| Παραπονα μαστορια και βελτιωτες | |
|
+36Vortex k8 600 kk AggelosK8 ripper lakou636 JIMK7 ghost amorfotos Painterz Miou panikas Chrisk6 nktr gat0s lazaros-p maikstain Black Eagle ZX14 gsxr77 zed660 giannisK6 GIXXERAKIAS Aristosk8 FLASKAS bonepeeler maiandros9 T.R.E busa respect kostaskr6 kontos 750 boutser NIKOS poulitzer ΓρηγόρηςΚ2 giannis_suzuki frozen 40 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
k8 600 kk Racing gixxer
Όνομα: : Κωστας (ΚΚ) Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 5571 Αγωνιζόμενος : τωρα τωρα ερχεται το λοττο το νιωθω.... Hμερομηνία εγγραφής : 09/07/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τρι 04 Φεβ 2014, 22:24 | |
| - giannisK6 έγραψε:
- Kωστα για μενα εισαι λιγο υπερβολικος με το -10 για βελτιωση.Τον εναν απο τους ελαχιστους που ειναι επαγγελματιας και δεν κοιταει να στα αρπαξει και κανει τα παντα by the book,μην τον κατηγορουμε γιαυτο οταν το κανει και για το λογαριασμο.Καταλαβαινεις το υφος που στο λεω πιστευω.
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 07:42 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
- Kωστα για μενα εισαι λιγο υπερβολικος με το -10 για βελτιωση.Τον εναν απο τους ελαχιστους που ειναι επαγγελματιας και δεν κοιταει να στα αρπαξει και κανει τα παντα by the book,μην τον κατηγορουμε γιαυτο οταν το κανει και για το λογαριασμο.Καταλαβαινεις το υφος που στο λεω πιστευω.
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα απ'οτι βλεπω παντα ψαχνονται για το κατι παραπανω,αρα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας η εμπιστοσυνη που πρεπει να δειχνουν στον μηχανικο τους για την βελτιωση και την αξιοπιστια που μπορει να σου παρεχει ο καθε μηχανικος-βελτιωτης. | |
|
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 09:28 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση Tωρα που το θυμηθηκα,μια φορα τον ειχα ρωτησει αν γινεται να κανουμε τη μοντα με τις τρυπες στην καμπανα και με κοιταξε με ενα βλεμμα.... Oπως και να'χει σεβομαι τη γραμμη που ακολουθει,για το λογο που σου ειπα και προηγουμενως και ειπες κι εσυ.Σε οτι αναλαμβανει να κανει ξερεις οτι θα γινει αψογα. | |
|
| |
boutser Hero gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Καβάλα Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 2766 Αγωνιζόμενος : θα ήθελα... Hμερομηνία εγγραφής : 06/10/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 15:15 | |
| | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 17:02 | |
| - k8 600 kk έγραψε:
- μπουκης.... -8/10 (40ε σε ενα track day για να βαλει το πισω ΜΟΝΟ λαστιχο και το μεσημερι να το γυρισει αναποδα....ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ)
ψυχογιος...11/10 (με εχει βοηθησει πολυ και οδηγικα και με λαστιχα χωρις να με ξερει και χωρις να εχει κανενα οφελος απο την πρωτη στιγμη που με γνωρισε)
Καπερνεκας....10/10 απο στοκ συντηρηση (απο τις πιο τιμιες αντιπροσωπιες σουζουκι) -10/10 απο βελτιωση (για μια γκαζιερα απο R6 ηθελε να υπολογισει τις εργατοωρες....που να πηγαινα για εκκεντροφορους)
Καπερνεκας οπως λεει ο Κωστας. Ειναι 10 στα 10. Απλα στο -10 που λες αγορινα ειναι λιγο too much. Επειδη ειχαμε μιλησει μια φορα περι ψιλοβελτιωσεων . Δεν ειναι οτι δεν σκαμπαζει απλα θελει να ειναι τιμιος. Γι αυτο ηταν καθοταν και υπολογιζε. Για μενα οχι απο τους τιμιοτερους. Ο τιμιοτερος για suzukι εξουσιοδοτημενο | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
