| περι dunlop ο λογος......... | |
|
+20Darksoul T.R.E AggelosK8 spyroszx babis k8 opoulian papagym ripseventh Oikopedofagos JIMK7 TheVeteran nktr teo46 panosk8 Miou dimdoc gianni Hamamatsu DrIoannis thodoris 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ripseventh Full gixxer
Όνομα: : Λουκας Τόπος : Λιβαδεια Αριθμός μηνυμάτων : 1221 Hμερομηνία εγγραφής : 19/09/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Κυρ 19 Δεκ 2010, 18:29 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Κυρ 19 Δεκ 2010, 20:49 | |
| - dimdoc έγραψε:
- @JIMK7 οντως εχει διαφορα στις αλλαγες κατευθυνσης, αλλα ειναι κατι που συνηθιζεται (η κανεις πιο γρηγορη τη γεωμετρια)
@nktr δε ξερω τι κανει με revalving, παντως στοκ στο Κ9 ειδικα, που οδηγησα δημοσιογραφικο μηχανακι με 5Κ χιλιομετρα, δεν επαιζε ουτε στη συμπιεση ουτε στην επαναφορα... Ξερεις τα Κ7 εχουν θεμα στην αλλαγη κατευθυνσης | |
|
| |
gianni Adv. gixxer
Όνομα: : Γιαννης Τόπος : Λαρισα Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 472 Αγωνιζόμενος : ΠΡΩΗΝ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ Hμερομηνία εγγραφής : 11/02/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Κυρ 19 Δεκ 2010, 20:57 | |
| Jimk7 όντως τα dunlop είναι πιο δύσκολα στην αλλαγή κατεύθυνσης, αλλά στις Σέρρες που πάω εγώ, χάνεις μόνο στο εσάκι και σ'όλη την άλλη πίστα είσαι πλαγιασμένος, όπου έχουν πλεονέκτημα και βάζουν τη δύναμη κάτω στις εξόδους.
Thodoris επειδή πλέον δεν ευελπιστώ να βελτιωθώ άλλα αντίθετα έχει αρχίσει η κάμψη, γιαυτό ότι φέρνει εύκολο χρόνο είναι καλό. Γεράματα, άστα... | |
|
| |
thodoris Adv. gixxer
Όνομα: : θεοδωρος βαγενας Τόπος : λευκαδα Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 671 Αγωνιζόμενος : οποτε περισευουν λεφτα.......... Hμερομηνία εγγραφής : 28/11/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Κυρ 19 Δεκ 2010, 22:05 | |
| | |
|
| |
papagym Adv. gixxer
Ηλικία : 55 Αριθμός μηνυμάτων : 569 Αγωνιζόμενος : ''Αγίου'' Hμερομηνία εγγραφής : 05/03/2009
| |
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 20 Δεκ 2010, 09:30 | |
| - ripseventh έγραψε:
- Νικο οταν λες rewalving στοπισω αμορτισερ τι ενοεις οτι αλλαζει την βαλβιδα επαναφορας με αλλη η σου κανει revalv στην ιδια με αυτο το κοστος μιλαμε παντα
σου αλλάζει ροδέλες στη βαλβίδα που θες βελτίωση (συμπίεση-επαναφορά) - JIMK7 έγραψε:
- nktr έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
