| επιλογη καμερας | |
|
+23ivan93 noodles Vortex Chrisk6 poliviosgixxer Gixxerm@n Darksoul 92_kakos fatsas k5 gixxermak Miou ghost JIMK7 [alex] Antonios_gsxr Aristosk8 8annos kentaurosk8 Black Eagle mistiriodis_tsantakias theatiss Leroy boutser 27 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Σαβ 20 Σεπ 2014, 21:06 | |
| GoPro Hero3 vs Garmin Virb Elite η GoPro Hero3 ειναι πιο φωτεινη απο την Garmin Virb Elite αλλα αυτο που μου τη σπαει στην GoPro ειναι το σχημα που εχει.... ειναι σαν το παλουκι https://www.youtube.com/watch?v=yKpYIkiYKME
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Σαβ 20 Σεπ 2014, 21:08, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Σαβ 20 Σεπ 2014, 21:07 | |
| - Miou έγραψε:
- γουγλης τρανσλειτ ειναι αυτο ? προσπαθησα να το διαβασω και κουραστικα ...
παω να πιω καμια να συνελθω εεε τι περιμενες να κατσω να στα μεταφρασω The VIRB Elite is a true HD 1080p action camera that combines enhanced HD video recording with Wi-Fi capability and advanced GPS functions like preset recording profiles. For example, the Ski profile automatically records during the run but pauses when you get to the bottom. VIRB Elite features a built-in 1.4” Chroma color display that stays on when the camera is on, but uses minimal power. The display lets you easily setup/preview/playback video and adjust menu settings without detaching it from its mount. Record at 1080p for up to 3 hours with the rechargeable lithium-ion battery. And video enhancement features like Digital Image Stabilization and Lens Distortion Correction ensure footage looks great, even before you start editing. True high definition recording VIRB Elite records true HD 1080p video that lets you relive every minute of your adventure in full, high-contrast, undistorted detail. In addition to 1080p@30fps, you can adjust resolution and filming speed for crisp, dramatic slow motion up to 120fps. And it’s all processed through a 16 megapixel CMOS sensor so you get the highest quality video and a more manageable file size for editing and sharing. Multiple HD video modes: 1080p@30fps, 960p@48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps. 1.4" Chroma display Why mash a button and hope you got the shot when you can set-up, preview and playback video on a built-in, full-color chroma display? The 1.4" display on the VIRB Elite is also your window into the menu settings. Check your shot before you leap, choose slow motion or even switch between video and still photography. It’s always on the screen and the screen is always on (but uses minimal power). Long-life battery VIRB Elite features a class-leading 2000mAh lithium-ion battery that has been tested at up to 3 hours recording at 1080p. Which means there’s a good chance you’ll tire out before the battery does. Recharging is as easy as connecting it to your computer or plugging it in to a wall. Extend your filming time by carrying a replacement battery (sold separately) on your all-day adventure. Connect Wirelessly to Your Smartphone VIRB Elite is equipped with Wi-Fi for wireless communication to your smartphone or computer. Wi-Fi enables you to see the image preview. Control for playback and adjust camera settings. Plus record and stop the camera as well as remotely snap still photos, even while the camera is filming. Film the run, not the lift line VIRB Elite features high-sensitivity GPS for data stamping and GPS-based "smart" recording profiles like Skiing Mode, which automatically records your downhill runs and stops recording while you’re getting hot cocoa or waiting in the lift line. Sensors, sensors and more sensors VIRB Elite’s ANT+ wireless connectivity also works with