| Αλλαγή ελαστικών | |
|
+22zed660 ripper nasosgsxr Opeth janis.pegasos XRISTOS K8 breakdancer panikas giannisp topetwrx opoulian noodles varypiniths k8 600 kk Chrisk6 krosfala Zuki Miou cpantelo Mechanictp busa respect dimmoy 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 12 Μαρ 2014, 17:13 | |
| Καταρχην σπυρο καλα κανεις και τα λες και δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου , δικιο εχεις.
Το οτι ειχαμε τα ιδια πραγματικα χλμ στις σερρες (που σιγουρα εσυ , οντας πιο γρηγορος , κραταγες παραπανω λιγο το γκαζι απο εμενα που το εκλεινα στα 150 μετρα ) ενω εισαι 4 δοντια πιο κοντος και ας εισαι +30 κιλα θα σου λεει κατι για το μοτερ (που προσεξε τοτε δεν φοραγα λαιμους,χωνια και ειχα αλλου ρυθμιζμενους τους εκκεντροφορους).
Επισης για τα d212 ολα ειναι gp απλα εγω φοραω τα γαλλικα που δεν ειναι γομες. Το αντιστοιχο του gpracer σε d212 δηλαδη, και μαλιστα βαζω hard πισω. Με τα gp που εβαλα μια φορα στα μεγαρα εκανα και 1:03.2 (0.3 ευκολα κατω απο τα γαλλικα) αλλα το λαστιχο αυτο δεν βγαζει τα χιλιομετρα που βγαζει το γαλλικο και οταν τελειωνει γλυστραει.... Με τα gpracer σιγουρα θα ειναι πιο αργα τωρα για 1,5 πανω δε ξερω ισως εσυ το ξερεις καλυτερα....
Το μεγαλυτερο μου θεμα για να βαλω μικροτερο γραναζι μπροστα ειναι τα κατεβασματα υπο κλιση (που θα μου πεις πως θα το μαθω αυτο με το καιρο) , θα πρεπει να κανω αναποδο το σασμαν (θα το μαθω και αυτο) και καλο θα ηταν να μπει και κανα shifter.... | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 12 Μαρ 2014, 17:59 | |
| το βαρος σε αυτα τα μοτορια παιζει τρομερο ρολο και στα γκαζια αλλα πολυ περισσοτερο στο κρατημα.να φανταστεις πριν μπλεξω με τα γυμναστηρια και ημουν 82 κιλα το μηχανακι περαν οτι ηταν αισθητα πιο γρηγορο με τα ιδια παντα πραγματα στις στροφες δεν κουναγε,τωρα με το παραμικρο (97,5 κιλα)κουναει σαν τρελο.σιγουρα το μηχανακι σου ολοκληρομενο σερρες θα ειναι απολαυση.εγω φρεναρω στα 170 με 180μ α θυμαμαι καλα δεν το ηξερα για τα 212 οτι παιζει τετοια φαση.εαν βγαινει 180 και εχουν αντισοιχη τιμη θα τα δοκιμασω.+1,5sec ειναι τα 211gp (κωδικοι) με τα 211gp racer στις σερρες. και να ειμαστε πιο σωστοι οταν οι χρονοι ειναι απο περιπου 1,25,5 και κατω οχι κατεβηκα στο 30-32 και βουρ για λαστιχα κτλ στις σερρες δεν κατεβαζεις ουτε ανεβαζεις υποκλιση σε βαθμο που να εχεις θεμα αλλα αν το γυρισεις αναποδα σε βοηθαει και καπου αλλου που κανεις δεν το υπολογιζει.στα φρενα διοτι πατας το μαρσπιε με την φτερνα οταν θες να κατεβασεις προς τα κατω με αποτελεσμα να βοηθαει εστω και λιγο στο να μην αποφορτιζεται ο πισω τροχος. τελος ετσι οπως αλλαζεις (γρηγορα)ταχυτητες νομιζα οτι εχεις shifter ναι καλο θα ηταν και εγω θελω αλλα που λεφτα | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 12 Μαρ 2014, 19:07 | |
| Ρε παιδια σορρυ για το σπαμαρισμα στην συζητηση σας... Εβαλα τα d211 gp racer και ο λαστιχα μου ειπε για νορμαλ χρηση 29-28 για γρηγορη οδηγηση και τετοια 25-22(νομιζω) και πιστα ξερω 22-18 περιπου δεν εχω το χαρτι που τα εγραψε μπροστα μου.. Αυτο που με ενδιαφερει για νορμαλ χρηση δεν ειναι πολυ χαμηλες οι πιεσεις? 29Μ-28Π?