Σε ολα τα μηχανακια γινεται αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να γινει το ιδιο καλο οπως ενα wp ας πουμε και ουτε μπορω να δεχτω οτι κρυο ζεστο δεν αλλαζουν οι ρυθμισεις του Δημήτρη για να το δεχτείς θα πρέπει να το δεις στο CBR 600 RR που το ρυθμίσαμε κρύο και του είπα να το δει ζεστό μετά από 6 γύρους Μέγαρα (γιατί δεν μπορούσα να πάω) και στο τέλος του σέσσιον γιατί ήμουν και εγώ σίγουρος ότι θα ήθελε +1/4 ή και +1/2. Πηγε πίστα και το τσέκαρε με το που βγήκε έξω και με πήρε πανικόβλητος τηλ. και μου λέει ότι δεν θέλει ούτε 1/4...το ίδιο του είπα και εγώ...ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !! Στα υπόλοιπα μοτό δεν ξέρω γιατί τα έχω ρυθμίσει κρύα αλλά δεν έχει ταιριάξει να είμαστε πίστα μαζί για να τα δω. Το θέμα είναι ότι γίνεται ίδιο και μη σου πω καλύτερο από τα after γιατί κάνεις το revalving που θες και όχι αυτό που σου δίνει η εταιρεία στο after έτοιμο και θέλει και revalving αφού τερματίζουν οι αποσβέσεις επαναφοράς και στο μπροστά οhlins και στο πίσω. Η δε wp στο competition στη τελευταία ρύθμιση "κλειδώνει" και μετά από service στο Τασούλη 80 ευρώ. Tον πήρα τηλ. μου λέει φέρτο από εδώ να το ξαναδούμε..... ήταν πλέον αργά και πήγα κshock και ηρέμησα από τότε. Και το μπροστινό μου το ohlins εκεί το πήγα και με το λάδι Maxima που μου έβαλε κέρδισα και +4 κλικ από την απόσβεση επαναφοράς ενώ με το ohlins λάδι τερμάτιζε η ρύθμιση στην πίστα, όπως και στα υπόλοιπα μπροστινά ohlins. Καλή επιτυχία με τις αναρτήσεις σας ότι κι αν κάνετε Εδώ θα είμαστε και θα τα συζητάμε
*Κύριοι mod δεν διαχωρίζουμε το θέμα για να μην χαλάμε το θέμα των ελαστικών? Εκ των προτέρων Ευχαριστώ Ολα αυτα φιλε Νικο ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας Αν ηταν ετσι ολοι μα ολοι ακομα και ο φιλος σου ο Μπουστας θα το εκανε ετσι και στα σουπερ στοκ κανεις δεν θα εβαζε after και παει λεγοντας Το δικο μου wp εχω την αποσβεση 11 κλικ πριν το τερμα και δουλευει τελια τωρα εσεις εκει τι εχετε κανει και τα πατε στο τερμα δεν ξερω
Πραγματι ειναι μια φτηνη λυση τα revalving στα μαμα αμορτισερ αλλα προσωρινη .
Υ.Γ. Για δωσε μου το τηλ που ειχε φτιαξει τα πολυεστερικα στο CBR του Μπουστα το θελει ενας φιλος Δημήτρη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας βλέπεις σαν αιρετικούς κάποιους που έχουν δοκιμάσει κάτι και έχει βγεί καλό και το μοιράζονται με ανθρώπους που θεωρούν ότι πρέπει να τους το πουν. Να αρχίσουμε να τα κρατάμε για τον εαυτό μας λες και τρέχουμε στο WSBK? Την ίδια αμφισβήτηση και αντιμετώπιση βλέπω ότι έχεις για τα Dunlop που σου λένε όλα τα παιδιά ότι δουλεύουν καλύτερα και επιμένεις στην Pirelli. Οκ άκουσε αυτό που περιγράφουν και εάν θες δοκίμασέ τα όταν πας Σέρρες για να δεις εάν έχουν όντως διαφορά ή απλά συνεχίζεις με την Pirelli. Tώρα για το θέμα των after αναρτήσεων που είναι όντως πολύ καλή λύση αλλά ακριβή αυτό που ξέρω τόσα χρόνια είναι ότι μας πλασάρουν αυτόν που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ σε διαφήμιση και είναι στην επικαιρότητα. Πριν η showa μετά η wp τώρα η ohlins και πάει λέγοντας.....