| Αλλαγή ελαστικών | |
|
+22zed660 ripper nasosgsxr Opeth janis.pegasos XRISTOS K8 breakdancer panikas giannisp topetwrx opoulian noodles varypiniths k8 600 kk Chrisk6 krosfala Zuki Miou cpantelo Mechanictp busa respect dimmoy 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mechanictp Jr.gixxer
Όνομα: : Αποστολης Τόπος : Ανατολικη Αττικη Ηλικία : 35 Αριθμός μηνυμάτων : 45 Hμερομηνία εγγραφής : 06/06/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 26 Μαρ 2014, 19:18 | |
| 300? Νομιζω οτι ειναι πολλα? Καρδιτσα μενεις? Για αθηνα ειναι πολλα παντως.. Παιζουν 275 φορεμενα και διαβασα για επιστροφη 25 ευρω στο ζευγαρι απο την Michelin εντος 6-8 εβδομαδων.. Καλα εχει λιγο βαβουρα η διαδικασια απλα το ανεφερα... | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 26 Μαρ 2014, 19:31 | |
| κοντα στην καρδιτσα μενω αλλα ο λαστιχας ειναι στην καρδιτσα. 300 ευρω τα εβαλε και ενας φιλος στην αθηνα (δε θυμαμαι ονομα καταστηματος). | |
|
| |
dimmoy Normal gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : χαλκιδα Αριθμός μηνυμάτων : 153 Αγωνιζόμενος : μπαααα γερασαμε για τετοια..... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Τετ 26 Μαρ 2014, 22:26 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- κοντα στην καρδιτσα μενω αλλα ο λαστιχας ειναι στην καρδιτσα. 300 ευρω τα εβαλε και ενας φιλος στην αθηνα (δε θυμαμαι ονομα καταστηματος).
για δες εδω αφου διαλεξες αυτά.... http://www.mandp.co.uk/productinfo/903204/Tyres/Tyre-Offers/Michelinαν βρεις και καποιον δικο σου να μοιραστειτε τα μεταφορικα σε συμφερει νομιζω... ειναι αξιοπιστο site ειχα παρει απο εκει δικα μου | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 27 Μαρ 2014, 16:48 | |
| | |
|
| |
noodles Hero gixxer
Όνομα: : Βαγγέλης Τόπος : Καρδίτσα Ηλικία : 34 Αριθμός μηνυμάτων : 1424 Hμερομηνία εγγραφής : 12/02/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Μαρ 2014, 20:16 | |
| @miou "γλυτωνω" 50-60 ευρω σε σχεση με τα pirelli, αλλα τα michelin τα εχει βαλει φιλος μου και μου λεει τα καλυτερα. δε μπορω να βγαλω ακρη. καποιοι που λεγανε πως ειναι χαλια και το rosso corsa, το οποιο δεν ισχυει φυσικα. ειναι ανολογα τα γουστα του καθενος, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. θα τα βαλω τη δευτερα (αν δε βρεχει) και θα γραψω εντυπωσεις μετα απο καποια χλμ. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 28 Μαρ 2014, 20:34 | |
| - vaggelisK8600 έγραψε:
- @miou "γλυτωνω" 50-60 ευρω σε σχεση με τα pirelli, αλλα τα michelin τα εχει βαλει φιλος μου
και μου λεει τα καλυτερα. δε μπορω να βγαλω ακρη. καποιοι που λεγανε πως ειναι χαλια και το rosso corsa, το οποιο δεν ισχυει φυσικα. ειναι ανολογα τα γουστα του καθενος, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. θα τα βαλω τη δευτερα (αν δε βρεχει) και θα γραψω εντυπωσεις μετα απο καποια χλμ. οκ τα 60 ε ειναι σεβαστο ποσο ... και φυσικα ειναι αναλογα με τα γουστα και τι ζηταει ο καθενας μας ... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| |
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 29 Μάης 2014, 13:17 | |
| ... Θα έπρεπε να έχεις δει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διάφορα , τουλάχιστον στον τροπο με τον οποιο "βουταει" η μηχανη... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
Όνομα: : Απόστολος Τόπος : Κοζάνη Ηλικία : 54 Αριθμός μηνυμάτων : 791 Αγωνιζόμενος : Στα όνειρά μου.... Hμερομηνία εγγραφής : 21/08/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 29 Μάης 2014, 13:33 | |
| - busa respect έγραψε:
- ... Θα έπρεπε να έχεις δει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διάφορα , τουλάχιστον στον τροπο με τον οποιο "βουταει" η μηχανη...
