| Service και αναβάθμιση μπροστινου. | |
|
+15zukisR Zuki JIMK7 poulitzer lKiNG totoulis DrIoannis T.R.E NIKOS 888hayabusa krosfala nktr Miou GIXXERAKIAS lotinia 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 15:06 | |
| - lKiNG έγραψε:
- Εγώ αυτό το έκανα στον Τασούλη, ελατήρια τσιμούχες λάδια και revalving μου είχε βγεί ποιό φτηνά απο τον kshock λίγο πάνω απο 200 αν θυμάμαι καλά.
κυριακο 1 εισαι σιγουρος οτι ο τασουλης σου αλλαξε τις ξυστρες και τις τσιμουχες? γιατι εμενα δεν τις ειχε αλλαξει 2 ο κσοκ νομιζω ζηταει λιγοτερα απο 200 αλλα δεν θυμαμαι ποσο ... δεν μιλας για ρεβαλβινγκ φυσικα αλλα για τοποθετηση ροδελων μπροστα απο τις βαλβιδες ... | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 17:15 | |
| | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 17:21 | |
| ρε μαγκες με τη δικια μου περιπτωση τι γινεται??? ξερει κανεις να με συμβουλευσει τ να κανω??? | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 18:02 | |
| - Miou έγραψε:
- lKiNG έγραψε:
- Εγώ αυτό το έκανα στον Τασούλη, ελατήρια τσιμούχες λάδια και revalving μου είχε βγεί ποιό φτηνά απο τον kshock λίγο πάνω απο 200 αν θυμάμαι καλά.
κυριακο 1 εισαι σιγουρος οτι ο τασουλης σου αλλαξε τις ξυστρες και τις τσιμουχες? γιατι εμενα δεν τις ειχε αλλαξει 2 ο κσοκ νομιζω ζηταει λιγοτερα απο 200 αλλα δεν θυμαμαι ποσο ...
δεν μιλας για ρεβαλβινγκ φυσικα αλλα για τοποθετηση ροδελων μπροστα απο τις βαλβιδες ... Νομίζω οτι μου τα άλλαξε ίσως και με γέλασε δεν το πρόσεξα. Αυτοί όταν λένε ρεβαλβινγκ αυτό ενοούνε για τις ροδέλες, οι βαλβίδες είναι ακριβές. Ο kshock μόνο για ρεβαλβινγκ ήθελε 80-90 δεν θυμάμαι. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τρι 20 Μάης 2014, 22:56 | |
| επειδη στο συνεργειο που δουλευω τυχαινει να δουλευω και με τους 2 ο τασουλης ειναι πιο ακριβος και δεν νομιζω κανεις απο τους 2 να αλλαζει τσιμουχες-ξυστρες αν δεν του το πεις η εαν χανουν | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τετ 21 Μάης 2014, 10:00 | |
| - poulitzer έγραψε:
- επειδη στο συνεργειο που δουλευω τυχαινει να δουλευω και με τους 2 ο τασουλης ειναι πιο ακριβος και δεν νομιζω κανεις απο τους 2 να αλλαζει τσιμουχες-ξυστρες αν δεν του το πεις η εαν χανουν
+ 1000 Περα απο αυτο, εχω ακουσει για κατι εξευτελιστικες τιμες σε σερβις σε μπροστινα απο συναδελφους και το εκανε ο διαολος να τα ξαναλυσω (για διαφορους λογους ) και οχι ΜΟΝΟ δεν ειχαν μεσα λαδια OHLINS αλλα μου εχει τυχει να βγαλω διαφορετικο λαδι απο καθε μπουκαλα | |
|
| |
888hayabusa Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 111 Αγωνιζόμενος : ΕΤΣΙ ΛΕΩ Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τετ 21 Μάης 2014, 22:21 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- poulitzer έγραψε:
- επειδη στο συνεργειο που δουλευω τυχαινει να δουλευω και με τους 2 ο τασουλης ειναι πιο ακριβος και δεν νομιζω κανεις απο τους 2 να αλλαζει τσιμουχες-ξυστρες αν δεν του το πεις η εαν χανουν
