Greek GSX-R forum
Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Poll_l10Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Poll_c10Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Poll_r10 
JIMK7
Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Poll_l10Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Poll_c10Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

Service και αναβάθμιση μπροστινου.

Πήγαινε κάτω 
+15
zukisR
Zuki
JIMK7
poulitzer
lKiNG
totoulis
DrIoannis
T.R.E
NIKOS
888hayabusa
krosfala
nktr
Miou
GIXXERAKIAS
lotinia
19 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Μάης 2014, 15:06

lKiNG έγραψε:
Εγώ αυτό το έκανα στον Τασούλη, ελατήρια τσιμούχες λάδια και revalving μου είχε βγεί ποιό φτηνά απο τον kshock λίγο πάνω απο 200 αν θυμάμαι καλά.

κυριακο
1 εισαι σιγουρος οτι ο τασουλης σου αλλαξε τις ξυστρες και τις τσιμουχες? γιατι εμενα δεν τις ειχε αλλαξει
2 ο κσοκ νομιζω ζηταει λιγοτερα απο 200 αλλα δεν θυμαμαι ποσο ...

δεν μιλας για ρεβαλβινγκ φυσικα αλλα για τοποθετηση ροδελων μπροστα απο τις βαλβιδες ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

Άντρας Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ
Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 700
Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου
Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Μάης 2014, 17:15

lotinia έγραψε:
Σε περίπτωση που κάνω απλό service το τελικό κόστος με ξύστρες τσιμούχες λαδάκια(οχι Ohlins) και εργασία είναι 120 ευρώ,όσο μου είχαν πει και Θεσσαλονίκη πριν κανένα χρόνο.Αν τώρα βάλω και ελατήρρια Ohlins και λάδι Ohlins πάμε σε ένα συνολικό κοστος 250,η τιμή για τα ελατήρια είναι 135 και για τα αφτερ λάδια 20.Τα λάδια δεν τα χρεώνει χωριστά απλά τα αναφέρει χωριστά στην περίπτωση των Ohlins γιατί είναι αρκετά ακριβότερα απο τα απλά που περιλαμβάνονται στα 120.Ελπίζω να το εξήγησα σωστά.Τα γραμμικά τώρα γιατί δεν έχω ιδέα θα το κάνουν πολυ απολυτο και διαφορετικό το μπροστα πιστευεις σε σχέση με το μαμά.Έχω φαγωθεί για αναβάθμιση όπως καταλαβαίνεις.... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Smile
Γραμμικα φοραει φιλε μου απ τη μανα του..120 για λαδια-τσιμουχες-ξυστρες ειναι νορμαλ τιμη για μαγαζι πιστευω
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Μάης 2014, 17:21

ρε μαγκες με τη δικια μου περιπτωση τι γινεται???
ξερει κανεις να με συμβουλευσει τ να κανω???
http://www.kord.gr
lKiNG
Normal gixxer
Normal gixxer
lKiNG

Άντρας Όνομα: : Κυριάκος
Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 145
Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Μάης 2014, 18:02

Miou έγραψε:
lKiNG έγραψε:
Εγώ αυτό το έκανα στον Τασούλη, ελατήρια τσιμούχες λάδια και revalving μου είχε βγεί ποιό φτηνά απο τον kshock λίγο πάνω απο 200 αν θυμάμαι καλά.

κυριακο
1 εισαι σιγουρος οτι ο τασουλης σου αλλαξε τις ξυστρες και τις τσιμουχες? γιατι εμενα δεν τις ειχε αλλαξει

δεν μιλας για ρεβαλβινγκ φυσικα αλλα για τοποθετηση ροδελων μπροστα απο τις βαλβιδες ...

