| πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! | |
|
+39Vortex Barberis Darksoul dimdoc kostaskr6 kouzinas gnisios ripseventh ninja kawasos valentino46 liotis pehlis King Lelos69 papagym kawa14 JIMK7 Ondrift Sotoner karagio stavrosrodo Black Eagle T.R.E gkourv teo46 potis jimmyjp kapamarou85 magiaklaniakeksatmisi fox 1ndianos kentaurosk8 thanasis gixxer nasos-v FOTIS valentinosgsxr mistiriodis_tsantakias goctor 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 12 Μαρ 2010, 11:20 | |
| Προς θεου! Εγω δεν ειπα οτι η ραφες ειναι ελλατωματικες. Ουτε εχω δει ποτε την διατομη μιας σωστης ραφης πανω σε πλαισιο Κ7 για να συγκρινω. Αναρωτιεμαι ομως μηπως κανενας εχει καμια φωτογραφια απο σωστη ραφη (οχι απαραιτητα απο πλαισιο αλλα οπωσδηποτε να ειναι ο ιδιος τυπος συγκολλησης) για να συγκρινουμε με τις φωτογραφιες που εχουμε. | |
|
| |
Ondrift Jr.gixxer
Όνομα: : Μάκης Τόπος : Αθήνα , Ηλιούπολη Ηλικία : 62 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 12 Μαρ 2010, 12:53 | |
| - valentinosgsxr έγραψε:
- Προς θεου! Εγω δεν ειπα οτι η ραφες ειναι ελλατωματικες. Ουτε εχω δει ποτε την διατομη μιας σωστης ραφης πανω σε πλαισιο Κ7 για να συγκρινω. Αναρωτιεμαι ομως μηπως κανενας εχει καμια φωτογραφια απο σωστη ραφη (οχι απαραιτητα απο πλαισιο αλλα οπωσδηποτε να ειναι ο ιδιος τυπος συγκολλησης) για να συγκρινουμε με τις φωτογραφιες που εχουμε.
Εμπειρικά θα σου πώ να φανταστείς πως είναι μια σωστή συγκόλληση. Θα πρέπει η ίδια η κόλληση να έχει κάποιο βαθμό διείσδυσης στο μέταλλο που συγκολλείται (περίπου κατά 30% του πάχους του της δοκού αφού μιλάμε για το συγκεκριμμένο πλαίσιο), δεν θα πρέπει να υπάρχουν ορατές μικροφυσαλίδες μετά την κόλληση στην περιοχή, και να υπάρχει ένα αποδεκτό πάχος από την ίδια τη κόλληση επάνω στο μέταλλο που κολλήσαμε (το κλασικό καρουμπαλάκι).Δυστυχώς στο εν λόγω πλαίσιο δεν υπάρχει βάθος διείσδυσης, υπάρχουν αρκετές μικροφυσαλίδες στην περιοχή της κόλλησης , το δε πάχος της κόλλησης όμως που φαίνεται εξωτερικά επάνω στη δοκό είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και ομοιογενές. | |
|
| |
FOTIS Jr.gixxer
Τόπος : fotis Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 20 Αγωνιζόμενος : οχι Hμερομηνία εγγραφής : 08/02/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 12 Μαρ 2010, 13:29 | |
| Πονοκεφαλο εχει προκαλεσει ολο αυτο.Παιδια χαλαρωσε λιγο το να φαει καποιος τα μουτρα του να χτυπησει η μηχανη του σε κωλονα και να "σπασει" δε φταιει η suzuki και οι κολλησεις που εκανε στο πλαισιο.Aς κανει μηνυση στη suzuki!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την FOTIS στις Σαβ 13 Μαρ 2010, 15:29, 1 φορά | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 12 Μαρ 2010, 16:02 | |
| - Ondrift έγραψε:
- valentinosgsxr έγραψε:
- Προς θεου! Εγω δεν ειπα οτι η ραφες ειναι ελλατωματικες. Ουτε εχω δει ποτε την διατομη μιας σωστης ραφης πανω σε πλαισιο Κ7 για να συγκρινω. Αναρωτιεμαι ομως μηπως κανενας εχει καμια φωτογραφια απο σωστη ραφη (οχι απαραιτητα απο πλαισιο αλλα οπωσδηποτε να ειναι ο ιδιος τυπος συγκολλησης) για να συγκρινουμε με τις φωτογραφιες που εχουμε.
