Greek GSX-R forum
Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Poll_l10Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Poll_c10Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Poll_r10 
JIMK7
Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Poll_l10Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Poll_c10Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Αλλαγή ελαστικών

Πήγαινε κάτω 
+22
zed660
ripper
nasosgsxr
Opeth
janis.pegasos
XRISTOS K8
breakdancer
panikas
giannisp
topetwrx
opoulian
noodles
varypiniths
k8 600 kk
Chrisk6
krosfala
Zuki
Miou
cpantelo
Mechanictp
busa respect
dimmoy
26 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 17:13

Καταρχην σπυρο καλα κανεις και τα λες και δεν διαφωνω πουθενα μαζι σου , δικιο εχεις.

Το οτι ειχαμε τα ιδια πραγματικα χλμ στις σερρες (που σιγουρα εσυ , οντας πιο γρηγορος , κραταγες παραπανω λιγο το γκαζι απο εμενα που το εκλεινα στα 150 μετρα ) ενω εισαι 4 δοντια πιο κοντος και ας εισαι +30 κιλα θα σου λεει κατι για το μοτερ (που προσεξε τοτε δεν φοραγα λαιμους,χωνια και ειχα αλλου ρυθμιζμενους τους εκκεντροφορους).

Επισης για τα d212 ολα ειναι gp απλα εγω φοραω τα γαλλικα που δεν ειναι γομες. Το αντιστοιχο του gpracer σε d212 δηλαδη, και μαλιστα βαζω hard πισω. Με τα gp που εβαλα μια φορα στα μεγαρα εκανα και 1:03.2 (0.3 ευκολα κατω απο τα γαλλικα) αλλα το λαστιχο αυτο δεν βγαζει τα χιλιομετρα που βγαζει το γαλλικο και οταν τελειωνει γλυστραει.... Με τα gpracer σιγουρα θα ειναι πιο αργα τωρα για 1,5 πανω δε ξερω ισως εσυ το ξερεις καλυτερα....

Το μεγαλυτερο μου θεμα για να βαλω μικροτερο γραναζι μπροστα ειναι τα κατεβασματα υπο κλιση (που θα μου πεις πως θα το μαθω αυτο με το καιρο) , θα πρεπει να κανω αναποδο το σασμαν (θα το μαθω και αυτο) και καλο θα ηταν να μπει και κανα shifter....
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
opoulian
Normal gixxer
Normal gixxer
opoulian

Άντρας Όνομα: : Spyros
Τόπος : athens
Αριθμός μηνυμάτων : 237
Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 17:59

το βαρος σε αυτα τα μοτορια παιζει τρομερο ρολο και στα γκαζια αλλα πολυ περισσοτερο στο κρατημα.να φανταστεις πριν μπλεξω με τα γυμναστηρια και ημουν 82 κιλα το μηχανακι περαν οτι ηταν αισθητα πιο γρηγορο με τα ιδια παντα πραγματα στις στροφες δεν κουναγε,τωρα με το παραμικρο (97,5 κιλα)κουναει σαν τρελο.σιγουρα το μηχανακι σου ολοκληρομενο σερρες θα ειναι απολαυση.εγω φρεναρω στα 170 με 180μ α θυμαμαι καλα

δεν το ηξερα για τα 212 οτι παιζει τετοια φαση.εαν βγαινει 180 και εχουν αντισοιχη τιμη θα τα δοκιμασω.+1,5sec ειναι τα 211gp (κωδικοι) με τα 211gp racer στις σερρες.
και να ειμαστε πιο σωστοι οταν οι χρονοι ειναι απο περιπου 1,25,5 και κατω οχι κατεβηκα στο 30-32 και βουρ για λαστιχα κτλ

στις σερρες δεν κατεβαζεις ουτε ανεβαζεις υποκλιση σε βαθμο που να εχεις θεμα αλλα αν το γυρισεις αναποδα σε βοηθαει και καπου αλλου που κανεις δεν το υπολογιζει.στα φρενα διοτι πατας το μαρσπιε με την φτερνα οταν θες να κατεβασεις προς τα κατω με αποτελεσμα να βοηθαει εστω και λιγο στο να μην αποφορτιζεται ο πισω τροχος.

