Greek GSX-R forum
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Poll_l10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Poll_c10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Poll_r10 
JIMK7
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Poll_l10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Poll_c10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)

Πήγαινε κάτω 
+24
valentinosgsxr
nktr
ktm_21
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
T.R.E
Sotos27
1ndianos
asteri
DimSTriple
crockh2001
Kneedragger
r6_lightech
gat0s
gostrider
teo46
JIMK7
stavrosrodo
giatros
nasos-v
thanosk6
gsxr1000k7
Hamamatsu
κολτρέϊν
thanasis gixxer
28 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 01:17

T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Aπο οσο ξερω κανεις απο τους δυο σας δεν το πηρε καινουργιο σωστα ssss

και ουτε καθε 10000 χιλιο του κανατε δυναμομετριση σωστα ssss

Απο κι και περα οπως ειπα πριν δεν περιμενω και ουτε αναγκαζω κανενα να τα πιστεψει ολα αυτα εξαλλου σε ελευθερη χωρα ζουμε fafoutis fafoutis

Εγώ καινούριο το πήρα το Κ6 Δημήτρη,αλλά μέχρι και που έβαλά την ολόσωμη στα 18.000 χλμ δεν του είχα κάνει δυναμομέτρηση... Το μέτρησα μια και καλή με την εξάτμιση στα 168 ρόδα... Μετά με το P.C III και φίλτρο είδα 171,αυτά την ίδια μέρα...

Μετά από περιέργεια ένα χρόνο μετά το ξαναμέτρησα,γιατί είχα σκοπό να ανοίξω μοτέρ και ήθελα να δω που είναι,και ως εκ θαύματος με 520 αλυσίδα,pair mod, και ένα σερβισάκι στα 24,000,είδα 173... Δλδ χωρίς να ανοίξω καθόλου μοτέρ,τα ίδια άλογα έβγαζε πάλι...

Μέχρι και που το έδωσα με 33,000 χλμ,δυναμομέτρηση δεν του έκανα αλλά στις δοκιμές με τους φίλους μου πάντα τα ίδια έβλεπα... Very Happy

Βλεπεις τωρα στα 3000 χιλ δεν το ειχες μετρησει ssss

Τα Κ5 στα 3000 με εξατμιση φιλτρο + προγραμμα μου εβγαζαν 169 το καλυτερο Very Happy

και μετα τις 18000 επεφταν στα 160 μεχρι 162 Very Happy
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

Άντρας Όνομα: : Νίκος

Τόπος : Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 5824
Αγωνιζόμενος : Του καφέ!
Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 01:28

JIMK7 έγραψε:
T.R.E έγραψε:
JIMK7 έγραψε:
Aπο οσο ξερω κανεις απο τους δυο σας δεν το πηρε καινουργιο σωστα ssss

και ουτε καθε 10000 χιλιο του κανατε δυναμομετριση σωστα ssss

Απο κι και περα οπως ειπα πριν δεν περιμενω και ουτε αναγκαζω κανενα να τα πιστεψει ολα αυτα εξαλλου σε ελευθερη χωρα ζουμε fafoutis fafoutis

Εγώ καινούριο το πήρα το Κ6 Δημήτρη,αλλά μέχρι και που έβαλά την ολόσωμη στα 18.000 χλμ δεν του είχα κάνει δυναμομέτρηση... Το μέτρησα μια και καλή με την εξάτμιση στα 168 ρόδα... Μετά με το P.C III και φίλτρο είδα 171,αυτά την ίδια μέρα...

Μετά από περιέργεια ένα χρόνο μετά το ξαναμέτρησα,γιατί είχα σκοπό να ανοίξω μοτέρ και ήθελα να δω που είναι,και ως εκ θαύματος με 520 αλυσίδα,pair mod, και ένα σερβισάκι στα 24,000,είδα 173... Δλδ χωρίς να ανοίξω καθόλου μοτέρ,τα ίδια άλογα έβγαζε πάλι...

