| ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 | |
|
+39lKiNG ninja magfaria gsx600Rnikos alaska Opeth sxlogo panosk8 GIXXERAKIAS Miou ENDURASX louk6 Makaronia Gixxerm@n susukakiask7 stoui gsxrk71000 Schumi christ-r frozen tolispl landen poulitzer maikstain jimmyjp GsxrPower mistiriodis_tsantakias 1ndianos kompimen valentinosgsxr potis totoulis nasos-v JIMK7 kouzinas teo46 T.R.E stavroulis kantalis 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Makaronia Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 57 Hμερομηνία εγγραφής : 21/05/2012
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 09:59 | |
| - Miou έγραψε:
- δλδ ρε φιλε βαση αυτων που λες αν ενα μηχανακι κοψει μεσα στο 2 χρονια της εγγυησης θα το αποζημιωσει πληρως η αντιπροσωπια ....
Καλημερα, δεν ειπα αυτο,απλα απαντησα στο σκεπτικο του Stoui που ειπε ότι "ο αντιπρόσωπος οφείλει να μπορεί να εγγυηθεί το προϊόν του και την ασφάλεια του πελάτη του". Το αν θα αποζημιωσει πληρως ενα κομμενο πλαισιο μεσα στην εγγυηση δεν το γνωριζω.Μαλλον εξαρταται κατω απο ποιες συνθηκες κοπηκε? - Miou έγραψε:
- επισης κανενα δεν εχει προβλημα στον λαιμο ( εκει που ειναι τα ρουλεμαν )
πιο χαμηλα στις κολλησεις ειναι το προβλημα....
Οταν ασκουνται δυναμεις που μπορουν να καταστρεψουν τα ρουλεμαν στον λαιμο,δεν μεταφερονται και στο υπολοιπο πλαισιο?συνεπως και στις κολλησεις που πιθανον να ειναι ελλατωματικες ? Δεν ειμαι και ειδικος,απλα εκφραζω την προσωπικη μου αποψη,μπορει να γραφω και λ@λ@κιες οποτε σταματαω εδω. Κ6 εχω και εγω και το εχω λυωσει στις σουζες και διαφορες καγκουριες... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 10:38 | |
| - Makaronia έγραψε:
Οταν αγοραζεις την μοτοσυκλετα εχεις και εγγυηση για 2 ετη,αρα ακυρωνεται εν μερη το σκεπτικο σου. Επαναλαμβάνω, στο μοτέρ-ηλεκτρικά μπορεί, αλλά σε ένα εξάρτημα όπως το πλαίσιο δεν περιμένεις ότι θα αλλοιωθεί σε 2 χρόνια από μόνο του έτσι? Αλλιώς κανείς δεν θα αγόραζε! Άρα να τα βράσω τα 2 χρόνια εγγύηση για το πλαίσιο έτσι! Εδώ μιλάμε για ΠΙΘΑΝΟ πρόβλημα εργοστασίου οπότε και θεωρώ ότι το εργοστάσιο, οπότε και ο αντιπρόσωπος, θα πρέπει να μπορούν να εγγυηθούν ότι το προϊόν τους δεν είχε πρόβλημα εξαρχής (όπως και με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αγοράζει κανείς!). Τώρα αν υπάρχει τρόπος ή όχι εμένα σαν πελάτη ποσώς με ενδιαφέρει. Και στο κάτω κάτω άμα χοντρίνει το πράγμα και επειδή μιλάμε για ανθρώπινες ζωές καλή είναι και μια επίσκεψη σε δικηγόρο για νομική συμβουλή. Μην ξεχνάτε ότι σαν αγοραστές έχουμε πολλά δικαιώματα πολλά εκ των οποίων δεν τα ξέρουμε καν! - Makaronia έγραψε:
Δηλαδη πραγματικα πιστευεις οτι οι σουζες και τα εντο ΔΕΝ επιβαρυνουν το πλαισιο? Κανονικά ένα υγιές πλαίσιο πρέπει να το επιβαρύνουν προσωρινά και με ΜΗ καταστρεπτικό τρόπο. Αν σιγά σιγά προκαλούν ρωγμές και το κόβουν τότε ΝΑΙ έχει πρόβλημα το πλαίσιο, πως να το κάνουμε δηλαδή! Τέλοσπαντων, σταματώ και εγώ εδώ. Ο καθένας ας κάνει ότι νομίζει. Και στο κάτω κάτω Νίκο αν ανησυχείς πούλα το να ησυχάσεις, εγώ προσωπικά πάντως δεν το πουλώ! | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 10:54 | |
| χρηστο το αλουμινιο ειναι ενα υλικο που ας πουμε κατακραταει τις δυναμεις που δεχεται και με την παροδο των χρονων "κουραζετε" ... οσο πιο πολυ το επιβαρυνεις δλδ τοσο πιο γρηγορα θα "χαλασει" ( οχι τοσο πολυ και τοσο ευκολα οσο το μαγνησιο) βεβαια στα πλαισια που κατασκευαζοντε εχουν λαβει υποψιν τους ολα αυτα ( υποτιθετε) θυμαμαι που ηταν το μεγαλο στοιχημα που ειχε βαλει η χοντα οταν πρωτοεφτιαξε τα cr με το αλουμινενιο πλαισιο....εαν θα χαλαει-κοβετε -διαλυετε γρηγορα μιας και οι καταπονησεις στο μοτοκρος ειναι πολυ μεγαλες.... | |
|
| |
stoui Adv. gixxer
Όνομα: : Χρίστος Τόπος : Λευκωσία Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 437 Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 11:02 | |
| - Miou έγραψε:
- χρηστο το αλουμινιο ειναι ενα υλικο που ας πουμε κατακραταει τις δυναμεις που δεχεται και με την παροδο των χρονων "κουραζετε" ... οσο πιο πολυ το επιβαρυνεις δλδ τοσο πιο γρηγορα θα "χαλασει" ( οχι τοσο πολυ και τοσο ευκολα οσο το μαγνησιο)
βεβαια στα πλαισια που κατασκευαζοντε εχουν λαβει υποψιν τους ολα αυτα ( υποτιθετε) θυμαμαι που ηταν το μεγαλο στοιχημα που ειχε βαλει η χοντα οταν πρωτοεφτιαξε τα cr με το αλουμινενιο πλαισιο....εαν θα χαλαει-κοβετε -διαλυετε γρηγορα μιας και οι καταπονησεις στο μοτοκρος ειναι πολυ μεγαλες.... Σίγουρα Αλέξανδρε αλλά όπως είπες και μόνος σου δεν θα περίμενε κανείς σε ατρακάριστο πλαίσιο να παρουσιαστεί σημαντική "κούραση" όπως ανέφερες ώστε να κοπεί. Μην με παρεξηγείσετε, δεν θεωρώ ότι η suzuki έκανε μη ανατρέψιμο λάθος ή ότι είναι χάλια εταιρία, αντιθέτως, αλλά από την άλλη είμαι καθαρά υπέρ του αγοραστή και των δικαιωμάτων του, όπως όλοι μας φαντάζομαι! Και επειδή ξέρω ότι στις χώρες μας συχνά οι αντιπρόσωποι κάνουν την πάπια, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ*, όταν ακούω περιπτώσεις σαν του Νίκου μπριζόνομαι πολύ και πάω και διεκδικώ το δίκαιο μου ο ίδιος, έτσι απλά για να μην μας θεωρούν ΖΩΑ μόλις πληρωθούν και μετά! Αυτά *την ανάκληση του ανορθωτή στα 600άρια την "προσπεράσανε" | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 17:59 | |
| Αυτο που θα πω μονο ειναι οτι σε ενα κρατος με @ρχιδια εαν κοβωτανε το πλαισιο σε ενα μηχανακι, ο ιδιοκτητης του θα ειχε εξασφαλισει οικονομικα και τα εγγονια του.Αλλα εμεις καθομαστε και μετραμε..... | |
|
| |
Miou Full gixxer
Όνομα: : Alexandros Τόπος : Αθηνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 13454 Αγωνιζόμενος : Nop... Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 18:14 | |
| γιατι το λες αυτο ρε δημητρη??? νομιζεις οτι μονο στην αλλαδα εχει πουλησει το gsxr ????
