| Παραπονα μαστορια και βελτιωτες | |
|
+36Vortex k8 600 kk AggelosK8 ripper lakou636 JIMK7 ghost amorfotos Painterz Miou panikas Chrisk6 nktr gat0s lazaros-p maikstain Black Eagle ZX14 gsxr77 zed660 giannisK6 GIXXERAKIAS Aristosk8 FLASKAS bonepeeler maiandros9 T.R.E busa respect kostaskr6 kontos 750 boutser NIKOS poulitzer ΓρηγόρηςΚ2 giannis_suzuki frozen 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 10:10 | |
| | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 10:38 | |
| Και επειδη πήρα φορα ... Θα το παίξω και εγω εταιρεία αξιολόγησης και θα βάζω ένα νούμερακι σε οποιοδήποτε κατάστημα έχει να κάνει με την μοτο μου ... Ανταλλακτικά Μουρατης 7,5
Λάστιχα Περιστερας 7,5 Ψυχογιος. 7 Μπουκης. 4 Tyre shop. 4,5
(Πάνω απο 8-8,5 , για να πάρει κάποιος πρέπει να πληρει διεθνή standards....) | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 10:58 | |
| Ανταλλακτικά: Μουράτης motogp : 3 Τον παίρνω τηλέφωνο για υποπλαίσιο Καwasaki ( σ.σ καινούριο έχει 98 €). Μου δίνει τιμή:140 € Του λέω καινούριο έχει 98 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ μου λέει Πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία του λέω και σε ξαναπαίρνω. Τον ξαναπαίρνω,μου λέει δίκιο έχεις τόσο έχει. Θα στο αφήσω 70 €! Του λέω 98 € έχει τιμή καταλόγου όπου και να πάω το παίρνω 88-90 €. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αυτή είναι η τιμή. Ευχαριστώ πολύ! Μόλις κατάλαβα την πολιτική του καταστήματος,πετάω μια τιμή και όπου σε πιάσω. | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 11:00 | |
| - busa respect έγραψε:
- Λοιπόν αντί άλλων εγω απλα θα δώσω βαθμολογία απο 0 ως το 10....
Εξαρχακος Νίκος :8 Προιμαδης. :5 Μερεμετης. :0 Δήμου Β. :8 (υπό εξέταση)
Επίσης θα βαθμολογω και οποιονδήποτε αναφέρεται απο τα παιδιά του φόρουμ αν έχω άποψη.
Ομορφα ... Πολιτισμένα ... Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του
Συγνομη αυτα τα νουμερα εβαλες απο προσωπικη εμπειρια? | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 11:14 | |
| - ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- busa respect έγραψε:
- Λοιπόν αντί άλλων εγω απλα θα δώσω βαθμολογία απο 0 ως το 10....
Εξαρχακος Νίκος :8 Προιμαδης. :5 Μερεμετης. :0 Δήμου Β. :8 (υπό εξέταση)
Επίσης θα βαθμολογω και οποιονδήποτε αναφέρεται απο τα παιδιά του φόρουμ αν έχω άποψη.
Ομορφα ... Πολιτισμένα ... Και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του
Συγνομη αυτα τα νουμερα εβαλες απο προσωπικη εμπειρια? Γρηγορη με κανεισ και γελαω....αχαχαχ | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 11:36 | |
| έλα ρε μλκ Νίκο... τσάμπα χάρηκα... είδα που ποσταρες και ετοιμάστηκα να διαβάσω ωραία πράματα! επί της ευκαιρίας... βάλε και συ το βαθμό σου! | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
Τόπος : ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αριθμός μηνυμάτων : 667 Αγωνιζόμενος : (ΠΡΩΗΝ / ΚΑΡΤ) Hμερομηνία εγγραφής : 11/04/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 11:44 | |
| Ναι , προσωπική εμπειρια και απο πολυ κοντινά σε εμένα μηχανάκια ανθρώπων που γνωρίζω χρονια. | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 12:04 | |
| - busa respect έγραψε:
- Και επειδη πήρα φορα ... Θα το παίξω και εγω εταιρεία αξιολόγησης και θα βάζω ένα νούμερακι σε οποιοδήποτε κατάστημα έχει να κάνει με την μοτο μου ...