Μέχρι και που το έδωσα με 33,000 χλμ,δυναμομέτρηση δεν του έκανα αλλά στις δοκιμές με τους φίλους μου πάντα τα ίδια έβλεπα... Very Happy

Βλεπεις τωρα στα 3000 χιλ δεν το ειχες μετρησει ssss

Τα Κ5 στα 3000 με εξατμιση φιλτρο + προγραμμα μου εβγαζαν 169 το καλυτερο Very Happy

και μετα τις 18000 επεφταν στα 160 μεχρι 162 Very Happy

Ναι ρε τζιμ δεν το είχα μετρήσει σε δυναμόμετρο,αλλά εσύ ουσιαστικά μου λες ότι κέρδισα με την ολόσωμη και το PC,θα έπρεπε να το έχω χάσει στα 18,000 χλμ... Θα δούμε τώρα που θα φτιάξω το Κ7 πόσα θα βγάλει,υπόσχομαι να το μετράω τακτικά! Very Happy Very Happy
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

Άντρας Όνομα: : Nίκος
Τόπος : Piraeus
Αριθμός μηνυμάτων : 1596
Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 09:52

μισό ρε παιδιά γιατί όσα gsxr έχω πάρει τα μοτέρ πάνε καλύτερα (ανοίγουν) μετά από κάποια αρκετά χλμ. συνήθως 8χιλ. και μετά.
Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ?
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 10:24

nktr έγραψε:
μισό ρε παιδιά γιατί όσα gsxr έχω πάρει τα μοτέρ πάνε καλύτερα (ανοίγουν) μετά από κάποια αρκετά χλμ. συνήθως 8χιλ. και μετά.
Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ?

Aν το ειχες παει στα 3000 θα σου ειχε δειξει πιο πολλα file στα 8000 καπου τοσα ειχε βγαλει και το δικο μου ssss

Τα περισσοτερα αλογα τα βλεπεις απο 3000 μεχρι 4000 απο κι και μετα χανεις αρκετα μερχι τις 8000 με 12000 και απο κι και μετα η απωλειες ειναι πολυ μικρες hallo
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 15:51

nktr έγραψε:

ωραια φιλε 172,10???αμα κανεις και σερβις θα παρεις αλλα 14 hp και εισαι πρωτος!!!186,10 εισαι και δεν το ξερεις,βγαλε την καπνα,και γω δεν ειμαι 193hp εχω και αλλα 14 αλογακια κρυμενα!!!χαχα χαχα χα.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 16:16

1ndianos έγραψε:
nktr έγραψε:

ωραια φιλε 172,10???αμα κανεις και σερβις θα παρεις αλλα 14 hp και εισαι πρωτος!!!186,10 εισαι και δεν το ξερεις,βγαλε την καπνα,και γω δεν ειμαι 193hp εχω και αλλα 14 αλογακια κρυμενα!!!χαχα χαχα χα.

Ποτε δεν ειπα οτι μονο απο καπνα παιρνεις 14 αλογ αλλα 4-6 σιγουρα τα υπολοιπα ειναι απο αλλα που δεν θα κατσω να τα ξαναγραψω ssss

Κι αν σου φαινεται τοσο αστειο βαλε ενα στοιχημα να το δουμε και στη πραξη ssss

Να δουμε ποιος θα ξελασει καλυτερα file
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 16:32

JIMK7 έγραψε:
1ndianos έγραψε:
nktr έγραψε:

Ποτε δεν ειπα οτι μονο απο καπνα παιρνεις 14 αλογ αλλα 4-6 σιγουρα τα υπολοιπα ειναι απο αλλα που δεν θα κατσω να τα ξαναγραψω ssss

Κι αν σου φαινεται τοσο αστειο βαλε ενα στοιχημα να το δουμε και στη πραξη ssss

Να δουμε ποιος θα ξελασει καλυτερα file

δεν χρειαζετε κανενα στοιχημα,ο καθενας,πιστευει οτι θελει και πρατει οπως γνωριζει,δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα ουτε εσυ σε μενα!!!
δεν ειναι σωστο ομως να θελεις να με κανεις να συμφωνησω με σενα σε κατι που εγω θεωρω οτι ειναι για γελια.
μπορει να ειμαι νεος στο forum αυτο αλλα δεν ειμαι νεος στα μηχανακια!!! oraios souza no1
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 16:39

1ndianos έγραψε:

δεν χρειαζετε κανενα στοιχημα,ο καθενας,πιστευει οτι θελει και πρατει οπως γνωριζει,δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα ουτε εσυ σε μενα!!!
δεν ειναι σωστο ομως να θελεις να με κανεις να συμφωνησω με σενα σε κατι που εγω θεωρω οτι ειναι για γελια.
μπορει να ειμαι νεος στο forum αυτο αλλα δεν ειμαι νεος στα μηχανακια!!! oraios souza no1

Αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι δεν μπροσπαθω να σε πεισω ουτε εσενα αλλα ουτε και κανενα απο εδω μεσα αλλα δεν ανεχομαι και ουτε μου αρεσει να γελανε για κατι που ειναι εξακριβωμενο 100% diabase
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 17:08

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τσακωθούμε για κανένα λόγο... Ίσα ίσα είμαστε εδώ για να μάθουμε ο ένας απ'τις εμπειρίες του άλλου. Ο JimK7 έκανε κάποιες μετρήσεις και τις παραθέτει,εμένα προσωπικά μου φαίνονται περίεργα αλλά δεν έχω και δυναμομετρήσεις για να τον αντικρούσω αυτή την στιγμή...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πάντα "έστρωνα" το μηχανάκι μου σχετικά ομαλά,και τα 2 προηγούμενα ,ένα 636 '03 και το Κ6 μου πηγαίναν αρκετά καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα,σε σχέση με αντίστοιχα μηχανάκια που οι ιδιοκτήτες τους τα έσκιζαν απ'την αρχή γιατί έρχονται στρωμένα απ'το εργοστάσιο...

Όπως είπε και ο Παναγιώτης ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα... Και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο λέω να διοργανώσουμε και εμείς ένα Dynoday και να τις μετρήσουμε cheers cheers cheers

Και μετά να δείτε τι γέλιο έχει να πέσει... xaxa
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 18:07

ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει χωρίς να έχει την απαίτηση να το υιοθετήσει ο οποιοσδήποτε.
Γνώμες λέμε που μπορεί να είναι παπάρες ή και να είναι σωστές. Ο καθένας τα φιλτράρει και μέσα από όλα αυτά κάτι θα μείνει στο τέλος. hallo

πάρτε και το αποτέλεσμα της χαρτογράφησης μαζί με την καυσανάλυση πριν (σε εξουσιοδοτημένο suzukomagazo της Αθήνας)
και μετά

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Analysikafsis

και η μοτό στην "πρίζα"....

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Dynoman

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Exhaust1
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 18:14

nktr έγραψε:
ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει χωρίς να έχει την απαίτηση να το υιοθετήσει ο οποιοσδήποτε.
Γνώμες λέμε που μπορεί να είναι παπάρες ή και να είναι σωστές. Ο καθένας τα φιλτράρει και μέσα από όλα αυτά κάτι θα μείνει στο τέλος. hallo

πάρτε και το αποτέλεσμα της χαρτογράφησης μαζί με την καυσανάλυση πριν (σε εξουσιοδοτημένο suzukomagazo της Αθήνας)
και μετά

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 Analysikafsis

Αυτά είναι,25 άλογα μείον απο κάποιον ειδικό στα A/F ratio... 10:1,ούτε τα τούρμπο τόσο... Και ένα κουβά βενζίνη ! affraid
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 18:35

T.R.E έγραψε:

Αυτά είναι,25 άλογα μείον απο κάποιον ειδικό στα A/F ratio... 10:1,ούτε τα τούρμπο τόσο... Και ένα κουβά βενζίνη ! affraid

με είχε φάει το θέμα και πήγα στο δυναμόμετρο γιατί μου γύριζε ρεζέρβα σε γρήγορη οδήγηση στα 109 χλμ !!!
και όταν τον ρώτησα γιατί καίει τόσο μου λέει:
το μοτό για να πάει θέλει καύσιμο και τα άλογα θέλουν φαί fafoutis
έτσι λοιπόν πήγα για καυασάλυση να δω τι γίνεται eleison
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 18:49

:?: παιδιά , μου εξηγείται και μένα τι είναι η κόκκινη και τι η μπλέ γραμμή??? scratch γιατί στα προηγούμενα ποστ νόμιζα ότι τα πολλά άλογα που αναφέρατε ήταν τροχό και με μπερδέψατε Wink ...
T.R.E
Full gixxer
Full gixxer
T.R.E

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 19:17

ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
:?: παιδιά , μου εξηγείται και μένα τι είναι η κόκκινη και τι η μπλέ γραμμή??? scratch γιατί στα προηγούμενα ποστ νόμιζα ότι τα πολλά άλογα που αναφέρατε ήταν τροχό και με μπερδέψατε Wink ...