Garmin external sensors. Pair with the tempe wireless temperature sensor, speed/cadence bike sensor and the premium heart rate monitor to include revealing sensor information in your videos, like how fast your heart was racing on your last bike race or peering over the edge of the Grand Canyon. Elite also features a built-in accelerometer and altimeter for data stamping and custom filming profiles. Sleek and easy-to-use VIRB Elite was engineered for ease-of-use with a large, instant record slider switch on the side of the camera. The slide and click of the switch makes it easy to know that you are recording, even if you’re wearing gloves. The overall design of the camera is both sleek and rugged which helps you integrate VIRB into your activity without having to work around a bulky camera body. So go ahead and ski or zip-line or even bobsled knowing you got the shot (and maybe the best time). Control VIRB remotely VIRB Elite uses ANT+ wireless connectivity to enable you to use your compatible Garmin product like fenix , Oregon and Edge as remote controls. With VIRB Elite, you also gain the advantage of Wi-Fi so you can stop and start recording or take still images wirelessly with your smart phone or compatible Garmin device. Now, you don’t have to take your hands off the handlebars or remove the camera from the mount for that perfect shot. Digital image stabilization and more With the Digital Image Stabilization feature engaged, VIRB Elite adds a little stability to bumpy rides and adventures so you can share a smoother video with your friends. Plus Lens Distortion Correction (LDC) works to enhance the quality of your video, even before you start editing. High definition photography VIRB Elite is a high-powered digital photo camera too. With 16 megapixel photo capture LDC plus a WideVü lens (Wide/Medium/Narrow) to make your photos sharper, clearer and less distorted. Shoot 16 megapixel, 12 megapixel, or 8 megapixel as a single shot (on-camera button or controlled remotely) or choose Photo Burst (6/s)or Time Lapse at various intervals. And it’s all processed through a 16 megapixel CMOS processor for high quality images and more manageable file sizes. Shoots videos and photographs at the same time Don’t lose a moment of video just to capture a photograph. VIRB Elite allows you to take still photos at the same time you are recording video with just a touch of the button on either your compatible Garmin device or on the camera itself. Editing made easy VIRB Edit is free desktop editing software that you can download to your computer for intuitive, robust video editing that takes advantage of all the VIRB Elite external and built-in sensor compatibility and compatibility with other Garmin devices. Include a dashboard with your speed and heart rate with your motorcycle video, or the accelerometer and altitude data on your sky dive. Once you have the video you want to share, upload it on to your favorite share sites for all your friends to see. Mounts The wide variety of VIRB Elite mounts allow you to firmly lock the camera in position, virtually anywhere. From curved and flat deck and dash mounts to handlebar, helmet, shoulder and multi-use strap mounts and more, VIRB mounts have you covered. Joints on VIRB mounts feature interlocking joints that grip in place instead of relying solely on tension. This provides a more rugged and durable, anti-vibration locking performance. We even offer an adapter that lets you use VIRB with other industry mounts. Optional dive case VIRB Elite is rugged and waterproof to IPX7¹ standards right out of the box. For deeper dives and more sustained exposure, the optional Dive Case increases the waterproof rating to 50 meters. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Κυρ 21 Σεπ 2014, 19:43 | |