τελος ετσι οπως αλλαζεις (γρηγορα)ταχυτητες νομιζα οτι εχεις shifter  Very Happy  ναι καλο θα ηταν και εγω θελω αλλα που λεφτα  pale 
Mechanictp
Jr.gixxer
Mechanictp

Άντρας Όνομα: : Αποστολης
Τόπος : Ανατολικη Αττικη
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 19:07

Ρε παιδια σορρυ για το σπαμαρισμα στην συζητηση σας... Εβαλα τα d211 gp racer και ο λαστιχα μου ειπε για νορμαλ χρηση 29-28 για γρηγορη οδηγηση και τετοια 25-22(νομιζω) και πιστα ξερω 22-18 περιπου δεν εχω το χαρτι που τα εγραψε μπροστα μου.. Αυτο που με ενδιαφερει για νορμαλ χρηση δεν ειναι πολυ χαμηλες οι πιεσεις? 29Μ-28Π? 

Επειδη ξερω ειστε τσακαλια εδω για πειτε μου περιπου τι να χρησιμοποιω για δρομο-καφε-χαλαρη βολτα και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες...

Πιστα δυστιχος δεν εχουμε ακομα καποια εδω στην Αθηνα ευκαιρη μιας και τα μεγαρα και χαλια ειχα ακουσει οτι ειναι και πλεον κλειστη...
topetwrx
Adv. gixxer
Adv. gixxer
topetwrx

Άντρας Όνομα: : Απόστολος
Τόπος : Κοζάνη
Αριθμός μηνυμάτων : 791
Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου....
Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΤετ 12 Μαρ 2014, 19:36

Ενδιαφέρουσα κουβέντα, αλλά δεν έχω την εμπειρία για να την παρακολουθήσω στο 100%!!

Εγώ το πήρα ήδη και το έχω στην άκρη 190/55 για την χοντρούλα μου και είμαι περίεργος για να δω τις διαφορές σε αίσθηση μέσα στην άνοιξη που θα το βάλω. Δεν νομίζω να με ενοχλήσει το άπλωμα (επειδή θα μακρύνει) στις βόλτες που κάνω.

Μου έκαναν εντύπωση τα χιλιόμετρα που βγάζει 750 σε ευθεία, με καλό οδηγό προφανώς, την ώρα που εγώ με την κατά πολύ δυνατότερη χοντρούλα βγάζω τα ίδια ακριβώς με GPS, δηλαδή 237!!!! Με κάνετε και νοιώθω κουλός ρε παλιόπαιδα!!!! Embarassed
http://www.scooby.gr
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 13 Μαρ 2014, 16:36

Mechanictp έγραψε:
Ρε παιδια σορρυ για το σπαμαρισμα στην συζητηση σας... Εβαλα τα d211 gp racer και ο λαστιχα μου ειπε για νορμαλ χρηση 29-28 για γρηγορη οδηγηση και τετοια 25-22(νομιζω) και πιστα ξερω 22-18 περιπου δεν εχω το χαρτι που τα εγραψε μπροστα μου.. Αυτο που με ενδιαφερει για νορμαλ χρηση δεν ειναι πολυ χαμηλες οι πιεσεις? 29Μ-28Π? 

Επειδη ξερω ειστε τσακαλια εδω για πειτε μου περιπου τι να χρησιμοποιω για δρομο-καφε-χαλαρη βολτα και για γρηγορη οδηγηση σε στροφες...

Πιστα δυστιχος δεν εχουμε ακομα καποια εδω στην Αθηνα ευκαιρη μιας και τα μεγαρα και χαλια ειχα ακουσει οτι ειναι και πλεον κλειστη...

τα ντανλοπ εχουν αλλο σκελετο και δουλευουν με αλλες πιεσεις παο αυτες που εχουμε συνηθησει να ακουμε ....
απο 25-22 εως 28-27 εισαι κομπλε πιστευω . θα μας πουνε και τα αλλα παιδια που τα εχουν δουλεψει στον δρομο
για ιστα οντως πεφτει στο 18 πισω

topetwrx έγραψε:
Ενδιαφέρουσα κουβέντα, αλλά δεν έχω την εμπειρία για να την παρακολουθήσω στο 100%!!

