Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
ακουγεται ενδιαφερων για καποιον (και για μενα) που δεν θελει να σκασει 300-400 ευρω για μια καμερα. αξιζει αυτη η gopro η καλυτερα μια κινεζικη οπως η sj4000?
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Σαβ 04 Οκτ 2014, 13:26
Γνωρίζει κανείς πότε έρχονται στην Ελλάδα οι νέες GoPro 4 και αν οι τιμές που έχουν ανακοινωθεί για αυτές, αν αφορούν και την Ελληνική αγορά, ή αν θα έρθουν πιο τσιμπημένες; Γιατί η νέα gopro 4 silver edition μου φαίνεται ιδανική επιλογή, στην τιμή αυτή και με οθόνη! Αν αργήσουν να έρθουν θα αγοράσω κάποια εκ των gopro black edition 3+, ή την drift ghost s.
Όποιος γνωρίζει, ας μου δώσει τα φώτα του!
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
ακουγεται ενδιαφερων για καποιον (και για μενα) που δεν θελει να σκασει 300-400 ευρω για μια καμερα. αξιζει αυτη η gopro η καλυτερα μια κινεζικη οπως η sj4000?
τοσα ποστ γινανε και ιδικα για την συνγκριση αυτον τον 2 καμερον στα προιγουμενα ποστ ορεεεεεεεεεεεεεεε :P τσεκαρε λιγο πιο πισο sex
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Πεμ 23 Οκτ 2014, 13:07
Τελικά κατέληξα και παρήγγειλα την gopro hero 4 silver!
Για πείτε καμιά ιδέα για βάσεις τώρα, που να αφορούν το μηχανάκι!
Καλύτερα την βάση στήθους της gopro https://www.youtube.com/watch?v=fvWz-el5Dic, όπως στο βίντεο αυτό, ή κάποια βάση για το ρεζερβουάρ; Στο ρεζερβουάρ είναι καλύτερα η βεντούζα της gopro, ή κάποια σταθερότερη βάση; Εσείς με τι τραβάτε όταν την τοποθετείτε εκεί;
Σε videos σαν αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Wc902_xUfOs&list=UU- HMlnSmYGUO33oWgXgqhBA χρησιμοποιούμε τις αυτοκόλλητες βάσεις απλά και τις τοποθετούμε όπου θέλουμε εμείς, ή θέλει καμιά πατέντα, ή κάποια βάση και εκεί;;
Για πείτε καμιά ιδέα για βάσεις τώρα, που να αφορούν το μηχανάκι!
Καλύτερα την βάση στήθους της gopro https://www.youtube.com/watch?v=fvWz-el5Dic, όπως στο βίντεο αυτό, ή κάποια βάση για το ρεζερβουάρ; Στο ρεζερβουάρ είναι καλύτερα η βεντούζα της gopro, ή κάποια σταθερότερη βάση; Εσείς με τι τραβάτε όταν την τοποθετείτε εκεί;
Σε videos σαν αυτό https://www.youtube.com/watch?v=Wc902_xUfOs&list=UU- HMlnSmYGUO33oWgXgqhBA χρησιμοποιούμε τις αυτοκόλλητες βάσεις απλά και τις τοποθετούμε όπου θέλουμε εμείς, ή θέλει καμιά πατέντα, ή κάποια βάση και εκεί;;
Με την βαση στηθους οταν τρεχεις και κρυβεσαι πισω απ την ζελατινα τι θα τραβας,τεποζιτο? Μην κοιτας αυτον που παει σαν κοτα Παρε κατι τετοιο να ειναι ασφαλεις η καμερα γιατι με τη βεντουζα εχω χασει μια καμερα στο δρομο μου ξεκολλησε βεβαια μπορει να ειχα κανει μαλακια εγω αλλα οπως και να χει η βιδωτη ειναι πιο σιγουρη.
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Πεμ 23 Οκτ 2014, 15:18
καμερα με βαση στο στηθος ?? και σε περιπτωση τουμπας τι γινεται ? σε τρυπαει περα για περα? διαβασα πριν κατι μερες την τελικη διαγνωση των ειδικων για το ατυχημα του σουμι ... η καμερα στο κρανος ηταν η αιτια τελικα ...