Ανταλλακτικά Μουρατης 7,5
(Πάνω απο 8-8,5 , για να πάρει κάποιος πρέπει να πληρει διεθνή standards....) ρε φιλε μου κανει εντυπωση που δινεις μεγαλυτερο βαθμο στον περιστερα απο τον ψυχογιο ... τουλαχιστον ο ψυχογιος ειναι ο μονος που εχω παει και δουλευει με ροποκλειδα σε ολες τις βιδες ... στο tyre shop πηγαινα παλια και τα παιδια και στα 2 μαγαζια ηταν πολυ ευχαριστα και εξυπηρετικα ειτε πηγαινα με το κουλουρι ειτε με το συζυκι ... στην βουλιαγμενης εχουν και ενα ψαρωτικο σταντ που πιανει απο τους μαρσπιεδες και βαζουν και ιμαντες κτλ ... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 12:05 | |
| | |
|
| |
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 12:07 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 12:25 | |
| - maikstain έγραψε:
Kάτι παρέλειψες ενδιάμεσα α ναι ξεχασα,εκτος απο μενα ταλαιπωρισα και εσενα [/quote] Αρίστο όλοι έχουμε παράπονα αλλά και θετικές εντυπώσεις από ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε. Και για μένα και σένα άν ρωτήσω 10 άτομα οι 5 θα πουν γαμώ τα παιδιά και οι άλλοι 5 θα πουν γαμώ τους μαλάκες... Έτσι πάνε αυτά για διάφορους λόγους. | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 12:29 | |
| - Miou έγραψε:
- busa respect έγραψε:
- Και επειδη πήρα φορα ... Θα το παίξω και εγω εταιρεία αξιολόγησης και θα βάζω ένα νούμερακι σε οποιοδήποτε κατάστημα έχει να κάνει με την μοτο μου ...
(Πάνω απο 8-8,5 , για να πάρει κάποιος πρέπει να πληρει διεθνή standards....) ρε φιλε μου κανει εντυπωση που δινεις μεγαλυτερο βαθμο στον περιστερα απο τον ψυχογιο ... τουλαχιστον ο ψυχογιος ειναι ο μονος που εχω παει και δουλευει με ροποκλειδα σε ολες τις βιδες ...
στο tyre shop πηγαινα παλια και τα παιδια και στα 2 μαγαζια ηταν πολυ ευχαριστα και εξυπηρετικα ειτε πηγαινα με το κουλουρι ειτε με το συζυκι ... στην βουλιαγμενης εχουν και ενα ψαρωτικο σταντ που πιανει απο τους μαρσπιεδες και βαζουν και ιμαντες κτλ ... Αν και είμαι στη δουλεια και δεν έχω χρόνο .... Στα.. Γρήγορα , Το θέμα δεν ειναι τι λέει ο ένας ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ , δηλ αν ο χ μηχανικός πάρει 5 ψηλές βαθμολογίες και 40 χαμηλές ... Το πράγμα μιλάει μόνο του .... Εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί του βάζεις χαμηλό η ψηλό βαθμό ... Βλέπω αποτέλεσμα .... Ο tre πχ έβαλε στο μουρατη 3 αν εγω δω αλλα 10-20 3αρια και 2αρια και παράλληλα δω υψηλές βαθμολογίες σε άλλο ανταλακτικαντζιδικο , την επόμενη φορα που θα θέλω κάτι θα δοκιμάσω και εκεί ... Ετσι δουλεύει το πράγμα .... Περισσότερα το βραδυ... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 14:15 | |
| - T.R.E έγραψε:
Αρίστο όλοι έχουμε παράπονα αλλά και θετικές εντυπώσεις από ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε. Και για μένα και σένα άν ρωτήσω 10 άτομα οι 5 θα πουν γαμώ τα παιδιά και οι άλλοι 5 θα πουν γαμώ τους μαλάκες... Έτσι πάνε αυτά για διάφορους λόγους.
