Greek GSX-R forum
πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Poll_l10πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Poll_c10πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Poll_r10 
JIMK7
πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Poll_l10πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Poll_c10πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!!

Πήγαινε κάτω 
+39
Vortex
Barberis
Darksoul
dimdoc
kostaskr6
kouzinas
gnisios
ripseventh
ninja
kawasos
valentino46
liotis
pehlis
King
Lelos69
papagym
kawa14
JIMK7
Ondrift
Sotoner
karagio
stavrosrodo
Black Eagle
T.R.E
gkourv
teo46
potis
jimmyjp
kapamarou85
magiaklaniakeksatmisi
fox
1ndianos
kentaurosk8
thanasis gixxer
nasos-v
FOTIS
valentinosgsxr
mistiriodis_tsantakias
goctor
43 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kawasos
Jr.gixxer

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 16
Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2010

πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!!   πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 EmptyΚυρ 21 Νοε 2010, 20:50

gnisios έγραψε:
Ρε φιλε kawase για να καταλαβω... εσενα ο φιλος σου πηγε να ''σκοτωθει'' επειδη κοπηκε το σουζουκι του, και συ μπηκες εδω μεσα να μας συμβουλεψεις να προσεχουμε να μην κοπουν και τα δικα μας???

Με το χερι στην καρδια απαντησε μου... δεν εκμεταλευεσε λιγακι την ατυχια του φιλου σου για να προπαγανδισεις κατα των GSX-R???... και στην τελικη σιδερα ειναι τα μπουρδ$λ@ ...

υ.γ. σημερα ημουν Μεγαρα... πηγαινα λουτρακι και ειπα να χαζεψω λιγο στην πιστα... αρκετα μηχανακια... πηρα το καφεδακι μου και βρηκα μια σκια και αραξα... περναει το πρωτο...Κ4... περναει το δευτερο....κ6.... περναει το τριτο κ9.... περναει το τεταρτο R1... περναει το πεμπτο κ8... περναει το εκτο... R6...περναει το εβδομο... Busa... περναει το ογδωο κ7 ...περναει το ενατο RSV...περναει και το δεκατο...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!

συμπερασμα... 6 στους 10 μηχανοβιους κινδυνευουν !!! rabbit

Σκοπος μου ειναι να διαπιστωσω αν εχει συμβει και σε αλλους κατι παρομοιο ωστε να βγαλουμε καποια ακρη.Δεν ειναι οτι καλυτερο να πηγαινεις βολτα και να σου συμβαινει κατι τετοιο. Δεν εχω προβλημα με τα σουζουκι,ειχα στο παρελθον και σκεφτομαι να ξαναπαρω καποια στιγμη στο μελλον Ολοι ειμαστε μοτοσυκλετιστες ανεξαρτητως μαρκας και πρεπει να υποστηριζομαστε μεταξυ μας. Εγω ενα γεγονος παρουσιασα απλως. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξεσηκωθηκαν καποιοι ετσι.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gnisios
Jr.gixxer

Άντρας Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 31
Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!!   πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 EmptyΚυρ 21 Νοε 2010, 20:51

οκ αδερφε ειλικρηνα αν κατι απο τα γραφομενα μου σε εθιξε συγνωμη...
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!!   πλαισιο - πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! - Σελίδα 8 EmptyΚυρ 21 Νοε 2010, 20:57

sorry μολις το ειδα....

απαραδεκτοι...............

φυσικα κλειδωνετε ωστε για τον στεφανο και τον Σπυρο .... τι να σας πω.....

δεν βρισκω κατι να πω και αυτο που σκεφτομαι δεν.........

ΒΑΝ για 7 μερες στον Jester και 1 μερα στον mistiriodis_tsantakias (μονο και μονο επειδη δεν χαρακτηρισες καποιον. μονο για το ειρωνικο σου υφος)

ελπιζω στην επιστροφη σας μετα απο 7 μερες να αφησετε την ειρωνια σας εξω απο εδω!
http://www.gixxer.gr

πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 8 από 8Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 Παρόμοια θέματα
-
» Πλαισιο
» ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7
» Νέο πλαίσιο για Suzuki

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΝΕΑ :: NEA ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ GSXR-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com