+ 1000 Περα απο αυτο, εχω ακουσει για κατι εξευτελιστικες τιμες σε σερβις σε μπροστινα απο συναδελφους και το εκανε ο διαολος να τα ξαναλυσω (για διαφορους λογους ) και οχι ΜΟΝΟ δεν ειχαν μεσα λαδια OHLINS αλλα μου εχει τυχει να βγαλω διαφορετικο λαδι απο καθε μπουκαλα Σε μηχανακια φιλων εχω βρει απο ορυκτελαιο 20-50 εως 70αρα βαλβολινη... και τους ειχαν παπατζωσει για λαδια ohlins και τετοια.. Επισης ,δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λεει ο poulitzer...Πως γινετε να αλλαζεις λαδια στο μπροστινο χωρις να αλλαζεις τσιμουχες ??? Δεν ανοιγει να καθαρισει ολοκληρο το καλαμι εσωτερικα απο τα παλια τα λαδια ,απο τη μουργα τα κατακαθια και την υγρασια ωστε μετα να βαελι τα φρεσκα λαδια???? Και αν τα ανοιγει (που πολλοι δεν το κανουν) πως γινετε να τα κλεισει με τις ιδιες τσιμουχες??? | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Τετ 21 Μάης 2014, 22:29 | |
| Οταν σου κανει το service o k shock δεν μπορεις να εισαι εκει και να τον βλεπεις???Μονο τα αφηνεις και φευγεις?? | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 22 Μάης 2014, 10:54 | |
| - Zuki έγραψε:
- Οταν σου κανει το service o k shock δεν μπορεις να εισαι εκει και να τον βλεπεις???Μονο τα αφηνεις και φευγεις??
ετσι γινεται σε ολους οχι μονο στον κσοκ . δεν ειναι σαν να αλλαζεις λαδια στο μοτερ που σε 5 λεπτα εχει τελειωσει . ο κσοκ εχει το σερβις πανω στο παταρι σε ενα μικρο χωρο , ο τασουλης το εχει στο υπογειο ... | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
Όνομα: : Κυριάκος Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 145 Hμερομηνία εγγραφής : 13/03/2011
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 22 Μάης 2014, 12:02 | |
| Όλες αυτές οι απατεωνιές με τα λάδια που λέτε έχουν γίνει απο Τασούλη και Kshok? | |
|
| |
totoulis Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : πειραιας Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 724 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2010
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 22 Μάης 2014, 13:32 | |
| | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 04 Σεπ 2014, 13:53 | |
| - lKiNG έγραψε:
- Miou έγραψε:
- lKiNG έγραψε:
κυριακο 1 εισαι σιγουρος οτι ο τασουλης σου αλλαξε τις ξυστρες και τις τσιμουχες? γιατι εμενα δεν τις ειχε αλλαξει 2 ο κσοκ νομιζω ζηταει λιγοτερα απο 200 αλλα δεν θυμαμαι ποσο ...
δεν μιλας για ρεβαλβινγκ φυσικα αλλα για τοποθετηση ροδελων μπροστα απο τις βαλβιδες ... Νομίζω οτι μου τα άλλαξε ίσως και με γέλασε δεν το πρόσεξα. Αυτοί όταν λένε ρεβαλβινγκ αυτό ενοούνε για τις ροδέλες, οι βαλβίδες είναι ακριβές. Ο kshock μόνο για ρεβαλβινγκ ήθελε 80-90 δεν θυμάμαι. Τελικά μάλλον δεν μου τα άλλαξε ή δεν μου έβαλε καλής ποιότητας τσιμούχες γιατί δεν έχω κάνει πάνω απο 7-8.000 κμ και η μία μπότα πλημμύρισε λάδι.... Τσάμπα λεφτά τώρα με το μαλάκα τον Τασούλη. Στον Wolf Racing έχει πάει κανένας? | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 04 Σεπ 2014, 15:52 | |
| - lKiNG έγραψε:
- lKiNG έγραψε:
- Miou έγραψε:
- lKiNG έγραψε:
δεν μιλας για ρεβαλβινγκ φυσικα αλλα για τοποθετηση ροδελων μπροστα απο τις βαλβιδες ... Νομίζω οτι μου τα άλλαξε ίσως και με γέλασε δεν το πρόσεξα. Αυτοί όταν λένε ρεβαλβινγκ αυτό ενοούνε για τις ροδέλες, οι βαλβίδες είναι ακριβές. Ο kshock μόνο για ρεβαλβινγκ ήθελε 80-90 δεν θυμάμαι. Τελικά μάλλον δεν μου τα άλλαξε ή δεν μου έβαλε καλής ποιότητας τσιμούχες γιατί δεν έχω κάνει πάνω απο 7-8.000 κμ και η μία μπότα πλημμύρισε λάδι....
