| ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) | |
|
+24valentinosgsxr nktr ktm_21 ΣΚΟΡΠΙΟΣ T.R.E Sotos27 1ndianos asteri DimSTriple crockh2001 Kneedragger r6_lightech gat0s gostrider teo46 JIMK7 stavrosrodo giatros nasos-v thanosk6 gsxr1000k7 Hamamatsu κολτρέϊν thanasis gixxer 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:17 | |
| - T.R.E έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Aπο οσο ξερω κανεις απο τους δυο σας δεν το πηρε καινουργιο σωστα
και ουτε καθε 10000 χιλιο του κανατε δυναμομετριση σωστα
Απο κι και περα οπως ειπα πριν δεν περιμενω και ουτε αναγκαζω κανενα να τα πιστεψει ολα αυτα εξαλλου σε ελευθερη χωρα ζουμε Εγώ καινούριο το πήρα το Κ6 Δημήτρη,αλλά μέχρι και που έβαλά την ολόσωμη στα 18.000 χλμ δεν του είχα κάνει δυναμομέτρηση... Το μέτρησα μια και καλή με την εξάτμιση στα 168 ρόδα... Μετά με το P.C III και φίλτρο είδα 171,αυτά την ίδια μέρα...
Μετά από περιέργεια ένα χρόνο μετά το ξαναμέτρησα,γιατί είχα σκοπό να ανοίξω μοτέρ και ήθελα να δω που είναι,και ως εκ θαύματος με 520 αλυσίδα,pair mod, και ένα σερβισάκι στα 24,000,είδα 173... Δλδ χωρίς να ανοίξω καθόλου μοτέρ,τα ίδια άλογα έβγαζε πάλι...
Μέχρι και που το έδωσα με 33,000 χλμ,δυναμομέτρηση δεν του έκανα αλλά στις δοκιμές με τους φίλους μου πάντα τα ίδια έβλεπα... Βλεπεις τωρα στα 3000 χιλ δεν το ειχες μετρησει Τα Κ5 στα 3000 με εξατμιση φιλτρο + προγραμμα μου εβγαζαν 169 το καλυτερο και μετα τις 18000 επεφταν στα 160 μεχρι 162 | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 01:28 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- T.R.E έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
- Aπο οσο ξερω κανεις απο τους δυο σας δεν το πηρε καινουργιο σωστα
και ουτε καθε 10000 χιλιο του κανατε δυναμομετριση σωστα
Απο κι και περα οπως ειπα πριν δεν περιμενω και ουτε αναγκαζω κανενα να τα πιστεψει ολα αυτα εξαλλου σε ελευθερη χωρα ζουμε Εγώ καινούριο το πήρα το Κ6 Δημήτρη,αλλά μέχρι και που έβαλά την ολόσωμη στα 18.000 χλμ δεν του είχα κάνει δυναμομέτρηση... Το μέτρησα μια και καλή με την εξάτμιση στα 168 ρόδα... Μετά με το P.C III και φίλτρο είδα 171,αυτά την ίδια μέρα...
Μετά από περιέργεια ένα χρόνο μετά το ξαναμέτρησα,γιατί είχα σκοπό να ανοίξω μοτέρ και ήθελα να δω που είναι,και ως εκ θαύματος με 520 αλυσίδα,pair mod, και ένα σερβισάκι στα 24,000,είδα 173... Δλδ χωρίς να ανοίξω καθόλου μοτέρ,τα ίδια άλογα έβγαζε πάλι...
Μέχρι και που το έδωσα με 33,000 χλμ,δυναμομέτρηση δεν του έκανα αλλά στις δοκιμές με τους φίλους μου πάντα τα ίδια έβλεπα...
Βλεπεις τωρα στα 3000 χιλ δεν το ειχες μετρησει
Τα Κ5 στα 3000 με εξατμιση φιλτρο + προγραμμα μου εβγαζαν 169 το καλυτερο
και μετα τις 18000 επεφταν στα 160 μεχρι 162 Ναι ρε τζιμ δεν το είχα μετρήσει σε δυναμόμετρο,αλλά εσύ ουσιαστικά μου λες ότι κέρδισα με την ολόσωμη και το PC,θα έπρεπε να το έχω χάσει στα 18,000 χλμ... Θα δούμε τώρα που θα φτιάξω το Κ7 πόσα θα βγάλει,υπόσχομαι να το μετράω τακτικά! | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 09:52 | |
| μισό ρε παιδιά γιατί όσα gsxr έχω πάρει τα μοτέρ πάνε καλύτερα (ανοίγουν) μετά από κάποια αρκετά χλμ. συνήθως 8χιλ. και μετά. Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 10:24 | |
| - nktr έγραψε:
- μισό ρε παιδιά γιατί όσα gsxr έχω πάρει τα μοτέρ πάνε καλύτερα (ανοίγουν) μετά από κάποια αρκετά χλμ. συνήθως 8χιλ. και μετά.
Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ? Aν το ειχες παει στα 3000 θα σου ειχε δειξει πιο πολλα στα 8000 καπου τοσα ειχε βγαλει και το δικο μου Τα περισσοτερα αλογα τα βλεπεις απο 3000 μεχρι 4000 απο κι και μετα χανεις αρκετα μερχι τις 8000 με 12000 και απο κι και μετα η απωλειες ειναι πολυ μικρες | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 15:51 | |
| - nktr έγραψε:
- μισό ρε παιδιά γιατί όσα gsxr έχω πάρει τα μοτέρ πάνε καλύτερα (ανοίγουν) μετά από κάποια αρκετά χλμ. συνήθως 8χιλ. και μετά.
Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ? ωραια φιλε 172,10???αμα κανεις και σερβις θα παρεις αλλα 14 hp και εισαι πρωτος!!!186,10 εισαι και δεν το ξερεις,βγαλε την καπνα,και γω δεν ειμαι 193hp εχω και αλλα 14 αλογακια κρυμενα!!!χαχα χαχα χα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 16:16 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- nktr έγραψε:
Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ?
ωραια φιλε 172,10???αμα κανεις και σερβις θα παρεις αλλα 14 hp και εισαι πρωτος!!!186,10 εισαι και δεν το ξερεις,βγαλε την καπνα,και γω δεν ειμαι 193hp εχω και αλλα 14 αλογακια κρυμενα!!!χαχα χαχα χα. Ποτε δεν ειπα οτι μονο απο καπνα παιρνεις 14 αλογ αλλα 4-6 σιγουρα τα υπολοιπα ειναι απο αλλα που δεν θα κατσω να τα ξαναγραψω Κι αν σου φαινεται τοσο αστειο βαλε ενα στοιχημα να το δουμε και στη πραξη Να δουμε ποιος θα ξελασει καλυτερα | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 16:32 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
- nktr έγραψε:
Το κ7 που έχω πάρει το πήγα στα 8500 για καυσανάλυση και χαρτογράφηση και έβγαλε 172,10, με φίλτρο, αντικόφτη και ολόσωμη εξάτμιση Arrow.και μου φαίνονται και πάρα πολλά αυτά που έβγαλε. Ποιά νούμερα τελικά είναι λογικά και πότε ένα μοτέρ πάει καλύτερα καινούργιο κούτα (ότι έχει στρωθεί) ή μετά όταν "ανοίξει" το μοτέρ του ?
ωραια φιλε 172,10???αμα κανεις και σερβις θα παρεις αλλα 14 hp και εισαι πρωτος!!!186,10 εισαι και δεν το ξερεις,βγαλε την καπνα,και γω δεν ειμαι 193hp εχω και αλλα 14 αλογακια κρυμενα!!!χαχα χαχα χα.
Ποτε δεν ειπα οτι μονο απο καπνα παιρνεις 14 αλογ αλλα 4-6 σιγουρα τα υπολοιπα ειναι απο αλλα που δεν θα κατσω να τα ξαναγραψω
Κι αν σου φαινεται τοσο αστειο βαλε ενα στοιχημα να το δουμε και στη πραξη
Να δουμε ποιος θα ξελασει καλυτερα δεν χρειαζετε κανενα στοιχημα,ο καθενας,πιστευει οτι θελει και πρατει οπως γνωριζει,δεν εχω να σου αποδειξω τιποτα ουτε εσυ σε μενα!!! δεν ειναι σωστο ομως να θελεις να με κανεις να συμφωνησω με σενα σε κατι που εγω θεωρω οτι ειναι για γελια. μπορει να ειμαι νεος στο forum αυτο αλλα δεν ειμαι νεος στα μηχανακια!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 16:39 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 17:08 | |
| Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τσακωθούμε για κανένα λόγο... Ίσα ίσα είμαστε εδώ για να μάθουμε ο ένας απ'τις εμπειρίες του άλλου. Ο JimK7 έκανε κάποιες μετρήσεις και τις παραθέτει,εμένα προσωπικά μου φαίνονται περίεργα αλλά δεν έχω και δυναμομετρήσεις για να τον αντικρούσω αυτή την στιγμή... Η αλήθεια πάντως είναι ότι πάντα "έστρωνα" το μηχανάκι μου σχετικά ομαλά,και τα 2 προηγούμενα ,ένα 636 '03 και το Κ6 μου πηγαίναν αρκετά καλά και για μεγάλο χρονικό διάστημα,σε σχέση με αντίστοιχα μηχανάκια που οι ιδιοκτήτες τους τα έσκιζαν απ'την αρχή γιατί έρχονται στρωμένα απ'το εργοστάσιο... Όπως είπε και ο Παναγιώτης ο καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα... Και για να ξεκαθαρίσει το τοπίο λέω να διοργανώσουμε και εμείς ένα Dynoday και να τις μετρήσουμε Και μετά να δείτε τι γέλιο έχει να πέσει... | |
