν παιδότοπο.
Οι απαιτήσεις συναρμολόγησης στα ΙΚΕΑ μεγαλώνουν! Σε λίγο θα ξεκινούν οι οδηγίες με το "Βγάλτε απ' την συσκευασία το δέντρο κ το τσεκούρι"
Πολλοί άνθρωποι ζουν γιατί απλά είναι παράνομο να τους πυροβολήσεις...
Όσοι από εσάς πιστεύεται στην τηλεκίνηση να σηκώσετε το χέρι μου
Στατιστικά, το 132% των ανθρώπων υπερβάλλει.
Τα περδίκια δεν αρρωσταίνουν ποτέ???
Όλοι οι γνωστοί μου μ' έχουν σαν ΘΕΟ ! Αγνοούν την ύπαρξη μου μέχρι τη στιγμή που θα θελήσουν να μου ζητήσουν κάτι !!!
Ξερει μηπως κανεις το site της εκκλησιας που θελω να κατεβασω κατι καντηλια??
Mόλις μου έδωσαν διαφημιστικό αναπτήρα από γραφείο τελετών που έγραφε την εξής ατάκα : "Κάθε τζούρα μας φέρνει πιο κοντά"...Το ανάβεις τώρα;
Ενός λεπτού σιγή για όλους τους φίλους μας που χάθηκαν όταν βρήκαν γκόμενα/ο
Ποτέ δεν ξέρεις πόσους φίλους έχεις μέχρι να νοικιάσεις ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα...
Αν τον κόκορα στα αγγλικά τον λένε cock, δεν θα έπρεπε κανονικά την κότα να τη λένε pussy; ναι, αλλά pussy λένε τη γάτα. Περίεργο..
Δες το ποτήρι μισογεμάτο, δεν είσαι μπακούρι, είσαι μισό ζευγάρι!
Οι γυναίκες διαθέτουν δυο φοβερά όπλα: το μακιγιάζ και τα δάκρυα. Ευτυχώς για τους άντρες, δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ταυτοχρόνως
Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι φταίνε και οι δύο! Και αυτή και η μάνα της...
Ζητειται κοπελα να ερωτευτω παραφορα, να με κερατωσει, να με χωρισει, να φαω κολλημα, να μη τρωω, να χασω τα κιλα του καλοκαιριου.
Τους ξέρετε αυτούς τους πορτοκαλί κόνους που βάζουν στην εθνική για να τους χτυπάς κ να παίρνεις πόντους. Μόλις ξεπέρασα το χάι σκορ μου!
Πρέπει να αγοράσω ένα από αυτά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, για να κάνω μετά το σάιμπερ σεξ
Zήτησα απ τη μάνα μου υποβρύχιο (βανίλια) και μου απάντησε: "πας καλά ρε αλκοολ πρωινιάτικα,περίμενε πρώτα να φάμε"
Και ένα τελευταίο για το δρόμο...
Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα ένας τύπος χτυπάει την πόρτα και λέει: - Ρε φίλε, μπορείς να έρθεις να με σπρώξεις; - Ξέρεις τί ώρα είναι; 5 και τέταρτο! Περίμενε όμως να ντυθώ και έρχομαι, γιατί και εγώ το έχω πάθει. Βγαίνει ο άνθρωπος σε δύο λεπτά, κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, δεν βλέπει κανένα αυτοκίνητο. Την ώρα που είναι έτοιμος να ξαναμπεί, ακούει μία φωνή: - Φίλε εδώ! Στις κούνιες...! | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 10 Ιαν 2012, 03:49 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| |
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 10 Ιαν 2012, 15:41 | |
| Η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο
Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της,
- Γειά χαρά Κώστα! Τί κάνεις;
Η σύζυγος τότε τον ...... .....ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: - Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο.
Όταν κάθησαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το… συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.
Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει: - Από πού και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιό ποτό πίνεις συνήθως; - Ερχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ. - Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία στρίπερ στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει: - Γειά σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει; Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και φεύγει τρέχοντας από το στριπτητζάδικο.
Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της. Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο.
Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα.