Όνομα: : ΑΓΓΕΛΟΣ Τόπος : Νικαια Ηλικία : 45 Αριθμός μηνυμάτων : 2000 Αγωνιζόμενος : Dragster Hμερομηνία εγγραφής : 14/04/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 17:18 | |
| Απλα πραγματα οπου υπαρχουν καλοι γιατροι,δικηγοροι,οποιαδηποτε δουλεια υπαρχουν και σωστοι μηχανικοι-βελτιωτες.Η φημη για τον καθενα κερδιζεται απο τα εργα του! | |
|
| |
theatiss Adv. gixxer
Όνομα: : Αποστολος Τόπος : Πατρα Αριθμός μηνυμάτων : 775 Hμερομηνία εγγραφής : 23/11/2009
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 17:55 | |
| | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Τετ 05 Φεβ 2014, 23:51 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα απ'οτι βλεπω παντα ψαχνονται για το κατι παραπανω,αρα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας η εμπιστοσυνη που πρεπει να δειχνουν στον μηχανικο τους για την βελτιωση και την αξιοπιστια που μπορει να σου παρεχει ο καθε μηχανικος-βελτιωτης. Σωστα αυτα που λες αγγελε και ετσι εναι αλλα οταν τα δινεις ολα αυτα και δεν περνεις αυτο που πρεπει ειναι το προβλημα | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
Hμερομηνία εγγραφής : 03/11/2008
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 00:31 | |
| +1000 για τον Καπερνεκα,10/10... Καθε μερα σχεδον περναω εξω απ τον Προιμαδη και βλεπω πολλα εργαλεια παρκαρισμενα.Δεν ειναι τυχαιο νομιζω.Προφανως κανει καλη δουλεια αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.... | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 07:53 | |
| - ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- AggelosK8 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα απ'οτι βλεπω παντα ψαχνονται για το κατι παραπανω,αρα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας η εμπιστοσυνη που πρεπει να δειχνουν στον μηχανικο τους για την βελτιωση και την αξιοπιστια που μπορει να σου παρεχει ο καθε μηχανικος-βελτιωτης. Σωστα αυτα που λες αγγελε και ετσι εναι αλλα οταν τα δινεις ολα αυτα και δεν περνεις αυτο που πρεπει ειναι το προβλημα Το κακο ειναι οταν εχεις αφησει ηδη πολυ λασκα τον μηχανικο σου και απλα δεν ξεκαθαριζεις απο την αρχη κοστος,βελτιωση και χρονο.....αν πεσουμε εξω σε αυτα τοτε κατι δεν παει καλα!!!!!! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 12:54 | |
| - Zuki έγραψε:
- +1000 για τον Καπερνεκα,10/10...
Καθε μερα σχεδον περναω εξω απ τον Προιμαδη και βλεπω πολλα εργαλεια παρκαρισμενα.Δεν ειναι τυχαιο νομιζω.Προφανως κανει καλη δουλεια αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.... καλα και στονμερεμετη περναγες απεξω και εβλεπες πολλα καλα και ακριβα εργαλεια αλλα μονο καλη δουλεια δεν εχω ακουσει οτι κανει .... ή μαλλον το σωστο ειναι οτι οσους ξερω εχουν μονο παραπονα και εχω διαβασει απο 1 ατομο σε αυτοτο φορουμ να ειναι ικανοποιημενο , το οποιο ατομο δεν το ξερω , δεν το εχω γνωρισει , και δεν γραφει και συχνα πια ... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
Όνομα: : Γιάννης Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 1277 Αγωνιζόμενος : Στους δρομους της Αθηνας....
| |
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 15:17 | |
| - Zuki έγραψε:
- Miou έγραψε:
- Zuki έγραψε:
- +1000 για τον Καπερνεκα,10/10...
Καθε μερα σχεδον περναω εξω απ τον Προιμαδη και βλεπω πολλα εργαλεια παρκαρισμενα.Δεν ειναι τυχαιο νομιζω.Προφανως κανει καλη δουλεια αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια....