Εγώ το πήρα ήδη και το έχω στην άκρη 190/55 για την χοντρούλα μου και είμαι περίεργος για να δω τις διαφορές σε αίσθηση μέσα στην άνοιξη που θα το βάλω. Δεν νομίζω να με ενοχλήσει το άπλωμα (επειδή θα μακρύνει) στις βόλτες που κάνω.

Μου έκαναν εντύπωση τα χιλιόμετρα που βγάζει 750 σε ευθεία, με καλό οδηγό προφανώς, την ώρα που εγώ με την κατά πολύ δυνατότερη χοντρούλα βγάζω τα ίδια ακριβώς με GPS, δηλαδή 237!!!! Με κάνετε και νοιώθω κουλός ρε παλιόπαιδα!!!! Embarassed

και να μακρυνει η χοντρη εχει τοση ροπη που δεν θα το καταλαβεις . και ενα το καταλαβεις δεν θα σε ενοχλησιε με την χρηση που κανεις....
giannisp
Normal gixxer
Normal gixxer
giannisp

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Τόπος : Στην πλατεια του χωριου
Αριθμός μηνυμάτων : 201
Αγωνιζόμενος : Για το μεροκάματο
Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 13 Μαρ 2014, 17:02

Mechanictp έγραψε:

Και εγω τα ιδια λαστιχα με εσενα φοραω και ναι οι τιμες που σου εδωσε, αυτες ειναι για δρομο.. Θυμαμαι και εγω την εκπληξη οταν μου τις ειπε ο Ψυχογιος που τα ειχα βαλει. Πιστα θυμαμαι εβαζα 18-19 πισω...
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

Άντρας Όνομα: : Δημητρης
Τόπος : χαλκιδα
Αριθμός μηνυμάτων : 153
Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια.....
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 13 Μαρ 2014, 20:04

giannisp έγραψε:
Mechanictp έγραψε:

Και εγω τα ιδια λαστιχα με εσενα φοραω και ναι οι τιμες που σου εδωσε, αυτες ειναι για δρομο.. Θυμαμαι και εγω την εκπληξη οταν μου τις ειπε ο Ψυχογιος που τα ειχα βαλει. Πιστα θυμαμαι εβαζα 18-19 πισω...

Τόσο μεγάλη διαφορα όμως να έχει, εβαλα σήμερα τα rosso corsa για δρόμο μου είπε 36 μονός και 38 διπλός..... τα διπλάσια με τα 211.... τι σκελετός είναι αυτός;;;;;;;
Mechanictp
Jr.gixxer
Mechanictp

Άντρας Όνομα: : Αποστολης
Τόπος : Ανατολικη Αττικη
Αριθμός μηνυμάτων : 45
Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠεμ 13 Μαρ 2014, 20:16

Απο την πιεση της πιστας ειναι διπλασια οχι την δρομισια.. Δρομισια μου ειπε 28 πισω αλλα ειναι πολυ λιγο ρε γαμωτο και το βλεπω να εξαερονεται το medium... Μαλλον θα παω γυρω στο 34-36 πισω και αν κοπαναει θα το ριξω λιγο
cpantelo
Adv. gixxer
Adv. gixxer
cpantelo

Άντρας Όνομα: : Κωστας
Αριθμός μηνυμάτων : 597
Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 10:19

@mechanictp

Αποστόλη 28 πισω ειναι πολυ σωστο για το δρομο. Μη μπερδευεις τα dunlop με αλλα λαστιχα εχουν πολυ σκληρο σκελετο και μπορουν να δουλευουν με πολυ χαμηλοτερες πιεσεις. Το 34 / 36 ειναι υπερβολικο!

@topetwrx

Aποστολε πολυ λογικο να εχουμε τα ιδια χιλιομετρα οταν εσυ βγαινεις πιο αργα στην ευθεια και αφηνεις το γκαζι πολυ νωριτερα για τα φρενα! Επίσης σιγουρα μια πολυ βαρια μηχανη σαν το hayabusa δεν θα εχει καθολου την ιδια εμπιστοσυνη που προσφερει το σημαντικα ελαφρυτερο 750 στα φρενα να βουτηξεις με την ιδια φορα τελευταια στιγμη....