Επειδη ξερω ειστε τσακαλια εδω για πειτε μου περιπου τι να χρησιμοποιω για δρομο-καφε-χαλαρη βολτα και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες...
Πιστα δυστιχος δεν εχουμε ακομα καποια εδω στην Αθηνα ευκαιρη μιας και τα μεγαρα και χαλια ειχα ακουσει οτι ειναι και πλεον κλειστη... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 12 Μαρ 2014, 19:36 | |
| Ενδιαφέρουσα κουβέντα, αλλά δεν έχω την εμπειρία για να την παρακολουθήσω στο 100%!! Εγώ το πήρα ήδη και το έχω στην άκρη 190/55 για την χοντρούλα μου και είμαι περίεργος για να δω τις διαφορές σε αίσθηση μέσα στην άνοιξη που θα το βάλω. Δεν νομίζω να με ενοχλήσει το άπλωμα (επειδή θα μακρύνει) στις βόλτες που κάνω. Μου έκαναν εντύπωση τα χιλιόμετρα που βγάζει 750 σε ευθεία, με καλό οδηγό προφανώς, την ώρα που εγώ με την κατά πολύ δυνατότερη χοντρούλα βγάζω τα ίδια ακριβώς με GPS, δηλαδή 237!!!! Με κάνετε και νοιώθω κουλός ρε παλιόπαιδα!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 13 Μαρ 2014, 16:36 | |
| - Mechanictp έγραψε:
- Ρε παιδια σορρυ για το σπαμαρισμα στην συζητηση σας... Εβαλα τα d211 gp racer και ο λαστιχα μου ειπε για νορμαλ χρηση 29-28 για γρηγορη οδηγηση και τετοια 25-22(νομιζω) και πιστα ξερω 22-18 περιπου δεν εχω το χαρτι που τα εγραψε μπροστα μου.. Αυτο που με ενδιαφερει για νορμαλ χρηση δεν ειναι πολυ χαμηλες οι πιεσεις? 29Μ-28Π?
Επειδη ξερω ειστε τσακαλια εδω για πειτε μου περιπου τι να χρησιμοποιω για δρομο-καφε-χαλαρη βολτα και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες...
Πιστα δυστιχος δεν εχουμε ακομα καποια εδω στην Αθηνα ευκαιρη μιας και τα μεγαρα και χαλια ειχα ακουσει οτι ειναι και πλεον κλειστη... τα ντανλοπ εχουν αλλο σκελετο και δουλευουν με αλλες πιεσεις παο αυτες που εχουμε συνηθησει να ακουμε .... απο 25-22 εως 28-27 εισαι κομπλε πιστευω . θα μας πουνε και τα αλλα παιδια που τα εχουν δουλεψει στον δρομο για ιστα οντως πεφτει στο 18 πισω - topetwrx έγραψε:
- Ενδιαφέρουσα κουβέντα, αλλά δεν έχω την εμπειρία για να την παρακολουθήσω στο 100%!!
Εγώ το πήρα ήδη και το έχω στην άκρη 190/55 για την χοντρούλα μου και είμαι περίεργος για να δω τις διαφορές σε αίσθηση μέσα στην άνοιξη που θα το βάλω. Δεν νομίζω να με ενοχλήσει το άπλωμα (επειδή θα μακρύνει) στις βόλτες που κάνω.
Μου έκαναν εντύπωση τα χιλιόμετρα που βγάζει 750 σε ευθεία, με καλό οδηγό προφανώς, την ώρα που εγώ με την κατά πολύ δυνατότερη χοντρούλα βγάζω τα ίδια ακριβώς με GPS, δηλαδή 237!!!! Με κάνετε και νοιώθω κουλός ρε παλιόπαιδα!!!! και να μακρυνει η χοντρη εχει τοση ροπη που δεν θα το καταλαβεις . και ενα το καταλαβεις δεν θα σε ενοχλησιε με την χρηση που κανεις.... | |
|
| |
giannisp Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Στην πλατεια του χωριου Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 201 Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 13 Μαρ 2014, 17:02 | |
| - Mechanictp έγραψε:
- Ρε παιδια σορρυ για το σπαμαρισμα στην συζητηση σας... Εβαλα τα d211 gp racer και ο λαστιχα μου ειπε για νορμαλ χρηση 29-28 για γρηγορη οδηγηση και τετοια 25-22(νομιζω) και πιστα ξερω 22-18 περιπου δεν εχω το χαρτι που τα εγραψε μπροστα μου.. Αυτο που με ενδιαφερει για νορμαλ χρηση δεν ειναι πολυ χαμηλες οι πιεσεις? 29Μ-28Π?