καλα και στονμερεμετη περναγες απεξω και εβλεπες πολλα καλα και ακριβα εργαλεια αλλα μονο καλη δουλεια δεν εχω ακουσει οτι κανει .... ή μαλλον το σωστο ειναι οτι οσους ξερω εχουν μονο παραπονα και εχω διαβασει απο 1 ατομο σε αυτοτο φορουμ να ειναι ικανοποιημενο , το οποιο ατομο δεν το ξερω , δεν το εχω γνωρισει , και δεν γραφει και συχνα πια ...
Εχεις ενα δικιο σ αυτο που λες.....Θα υπηρχαν ομως πολλοι αρνητικοι ψιθυροι για το ονομα του αν δεν εκανε καλη δουλεια...
Τεσπα,προσωπικη εμπειρια οπως ειπα και πιο πανω δεν εχω,οποτε οτι και να λεω,λογια του αερα ειναι.... μα υπαρχουν ... τοσες σελιδες εχουμε γραψει σε αυτο το θεμα ... αρκετες ειναι για τον μερεμετη ... μην κοιτας που μερικοι κολλανε και δεν γραφουν το ονομα του ... και δεν ειναι ψιθυροι ... απλα και εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια μιας και δεν εχω παει το μηχανακι μου σε αυτον αλλα ουτε και προκειτε με αυταπου εχω ακουσει ... γιατι οπως πολυ σωστα ειπε ο αγγελος : Η φημη για τον καθενα κερδιζεται απο τα εργα του!και δεν εχω ακουσει για κανενα καλο εργο ... b movies ηταν ολα ... να μην πω c δεν γινεται οοοοοοολοι να λενε λογια του αερα ... ουτε τα λεφτα που σκορπανε ειναι του αερα ... | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 15:31 | |
| Βασικα εγω εννοουσα για τον Προιμαδη οτι κατι θα ακουγοτανε αν δεν εκανε καλη δουλεια...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Zuki στις Πεμ 06 Φεβ 2014, 15:37, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Aristosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Αριστόδημος Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 2134 Αγωνιζόμενος : ...στο playstation! Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 15:35 | |
| - Miou έγραψε:
και δεν εχω ακουσει για κανενα καλο εργο ... b movies ηταν ολα ... να μην πω c
του bonepeeler πάντως ήταν τσόντα! και επειδή ήταν τόσο καλή έβγαλε και μερικά sequel! | |
|
| |
Miou Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 15:36 | |
| | |
|
| |
Zuki Full gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 15:37 | |
| | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 16:07 | |
| - Aristosk8 έγραψε:
- Miou έγραψε:
και δεν εχω ακουσει για κανενα καλο εργο ... b movies ηταν ολα ... να μην πω c
του bonepeeler πάντως ήταν τσόντα! και επειδή ήταν τόσο καλή έβγαλε και μερικά sequel! ναι, κάναμε ωραία πορνό. Δυστυχώς εγώ ήμουν αυτός που ήταν στα τέσσερα. | |
|
| |
ΓρηγόρηςΚ2 Adv. gixxer
Όνομα: : ΓΡΗΓΟΡΗΣ Τόπος : ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ηλικία : 53 Αριθμός μηνυμάτων : 489 Hμερομηνία εγγραφής : 16/04/2012
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 18:28 | |
| - AggelosK8 έγραψε:
- ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- AggelosK8 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα απ'οτι βλεπω παντα ψαχνονται για το κατι παραπανω,αρα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας η εμπιστοσυνη που πρεπει να δειχνουν στον μηχανικο τους για την βελτιωση και την αξιοπιστια που μπορει να σου παρεχει ο καθε μηχανικος-βελτιωτης. Σωστα αυτα που λες αγγελε και ετσι εναι αλλα οταν τα δινεις ολα αυτα και δεν περνεις αυτο που πρεπει ειναι το προβλημα Το κακο ειναι οταν εχεις αφησει ηδη πολυ λασκα τον μηχανικο σου και απλα δεν ξεκαθαριζεις απο την αρχη κοστος,βελτιωση και χρονο.....αν πεσουμε εξω σε αυτα τοτε κατι δεν παει καλα!!!!!!