Μαζί σου 100%!!! με μια μικρή διαφορά... Αν αυτοί οι 5 (μαλάκες) με θεωρούν μαλάκα γιατί απλά δε γουστάρουν τη φάτσα μου ή τους πήδηξα τη γκόμενα... είμαστε οκ! Αν όμως.... αυτοί οι 5 με θεωρούν μαλάκα γιατί κάποια στιγμή συνεργαστηκαν μαζί μου και κατοπιν εορτής διαπίστωσαν αποδεδειγμενα οτι δεν έκανα αυτά που είπα και που (χρυσο)πλήρωσαν και ίσως υπερτιμολογησα στο μέγιστο βαθμό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μου (και ίσως να έθεσα και σε κίνδυνο τη ζωή τους με την ''απροσεξία μου'') εε τότε νομίζω πως δεν είμαστε οκ. Μαλον σ'αυτο το θέμα αναφερόμαστε στη 2η 5αδα με μαλάκες! Τελοσπαντων, απλά τη γνώμη μου εκφράζω. Το καλό είναι οτι έστω και τα ανώνυμα παράπονα που προαναφερθηκαν, σε πριβε συζητήσεις απέκτησαν τελικά όνομα και πλέον όλοι ξέρουμε. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 14:29 | |
| Εγώ απλά περιμένω τον Φροζενάκο να γράψει... | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 15:08 | |
| αν γράψει αυτά που νιώθει... τότε θα κλείσει και το φόρουμ και ο server... μπορεί να κολλήσει και το Internet για κανα δίωρο.. | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 15:33 | |
| - T.R.E έγραψε:
- Εγώ απλά περιμένω τον Φροζενάκο να γράψει...
ειναι να μην αρχισει να γραφει ... δεν θα εχει τελειωμο ... στην αρχη δεν τον πιστευα γιαυτα που μου ελεγε ... του ελεγα οχι ρε νικο κατι δεν θα καταλαβες καλα , οχι ρε νικο δεν γινεται αυτο κτλ ... αλλα οι παπαριες ηταν η μια πισω απο την αλλη ασταματητα ... και εκτος απο τον νικο μαζι ετρεχε και ο κακομοιρος ο λακου .... | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 16:49 | |
| | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 19:53 | |
| - Miou έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
ειναι να μην αρχισει να γραφει ... δεν θα εχει τελειωμο ... στην αρχη δεν τον πιστευα γιαυτα που μου ελεγε ... του ελεγα οχι ρε νικο κατι δεν θα καταλαβες καλα , οχι ρε νικο δεν γινεται αυτο κτλ ... αλλα οι παπαριες ηταν η μια πισω απο την αλλη ασταματητα ... και εκτος απο τον νικο μαζι ετρεχε και ο κακομοιρος ο λακου .... εννοητε οτι θα τα γραψω ολα απλα περιμενω να λασκαρω λιγο γτ ειναι παρα πολλα.....εχω να σας πω πολλα για ελαφρωμενουσ στροφαλουσ,εκκεντροφορουσ σφηνεσ στροφαλου που τησ βαρασ με σφυρι για να μπουν και δεν πειραζει που στραβωνουν και αλλα πολλα....θα ειναι ενα ξεχωριστο θεμα για το μαστορα τησ καρδιασ μασ...το βλασση δημου... | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 20:12 | |
| Oπως ειχα πει , επανερχομαι .