Έλα ντε! ΛΟΓΙΚΟ αυτό που λες και για αυτό τα έβαλα... Όλα τα 55αρια έχουν ίδια κορώνα; Μήπως πχ στα BATTLAX την κράτησαν ίδια;;; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 29 Μάης 2014, 16:57 | |
| - topetwrx έγραψε:
- busa respect έγραψε:
- ... Θα έπρεπε να έχεις δει ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ διάφορα , τουλάχιστον στον τροπο με τον οποιο "βουταει" η μηχανη...
Έλα ντε! ΛΟΓΙΚΟ αυτό που λες και για αυτό τα έβαλα... Όλα τα 55αρια έχουν ίδια κορώνα; Μήπως πχ στα BATTLAX την κράτησαν ίδια;;; αμα διαβασεις τι ειναι το καθε νουμερο που γραφει το λαστιχο θα καταλαβεις οτι δεν γινεται να εχει την ιδια κορονα-γεωμετρια κτλ το 50ρι με το 55ρι ... ειδικα απο την αλλαγη παλιο -καινουργιο λαστιχο ακομα και το ιδιο να ειχες βαλει επρεπε να καταλαβεις σημαντικη διαφορα στο πως βουταει το μηχανακι (οπως λεει και ο θοδωρης) | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 29 Μάης 2014, 21:42 | |
| Όταν είχα πάρει την μηχανή είχε κάτι METZELER φαγωμένα και μάλιστα στο κέντρο, με αποτέλεσμα να έχουν άθλια κορώνα, σχεδόν τετράγωνη. Αυτό φυσικά το κατάλαβα με το που έβαλα τα καινούρια MICHELIN αμέσως με το που ανέβηκα στην μηχανή. Στα πρώτα μέτρα η διαφορά στην ευελιξία και το πως έπεφτε η μηχανή ήταν απλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!! Άρα ξέρω τι να περιμένω και το έχω νοιώσει στο παρελθόν. Οπότε το πρόβλημα μάλλον είναι αλλού. Επειδή θα σκάσω που δεν κατάλαβα διαφορά, πήγα και πήρα το παλιό μου λάστιχο, το έβαλα δίπλα με το καινούριο και για του λόγου το αληθές το παλιό μου έχει αποκτήσει πιο επιθετική κορώνα λόγο φθοράς και σβέλτη οδήγηση σχεδόν αποκλειστικά σε στροφές. Για δείτε και εσείς. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι βλέπω διαφορά, για να μη πω ότι ειδικά από τη δεξιά μεριά (λόγο Σερρών) το παλιό έχει αποκτήσει πιο επιθετική κορώνα. Οπότε στο μέλλον με αντίστοιχη οδήγηση το 55άρι θα γίνει πιο επιθετικό! Λέω εγώ τώρα! Εδώ τα 2 λάστιχα (παλιό & καινούριο) μαζί. Το παλιό μόνο του, όπου ίσως φαίνεται λίγο καλύτερα πως έχει καταλήξει να είναι η κορώνα του, ειδικά από την δεξιά πλευρά. Εδώ 2 λάστιχα (τα 2 στη μέση) το ένα το αριστερό με 50άρι προφίλ και το άλλο το δεξί με 55άρι. Η διαφορά στην κορώνα εμφανής, κάτι που στα δικά μου λάστιχα (παλιό 50αρι και καινούριο 55αρι) δεν φαίνεται. | |
|
| |
noodles Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 30 Μάης 2014, 21:11 | |
| - topetwrx έγραψε:
Εδώ τα 2 λάστιχα (παλιό & καινούριο) μαζί. αν και εχει φυγει η χαραξη, δεν φενεται να εχει φθαρει πολυ η κορονα (η κανω λαθος). το δικο μου στη μεση ειχε γινει επιπεδο και για να πλαγιασω επρεπε να σπρωξω με ολη μου τη δυναμη το καθε clip on. δες πως ειχε γινει: https://2img.net/h/s27.postimg.cc/h27331yoj/lastixa_2.jpgμε τα καινουρια λαστιχα πλαγιαζει απλα χαϊδευοντας το. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 30 Μάης 2014, 23:07 | |