Η μπλέ γραμμή είναι η πρώτη δυναμομέτρηση,όπου το μηχανάκι ήταν ρυθμισμένο πολύ πλούσιο... Πάρα πολύ όμως. Η δεύτερη,η κόκκινη,είναι όταν ρυθμίστηκε ανθρώπινα και "ξεμπούκωσε"...

Και οι δύο δυναμομετρήσεις είναι ρόδα...
riderspower
Normal gixxer
Normal gixxer
riderspower

Άντρας Όνομα: : Nικος
Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ
Αριθμός μηνυμάτων : 284
Αγωνιζόμενος : ......
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 19:23

T.R.E έγραψε:
Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τσακωθούμε για κανένα λόγο... Ίσα ίσα είμαστε εδώ για να μάθουμε ο ένας απ'τις εμπειρίες του άλλου. Ο JimK7 έκανε κάποιες μετρήσεις και τις παραθέτει,εμένα προσωπικά μου φαίνονται περίεργα αλλά δεν έχω και δυναμομετρήσεις για να τον αντικρούσω αυτή την στιγμή...

Η αλήθεια πάντως είναι ότι πάντα "έστρωνα" το μηχανάκι μου σχετικά ομαλά,και τα 2 προηγούμενα ,ένα 636 '03 και το Κ6 μου πηγαίναν αρκετά καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα,σε σχέση με αντίστοιχα μηχανάκια που οι ιδιοκτήτες τους τα έσκιζαν απ'την αρχή γιατί έρχονται στρωμένα απ'το εργοστάσιο...

Όπως είπε και ο Παναγιώτης ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα... Και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο λέω να διοργανώσουμε και εμείς ένα Dynoday και να τις μετρήσουμε cheers cheers cheers

Και μετά να δείτε τι γέλιο έχει να πέσει... xaxa

Εγω λεω να κανονισουμε μια βραδια δοκιμων...... Laughing Laughing karo karo
https://www.youtube.com/watch?v=erE9erWx2So
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 21:17

nktr έγραψε:
T.R.E έγραψε:

με είχε φάει το θέμα και πήγα στο δυναμόμετρο γιατί μου γύριζε ρεζέρβα σε γρήγορη οδήγηση στα 109 χλμ !!!
και όταν τον ρώτησα γιατί καίει τόσο μου λέει:
το μοτό για να πάει θέλει καύσιμο και τα άλογα θέλουν φαί fafoutis
έτσι λοιπόν πήγα για καυασάλυση να δω τι γίνεται eleison

πωπωωωωω ρε φιλε τι σου κανανε εκει!!!ειπαμε θελουν φαι τα αλογα αλλα οχι και ετσι!!!!τι αλογα ειναι αυτα???ο ΔΟΥΡΙΟΣ ΙΠΠΟΣ????????????χαχα χα χα.οκ μετα ολα οκ!!!
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 21:24

JIMK7 έγραψε:
1ndianos έγραψε:

Αυτο που δεν καταλαβες ειναι οτι δεν μπροσπαθω να σε πεισω ουτε εσενα αλλα ουτε και κανενα απο εδω μεσα αλλα δεν ανεχομαι και ουτε μου αρεσει να γελανε για κατι που ειναι εξακριβωμενο 100% diabase

jim ανεχεσαι δεν ανεχεσαι δεν μπορω να κανω κατι!!!απο την στιγμη που γραφεις δημοσια θα πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις οποια κριτηκη σε αυτα που γραφεις!!!
Υ.Γ.αυτα ειναι εξακριβωμενα 100% απο σενα,για μενα ειναι υπερβολικο και για γελια,τι να κανουμε!

