| Αλλαγή ελαστικών | |
|
+22zed660 ripper nasosgsxr Opeth janis.pegasos XRISTOS K8 breakdancer panikas giannisp topetwrx opoulian noodles varypiniths k8 600 kk Chrisk6 krosfala Zuki Miou cpantelo Mechanictp busa respect dimmoy 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 27 Φεβ 2014, 19:17 | |
| Επειδή ο καιρός καλοκαιριάζει και πρέπει να βγούμε με τα μωρά μας στους τέλειους ελληνικούς δρόμους επιτακτική ανάγκη είναι να αλλάξουμε και παπουτσάκια στο μωρό μου..... δώστε μου τα φώτα σας λοιπόν για την αγορά της Αθήνας μιας και θα κατέβω για την ανάκληση αυτές τις μέρες: Τώρα φοράω τα Pirelli Diablo rosso και είμαι ανάμεσα σε Pirelli Diablo rosso, Pirelli Diablo rosso 2, Pirelli Diablο super corsa και Dunlop D211 gp racer Έχουμε κάποιον με καλή τιμή στην Αθήνα; γιατί αυτό θα είναι το βασικό μου κριτήριο αφού θεωρώ εξίσου καλά και τα 4 παραπάνω λάστιχα. Η χρήση τους είναι για βόλτες όσο μπορώ πιο γρήγορα σε στριφτερές διαδρομές. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 27 Φεβ 2014, 20:23 | |
| Kαι τα 4 λαστιχα που αναφερεις ειναι καλα , αλλα λιγο ασχετα μεταξυ τους , (τα 2 πρωτα με τα 2 δευτερα) , εκτος τουτου νομιζω οτι ενας εκ των περιστερα - ψυχογιου θα σε καλυψει πλήρως , | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 27 Φεβ 2014, 21:31 | |
| νιμίζω ότι το πιο άσχετο είναι το supercorsa, το οποίο είναι πιο πολύ λάστιχο πίστας, τα άλλα θεωρώ ότι είναι πιο πολύ δρόμου με πολύ καλές επιδόσεις και κριτικές | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 12:18 | |
| Φίλε μου την τρίτη θα ξηλωσω ζάντες για να τις βάψω πάλι και θα βάλω και εγώ λάστιχα τα d211 gp racer. Λογικά μέχρι την Παρασκευή θα τις έχω έτοιμες και αν θες να κανονίσουμε για 2 σετ ελαστικά με κάποιον από τους 2 λαστιχαδες να πετύχουμε μια καλύτερη τιμή.. Ότι θέλεις μια πρόταση κάνω | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 13:30 | |
| Το supercorsa ειναι τιμιο λαστιχο αλλα το d211 ειναι καλυτερο για μενα....για γρηγορες βολτες δεν θα χρειαστεις κατι παραπανω! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 15:30 | |
| εξαρτατε τι ζητας απο τα λαστιχα σου ...
τα πιρελλακια πανε ως εξης ροσο2 ειναι το πιο " πολιτικο" αλλα στριβει κιολας και βγαζει και τα πιο πολλα χλμ το ροσο κορσα ειναι για γρηγορες βολτες , στριφτερες αλλα μπαινει πιστα με πολλες αξιωσεις ... βγαζει πιο λιγα χλμ -αναλογα με το δεξι σου χερι το σουπερκορσα εξαρτατε για ποιο απο τα 3 μιλας ... υπαρχει το bsb το sp το pro και μετα πας στα sc που ειναι για πιστα
προσωπικα πινω νερο, κρασι και μπυρες στο ροσο κορσα για χρηση δρομου (εμπαινα και πιστα πιο παλια με αυτα)
ντανλοπ δεν τα εχω δοκιμασει και να σου πω την αληθεια δεν με ψηνουν κιολας ... | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 16:59 | |
| Μπορούν να συγκριθούν τα d211 με τα rosso corsa? Λίγο δύσκολο εεε? Κάποιος να εκφέρει μια γνώμη ανάμεσα σε αυτά τα δύο... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 17:14 | |
| - Mechanictp έγραψε:
- Μπορούν να συγκριθούν τα d211 με τα rosso corsa? Λίγο δύσκολο εεε? Κάποιος να εκφέρει μια γνώμη ανάμεσα σε αυτά τα δύο...