| Ναι Βαγγέλη, έτσι είναι όπως τα λες. Όπως είπα καταφέρνω και διατηρώ στο ακέραιο την κορώνα ή και την κάνω λίγο πιο επιθετική, μια που οδηγώ 90% σε στροφές, οπότε η φθορά στην επιφάνεια του ελαστικού είναι αρκετά έως πολύ ομοιόμορφη . Για αυτό και δεν κατάλαβα κάποια διαφορά. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 23 Οκτ 2014, 19:06 | |
| - janis.pegasos έγραψε:
......S20 έχω αλλάξει δυο πίσω ένα μπροστά πια και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Πολύ προβλεπόμενη συμπεριφορά και αν ζεσταθούν (λίγο δύσκολα) η αίσθηση ασφαλιας αυξάνετε σταδιακά και φτάνει καλό επίπεδο. Μέτα τα 3000-3500 χιλιόμετρα αρχίζουν να αποδίδουν λιγότερο (αλλά πάντα προβλεπόμενα). Πολύ καλύτερα από τα Qualifier II που είχα πριν. Στην τελευταία βόλτα όμως, ένα παιδί με Gp Racer με άφησε πολύ πίσω (στροφιλικια μόνο!). .............. Συνεχίζω εδώ Γιάννη για να είμαστε εντός θέματος στο σωστό θέμα! Και εγώ (αν θα διαβάσεις και λίγο παραπάνω) άλλαξα 2 πίσω και σήμερα μου ήρθε και το 2ο μπροστινό (EVO), κάπου στα 140 τοποθετημένο. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις την εξαιρετικά προβλέψιμη ή για να το πω καλύτερα, τον εξαιρετικά φιλικό τρόπο που γλιστράνε!! Θα το λέω συνέχεια γιατί είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος και είναι κάτι που δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη-ασφάλεια, από τη στιγμή που δεν σε τρομάζει! Δεν έχω διαπιστώσει απολύτως καμιά διαφορά στην συμπεριφορά τους από καινούρια έως εντελώς φθαρμένα, τουλάχιστον με τον τρόπο που οδηγώ και το επίπεδο που έχω. Το μπροστινό μου έχει 7150 χιλ και χθες πρόσεξα ότι άρχισε να ξεφλουδίζεται λόγο φθοράς, μια που έχει μείνει η τελευταία φλούδα της γόμας, οπότε και αναγκάστηκα να παραγγείλω το καινούριο. Άτιμη HAYABUSA με έχεις βάλει μέσα.... Παρόλα αυτά δεν ένοιωσα μειωμένη πρόσφυση, στο στεγνό πάντα. Θα βάλω και φωτογραφία με την 1η ευκαιρία. Η φθορά μου δεν είναι στη μέση αλλά στα πλαϊνά του λάστιχου εκεί δηλαδή που δουλεύει στην στροφή. Στην μέση έχει ακόμη γόμα. | |
|
| |
breakdancer Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 61 Hμερομηνία εγγραφής : 06/02/2014
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 23 Οκτ 2014, 20:49 | |
| Να κανω μια ερωτηση. Εμενα φοραει 55αρι προφιλ. τα μαμα ελαστικα ειναι 50αρι. θελω αλλαξω λαστιχα.να βαλω 55αρι ξανα ή 50αρι? Υπαρχουν θετικα και αρνητικα στη μια και στην αλλη περιπτωση? | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 23 Οκτ 2014, 21:14 | |
| - breakdancer έγραψε:
- Να κανω μια ερωτηση. Εμενα φοραει 55αρι προφιλ.