Ενας σοβαρος μηχανικος οταν τον πεις τι θελεις να φτιαξεις πρεπει να ξερει ποσο θα κανει + κατι μερες παραπανω που το θεωρω λογικο. Και ηταν ολα ξεκαθαρισμενα απο την αρχι αλλα επεσε εξω και το τι δεν πηγε καλα θα το μαθω οταν γινη το μοτερ αν γινη | |
|
| |
AggelosK8 Hero gixxer
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Πεμ 06 Φεβ 2014, 18:40 | |
| - ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- AggelosK8 έγραψε:
- ΓρηγόρηςΚ2 έγραψε:
- AggelosK8 έγραψε:
- k8 600 kk έγραψε:
- giannisK6 έγραψε:
ναι ρε Γιαννη, απλα οτι εχει να κανει για το θαναση με ΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ και βελτιωσεις ειναι κοκκινο πανι, και βεβαια ειναι απο τους πιο αξιοπιστους αντιπροσωπους γι αυτο του εβαλα και 10/10 σε στοκ συντηρηση Οι περισσοτεροι απο εδω μεσα απ'οτι βλεπω παντα ψαχνονται για το κατι παραπανω,αρα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας η εμπιστοσυνη που πρεπει να δειχνουν στον μηχανικο τους για την βελτιωση και την αξιοπιστια που μπορει να σου παρεχει ο καθε μηχανικος-βελτιωτης. Σωστα αυτα που λες αγγελε και ετσι εναι αλλα οταν τα δινεις ολα αυτα και δεν περνεις αυτο που πρεπει ειναι το προβλημα Το κακο ειναι οταν εχεις αφησει ηδη πολυ λασκα τον μηχανικο σου και απλα δεν ξεκαθαριζεις απο την αρχη κοστος,βελτιωση και χρονο.....αν πεσουμε εξω σε αυτα τοτε κατι δεν παει καλα!!!!!!
Ενας σοβαρος μηχανικος οταν τον πεις τι θελεις να φτιαξεις πρεπει να ξερει ποσο θα κανει + κατι μερες παραπανω που το θεωρω λογικο. Και ηταν ολα ξεκαθαρισμενα απο την αρχι αλλα επεσε εξω και το τι δεν πηγε καλα θα το μαθω οταν γινη το μοτερ αν γινη εχεις δικιο Γρηγορη και ελπιζω να βρεις επιτελους ακρη!!!! | |
|
| |
bonepeeler Adv. gixxer
Ηλικία : 41 Αριθμός μηνυμάτων : 785 Hμερομηνία εγγραφής : 25/12/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 07 Μαρ 2014, 20:51 | |
| Wolf Racing 10/10 Σήμερα έκανα στον συγκεκριμμένο σέρβις στις αναρτήσεις. Καλάμια με εσωτερικά Bitubo ECH29, σταμπιλιζατέρ Bitubo και πίσω ανάρτηση Bitubo XXF31. Τα έλυσε όλα και μου έδειξε πού υπήρχε το κάθε τι. Όταν λέμε όλα,δεν έμεινε ούτε βίδα άλυτη. Τα πάντα καθαρίστηκαν, πρεσαρίστηκαν με άζωτα κλπ και τώρα δουλεύουν τέλεια. Το μπροστινό παίρνει 3 διαφορετικά λάδια για να δουλέψει σωστά. Υποτίθεται πως το καλοκαίρι έγινε πάλι σέρβις σε "παγκόσμιους" και μου είχανε πει πως έτσι πρέπει να είναι τα αγωνιστικά (με άλλα λόγια να μη δουλεύουν). Η ρύθμιση έγινε με βάση αυτά που είπε η Bitubo και αν θέλω αλλαγές ή απορίες,περνάω εκεί και ρυθμίζουμε ότι θέλω. Επίσης έμαθα πως έπρεπε να είχα και κάποια πραγματάκια τα οποία αυτός που μου τα έβαλε αρχικά, τα κράτησε. Βέβαια δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο γιατί βαρέθηκα. Μπράβο και πάλι μπράβο στον Γιώργο. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 07 Μαρ 2014, 22:06 | |