θεωρητικα ειναι στην ιδια κατηγορια ... δρομου/πιστας προσωπικα οπως προειπα δεν εχω δοκιμασει τα ντανλοπ ,αν και εχω ακουσει πολλα καλα λογια, γιατι τις περισσοτερες φορες που εχω δει με τα ματακια μου * τα ντανλοπ ειναι ξεφτυλισμενα με σχετικα λιγα χιλιομετρα ... και δεν μιλαω για περιβαλλον πιστας * ιστοριες με ντανλοπ και 1000ρια που με σχεδον τερμα γκαζι κανουν 7000+χλμ εχω ακουσει οπως εχω ακουσει και ιστοριες με τερατα με 3 κεφαλια και δρακους που ξερνανε φωτιες και τρωνε ιπποτες προσωπικα 7000 χλμ δεν μου εχει βγαλει ποτε κανενα λαστιχο .... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 17:19 | |
| - Mechanictp έγραψε:
- Μπορούν να συγκριθούν τα d211 με τα rosso corsa? Λίγο δύσκολο εεε? Κάποιος να εκφέρει μια γνώμη ανάμεσα σε αυτά τα δύο...
Ειναι αδικο να συγκρινεις αυτα τα δυο μιας και ειναι διαφoρετικης χρησης-φιλοσοφιας. Προσωπικη μου αποψη,κορυφαιο στην κατηγορια του το pirelli οπως επισης κορυφαιο στην κατηγορια του το dunlop. Εχουμε γραψει ολοκληρα κατεβατα για τα ελαστικα σε αλλα threads.Καντε ενα κοπο να ψαξετε. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 17:21 | |
| Παρομοια ελαστικα,στην ιδια κατηγορια και τα δυο(ισως λιγο πιο πιστοβιο το dunlop) ,για τη χρηση που αναφερει απο πανω και ο μιου. Για λιγα σχετικα χλμ και τα δυο,προσωπικα μου αρεσαν και τα δυο παρα πολυ,λιγο περισσοτερο το gp racer | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 17:24 | |
| - Miou έγραψε:
- Mechanictp έγραψε:
θεωρητικα ειναι στην ιδια κατηγορια ... δρομου/πιστας προσωπικα οπως προειπα δεν εχω δοκιμασει τα ντανλοπ ,αν και εχω ακουσει πολλα καλα λογια, γιατι τις περισσοτερες φορες που εχω δει με τα ματακια μου * τα ντανλοπ ειναι ξεφτυλισμενα με σχετικα λιγα χιλιομετρα ... και δεν μιλαω για περιβαλλον πιστας
* ιστοριες με ντανλοπ και 1000ρια που με σχεδον τερμα γκαζι κανουν 7000+χλμ εχω ακουσει οπως εχω ακουσει και ιστοριες με τερατα με 3 κεφαλια και δρακους που ξερνανε φωτιες και τρωνε ιπποτες
προσωπικα 7000 χλμ δεν μου εχει βγαλει ποτε κανενα λαστιχο .... Εννοεις με 1-2 track day μεσα στην χρηση??? | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 17:26 | |
| - krosfala έγραψε:
- Παρομοια ελαστικα,στην ιδια κατηγορια και τα
δυο(ισως λιγο πιο πιστοβιο το dunlop) Στην ιδια κατηγορια με D211 θα εβαζα τα supercorsa,οχι τα rosso.. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 17:37 | |
| Δε νομιζω ρε φιλε,ισως το λες λιιιιγο πιο πιστοβιο το racer,αλλα δεν εχουν ιδιαιτερη διαφορα.Προσωπικη μου αποψη εννοειται,απλα τα βαλα και τα 2 και ετσι μου φανηκανε.Με το racer λιγο καλυτερο και στο δρομο κ στη πιστα. Στα χαρτια ισως να χεις δικιο,απλα λεω τη προσωπικη μου αποψη | |
|
| |
Chrisk6 Normal gixxer
Όνομα: : Χρηστος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 276 Αγωνιζόμενος : Σκληρα... Hμερομηνία εγγραφής : 09/02/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 18:00 | |
| Supercorsa κ gp racer το ιδιο κ το αυτο κ για μενα.Μετα παιζεις με γομες... Rosso corsa ειναι αντιστοιχο του sportsmart1 k 2. Πιο δρομισιες καταβολες αλλα πολυ ικανοποιητικα κ σε χρηση γρηγορη κ σε περιβαλλον πιστας.(Δικη μου γνωμη εχοντας δοκιμασει κ 2 ζευγη sportsmart-1 gr racer k 1 supercorsa) | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 18:06 | |
| - Zuki έγραψε:
- Miou έγραψε:
- Mechanictp έγραψε:
θεωρητικα ειναι στην ιδια κατηγορια ... δρομου/πιστας προσωπικα οπως προειπα δεν εχω δοκιμασει τα ντανλοπ ,αν και εχω ακουσει πολλα καλα λογια, γιατι τις περισσοτερες φορες που εχω δει με τα ματακια μου * τα ντανλοπ ειναι ξεφτυλισμενα με σχετικα λιγα χιλιομετρα ... και δεν μιλαω για περιβαλλον πιστας
* ιστοριες με ντανλοπ και 1000ρια που με σχεδον τερμα γκαζι κανουν 7000+χλμ εχω ακουσει οπως εχω ακουσει και ιστοριες με τερατα με 3 κεφαλια και δρακους που ξερνανε φωτιες και τρωνε ιπποτες
προσωπικα 7000 χλμ δεν μου εχει βγαλει ποτε κανενα λαστιχο ....
