| πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! | |
|
+39Vortex Barberis Darksoul dimdoc kostaskr6 kouzinas gnisios ripseventh ninja kawasos valentino46 liotis pehlis King Lelos69 papagym kawa14 JIMK7 Ondrift Sotoner karagio stavrosrodo Black Eagle T.R.E gkourv teo46 potis jimmyjp kapamarou85 magiaklaniakeksatmisi fox 1ndianos kentaurosk8 thanasis gixxer nasos-v FOTIS valentinosgsxr mistiriodis_tsantakias goctor 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mistiriodis_tsantakias Full gixxer
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 04:10 | |
| ακομα δεν εχει γινει lock αυτο το θεμα ??? το τι εγινε δεν μπορουμε να το κρινουμε ....αλλα το να φτανουμε στο συμπερασμα οτι πιο ευκολο ειναι να σπαση το πλαισιο σε μια στροφη και να πεση καπιος απο το να του εφιγε απο γλυστριμα κ να εσπασε μετα ΠΑΡΑΠΑΕΙ ...ελεος το αλουμινιο ΔΕΝ κοβη μια κ εξω ...θα πρεπει να εχει κανει σιμαδια στην αρχη και δεν μπορει να μην καταλαβεις στην πορια οτι εχει ραγιση γιατι θα εχει ελαστικοτιτα ολο το μηχανακη λιγο πρην κοψη ....απλη γνοσι μεταλον θελει .....κληστετο το θεμα μην πο delete τελιος | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 08:54 | |
| την στιγμη που δεν ειμαι εκει και δεν ξερω το μηχανακι δεν φερω γνωμη για το περιστατικο αλλα δεν εχω και λογο να μην το πιστεψω αν εχει γινει ετσι εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι οσες φοτο εχουν μπει με αναλογα περηστατικα το πλαισιο ειναι κομμενο στο ιδιο σημειο ακριβως!!! τυχαιο????? και στο κ9 η suzuki αλαξε το σημειο που γινετε η κοληση.... τυχαιο???? ευχομαι περαστικα στο παιδι και να βρει οσο γινετε πιο ευκολα και γρηγορα ακρη... απο εκει και περα ο θεος μαζι μας.. | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 09:06 | |
| Eδω βλεπω μερικοι καθεστε και αμφισβητειτε την ιδια την εταιρια, η οποια ανακαλει εκ των υστερων τα Κ5/6 για να μπουν ενισχυσεις. Μπροστα μου κοπηκε Κ5 μετα απο σουζα στη πιστα των Σερρρων. Ο αναβατης/αγωνιζομενος το κρατησε και δεν επεσε. Ειχε ανοιξει εκει στη ραφη που ειδαμε και αλλα σε φωτογραφιες, αλλα λιγοτερο, δεν ειχε κοπει περα ως περα. Τοτε δεν ειχε βγει η ανακληση ακομα και ο ανθρωπος αγορασε καινουργιο σασι και το εστειλε σε ενα ειδικο αλουμινα πλαισιων να το ενισχυσει, ειχε παθει σοκ...
Ελαστικοτητα λιγο πριν κοψει σε πορεια μπορει να εχει, αλλα αυτο θα ειναι δεκατα δευτερολεπτου πριν τη καταστροφη, κανενας δεν μπορει να το καταλαβει αυτο.
Παντως για Κ7 και μετα δεν εχω ακουσει ουτε δει κανενα και το πλαισιο τους απο κει και περα ειναι και βαρυτερο, αρα θα το ενισχυσαν. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 09:12 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Eδω βλεπω μερικοι καθεστε και αμφισβητειτε την ιδια την εταιρια, η οποια ανακαλει εκ των υστερων τα Κ5/6 για να μπουν ενισχυσεις.
Μπροστα μου κοπηκε Κ5 μετα απο σουζα στη πιστα των Σερρρων. Ο αναβατης/αγωνιζομενος το κρατησε και δεν επεσε. Ειχε ανοιξει εκει στη ραφη που ειδαμε και αλλα σε φωτογραφιες, αλλα λιγοτερο, δεν ειχε κοπει περα ως περα. Τοτε δεν ειχε βγει η ανακληση ακομα και ο ανθρωπος αγορασε καινουργιο σασι και το εστειλε σε ενα ειδικο αλουμινα πλαισιων να το ενισχυσει, ειχε παθει σοκ...
Ελαστικοτητα λιγο πριν κοψει σε πορεια μπορει να εχει, αλλα αυτο θα ειναι δεκατα δευτερολεπτου πριν τη καταστροφη, κανενας δεν μπορει να το καταλαβει αυτο.