Νομίζω οτι μου τα άλλαξε ίσως και με γέλασε δεν το πρόσεξα.
Αυτοί όταν λένε ρεβαλβινγκ αυτό ενοούνε για τις ροδέλες, οι βαλβίδες είναι ακριβές.
Ο kshock μόνο για ρεβαλβινγκ ήθελε 80-90 δεν θυμάμαι.
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 1123
Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤρι 20 Μάης 2014, 22:56

επειδη στο συνεργειο που δουλευω τυχαινει να δουλευω και με τους 2 ο τασουλης ειναι πιο ακριβος και δεν νομιζω κανεις απο τους 2 να αλλαζει τσιμουχες-ξυστρες αν δεν του το πεις η εαν χανουν
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Μάης 2014, 10:00

poulitzer έγραψε:
επειδη στο συνεργειο που δουλευω τυχαινει να δουλευω και με τους 2 ο τασουλης ειναι πιο ακριβος και δεν νομιζω κανεις απο τους 2 να αλλαζει τσιμουχες-ξυστρες αν δεν του το πεις η εαν χανουν

+ 1000
Περα απο αυτο, εχω ακουσει για κατι εξευτελιστικες τιμες σε σερβις σε μπροστινα απο συναδελφους  Rolling Eyes και το εκανε ο διαολος να τα ξαναλυσω  (για διαφορους λογους ) και οχι ΜΟΝΟ δεν ειχαν μεσα λαδια OHLINS αλλα μου εχει τυχει να βγαλω διαφορετικο λαδι απο καθε μπουκαλα  xaxa
888hayabusa
Normal gixxer
Normal gixxer
888hayabusa

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 111
Αγωνιζόμενος : ΕΤΣΙ ΛΕΩ
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Μάης 2014, 22:21

JIMK7 έγραψε:
poulitzer έγραψε:

+ 1000
Περα απο αυτο, εχω ακουσει για κατι εξευτελιστικες τιμες σε σερβις σε μπροστινα απο συναδελφους  Rolling Eyes και το εκανε ο διαολος να τα ξαναλυσω  (για διαφορους λογους ) και οχι ΜΟΝΟ δεν ειχαν μεσα λαδια OHLINS αλλα μου εχει τυχει να βγαλω διαφορετικο λαδι απο καθε μπουκαλα  xaxa

Σε μηχανακια φιλων εχω βρει απο ορυκτελαιο 20-50 εως 70αρα βαλβολινη... και τους ειχαν παπατζωσει για λαδια ohlins και τετοια..

Επισης ,δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λεει ο poulitzer...Πως γινετε να αλλαζεις λαδια στο μπροστινο χωρις να αλλαζεις τσιμουχες ??? Δεν ανοιγει να καθαρισει ολοκληρο το καλαμι εσωτερικα απο τα παλια τα λαδια ,απο τη μουργα τα κατακαθια και την υγρασια ωστε μετα να βαελι τα φρεσκα λαδια????
Και αν τα ανοιγει (που πολλοι δεν το κανουν) πως γινετε να τα κλεισει με τις ιδιες τσιμουχες???
http://www.nikolaslaoutaris.gr/nikolaslaoutaris/
Zuki
Full gixxer
Full gixxer
Zuki

Άντρας Όνομα: : Γιάννης
Αριθμός μηνυμάτων : 1277
Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....

Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΤετ 21 Μάης 2014, 22:29

Οταν σου κανει το service o k shock δεν μπορεις να εισαι εκει και να τον βλεπεις???Μονο τα αφηνεις και φευγεις??
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 22 Μάης 2014, 10:54

Zuki έγραψε:
Οταν σου κανει το service o k shock δεν μπορεις να εισαι εκει και να τον βλεπεις???Μονο τα αφηνεις και φευγεις??

ετσι γινεται σε ολους οχι μονο στον κσοκ .
δεν ειναι σαν να αλλαζεις λαδια στο μοτερ που σε 5 λεπτα εχει τελειωσει .

ο κσοκ εχει το σερβις πανω στο παταρι σε ενα μικρο χωρο , ο τασουλης το εχει στο υπογειο ...
lKiNG
Normal gixxer
Normal gixxer
lKiNG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 22 Μάης 2014, 12:02

Όλες αυτές οι απατεωνιές με τα λάδια που λέτε έχουν γίνει απο Τασούλη και Kshok?
totoulis
Adv. gixxer
Adv. gixxer
totoulis

Άντρας Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ
Τόπος : πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 724
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 22 Μάης 2014, 13:32