| Έχω βγάλει από την εξίσωση τελείως την gopro και είμαι ανάμεσα στις άλλες 2. Την garmin virb elite και την drift ghost s. Λίγο πολύ παίζουν στην ίδια τιμή 350-400 ευρώ από Ελλάδα, αλλά η επιλογή είναι δύσκολη. Πέρα από την διαφορά με το gps υπάρχει κάτι που να υπερτερεί η μια "ξεκάθαρα" από την άλλη; Στην Ελλάδα υπάρχει διαθέσιμη γκάμα αξεσουάρ για την garmin, όπως υπάρχει απ' ότι είδα για την ghost, ή δεν είναι τόσο διαδεδομένη εδώ; | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Κυρ 21 Σεπ 2014, 21:50 | |
| - Antonios_gsxr έγραψε:
- Έχω βγάλει από την εξίσωση τελείως την gopro και είμαι ανάμεσα στις άλλες 2. Την garmin virb elite και την drift ghost s. Λίγο πολύ παίζουν στην ίδια τιμή 350-400 ευρώ από Ελλάδα, αλλά η επιλογή είναι δύσκολη. Πέρα από την διαφορά με το gps υπάρχει κάτι που να υπερτερεί η μια "ξεκάθαρα" από την άλλη; Στην Ελλάδα υπάρχει διαθέσιμη γκάμα αξεσουάρ για την garmin, όπως υπάρχει απ' ότι είδα για την ghost, ή δεν είναι τόσο διαδεδομένη εδώ;
Για ποιο λογο απεκλεισες τη gopro που πιστευω οτι εχει την καλυτερη εικονα | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Κυρ 21 Σεπ 2014, 23:16 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- Έχω βγάλει από την εξίσωση τελείως την gopro και είμαι ανάμεσα στις άλλες 2. Την garmin virb elite και την drift ghost s. Λίγο πολύ παίζουν στην ίδια τιμή 350-400 ευρώ από Ελλάδα, αλλά η επιλογή είναι δύσκολη. Πέρα από την διαφορά με το gps υπάρχει κάτι που να υπερτερεί η μια "ξεκάθαρα" από την άλλη; Στην Ελλάδα υπάρχει διαθέσιμη γκάμα αξεσουάρ για την garmin, όπως υπάρχει απ' ότι είδα για την ghost, ή δεν είναι τόσο διαδεδομένη εδώ;
Για ποιο λογο απεκλεισες τη gopro που πιστευω οτι εχει την καλυτερη εικονα
Δεν μου φαίνεται ότι έχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας από την drift ghost S, αν μιλάμε για οποιαδήποτε gopro, εκτός από την black edition. Αλλά πέρα από αυτό, η silver edition κοστίζει 349 ευρώ χοντρικά και δεν έχει οθόνη (όπως και καμία gopro). Η οθόνη κάνει περίπου 80 ευρώ. Ούτε χειριστήριο έχει. Άντε πες δεν θα το πολυχρησιμοποιήσεις, οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο. Αλλά η οθόνη είναι κάτι που χρειάζεσαι σίγουρα. Οπότε σε χρήματα πάμε αλλού μετά. Η drift ghost S έχει και αυτή όπως και η gopro τα πάντα από βάσεις κτλ και στον βασικό της εξοπλισμό έχει και οθόνη ενσωματωμένη έγχρωμη και χειριστήριο και γενικά από specs και εικόνα δεν βλέπω ότι έχει να ζηλέψει κάτι από την gopro, με εξαίρεση βέβαια την gopro 3 black edition. Από εκεί και πέρα στα σημεία κερδίζει κατά την γνώμη μου η drift ghost s την garmin, με εξαίρεση το gps που είναι σημαντικό. Αλλά αν βάλεις δίπλα δίπλα τα specs του στο onboardcamera.gr θα διαπιστώσεις πως στα σημεία είναι πιο πλήρης η drift. Από ποιότητα εικόνας δεν ξέρω να σου πω, αλλά και των 3 το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Έχω λίγες μέρες ακόμα για να αποφασίσω. * Μάλλον θα πρέπει να βάλω και διάφανη ζελατίνα. | |
|
| |
gixxermak Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 2295 Αγωνιζόμενος : Είμαι παππούς τώρα για τέτοια... Hμερομηνία εγγραφής : 01/11/2008
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 00:34 | |
Δες και την sony AS100V είναι με GPS και σε καλύτερη τιμή.Από video που είδα στο youtube η καμερούλα είναι super... | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 08:11 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 08:55 | |
| - gixxermak έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