και για να το καταλάβουμε καλύτερα είναι πόσες εταιρίες που είναι στην αφάνεια λόγω μη διαφήμισης και στην Ελλάδα δεν τις γνωρίζουμε: maxton, mupo, paioli, penske (AMA), wilbers και αυτές που όλοι λίγο πολύ τις έχει ψιλοπάρει το αυτί μας bitubo, hyperpro, marzocchi, matris κα. Το τι φοράει ο κάθε αγωνιζόμενος έξω που τις παίρνουν χορηγίες μπορεί να είναι κάθε χρονιά διαφορετικό και η δουλειά του μαρκετινκ είναι αυτή δηλαδή δίνω τσάμπα αναρτήσεις στους αγωνιζόμενους και μέσα από αυτή τη διαφήμιση αγοράζουμε όλοι εμείς. Αυτή είναι η πολιτική πώλησης και ορθά και επιτυχημένα πράττουν. Όπως βλέπεις και ξέρεις τη μία χρονιά τρέχει κάποιος στο πρωτάθλημα με οhlins την άλλη με wp και την άλλη με matris. Αυτό λέει πολλά. Στο θέμα μας τώρα. Το revalve δεν είναι πρωτοτυπία που το κάνουν μόνο στην ελλάδα. Οίκοι επώνυμοι ένα σωρό σε όλο τον κόσμο το αναλαμβάνουν με επιτυχία. Εννοείται ότι οι αγωνιστικές σειρές (comp) των εταιρειών είναι καλύτερες αλλά θες 1400 +. Οπότε να δώσεις το 1/10 της αξίας και να πάρεις ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ !!πιστεύω ότι καρααξίζει και μη σου πω ότι είναι και τζάμπα γι αυτό που παίρνεις. Τεσπα να μοιραστώ κάτι με τα παιδιά ήθελα που πραγματικά με εξέπληξε *στα υπόψιν στο κ2 έχω wp comp και στο Κ7 ohlins μπροστινό και ohlins ttx που θα έπρεπε να ευλογάω τα γένεια μου και όχι να γράφω για stocκ αναρτήσεων revalve Ας πάμε να δουλέψουμε τώρα γιατί με πήρε καμμιά ώρα για να τα γράψω Καλημέρες και καλή εβδομάδα σε όλους | |
|
| |
Hamamatsu Hero gixxer
Όνομα: : Αλέξανδρος Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 1640 Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 20 Δεκ 2010, 14:28 | |
| - nktr έγραψε:
- έχει βγεί καλό και το μοιράζονται με ανθρώπους που θεωρούν ότι πρέπει να τους το πουν. Να αρχίσουμε να τα κρατάμε για τον εαυτό μας λες και τρέχουμε στο WSBK?
Ευχαριστουμε ολοι και για αυτο και για οτι αλλο μοιραζεσαι μαζι μας. Σιγουρα ολοι θα προτιμουσαν ενα χρυσο αμορτισερ πισω αλλα αν δεν υπαρχει χρημα καλο ειναι να δινονται οικονομικες λυσεις που δουλευουν. | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 20 Δεκ 2010, 14:49 | |
| Προσεξτε τα τελευταια Ολινς ΤΤΧ γιατι ακουω πολλα παραπονα, δυσκολιες στησιματος και γενικα δε ειναι οπως παλια...επισης και τα μπροστινα Road&track με το valving που ερχονται δεν παιζουν καλα για πιστα, για δρομο ειναι οκ, μονο αν παραγγελθουν με superbike valving ειναι οκ για πιστα...
