Greek GSX-R forum
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Poll_l10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Poll_c10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Poll_r10 
JIMK7
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Poll_l10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Poll_c10ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3

Πήγαινε κάτω 
+45
totoulis
rsv4aprc
ghost
gabri
vaggant
cursed2
kouzinas
tsasbi
JIMK7
kentaurosk8
Lithos
sporoskaterini
chris8790
Sotoner
kapnias
suzukaros
platonas
panikas
Kydo
Bozos
Leroy
george88
Vortex
lost
bolek76
potis
Black Eagle
nktr
akis_k2
sxlogo
boutser
AggelosK8
ENDURASX
thodoris
lakisman46
Miou
kostaskr6
magfaria
Aristosk8
louk6
k8 600 kk
κολτρέϊν
demk6
ripper
gsxrk71000
49 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Άντρας Όνομα: : Σωτηρης
Τόπος : Μαλδιβες
Αριθμός μηνυμάτων : 3618
Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:26

Παραλιακή, 2 τα ξημερώματα και στα φανάρια σταματημένος ο φτιαγμένος σκαραβαίος, με τα μεταλλικά ...του χρώματα, με τις 16άρες ζάντες, τις εξατμίσεις, τα φιμέ τζάμια, κλπ.

Ξαφνικά σκάει μύτη, δίπλα ακριβώς, μια Φεράρι Τεσταρόσα και ο τύπος από μέσα, κάνει νόημα στο τύπο του σκαραβαίου, να ανοίξει το παράθυρο. Μόλις ο τύπος το ανοίγει, του λέει ο άλλος:
- "Είσαι για μια κόντρα;"
- "Aσε ρε φίλε, δε λέει το καρούλι σου μπροστά στο εργαλείο μου."
- "Γιατί ρε μεγάλε το λες αυτό;"
- "Φραπεδιέρα έχεις;", ρωτάει αυτός με το σκαραβαίο.
- "Όχι", του απαντάει ο άλλος.
- "Ε, το δικό μου έχει."
Τρελαίνεται ο τύπος με τη Τεσταρόσα. Την επομένη μέρα, πάει γραμμή στην αντιπροσωπεία.
- "Καλά ρε", τους λέει, "αυτοκίνητο 60.000.000 και να μην έχει φραπεδιέρα; Γρήγορα περάστε μου μια τώρα."
Τι να κάνει ο αντιπρόσωπος, το στέλνει Ιταλία για να του περάσουν μια. Μετά από μια εβδομάδα, ο τύπος στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα το σκαραβαίο. Με τα πολλά, το βρίσκει και σταματάει δίπλα. Του φωνάζει, ανοίγει ο τύπος από το σκαραβαίο το παράθυρο.
- "Να κεράσω καφέ;", του λέει.
- "Aσε", του λέει ο άλλος, "τρώω ένα τοστ από τη τοστιέρα που έχω στο αυτοκίνητο. Θέλεις ένα;"
Τα παίζει τελείως. Την επομένη στην αντιπροσωπεία, τα κάνει γης μαδιάμ, απαιτώντας να του βάλουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο αυτοκίνητο. Παίρνει ξανά τους δρόμους και συναντάει σταματημένο δεξιά του δρόμου το σκαραβαίο.
- "Θα σε σκίσω τώρα!", σκέφτεται.
Χτυπάει το τζάμι από το σκαραβαίο. Περιμένει, ξαναχτυπάει, περιμένει, ξαναχτυπάει, ώσπου μετά από 5 λεπτά, ανοίγει το παράθυρο και λέει στο τύπο του σκαραβαίο:
- "Κοίτα ρε φίλε, μέχρι και πλυντήριο πιάτων έχει το δικό μου."
Και ο άλλος του απαντά:
- "Καλά ρε μεγάλε και είναι λόγος αυτός, να με βγάλεις από το μπάνιο;"
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:28

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 533671_2761742971872_1506773323_31927840_287596625_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:31