Κι ο ταξιτζής, που παρακολουθουσε την φαση, φτιαχνει λιγο τον καθρεφτη, κοιταει προς τα πισω τον καυγα και λεει: - Κωστάκη, ζορικο το πουτ@ν@κι σημερα, ε;
| |
|
| |
magfaria Hero gixxer
Όνομα: : DIMITRIS Τόπος : ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2197 Αγωνιζόμενος : ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 15/03/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 10 Ιαν 2012, 16:03 | |
| | |
|
| |
louk6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : βολος Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 2024 Αγωνιζόμενος : Αμα τυχει... οπου τυχει.... Hμερομηνία εγγραφής : 30/08/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 10 Ιαν 2012, 16:12 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 10 Ιαν 2012, 16:39 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τρι 10 Ιαν 2012, 17:08 | |
| Λέει η πρώτη ξανθιά στην δεύτερη: "Εγώ θα πάω στο φεγγάρι..." Λέει η δεύτερη: "Και εγώ θα πάω στον ήλιο..." Λέει η πρώτη : "Helloo, ο ήλιος καίει..." Και απαντάει η δεύτερη: "Helloo, ΘΑ ΠΑΩ ΒΡΑΔΥ!!!" | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 04:26 | |
| | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 07:09 | |
| ... δυό φίλοι συζητούν...λέει ο ένας -χτές τσακώθηκα με την γυναίκα... -και τι απέγινε ?? -την έκανα και ήρθε γονατιστή να με βρεί... -και τι σου είπε ? -....''ρε , θα βγείς κάτω απο το κρεβάτι ??''... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 07:43 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 10:28 | |
| τωρα εγω που τρωγομαι να φτιαξω "νεο θεμα με τις πρωην του Αγγελου" φταιω??????? | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 10:29 | |
| | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 10:37 | |
| | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 11:01 | |
| Μία δηµοσιογράφος αποφασίζει να κάνει µία έρευνα για τα απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας. Μία µέρα λοιπόν και ενώ ßρίσκεται σε ένα ορεινό δρόμο µένει το αυτοκίνητο της. Κοιτάει γύρω της και ßλέπει έναν ßοσκό, του εξηγεί την κατάσταση και του ζητάει να την σπρώξει, εκείνος την σπρώχνει και το αυτοκίνητο παίρνει µπροστά, αυτή κατεβαίνει αµέσως και δεν ξέρει πως να τον ευχαριστήσει. - Κάτι µπορείς να κάνεις, λέει ο ßοσκός όλο νόημα και της κλείνει το µάτι. - Μα τι λες; λέει αυτή..δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ο ßοσκός επιμένει, αυτή συνεχίζει να αρνείται ώσπου κάποια στιγμή το σκέφτεται πιο ψύχραιμα. Μόνοι µας είμαστε, λέει από µέσα της, ο ßοσκός είναι παιδαράς, άσε που θα είναι και πιο εµπεριστατωµένη η έρευνά µου. Οπότε πάνε πίσω από έναν θάμνο, κάνουν τι κάνουν και κάποια στιγμή σηκώνονται. - Πω πω, λέει η κυρία όλο έκσταση. Πώς το κάνεις έτσι;! - Έλα τώρα, λέει ο ßοσκός τινάζοντας τα χώματα από πάνω του, δεν ήταν τίποτα! - Μα τι λες??..λέει η κυρία..δεν µου το έχουν κάνει ποτέ έτσι, έλα να σε πάρω µαζί µου στην Αθήνα! - Δεν έρχομαι, λέει ο ßοσκός, δεν µου αρέσει η Αθήνα, εγώ την έχω καταβρεί εδώ στη φύση µε τα προßατάκια µου. - Μα τώρα που σε ßρήκα δεν σε αφήνω… - Κοίτα να δεις, λέει ο ßοσκός, αν θέλεις πάρε το αδελφό µου. Αυτουνού του αρέσει η Αθήνα. - Τον αδελφό σου!!!;;; Και δεν µου λες, ο αδελφός σου το κάνει όπως και εσύ; - Δεν ξέρω αν το κάνει όπως και εγώ, λέει ο ßοσκός, πάντως πέρυσι πήδηξε µία αρκούδα.. και εκεινη ακόμα µας φέρνει µέλι!!! | |
|
| |
magfaria Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 12:03 | |
| δεν ειναι ανεκδοτο αλλα θα μπορουσε να ηταν !!! καρδιτσαρα ντιπππ μυαλο λεμε !!!! Μάρτυρες ενός ασύλληπτου περιστατικού έγιναν όσοι βρέθηκαν σε μία κηδεία σε χωριό της Καρδίτσας, καθώς από το φέρετρο ακουγόταν το τραγούδι «Μάγισσες φέρτε βότανα». Οι περισσότεροι πάγωσαν, κάποιοι χαμογέλασαν και ο ιερέας αναγκάστηκε σοκαρισμένος να διακόψει προσωρινά το μυστήριο. Ωστόσο, υπάρχει και μία εξήγηση. Στην προσπάθεια λοιπόν των ανθρώπων του γραφείου τελετών να μεταφέρουν το φέρετρο για τη νεκρώσιμη ακολουθία, βοήθησαν και δύο συγγενείς της οικογενείας. Ο ένας είχε το κινητό του τηλέφωνο στο πουκάμισο και, όπως έσκυψε, του έπεσε μέσα στο φέρετρο. Κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, αντιλήφθηκε ότι έχασε το κινητό του και παρακάλεσε τη σύζυγό του να τον καλέσει από το δικό της. Εκείνος βγήκε από την εκκλησία για να το ψάξει. Έτσι, όταν τον πήρε τηλέφωνο, άρχισε να χτυπάει το κινητό που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 Τετ 11 Ιαν 2012, 13:00 | |
| | |
|
| |
| ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 1 | |
|