@opoulian

Σπυρο ολες οι αλλαγες ειναι καρφωτες γι'αυτο νομιζες πως φοραω shifter  Wink 
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 12:14

τα ντανλοπ εχουν αλλη τεχνολογια στον σκελετο και δουλευουν σε αλλες πιεσεις ...
τα ροσο κορσα εκει δουλευουν ... 36-38 πισω
panikas
Normal gixxer
Normal gixxer
panikas

Άντρας Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 323
Αγωνιζόμενος : εναντια σε οτι με φοβιζει
Hμερομηνία εγγραφής : 09/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 12:31

Αποστολή εγώ δοκιμάζω 33-31 και 32-30
Καλες μου φαίνονται μέχρι τωρα
Στο μέλλον θα δοκιμάσω και κάνα 30-28 να δω τι παίζει
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 15:52

panikas έγραψε:
Αποστολή εγώ δοκιμάζω 33-31 και 32-30
Καλες μου φαίνονται μέχρι τωρα
Στο μέλλον θα δοκιμάσω και κάνα 30-28 να δω τι παίζει

σε τι λαστιχο ρε τακη?? στον δρομο ?? 28 πιεση πισω??  
breakdancer
Normal gixxer
Normal gixxer
breakdancer

Άντρας Όνομα: : Γιωργος
Αριθμός μηνυμάτων : 61
Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 16:23

Επειδη βλεπω λετε για πιεσεις ελαστικων.
Για χρηση δρομου-βολτας η suzuki δινει 36 μπροστα 42 πισω.

Ισχυει?
Ναι ή Οχι?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 16:36

εξαρταται απο το λαστιχο που εχεις αλλα γενικα οχι δεν ισχυει . αμα βαλεις 42 πισω δεν θα βρεις προσφυση σε κανεναν ελληνικο δρομο ποτε και πουθενα ...
μιλαω για gsxr 1000 οι χοντρες δουλευουν με αλλες πιεσεις ...
breakdancer
Normal gixxer
Normal gixxer
breakdancer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 16:38

ωραια Miou.
Τι προτεινεις τοτε για gsxr 1000 σε λογικα πλαισια?
Μπρος Πισω.

Ποιες ειναι οι χοντρες?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 16:41

σε τι λαστιχα?
οι χοντρες ειναι οι χοντρες (τα μπουσα βρε παιδι) εχει καμια σχεση ο κωλος απο το μπουσα με του κ5 σου??  fafoutis 
busa respect
Adv. gixxer
Adv. gixxer
busa respect

Άντρας Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 667
Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ)
Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΠαρ 14 Μαρ 2014, 17:44

Μα τον τουτατη !!!!!!!! μην ξανακουσω κανεναν να λεει τις χοντρες ...... χοντρες ........ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣΣΣΣΣΣ (απλα εχουν φαει λιγο περισσοτερο το φαγακι τους .....) ακου εκει χοντρες !!!!!!!!!

Στο θεμα τωρα , για μπουσα ..... το 42/42 που προτεινει η εταιρεια απλα ειναι ακυρο!!!!!!!!! (εκτος και αν καποιος θελει να βαλει ενα εντελως τουρισταδικο λαστιχο να φορτωσει τριβαλιτσα δικαβαλα κλπ και να γυρισει ολη την ευρωπη ...........

rosso corsa (που το εχω φορεσει και ηταν πολυ καλο) 35/36 μπροστα , 36/38 πισω για χρηση δρομου (33/31 πιστα) εκει τα βολευτικα εγω τουλαχιστον ...

gp racer: καλα απο κρατημα ειναι απλα αλλου , πιεσεις: 31 μπροστα , 29/30 πισω για χρηση δρομου ... και ΟΧΙ δεν τρωγεται και αντεχει τα αντερα του !!!!!!!!! αν δεν τα φορουσα δεν θα το πιστευα με τιποτα!!!!!!!!!!!!! , πιστα 29 μπροστα 25 πισω (δεν προλαβα να κανω αρκετα track day για να δοκιμασω να κατεβω κιαλλο)

Παντως ενα ταξιδι που εκανα ναυπακτο δικαβαλος και τολμησα να τους βαλω 38/40 (για να μην τα φαω ...και καλα...) απλα κοντεψαν να μου κοψουν το σασι στη μεση και στην κορινθο εκανα δεξια και φφφσσσσσσσ 31/30 .... και μετα .... σαιτα το εργαλειο !!!!

