kawasos Jr.gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Hμερομηνία εγγραφής : 19/11/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 20:50 | |
| - gnisios έγραψε:
- Ρε φιλε kawase για να καταλαβω... εσενα ο φιλος σου πηγε να ''σκοτωθει'' επειδη κοπηκε το σουζουκι του, και συ μπηκες εδω μεσα να μας συμβουλεψεις να προσεχουμε να μην κοπουν και τα δικα μας???
Με το χερι στην καρδια απαντησε μου... δεν εκμεταλευεσε λιγακι την ατυχια του φιλου σου για να προπαγανδισεις κατα των GSX-R???... και στην τελικη σιδερα ειναι τα μπουρδ$λ@ ...
υ.γ. σημερα ημουν Μεγαρα... πηγαινα λουτρακι και ειπα να χαζεψω λιγο στην πιστα... αρκετα μηχανακια... πηρα το καφεδακι μου και βρηκα μια σκια και αραξα... περναει το πρωτο...Κ4... περναει το δευτερο....κ6.... περναει το τριτο κ9.... περναει το τεταρτο R1... περναει το πεμπτο κ8... περναει το εκτο... R6...περναει το εβδομο... Busa... περναει το ογδωο κ7 ...περναει το ενατο RSV...περναει και το δεκατο...ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!
συμπερασμα... 6 στους 10 μηχανοβιους κινδυνευουν !!! Σκοπος μου ειναι να διαπιστωσω αν εχει συμβει και σε αλλους κατι παρομοιο ωστε να βγαλουμε καποια ακρη.Δεν ειναι οτι καλυτερο να πηγαινεις βολτα και να σου συμβαινει κατι τετοιο. Δεν εχω προβλημα με τα σουζουκι,ειχα στο παρελθον και σκεφτομαι να ξαναπαρω καποια στιγμη στο μελλον Ολοι ειμαστε μοτοσυκλετιστες ανεξαρτητως μαρκας και πρεπει να υποστηριζομαστε μεταξυ μας. Εγω ενα γεγονος παρουσιασα απλως. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ξεσηκωθηκαν καποιοι ετσι. | |
|
gnisios Jr.gixxer
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 31 Αγωνιζόμενος : ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... Hμερομηνία εγγραφής : 01/08/2010
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 20:51 | |
| οκ αδερφε ειλικρηνα αν κατι απο τα γραφομενα μου σε εθιξε συγνωμη... | |
|
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: πλαισιο!!!!!!! PLEASE READ!!!!! Κυρ 21 Νοε 2010, 20:57 | |
| sorry μολις το ειδα....
απαραδεκτοι...............
φυσικα κλειδωνετε ωστε για τον στεφανο και τον Σπυρο .... τι να σας πω.....
δεν βρισκω κατι να πω και αυτο που σκεφτομαι δεν.........
ΒΑΝ για 7 μερες στον Jester και 1 μερα στον mistiriodis_tsantakias (μονο και μονο επειδη δεν χαρακτηρισες καποιον. μονο για το ειρωνικο σου υφος)
ελπιζω στην επιστροφη σας μετα απο 7 μερες να αφησετε την ειρωνια σας εξω απο εδω! | |
|