| Παραπονα μαστορια και βελτιωτες | |
|
+36Vortex k8 600 kk AggelosK8 ripper lakou636 JIMK7 ghost amorfotos Painterz Miou panikas Chrisk6 nktr gat0s lazaros-p maikstain Black Eagle ZX14 gsxr77 zed660 giannisK6 GIXXERAKIAS Aristosk8 FLASKAS bonepeeler maiandros9 T.R.E busa respect kostaskr6 kontos 750 boutser NIKOS poulitzer ΓρηγόρηςΚ2 giannis_suzuki frozen 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 22:38 | |
| Προσωπικα διαφωνω με την κενη βαθμολογια. Γεγονοτα χωρις χαρακτηρισμους πιστευω πως ειναι το καλυτερο. Βεβαια αν εχεις φαει μεγαλη πικρα δε γινεται να γινει γραψιμο χωρις τον παραμικρο χαρακτηρισμο. | |
|
| |
kontos 750 Hero gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1963 Hμερομηνία εγγραφής : 11/10/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 23:05 | |
| Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοι.... Ειμαστε μεγάλα αγορια και μπορούμε να κρίνουμε. Με απλα λογια οπως εγραψε και ο κωστας. Πήγα εκει.... εκανα αυτο..... και ολα οκ ή εγινε η εξής μ@@@ια. | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 31 Ιαν 2014, 23:13 | |
| εγω στο βλασση θα εβαζα ενα -8... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 11:17 | |
| - poulitzer έγραψε:
- εγω στο βλασση θα εβαζα ενα -8...
πες ομως και τα γεγονοτα .... | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 12:03 | |
| - Miou έγραψε:
- poulitzer έγραψε:
- εγω στο βλασση θα εβαζα ενα -8...
πες ομως και τα γεγονοτα .... Τεχει πει σελιδα 3 | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| |
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| |
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 16:54 | |
| Για μένα το σωστό αφού γίνει η αξιολόγηση στους μάστορες - συνεργεία -λαστιχάδικα με αριθμούς, καλό είναι να περιγράφεται και για ποιο λόγο είναι αυτή η βαθμολογία είτε υψηλή είτε χαμηλή. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται χαρακτηρισμοί και προσωπικές επιθέσεις. Αφού θα υπάρχει η αξιολόγηση με την αιτιολογία, πιστεύω πως αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση/δυσφήμιση για ένα μάστορα. Και εμείς με τη σειρά μας μπορούμε, χωρίς να τη πατήσουμε, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το αν θα πηγαίναμε το μηχανάκι μας εκεί. So simple | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΑΘΗΝΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1123 Αγωνιζόμενος : ΜΑ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ Hμερομηνία εγγραφής : 15/01/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 20:43 | |
| θες και αλλα ρε συ miou...???? στο 2013 δεν ειχα μηχανακι ΑΠΛΑ...και ουτε ακομα εχω καλα καλα... | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 21:23 | |
| - busa respect έγραψε:
- ΓρηγόρηΚ2 , ισως να μην γινομαι κατανοητος , δεν πειραζει , ετσι και αλλιως μια ιδεα εριξα ,
οσο για την πιθανη σου βαθμολογια (αν εβαζες) και ας πουμε οτι του εβαζες 0 , αυτο που εγω και νομιζω οποιοσδηποτε αλλος θα καταλαβαινει ειναι οτι ο συγκεκριμενος ειναι για να μην περνας ουτε απεξω , δεν εχει σημασια (δηλ εχει αλλα θελω να πω δεν αλλαζει κατι) τοσο αν σου εκλεψε χρηματα σου εσπασε το μοτερ η γενικα οτι σου κατεστρεψε το μηχανακι , σημασια εχει οτι με την βαθμολογια στην ουσια περνας ΕΣΥ το μυνημα που θες , δηλ οτι ο συγκεκριμενος δεν κανει ουτε για μαγειρας στο στρατο..... Και εγω σου λεω οτι αν εβαζα σκετο 0 χωρις να πω τι επαθα για ποιο πραγμα θα εβγεζες συμπερασμα. Και τα μυνηματα τα περνας μονο οταν λες τα γεγονοτα οπως εχουν | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 21:30 | |
| - Black Eagle έγραψε:
- Για μένα το σωστό αφού γίνει η αξιολόγηση στους μάστορες - συνεργεία -λαστιχάδικα με αριθμούς, καλό είναι να περιγράφεται και για ποιο λόγο είναι αυτή η βαθμολογία είτε υψηλή είτε χαμηλή. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται χαρακτηρισμοί και προσωπικές επιθέσεις. Αφού θα υπάρχει η αξιολόγηση με την αιτιολογία, πιστεύω πως αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση/δυσφήμιση για ένα μάστορα. Και εμείς με τη σειρά μας μπορούμε, χωρίς να τη πατήσουμε, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το αν θα πηγαίναμε το μηχανάκι μας εκεί. So simple
Νικο αν θυμαμε καλα της συζητησεις (μπορει να κανω και λαθος)ο καθ ενας εγραψε τη επαθε και που δεν νομιζο αυτο να εναι προσωπικη επιθεση.Μπορει στο ιδιο μαγαζι αλλο μηχανακι να γινει και αλλο να μη γινει πως θα γινει αξιολογηση?Το θεμα ειναι να μην τη πατασεις.Εγω τα δικα μου συμπερασματα τα εβγαλα αλλα με χαλασε και η ολοι συμπεριφορα του | |
|
| |
ripper Elite gixxer
Όνομα: : Σωτηρης Τόπος : Μαλδιβες Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 3618 Αγωνιζόμενος : Μόνο στο ps4 πλεον !!!!