Αν ο σκοπός του συγκεκριμένου θέματος ειναι να κραζουμε ή να διασύρουμε τον οποιονδήποτε επαγκελματία (ειτε ειμαστε εμπαθείς είτε εχουμε περισσότερο ή λιγότερο δίκιο) εμενα προσωπικά αυτό το στύλ δε μου ταιριάζει και απλά δε θα συμετέχω (εννοείτε ότι όποιος θέλει το κάνει , και δεν μου πέφτει λόγος)
Θεωρώ ότι με το να τους βαθμολογούμε ειναι ότι καλύτερο , δεν είναι τυχαίο ότι σε επαγκελματικο επίπεδο όλες οι εταιρείες αξιολογήσεων κρίνουν είτε με γράμματα είτε με αριθμούς , (a,b,c κτλ ή 1,2,3 κτλ) όταν τον άλλο τον βρίζεις ή λες τα όσα , το μόνο που καταφερνεις τελικά είναι να χάσεις το δίκιο σου και να λέει '''ελα μωρε ενα τσουρμο καραγκόζιδες είναι που το μόνο που ξέρουν είναι ''θαβουν''' , παραδειγμα ο frozen (αν καταλαβα καλα αν οχι διορθώστε με) θεωρεί οτι ενας συγκεκριμένος μηχανικός είναι χάλι μαύρο , αντί λοιπόν να λέει τα διάφορα (που μπορεί και να έχει και χίλια δίκια δεν το γνωριζω) μπορεί να του βάλει ένα στρογκυλό μηδενικό .... δεν νομιζω ότι δεν θα γίνει κατανοητός ..... (το ίδιο ισχύει και για όλες τις αλλες περιπτώσεις)
Επίσης , οταν τον βαθμολογεις ... δεν μπορεί να ξεφύγει ... γιατι ακόμη και αν παρει πχ 2 10αρια είτε γιατι αυτοι που τον βαθ/σαν ήταν φίλοι του ή ασχετοι ή απο τις λίγες καλές δουλειές που έκανε , αλλα οι υπόλοιποι (πχ 20 του κοτσαρουν απο ένα 2αρι πχ ) εχουμε και λεμε 2χ10 + 20χ2= 60 , 60/22= 2,72...... ανεπαρκής ο κύριος .... όσοι δουν το αποτέλεσμα θα το σκεφτούν καλά για να πανε εκεί .....
Επισης διαφωνώ με το παλικάρι που έγραψε ότι (στι συγκεκριμένο θέμα) τελικά αναφερόμαστε μόνο στούς κακούς , ΠΡΕΠΕΙ να τονίζονται και οι καλές προσπάθειες .Παραδειγμα ο μιου πιθανα θα βαθμολόγούσε διαφορετικά απο εμενα τους λαστιχάδες αυτό δεν είναι κακό ίσα ίσα που από το συνολο ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ αυτός που γενικά αφήνει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ πελάτες ευχαριστημένους.
Γενικά πιστεύω πως διασυρωντας τους , απλά παίζουμε το παιχνίδι τους και απλά εμείς χανουμε την αξιοπιστία μας σαν καταναλωτές-πελατες , ενώ αυτοί ΔΕΝ θα γίνονται καλύτεροι ....
Εγώ παντως δεν θα ήθελα με τίποτα (αλλά με τίποτα όμως) να με βαθμολογήσει μια ομάδα ψαγμένων καταναλωτων κάτω από τη βαση , ίσως αυτό αν γίνει να αποτελέσει μια αρχή για να καταλάβουν ότι απλά το κουτόχορτο και το αρπα κόλα ...ΤΕΛΟΣ.