Παντως για Κ7 και μετα δεν εχω ακουσει ουτε δει κανενα και το πλαισιο τους απο κει και περα ειναι και βαρυτερο, αρα θα το ενισχυσαν. θεωρεις οτι κακος?? τωρα καταλαβα τι εγραψες... το οτι ολα κοβονται εκει , εμενα με κανει και ανησυχώ . | |
|
| |
Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 10:04 | |
| - nasos-v έγραψε:
- την στιγμη που δεν ειμαι εκει και δεν ξερω το μηχανακι δεν φερω γνωμη για το περιστατικο αλλα δεν εχω και λογο να μην το πιστεψω αν εχει γινει ετσι
εγω αυτο που παρατηρω ειναι οτι οσες φοτο εχουν μπει με αναλογα περηστατικα το πλαισιο ειναι κομμενο στο ιδιο σημειο ακριβως!!! τυχαιο?????
και στο κ9 η suzuki αλαξε το σημειο που γινετε η κοληση.... τυχαιο????
ευχομαι περαστικα στο παιδι και να βρει οσο γινετε πιο ευκολα και γρηγορα ακρη...
απο εκει και περα ο θεος μαζι μας.. και στα 600750 εχουν γινει αλλαγες στις ραφες! | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 10:18 | |
| Νασο...τα πιο ευαισθητα σημεια καθε πλαισιου ειναι στις κολλησεις. Δεν ειναι παραξενο που κοβονται ολα εκει. Κοβει πρωτα μια κολληση και μετα μπορει να καταρευσει σε ασχετο σημειο αναλογα με τις δυναμεις που θα παρει το πλαισιο μετα το κοψιμο. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 10:35 | |
| Ανεξαρτητος αν εσπασε απο την συγκρουση ή πριν την συγκρουση ομως, αυτο που μου κανει ξανα εντυπωση ειναι οτι και αυτη η ραφη δεν εχει περασει απο την μεσα πλευρα του πλαισιου. Σε μια συνηθησμενη αλουμινοκολληση θα επρεπε το "βουναλακι" που κανει η ραφη απο εξω, να υπαρχει και απο την μεσα πλευρα. Εκτος κι αν υπαρχουν τετοιου ειδους ραφες και δεν το γνωριζω. Θα κανω μια μικρη ερευνα σ αυτο το θεμα για να βρω ολους τους τυπους ραφων στα αλουμινια και θα επανελθω. Να ξεσκονισω και λιγο τα βιβλια του ΤΕΙ...αν βρω που τα χω καταχωνιασει χεχε! | |
|
| |
Barberis Normal gixxer
Όνομα: : BilltheBarber Ηλικία : 39 Αριθμός μηνυμάτων : 118 Hμερομηνία εγγραφής : 26/08/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 14:55 | |
| Κατ' αρχήν περαστικα στο παλικαρι,σιδερενιος και καλα ξεμπερδεματα. Δευτερον αν αυτο που βλεπουμε ειναι "αποτελεσμα" συνδιασμένων γεγονότων εχει καλως.. αν όμως είναι η "αιτία" και γεγονος τα αποτελεσματα αυτης,τοτε παυει να είναι στα όρια του σοβαρού και γίνεται ακρως τραγικο. Καλυτερα να βρισκομαι καθε δευτερα μαστορα,παρα να βρισκομαι να κοιτω τα ραδίκια αναποδα. Αν είναι δυνατον,καλο θα ήταν να μας μιλησει το ίδιο το παλικαρι και σαφως να αναλαβει την ευθύνη και την βαρύτητα των γεγονότων όπως πραγματικα έγιναν... (ξαναλεω αλλιως είναι να είναι το "αποτελεσμα" και αλλιως η "αιτια"). | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 16:07 | |
| Εγω χθες εκλασα στο μηχανακι πανω κ μου εκοψε πλαισιο .... | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 17:24 | |
| Σοβαρευτειτε μερικοι.Αυτα τα θεματα δεν ειναι για γελια.Αν καποιος δεν εχει να πει κατι σοβαρο να λειπουν οι ειρωνειες.Η υποθεση πλεον εχει παρει τον δρομο της δικαιοσυνης. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 18:14 | |
| Τουλαχιστον εδω στη Κρητη αν και εχουν πουληθει πολλαααα GSXR δεν εχω ακουσει κανενα τετοιο κρουσμα αλλα KAWASAKI ZX9 εχουν κοψει απο οσο ξερω δυο και ειναι λιγα τα ατιμα φανταστειτε να ηταν και πολλα | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
Όνομα: : Σπύρος Τόπος : Βυθός Του Μπικίνι Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1826 Αγωνιζόμενος : στην ανωμαλία Hμερομηνία εγγραφής : 09/12/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Σαβ 20 Νοε 2010, 20:05 | |
| - kawasos έγραψε:
- Σοβαρευτειτε μερικοι.Αυτα τα θεματα δεν ειναι για γελια.Αν καποιος δεν εχει να πει κατι σοβαρο να λειπουν οι ειρωνειες.Η υποθεση πλεον εχει παρει τον δρομο της δικαιοσυνης.
