Greek GSX-R forum
επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Poll_l10επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Poll_c10επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Poll_l10επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Poll_c10επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

επιλογη καμερας

Πήγαινε κάτω 
+23
ivan93
noodles
Vortex
Chrisk6
poliviosgixxer
Gixxerm@n
Darksoul
92_kakos
fatsas k5
gixxermak
Miou
ghost
JIMK7
[alex]
Antonios_gsxr
Aristosk8
8annos
kentaurosk8
Black Eagle
mistiriodis_tsantakias
theatiss
Leroy
boutser
27 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

επιλογη καμερας - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: επιλογη καμερας   επιλογη καμερας - Σελίδα 5 EmptyΤρι 29 Δεκ 2015, 21:51

απο τα συγκρητικα βιντεο που εχω δει, εχει πολυ καλη εικονα η xiaomi (1080, 60fps). ανωτερη απο την sj4000 κατα τη γνωμη μου. στην τιμη της, παιζει χωρις ανταγωνισμο. το μονο αρνητικο ειναι πως δεν εχει οθονη, αλλα τη χειριζεσαι πανευκολα με smartphone.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: επιλογη καμερας   επιλογη καμερας - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 31 Δεκ 2015, 08:38

σημερα παω να παρω την rollei 420...

http://www.rollei.com/products/actioncams/cams/rollei-actioncam-420-black,p312801

και με κανα 3-4 παιδια που μιλησα που ειχαν προηγουμενες εκδοσεις με ειπαν τα καλυτερα...και μου συστησαν αυτη και σαν ακομα καλυτερη...
οποτε ειδωμεν.....
giannis_suzuki
Full gixxer
Full gixxer
giannis_suzuki

Άντρας Ηλικία : 36
Αριθμός μηνυμάτων : 1057
Αγωνιζόμενος : στην μασα.........
Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: επιλογη καμερας   επιλογη καμερας - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 31 Δεκ 2015, 19:26

τελικα αγορασα την rollei420....αν εξαιρεσουμε οτι δεν ειχε βαση ποδηλατου που ηθελα για το τιμονι (εκανα πατεντα ομως με την μια την βαση και την στερεωσα στο κρανος )και τι δεν εχει ....καταρχας η εφαρμογη στο κινητο που την διαχειριζεσε απλα δεν παιζετε...φοβερη καμερα τρελη αναλυση και για τα λεφτα της νομιζω μακραν η καλυτερη επιλογη...

γαμω το κολο ebay μου ομως που προσπαθω να παραγγειλω βασεις και δεν δεχετε....και μιλαμε για γελοια ποσα...

επιλογη καμερας
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5
 Παρόμοια θέματα
-
» Αγορά κάμερας για onboard λήψεις
» επιλογη scooter
» Πρώτη επιλογή????

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΣΥΖΗΤHΣΕΙΣ :: ΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΟΤΟ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com