Τσάμπα λεφτά τώρα με το μαλάκα τον Τασούλη.
Στον Wolf Racing έχει πάει κανένας? εχει παει ο ροβερτος και φυγει παρα πολυ ευχαριστημενος . λιγο ακριβος ομως ... δυστυχος ο ροβερτος εχει μπαρκαρει και δεν εχει κινησει την μηχανη απο τοτε που εκανε το σερβις και ετσι δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι τωρα ... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 04 Σεπ 2014, 17:32 | |
| - lKiNG έγραψε:
- Τελικά μάλλον δεν μου τα άλλαξε ή δεν μου έβαλε καλής ποιότητας τσιμούχες γιατί δεν έχω κάνει πάνω απο 7-8.000 κμ και η μία μπότα πλημμύρισε λάδι....
Τσάμπα λεφτά τώρα με το μαλάκα τον Τασούλη. Εγώ δεν πηγαίνω στον Τασούλη ενώ πήγαινα για χρόνια γιατί στο τέλος χρέωνε ακριβά +30% από την τιμή που τα φτιάχναμε αλλά κυρίως επειδή σέρβις και αναβάθμιση όταν έφυγε ο καλός μάστορας πήγε περίπατο και πηγαίνω στον KShock που συνεννοούμαι και μας κάνει τα πάντα με αναβάθμιση στο κλικ που ζητάω, αλλά ρε παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε και κατηγορείτε τσάμπα ανθρώπους και χρεώνοντάς τους μαλάκες στο θέμα τσιμούχας εάν δεν γνωρίζετε. Η τσιμούχα μπορεί να σου σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή από το οτιδήποτε εισχωρήσει μέσα, από τη πρώτη στιγμή που θα τις αλλάξεις και θα πας την πρώτη βόλτα μέχρι και όσες χιλιάδες χλμ. γράψεις στο μοτό. Όσοι μάστορες ξέρουν (εάν φυσικά δεν θέλουν να σου πάρουν τσάμπα λεφτά) είναι ότι εάν δεν τρέχει η τσιμούχα δεν την αλλάζεις γιατί η τσιμούχα μπορεί να σκάσει χθες - ανά πάσα στιγμή. Δε λέω να έχεις κάνει πόσες χιλιάδες χλμ. και να μην τις αλλάξεις ή και να κάθεται η μοτό πολλά χρόνια. Δεν φταίει ο μάστορας για το πότε θα σου σκάσει η τσιμούχα. Φταίει η χρήση με την κακή στιγμή που όταν οδηγείς θα μπει κάτι μέσα και θα την πληγώσει. Αυτά για να σας ξεδιαλύνει το μυαλό από περίεργα και μυστήρια σενάρια. Καλή συνέχεια | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 04 Σεπ 2014, 20:15 | |
| - nktr έγραψε:
- lKiNG έγραψε:
- Τελικά μάλλον δεν μου τα άλλαξε ή δεν μου έβαλε καλής ποιότητας τσιμούχες γιατί δεν έχω κάνει πάνω απο 7-8.000 κμ και η μία μπότα πλημμύρισε λάδι....