Πιστα δυστιχος δεν εχουμε ακομα καποια εδω στην Αθηνα ευκαιρη μιας και τα μεγαρα και χαλια ειχα ακουσει οτι ειναι και πλεον κλειστη... Και εγω τα ιδια λαστιχα με εσενα φοραω και ναι οι τιμες που σου εδωσε, αυτες ειναι για δρομο.. Θυμαμαι και εγω την εκπληξη οταν μου τις ειπε ο Ψυχογιος που τα ειχα βαλει. Πιστα θυμαμαι εβαζα 18-19 πισω... | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 13 Μαρ 2014, 20:04 | |
| - giannisp έγραψε:
- Mechanictp έγραψε:
Πιστα δυστιχος δεν εχουμε ακομα καποια εδω στην Αθηνα ευκαιρη μιας και τα μεγαρα και χαλια ειχα ακουσει οτι ειναι και πλεον κλειστη... Και εγω τα ιδια λαστιχα με εσενα φοραω και ναι οι τιμες που σου εδωσε, αυτες ειναι για δρομο.. Θυμαμαι και εγω την εκπληξη οταν μου τις ειπε ο Ψυχογιος που τα ειχα βαλει. Πιστα θυμαμαι εβαζα 18-19 πισω... Τόσο μεγάλη διαφορα όμως να έχει, εβαλα σήμερα τα rosso corsa για δρόμο μου είπε 36 μονός και 38 διπλός..... τα διπλάσια με τα 211.... τι σκελετός είναι αυτός;;;;;;; | |
|
| |
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 13 Μαρ 2014, 20:16 | |
| Απο την πιεση της πιστας ειναι διπλασια οχι την δρομισια.. Δρομισια μου ειπε 28 πισω αλλα ειναι πολυ λιγο ρε γαμωτο και το βλεπω να εξαερονεται το medium... Μαλλον θα παω γυρω στο 34-36 πισω και αν κοπαναει θα το ριξω λιγο | |
|
| |
cpantelo Adv. gixxer
Όνομα: : Κωστας Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 597 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 10:19 | |
| @mechanictp Αποστόλη 28 πισω ειναι πολυ σωστο για το δρομο. Μη μπερδευεις τα dunlop με αλλα λαστιχα εχουν πολυ σκληρο σκελετο και μπορουν να δουλευουν με πολυ χαμηλοτερες πιεσεις. Το 34 / 36 ειναι υπερβολικο! @topetwrx Aποστολε πολυ λογικο να εχουμε τα ιδια χιλιομετρα οταν εσυ βγαινεις πιο αργα στην ευθεια και αφηνεις το γκαζι πολυ νωριτερα για τα φρενα! Επίσης σιγουρα μια πολυ βαρια μηχανη σαν το hayabusa δεν θα εχει καθολου την ιδια εμπιστοσυνη που προσφερει το σημαντικα ελαφρυτερο 750 στα φρενα να βουτηξεις με την ιδια φορα τελευταια στιγμη.... @opoulian Σπυρο ολες οι αλλαγες ειναι καρφωτες γι'αυτο νομιζες πως φοραω shifter | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 12:14 | |
| τα ντανλοπ εχουν αλλη τεχνολογια στον σκελετο και δουλευουν σε αλλες πιεσεις ... τα ροσο κορσα εκει δουλευουν ... 36-38 πισω | |
|
| |
panikas Normal gixxer
Τόπος : Αθηνα Αριθμός μηνυμάτων : 323 Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 12:31 | |
| Αποστολή εγώ δοκιμάζω 33-31 και 32-30 Καλες μου φαίνονται μέχρι τωρα Στο μέλλον θα δοκιμάσω και κάνα 30-28 να δω τι παίζει
| |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 15:52 | |
| - panikas έγραψε:
- Αποστολή εγώ δοκιμάζω 33-31 και 32-30
Καλες μου φαίνονται μέχρι τωρα Στο μέλλον θα δοκιμάσω και κάνα 30-28 να δω τι παίζει
σε τι λαστιχο ρε τακη?? στον δρομο ?? 28 πιεση πισω?? | |
|
| |
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 16:23 | |
| Επειδη βλεπω λετε για πιεσεις ελαστικων. Για χρηση δρομου-βολτας η suzuki δινει 36 μπροστα 42 πισω.