Δες και την sony AS100V είναι με GPS και σε καλύτερη τιμή.Από video που είδα στο youtube η καμερούλα είναι super... Εισαι σιγουρος ότι εχει gps ? για ένα διαστημα μου την ειχε δωσει ενας φιλος ( όχι αυτή το προηγουμενο μοντελο ) και τις ειχα κανει μερικα τεστ Σιγουρα δεν ειχε gps όπως και εγχρωμη οθονη αλλα επαθα πλακα από τον σταθεροποιητη ληψης λιγο μεγαλη σε μέγεθος και λιγο βαρια Δεν ξερω πως παιζει μια VIRB Elite αλλα τα υπερ από τις άλλες είναι πολλα 1) είναι μικρη 2) εχει gps 3) εχει ενσωματωμενη εγχρωμη οθονη 4) είναι αεροδυναμικη 5) τραβαει 16 megapixel φωτογραφιες 6) είναι από μονη της αδιαβροχη δεν χρειαζεται εχτρα κουτι όπως θελουν οι αλλες καμερες 7) μπορεις να βλέπεις και τους παλμους καρδιας 8) είναι ελαφρια 9) και τελος με τα τοσα εχτρα είναι και η πιο φτηνη
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Δευ 22 Σεπ 2014, 18:32, 1 φορά | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : τριπολη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 15:20 | |
| | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
Όνομα: : κωστας Τόπος : τριπολη Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 152 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 15:23 | |
| παιδια ψαχνω και εγω action camera βρηκα αυ τη | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 15:23 | |
| | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 15:27 | |
| | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αλεξ/πολη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 17:31 | |
| | |
|
| |
92_kakos Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αλεξ/πολη Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 80 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2014
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Δευ 22 Σεπ 2014, 17:34 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Τρι 23 Σεπ 2014, 00:32 | |
| για την sj4000 wifi έχουμε κανένα link που να δείχνει διάφορες από γνήσιο με μούφα? | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Τρι 23 Σεπ 2014, 12:29 | |
| | |
|
| |
fatsas k5 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Τρι 23 Σεπ 2014, 12:31 | |
| | |
|
| |
8annos Normal gixxer
Όνομα: : Θανάσης Τόπος : Πάτρα Αριθμός μηνυμάτων : 103 Hμερομηνία εγγραφής : 24/01/2011
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Τρι 23 Σεπ 2014, 14:56 | |
| | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Τετ 24 Σεπ 2014, 22:48 | |
| | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Παρ 26 Σεπ 2014, 06:30 | |
- JIMK7 έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
Δεν μου φαίνεται ότι έχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας από την drift ghost S, αν μιλάμε για οποιαδήποτε gopro, εκτός από την black edition. Αλλά πέρα από αυτό, η silver edition κοστίζει 349 ευρώ χοντρικά και δεν έχει οθόνη (όπως και καμία gopro). Η οθόνη κάνει περίπου 80 ευρώ. Ούτε χειριστήριο έχει. Άντε πες δεν θα το πολυχρησιμοποιήσεις, οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο. Αλλά η οθόνη είναι κάτι που χρειάζεσαι σίγουρα. Οπότε σε χρήματα πάμε αλλού μετά. Η drift ghost S έχει και αυτή όπως και η gopro τα πάντα από βάσεις κτλ και στον βασικό της εξοπλισμό έχει και οθόνη ενσωματωμένη έγχρωμη και χειριστήριο και γενικά από specs και εικόνα δεν βλέπω ότι έχει να ζηλέψει κάτι από την gopro, με εξαίρεση βέβαια την gopro 3 black edition.
Από εκεί και πέρα στα σημεία κερδίζει κατά την γνώμη μου η drift ghost s την garmin, με εξαίρεση το gps που είναι σημαντικό.
Αλλά αν βάλεις δίπλα δίπλα τα specs του στο onboardcamera.gr θα διαπιστώσεις πως στα σημεία είναι πιο πλήρης η drift. Από ποιότητα εικόνας δεν ξέρω να σου πω, αλλά και των 3 το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!
Έχω λίγες μέρες ακόμα για να αποφασίσω.