Σε ένα ορεινό χωριό υπήρχε ένας κτηνοτρόφος, ο οποίος είχε στην κατοχή του τον μοναδικό αρσενικό γάιδαρο της περιοχής...
Καθότι πονηρός, ήξερε καλά το πλεονέκτημά του και όρισε ταρίφα 1.500 ευρώ για κάθε «βόλεμα» γαϊδούρας που του έφερναν οι συγχωριανοί του.
Ουρά κάνανε οι γαϊδούρες κάθε μέρα έξω από το στάβλο του και ο κτηνοτρόφος είχε στήσει ταμείο εισπράττοντας τα 1.500άρια. Αυτή η δουλειά γινόταν κάθε μέρα μέχρι να ικανοποιηθούν όλες οι θηλυκές.
Έλα όμως που οι συγχωριανοί του αγανάκτησαν με την ταρίφα και πήγανε στον δήμαρχο να διαμαρτυρηθούν. Εκείνος, μη θέλοντας να πάει κόντρα στη λαϊκή απαίτηση, τους υπόσχεται ότι θα αγοράσει με χρήματα του δήμου τον γάιδαρο, για να «βολεύονται» οι γαϊδούρες δωρεάν.
Πάει λοιπόν στον κτηνοτρόφο και του λέει:
-Πόσο τον πουλάς;
-Εκατό χιλιάρικα και είναι δικός σου τώρα δήμαρχε.
Του τα σκάει ο δήμαρχος, παίρνει το ζώο μαζί του και το πάει στην πλατεία. Εκεί χτίζει έναν μικρό στάβλο με όλα τα κομφόρ(κλιματισμό, τρεχούμενο νερό, φρέσκα λαχανικά να τρώει ο γάιδαρος και ιδιαίτερο μέρος για να γίνεται η... δουλειά).
Όλο χαρά οι χωρικοί αρπάζουν τις γαϊδούρες και βουρ στην πλατεία.
Ο γάιδαρος όμως σαν να είχε ξενερώσει λίγο και «βόλευε» μια θηλυκιά την ημέρα και αυτή με το ζόρι. Αγανακτισμένοι οι χωρικοί τρέχουν ξανά στον δήμαρχο για να του τα ψάλλουν και τον στέλνουν ξανά στον κτηνοτρόφο να ζητήσει εξηγήσεις.
- Καλά ρε αχαΐρευτε, του λέει, άλλον γάιδαρο μου πούλησες; Ο δικός σου τις κανόνιζε όλες μέχρι το μεσημέρι κι αυτός που μου έδωσες ούτε να του σηκωθεί!
- Δήμαρχε όλα κι όλα σε παρακαλώ. Ο ίδιος γάιδαρος είναι. Απλώς σε μένα για να φάει και να κοιμηθεί έπρεπε να δουλέψει. Τώρα που τον έβαλες στο δημόσιο,στα παπ... του όλα
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:32

Μια ξανθιά χρειαζόταν χρήματα. Σκεφτόταν τι θα κάνει, ώσπου της ήρθε η ιδέα, να κλέψει ένα παιδάκι και να ζητήσει λύτρα.
Πάει λοιπόν σε μια πλατεία, βουτάει ένα αγοράκι, το πάει στο σπίτι της, και γράφει:
- Έχω απαγάγει το γιο σας. Θέλω αύριο το βράδυ τρία εκατομμύρια στην πλατεία, κάτω από το μεγάλο δέντρο. «Η ξανθιά τιμωρός»…
Δίπλωσε το χαρτί, το έδωσε στο παιδάκι, του είπε να το δώσει στη μαμά του, και το έστειλε σπίτι του! Το επόμενο βράδυ, πάει στην πλατεία, και κάτω από το μεγάλο δέντρο βρίσκει μια βαλίτσα…
Την ανοίγει και βρίσκει τα χρήματα και ένα σημείωμα:
- Ντροπή σου να το κάνεις αυτό σε μια άλλη ξανθιά!!!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:33