Απο προσωπικη εμπειρια τα παλαιοτερα ολινς προ TTX επαιζαν πολυ καλα, απο τα τελευταια που δοκιμασα, WP kai Bitubo δουλευουν πολυ καλα χωρις πολυ παιδεμα... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 20 Δεκ 2010, 17:15 | |
| ΝΚTR ... νικο δεν πιστευω οτι ειναι μονο θεμα μαρκετινγκ ... μπορει να κανω λαθος αλλα στα motogp-wsbk δεν περνουν τις αναρτησεις τσαμπα-δωρο απο τις εταιρειες... αλλα και τσαμπα να τις επερναν δεν ειναι τυχεο οτι ολοι πλεον χρησιμοποιουν ohlins (αφου δουλευουν καλυτερα...)μαρκετινγκ ξεμαρκετινγκ τι να την κανω την matris(που μου την χαριζουν) αμα η ohlins δουλευει καλυτερα... το ζητουμενο ειναι η νικη η' η οικονομια??? γενικα στα περισσοτερα συμφωνω μαζι σου μονο σε αυτο το θεματακι εχω 1 ψιλοενσταση...επισης δεν μπορω να πιστεψω οτι οσο καλη δουλεια και να κανει ο αντωνης θα καταληξει το μαμα αμορτισερ σχεδον ισαξιο του ohlins... το εχει πει και ο ιδιος σε κουβεντα που εχει γινει στο παρελθον(τρεχαμε μαζι enduro) | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 20 Δεκ 2010, 20:59 | |
| - nktr έγραψε:
Δημήτρη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας βλέπεις σαν αιρετικούς κάποιους που έχουν δοκιμάσει κάτι και έχει βγεί καλό και το μοιράζονται με ανθρώπους που θεωρούν ότι πρέπει να τους το πουν. Να αρχίσουμε να τα κρατάμε για τον εαυτό μας λες και τρέχουμε στο WSBK? Την ίδια αμφισβήτηση και αντιμετώπιση βλέπω ότι έχεις για τα Dunlop που σου λένε όλα τα παιδιά ότι δουλεύουν καλύτερα και επιμένεις στην Pirelli. Οκ άκουσε αυτό που περιγράφουν και εάν θες δοκίμασέ τα όταν πας Σέρρες για να δεις εάν έχουν όντως διαφορά ή απλά συνεχίζεις με την Pirelli.
Tώρα για το θέμα των after αναρτήσεων που είναι όντως πολύ καλή λύση αλλά ακριβή αυτό που ξέρω τόσα χρόνια είναι ότι μας πλασάρουν αυτόν που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ σε διαφήμιση και είναι στην επικαιρότητα. Πριν η showa μετά η wp τώρα η ohlins και πάει λέγοντας.....και για να το καταλάβουμε καλύτερα είναι πόσες εταιρίες που είναι στην αφάνεια λόγω μη διαφήμισης και στην Ελλάδα δεν τις γνωρίζουμε: maxton, mupo, paioli, penske (AMA), wilbers και αυτές που όλοι λίγο πολύ τις έχει ψιλοπάρει το αυτί μας bitubo, hyperpro, marzocchi, matris κα.
Το τι φοράει ο κάθε αγωνιζόμενος έξω που τις παίρνουν χορηγίες μπορεί να είναι κάθε χρονιά διαφορετικό και η δουλειά του μαρκετινκ είναι αυτή δηλαδή δίνω τσάμπα αναρτήσεις στους αγωνιζόμενους και μέσα από αυτή τη διαφήμιση αγοράζουμε όλοι εμείς. Αυτή είναι η πολιτική πώλησης και ορθά και επιτυχημένα πράττουν. Όπως βλέπεις και ξέρεις τη μία χρονιά τρέχει κάποιος στο πρωτάθλημα με οhlins την άλλη με wp και την άλλη με matris. Αυτό λέει πολλά.