oraios souza
teo46
Hero gixxer
Hero gixxer
teo46

Άντρας Όνομα: : θοδωρής
Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα
Αριθμός μηνυμάτων : 2555
Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!!
Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 22:13

υπάρχει και η λύση της BP ultimate με ειδικά πρόσθετα για να κρατάει καθαρές τις βαλβίδες του μοτέρ σας.... Laughing Laughing Laughing Laughing
stavrosrodo
Hero gixxer
Hero gixxer
stavrosrodo

Άντρας Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ
Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
Αριθμός μηνυμάτων : 2107
Αγωνιζόμενος : DRAGSTER adffs
Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 22:54

απο οτι ειδα στο σαιτ της acrapovic δινει
176 το gsxr Κ7
176 το zx-10
174 το cbr rr 08
παιδια εχω να σας πω το εξης:αν εχετε κ7 μονο με φιλτρο και εξατμηση μην πατε διπλα σε zx-10 η' cbr με αναλογο φτιαξημο.θα φατε ξυλο και ας λενε τα νουμερα αλλα......εκτος και αν ο οδηγος τους ειναι κουλος η 200κιλα παραπανω απο σας.
σας τα λεω γιατι εχω κανει δοκιμες τετοιου ειδους(1-ο σταδιο.....φιλτρο-εξατμηση)
με ολα τα μοτο (εκτος του R1-09) και με παρομοιους-ισοβαρεις οδηγους και αλλαγες οδηγων-μηχανων.
τα αλογα στα δυναμομετρα ειναι για τα χαρτια και μονο.τσαμπα ηλεκτριζεται η ατμοσφαιρα.
καθως επισης και τα νουμερα που δινει σαν διαφορα μαμα το κ5 με το κ7 δεν τα θεωρω ακριβη.η πραξη(δηλαδη ο δρομος) και αυτοι που ξερουν(θεωρια) τις διαφορες στα δυο μοτερ και τα ηλεκτρικα τους.....καταλαβαινουν γιατι.οι προοπτικες βεβαια αλλαζουν οταν μπαινει....κατσαβιδι.αλλα αυτη η συζητηση ξεκινησε για μαμα.......περασε στο 1-ο σταδιο........και μετα ξεφυγαμε.
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 23:02

1ndianos έγραψε:

jim ανεχεσαι δεν ανεχεσαι δεν μπορω να κανω κατι!!!απο την στιγμη που γραφεις δημοσια θα πρεπει να εισαι ετοιμος να δεχτεις οποια κριτηκη σε αυτα που γραφεις!!!
Υ.Γ.αυτα ειναι εξακριβωμενα 100% απο σενα,για μενα ειναι υπερβολικο και για γελια,τι να κανουμε!

oraios souza

Tιποτα δεν χρειαζεται να κανεις να σε καλα hallo
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠεμ 04 Φεβ 2010, 23:19

Ειμαι περιεργος να μαθω πως βρεθηκε το μιγμα του nktr να ειναι κοντα στο 10:1 μετα τις 10000 στροφες...δεν πιστευω οτι μπορει να εγινε αυτο μονο του!

Ε???
nktr
Hero gixxer
Hero gixxer
nktr

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 10:22

γιατί όταν ο μάστορας το ρυθμίζει του τύπου δώσε φαί για να πάει χωρίς καυσανάλυση και δυναμόμετρο στο κατα τύχη στο μαγαζί του, αυτά έχουμε. Και πήγα βέβαια μετά από το θέμα και με όμορφο τρόπο του αφήνω και την καυασανάλυση με τη δυναμομέτρηαη και του λέω δες το για να ξέρεις τι κάνεις και για να μην έχεις πρόβλημα με αυτά που φτιάχνεις.
Περαστικά μας και περαστικά τους. Στην τύχη ρπμ δουλεύουν... Evil or Very Mad
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 11:03