Τρακάρει ενας παπάς με ένα απλό πολίτη και αφού κατεβαίνει ο δεύτερος σώος απ'το διαλυμένο αυτοκίνητό του αρχίζει να βρίζει ακατάπαυστα τον παπά. Εκείνος, όντας άνθρωπος της εκκλησίας στην προσπάθειά του να τον ηρεμήσει του λέει:
- Τέκνο μου, μη βρίζεις. Αναγνώρισε το μεγαλείο του Θεού. Γλιτώσαμε και οι δύο από θαύμα. Να, ακόμα και το κρασί για την....
Θεία Κοινωνία έμεινε άθικτο. Πάρε να πιείς.
Και βγάζει από το αμάξι τοένα μπουκάλι κρασί και του το δίνει.
Εκείνος αφού το ξανασκέφτεται, βλέπει ότι ο παπάς έχει δίκιο καθώς τα παράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα και πιάνει το μπουκάλι και αρχίζει να πίνει. Μετά από λίγο, και ενώ έχει αδειάσει σχεδόν το μπουκάλι, ελαφρώς μεθυσμένος, λέει στον παπά:
- Παπά μου, συγνώμη για τη συμπεριφορά μου πριν. Έχεις δίκιο, η χάρη του Θεού μας έσωσε. Πάρε να πιεις κι εσύ λίγο.
Και ο παπάς απαντάει:
- Όχι τέκνο μου, σε ευχαριστώ. Εγώ θα περιμένω την Τροχαία..!!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:35

Γιατί μηδενίστηκε ο μαθητής,
αφού απάντησε... σωστά σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις ;

1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;
- Στην τελευταία του.

2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας;
-Στο κάτω μέρος της σελίδας.

3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων;
-Ο γάμος.

4 - Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας;
-Οι εξετάσεις.

5 - Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο;
-Το άλλο μισό.

6 - Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό;
-Γεύμα και δείπνο.

7 - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί;
-Θα βραχεί.

8 -Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 ημέρες άυπνος;
-Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες.

9 - Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι;
-Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα.

10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις;
-Πολύ μεγάλα χέρια.

11 - Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν έναν τοίχο, πόση ώρα θα πάρει σε 4 άντρες για να τον χτίσουν;
-Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος.

12 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις;
-Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν.
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:36

Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να
παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι
φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.
Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί! Αυτό
το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.
...
Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι
και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την
ευτυχία πολλές φορές να δω τα εσώρουχα της. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά
σε κάποιον άλλον!

Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις
προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα
παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και οτί δεν
νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να
κάνει σεξ μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.

Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πώ λέξη...

Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω.

Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες.

Ανεβαίνοντας έβγαλε την κιλότα της και την πέταξε σε μένα.

Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και
περπάτησα προς το αμάξι.

Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με
αγκάλιασε και είπε: Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι
σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον
άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!

Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!!
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 14:43

Ποτέ μην ανταποκρίνεσαι στο πρώτο κάλεσμα "Έλα,το φαγητό είναι έτοιμο"...
Είναι παγίδα,για να ετοιμάσεις το τραπέζι!
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 16:51

ripper έγραψε:
Παραλιακή, 2 τα ξημερώματα και στα φανάρια σταματημένος ο φτιαγμένος σκαραβαίος, με τα μεταλλικά ...του χρώματα, με τις 16άρες ζάντες, τις εξατμίσεις, τα φιμέ τζάμια, κλπ.

Ξαφνικά σκάει μύτη, δίπλα ακριβώς, μια Φεράρι Τεσταρόσα και ο τύπος από μέσα, κάνει νόημα στο τύπο του σκαραβαίου, να ανοίξει το παράθυρο. Μόλις ο τύπος το ανοίγει, του λέει ο άλλος:
- "Είσαι για μια κόντρα;"
- "Aσε ρε φίλε, δε λέει το καρούλι σου μπροστά στο εργαλείο μου."
- "Γιατί ρε μεγάλε το λες αυτό;"
- "Φραπεδιέρα έχεις;", ρωτάει αυτός με το σκαραβαίο.
- "Όχι", του απαντάει ο άλλος.
- "Ε, το δικό μου έχει."
Τρελαίνεται ο τύπος με τη Τεσταρόσα. Την επομένη μέρα, πάει γραμμή στην αντιπροσωπεία.
- "Καλά ρε", τους λέει, "αυτοκίνητο 60.000.000 και να μην έχει φραπεδιέρα; Γρήγορα περάστε μου μια τώρα."
Τι να κάνει ο αντιπρόσωπος, το στέλνει Ιταλία για να του περάσουν μια. Μετά από μια εβδομάδα, ο τύπος στο δρόμο ψάχνει απεγνωσμένα το σκαραβαίο. Με τα πολλά, το βρίσκει και σταματάει δίπλα. Του φωνάζει, ανοίγει ο τύπος από το σκαραβαίο το παράθυρο.
- "Να κεράσω καφέ;", του λέει.
- "Aσε", του λέει ο άλλος, "τρώω ένα τοστ από τη τοστιέρα που έχω στο αυτοκίνητο. Θέλεις ένα;"
Τα παίζει τελείως. Την επομένη στην αντιπροσωπεία, τα κάνει γης μαδιάμ, απαιτώντας να του βάλουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο αυτοκίνητο. Παίρνει ξανά τους δρόμους και συναντάει σταματημένο δεξιά του δρόμου το σκαραβαίο.
- "Θα σε σκίσω τώρα!", σκέφτεται.
Χτυπάει το τζάμι από το σκαραβαίο. Περιμένει, ξαναχτυπάει, περιμένει, ξαναχτυπάει, ώσπου μετά από 5 λεπτά, ανοίγει το παράθυρο και λέει στο τύπο του σκαραβαίο:
- "Κοίτα ρε φίλε, μέχρι και πλυντήριο πιάτων έχει το δικό μου."
Και ο άλλος του απαντά:
- "Καλά ρε μεγάλε και είναι λόγος αυτός, να με βγάλεις από το μπάνιο;"