Εγώ δεν πηγαίνω στον Τασούλη ενώ πήγαινα για χρόνια γιατί στο τέλος χρέωνε ακριβά +30% από την τιμή που τα φτιάχναμε αλλά κυρίως επειδή σέρβις και αναβάθμιση όταν έφυγε ο καλός μάστορας πήγε περίπατο και πηγαίνω στον KShock που συνεννοούμαι και μας κάνει τα πάντα με αναβάθμιση στο κλικ που ζητάω,
αλλά ρε παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε και κατηγορείτε τσάμπα ανθρώπους και χρεώνοντάς τους μαλάκες στο θέμα τσιμούχας εάν δεν γνωρίζετε. Η τσιμούχα μπορεί να σου σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή από το οτιδήποτε εισχωρήσει μέσα, από τη πρώτη στιγμή που θα τις αλλάξεις και θα πας την πρώτη βόλτα μέχρι και όσες χιλιάδες χλμ. γράψεις στο μοτό. Όσοι μάστορες ξέρουν (εάν φυσικά δεν θέλουν να σου πάρουν τσάμπα λεφτά) είναι ότι εάν δεν τρέχει η τσιμούχα δεν την αλλάζεις γιατί η τσιμούχα μπορεί να σκάσει χθες - ανά πάσα στιγμή. Δε λέω να έχεις κάνει πόσες χιλιάδες χλμ. και να μην τις αλλάξεις ή και να κάθεται η μοτό πολλά χρόνια.
Δεν φταίει ο μάστορας για το πότε θα σου σκάσει η τσιμούχα. Φταίει η χρήση με την κακή στιγμή που όταν οδηγείς θα μπει κάτι μέσα και θα την πληγώσει. Αυτά για να σας ξεδιαλύνει το μυαλό από περίεργα και μυστήρια σενάρια.
Καλή συνέχεια Ωραία για πές μου εσυ που γνωρίζεις... τις ξύστρες για ποιό λόγο τις έχουν βάλει στην ανάρτηση? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Πεμ 04 Σεπ 2014, 21:15 | |
| - lKiNG έγραψε:
- nktr έγραψε:
- lKiNG έγραψε:
Εγώ δεν πηγαίνω στον Τασούλη ενώ πήγαινα για χρόνια γιατί στο τέλος χρέωνε ακριβά +30% από την τιμή που τα φτιάχναμε αλλά κυρίως επειδή σέρβις και αναβάθμιση όταν έφυγε ο καλός μάστορας πήγε περίπατο και πηγαίνω στον KShock που συνεννοούμαι και μας κάνει τα πάντα με αναβάθμιση στο κλικ που ζητάω,
αλλά ρε παιδιά μη γράφετε ότι θέλετε και κατηγορείτε τσάμπα ανθρώπους και χρεώνοντάς τους μαλάκες στο θέμα τσιμούχας εάν δεν γνωρίζετε. Η τσιμούχα μπορεί να σου σκάσει την οποιαδήποτε στιγμή από το οτιδήποτε εισχωρήσει μέσα, από τη πρώτη στιγμή που θα τις αλλάξεις και θα πας την πρώτη βόλτα μέχρι και όσες χιλιάδες χλμ. γράψεις στο μοτό. Όσοι μάστορες ξέρουν (εάν φυσικά δεν θέλουν να σου πάρουν τσάμπα λεφτά) είναι ότι εάν δεν τρέχει η τσιμούχα δεν την αλλάζεις γιατί η τσιμούχα μπορεί να σκάσει χθες - ανά πάσα στιγμή. Δε λέω να έχεις κάνει πόσες χιλιάδες χλμ. και να μην τις αλλάξεις ή και να κάθεται η μοτό πολλά χρόνια.
Δεν φταίει ο μάστορας για το πότε θα σου σκάσει η τσιμούχα. Φταίει η χρήση με την κακή στιγμή που όταν οδηγείς θα μπει κάτι μέσα και θα την πληγώσει. Αυτά για να σας ξεδιαλύνει το μυαλό από περίεργα και μυστήρια σενάρια.