Δεν υπαρχει ιχνος ειρωνιας. Εκει που πηγαινα μου ηρθαν αερια. Λεω "να βγαλω το ποπομερι απο δεξια?" η "την αφηνω ετσι?" Ε την αφησα και ακουω ενα ΚΡΑΑΑΚ.Παει το εσωρουχο...Το λερωσα...Αλλα τι βλεπω?!?! Κοπηκε το πλαισιο! Ωραιο nickname παντως | |
|
| |
Όνομα: : Stefanos Τόπος : Athina Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 3236 Αγωνιζόμενος : SEX SEX K BMX Hμερομηνία εγγραφής : 29/10/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 01:22 | |
| - Jester έγραψε:
- kawasos έγραψε:
- Σοβαρευτειτε μερικοι.Αυτα τα θεματα δεν ειναι για γελια.Αν καποιος δεν εχει να πει κατι σοβαρο να λειπουν οι ειρωνειες.Η υποθεση πλεον εχει παρει τον δρομο της δικαιοσυνης.
Δεν υπαρχει ιχνος ειρωνιας.
Εκει που πηγαινα μου ηρθαν αερια. Λεω "να βγαλω το ποπομερι απο δεξια?" η "την αφηνω ετσι?" Ε την αφησα και ακουω ενα ΚΡΑΑΑΚ.Παει το εσωρουχο...Το λερωσα...Αλλα τι βλεπω?!?! Κοπηκε το πλαισιο!
Ωραιο nickname παντως xaxaxaxa ετσι ρε σπυρακο :P Αντεεεεε ...lock/delete /block/ban(ip) και σεξ :P συγνομη αν ειμαι κακος συγνομη αν με μισισετε ....στα τελευτεα 4 χρονια εχω αλλαξει 7 γσχρ και σιγουρα δεν φερθικα σε κανενα σαν φλουφλις καφετεριας ....και τρακαρα και επεσα και τα εριξα σε μπαργιερες και τα εβαλα πιστα και τα εριξα ξανα και τα χαιδεψα κ τα ξεκολιασα σε σοουζες ...μαλον ειμαι πολυ κολοφαρδος που περνο ολα τα καλα ...... οπιος θελει να αγοραση μηχανακη να ερχετε σε εμενα να του το αγοραζω με μικρο + στο κοστος γιατι ειμαι χερας :P xaxaxa SEX SEX SEX | |
|
| |
greenthing Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 54 Hμερομηνία εγγραφής : 27/09/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 02:19 | |
| καλο θα ειναι να μην δημιουργουνται τετοιου ειδους διαμαχες. στον καθενα μπορει να συμβει και απλα ευχομαι σε κανεναν μας να μην κατσει τετοια στραβη.
δεν υπαρχει λογος για φανατισμο με την καθε εταιρια. πανω απο ολα μοτοσυκλετιστες ειμαστε. αυτα απο μενα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 03:15 | |
| οχι δεν ειναι θεμα φανατισμου ειναι θεμα οτι μας ζαλισανε τα ουμπαλα ...τουλαχιστον προσοπικα εμενα ...γιατι τορα μπορει να ειναι 1 θεμα αλλα οταν ξεκινισε αυτο το θεμα ειχανε ξεκινισει κ αλλα 2 ταυτοχρονα ....και αν οχι αυτο αλλα τα αλλα δυο κατα εμε ειτανε καθαρα για να ειρονεφτουνε ...κριμα | |
|
| |
Jpan Normal gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 160 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 09:34 | |
| Υπαρχει ενα σχετικο θεματακι ΕΔΩ με ενα ατυχημα στην εθνικη,και σε αυτο συνεπλακη ενα gsxr rizla. Ποσα gsxr rizla υπαρχουν? Λετε να ειναι τυχαιο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 10:58 | |
| δημητρη ...τι θες να πεις με αυτο το θεμα ? ουτε για σκελετους λενε ουτε τπτ ...και βασικα απλος τσακονοντε ...κλασικο μοτο | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 15:54 | |
| Εγώ απ' ότι κατάλαβα από αυτά που μας είπε ο Άκης, τράκαραν μεταξύ τους 2 αυτοκίνητα πάνω στην στροφή που η Τριπόλεως - Κορίνθου βγαίνει στην Αθηνών - Κορίνθου, οι μηχανές πήγαιναν τάπα, δε τους είδαν εγκαίρως και ........