και για να προλαβω καποιον που πιθανα θα ρωτησει, τα δυο παραπανω λαστιχα θεωρω οτι ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια , το gp racer σαφως εχει καλυτερο κρατημα , το κουφο της υποθεσης ομως ειναι οτι ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και ΔΕΝ πεφτει η αποδοση του οσο περναει ο καιρος , ενω εγω προσωπικα αν και δεν ταλαιπορω τα λαστιχα (παντιλικια burn out κτλ) στις βολτες οδηγαω εξαιρετικα σβελτα (γερα φρενα ταχυτατες εξοδοι κτλ) χτυπαω και 300αρες κανω και δικαβαλα και γενικως του δινω και καταλαβαινει ...

αυτα απο εμενα.
breakdancer
Normal gixxer
Normal gixxer
breakdancer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 23 Μαρ 2014, 18:09

Miou έγραψε:
εξαρταται απο το λαστιχο που εχεις αλλα γενικα οχι δεν ισχυει . αμα βαλεις 42 πισω δεν θα βρεις προσφυση σε κανεναν ελληνικο δρομο ποτε και πουθενα ...

Miou με "μικρη" καθυστερηση

φοραω

Pirelli Dragon SuperCorsa Pro
190/55 ZR 17 πισω
120/70 ZR17 μπροστα.

Οποτε τι πιεση ελαστικων προτεινεις?

Ps: βλεπω υπαρχουν αντιδρασεις που τις λες χοντρες. μηπως να το αλλαξεις σε παχουλες!  tongue

Έχει επεξεργασθεί από τον/την breakdancer στις Κυρ 23 Μαρ 2014, 22:42, 2 φορές συνολικά
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

Άντρας Όνομα: : Βαγγέλης
Τόπος : Καρδίτσα
Αριθμός μηνυμάτων : 1424
Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 23 Μαρ 2014, 22:41

μεγαλη κουβεντα το θεμα λαστιχα και ολοι εχουμε διαφορετικη γνωμη.

τωρα εχω τα pirelli diablo rosso corsa, τα οποια δε με προδοσανε ποτε αλλα ειναι λιγακι ακριβα.
λεω να βαλω michelin pilot power 3 (300 ευρω). θα με καλυψουν γενικα? δεν κανω παντες καθολου,
απλα θελω να μη γλυστραει στις στροφες και να βγαλουν 9.000-10.000 χλμ.
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΚυρ 23 Μαρ 2014, 23:35

vaggelisK8600 έγραψε:
μεγαλη κουβεντα το θεμα λαστιχα και ολοι εχουμε διαφορετικη γνωμη.

τωρα εχω τα pirelli diablo rosso corsa, τα οποια δε με προδοσανε ποτε αλλα ειναι λιγακι ακριβα.
λεω να βαλω michelin pilot power 3 (300 ευρω). θα με καλυψουν γενικα? δεν κανω παντες καθολου,
απλα θελω να μη γλυστραει στις στροφες και να βγαλουν 9.000-10.000 χλμ.

Έβαλα πριν μια βδομάδα τα pirelli diablo rosso corsa, 310 από τον ψυχογιό και δεν νομίζω πως θα τα άλλαζα με michelin πολύ καλό λάστιχο για δρόμο και βγάζει 10000 χιλιόμετρα άνετα χωρις καψίματα, το προηγούμενο μου ζευγάρι που ήταν τα ίδια είχε 9500 και τα άλλαξα ενώ είχαν ακόμη πέλμα αλλά είχαν σκληρύνει λόγω χρόνου
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Μαρ 2014, 13:27

breakdancer έγραψε:
Miou έγραψε:

Miou με "μικρη" καθυστερηση

φοραω

Pirelli Dragon SuperCorsa Pro
190/55 ZR 17 πισω
120/70 ZR17 μπροστα.