Καλή συνέχεια Ωραία για πές μου εσυ που γνωρίζεις... τις ξύστρες για ποιό λόγο τις έχουν βάλει στην ανάρτηση? Ετσι όπως τα λεει ο Νικος είναι η δουλεια που κανουν οι ξυστρες είναι για να καθαριζουν οσο γινεται το καλαμι από σκονες χωματα κ.τ.λ. | |
|
| |
lKiNG Normal gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Σαβ 06 Σεπ 2014, 16:02 | |
| Λοιπόν, πρίν 1 χρόνο περίπου έδωσα το μπροστινό μου στον Τασούλη να του κάνει service να αλλάξει αμορτισέρ και να κάνει revalving, μετά απο 7.000 κμ είχα διαρροή. Σήμερα το μπροστινό ανοίχτηκε ούτε σε πατάρι , ούτε σε υπόγειο αλλα μπροστά μου χωρίς μα μου σου ξου απο τον WOLF RACING. 1) Η τσιμούχα που έβαλε ο Τασούλης είναι μάρκας TCL χαμηλής ποιότητας των 3 ευρώ συμφωνα με τα λεγόμενα του WOLF RACING. 2) revalving δεν έχει γίνει, δεν υπάρχουν σημάδια ανοίγματος δείτε στην φοτο το δικό μου(το ποιο λευκό) δίπλα σε ένα ανοιγμένο. Παρακαλώ τους ειδήμονες του φόρουμ να τοποθετηθούν. Γιατί άν όλα αυτά ισχύουν ο Τασούλης δεν είναι απλα μαλάκας είναι απατεώνας! | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Σαβ 06 Σεπ 2014, 18:40 | |
| Εγώ δεν εκπλήσσομαι για τίποτα απ'όλα αυτά πλέον... Ούτε για τις χαμηλής ποιότητας τσιμούχες ούτε και για το υποτιθέμενο revalving.
| |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| |
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Κυρ 07 Σεπ 2014, 00:37 | |
| απο την αλλη εχω παει το ιδιο σταμπιλιζατερ 3 φορες στον τασουλη και παλι χανει λαδι. | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
Όνομα: : ΠΕΤΡΟΣ Τόπος : ΣΑΛΟΝΙΚΑ Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 700 Αγωνιζόμενος : Ναι...με τη σκια μου Hμερομηνία εγγραφής : 04/09/2012
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Κυρ 07 Σεπ 2014, 00:44 | |
| Μια τσιμουχα οντως παιζει να χασει ακομα κι απ την αρχη χωρις να φταιει αυτος που την περασε,αλλα επισης παιζει και το να μη καθαρισει καλα το καλαμι και να την τραυματισει οταν τη βαζει καποιος,η να βαλει ψιλομαπα τσιμουχακι και χιλια-δυο.Απλα δε μπορεις να ξες αν φταιει αυτος που την εβαλε παρα μονο αν κανεις αυτο που εκανε ο φιλος να ξαναανοιξεις κ να δεις.. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Κυρ 07 Σεπ 2014, 00:46 | |
| αμα ειναι να καταληξουμε στο τελος να ανοιγουμε αναρτησεις η μηχανακια για να δουμε οντως τι μας εουν περασει τα λαμογια αστα να πανε.. την επαθα και με αναρτηση και με μοτερ...πλεον τα κανω ΟΛΑ μονος μου | |
|
| |
krosfala Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Κυρ 07 Σεπ 2014, 00:52 | |
| Ετσι λεω κι εγω φιλαρακι,αντι για εργατικα τα δινω στα εργαλεια και μου μενουν .Χωρια που το φχαριστιεμαι κιολας.. Βεβαια,εγω προσωπικα,αν δε το χω κατι παω σ επαγγελματια.. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Κυρ 07 Σεπ 2014, 02:47 | |
| - poulitzer έγραψε:
- απο την αλλη εχω παει το ιδιο σταμπιλιζατερ 3 φορες στον τασουλη και παλι χανει λαδι.
Μαλλον δεν σου αλλαζει τα τσιμουχακια γιατι ειναι πανακριβα τι ειναι wp ? Χθες πηρα 2 τσιμουχακια απο τον Τασουλη για το σταμπι το δικο μου wp και εκαναν 25 ευρω | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: Service και αναβάθμιση μπροστινου. Δευ 08 Σεπ 2014, 01:07 | |
| ohlins ειναι 20 ευρω μου πηρε λογω συνεργειου αλλα τωρα ειναι η 3η φορα που το παω. και εχει ξαναγινει αλλες 3 φορες με αλλα και wp και ohlins που εχω παει. με την 2η τα καταφερνει ο μαλακας | |
|
| |
| Service και αναβάθμιση μπροστινου. | |
|