Τα παραπάνω με επιφύλαξη, γιατί δεν ήμουν μπροστά. Καλύτερα θα τα περιγράψει ο Άκης.
Κρίμα πάντως
Ξέρει κανείς τι έγινε με τα παιδιά που χτύπησαν; | |
|
| |
Jpan Normal gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : ΝΙΚΑΙΑ Ηλικία : 48 Αριθμός μηνυμάτων : 160 Hμερομηνία εγγραφής : 29/03/2009
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 15:59 | |
| - mistiriodis_tsantakias έγραψε:
- δημητρη ...τι θες να πεις με αυτο το θεμα ? ουτε για σκελετους λενε ουτε τπτ ...και βασικα απλος τσακονοντε ...κλασικο μοτο
Αν το διαβασεις λεει για ενα gsxr rizla διαλυμενο που καρφωσε πανω σε ενα ibiza. Για να λεει διαλυμενο δεν θα εχει σπασει μια μενετα του μονο,ουτε θα εχει μονο μια γρατζουνια. Μηπως αυτο το rizla ειναι αυτο εδω του φιλου και επαθε αυτη τη ζημια καρφωνοντας στο ibiza? (Λεω εγω τωρα!!!!) | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 16:41 | |
| Άπιστοι Θωμάδες ορίστε φωτογραφία τπυ περιβόητου σακατεμένου ιμπιζα. Ένα ψιλοτσαλακωμα έχει απο την προσγείωση πάνω σε αυτο του ιπτάμενου οδηγού της μηχανης. | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 16:43 | |
| - kawasos έγραψε:
- Άπιστοι Θωμάδες ορίστε φωτογραφία τπυ περιβόητου σακατεμένου ιμπιζα. Ένα ψιλοτσαλακωμα έχει απο την προσγείωση πάνω σε αυτο του ιπτάμενου οδηγού της μηχανης.
Ρε Κωστα Πρεκα εσυ το εβγαλες εκεινη την ωρα η πηγες σπιτι του τυπου κ το εβγαλες??Το λεω επειδη εχει καπακια της ΕΥΔΑΠ και στην εθνικη δεν εχει τετοια...Ουτε πεζοδρομια.... | |
|
| |
kawasos Jr.gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 16:45 | |
| Δεν το έπιασα νεαρέ το υπονοούμενο. Το που τραβήχτηκε η φωτογραφία σε μάρανε ή το γεγονός καθε αυτό? | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 17:04 | |
| Κωστας Πρεκας
Παλιος ηθοποιος του ελληνικου κινηματογραφου.Επαιζε σε ταινιες με πολεμικο περιεχομενο.Μερικες απο αυτες ειναι οι εξης
Εσχάτη προδοσια Ο Επαναστατης Ποπολαρος Οχι Η Μεσογειος φλεγεται
Την περιοδο που ηταν νεος περναγε η μπογια του στις κυριες της εποχης και ηταν πουλμουρ... (πουλαγε μουρη ΣτΜ)
Οταν γερασε και δεν ηταν πλεον πουλμουρ (πουλαγε μουρη ΣτΜ) αρχισε να το χανει.Εμφανισεις σε παραθυρα,σε κιτρινες εκπομπες.Εκραζε τα παντα που ηταν αντιθετα με το ηθος του.
Κατα καποιο τροπο εγινε κατι που θα λεγαμε Troll. | |
|
| |
FATSASGSXR Jr.gixxer
Όνομα: : KOSTAS Τόπος : TRIPOLH Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 8 Αγωνιζόμενος : OXI Hμερομηνία εγγραφής : 21/11/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 17:09 | |
| ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΜΕ 70ΧΙΛ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ | |
|
| |
Vortex Hero gixxer
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 17:42 | |
| O ενας εχει Rizla...O αλλος μπαινει 1η φορα στο gixxer κ το πρωτο του μνμ ηταν σ αυτο το θεμα και εχει κ Κ5...
Οτι να ναι... | |
|
| |
| πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! | |
|