* Μάλλον θα πρέπει να βάλω και διάφανη ζελατίνα. δεν ξεροπου κιτας της τιμες σου ,αλλα αγορασα απο αγγλια (δλδ χορισ τελονιο 100%) την GoProHero3+ 330 με τα μεταφορικα και στο κουτιτης περιλαμβανεται κ το κοντρολακη. και πιρα και μια καρτα μνημης που δεν εχω δει κανενα να αναφερει προς στιγμην στο θεμα ,χορις καρτα δεν τραβανε η καμερες επισεις η καλες καμερες αμα θελετε πολλα frames θελουνε το λιγοτερο class 10 και εγω θα προτινα καπιαπου να εχει γιρο στα 94μβ tranfer rate ,οπος και το να μην αγορασετε κατο απο 64gb καρτα . Η καρτα μου πιγε με τα μεταφορικα κοντα στα 50 . αγορασα και ενα καρο βασεις απο το ΕΒΑΥ (10 αυτοκολιτα mounds με Μ3 διπλης,μια βεντουζα,bicycle mound ,το παλουκι που την κρατας ,3 φακους polarized με βαση )καπου στα 30 ευρο . Δλδ με 410 ευρο πιρα οτι ακριβος χριαζομουνα και την καλητερη καμερα της αγορας ανδιαμφισβιτιτα αφου εχει τον καλητερο sencora (οταν προκιτε για την Black hero 3+ μονο) http://gopro.com/support/articles/hero3-faqsγια εμενα οπιος δοσει λευτα κοντα στα 280-300 ειναι μεγαλι μαλακια να παρει κατι υποδεεστερο και κινος να πεσει στην παγιδα τον ανταγονιστον που προσφερουνε διθεν οθονες κ κτλπ κτλπ εναντι τον 410 που εδοσα εγω τελικη τιμη και ειναι με ΟΛΑ τα συμπραγκαλατης . να διευκρινισο και κατι αλλο η gopro λογο του οτι ειναι τοσο διαδεδομενη εχει απιρα κινεζικα mounds σε πολυ φτινες τιμες και εχει απιρα mods να γινουνε πανο τους ,σαν να λεμε να ψαχνεις στο ΕΒΑΥ ανταλακτικα γαι suzuki και να ψαχνεις και για aprilia RSV4 εχει σοβαρη διαφορα . κατι αλλο που υποθικε για τα 240 fps αυτα παλυ ειναι παγιδες γιατι δεν σας λενε σε πιο mode και σε πια πιοτιτα τα βγαζει η καμερα , η GP εχει επισεις 240fps σε WVGA αναλιση και πιανει 120fps sta 720P . παντα να κιτατε της λεπτομεριες γιατι αυτες κανουνε την διαφορα . αλλο ενα παραδιγμα ,το οτι δεν εχει την ενσοματομενη οθονη ειναι επιτιδες ,οχι για να σε χρεονουνε να αγορασεις την οθονι αλλα γιατι ετσι εξικονομης μπαταρια ,βαρος αλλα και ογκο απο την καμερα και επισις η οθονη ειναι κατι που δεν το χριαζεσε αφου μπορεις να κανεις play back αλλα και προεπισκοπιση μεσο του wifi στο κινιτο σου .. θα σινεχιζα να γραφω σεντονια σχετικα αλλα δεν εχει νοιμα αμα δεν το ψαξεται και λιγο μονοι σας EDIT:να προσθεσο οτι τα χροματα που βλετε πολλες φορες ειναι προιον επεξεργασιας μεσο προγραματος ,για να σιγκρινεις 2 καμερες πρεπει να τραβας RAW δλδ ακριβος οπος βλεπει η καμερα ολες αυτες η καμερες εχουνε απο μονεστους καπιον στιχιοδη χροματισμο , η Gopro ειναι απο της λιγες που εχει επιλογη RAW, ρυθμιση Exposer ,white balance και ISO απο 400 εος 6400 . αυτα για αυτους που γνοριζουν απο φοτογραφια SEX SEXSEX SXEEXEESXXSEEXEXESXSEXSEXSEXSEXSEXsexsexsexsexcjhvlfgjhptgkjgkf SEX | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Παρ 26 Σεπ 2014, 09:14 | |
| εν συντομια θελετε δε θελετε η gopro ειναι η καλυτερη ολες κανουν δουλεια αλλα οχι σας της gopro κατι αλλο να ξερετε οσοι θα παρετε gopro να χετε καλο pc η καλη τηλεοραση γτ δε θα σας τα παιζει με τπτ!!