τα μαμα ελαστικα ειναι 50αρι. θελω αλλαξω λαστιχα.να βαλω 55αρι ξανα ή 50αρι? Υπαρχουν θετικα και αρνητικα στη μια και στην αλλη περιπτωση? τα αρνητικα ειναι οτι με το 55αρι το μηχανακι μακραινει περιπου 0,8 δοντια πισω αλλα.... ειναι πιο κορωνατο και στριβει πιο ευκολα το μοτορι οποτε 55 ! βαλε και οτι αλλαζει λιγο η κατανομη βαρους προς τα εμπρος οποτε ειναι σαν να εχεις κατεβασει λιγο τιμονοπλακα και παλι βουταει πιο ευκολα στη στροφη | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 23 Οκτ 2014, 22:51 | |
| Και εγώ στην τελευταία αλλαγή έβαλα 55άρι. Από επιδόσεις (μιλώ για μείωση) δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα κάτι το ιδιαίτερο. Από στρίψιμο πάλι δεν κατάλαβα, γιατί ήδη το 50αρι που είχα είχε αποκτήσει πολύ επιθετική κορώνα, τουλάχιστον ισάξια του νέου ελαστικού, οπότε.... Προφανώς όμως ανάμεσα σε 2 καινούρια (50άρι & 55αρι) υπάρχει η διαφορά που λέμε υπέρ του 55 σε ευελιξία. Αυτό που κατάλαβα όμως και είναι αρκετά σημαντικό, ειδικά στην Ελληνική γλιστερή άσφαλτο, ότι το 55αρι βγάζι πολύ καλύτερα την δύναμη στον δρόμο. Με λίγα λόγια σπινάρη πιο δύσκολα και η μηχανή φεύγει αισθητά καλύτερα σε συνθήκες πόλης. Στο ταχύμετρο μειώθηκε το σφάλμα αισθητά. Σε τελικές πάνω από 10+ χιλιόμετρα μείωση, σε σχέση με τα 27 χιλ. που έκλεβε η δικιά μου. Επίσης η 5η μου ενώ πριν έμπαινε σχετικά εύκολα στον κόφτη, πλέον στα ίδια σημεία που δοκίμασα δυσκολεύεται, αλλά προφανώς βγάζει περισσότερα χιλιόμετρα από πριν. Πόσα περισσότερα δεν ξέρω! Σε τελική, πάλι στα σημεία που ξέρω, πάνω-κάτω τα ίδια μου βγάζει. | |
|
| |
XRISTOS K8 Normal gixxer
Όνομα: : ΧΡΗΣΤΟΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 123 Hμερομηνία εγγραφής : 13/07/2012
| Θέμα: παμε για καινουργια λαστιχα Πεμ 23 Οκτ 2014, 23:36 | |
| θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατη δεν γνωριζω απο λαστιχα,παω για αλαγη ,αλλα 5ο η 55 προφιλ.ελεγα για πιρελι αλλα δεν ξερω πιο,θελω καπιο να γατζονει κατο γιατη τα bridgestone με εχουν ξενερωσει το πισο με λιγα χιλιομετρα γλιστραει ασε που στης στροφες νιοθω το πισο μεροσνα φεβγει , | |
|
| |
janis.pegasos Normal gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Sofia Bulgaria Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 162 Hμερομηνία εγγραφής : 13/04/2012
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Πεμ 23 Οκτ 2014, 23:41 | |
| - topetwrx έγραψε:
- janis.pegasos έγραψε:
......S20 έχω αλλάξει δυο πίσω ένα μπροστά πια και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Πολύ προβλεπόμενη συμπεριφορά και αν ζεσταθούν (λίγο δύσκολα) η αίσθηση ασφαλιας αυξάνετε σταδιακά και φτάνει καλό επίπεδο. Μέτα τα 3000-3500 χιλιόμετρα αρχίζουν να αποδίδουν λιγότερο (αλλά πάντα προβλεπόμενα). Πολύ καλύτερα από τα Qualifier II που είχα πριν. Στην τελευταία βόλτα όμως, ένα παιδί με Gp Racer με άφησε πολύ πίσω (στροφιλικια μόνο!). .............. Συνεχίζω εδώ Γιάννη για να είμαστε εντός θέματος στο σωστό θέμα!
Και εγώ (αν θα διαβάσεις και λίγο παραπάνω) άλλαξα 2 πίσω και σήμερα μου ήρθε και το 2ο μπροστινό (EVO), κάπου στα 140 τοποθετημένο.
Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις την εξαιρετικά προβλέψιμη ή για να το πω καλύτερα, τον εξαιρετικά φιλικό τρόπο που γλιστράνε!! Θα το λέω συνέχεια γιατί είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος και είναι κάτι που δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη-ασφάλεια, από τη στιγμή που δεν σε τρομάζει!