Ισχυει? Ναι ή Οχι? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 16:36 | |
| εξαρταται απο το λαστιχο που εχεις αλλα γενικα οχι δεν ισχυει . αμα βαλεις 42 πισω δεν θα βρεις προσφυση σε κανεναν ελληνικο δρομο ποτε και πουθενα ... μιλαω για gsxr 1000 οι χοντρες δουλευουν με αλλες πιεσεις ... | |
|
| |
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 16:38 | |
| ωραια Miou. Τι προτεινεις τοτε για gsxr 1000 σε λογικα πλαισια? Μπρος Πισω.
Ποιες ειναι οι χοντρες? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 16:41 | |
| σε τι λαστιχα? οι χοντρες ειναι οι χοντρες (τα μπουσα βρε παιδι) εχει καμια σχεση ο κωλος απο το μπουσα με του κ5 σου?? | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 14 Μαρ 2014, 17:44 | |
| Μα τον τουτατη !!!!!!!! μην ξανακουσω κανεναν να λεει τις χοντρες ...... χοντρες ........ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣ (απλα εχουν φαει λιγο περισσοτερο το φαγακι τους .....) ακου εκει χοντρες !!!!!!!!!
Στο θεμα τωρα , για μπουσα ..... το 42/42 που προτεινει η εταιρεια απλα ειναι ακυρο!!!!!!!!! (εκτος και αν καποιος θελει να βαλει ενα εντελως τουρισταδικο λαστιχο να φορτωσει τριβαλιτσα δικαβαλα κλπ και να γυρισει ολη την ευρωπη ...........
rosso corsa (που το εχω φορεσει και ηταν πολυ καλο) 35/36 μπροστα , 36/38 πισω για χρηση δρομου (33/31 πιστα) εκει τα βολευτικα εγω τουλαχιστον ...
gp racer: καλα απο κρατημα ειναι απλα αλλου , πιεσεις: 31 μπροστα , 29/30 πισω για χρηση δρομου ... και ΟΧΙ δεν τρωγεται και αντεχει τα αντερα του !!!!!!!!! αν δεν τα φορουσα δεν θα το πιστευα με τιποτα!!!!!!!!!!!!! , πιστα 29 μπροστα 25 πισω (δεν προλαβα να κανω αρκετα track day για να δοκιμασω να κατεβω κιαλλο)
Παντως ενα ταξιδι που εκανα ναυπακτο δικαβαλος και τολμησα να τους βαλω 38/40 (για να μην τα φαω ...και καλα...) απλα κοντεψαν να μου κοψουν το σασι στη μεση και στην κορινθο εκανα δεξια και φφφσσσσσσσ 31/30 .... και μετα .... σαιτα το εργαλειο !!!!
και για να προλαβω καποιον που πιθανα θα ρωτησει, τα δυο παραπανω λαστιχα θεωρω οτι ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια , το gp racer σαφως εχει καλυτερο κρατημα , το κουφο της υποθεσης ομως ειναι οτι ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και ΔΕΝ πεφτει η αποδοση του οσο περναει ο καιρος , ενω εγω προσωπικα αν και δεν ταλαιπορω τα λαστιχα (παντιλικια burn out κτλ) στις βολτες οδηγαω εξαιρετικα σβελτα (γερα φρενα ταχυτατες εξοδοι κτλ) χτυπαω και 300αρες κανω και δικαβαλα και γενικως του δινω και καταλαβαινει ...
αυτα απο εμενα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Κυρ 23 Μαρ 2014, 18:09 | |
| - Miou έγραψε:
- εξαρταται απο το λαστιχο που εχεις αλλα γενικα οχι δεν ισχυει . αμα βαλεις 42 πισω δεν θα βρεις προσφυση σε κανεναν ελληνικο δρομο ποτε και πουθενα ...