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125

και λιγα με τους σκαραβαιους γιατι θα φερω της αδερφης μου και θα σας πατησω ολους .....(2000cc με φτιαγμενες κεφαλες ,2πλα καρμπυρατερ,αλλα ρευματα, αλλο διαφορικο κτλ κτλ ...)
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 16:56

ripper έγραψε:
Γιατί μηδενίστηκε ο μαθητής,
αφού απάντησε... σωστά σε όλες τις παρακάτω ερωτήσεις ;

1 - Σε ποια μάχη σκοτώθηκε ο Λεωνίδας;
- Στην τελευταία του.

2 - Πού υπογράφηκε η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας;
-Στο κάτω μέρος της σελίδας.

3 - Ποια είναι η κύρια αιτία διαζυγίων;
-Ο γάμος.

4 - Ποια είναι η κύρια αιτία της αποτυχίας;
-Οι εξετάσεις.

5 - Τι μοιάζει περισσότερο με μισό μήλο;
-Το άλλο μισό.

6 - Τι δεν μπορείς να φας ποτέ για πρωινό;
-Γεύμα και δείπνο.

7 - Αν ρίξεις ένα βότσαλο σε μια λίμνη, τι θα συμβεί;
-Θα βραχεί.

8 -Πώς μπορεί κάποιος να ζήσει 8 ημέρες άυπνος;
-Κανένα πρόβλημα. Θα κοιμάται τις νύχτες.

9 - Πώς μπορείς να σηκώσεις έναν ελέφαντα με ένα χέρι;
-Δεν θα βρεις ποτέ έναν μονόχειρα ελέφαντα.

10 - Αν έχεις στο ένα χέρι 3 μήλα και 4 πορτοκάλια και στο άλλο χέρι 4 μήλα και 3 πορτοκάλια, τι έχεις;
-Πολύ μεγάλα χέρια.

11 - Εάν πάρει 10 ώρες σε 8 άντρες να χτίσουν έναν τοίχο, πόση ώρα θα πάρει σε 4 άντρες για να τον χτίσουν;
-Μηδέν χρόνο, γιατί είναι ήδη χτισμένος.

12 - Πώς μπορείς να πετάξεις ένα αυγό σε τσιμεντένιο πάτωμα χωρίς να το σπάσεις;
-Με όποιο τρόπο θέλεις, τα τσιμεντένια πατώματα δεν σπάζουν.

το ανεβασα πριν 2-3 μερες αλλα στα αγγλικα ... βαριομουν να κανω μεταφραση.... ελυωσα στο γελιο για ωρα.... ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125 ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 60125
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 16:58

ripper έγραψε:
Είμαστε ήδη 2 χρόνια μαζί με την κοπέλα και αποφασίσαμε να
παντρευτούμε. Οι γονείς μου βοήθησαν όσο μπορούσαν και όλοι μου οι
φίλοι μου έλεγαν πως είναι πολύ καλή ιδέα.
Η κοπέλα μου; Είναι ένα όνειρο! Αλλά υπάρχει κάτι που με ενοχλεί! Αυτό
το κάτι είναι η μικρή της αδερφή.
...
Η μέλλουσα κουνιάδα μου είναι 20 χρονών, φοράει κολλητά σουπερ μίνι
και στενές κοντές μπλούζες. Σκύβει πάντοτε μπροστά και είχα την
ευτυχία πολλές φορές να δω τα εσώρουχα της. Ποτέ δεν το έκανε μπροστά
σε κάποιον άλλον!