Εννοεις με 1-2 track day μεσα στην χρηση??? φυσικα και οχι .... οταν εμπαινα πιστα με τα ιδια λαστιχα που ειχα και στον δρομο τα πραγματα ηταν τελειως διαφορετικα στα χιλιομετρα που εβγαζαν -προς το λιγοτερο φυσικα επισης τεραστια σημασια για την αντοχη εχει να κανει το πως ανοιγεις το γκαζι στην εξοδο και το γενικοτερο σου γυρολογιο ... | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Φεβ 2014, 21:17 | |
| Δηλώνω πιρελάκιας, όσα λάστιχα έχω βάλει είναι Pirelli και έχω πολύ ελαφρύ χέρι μου κρατάνε αρκετά χιλιόμετρα τα λάστιχα, 8000+ τα rosso corsa και έχουν ακόμη ψωμί απλά έχουν σκληρύνει λόγω ότι περάσανε τα χρονάκια τους, δεν έχω τη μηχανή για καθημερινή χρήση παρά μόνο για καλές βόλτες. Κλείνω τελικά σε d211 και σε rosso corsa. το μόνο κακό που βρίσκω στα δεύτερα είναι ότι έχουν γρήγορη κορώνα με αποτέλεσμα να μην φτάνει το λάστιχο στα 'αυτιά" σε χρήση δρόμου και όχι πίστας... σου γαμάει την ψυχολογία αυτό για όποιον με καταλαβαίνει.... | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 05 Μαρ 2014, 18:45 | |
| σιγουρα το εχετε σκεφτει ολοι.... αλλα μηοως να καναμε καμια κινηση σαν φορουμ με καποιο καταστημα για πιο φθηνα ελαστικα; | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 05 Μαρ 2014, 19:12 | |
| το εχουμε ξαναδει αλλα δεν μπορουν να κατεβασουν αλλο τιμες ψυχογιος περιστερας και μπουκης
και απο εξω ειναι μια η αλλη με τα μεταφορικα, ασε που για να φερουμε μισο κοντεινερ δε παιζει να μαζευτουμε τοσοι | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Μαρ 2014, 10:25 | |
| - dimmoy έγραψε:
Κλείνω τελικά σε d211 και σε rosso corsa. το μόνο κακό που βρίσκω στα δεύτερα είναι ότι έχουν γρήγορη κορώνα με αποτέλεσμα να μην φτάνει το λάστιχο στα 'αυτιά" σε χρήση δρόμου και όχι πίστας... σου γαμάει την ψυχολογία αυτό για όποιον με καταλαβαίνει.... Λοιπον φιλικα θα στα πω..... Εισαι εντελως ΛΑΘΟΣ ομως. Και παμε πιο αναλυτικα: 1) Τα D211 έχουν ΠΟΛΥ πιο γρηγορη κορονα απο τα rosso corsa που ειναι ενα απολυτα καθαρο λαστιχο δρομου. Δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο. Πολυ πιο γρηγορο λαστιχο το dunlop. 2) Το να πατας το λαστιχο μεχρι την ακρη ειναι καλο μονο για τη καφετερια (και ειδικοτερα το μπροστα που φτανει και πιο δυσκολα στο τερμα) . Στη πραγματικοτητα σημαινει πως οδηγας με εντελως λαθος θεση σωματος (δεν βγαινεις εξω απο τη μηχανη στις στροφες σαν να καθεσαι σε πολυθρονα που λεμε) αποτελεσμα οτι τελειωνεις το λαστιχο πηγαινοντας οριακα μεν απο θεμα προσφυσης αλλα παρα μα παρα πολυ πιο αργα απ'οτι μπορει να παει η μοτοσυκλετα σου στις στροφες. Κοιτα να το διορθωσεις αυτο γιατι ο βροντος δεν ειναι μακρια με τετοια λογικη (φτου φτου σκορδα). | |
|
| |