Δεν έχω διαπιστώσει απολύτως καμιά διαφορά στην συμπεριφορά τους από καινούρια έως εντελώς φθαρμένα, τουλάχιστον με τον τρόπο που οδηγώ και το επίπεδο που έχω. Το μπροστινό μου έχει 7150 χιλ και χθες πρόσεξα ότι άρχισε να ξεφλουδίζεται λόγο φθοράς, μια που έχει μείνει η τελευταία φλούδα της γόμας, οπότε και αναγκάστηκα να παραγγείλω το καινούριο. Άτιμη HAYABUSA με έχεις βάλει μέσα.... Παρόλα αυτά δεν ένοιωσα μειωμένη πρόσφυση, στο στεγνό πάντα. Θα βάλω και φωτογραφία με την 1η ευκαιρία. Η φθορά μου δεν είναι στη μέση αλλά στα πλαϊνά του λάστιχου εκεί δηλαδή που δουλεύει στην στροφή. Στην μέση έχει ακόμη γόμα. Λοιπόν Απόστολε, με παραξενεύει και εμένα το μπροστινό που δεν λέει να σκληρύνει, σε κάθε βόλτα ζεσταίνετε και μαλακώνει. Και είναι DOT 2011! Για το πίσω για να είμαι ποιο σαφής, έχω παρατηρήσει ότι μετά από κάποια χιλιόμετρα, αρχίζει να θέλει περισσότερη ώρα και προσπάθεια για να αρχίσει να αποδίδει. Και εγώ κάνω ότι μπορώ για να μην τα φθείρω στο κέντρο, αλλά μετά την βόλτα αν βιάζομαι να γυρίσω και το ανοίξω στην εθνική, χάνει χιλιοστά εύκολα. Νομίζω για το Busa η Bridgestone βγάζει ιδικό ενισχυμένο S20 | |
|
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 01:51 | |
| 55αρι... πιρελακια rosso II αν κανεις πολλα χιλιομετρα και rosso corsa αν το θες πιο μαλακο και πιο πολεμικο
μια αλλη λυση ειναι το dunlop 211gp racer αλλα τρωγεται γρηγορα και δεν δουλευει κρυο
Αυτα και μονο απο εμενα ! | |
|
| |
Opeth Adv. gixxer
Όνομα: : Αλεξανδρος Τόπος : Βολος-Σερρες Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 429 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 08:34 | |
| d211 δουλευει μακραν καλυτερα απ ολα τα διθεν δρομου. | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 08:44 | |
| Χρήστο και συντονιστές, επειδή υπάρχουν ήδη ανοιχτά θέματα για λάστιχα και θα αρχίσουμε να χανόμαστε στο τέλος, θα πρότεινα να μη συνεχίσουμε να γράφουμε στο παρόν νέο και ίδιο θέμα, αλλά στο παρακάτω που ήδη υπάρχει. Αυτό το θέμα ας ενσωματωθεί. Στον παρακάτω σύνδεσμο Χρήστο θα σου λυθούν ίσως και κάποιες από τις απορίες που έχεις και συνέχισε να ρωτάς εκεί. Εγώ θα σου απαντήσω εκεί. https://gixxer.forumgreek.com/t9211p90-topic | |
|
| |
nasosgsxr Normal gixxer
Όνομα: : Θανασης Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 76 Hμερομηνία εγγραφής : 22/08/2013
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 08:52 | |
| Dunlop sportmax 2 πολύ καλό.... | |
|
| |
topetwrx Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 09:03 | |
| - janis.pegasos έγραψε:
Λοιπόν Απόστολε, με παραξενεύει και εμένα το μπροστινό που δεν λέει να σκληρύνει, σε κάθε βόλτα ζεσταίνετε και μαλακώνει. Και είναι DOT 2011! Για το πίσω για να είμαι ποιο σαφής, έχω παρατηρήσει ότι μετά από κάποια χιλιόμετρα, αρχίζει να θέλει περισσότερη ώρα και προσπάθεια για να αρχίσει να αποδίδει. Και εγώ κάνω ότι μπορώ για να μην τα φθείρω στο κέντρο, αλλά μετά την βόλτα αν βιάζομαι να γυρίσω και το ανοίξω στην εθνική, χάνει χιλιοστά εύκολα. Νομίζω για το Busa η Bridgestone βγάζει ιδικό ενισχυμένο S20