εγω περασα μια βολτα εχθες απο κσοκ να δω μηπως βρω καμια ακρη.......μου ειπε οτι αν δεν λυσει δεν μπορει να ξερει(λογικο)ετσι οπως τα ειδε σαν να ειναι στραβα μου ειπε και για αυτο μου λεει εχει σκασει η τσιμουχα......φερτα μου λεει να τ ανοιξω και θα δουμε.....δεν ξερω ρε παιδια τι να κανω ειμαι πολυ προβληματισμενος πραγματικα εχει κολησει το μυαλο μου......του ειπα βεβαια οτι το φτιαξαμε περσυ και οτι το μηχανακι ουτε εχει πεσει ουτε σουζες ουτε τπτ και αμεσως μου ειπε οτι δεν ειναι κ καλα αυτο που φτιαξαμε.......αν ειναι αυτο μου λεει δεν φταις εσυ αλλα δεν μου ειπε κιολας οτι θα το φτιαξει δωρεαν.
τι μου προτεινεται ρε παιδια ???????????/

sos sos sos sos sos sos sos sos sos sos sos sos 
http://www.kord.gr
lKiNG
Normal gixxer
Normal gixxer
lKiNG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Σεπ 2014, 13:53

lKiNG έγραψε:
Miou έγραψε:
lKiNG έγραψε:

κυριακο

Αυτοί όταν λένε ρεβαλβινγκ αυτό ενοούνε για τις ροδέλες, οι βαλβίδες είναι ακριβές.

Τελικά μάλλον δεν μου τα άλλαξε ή δεν μου έβαλε καλής ποιότητας τσιμούχες γιατί δεν έχω κάνει πάνω απο 7-8.000 κμ και η μία μπότα πλημμύρισε λάδι....

Τσάμπα λεφτά τώρα με το μαλάκα τον Τασούλη.

Στον Wolf Racing έχει πάει κανένας?
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Σεπ 2014, 15:52

lKiNG έγραψε:
lKiNG έγραψε:
Miou έγραψε:
lKiNG έγραψε:

κυριακο

Τελικά μάλλον δεν μου τα άλλαξε ή δεν μου έβαλε καλής ποιότητας τσιμούχες γιατί δεν έχω κάνει πάνω απο 7-8.000 κμ και η μία μπότα πλημμύρισε λάδι....

Στον Wolf Racing  έχει πάει κανένας?

εχει παει ο ροβερτος και φυγει παρα πολυ ευχαριστημενος . λιγο ακριβος ομως ...
δυστυχος ο ροβερτος εχει μπαρκαρει και δεν εχει κινησει την μηχανη απο τοτε που εκανε το σερβις και ετσι δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι τωρα ...
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Σεπ 2014, 17:32

lKiNG έγραψε:

Εγώ δεν πηγαίνω στον Τασούλη ενώ πήγαινα για χρόνια γιατί στο τέλος χρέωνε ακριβά +30% από την τιμή που τα φτιάχναμε αλλά κυρίως επειδή σέρβις και αναβάθμιση όταν έφυγε ο καλός μάστορας πήγε περίπατο και πηγαίνω στον KShock που συνεννοούμαι και μας κάνει τα πάντα με αναβάθμιση στο κλικ που ζητάω,

αλλά ρε παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε και κατηγορείτε τσάμπα ανθρώπους και χρεώνοντάς τους μαλάκες στο θέμα τσιμούχας εάν δεν γνωρίζετε.
Η τσιμούχα μπορεί να σου σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή από το οτιδήποτε εισχωρήσει μέσα, από τη πρώτη στιγμή που θα τις αλλάξεις και θα πας την πρώτη βόλτα μέχρι και όσες χιλιάδες χλμ. γράψεις στο μοτό.
Όσοι μάστορες ξέρουν (εάν φυσικά δεν θέλουν να σου πάρουν τσάμπα λεφτά) είναι ότι εάν δεν τρέχει η τσιμούχα δεν την αλλάζεις γιατί η τσιμούχα μπορεί να σκάσει χθες - ανά πάσα στιγμή.
Δε λέω να έχεις κάνει πόσες χιλιάδες χλμ. και να μην τις αλλάξεις ή και να κάθεται η μοτό πολλά χρόνια.