σε πληροφωρω οτι εχει πουλησει πολλα κομματια και σε αλλες χωρες με μικρα @@ ή ακομα και με μεγαλα (πχ αμερικη).... και σε αυτες εχουν υπαρξει περιπτωσεις κοψιματος και ετσι αναγκαστικε η εταιρεια να κανει την ανακληση.... ( σιγα μην γινοταν αν εκαβαν μονο τα ελληνικα μοντελα...)
αλλα ακομα και στην αμερικη που κλανεις και σου κανω μυνηση και κονομαω τα κερατα μου δεν εχω ακουσει οτι καποιος παθον αποζημιωθηκε με τοσα πολλα λεφτα που εξασφαλισε το μελλον του (ποσο μαλλον των απογονων του ) | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
Όνομα: : Δημητρης Τόπος : Κρήτη Αριθμός μηνυμάτων : 982 Αγωνιζόμενος : 3B Racing team(Bikes,Beer,Bed) Hμερομηνία εγγραφής : 26/09/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 21:20 | |
| Υπερβαλοντας το ειπα.Το gixxer δεν το αλλαζω με τιποτα,και αυτοκινητο suzuki εχω,και ειμαι απο τους πρωτους που λεει οτι "οτι προσεχεις σε προσεχει'.Απλα το θεωρω σιγουρα,τουλαχιστον τραγικο να μιλαμε οτι μια μηχανη της ταξεως ,κοβει σκελετο-εστω οχι στα καλα καθουμενα-και καθομαστε και το συζηταμε.Τη στιγμη που ειναι οι ταχυτητες τετοιες δεν επρεπε να συμβαινει ουτε μια στο εκατομυριο.Μη τρελλαθουμε δεν ειναι ενα χαλασμενο φλας! | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Παρ 01 Ιουν 2012, 21:57 | |
| εγω πιστευω οτι στα καλα καθουμενα δεν κοβετε τιποτα...τωρα "το πηγαινα βολτα χαλαρα και κοπηκε στην μεση"δεν το πιστευω με την καμια,οχι μονο για την σουζουκι αλλα για ολες τις μαρκες.
ολα αυτα τα μηχανακια εχουν ιστορικο οχι με απλες πτωσεις αλλα με στουκες.
του αδερφου μου το γιχχερ, το 750κ6 που ειχε, στραβωσε πιρουνια μετα απο στουκα και το πλαισιο δεν εκανε κιχ, μην ακουω τωρα οτι ετσι ξαφνικα κοπηκε στην μεση ελεος. | |
|
| |
kostaskr6 Racing gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ) Αριθμός μηνυμάτων : 5102 Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010
| |
| |
ENDURASX Adv. gixxer
Όνομα: : Παντελης Τόπος : Περιστερι Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 463 Αγωνιζόμενος : θα θελα......... Hμερομηνία εγγραφής : 05/01/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Σαβ 02 Ιουν 2012, 02:51 | |
| Ακομα δεν εχει κλειδωθει.? | |
|
| |
alaska Normal gixxer
Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ Τόπος : Thessaloniki Ηλικία : 24 Αριθμός μηνυμάτων : 134 Hμερομηνία εγγραφής : 04/01/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Σαβ 02 Ιουν 2012, 04:01 | |
| | |
|
| |
sxlogo Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Σαβ 02 Ιουν 2012, 09:44 | |
| | |
|
| |
Albatros Jr.gixxer
Όνομα: : ΝΙΚΟΣ Τόπος : KRHTH Αριθμός μηνυμάτων : 2 Hμερομηνία εγγραφής : 11/09/2011
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Πεμ 05 Απρ 2018, 10:07 | |
| Το δικαστήριο για το GSXR 600 που είδατε ολοκληρώθηκε μετά από 9 χρόνια(!!!!!). Το κέρδισα γιατί αποδείχθηκαν τα πάντα. Λίγα ίσως τα προβληματικά πλαίσια, λίγοι και οι τυχεροί. Προσέχετε και κάντε τις ενισχύσεις και χωρίς να είναι στη λίστα. | |
|
| |
Volde27 Jr.gixxer
Όνομα: : volde Τόπος : Παλλήνη Αριθμός μηνυμάτων : 45 Αγωνιζόμενος : Some day Hμερομηνία εγγραφής : 27/11/2017
| Θέμα: Απ: ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 Πεμ 05 Απρ 2018, 22:35 | |
| | |
|
| |
| ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Κ 7 | |
|