Στο θέμα μας τώρα. Το revalve δεν είναι πρωτοτυπία που το κάνουν μόνο στην ελλάδα. Οίκοι επώνυμοι ένα σωρό σε όλο τον κόσμο το αναλαμβάνουν με επιτυχία. Εννοείται ότι οι αγωνιστικές σειρές (comp) των εταιρειών είναι καλύτερες αλλά θες 1400 +. Οπότε να δώσεις το 1/10 της αξίας και να πάρεις ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ !!πιστεύω ότι καρααξίζει και μη σου πω ότι είναι και τζάμπα γι αυτό που παίρνεις. Τεσπα να μοιραστώ κάτι με τα παιδιά ήθελα που πραγματικά με εξέπληξε
*στα υπόψιν στο κ2 έχω wp comp και στο Κ7 ohlins μπροστινό και ohlins ttx που θα έπρεπε να ευλογάω τα γένεια μου και όχι να γράφω για stocκ αναρτήσεων revalve
Ας πάμε να δουλέψουμε τώρα γιατί με πήρε καμμιά ώρα για να τα γράψω
Καλημέρες και καλή εβδομάδα σε όλους Ωπα ωπα γιατι πηρες φορα και δεν σε προλαβαινω να παρουμε τα πραγματα ενα ενα 1) Τα Dunlop τα εχω δουλεψει στο δρομο και δεν μου αρεσαν οπως τα Pirelli ακομα και στο Τυμπακι δεν ακουσα και τα καλυτερα σχολια απο αγωνιζομενους αλλα ουτε και Μεγαρα τωρα για Σερρες οπως λες πρεπει να ειναι καλυτερα αλλα τι να το κανω που εκει εχω παει μονο δυο φορες 2) Δεν ειπα ποτε οτι οταν παω καποια στιγμη Σερρες δεν θα τα δοκιμασω τα Dunlop 3) Παμε τωρα στις αναρτησης ποιος σου ειπε οτι δεν εχω δοκιμασει μαμα αναρτηση με revalving δεν θα πω οτι δεν γινεται δουλεια αλλα αυτο που θα πω ομως με σιγουρια ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με ενα καλο after αμορτισερ 4) Αυτοι που παιρνουν χορηγιες στη Ελλαδα ζητημα να ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου σου ολοι αλλοι τα πληρωνουν κανονικα | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 18:09 | |
| Παιδια καλησπερα,μια πληροφορια θελω για τα gp 211(οχι gp racer).τι τιμη τα βρισκετε εσεις?θελω για κωδικους 6743 120 μπροστα και 7712 190 πισω γιατι μπορει αλλοι κωδικοι να εχουν και αλλες τιμες δεν ξερω.αν ξερει καποιος να μου πει.Ευχαριστω
(ξεχασα να γραψω οτι εχουν και ενα f δλδ λεγονται d211gpf ετσι γραφει το αυτοκολλητο) | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 20:52 | |
| την τελευταία φορά έπαιζαν στα 350 ευρώ. Επειδή έμαθα ότι τσίμπησαν λίγο στην τιμή υπολογίζω στα 370 | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 21:28 | |
| - nktr έγραψε:
- την τελευταία φορά έπαιζαν στα 350 ευρώ. Επειδή έμαθα ότι τσίμπησαν λίγο στην τιμή υπολογίζω στα 370
ναι 350-380 τα βρισκεις.αυτα σκεφτομουν να βαλω κ γω αλλα κατελειξα στα kr τα σλικ. τα οποια απο κορονα ειναι το ενδιαμεσο,δεν ειναι τοσο απολυτα οσο τα GP211. αν ριχνεις αποτομα τη μηχανη,τοτε δαγκωτο GP211 :P υ.γ ασχετο. thanks για τη μεσολαβηση | |
|
| |
nktr Hero gixxer
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 23:11 | |
| - panosk8 έγραψε:
ναι 350-380 τα βρισκεις.αυτα σκεφτομουν να βαλω κ γω αλλα κατελειξα στα kr τα σλικ. τα οποια απο κορονα ειναι το ενδιαμεσο,δεν ειναι τοσο απολυτα οσο τα GP211. αν ριχνεις αποτομα τη μηχανη,τοτε δαγκωτο GP211 :P
υ.γ ασχετο. thanks για τη μεσολαβηση Πάνο τα KR πόσο τα βρίσκεις? | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Πεμ 10 Μαρ 2011, 23:49 | |
| - nktr έγραψε:
- panosk8 έγραψε:
ναι 350-380 τα βρισκεις.αυτα σκεφτομουν να βαλω κ γω αλλα κατελειξα στα kr τα σλικ. τα οποια απο κορονα ειναι το ενδιαμεσο,δεν ειναι τοσο απολυτα οσο τα GP211. αν ριχνεις αποτομα τη μηχανη,τοτε δαγκωτο GP211 :P
υ.γ ασχετο. thanks για τη μεσολαβηση Πάνο τα KR πόσο τα βρίσκεις? στα ιδια λεφτα με τα GP παιζουν κ αυτα νικο.για να μη σου λεω στο περιπου, θα ρωτησω κ θα σου πω. | |
|
| |
TheVeteran Adv. gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 457 Αγωνιζόμενος : Δε νομιζω! Hμερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Παρ 11 Μαρ 2011, 10:07 | |
| - nktr έγραψε:
- την τελευταία φορά έπαιζαν στα 350 ευρώ. Επειδή έμαθα ότι τσίμπησαν λίγο στην τιμή υπολογίζω στα 370
Την τσιμπησαν.. ..την τσιμπησαν. €15-€20 το ζευγαρι πανω! | |
|
| |
opoulian Normal gixxer
Όνομα: : Spyros Τόπος : athens Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 237 Hμερομηνία εγγραφής : 10/09/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Παρ 11 Μαρ 2011, 10:34 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Παρ 11 Μαρ 2011, 10:51 | |
| ήταν που ήταν ψηλά η τιμή τα ανέβασαν κι άλλο επειδή δημιουργήθηκε ζήτηση.... ε, τότε ας τα βάλουν μόνοι τους..... καβάλησαν και αυτοί το καλάμι | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Παρ 11 Μαρ 2011, 17:46 | |
| Προσωπικά και εγώ πρώτη και τελευταία φορά τα βάζω όσο καλά και να είναι.Ανέβασαν τις τιμές απλά επειδή είναι πλέον της "μόδας" χωρίς να θέλω να πω πως δεν είναι εξαιρετικά λάστιχα.Δεν νομίζω ότι εμείς οι θνητή μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο max τα Pirelli,Michelin,Metzeler κλπ και να πάμε το extra βήμα για τα Dunlop.Ας πληρώσουν τις τιμές που ζητάνε οι σπόνσορες και οι αγωνιζόμενοι του 1.20(Σέρρες). | |
|
| |
babis k8 Hero gixxer
Όνομα: : Μπαμπης Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1328 Αγωνιζόμενος : Ναι... Hμερομηνία εγγραφής : 06/04/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Παρ 11 Μαρ 2011, 21:50 | |