Εμπειρικά θα σου πώ να φανταστείς πως είναι μια σωστή συγκόλληση. Θα πρέπει η ίδια η κόλληση να έχει κάποιο βαθμό διείσδυσης στο μέταλλο που συγκολλείται (περίπου κατά 30% του πάχους του της δοκού αφού μιλάμε για το συγκεκριμμένο πλαίσιο), δεν θα πρέπει να υπάρχουν ορατές μικροφυσαλίδες μετά την κόλληση στην περιοχή, και να υπάρχει ένα αποδεκτό πάχος από την ίδια τη κόλληση επάνω στο μέταλλο που κολλήσαμε (το κλασικό καρουμπαλάκι).Δυστυχώς στο εν λόγω πλαίσιο δεν υπάρχει βάθος διείσδυσης, υπάρχουν αρκετές μικροφυσαλίδες στην περιοχή της κόλλησης , το δε πάχος της κόλλησης όμως που φαίνεται εξωτερικά επάνω στη δοκό είναι σε φυσιολογικά επίπεδα και ομοιογενές. η σωστη συγκολληση στο αλουμινιο ειναι να τρεξει και απο την μεσα μερια(ριζα). δηλαδη οσο βλεπεις να προεξεχει απο εξω τοσο πρεπει και απο μεσα. δυστυχως valentino αμα ειχα διαβασει το μηνυμα σου θα εβγαζα μερικες φωτο στη δουλεια και θα σας εδειχνα.τωρα απο Δευτερα. | |
|
| |
Ondrift Jr.gixxer
Όνομα: : Μάκης Τόπος : Αθήνα , Ηλιούπολη Ηλικία : 62 Αριθμός μηνυμάτων : 10 Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 12 Μαρ 2010, 16:55 | |
| η σωστη συγκολληση στο αλουμινιο ειναι να τρεξει και απο την μεσα μερια(ριζα). δηλαδη οσο βλεπεις να προεξεχει απο εξω τοσο πρεπει και απο μεσα. δυστυχως valentino αμα ειχα διαβασει το μηνυμα σου θα εβγαζα μερικες φωτο στη δουλεια και θα σας εδειχνα.τωρα απο Δευτερα.[/quote] Έτσι ακριβώς. Να έχει βάθος διείσδυσης και να προεξέχει αναλόγως. | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Παρ 12 Μαρ 2010, 22:26 | |
| οι ραφες ειναι κολλητες με tig. την δευτερα θα σας ανεβασω φωτο, αν μπορεσω και βιντεακι με συγκολλησεις σε αλουμινιο και inox για να καταλαβετε επ'ακριβως του τι ειναι και πιο ειναι το σωστο. ολη μερα αυτο κανω. εψαξα λιγο στο youtube αλλα τα βιντεακια που εχει ειναι επιεικως ελεεινα. τα βυτια παντως που κουβαλανε αερια η' υγρα καυσιμα ελεγχονται με ακτινογραφια για την σωστη διεισδηση.ετσι πρεπει να ειναι και για τα πλαισια και ψαλιδια των μοτο. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 13 Μαρ 2010, 00:28 | |
| Το κακο ομως ειναι οτι δεν κοβουν ολα απο την κολληση αλλα σκιζει το αλουμινιο Ευτυχως δεν το εχω δει ακομα αυτο σε Κ7-8 :P | |
|
| |
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 13 Μαρ 2010, 01:42 | |
| καλα ακομα ασχολιστε με αυτο το θεμα? καντετο Lock close delete .....δεν βγενει ακρη τοσα χρονια τορα θα βγει? | |
|
| |
Ondrift Jr.gixxer
| |
| |
kawa14 Jr.gixxer
Τόπος : Ηλιούπολη. Αθήνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 37 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 13 Μαρ 2010, 02:44 | |
| Επειδή εγώ ανέβασα το θέμα στο Kawasaki bikers και εγώ έχω βγάλει τις φωτογραφίες, αισθάνομαι την υποχρέωση να κάνω κάποιες διευκρινήσεις... Το θέμα ανέβηκε από καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους και χωρίς ίχνος κόμπλεξ (όπως λανθασμένα αναφέρθηκε), μόνο και μόνο επειδή ένοιωσα την ανάγκη να ενημερώσω τον κόσμο της μοτοσυκλέτας γιά το συμβάν. Ξέρω πολλά χρόνια τον οδηγό και η οδηγική του συμπεριφορά δεν περιλαμβάνει σούζες και ότι άλλο θα μπορούσε να δικαιολογήση το συμβάν. Οδηγούσε αργά (ευτυχώς) την συγκεκριμένη στιγμή και ήταν τυχερός που την έβγαλε φτηνά.... Συνήθως στρίβουμε με πολλά και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν είχε τύχει σε τέτοια φάση. Οδηγούμε 35 χρόνια και με αυτά τα Km, σε αυτή τη στροφή και με την τέλεια άσφαλτο ο συγκεκριμένος οδηγός ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ.... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΟΠΗΚΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ........ Αν θέλετε να το πιστέψετε έχει καλώς ,αν όχι είναι δικαίωμά σας και δεν θα προσπαθήσω να σας πείσω γι αυτό. Οπως βλέπετε και στην υπογραφή μου οι δύο καλύτεροι φίλοι μου έχουν GSXR, αυτός στη μέση είναι που είχε το ατύχημα, δεν είμαι λοιπόν προκατειλημένος με τα Suzuki κι ας έχω Kawa. Εύχομαι να μην συμβεί ποτέ σε κανέναν και να είμαστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι. Λέω όμως αν..... λέω ΑΝ.....