| Έτσι τα καλά να λέγονται! Εγώ σε λίγο καιρό, θα πάω τα δικά μου μπρος πίσω για αλλαγή ελατηρίων. Να πω και εγώ την ιστορία μου. Όταν είχα πάει στον Παπαγιάννη για να μου κοντήνει την TiForce και την έβαλε πάνω δεν έσφιξε καλά το παξιμάδι του κολιέ, με αποτέλεσμα να φύγει στον δρόμο και το τελικό, να κοπανάει στον μαρσπιέ σε κάθε λακκούβα.... Το αποτέλεσμα; Πέρασα λοιπόν μια μέρα και του είπα το συμβάν. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, ήταν να του φέρω το τελικό να το δει. Το πήγα, μου το έφτιαξε και δεν μου πήρε φράγκο. Όπως ήταν πριν δεν έγινε, αλλά τα σημάδια είναι πολύ μικρά και δεν χτυπάνε καθόλου στο μάτι. Θα βάλω και μια φωτό φτιαγμένο το τελικό όταν μπορέσω. Το θέμα είναι πως εγώ, παρόλη την μαλακία που έγινε δεν με πείραξε, γιατί αναγνώρισε το λάθος του και όταν χρειαστώ εξατμισά θα ξαναπάω στον ίδιο. Μαλακίες συμβαίνουν σε όλους τους μάστορες πιστεύω. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουν μετά. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
giannisK6 Hero gixxer
Όνομα: : Γιάννης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 1323 Hμερομηνία εγγραφής : 21/03/2011
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 07 Μαρ 2014, 23:10 | |
| - Leroy έγραψε:
- Έτσι τα καλά να λέγονται! Εγώ σε λίγο καιρό, θα πάω τα δικά μου μπρος πίσω για αλλαγή ελατηρίων.
Να πω και εγώ την ιστορία μου. Όταν είχα πάει στον Παπαγιάννη για να μου κοντήνει την TiForce και την έβαλε πάνω δεν έσφιξε καλά το παξιμάδι του κολιέ, με αποτέλεσμα να φύγει στον δρόμο και το τελικό, να κοπανάει στον μαρσπιέ σε κάθε λακκούβα....
Το αποτέλεσμα;
Πέρασα λοιπόν μια μέρα και του είπα το συμβάν. Το πρώτο πράγμα που μου είπε, ήταν να του φέρω το τελικό να το δει. Το πήγα, μου το έφτιαξε και δεν μου πήρε φράγκο. Όπως ήταν πριν δεν έγινε, αλλά τα σημάδια είναι πολύ μικρά και δεν χτυπάνε καθόλου στο μάτι. Θα βάλω και μια φωτό φτιαγμένο το τελικό όταν μπορέσω.
Το θέμα είναι πως εγώ, παρόλη την μαλακία που έγινε δεν με πείραξε, γιατί αναγνώρισε το λάθος του και όταν χρειαστώ εξατμισά θα ξαναπάω στον ίδιο. Μαλακίες συμβαίνουν σε όλους τους μάστορες πιστεύω. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζουν μετά.
Και μενα μου ειχε φανει πολυ ενταξει και σε τιμες και σε αντιμετωπιση,σε αντιθεση με εναν αλλο που μου μιλαγε λες και μου εκανε χαρη. | |
|
| |
Leroy Elite gixxer
Όνομα: : Πασχαλης Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 4497 Hμερομηνία εγγραφής : 01/02/2010
| Θέμα: Απ: Παραπονα μαστορια και βελτιωτες Παρ 07 Μαρ 2014, 23:16 | |
| Ο Πέτρος μου είχε κάνει δουλειά παλιότερα και στο Κ8 και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι ευγενικό παιδί, μιλάς με Άνθρωπο. | |
|
| |
| Παραπονα μαστορια και βελτιωτες | |
|