Άρα Γιάννη για ακόμη μια φορά συμφωνούμε και είναι ευχάριστες οι διαπιστώσεις που κάνουμε! Για το πίσω δεν μπορώ να πω ότι έχω διαπιστώσει κάτι και εκεί. Εμένα καλώς ή κακώς (κακώς κατά γενική ομολογία) μου γλιστρά με ότι λάστιχο και αν είχα ο μπροστινός και άντε καμιά φορά με τα 2. Πίσω ποτέ. Δεν είμαι χεράς όμως για να είναι η άποψή μου 100% αντικειμενική. Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι θα έλεγα πάνω παό 60% σε στροφές και το υπόλοιπο εθνική. Στην πόλη δεν την βγάζω ποτέ. Η πλάκα είναι ότι πήρα HAYABUSA και αποφεύγω Εθνική οδό τύπου ΠΑΘΕ-ΕΓΝΑΤΙΑ και προτιμώ ορεινούς δρόμους. Ναι παρόλα αυτά και εμένα πίσω το τουλάχιστον το τρώει πολύ γρήγορα. Έχω κάνει 2150 χιλ. με το πίσω και κατέβηκε πολύ στη μέση, και ίσως είναι πρώτη φορά που έχω περισ΄σοτερη φθορά στην μέση από τις άκρες. Σπιναρίσματα και τέτοια τα αποφεύγω, χώρια που δεν σπινιάρει στους δρόμους κυκλοφορώ. Με ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα δεν πάω. Κανένα άνοιγμα για 2-3 λεπτά στην τελική της σε κάθε βόλτα και αυτό είναι. Τρώει τόσο λάστιχο στα ΠΟΛΛΑ;;; Οπότε μια που έχουμε ανομοιόμορφη φθορά ευκαιρία για Σέρρες για να τα φέρουμε στα ίσια τους!!! - XRISTOS K8 έγραψε:
- θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατη δεν γνωριζω απο λαστιχα,παω για αλαγη ,αλλα 5ο η 55 προφιλ.ελεγα για πιρελι αλλα δεν ξερω πιο,θελω καπιο να γατζονει κατο γιατη τα bridgestone με εχουν ξενερωσει το πισο με λιγα χιλιομετρα γλιστραει ασε που στης στροφες νιοθω το πισο μεροσνα φεβγει ,
Χρήστο για κάποια από τα ερωτήματά σου θα βρεις απαντήσεις πιο πάνω. Ποια BRIDGESTONE έχεις και σε έχουν ξενερώσει τόσο;;; Μήπως είναι ιδέα σου ή η άσφαλτος που κυκλοφορείς είναι τόσο χάλια (το πιθανότερο) που ότι και να βάλεις θα νοιώθεις πάνω-κάτω τα ίδια; | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Αλλαγή ελαστικών Παρ 24 Οκτ 2014, 15:47 | |
| - topetwrx έγραψε:
- Με ΠΟΛΛΑ χιλιόμετρα δεν πάω. Κανένα άνοιγμα για 2-3 λεπτά στην τελική της σε κάθε βόλτα και αυτό είναι. Τρώει τόσο λάστιχο στα ΠΟΛΛΑ;;;
δεν φανταζεσαι ... στην τελικη το ξεφτυλιζεις το λαστιχο σε χρονο dt ...
- XRISTOS K8 έγραψε:
- θα χρειαστω την βοηθεια σας γιατη δεν γνωριζω απο λαστιχα,παω για αλαγη ,αλλα 5ο η 55 προφιλ.ελεγα για πιρελι αλλα δεν ξερω πιο,θελω καπιο να γατζονει κατο γιατη τα bridgestone με εχουν ξενερωσει το πισο με λιγα χιλιομετρα γλιστραει ασε που στης στροφες νιοθω το πισο μεροσνα φεβγει ,
Χρήστο για κάποια από τα ερωτήματά σου θα βρεις απαντήσεις πιο πάνω. Ποια BRIDGESTONE έχεις και σε έχουν ξενερώσει τόσο;;; Μήπως είναι ιδέα σου ή η άσφαλτος που κυκλοφορείς είναι τόσο χάλια (το πιθανότερο) που ότι και να βάλεις θα νοιώθεις πάνω-κάτω τα ίδια; γενικα η ασφαλτος στην αθηνα ειναι σχεδον παντου σκατα . και λογικα φοραει 016 που ειναι αθλιο λαστιχο για την πολη . μονο για ταξιδια το θεωρω καλο αμα βαλεις και στην εξισωση οτι ειναι παλιο και καμενο , εαν εχει την σωστη πιεση και την κατασταση της αναρτησης βραστα χαραλαμπε ... | |
|
| |
| Αλλαγή ελαστικών | |
|