ασχετα αν σας παιζει αυτα του youtube π ναι συμπιεσμενα κ παιζουν σε ολα τα κομπιουτερ τ κοσμου....
για μενα η περνεις gopro η την κινεζικη(sj4000) να κανεις δουλεια η τπτ!
ebay παιζει καπου 330-350 η black 3+ τσαμπε οχι μλκιες κ η goprohero4 θα βγει μαρτιο λεγανε οκτωβρη αλλα δε μπορεσαν μαλλον κ πηρε παρατα... | |
|
| |
Gixxerm@n Adv. gixxer
Όνομα: : Γιώργος Τόπος : ΞΑΝΘΗ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 582 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Παρ 26 Σεπ 2014, 11:34 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Antonios_gsxr έγραψε:
Δεν μου φαίνεται ότι έχει διαφορά στην ποιότητα της εικόνας από την drift ghost S, αν μιλάμε για οποιαδήποτε gopro, εκτός από την black edition. Αλλά πέρα από αυτό, η silver edition κοστίζει 349 ευρώ χοντρικά και δεν έχει οθόνη (όπως και καμία gopro). Η οθόνη κάνει περίπου 80 ευρώ. Ούτε χειριστήριο έχει. Άντε πες δεν θα το πολυχρησιμοποιήσεις, οπότε δεν σε νοιάζει και τόσο. Αλλά η οθόνη είναι κάτι που χρειάζεσαι σίγουρα. Οπότε σε χρήματα πάμε αλλού μετά. Η drift ghost S έχει και αυτή όπως και η gopro τα πάντα από βάσεις κτλ και στον βασικό της εξοπλισμό έχει και οθόνη ενσωματωμένη έγχρωμη και χειριστήριο και γενικά από specs και εικόνα δεν βλέπω ότι έχει να ζηλέψει κάτι από την gopro, με εξαίρεση βέβαια την gopro 3 black edition.
Από εκεί και πέρα στα σημεία κερδίζει κατά την γνώμη μου η drift ghost s την garmin, με εξαίρεση το gps που είναι σημαντικό.
Αλλά αν βάλεις δίπλα δίπλα τα specs του στο onboardcamera.gr θα διαπιστώσεις πως στα σημεία είναι πιο πλήρης η drift. Από ποιότητα εικόνας δεν ξέρω να σου πω, αλλά και των 3 το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!
Έχω λίγες μέρες ακόμα για να αποφασίσω.
* Μάλλον θα πρέπει να βάλω και διάφανη ζελατίνα. δεν ξεροπου κιτας της τιμες σου ,αλλα αγορασα απο αγγλια (δλδ χορισ τελονιο 100%) την GoProHero3+ 330 με τα μεταφορικα και στο κουτιτης περιλαμβανεται κ το κοντρολακη. και πιρα και μια καρτα μνημης που δεν εχω δει κανενα να αναφερει προς στιγμην στο θεμα ,χορις καρτα δεν τραβανε η καμερες επισεις η καλες καμερες αμα θελετε πολλα frames θελουνε το λιγοτερο class 10 και εγω θα προτινα καπιαπου να εχει γιρο στα 94μβ tranfer rate ,οπος και το να μην αγορασετε κατο απο 64gb καρτα . Η καρτα μου πιγε με τα μεταφορικα κοντα στα 50 . αγορασα και ενα καρο βασεις απο το ΕΒΑΥ (10 αυτοκολιτα mounds με Μ3 διπλης,μια βεντουζα,bicycle mound ,το παλουκι που την κρατας ,3 φακους polarized με βαση )καπου στα 30 ευρο .
