| Αλλαγή ελαστικών | |
|
+22zed660 ripper nasosgsxr Opeth janis.pegasos XRISTOS K8 breakdancer panikas giannisp topetwrx opoulian noodles varypiniths k8 600 kk Chrisk6 krosfala Zuki Miou cpantelo Mechanictp busa respect dimmoy 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
janis.pegasos Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 17:20 | |
| - Miou έγραψε:
- topetwrx έγραψε:
- Με ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα δεν πάω. Κανένα άνοιγμα για 2-3 λεπτά στην τελική της σε κάθε βόλτα και αυτό είναι. Τρώει τόσο λάστιχο στα ΠΟΛΛΑ;;;
δεν φανταζεσαι ... στην τελικη το ξεφτυλιζεις το λαστιχο σε χρονο dt ...
- XRISTOS K8 έγραψε:
- θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατη δεν γνωριζω απο λαστιχα,παω για αλαγη ,αλλα 5ο η 55 προφιλ.ελεγα για πιρελι αλλα δεν ξερω πιο,θελω καπιο να γατζονει κατο γιατη τα bridgestone με εχουν ξενερωσει το πισο με λιγα χιλιομετρα γλιστραει ασε που στης στροφες νιοθω το πισο μεροσνα φεβγει ,
Χρήστο για κάποια από τα ερωτήματά σου θα βρεις απαντήσεις πιο πάνω. Ποια BRIDGESTONE έχεις και σε έχουν ξενερώσει τόσο;;; Μήπως είναι ιδέα σου ή η άσφαλτος που κυκλοφορείς είναι τόσο χάλια (το πιθανότερο) που ότι και να βάλεις θα νοιώθεις πάνω-κάτω τα ίδια; γενικα η ασφαλτος στην αθηνα ειναι σχεδον παντου σκατα . και λογικα φοραει 016 που ειναι αθλιο λαστιχο για την πολη . μονο για ταξιδια το θεωρω καλο αμα βαλεις και στην εξισωση οτι ειναι παλιο και καμενο , εαν εχει την σωστη πιεση και την κατασταση της αναρτησης βραστα χαραλαμπε ... Το 016 όντως δεν λέει για γρήγορη οδήγηση, αντέχει περισσότερα χιλιοστόμετρα άλλα σε SS όχι και πολύ περισσότερα. Είχα στο Supermotard παλιά και ήτανε μια χαρά, αλλά σε 1000ρι SS | |
|
| |
XRISTOS K8 Normal gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 22:24 | |
| Το 016 πρεπει αλλα δεν ειμαι σιγυρος,παντος το γλιστραει παρα πολι το ριμαδι ,θα δο και αυριο χρονολογια γιατη μπορει να ειναι και πολυ καιρο επανο στην μηχανη,δεν ειναι παντος λιομενο αυτο μου κανει μεγαλη εντηποση
| |
|
| |
XRISTOS K8 Normal gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Σαβ 25 Οκτ 2014, 22:29 | |
| to batlax ειναι τα λαστιχα που φοραω και ειναι του 2009 και πρεπει να ειναι επανο στην μηχανη περιπου 2 με 2μιση χρονια,πανε για πεταμα μαλλων, | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Κυρ 26 Οκτ 2014, 12:48 | |
| Εγω τα 016 pro δεν τα αλλαζω με τιποτα. Εχω μπει πιστα, γρηγορες βολτες σε εθνικη και σε στροφιλικια και βολτες μεσα στην αθηνα. Αμα γλυστρισει θα γλυστρισει πολυ ελενχομενα και θα ειναι οταν θα εχει φαει τα ψωμια του. Βγαζουν και αρκετα χλμ σε σχεση με αλλα ελαστικα. | |
|
| |
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 27 Οκτ 2014, 11:39 | |
| - ripper έγραψε:
- Εγω τα 016 pro δεν τα αλλαζω με τιποτα. Εχω μπει πιστα, γρηγορες βολτες σε εθνικη και σε στροφιλικια και βολτες μεσα στην αθηνα. Αμα γλυστρισει θα γλυστρισει πολυ ελενχομενα και θα ειναι οταν θα εχει φαει τα ψωμια του. Βγαζουν και αρκετα χλμ σε σχεση με αλλα ελαστικα.