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Πεμ 23 Οκτ 2014, 15:40
Miou έγραψε:
καμερα με βαση στο στηθος ?? και σε περιπτωση τουμπας τι γινεται ? σε τρυπαει περα για περα? διαβασα πριν κατι μερες την τελικη διαγνωση των ειδικων για το ατυχημα του σουμι ... η καμερα στο κρανος ηταν η αιτια τελικα ...
Αυτό με την πτώση δεν το είχα σκεφτεί ποτέ που λες..
Το διάβασα και εγώ αυτό για τον Σουμάχερ, αν και ίσως να είναι διαφορετικά τα πράγματα με την κάμερα στο κράνος του μοτοσυκλετιστή. Εννοώ πως μου φαίνεται υπερβολικά πιο "ισχυρό" το κέλυφος από τα δικά μας κράνη, σε σχέση με αυτά που φορούν στο snowboard κτλ.
Απλά μια σκέψη, δεν το έχω ψάξει ποτέ.
Στέφανε (tsantakia) από Αγγλία τις είχες πάρει όλες τις βάσεις για την gopro;
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Πεμ 23 Οκτ 2014, 17:20
ολες κινεζους :P δεν εχω κανενα παραπονο...και για την βεντουζα . αλλα για καλο και για κακο της περναο μια σιρματασφαλιση απο καπιο σταθερο σιμιο της μιχανης
με γιες λιπον η καμερουλαααα ,περιμενουμε βιντεακια
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
Για όποιον ενδιαφέρεται έχει σε προσφορά το media markt την Garmin Virb στα 99 ευρώ.
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Παρ 13 Νοε 2015, 21:05
σε αλλο φορουμ δεν διαβασα και τα καλυτερα γιαυτη. οκ απο ποιοτητα και τιμη αλλα οχι κατι το τρομερο. πολυ ανωτερη η Xiaomi Yi στα 104ε.
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Σαβ 14 Νοε 2015, 03:05
Ενας φιλαρακος αγορασε μια Dazne (καπως ετσι-τις φερνει το MOTTORAID) εχει και σκατενιο μηχανακι (TRACER-κουναει σα πουτανα σε χαρμανα) και μου ειπε σε 1080ρ ειναι χαλια μαυρα.Στελνει mail στην εταιρια και του ειπαν να κανει update to firmwire.Akoμα παλευει αλλα απο οτι μου ειπε η xiaomi που την εχει φιλος του αρκετα καλυτερη....
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Σαβ 14 Νοε 2015, 18:40
vaggelis600 έγραψε:
σε αλλο φορουμ δεν διαβασα και τα καλυτερα γιαυτη. οκ απο ποιοτητα και τιμη αλλα οχι κατι το τρομερο. πολυ ανωτερη η Xiaomi Yi στα 104ε.
Εγώ έχω πάρει την Xiaomi Yi από Geekbuying στα 65 euro.Πολύ καλή για τα λεφτά της και με συνεχή ενημέρωση σε firmware κτλ κτλ.Μαζί με διαφορες βάσεις,αδιάβροχη θήκη,δεύτερη μπαταρία,φορτιστή για 2 μπαταρίες,έφτασε δεν έφτασε 90 euro.
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 16 Νοε 2015, 23:30
gixxermak έγραψε:
Εγώ έχω πάρει την Xiaomi Yi από Geekbuying στα 65 euro.Πολύ καλή για τα λεφτά της και με συνεχή ενημέρωση σε firmware κτλ κτλ.Μαζί με διαφορες βάσεις,αδιάβροχη θήκη,δεύτερη μπαταρία,φορτιστή για 2 μπαταρίες,έφτασε δεν έφτασε 90 euro.
μεχρι 140-50 ευρω περιπου (καινουριες καμερες και τιμες ελλαδας), πιστευω ειναι η καλυτερη (βασισμενος στα specs και σε δειγματα βιντεο). σου εχει βγαλει κατι? πχ να κολλησει κανενα κουμπι, να μη δεχεται νεο firmware, να μην ανοιγει κτλ. καγκουρα θα με πεις αλλα μου αρεσει η πρασινη και μαλλον αυτη θα παρω.