μιλαω για gsxr 1000 οι χοντρες δουλευουν με αλλες πιεσεις ... Miou με "μικρη" καθυστερηση φοραω Pirelli Dragon SuperCorsa Pro 190/55 ZR 17 πισω 120/70 ZR17 μπροστα. Οποτε τι πιεση ελαστικων προτεινεις?Ps: βλεπω υπαρχουν αντιδρασεις που τις λες χοντρες. μηπως να το αλλαξεις σε παχουλες!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την breakdancer στις Κυρ 23 Μαρ 2014, 22:42, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Κυρ 23 Μαρ 2014, 22:41 | |
| μεγαλη κουβεντα το θεμα λαστιχα και ολοι εχουμε διαφορετικη γνωμη.
τωρα εχω τα pirelli diablo rosso corsa, τα οποια δε με προδοσανε ποτε αλλα ειναι λιγακι ακριβα. λεω να βαλω michelin pilot power 3 (300 ευρω). θα με καλυψουν γενικα? δεν κανω παντες καθολου, απλα θελω να μη γλυστραει στις στροφες και να βγαλουν 9.000-10.000 χλμ. | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Κυρ 23 Μαρ 2014, 23:35 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- μεγαλη κουβεντα το θεμα λαστιχα και ολοι εχουμε διαφορετικη γνωμη.
τωρα εχω τα pirelli diablo rosso corsa, τα οποια δε με προδοσανε ποτε αλλα ειναι λιγακι ακριβα. λεω να βαλω michelin pilot power 3 (300 ευρω). θα με καλυψουν γενικα? δεν κανω παντες καθολου, απλα θελω να μη γλυστραει στις στροφες και να βγαλουν 9.000-10.000 χλμ. Έβαλα πριν μια βδομάδα τα pirelli diablo rosso corsa, 310 από τον ψυχογιό και δεν νομίζω πως θα τα άλλαζα με michelin πολύ καλό λάστιχο για δρόμο και βγάζει 10000 χιλιόμετρα άνετα χωρις καψίματα, το προηγούμενο μου ζευγάρι που ήταν τα ίδια είχε 9500 και τα άλλαξα ενώ είχαν ακόμη πέλμα αλλά είχαν σκληρύνει λόγω χρόνου | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 24 Μαρ 2014, 13:27 | |
| - breakdancer έγραψε:
- Miou έγραψε:
- εξαρταται απο το λαστιχο που εχεις αλλα γενικα οχι δεν ισχυει . αμα βαλεις 42 πισω δεν θα βρεις προσφυση σε κανεναν ελληνικο δρομο ποτε και πουθενα ...
μιλαω για gsxr 1000 οι χοντρες δουλευουν με αλλες πιεσεις ... Miou με "μικρη" καθυστερηση
φοραω
Pirelli Dragon SuperCorsa Pro 190/55 ZR 17 πισω 120/70 ZR17 μπροστα.
Οποτε τι πιεση ελαστικων προτεινεις?
Ps: βλεπω υπαρχουν αντιδρασεις που τις λες χοντρες. μηπως να το αλλαξεις σε παχουλες! δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου αυτα τα λαστιχα (pro) ... στην ουσια ειναι η εντουρανς εκδοση των sc1-2 . λιγο πιο σκληρη γομμα δλδ για να βγαζει περισσοτερα χλμ . νομιζω οτι δεν εχουν διαφορα στον σκελετο . χωρις λοιπον να τα εχω δοκιμασει θα ελεγα οτι θα εβαζα τις ιδιες πιεσεις με τα sc για τον δρομο ... 33-34-35 μπροστα και 36-37-38 το πισω | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 24 Μαρ 2014, 13:56 | |
| | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 24 Μαρ 2014, 14:20 | |
| | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Δευ 24 Μαρ 2014, 14:36 | |
| 320-330 μου ειχε πει ο αντρεας πριν κανα 2 εβδομαδες με 190/55 οποτε λογικο ειναι σε εσενα με 180 να σου ειπε 310 | |
|
| |
noodles Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 26 Μαρ 2014, 19:08 | |
| τελικα θα βαλω τα michelin pilot power 3 στα 300 ευρω. | |
|
| |
| Αλλαγή ελαστικών | |
|