| Γνωμη μου ειναι οτι ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας του καθενα απο μας στο πως θα βελτιωθει.Υπαρχουν καποιοι που δεν θελουν να μπουν στην διαδικασια να ρισκαρουν μια πιθανη πτωση στην πιστα κ οδηγουν "κρατημενα" χωρις το παραμικρο ρισκο στην οδηγηση τους-βεβαια ολοι μπαινουν στο τρυπακι του χρονομετρου.Οποτε τα ατομα αυτα ψαχνουν λυσεις "ευκολες,σιγουρες κ δοκιμασμενες" κ καλα κανουν(με σκοπο να δουν το χρονο τους να πεφτει).η βελτιωση ομως-οσο καλα κ αν ειναι τα λαστηχα αυτα-ειναι προσωρινη,γι'αυτο κ οι αναβατες αυτοι μετα δυσκολευονται πολυ για να ριξουν κι'αλλο το χρονο τους.Υπαρχουν βεβαια κ αλλοι οι οποιοι προτειμουν να οδηγουν στο οριο κ με αρκετο ρισκο οι οποιοι βεβαια ειναι σε εναν διαρκη "πολεμο" με τον εαυτο τους προκειμενου να παρουν το μεγιστο κ να βελτιωσουν την οδηγηση τους.Προσωπικα ανηκω σε αυτη την κατηγορια κ μια απο τις προπονησεις μου ειναι να προσπαθω να οδηγω με αρκετα φθαρμενα ελαστικα προκειμενου να βελτιωσω την αισθηση που μου δινει η μηχανη στο οριο(γλιστρημα)με αποτελεσμα να χρειαζεται να δουλευω πολυ σωμα.Ετσι οταν βαζω φρεσκα λαστηχα οι χρονοι πεφτουν κ η αισθηση εμπιστοσυνης στην μηχανη μεγαλωνει.Εκει πιστευω οτι ειναι κ το "κλειδι" της συζητησης.Η αισθηση που αποκομιζει ο καθε αναβατης.Οταν ο μπουστας με "μαμα" μηχανακια γυρναει στο 1.23-1.24 κ οι "γρηγοροι" των Σερρων με αναρτησεις,εξατμισεις,brembo κλπ με τα βιας ακουμπανε το 1.23 νομιζω οτι με τα dunlop δεν θα πανε στο 1.20 που γυρνα ο μπουστας...Αυτα,sorru αν σας κουρασα!!! | |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Σαβ 12 Μαρ 2011, 08:56 | |
| - babis k8 έγραψε:
- Γνωμη μου ειναι οτι ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας του καθενα απο μας στο πως θα βελτιωθει.Υπαρχουν καποιοι που δεν θελουν να μπουν στην διαδικασια να ρισκαρουν μια πιθανη πτωση στην πιστα κ οδηγουν "κρατημενα" χωρις το παραμικρο ρισκο στην οδηγηση τους-βεβαια ολοι μπαινουν στο τρυπακι του χρονομετρου.Οποτε τα ατομα αυτα ψαχνουν λυσεις "ευκολες,σιγουρες κ δοκιμασμενες" κ καλα κανουν(με σκοπο να δουν το χρονο τους να πεφτει).η βελτιωση ομως-οσο καλα κ αν ειναι τα λαστηχα αυτα-ειναι προσωρινη,γι'αυτο κ οι αναβατες αυτοι μετα δυσκολευονται πολυ για να ριξουν κι'αλλο το χρονο τους.Υπαρχουν βεβαια κ αλλοι οι οποιοι προτειμουν να οδηγουν στο οριο κ με αρκετο ρισκο οι οποιοι βεβαια ειναι σε εναν διαρκη "πολεμο" με τον εαυτο τους προκειμενου να παρουν το μεγιστο κ να βελτιωσουν την οδηγηση τους.Προσωπικα ανηκω σε αυτη την κατηγορια κ μια απο τις προπονησεις μου ειναι να προσπαθω να οδηγω με αρκετα φθαρμενα ελαστικα προκειμενου να βελτιωσω την αισθηση που μου δινει η μηχανη στο οριο(γλιστρημα)με αποτελεσμα να χρειαζεται να δουλευω πολυ σωμα.Ετσι οταν βαζω φρεσκα λαστηχα οι χρονοι πεφτουν κ η αισθηση εμπιστοσυνης στην μηχανη μεγαλωνει.Εκει πιστευω οτι ειναι κ το "κλειδι" της συζητησης.Η αισθηση που αποκομιζει ο καθε αναβατης.Οταν ο μπουστας με "μαμα" μηχανακια γυρναει στο 1.23-1.24 κ οι "γρηγοροι" των Σερρων με αναρτησεις,εξατμισεις,brembo κλπ με τα βιας ακουμπανε το 1.23 νομιζω οτι με τα dunlop δεν θα πανε στο 1.20 που γυρνα ο μπουστας...Αυτα,sorru αν σας κουρασα!!!