Ίσως επειδή είναι 600ρι Σωτήρη. Τη λες και εσύ? Πάντως αυτό με το ελεγχόμενων γλίστρημα φαίνεται το έχουν όλα τα Bridgestone | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 27 Οκτ 2014, 13:25 | |
| - janis.pegasos έγραψε:
- ripper έγραψε:
- Εγω τα 016 pro δεν τα αλλαζω με τιποτα. Εχω μπει πιστα, γρηγορες βολτες σε εθνικη και σε στροφιλικια και βολτες μεσα στην αθηνα. Αμα γλυστρισει θα γλυστρισει πολυ ελενχομενα και θα ειναι οταν θα εχει φαει τα ψωμια του. Βγαζουν και αρκετα χλμ σε σχεση με αλλα ελαστικα.
Ίσως επειδή είναι 600ρι Σωτήρη.
Τη λες και εσύ?
Πάντως αυτό με το ελεγχόμενων γλίστρημα φαίνεται το έχουν όλα τα Bridgestone Μπορει να ειναι οτι ειναι 600. Μπορει να ειναι ο τροπος οδηγησης μου. Μπορει να ειναι οτι το δικο μου δεν ειναι σουπερ σπορ αλλα σπορ τουρινγκ. Αλλα και ο κουμπαρος μου ο platonas που εχει το 750 του 2010 τα ιδια θα σου πει. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 03 Νοε 2014, 15:57 | |
| Σήμερα ευκαίρησα και έβαλα μπροστά το νέο μου BRIDGESTONE BATTLAX S20 HYPERSPORT EVO. Βόλτα δεν έκανα, αλλά από το συνεργείο μέχρι το σπίτι που πήγα μέσα στην γλιστερή πόλη έπαθα πρώτη φορά ΠΛΑΚΑ από λάστιχο!!!!!! Κάθε φορά που σταματούσα φρενάριζα δυνατά για να δω πως γλιστρά και μη πιστεύοντας αυτό που συμβαίνει συνέχιζα! Πραγματικά δεν έχω δει ξανά λάστιχο να μαγκώνει έτσι στην γλιστερή άσφαλτο της πόλης! Η μηχανή γονάτιζε και το λάστιχο χοροπηδούσε ελαφρώς μπλοκαρισμένο από την πρόσφυση!!! Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς το παραπάνω το έκανα με ελάχιστα χιλιόμετρα λίγο πριν ακινητοποιηθεί η μηχανή Την ίδια δοκιμή την έχω κάνει με όλα τα άλλα λάστιχα που είχα από καινούρια αλλά και μετά. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!!!!! Το πίσω φυσικά (δεν είναι το EVO) γλιστρούσε κανονικά και σύμφωνα με αυτό που θα περίμενε κανείς από γλιστερή άσφαλτο!! Τι να πω δεν ξέρω, αλλά ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ προς το παρόν στο κομμάτι της πόλης τουλάχιστον!!!!!!!!!!! Αυτό είναι το καινούριο EVO... https://www.dropbox.com/s/ectagyj0y82ieeu/2014-10-24%2010.19.21.jpg?dl=0Νομίζω ότι δεν πήγαινε άλλο το παλιό μου με τα 7150 χιλ.!!! https://www.dropbox.com/s/y0x7hwsah6uy5ws/2014-11-03%2011.07.17.jpg?dl=0Και εδώ η κορώνα που έλεγα ότι έγινε πιο επιθετική λόγο της εντονότερης φθοράς στα άκρα. https://www.dropbox.com/s/hiw1huc8e4nsqry/2014-11-03%2011.07.26.jpg?dl=0 | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 03 Νοε 2014, 16:39 | |
| | |
|
| |
XRISTOS K8 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 03 Νοε 2014, 17:48 | |
| σημερα πηγα περιστερα στο περιστερη και μου ειπε dunlop d211 κανονικη βεντουζα και πολη καλλο λαστιχο απο τιμι 310 αμα θημαμε καλα,ειμαστε 3 μηχανακια που θα παμε για λαστιχα αμα θελει καποιος ασ μου πει μηπως μας κανει καλητερη τιμη αμα ειμαστε ποιο πολοι. | |
|
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 17 Σεπ 2015, 20:12 | |