μία στις χίλιες κάποιος ανησυχήσει από το συγκεκριμένο ατύχημα και κάνει προληπτικά έναν έλεγχο (δεν ξέρω πως, αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει) και έχει πρόβλημα θα το προλάβει και ίσως σωθεί.... Ισως να είμαι υπερβολικός, ίσως όχι..... Ο κάθε κάτοχος K5, K6, K7 η K8 θα κρίνει τι πρέπει να κάνει από μόνος του. Κι εμείς πιστεύαμε ότι τα Κ7 τα έφτιαξαν μετά τα προβλήματα και τις ανακλήσεις των Κ5 και Κ6. Μέχρι που συνέβει και σε εμάς. Επαναλαμβάνω γιά μιά φορά ακόμη πως δεν έχω πρόβλημα με τι μάρκα μηχανή έχει ό καθένας. Σήμερα είμαστε σε μία, αύριο σε άλλη. Οι εταιρείες μας έχουν ανάγκη και όχι εμείς τις εταιρείες !!!!!!! Υποχρέωση όλων μας είναι με την ενημέρωση να προστατεύουμε τις ζωές μας και τις ζωές των φίλων μας όσο μπορούμε....... Συγγνώμη γιά το μακροσκελές θέμα, ελπίζω να μη σας κούρασα. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά και πάντα όρθιοι, να απολαμβάνουμε τις μηχανές μας ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..... | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 13 Μαρ 2010, 07:12 | |
| Φίλε μου Kawa14 στο kawasakibikers λέγατε ότι θα κάνετε κάποιες ακτινοαναλύσεις και φασματογράφους και τέτοια. Έγινε τελικά κάτι, βγάλατε κάποιο αποτέλεσμα/πόρισμα? | |
|
| |
kawa14 Jr.gixxer
Τόπος : Ηλιούπολη. Αθήνα Ηλικία : 66 Αριθμός μηνυμάτων : 37 Hμερομηνία εγγραφής : 12/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 13 Μαρ 2010, 11:37 | |
| - kostasgym έγραψε:
- Φίλε μου Kawa14 στο kawasakibikers λέγατε ότι θα κάνετε κάποιες ακτινοαναλύσεις και φασματογράφους και τέτοια.
Έγινε τελικά κάτι, βγάλατε κάποιο αποτέλεσμα/πόρισμα? Ενας φίλος που έδειξε τις φωτογραφίες στον καθηγητή του που είναι ειδικός του είπε ότι σίγουρα έχει πρόβλημα η κόλληση. Μόλις μπορέσει ό φίλος να ασχοληθεί, γιατί ακόμα πονάει από το χτύπημα, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες με ειδικούς πραγματογνώμονες δικηγόρους κλπ ούτως ώστε να έχουμε συγκεκριμένες, κατασταλαγμένες και επίσημες απόψεις. Αν όντως έχουμε δίκηο θα συνεχίσουμε παρακάτω... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι διαδικασίες θα πάρουν πολύ χρόνο... Να σημειώσω ότι όσο το δημοσιοποιούμε τόσο παρουσιάζεται κόσμος με το ίδιο πρόβλημα... Φαντάσου ότι κάποιος σταμάτησε το φορτηγό της ΕΛΠΑ που μετέφερε το μηχανάκι στην Αθήνα και ζήτησε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη της μηχανής γιατί έχει συμβει και σ' αυτόν, έχει ξεκινήσει μυνήσεις και θέλει να κινηθούν συντονισμένα...... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Δευ 15 Μαρ 2010, 16:16 | |
| ΤΟ ΓΑΖΙ[img] Η ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ (ΡΙΖΑ)[/img][img] [/img][img] [/img][img] [/img] Η ΡΙΖΑ[img] [/img] ΤΟ ΓΑΖΙ[img] [/img] Οπως φαινεται στις φωτο η ριζα εχει διεισδυσει οσο την προεξοχη του γαζιου. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Δευ 15 Μαρ 2010, 16:29 | |
| ωραια,αμα μου κοπει το πλαισιο.......... ξερω ποιος θα μου το κολησει.......χαχαχα χα! γεια σου φιλαρακι μου!!! | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Δευ 15 Μαρ 2010, 16:38 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Δευ 15 Μαρ 2010, 16:47 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Δευ 15 Μαρ 2010, 16:57 | |
| | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 00:43 | |
| Ρε goctor,αμαν και εσυ ρε αγορι μου!!!!Μια ερωτηση εκανες 6 σελιδες για τις κολλησεις γεμισανε!!!Μη μασας ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Ουτε για το πλαισιο ουτε για το μεγαλο βημα στα κυβικα.Στο φιναλε εχεις και το προνομιο να το βαλεις το μηχανακι στο C mode και να το μαθεις(αρκει να εχεις τα μυαλα στο κεφαλι και να εχεις και λιγο την αισθηση του φοβου).Τσιμπα το και μη το σκεφτεσαι!!!!