Και μονο με kawasaki!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 28/10/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Σαβ 01 Φεβ 2014, 22:35 | |
| Εγω προσωπικα πριν αρκετα χρονια οταν ειχα αγορασει το gilera rk 50 και ηταν ακομα στην εγγυηση γλυτωσα καλα πεσιματα απο τυχη μετα απο 2 συμβαντα που μου συνεβησαν μετα που πηρα το μηχανακι απο το εξουσιοδοτημενο συνεργιο που το ειχα παει για σερβις. Το πρωτο ηταν περιπου 50 μετρα απο το συνεργειο. Αρχισε να γλυσταρει ο πισω τροχος και να κανει πατιλικια και μου διπλωσε. Δεν ειχαν σφιξει την βιδα στο καρτερ για τα λαδια και μου εφυγαν στον δρομο. Τα λαδια πεφτανε ακριβως μπροστα απο τον πισω τροχο .Ευτυχως εκει ειναι περιεργα τα στενακια και δεν μπορεις να τρεξεις. Το πηγα πισω σπρωχνοντας. Μου ζητησαν συγνωμη και ξαναβαλανε λαδια. Το δευτερο εγινε μετα απο 20 λεπτα περιπου στην συγγρου. Κολησε το μοτερ με καμια 70 χλμ και ευτυχως ειχα αγιο και δεν επεσα. Τους πηρα τηλεφωνο να ερθω να το παρουν(διαθεταν και αυτοκινητο με καροτσα για να μεταφερουν τα μηχανακια των πελατων αν ειχαν μεινει και δεν μπορουσαν να τα φερουν)αλλα δεν ηρθαν να με παρουν και ηρθε ο πατερας με το φορτηγακι που ειχαμε τοτε. Τους το πηγαμε και αρχισανε τις μαλ@κιες. Οτι εγω εκανα βλακια και πολλα αλλα. Ειχανε κανει βλακεια με το σωληνακι της αντλιας λαδιου και κοπηκε. Δεν ξαναπατησα. Ουτε και ο πατερας μου ξαναπηγε το μηχανακι του εκει. Πηγα αλλου και το εφτιαξα. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Κυρ 02 Φεβ 2014, 03:16 | |
| | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Κυρ 02 Φεβ 2014, 09:49 | |
| - poulitzer έγραψε:
δεν δεχτηκε ευθυνες ποτε και ουτε προκειται. το αποτελεσμα ειναι να κακολογει αλλον οτι μου το "εκαψε" λεει με το προγραμμα για αυτο ειναι το μηχανακι ετσι οχι μονο το δικο μου αλλα και του γρηγορη. και εμενα αυτα μου ειπε για την περιπτωση σου. και οτι θες ελατιρια στα πιστονια!! | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Κυρ 02 Φεβ 2014, 10:50 | |
| - boutser έγραψε:
- poulitzer έγραψε:
δεν δεχτηκε ευθυνες ποτε και ουτε προκειται. το αποτελεσμα ειναι να κακολογει αλλον οτι μου το "εκαψε" λεει με το προγραμμα για αυτο ειναι το μηχανακι ετσι οχι μονο το δικο μου αλλα και του γρηγορη. και εμενα αυτα μου ειπε για την περιπτωση σου. και οτι θες ελατιρια στα πιστονια!! Γι αυτο και εσει κωστα προσεχε με τους εκκεντοφορους γιατι ο γιαννης για να το λεει κατι θα ξερει. Και το ξερει γιατι για να φτιαξει το δικο σου παρατησε τα δικα μας οποτε κρατα καμια πατινι και ασε τι σου λεει | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Κυρ 02 Φεβ 2014, 13:05 | |
| αυτο εννοειται | |
|
| |
frozen Adv. gixxer
Όνομα: : νικος Τόπος : αθηνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 708 Hμερομηνία εγγραφής : 07/08/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Κυρ 02 Φεβ 2014, 15:30 | |
| | |
|
| |
poulitzer Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Κυρ 02 Φεβ 2014, 22:09 | |