Μια μέρα μου τηλεφωνεί και μου ζητάει να πάω σπίτι τους και να δω τις
προσκλήσεις του γάμου. Όταν έφτασα ήταν μόνη. Μου ψιθύρισε ότι σύντομα
παντρεύομαι και έχει αισθήματα για μένα εδώ και καιρό και οτί δεν
νομίζει ότι μπορεί να τα ξεπεράσει. Μου είπε ότι ήθελε μανιασμένα να
κάνει σεξ μαζί μου μια φορά πριν παντρευτώ την αδερφή της.

Σοκαρίστηκα και δεν μπορούσα να πώ λέξη...

Αυτή είπε ότι πάει στην κρεβατοκάμαρα και αν ήθελα και εγώ να πάω επάνω.

Πάγωσα και την κοιτούσα να ανεβαίνει τις σκάλες.

Ανεβαίνοντας έβγαλε την κιλότα της και την πέταξε σε μένα.

Έμεινα εκεί για μια στιγμή και μετά έτρεξα στην πόρτα. Την άνοιξα και
περπάτησα προς το αμάξι.

Ο μέλλον πεθερός μου στεκόταν απέξω και με δάκρυα στα μάτια με
αγκάλιασε και είπε: Χαίρομαι που πέρασες αυτό το μικρό τεστ και είμαι
σίγουρος ότι η κόρη μου δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερον
άντρα. Καλώς ήρθες στην οικογένεια, γιε μου!

Ηθικό δίδαγμα: ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ!!

αυτο εχει βγει και σε βιντεακι και εχει ανεβει και εδω....
gsxrk71000
Hero gixxer
Hero gixxer
gsxrk71000

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 2993
Hμερομηνία εγγραφής : 29/09/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 20:33

Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 21:01

gsxrk71000 έγραψε:
http://www.e-magazino.gr/diafores-eidiseis/kina-brethike-kokoras-pou-kanei-aiga.html
.......!!!!!

πως λεμε : η κοτα εκανε το αβγο ή το αβγο την κοτα ? απλα εδω εχουμε να κανουμε με κοκορα...

lol! lol! fafoutis fafoutis fafoutis fafoutis
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:32

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 419440_10150576146680787_312293795786_9004691_12445332_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:33

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 423288_10150554031280787_312293795786_8946970_913476081_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:33

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 407832_10150546950500787_312293795786_8930476_2032833135_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:34

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 407372_10150544855880787_312293795786_8925057_1653540637_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:35

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 431515_10150537135170787_312293795786_8898646_19911552_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:36

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 419755_10150533333335787_312293795786_8889351_1366747810_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:37

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 418391_10150533139525787_312293795786_8888944_1215250240_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:38

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 423890_10150526378965787_312293795786_8868883_532240733_n
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:40

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 425703_10150522833200787_312293795786_8855529_1648215908_n
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:41

ripper έγραψε:
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 418391_10150533139525787_312293795786_8888944_1215250240_n

xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
πας για μαλλι και βγαινεις κουρεμενος.....
ripper
Elite gixxer
Elite gixxer
ripper

Και μονο με kawasaki!!!!

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:42

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 403738_10150511688545787_312293795786_8824840_2018706480_n
k8 600 kk
Racing gixxer
Racing gixxer
k8 600 kk

Άντρας Όνομα: : Κωστας (ΚΚ)
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 5571
Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω....
Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3   ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 EmptyΠεμ 22 Μαρ 2012, 23:43

ripper έγραψε:
ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3 - Σελίδα 6 403738_10150511688545787_312293795786_8824840_2018706480_n

ρε κοπριτη γιατι ανεβαζεις φωτο απο τοτε που ημουν στο νοσοκομειο??????
ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ !!!!!

ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 6 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 4
» ανεκδοτακια-φωτος και video Νο. 2
» ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΦΩΤΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ-SPAM (περι ανεμων και υδατων)-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com