Και κατι τελευταιο...αυτοι απο το site της kawasaki ειναι πραγματικα ιεροσυλοι... τουλαχιστον. | |
|
| |
goctor Jr.gixxer
Όνομα: : Stelios Goctor Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 15:29 | |
| Συνονοματε φιλε στελιο( αλλα απο σαλλονικα ) με το post μου οπως λες γεμισαν 6η σελιδες , αυτο δειχνει πως το φορουμ δουλευει ουσιαστικα , και πως πανω σε ενα προβληματισμο μου εσπευσαν να με βοη8ησουνε με τις αποψεις τους πανταχου μηχανοβιοι απο την ελλαδα, φαινομενο για το οποιο χαιρομαι ιδιαιτερα και που ολοι πρεπει να χαιρομαστε. Αυτο με το προγραμμα c Ειναι οντως υπο8εση μεγαλη απο την SUZUKI | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 16:04 | |
| - Lelos69 έγραψε:
- Μια ερωτηση εκανες 6 σελιδες για τις κολλησεις γεμισανε!!!!!!!
τοτε να μην τις διαβαζεις και επισης να μην γραφεις και συ και αυξανονται. | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
Όνομα: : Στέλιος Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 220 Αγωνιζόμενος : ναι στανταρ.... Hμερομηνία εγγραφής : 13/01/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 16:20 | |
| - stavrosrodo έγραψε:
- Lelos69 έγραψε:
τοτε να μην τις διαβαζεις και επισης να μην γραφεις και συ και αυξανονται. Μαγκα χαριτολογωντας το εγραψα μην τρελαινεσαι.Συμφωνω συνονοματε οτι το forum δουλευει πολυ καλα και οτι ολοι θελουν να βοηθησουν.Απλα στην τελικη πολλοι γραψαν για τις κολλησεις αλλα απαντηση δεν σου εδωσαν.Γι αυτο και εγω στο ξαναλεω,αν εχεις το μαλλι, παρτο και δεν θα χασεις... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 16:21 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 16:28 | |
| - Lelos69 έγραψε:
- stavrosrodo έγραψε:
- Lelos69 έγραψε:
τοτε να μην τις διαβαζεις και επισης να μην γραφεις και συ και αυξανονται. Μαγκα χαριτολογωντας το εγραψα μην τρελαινεσαι.Συμφωνω συνονοματε οτι το forum δουλευει πολυ καλα και οτι ολοι θελουν να βοηθησουν.Απλα στην τελικη πολλοι γραψαν για τις κολλησεις αλλα απαντηση δεν σου εδωσαν.Γι αυτο και εγω στο ξαναλεω,αν εχεις το μαλλι, παρτο και δεν θα χασεις... αμα το εγραψες χαριτολογωντας καλο θα ηταν να εβαζες και κανα emotion για να το καταλαβουμε.ειδαλλως το υφος γραφης σου φαινεται προκλητικο. και το ''μαγκα'' ειναι περιττο σε καποιον που σου ριχνει μια δεκαετια. | |
|
| |
goctor Jr.gixxer
Όνομα: : Stelios Goctor Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 26 Hμερομηνία εγγραφής : 15/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 16:34 | |
| Ναι είναι όντως το κορυφαιότερο επίτευγμα της εταιρείας... Ονομάζετε "Πως να ξεχάσετε μια απ'της λειτουργίες της μηχανής σε μια εβδομάδα... " Βασικα νομιζω οτι κανει και οικονομια στο καυσιμο με το c απο οτι εχς διαβασει τουλαχιστον.Αnyway. και η βενζινη ειναι 1.5 και παει παει παει και δεν προκειτε να ξαναπεσει | |
|
| |
Lelos69 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Τρι 16 Μαρ 2010, 16:34 | |
| Εβαλα θαυμαστικα πολλα μετα την προταση.Ισως θα μπορουσα να βαλω και κανα emoticon εχεις δικαιο.Οσο για το ''μαγκα'', πανω απο 30 χρονων δεν εχει μαγκες?Και για να εχεις suzuki μονο μαγκας μπορει να εισαι...απο εκει το υπεθεσα... (παρε και το emoticon!!!!) | |
|
| |
| πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! | |
|