| Καλησπέρεες! Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα...έχω την εξής απορία: Το πίσω λαστιχάκι μου (d211gp racer) ύστερα από 2 trackdays στα Μέγαρα, είναι αρκετά πιο φαγωμένο από την δεξιά του πλευρά σε σημείο που οι ακριανές του αυλακώσεις έχουν χαθεί τελείως. Θα με αφήσουν να μπω σε άλλο ένα trackday με αυτό το λάστιχο; Θα μπορώ να πατήσω σωστά; Να το τουμπάρω; Ή απλά να πάω για αλλάγή; Και μερικές φωτο από το λάστιχο.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 17 Σεπ 2015, 20:29 | |
| αν πας ετσι δεν θα σε αφησουν και εδω που τα λεμε καλα θα κανουν
και να το κανεις τουμπα παλι δεν θα εχει ψωμι απο την αριστερη μερια | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 18 Σεπ 2015, 10:04 | |
| ναι ειναι τελειως σβησμενοι οι δεικτες επρεπε να το τουμπαρεις πριν σβησουν εντελως για να βγαλεις αλλο ενα TD με τουμπα,
με αυτο το λαστιχο δεν θα εμπαινα και να με αφηναν, στο λεω γιατι ειναι κριμα να κανεις ενα μηχανακι κομματια σε καμια γρηγορη αριστερη πχ κ3 κ8 και να εχεις 2-3.000 ζημια απο ενα λαστιχο που κανει 180ε | |
|
| |
christos_drifter Adv. gixxer
Όνομα: : Χρήστος Τόπος : 5-ELH Αριθμός μηνυμάτων : 474 Αγωνιζόμενος : Πεντέλη ΤΤ, που αλλού χαχαχα Hμερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
| |
| |
zed660 Hero gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : εδώ Ηλικία : 32 Αριθμός μηνυμάτων : 1497 Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Σαβ 19 Σεπ 2015, 19:46 | |
| Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Λογικά Δευτέρα πάω για καινούριο λαστιχάκι (ήδη έχω συνεννοηθεί) και ίσως Κυριακή Μέγαρα. | |
|
| |
Antonios_gsxr Full gixxer
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 05 Ιουλ 2017, 19:45 | |
| Χαιρετώ την gixxerομάδα!
Αύριο ο 1ος μου ξάδερφος θα αγοράσει μία cbr 600rr 2009 και θέλει να παραγγείλει καινούρια ελαστικά.
Η χρήση θα είναι καθαρά βόλτες στον δρόμο και όχι πίστα και ξεκάθαρα είναι αρχάριος, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στους 2 τροχούς, οπότε το ελαστικό δεν θα πιεστεί ιδιαίτερα, ειδικά σε στροφές.
Θα είναι καλή επιλογή πιστεύετε τα dunlop qualifier 2 (στα 250 ευρώ περασμένα τα βρίσκουμε) και τα dunlop sports smart 2 (γύρω στα 300 περασμένα και αυτά).
Από τα 2 ποια προτείνετε περισσότερο;
Πέρα από αυτές τις επιλογές, τι άλλο θα μπορούσαμε να δούμε, σε αυτή την περιοχή τιμών κοντά; (γύρω στα 300 ευρώ).
| |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Ιουλ 2017, 13:44 | |
| Για δες s20 evo.τα dunlop σε μια μερα χωρις προειδοποιηση να γλυστρανε γαματα.τα εχω βαλει και ρα 2.το μπριτζεστον εβγαλε και χλμ | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Ιουλ 2017, 16:11 | |
| ρε ντοντο πραγματικα ρε φιλε διαβασε τι εχεις γραψει και πες μου εαν καταλαβαινεις τι γραφεις ... το μονο που καταλαβα ρε φιλε ειναι οτι του λες να δει τα s20 evo οκ δεν ειναι κακη επιλογη αντωνη απο τα 2 που ρωτας μαλλον για τα ντανλοπ θα ελεγα να κοιταξεις ΧΩΡΙΣ να τα εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα τα εχω δει σε φιλο που δουλευαν και δεν το πιστευα | |
|
| |
Όνομα: : Αντώνιος Τόπος : Λάρισα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 896 Hμερομηνία εγγραφής : 08/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Ιουλ 2017, 16:55 | |
| - Miou έγραψε:
- ρε ντοντο πραγματικα ρε φιλε
διαβασε τι εχεις γραψει και πες μου εαν καταλαβαινεις τι γραφεις ...