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Τρι 17 Νοε 2015, 00:41
vaggelis600 έγραψε:
gixxermak έγραψε:
μεχρι 140-50 ευρω περιπου (καινουριες καμερες και τιμες ελλαδας), πιστευω ειναι η καλυτερη (βασισμενος στα specs και σε δειγματα βιντεο). σου εχει βγαλει κατι? πχ να κολλησει κανενα κουμπι, να μη δεχεται νεο firmware, να μην ανοιγει κτλ. καγκουρα θα με πεις αλλα μου αρεσει η πρασινη και μαλλον αυτη θα παρω.
Μέχρι στιγμής,μετά από μισό χρόνο,δεν μου έχει κάνει τίποτα σημαντικό.Μια φορά μονο μετά από αναβάθμιση firmware,έκανε μερικά κολληματάκια όταν άνοιγε.Αυτό διορθώθηκε αμέσως με την επομενη έκδοση firmware που κυκλοφόρησε πολύ σύντομα!Είναι μια καλή κάμερα για τα λεφτά της και με συνεχή υποστήριξη από την xiaomi. Αν μπορείς ψώνισε από geekbuying.com,αυτή την στιγμή την έχει στα 59 ευρώ,είναι κρίμα να την πληρώσεις με τιμές Ελλάδας. Κι εγώ για την πράσινη έλεγα αλλα έτυχε να έχει ξεπουλήσει και αναγκαστικά πήρα την άσπρη.
k0stas.k1979 Jr.gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : αθήνα Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Αγωνιζόμενος : όχι Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2015
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Πεμ 24 Δεκ 2015, 17:56
sony AS30V αλλά θέλει τρύπημα η θήκη για να μη θολώνει ο φακός τις κρύες μέρες και μετά από μερικές χρήσεις δε κάνει καλή επαφή η μπαταρία όταν έχεις κραδασμούς και σβήνει. Το πρόβλημα λύθηκε με τη προσθήκη ενός κομματιού σφουγγάρι κουζίνας. Η ποιότητα βίντεο είναι πολύ καλή πάντως. Κρατάει μιάμιση ώρα συνεχής λήψης η μπαταρία αλλά τραβάει 20λεπτα βίντεο.
k0stas.k1979 Jr.gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : αθήνα Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 12 Αγωνιζόμενος : όχι Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2015
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Πεμ 24 Δεκ 2015, 18:05
και όσον αφορά βάσεις στήριξης.... ram mount. Εγγύηση και με πολλές δυνατότητες στήρηξης
Πριν 2 μερες πηρα και τη GoPro Session πολυ καλη δεν το περιμενα και μικρη
giannis_suzuki Full gixxer
Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1057 Αγωνιζόμενος : στην μασα......... Hμερομηνία εγγραφής : 17/10/2012
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 28 Δεκ 2015, 09:34
καμια φτηνιαρα μεχρι κανα 50ευρω για να κανω χαβαλε με το ποδηλατο τι προτεινετε??και αν ειναι και απο ελλαδα ακομα καλυτερα...(κραδασμους δεν θα εχει καθοτι κουρσακι δεν παταω σε χωμα ουτε ανεβα κατεβα κρασπεδα..)
καμια φτηνιαρα μεχρι κανα 50ευρω για να κανω χαβαλε με το ποδηλατο τι προτεινετε??και αν ειναι και απο ελλαδα ακομα καλυτερα...(κραδασμους δεν θα εχει καθοτι κουρσακι δεν παταω σε χωμα ουτε ανεβα κατεβα κρασπεδα..)
Ισα ισα η κουρσα θελει πολυ καλη καμερα γιατι δεν εχει αναρτησεις και το προφιλ του ελαστικου ειναι ανυπαρκτο
Εχω ανεβασει μερικα βιντεο με κουρσα που εχω τραβηξει, αλλα με καλες καμερες και παλι υπαρχουν κουνηματα
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 28 Δεκ 2015, 15:15
gixxermak έγραψε:
vaggelis600 έγραψε:
Και εγώ γι'αυτή έχω ακούσει καλά λόγια,βλέπονται τα βίντεο; Δεν συζητάω για τρομερή ποιότητα απλά να φαίνεται καθαρή η εικόνα