Οποτε τι πιεση ελαστικων προτεινεις?

Ps: βλεπω υπαρχουν αντιδρασεις που τις λες χοντρες. μηπως να το αλλαξεις σε παχουλες!  tongue

δεν τα εχω δοκιμασει ποτε μου αυτα τα λαστιχα (pro) ... στην ουσια ειναι η εντουρανς εκδοση των sc1-2 . λιγο πιο σκληρη γομμα δλδ για να βγαζει περισσοτερα χλμ . νομιζω οτι δεν εχουν διαφορα στον σκελετο .
χωρις λοιπον να τα εχω δοκιμασει θα ελεγα οτι θα εβαζα τις ιδιες πιεσεις με τα sc για τον δρομο ... 33-34-35 μπροστα και 36-37-38 το πισω
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Μαρ 2014, 13:56

dimmoy έγραψε:

Έβαλα πριν μια βδομάδα τα pirelli diablo rosso corsa, 310 από τον ψυχογιό και δεν νομίζω πως θα τα άλλαζα με michelin πολύ καλό λάστιχο για δρόμο και βγάζει 10000 χιλιόμετρα άνετα χωρις καψίματα, το προηγούμενο μου ζευγάρι που ήταν τα ίδια είχε 9500 και τα άλλαξα ενώ είχαν ακόμη πέλμα αλλά είχαν σκληρύνει λόγω χρόνου

τοσο φθηνα? εδω τα βρησκω 350-360 (ιδια τιμη με περισυ. 360 νομιζω ειχα δωσει).
τοσο εχουν και στο e-lastika http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Pirelli-120-70-17-TL-58W-Diablo-Corsa-III-Fr-E-elastika-dromou-Super-Sport-gia-MOTO.429533.html
http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Pirelli-180-55-17-TL-73W-diablo-Rosso-Corsa-0-elastika-dromou-Super-Sport-gia-MOTO.429520.html
τα rosso II ειναι στα 320-330 και τα pilot power 3 στα 300 ευρω.
dimmoy
Normal gixxer
Normal gixxer
dimmoy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Μαρ 2014, 14:20

τοσο φθηνα? εδω τα βρησκω 350-360 (ιδια τιμη με περισυ. 360 νομιζω ειχα δωσει).
τοσο εχουν και στο e-lastika http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Pirelli-120-70-17-TL-58W-Diablo-Corsa-III-Fr-E-elastika-dromou-Super-Sport-gia-MOTO.429533.html
http://www.e-elastika.gr/p.Elastika-Pirelli-180-55-17-TL-73W-diablo-Rosso-Corsa-0-elastika-dromou-Super-Sport-gia-MOTO.429520.html
τα rosso II ειναι στα 320-330 και τα pilot power 3 στα 300 ευρω.[/quote]

Όταν ρώτησα και εγώ στη Χαλκίδα αυτή την τιμή μου δώσανε (360) στον Ψυχογιό 310 τα πιρελι και 290 τα ντανλοπ μας τα άφησε για δύο μηχανές.
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΔευ 24 Μαρ 2014, 14:36

320-330 μου ειχε πει ο αντρεας πριν κανα 2 εβδομαδες με 190/55
οποτε λογικο ειναι σε εσενα με 180 να σου ειπε 310
noodles
Hero gixxer
Hero gixxer
noodles

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών   Αλλαγή ελαστικών - Σελίδα 3 EmptyΤετ 26 Μαρ 2014, 19:08

τελικα θα βαλω τα michelin pilot power 3 στα 300 ευρω.  Smile 

Αλλαγή ελαστικών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 3 από 5Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Αλλαγη ελαστικων!
» Αλλάγη ελαστικών σε cbr 125...
» Λιπος-αλλαγη ελαστικων

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΖΑΝΤΕΣ-ΕΛΑΣΤΙΚΑ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com