Δλδ με 410 ευρο πιρα οτι ακριβος χριαζομουνα και την καλητερη καμερα της αγορας ανδιαμφισβιτιτα αφου εχει τον καλητερο sencora (οταν προκιτε για την Black hero 3+ μονο)
http://gopro.com/support/articles/hero3-faqs
για εμενα οπιος δοσει λευτα κοντα στα 280-300 ειναι μεγαλι μαλακια να παρει κατι υποδεεστερο και κινος να πεσει στην παγιδα τον ανταγονιστον που προσφερουνε διθεν οθονες κ κτλπ κτλπ εναντι τον 410 που εδοσα εγω τελικη τιμη και ειναι με ΟΛΑ τα συμπραγκαλατης .
να διευκρινισο και κατι αλλο η gopro λογο του οτι ειναι τοσο διαδεδομενη εχει απιρα κινεζικα mounds σε πολυ φτινες τιμες και εχει απιρα mods να γινουνε πανο τους ,σαν να λεμε να ψαχνεις στο ΕΒΑΥ ανταλακτικα γαι suzuki και να ψαχνεις και για aprilia RSV4 εχει σοβαρη διαφορα .
κατι αλλο που υποθικε για τα 240 fps αυτα παλυ ειναι παγιδες γιατι δεν σας λενε σε πιο mode και σε πια πιοτιτα τα βγαζει η καμερα , η GP εχει επισεις 240fps σε WVGA αναλιση και πιανει 120fps sta 720P .
παντα να κιτατε της λεπτομεριες γιατι αυτες κανουνε την διαφορα . αλλο ενα παραδιγμα ,το οτι δεν εχει την ενσοματομενη οθονη ειναι επιτιδες ,οχι για να σε χρεονουνε να αγορασεις την οθονι αλλα γιατι ετσι εξικονομης μπαταρια ,βαρος αλλα και ογκο απο την καμερα και επισις η οθονη ειναι κατι που δεν το χριαζεσε αφου μπορεις να κανεις play back αλλα και προεπισκοπιση μεσο του wifi στο κινιτο σου ..
θα σινεχιζα να γραφω σεντονια σχετικα αλλα δεν εχει νοιμα αμα δεν το ψαξεται και λιγο μονοι σας
EDIT:να προσθεσο οτι τα χροματα που βλετε πολλες φορες ειναι προιον επεξεργασιας μεσο προγραματος ,για να σιγκρινεις 2 καμερες πρεπει να τραβας RAW δλδ ακριβος οπος βλεπει η καμερα ολες αυτες η καμερες εχουνε απο μονεστους καπιον στιχιοδη χροματισμο , η Gopro ειναι απο της λιγες που εχει επιλογη RAW, ρυθμιση Exposer ,white balance και ISO απο 400 εος 6400 . αυτα για αυτους που γνοριζουν απο φοτογραφια
SEX SEXSEX SXEEXEESXXSEEXEXESXSEXSEXSEXSEXSEXsexsexsexsexcjhvlfgjhptgkjgkf SEX Ναι ρε φίλε έτσι είναι..!! Κι εγω από Αγγλία είχα ψωνίσει λίγο πιο ακριβά απο σένα στις αρχές του 14... | |
|
| |
poliviosgixxer Normal gixxer
Όνομα: : pol Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Αγωνιζόμενος : Κατσε μεχρι να φυγεις! Hμερομηνία εγγραφής : 05/09/2014
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Παρ 26 Σεπ 2014, 16:26 | |