ΣΗΜ οποια ονοματα συμφορουμιτων χρησιμοποιησα το εκανα ΜΟΝΟ για να ''φτίαξω'' παραδειγματα και ήταν όσα θυμήθηκα τυχαία. | |
|
| |
lakou636 Normal gixxer
Όνομα: : Γιωργος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 248 Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 20:28 | |
| - Miou έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
ειναι να μην αρχισει να γραφει ... δεν θα εχει τελειωμο ... στην αρχη δεν τον πιστευα γιαυτα που μου ελεγε ... του ελεγα οχι ρε νικο κατι δεν θα καταλαβες καλα , οχι ρε νικο δεν γινεται αυτο κτλ ... αλλα οι παπαριες ηταν η μια πισω απο την αλλη ασταματητα ... και εκτος απο τον νικο μαζι ετρεχε και ο κακομοιρος ο λακου .... Εγω παντως , μετα απο αυτα που ειδα και ακουςα,πιστευω οτι μπορω καλυτερα απο απο μερικους που θελουν να λεγονται μαστορες.... | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 20:50 | |
| - Miou έγραψε:
- busa respect έγραψε:
(Πάνω απο 8-8,5 , για να πάρει κάποιος πρέπει να πληρει διεθνή standards....) ρε φιλε μου κανει εντυπωση που δινεις μεγαλυτερο βαθμο στον περιστερα απο τον ψυχογιο ... τουλαχιστον ο ψυχογιος ειναι ο μονος που εχω παει και δουλευει με ροποκλειδα σε ολες τις βιδες ...
στο tyre shop πηγαινα παλια και τα παιδια και στα 2 μαγαζια ηταν πολυ ευχαριστα και εξυπηρετικα ειτε πηγαινα με το κουλουρι ειτε με το συζυκι ... στην βουλιαγμενης εχουν και ενα ψαρωτικο σταντ που πιανει απο τους μαρσπιεδες και βαζουν και ιμαντες κτλ ... Φιλε μιου , γιατι βαθμολόγησα ετσι. Περιστερας : καλη εξυπηρέτηση-καλες τιμες-προσφορα στο σπορ-μου βρηκε μεταχειρισμενα λαστιχα track day 2 φορες που του ζήτησα σε πολυ καλη τιμή ενω μαλιστα στο 2ο σετ ενω δεν ειχε , την ημερα που μου ειχε πει τα ειχε φερει τα ειχε κανει ζευγαρι με το ονομα μου επανω. Ψυχογιος : καλη εξυπηρετηση-καλες τιμες-προσφορά στο σπορ-ΔΕΝ μου εδωσε track day λαστιχα οταν του ζητησα , ενω πριν και μετα εδωσε σε αλλους πελατες (ομως του εκοψα μονο 1/2 βαθμο) μπουκης : ηψηλες τιμες-εξυπηρετηση πολυ κατω του μετριου-μικρη προσφορα στο σπορ (κατεμε) , tyre shop : υψηλες τιμες-μη προσφορα στο σπορ-ουδετερη εξηπηρετηση τα παραπανω γενικα. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 20:59 | |
| Εγω ειμαι της γνωμης να γράφονται τα γεγονότα χωρίς χαρακτηρισμους. | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 22:15 | |
| - busa respect έγραψε:
- Oπως ειχα πει , επανερχομαι .