varypiniths Normal gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : PORTO SALONICA Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 361 Αγωνιζόμενος : κατι κατεχουμε και μεις... Hμερομηνία εγγραφής : 28/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Μαρ 2014, 10:57 | |
| | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Μαρ 2014, 14:00 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Μαρ 2014, 15:28 | |
| παντελο δειξε μου 1 καφετεριακια που εχει καταφερει να τελειωσει το λαστιχο ... μιλαω για το πισω φυσικα γιατι το μπροστα δεν το τελειωνουμε ουτε στην πιστα οι περισσοτεροι απο εμας ... υγ εβαλα λαστιχα ... ετοιμασου για βολτα ... σωστη ... με δερματα ... | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
| |
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Μαρ 2014, 23:34 | |
| - cpantelo έγραψε:
- dimmoy έγραψε:
Κλείνω τελικά σε d211 και σε rosso corsa. το μόνο κακό που βρίσκω στα δεύτερα είναι ότι έχουν γρήγορη κορώνα με αποτέλεσμα να μην φτάνει το λάστιχο στα 'αυτιά" σε χρήση δρόμου και όχι πίστας... σου γαμάει την ψυχολογία αυτό για όποιον με καταλαβαίνει.... Λοιπον φιλικα θα στα πω.....
Εισαι εντελως ΛΑΘΟΣ ομως. Και παμε πιο αναλυτικα:
1) Τα D211 έχουν ΠΟΛΥ πιο γρηγορη κορονα απο τα rosso corsa που ειναι ενα απολυτα καθαρο λαστιχο δρομου. Δεν εχουν καμια σχεση το ενα με το αλλο. Πολυ πιο γρηγορο λαστιχο το dunlop.
2) Το να πατας το λαστιχο μεχρι την ακρη ειναι καλο μονο για τη καφετερια (και ειδικοτερα το μπροστα που φτανει και πιο δυσκολα στο τερμα) . Στη πραγματικοτητα σημαινει πως οδηγας με εντελως λαθος θεση σωματος (δεν βγαινεις εξω απο τη μηχανη στις στροφες σαν να καθεσαι σε πολυθρονα που λεμε) αποτελεσμα οτι τελειωνεις το λαστιχο πηγαινοντας οριακα μεν απο θεμα προσφυσης αλλα παρα μα παρα πολυ πιο αργα απ'οτι μπορει να παει η μοτοσυκλετα σου στις στροφες. Κοιτα να το διορθωσεις αυτο γιατι ο βροντος δεν ειναι μακρια με τετοια λογικη (φτου φτου σκορδα).
Τα dunlop δεν τα ξερω σαν λαστιχα απλα ακουω πολυ καλα λογια και δεν ξερω τι παιζει με την κορωνα τους...τωρα το μαθαινω οσο για τους τυπους της καφετερειας και ευθυακιδες εχω γνωρισει πολλους απο δαυτους...και οι τροποι για να φτανουν τα λαστιχα στα ακρα ειναι πολλοι...απο λιμα μεχρι και τοιχο (μπορω να το εξηγησω σε οποιον δεν το καταλαβαινει) εχεις δικιο και δεχτει καθε συμβουλη και αποψη ομως δεν ειμαι απο αυτους.... το λαστιχο μου θελει πολυ να φτασει στα ορια του, οπως και δεν ειμαι απο τους τυπους που κρεμονται σαν τις μαιμουδες απο τη μηχανη στο δρομο.... μια ελαφρια κλιση αντε και το μισο κωλομερι εξω ειναι αρκετα για το δρομο. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Σαβ 08 Μαρ 2014, 21:27 | |
| | |
|
| |
| Αλλαγή ελαστικών | |
|