| - boutser έγραψε:
- poulitzer έγραψε:
δεν δεχτηκε ευθυνες ποτε και ουτε προκειται. το αποτελεσμα ειναι να κακολογει αλλον οτι μου το "εκαψε" λεει με το προγραμμα για αυτο ειναι το μηχανακι ετσι οχι μονο το δικο μου αλλα και του γρηγορη. και εμενα αυτα μου ειπε για την περιπτωση σου. και οτι θες ελατιρια στα πιστονια!! ναι ξαφνικα απο μια βπλτα που εκανα θελω ελατηρια...χορτασαμε ψεματα και δεν θα μαθουμε ποτε.. | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Δευ 03 Φεβ 2014, 08:08 | |
| Δεν μπορω να συμφωνησω απολυτα με την βαθμολογια της εξυπηρετησης ή της παροχης υπηρεσιων απο τον καθε μαστορα διοτι θελωντας και μη πολλοι θα αναρωτηθουν για τον καθενα γιατι μπηκε αυτος ο βαθμος αρα θα δικαιολογηθει καποια στιγμη αυτη η βαθμολογια. Αν ειναι ετσι μονο με βαθμο απο το 1εως το 10 βαζω 10 στον Προιμαδη! | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Δευ 03 Φεβ 2014, 10:29 | |
| Σήμερα, μετά από τόσους μήνες είδα και κάτι ακόμη. Το πίσω λάστιχο έχει διαφορετικό προφίλ από αυτό που είχα παραγγείλει. Ωραία πράματα. Μέχρι και τα πιό απλά πρέπει να κοιτάω. | |
|
| |
Black Eagle Hero gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Περαμα Αττικης Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2187 Hμερομηνία εγγραφής : 25/01/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Δευ 03 Φεβ 2014, 13:24 | |
| - ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- Black Eagle έγραψε:
- Για μένα το σωστό αφού γίνει η αξιολόγηση στους μάστορες - συνεργεία -λαστιχάδικα με αριθμούς, καλό είναι να περιγράφεται και για ποιο λόγο είναι αυτή η βαθμολογία είτε υψηλή είτε χαμηλή. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται χαρακτηρισμοί και προσωπικές επιθέσεις. Αφού θα υπάρχει η αξιολόγηση με την αιτιολογία, πιστεύω πως αυτό είναι η καλύτερη διαφήμιση/δυσφήμιση για ένα μάστορα. Και εμείς με τη σειρά μας μπορούμε, χωρίς να τη πατήσουμε, να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για το αν θα πηγαίναμε το μηχανάκι μας εκεί. So simple
Νικο αν θυμαμε καλα της συζητησεις (μπορει να κανω και λαθος)ο καθ ενας εγραψε τη επαθε και που δεν νομιζο αυτο να εναι προσωπικη επιθεση.Μπορει στο ιδιο μαγαζι αλλο μηχανακι να γινει και αλλο να μη γινει πως θα γινει αξιολογηση?Το θεμα ειναι να μην τη πατασεις.Εγω τα δικα μου συμπερασματα τα εβγαλα αλλα με χαλασε και η ολοι συμπεριφορα του Δεν λέω κάτι διαφορετικό και πολύ σωστά έγραψαν όσοι έγραψαν τι έπαθαν. Αν μαζευτούν οι ψήφοι με τις περιγραφές όπως έκανες και εσύ θα δεις ότι θα υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα, αφού αν ένα συνεργείο δεν είναι καλό θα έχει περισσότερες αρνητικές ψήφους και από αυτά που θα γράφονται από τη πλειοψηφία για το συγκεκριμένο θα είναι αρνητικά/θετικά. Όσο για τη συμπεριφορά, αν ο μάστορας-καταστηματάρχης δεν έχει σωστή συμπεριφορά, καλό θα είναι για μένα να σημειώνεται και αυτό αλλά χωρίς πάλι να γίνεται επίθεση μέσα από αυτά που θα γραφτούν. Πχ μπορείς να πει κάποιος ότι ο τάδε όταν ζήτησα τα πράγματά μου πίσω είχε "αυτή" την αντίδραση. Έτσι βγάζει ένας τρίτος μια πιο σαφή εικόνα για το πως είναι ο συγκεκριμένος σαν επαγγελματίας και αν θα ήθελε να τον προτιμήσει. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν χαρακτηρισμοί, του στυλ του βάζω τγία γιατί είναι τγόμπας... αυτό εννοώ. | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τρι 04 Φεβ 2014, 09:00 | |
| - Black Eagle έγραψε:
Δεν λέω κάτι διαφορετικό και πολύ σωστά έγραψαν όσοι έγραψαν τι έπαθαν. Αν μαζευτούν οι ψήφοι με τις περιγραφές όπως έκανες και εσύ θα δεις ότι θα υπάρχει μια πιο σαφή εικόνα, αφού αν ένα συνεργείο δεν είναι καλό θα έχει περισσότερες αρνητικές ψήφους και από αυτά που θα γράφονται από τη πλειοψηφία για το συγκεκριμένο θα είναι αρνητικά/θετικά. Όσο για τη συμπεριφορά, αν ο μάστορας-καταστηματάρχης δεν έχει σωστή συμπεριφορά, καλό θα είναι για μένα να σημειώνεται και αυτό αλλά χωρίς πάλι να γίνεται επίθεση μέσα από αυτά που θα γραφτούν. Πχ μπορείς να πει κάποιος ότι ο τάδε όταν ζήτησα τα πράγματά μου πίσω είχε "αυτή" την αντίδραση. Έτσι βγάζει ένας τρίτος μια πιο σαφή εικόνα για το πως είναι ο συγκεκριμένος σαν επαγγελματίας και αν θα ήθελε να τον προτιμήσει. Δεν είναι ανάγκη να γίνουν χαρακτηρισμοί, του στυλ του βάζω τγία γιατί είναι τγόμπας... αυτό εννοώ. Εγω ειμαι ο μονος που δεν εκανε αναλυτικη περιγραφη αν το κανω θα χριαστω 2η και 3 σελιδες και θα βαρεθηται να διαβαζετε.Το εχωπει και ποιο πανω το θεμα ψηφου δεν ισχυει αν δεν πεις για ποιο λογο πηγες και τι σου εφτιαξε . Ο αγγελος με καταλαβε τι λεω και συμφωνω μαζι του οτι η καθε παροχη ειναι διαφορετικη (αυτο που λεω δηλαδη) | |
|
| |
FLASKAS Normal gixxer
Τόπος : λεωνιδιο αρκαδιας Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 253 Αγωνιζόμενος : στο Λ.Τ.Τ Hμερομηνία εγγραφής : 14/10/2013
| |
| |
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τρι 04 Φεβ 2014, 20:34 | |
| μπουκης.... -8/10 (40ε σε ενα track day για να βαλει το πισω ΜΟΝΟ λαστιχο και το μεσημερι να το γυρισει αναποδα....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ) ψυχογιος...11/10 (με εχει βοηθησει πολυ και οδηγικα και με λαστιχα χωρις να με ξερει και χωρις να εχει κανενα οφελος απο την πρωτη στιγμη που με γνωρισε)
Καπερνεκας....10/10 απο στοκ συντηρηση (απο τις πιο τιμιες αντιπροσωπιες σουζουκι) -10/10 απο βελτιωση (για μια γκαζιερα απο R6 ηθελε να υπολογισει τις εργατοωρες....που να πηγαινα για εκκεντροφορους)
| |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τρι 04 Φεβ 2014, 20:46 | |
| Kωστα για μενα εισαι λιγο υπερβολικος με το -10 για βελτιωση.Τον εναν απο τους ελαχιστους που ειναι επαγγελματιας και δεν κοιταει να στα αρπαξει και κανει τα παντα by the book,μην τον κατηγορουμε γιαυτο οταν το κανει και για το λογαριασμο.Καταλαβαινεις το υφος που στο λεω πιστευω. | |
|
| |
| Παραπονα μαστορια και βελτιωτες | |
|