Αν ο σκοπός του συγκεκριμένου θέματος ειναι να κραζουμε ή να διασύρουμε τον οποιονδήποτε επαγκελματία (ειτε ειμαστε εμπαθείς είτε εχουμε περισσότερο ή λιγότερο δίκιο) εμενα προσωπικά αυτό το στύλ δε μου ταιριάζει και απλά δε θα συμετέχω (εννοείτε ότι όποιος θέλει το κάνει , και δεν μου πέφτει λόγος)
Θεωρώ ότι με το να τους βαθμολογούμε ειναι ότι καλύτερο , δεν είναι τυχαίο ότι σε επαγκελματικο επίπεδο όλες οι εταιρείες αξιολογήσεων κρίνουν είτε με γράμματα είτε με αριθμούς , (a,b,c κτλ ή 1,2,3 κτλ) όταν τον άλλο τον βρίζεις ή λες τα όσα , το μόνο που καταφερνεις τελικά είναι να χάσεις το δίκιο σου και να λέει '''ελα μωρε ενα τσουρμο καραγκόζιδες είναι που το μόνο που ξέρουν είναι ''θαβουν''' , παραδειγμα ο frozen (αν καταλαβα καλα αν οχι διορθώστε με) θεωρεί οτι ενας συγκεκριμένος μηχανικός είναι χάλι μαύρο , αντί λοιπόν να λέει τα διάφορα (που μπορεί και να έχει και χίλια δίκια δεν το γνωριζω) μπορεί να του βάλει ένα στρογκυλό μηδενικό .... δεν νομιζω ότι δεν θα γίνει κατανοητός ..... (το ίδιο ισχύει και για όλες τις αλλες περιπτώσεις)
Επίσης , οταν τον βαθμολογεις ... δεν μπορεί να ξεφύγει ... γιατι ακόμη και αν παρει πχ 2 10αρια είτε γιατι αυτοι που τον βαθ/σαν ήταν φίλοι του ή ασχετοι ή απο τις λίγες καλές δουλειές που έκανε , αλλα οι υπόλοιποι (πχ 20 του κοτσαρουν απο ένα 2αρι πχ ) εχουμε και λεμε 2χ10 + 20χ2= 60 , 60/22= 2,72...... ανεπαρκής ο κύριος .... όσοι δουν το αποτέλεσμα θα το σκεφτούν καλά για να πανε εκεί .....
Επισης διαφωνώ με το παλικάρι που έγραψε ότι (στι συγκεκριμένο θέμα) τελικά αναφερόμαστε μόνο στούς κακούς , ΠΡΕΠΕΙ να τονίζονται και οι καλές προσπάθειες .Παραδειγμα ο μιου πιθανα θα βαθμολόγούσε διαφορετικά απο εμενα τους λαστιχάδες αυτό δεν είναι κακό ίσα ίσα που από το συνολο ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ αυτός που γενικά αφήνει τους ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ πελάτες ευχαριστημένους.
Γενικά πιστεύω πως διασυρωντας τους , απλά παίζουμε το παιχνίδι τους και απλά εμείς χανουμε την αξιοπιστία μας σαν καταναλωτές-πελατες , ενώ αυτοί ΔΕΝ θα γίνονται καλύτεροι ....
Εγώ παντως δεν θα ήθελα με τίποτα (αλλά με τίποτα όμως) να με βαθμολογήσει μια ομάδα ψαγμένων καταναλωτων κάτω από τη βαση , ίσως αυτό αν γίνει να αποτελέσει μια αρχή για να καταλάβουν ότι απλά το κουτόχορτο και το αρπα κόλα ...ΤΕΛΟΣ ΣΗΜ οποια ονοματα συμφορουμιτων χρησιμοποιησα το εκανα ΜΟΝΟ για να ''φτίαξω'' παραδειγματα και ήταν όσα θυμήθηκα τυχαία. Δηλαδη διασυρουμε τον μαστορα που πηγαμε τα μηχανακια μας και δεν εκτιμησε τα λευτα που πηρεκαι αντι να το φτιαξει το χαλασε και ελα παρ το δεν δουλυει και προσπαθησε να ρηξη αλου την ευθυνη αυτος ειναι επαγγελματισμος . Επαγγελματισμος ειναι θα στυλο αγγλια τους εκκεντροφορους και τους στελνει στο μπουμι.Αμα εγω βαθμολογισο 0 θα ξερεις για ποιο λογο αλαξα ντιζα η εφτιαξα μοτερ?Εδω χασαμε λευτα και μηχανακι και θα μας πουν καραγκιοζιδες εγω δεν ειδα κανεναν να απανταει και δεν νομιζο λεγοντας εδω μεσα τι επαθα να βγαινω εγω χαμενος και αυτος μαγκας | |