Rolling Eyesμαγκες διαβάζω αυτά που γράφεται και μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα και κάποιες σκέψεις...θεωρώ ότι ο jimk7 δεν εννοεί ότι απο την ''κάπνα'' έχασε 14 άλογα , αλλά αντιθέτως και ειδικά στα δικά σας ''πειραγμένα'' μηχανάκια , κερδίζετε αρχικώς αυτά τα 14 άλογα με διάφορες εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης του στυλ blueprinting , σερβις :!: κλπ , απο τα οποία κάποια χάνονται με τον καιρό και την φυσιολογική φθορά χρήσης...τέσπα...παράλληλα βλέπω οτι ψάχνεται και τον τελευταίο κρυμμενο ίππο και σκέπτομαι ότι ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ adffs ...μάγκες το νού σας γιατί αν τύχει και διαβάσει ο ROSSI τα ποστ θα κόψει το αίμα του απο το φόβο και ο SWHANTZ θα θεωρήσει τον εαυτό του ανήμπορο που δεν διαχειρίστικε τέτοιες δυναμεις...κοιτάξτε να μπείτε σε καμμιά πίστα , να ρίξετε κανενα χρόνο μπας και δούμε και μεις οι κοινοί θνητοί κανένα έλληνα σε ''μεγάλο'' αγώνα , να καμαρώσουμε... elladara
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 11:49

ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
Rolling Eyesμαγκες διαβάζω αυτά που γράφεται και μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα και κάποιες σκέψεις...θεωρώ ότι ο jimk7 δεν εννοεί ότι απο την ''κάπνα'' έχασε 14 άλογα , αλλά αντιθέτως και ειδικά στα δικά σας ''πειραγμένα'' μηχανάκια , κερδίζετε αρχικώς αυτά τα 14 άλογα με διάφορες εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης του στυλ blueprinting , σερβις :!: κλπ , απο τα οποία κάποια χάνονται με τον καιρό και την φυσιολογική φθορά χρήσης...τέσπα...παράλληλα βλέπω οτι ψάχνεται και τον τελευταίο κρυμμενο ίππο και σκέπτομαι ότι ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ adffs ...μάγκες το νού σας γιατί αν τύχει και διαβάσει ο ROSSI τα ποστ θα κόψει το αίμα του απο το φόβο και ο SWHANTZ θα θεωρήσει τον εαυτό του ανήμπορο που δεν διαχειρίστικε τέτοιες δυναμεις...κοιτάξτε να μπείτε σε καμμιά πίστα , να ρίξετε κανενα χρόνο μπας και δούμε και μεις οι κοινοί θνητοί κανένα έλληνα σε ''μεγάλο'' αγώνα , να καμαρώσουμε... elladara

δεν διαφωνω στο οτι χανονται μερικα αλογα με την φθορα,αλλα οχι 14 στα 10.000 χιλ.να μου πεις 4-5-6 αλογα μετα απο 60-80 χιλ.χιλιομ.να το καταλαβω!!!που και αυτα τα περνεις πισω με ελατηριακια και καλο σερβις.ειχα πολλα μηχ.που εφτασα τα 60-80 χιλ.χιλιομ.και δεν εχασαν τιποτα.
τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα που γραφεις για τον rossi δεν τα καταλαβα,αλλα δεν πειραζει,ολα οκ!!!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 5 EmptyΠαρ 05 Φεβ 2010, 12:30

Smile Παναγιώτη , τη σπόντα για το rossi την πέταξα για να δώσουμε λίγο πλάκα fafoutis στο θέμα επειδή τα άλογα που αναφέρεται είναι ήδη αρκετά για έναν αγωνιζόμενο γύρου...σε καμμία περίπτωση δεν ήταν για κάποιον που τρέχει dragster , όπως εσύ και σε καμμία περίπτωση δεν ήταν κακοπροαίρετη neura ή αλλαζονική...θεωρώ όμως ότι όλοι σας έχετε τον ίδιο τελικό σκόπο ,την απόλυτη δυναμη, αλλά με διαφορετικές εμπειριες και διαφορετική ''οδό''...σέβομαι τις απόψεις και τις εμπειρίες όλων σας euxaristo αγωνιζομένων και μη.... πάντα φιλικα kapelo

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 5 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Δυναμομέτρηση Gsxr 1000 K8
» Δυναμομετρηση Κ6 1000
» Δυναμομετρηση GSXR 1000 K5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com