| Εχω την sj4000 χωρις wifi(λενε ειναι πιο αξιοπιστη), ειναι τελεια τραβαει πολυ καλα σαν την gopro.Ειναι οντως αδιαβροχη δοκιμασμενα μετα απο βουτια στη θαλασσα περιπου 5m και δν πηρε σταγονα.Θελει πολυ καλο pc για να φτιαξεις ενα ωραιο βιντεο δλδ με κοψε-ραψε! Κραταει πολυ παραπανω μπαταρια απο τη gopro.Θα τη βρειτε στο ebay μεγαλη προσοχη ομως στις απομιμισεις εχει απειρες μαϊμουδες.Αν θελεται στελνω λινκ για την αυθεντικη στα 73 ευρω. | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Παρ 26 Σεπ 2014, 17:17 | |
| - poliviosgixxer έγραψε:
- Εχω την sj4000 χωρις wifi(λενε ειναι πιο αξιοπιστη), ειναι τελεια τραβαει πολυ καλα σαν την gopro.Ειναι οντως αδιαβροχη δοκιμασμενα μετα απο βουτια στη θαλασσα περιπου 5m και δν πηρε σταγονα.Θελει πολυ καλο pc για να φτιαξεις ενα ωραιο βιντεο δλδ με κοψε-ραψε! Κραταει πολυ παραπανω μπαταρια απο τη gopro.Θα τη βρειτε στο ebay μεγαλη προσοχη ομως στις απομιμισεις εχει απειρες μαϊμουδες.Αν θελεται στελνω λινκ για την αυθεντικη στα 73 ευρω.
http://www.coolicool.com/sjcam-sj4000-wifi-version-1080p-sports-action-water-resistant-30m-camera-camcorder-support-motion-de-g-34610?gclid=Cj0KEQjwnZShBRDfxqzr55rcyMEBEiQA1iRNP6lsuxZpTSfktS4M_V1qs1lYpxNaf1n-RpWOYdH-JvUaAktR8P8HAQμε sensora 3mp αναλυσι ,οχι δεν τραβαει το ιδιο καλα αλλα δεν τραβαει σχεδον καθολου μπροστα στην GP,και στα 1080p με 30 fps ειναι απλος αστιο . θα συμφονισο ος προς να την παρεις λογο τιμης αμα θες δλδ κατι απλο και φτινο ,αλλα δεν μπορεις να σιγκρινης την πιοτιτα δεν φτανει ουτε στο 1/3 της GP .... η Gopro ειναι η μονη καμερα αλοστε που φτανε τα 4κ αναλυση αν και οχι τοσο αξιοπιοισημη σε αυτα τα επιπεδα αλλα στο 2,7κ που τραβαει με 30 fps ειναι οτι πρεπει αμα θες να κανεις καπιο βιντεο κλιπ η κατι τετιο σχετικο . και ειναι φυσικο να κραταει παραπανο η μπαταρια γιατι δεν κανει την ιδια επεξεργασια το συστιματης αλλο 3mp και αλλο 12mp
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mistiriodis_tsantakias στις Σαβ 27 Σεπ 2014, 06:20, 1 φορά | |
|
| |
poliviosgixxer Normal gixxer
Όνομα: : pol Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 83 Αγωνιζόμενος : Κατσε μεχρι να φυγεις! Hμερομηνία εγγραφής : 05/09/2014
| Θέμα: Απ: επιλογη καμερας Σαβ 27 Σεπ 2014, 04:13 | |
| 1080 τραβαει ανιδεε.. εχω και τη go pro black και τα γραφω αυτα που γραφω.Στο youtube φενονται ολο οδια τα βιντεο.Η διαφορα ειναι οτι η gopro τραβαει 60fps ( αυτο το χρειαζεσαι μονο για βραδυ ή αν θες να κανεις slow motion,καρε καρε ) η sj4000 τραβαει με 60fps στα 720. 500 ευρω σε μια καμερα;; παρε 5 sj και γεμισε τη μηχανη καμερες! φτιαξε κ ενα βιντεο με 5 διαφορετικες ληψεις κ ελα πες μου | |
|
| |
| επιλογη καμερας | |
|