το μονο που καταλαβα ρε φιλε ειναι οτι του λες να δει τα s20 evo οκ δεν ειναι κακη επιλογη
αντωνη απο τα 2 που ρωτας μαλλον για τα ντανλοπ θα ελεγα να κοιταξεις ΧΩΡΙΣ να τα εχω δοκιμασει προσωπικα αλλα τα εχω δει σε φιλο που δουλευαν και δεν το πιστευα Και στις 2 επιλογές από dunlop που έχω αναφέρει παραπάνω λες Αλέξανδρε; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Ιουλ 2017, 17:17 | |
| ναι ρε αντωνη εχεις δικιο σορυ. εγραψα και εγω σαν τον ντοντο ακαταλαβιστικα μιλαω για τα σμαρτ. πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο τα κουαλιφαιερ | |
|
| |
terrorzone Full gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 826 Hμερομηνία εγγραφής : 08/10/2014
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 06 Ιουλ 2017, 22:06 | |
| Ο κυριος αλεξ.ο βιαστικουλης.χαχαχα.εχεις και τα δικια σου αλεξ, ειμαι τρελαμενος αυτο το καιρο. Εννουσα τα κουαλιφαιρ γαματα, αλλα ξαφνικα να πουμε χωρις καποια προηδοποιηση αρχησαν τα γλιστριματα κατι περιεργα.τα s20 evo ειναι και σε προσφορα απο οτι ξερω αυτο το καιρο.τα ευχαριστηθηκα καλυτερα.τωρα οι γνωμες για τα ελαστικα ειναι σα κωλο....πιδες.ολοι εχουν απο μια | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τρι 11 Ιουλ 2017, 00:05 | |
| qualifier 2 σε z750 δε μου αρεσανε, γλυστρανε οταν εισαι στο οριο (βεβαια ισως φταιει και το μηχανακι, αλλα τσπ).
bridgestone s21 παιζουν στα 270-80 πιστευω ειναι vfm επιλογη για μηχανακι που κυκλοφορει στο δρομο και τρεχει λιγακι σε στροφες (πολυ η λιγο δεν εχει σημασια, αντεχουν αρκετα). επισης αν ελεγχει πιεσεις πχ σε εθνικη κτλ, θα βγαζουν αρκετα χλμ.
michelinakias ειμαι, αλλα σκεφτομαι να τα βαλω στην επομενη αλλαγη γιατι διαβαζω πολυ καλα λογια απο πολλους που τα εχουν βαλει σε διαφορετικα μηχανακια (ss, sport touring, naked...) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 24 Ιουλ 2017, 19:15 | |
| Παιδιά θα ήθελα τις προτάσεις σας, επειδή michelin δεν έχω βάλει ποτέ και δεν έχω ιδέα από τα ελαστικά της.
Φίλος ο οποίος πίνει νερό στο όνομα τους θέλει να βάλει ότι πιο μαλακό έχει η michelin, για χρήση στον δρόμο. Καθόλου πίστα. Το κόστος δεν τον ενδιαφέρει.
Σε ποια λάστιχα της michelin να του πω να στραφεί; | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 24 Ιουλ 2017, 23:11 | |
| @Antonios_gsxr
power cup evo η power supersport evo αν δε παει πιστα μαλλον το supersport, το αλλο ειναι γομα, στο δρομο θα το φαει σε 3κ χλμ. | |
|
| |
hardworker Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 34 Hμερομηνία εγγραφής : 24/02/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 26 Ιουλ 2017, 20:27 | |
| ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟ ΜΟΥ Κ7.ΠΑΡΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΒΑΖΑ DUNLOP ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ CONTINENTAL ATTACK 3.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ .ΖΕΣΤΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΘΟΡΆ ... | |
|
| |
| Αλλαγή ελαστικών | |
|