|
| |
busa respect Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 22:32 | |
| ΓρηγόρηΚ2 , ισως να μην γινομαι κατανοητος , δεν πειραζει , ετσι και αλλιως μια ιδεα εριξα ,
οσο για την πιθανη σου βαθμολογια (αν εβαζες) και ας πουμε οτι του εβαζες 0 , αυτο που εγω και νομιζω οποιοσδηποτε αλλος θα καταλαβαινει ειναι οτι ο συγκεκριμενος ειναι για να μην περνας ουτε απεξω , δεν εχει σημασια (δηλ εχει αλλα θελω να πω δεν αλλαζει κατι) τοσο αν σου εκλεψε χρηματα σου εσπασε το μοτερ η γενικα οτι σου κατεστρεψε το μηχανακι , σημασια εχει οτι με την βαθμολογια στην ουσια περνας ΕΣΥ το μυνημα που θες , δηλ οτι ο συγκεκριμενος δεν κανει ουτε για μαγειρας στο στρατο..... | |
|
| |
ghost Hero gixxer
Όνομα: : Κώστας Τόπος : Κυπαρισσία Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 2970 Αγωνιζόμενος : Married Hμερομηνία εγγραφής : 24/04/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 22:38 | |
| εγω θα πω μονο δυο παραδειγματα που εχω απο την Αττικη γιατι δεν μενω εκει για να εχω περισσοτερα... και τα δυο αφορουν τον Γιωργο Προιμαντη και ειναι απο τα λεγομενα ''καλα'' παραδειγματα...
1. ρυθμιζουμε το μηχανακι μετα απο αλλαγη κυλιδροπιστονα, ελατηρια, μεταλλα, εκεντροφορους και φλατζα για μεγαλυτερη συμπιεση...επισης αλλαγη απο ολοσωμη Arata σε ολοσωμη Brocks...το μηχανακι δειχνει σχεδον την ιδια ακριβως ιπποδυναμη με πριν..καμια αλλαγη προς το καλυτερο...καπως απογοητευμενος το παιρνω και φευγω... 250 χιλιομετρα ταξιδι γιατι μενω επαρχια...μετα απο μερικες ημερες το μηχανακι χειροτερευει και αρχιζει να ψιλοσερνεται σαν να εχει χασει αλογα...παιρνω τηλεφωνο τον Γιωργο και τον ενημερωνω...''φερτο παλι οποτε μπορεις'' μου λεει ''για να το ψαξω γιατι κι εμενα μου εκανε εντυπωση που δεν πηρε σε σχεση με πριν'' -εδω να πω οτι ειχε προσφερθει να το ψαξει επιτοπου αλλα θα επρεπε να ειχα μεινει στην Αθηνα μια ακομη μια μερα, κατι που ηταν αδυνατο για εμενα λογω δουλειας- του το πηγαινω νωρις το πρωι και βρισκει το ενα μπεκ να υποδουλευει...χωρις να με χρεωσει ουτε ενα ευρω, μου αλλαζει το μπεκ με αλλο που ειχε εκει, μου ξαναφτιαχνει προγραμμα (δοκιμαζοντας το στον δρομο ο ιδιος) και του ξανακανει δυναμομετρηση...τελικα το μηχανακι ρυθμιστηκε τελεια και πηρε και αυτα που επρεπε να ειχε παρει με τις αλλαγες...
2. του αφηνω απογευμα το μηχανακι για να μου αλλαξει ρουλεμαν λαιμου και θα το επαιρνα το απογευμα της επομενης μερας... οταν πηγα να το παρω μου λεει ''δωσε μου 20 ευρω για το λυσε-δεσε και φυγε'' ειχε ψιλοξεραθει μονο το γρασο ενω τα ρουλεμαν ηταν ακομη μια χαρα...αυτο ηταν κατι που και να με ετρωγε δεν θα το επαιρνα χαμπαρι...δεν το εκανε ομως... | |
|
| |
| Παραπονα μαστορια και βελτιωτες | |
|