Δεν φταίει ο μάστορας για το πότε θα σου σκάσει η τσιμούχα.
Φταίει η χρήση με την κακή στιγμή που όταν οδηγείς θα μπει κάτι μέσα και θα την πληγώσει.
Αυτά για να σας ξεδιαλύνει το μυαλό από περίεργα και μυστήρια σενάρια.

Καλή συνέχεια
lKiNG
Normal gixxer
Normal gixxer
lKiNG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Σεπ 2014, 20:15

nktr έγραψε:
lKiNG έγραψε:

Εγώ δεν πηγαίνω στον Τασούλη ενώ πήγαινα για χρόνια γιατί στο τέλος χρέωνε ακριβά +30% από την τιμή που τα φτιάχναμε αλλά κυρίως επειδή σέρβις και αναβάθμιση όταν έφυγε ο καλός μάστορας πήγε περίπατο και πηγαίνω στον KShock που συνεννοούμαι και μας κάνει τα πάντα με αναβάθμιση στο κλικ που ζητάω,

αλλά ρε παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε και κατηγορείτε τσάμπα ανθρώπους και χρεώνοντάς τους μαλάκες στο θέμα τσιμούχας εάν δεν γνωρίζετε.
Η τσιμούχα μπορεί να σου σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή από το οτιδήποτε εισχωρήσει μέσα, από τη πρώτη στιγμή που θα τις αλλάξεις και θα πας την πρώτη βόλτα μέχρι και όσες χιλιάδες χλμ. γράψεις στο μοτό.
Όσοι μάστορες ξέρουν (εάν φυσικά δεν θέλουν να σου πάρουν τσάμπα λεφτά) είναι ότι εάν δεν τρέχει η τσιμούχα δεν την αλλάζεις γιατί η τσιμούχα μπορεί να σκάσει χθες - ανά πάσα στιγμή.
Δε λέω να έχεις κάνει πόσες χιλιάδες χλμ. και να μην τις αλλάξεις ή και να κάθεται η μοτό πολλά χρόνια.

Φταίει η χρήση με την κακή στιγμή που όταν οδηγείς θα μπει κάτι μέσα και θα την πληγώσει.

Καλή συνέχεια

Ωραία για πές μου εσυ που γνωρίζεις... τις ξύστρες για ποιό λόγο τις έχουν βάλει στην ανάρτηση?
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΠεμ 04 Σεπ 2014, 21:15

lKiNG έγραψε:
nktr έγραψε:
lKiNG έγραψε:

Καλή συνέχεια

Ωραία για πές μου εσυ που γνωρίζεις... τις ξύστρες για ποιό λόγο τις έχουν βάλει στην ανάρτηση?

Ετσι όπως τα λεει ο Νικος είναι file η δουλεια που κανουν οι ξυστρες είναι για να καθαριζουν οσο γινεται το καλαμι από σκονες χωματα κ.τ.λ. Very Happy
lKiNG
Normal gixxer
Normal gixxer
lKiNG

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 06 Σεπ 2014, 16:02

Λοιπόν, πρίν 1 χρόνο περίπου έδωσα το μπροστινό μου στον Τασούλη να του κάνει service να αλλάξει αμορτισέρ και να κάνει revalving, μετά απο  7.000 κμ είχα διαρροή.

Σήμερα το μπροστινό  ανοίχτηκε ούτε σε πατάρι , ούτε σε υπόγειο αλλα μπροστά μου χωρίς μα μου σου ξου απο τον WOLF RACING.

1) Η τσιμούχα που έβαλε ο Τασούλης είναι μάρκας TCL χαμηλής ποιότητας των 3 ευρώ συμφωνα με τα λεγόμενα του WOLF RACING.

2) revalving δεν έχει γίνει, δεν υπάρχουν σημάδια ανοίγματος δείτε στην φοτο το δικό μου(το ποιο λευκό) δίπλα σε ένα ανοιγμένο.

Παρακαλώ τους ειδήμονες του φόρουμ να τοποθετηθούν. Γιατί άν όλα αυτά ισχύουν ο Τασούλης δεν είναι απλα μαλάκας είναι  απατεώνας!

Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 SLI3Li

Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 OlCTAE

Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 Zx4uNC
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΣαβ 06 Σεπ 2014, 18:40

Εγώ δεν εκπλήσσομαι για τίποτα απ'όλα αυτά πλέον... Ούτε για τις χαμηλής ποιότητας τσιμούχες ούτε και για το υποτιθέμενο revalving.

poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Σεπ 2014, 00:35

888hayabusa έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
poulitzer έγραψε:

+ 1000

Σε μηχανακια φιλων εχω βρει απο ορυκτελαιο 20-50 εως 70αρα βαλβολινη... και τους ειχαν παπατζωσει για λαδια ohlins και τετοια..

Επισης ,δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λεει ο poulitzer...Πως γινετε να αλλαζεις λαδια στο μπροστινο χωρις να αλλαζεις τσιμουχες ??? Δεν ανοιγει να καθαρισει ολοκληρο το καλαμι εσωτερικα απο τα παλια τα λαδια ,απο τη μουργα τα κατακαθια και την υγρασια ωστε μετα να βαελι τα φρεσκα λαδια????
Και αν τα ανοιγει (που πολλοι δεν το κανουν) πως γινετε να τα κλεισει με τις ιδιες τσιμουχες???
αμα θελεις μονο να κανεις αλλαγη λαδιων γιατι να βγαλεις την τσιμουχα.? δεν υπαρχει λογος
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Σεπ 2014, 00:37

απο την αλλη εχω παει το ιδιο σταμπιλιζατερ 3 φορες στον τασουλη και παλι χανει λαδι.
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Σεπ 2014, 00:44

Μια τσιμουχα οντως παιζει να χασει ακομα κι απ την αρχη χωρις να φταιει
αυτος που την περασε,αλλα επισης παιζει και το να μη καθαρισει καλα το καλαμι
και να την τραυματισει οταν τη βαζει καποιος,η να βαλει ψιλομαπα τσιμουχακι
και χιλια-δυο.Απλα δε μπορεις να ξες αν φταιει αυτος που την εβαλε παρα μονο αν
κανεις αυτο που εκανε ο φιλος να ξαναανοιξεις κ να δεις..
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Σεπ 2014, 00:46

αμα ειναι να καταληξουμε στο τελος να ανοιγουμε αναρτησεις η μηχανακια για να δουμε οντως τι μας εουν περασει τα λαμογια αστα να πανε..
την επαθα και με αναρτηση και με μοτερ...πλεον τα κανω ΟΛΑ μονος μου
krosfala
Adv. gixxer
Adv. gixxer
krosfala

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Σεπ 2014, 00:52

Ετσι λεω κι εγω φιλαρακι,αντι για εργατικα τα δινω στα εργαλεια
και μου μενουν Very Happy .Χωρια που το φχαριστιεμαι κιολας..
Βεβαια,εγω προσωπικα,αν δε το χω κατι παω σ επαγγελματια..
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΚυρ 07 Σεπ 2014, 02:47

poulitzer έγραψε:
απο την αλλη εχω παει το ιδιο σταμπιλιζατερ 3 φορες στον τασουλη και παλι χανει λαδι.

Μαλλον δεν σου αλλαζει τα τσιμουχακια γιατι ειναι πανακριβα tongue τι ειναι wp ?

Χθες πηρα 2 τσιμουχακια απο τον Τασουλη για το σταμπι το δικο μου wp και εκαναν 25 ευρω Shocked
poulitzer
Full gixxer
Full gixxer
poulitzer

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου.   Service και αναβάθμιση μπροστινου. - Σελίδα 2 EmptyΔευ 08 Σεπ 2014, 01:07

ohlins ειναι 20 ευρω μου πηρε λογω συνεργειου αλλα τωρα ειναι η 3η φορα που το παω.
και εχει ξαναγινει αλλες 3 φορες με αλλα και wp και ohlins που εχω παει.
με την 2η τα καταφερνει ο μαλακας

Service και αναβάθμιση μπροστινου.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» service και αναβάθμιση αναρτήσεων - που;
» Αναβαθμιση σε 05+ SS ή SBK
» Αναβαθμιση φρενων, τι ειναι καλυτερο?

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΦΡΕΝΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com