συμφωνω απολυτα δεν ειναι μαγικα χαλια τα λαστιχα | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Σαβ 12 Μαρ 2011, 11:11 | |
| - babis k8 έγραψε:
- Γνωμη μου ειναι οτι ειναι καθαρα θεμα νοοτροπιας του καθενα απο μας στο πως θα βελτιωθει.Υπαρχουν καποιοι που δεν θελουν να μπουν στην διαδικασια να ρισκαρουν μια πιθανη πτωση στην πιστα κ οδηγουν "κρατημενα" χωρις το παραμικρο ρισκο στην οδηγηση τους-βεβαια ολοι μπαινουν στο τρυπακι του χρονομετρου.Οποτε τα ατομα αυτα ψαχνουν λυσεις "ευκολες,σιγουρες κ δοκιμασμενες" κ καλα κανουν(με σκοπο να δουν το χρονο τους να πεφτει).η βελτιωση ομως-οσο καλα κ αν ειναι τα λαστηχα αυτα-ειναι προσωρινη,γι'αυτο κ οι αναβατες αυτοι μετα δυσκολευονται πολυ για να ριξουν κι'αλλο το χρονο τους.Υπαρχουν βεβαια κ αλλοι οι οποιοι προτειμουν να οδηγουν στο οριο κ με αρκετο ρισκο οι οποιοι βεβαια ειναι σε εναν διαρκη "πολεμο" με τον εαυτο τους προκειμενου να παρουν το μεγιστο κ να βελτιωσουν την οδηγηση τους.Προσωπικα ανηκω σε αυτη την κατηγορια κ μια απο τις προπονησεις μου ειναι να προσπαθω να οδηγω με αρκετα φθαρμενα ελαστικα προκειμενου να βελτιωσω την αισθηση που μου δινει η μηχανη στο οριο(γλιστρημα)με αποτελεσμα να χρειαζεται να δουλευω πολυ σωμα.Ετσι οταν βαζω φρεσκα λαστηχα οι χρονοι πεφτουν κ η αισθηση εμπιστοσυνης στην μηχανη μεγαλωνει.Εκει πιστευω οτι ειναι κ το "κλειδι" της συζητησης.Η αισθηση που αποκομιζει ο καθε αναβατης.Οταν ο μπουστας με "μαμα" μηχανακια γυρναει στο 1.23-1.24 κ οι "γρηγοροι" των Σερρων με αναρτησεις,εξατμισεις,brembo κλπ με τα βιας ακουμπανε το 1.23 νομιζω οτι με τα dunlop δεν θα πανε στο 1.20 που γυρνα ο μπουστας...Αυτα,sorru αν σας κουρασα!!!
σωστοςςς!!!!! | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 14 Μαρ 2011, 08:29 | |
| Eγω δεν συμφωνω καθολου.Δεν μπορει να υπαρχει λογικη στο οτι οδηγω με φθαρμενα λαστιχα για να μαθω να γλιστραω!!Δηλαδη περνεις ρισκο σε καθε στροφη?
| |
|
| |
spyroszx Adv. gixxer
Όνομα: : Σπυρος βενζινας Τόπος : Πειραιας-Κερατσινι Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 664 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ???? Hμερομηνία εγγραφής : 11/12/2010
| Θέμα: Απ: περι dunlop ο λογος......... Δευ 14 Μαρ 2011, 08:34 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- Eγω δεν συμφωνω καθολου.Δεν μπορει να υπαρχει λογικη στο οτι οδηγω με φθαρμενα λαστιχα
για να μαθω να γλιστραω!!Δηλαδη περνεις ρισκο σε καθε στροφη?
παντα οταν κυνηγας κατι{μπροστινος-χρονος-σκια σου-εαυτο σου -η οτι αλλα θες ]εχει το ρισκο του,με την διαφορα οτι στην πιστα ,ΠΑΝΤΑ,εχει ο οδηγος την επιλογη | |
|
| |
| περι dunlop ο λογος......... | |
|