|
| |
nktr Hero gixxer
Όνομα: : Nίκος Τόπος : Piraeus Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Hμερομηνία εγγραφής : 12/01/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 18:07 | |
| ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει χωρίς να έχει την απαίτηση να το υιοθετήσει ο οποιοσδήποτε. Γνώμες λέμε που μπορεί να είναι παπάρες ή και να είναι σωστές. Ο καθένας τα φιλτράρει και μέσα από όλα αυτά κάτι θα μείνει στο τέλος. πάρτε και το αποτέλεσμα της χαρτογράφησης μαζί με την καυσανάλυση πριν (σε εξουσιοδοτημένο suzukomagazo της Αθήνας) και μετά και η μοτό στην "πρίζα".... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 18:14 | |
| | |
|
| |
nktr Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 18:35 | |
| - T.R.E έγραψε:
Αυτά είναι,25 άλογα μείον απο κάποιον ειδικό στα A/F ratio... 10:1,ούτε τα τούρμπο τόσο... Και ένα κουβά βενζίνη ! με είχε φάει το θέμα και πήγα στο δυναμόμετρο γιατί μου γύριζε ρεζέρβα σε γρήγορη οδήγηση στα 109 χλμ !!! και όταν τον ρώτησα γιατί καίει τόσο μου λέει: το μοτό για να πάει θέλει καύσιμο και τα άλογα θέλουν φαί έτσι λοιπόν πήγα για καυασάλυση να δω τι γίνεται | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 18:49 | |
| :?: παιδιά , μου εξηγείται και μένα τι είναι η κόκκινη και τι η μπλέ γραμμή??? γιατί στα προηγούμενα ποστ νόμιζα ότι τα πολλά άλογα που αναφέρατε ήταν τροχό και με μπερδέψατε ... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 19:17 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- :?: παιδιά , μου εξηγείται και μένα τι είναι η κόκκινη και τι η μπλέ γραμμή??? γιατί στα προηγούμενα ποστ νόμιζα ότι τα πολλά άλογα που αναφέρατε ήταν τροχό και με μπερδέψατε ...
Η μπλέ γραμμή είναι η πρώτη δυναμομέτρηση,όπου το μηχανάκι ήταν ρυθμισμένο πολύ πλούσιο... Πάρα πολύ όμως. Η δεύτερη,η κόκκινη,είναι όταν ρυθμίστηκε ανθρώπινα και "ξεμπούκωσε"... Και οι δύο δυναμομετρήσεις είναι ρόδα... | |
|
| |
riderspower Normal gixxer
Όνομα: : Nικος Τόπος : XAΛΑΝΔΡΙ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 284 Αγωνιζόμενος : ...... Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 19:23 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:17 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 21:24 | |
| | |
|
| |
teo46 Hero gixxer
Όνομα: : θοδωρής Τόπος : Πετρούπολη-Αθήνα Ηλικία : 47 Αριθμός μηνυμάτων : 2555 Αγωνιζόμενος : να φτιάξω προίκα....3 γυναίκες...!! Hμερομηνία εγγραφής : 14/12/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 22:13 | |
| | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 22:54 | |
| απο οτι ειδα στο σαιτ της acrapovic δινει 176 το gsxr Κ7 176 το zx-10 174 το cbr rr 08 παιδια εχω να σας πω το εξης:αν εχετε κ7 μονο με φιλτρο και εξατμηση μην πατε διπλα σε zx-10 η' cbr με αναλογο φτιαξημο.θα φατε ξυλο και ας λενε τα νουμερα αλλα......εκτος και αν ο οδηγος τους ειναι κουλος η 200κιλα παραπανω απο σας. σας τα λεω γιατι εχω κανει δοκιμες τετοιου ειδους(1-ο σταδιο.....φιλτρο-εξατμηση) με ολα τα μοτο (εκτος του R1-09) και με παρομοιους-ισοβαρεις οδηγους και αλλαγες οδηγων-μηχανων. τα αλογα στα δυναμομετρα ειναι για τα χαρτια και μονο.τσαμπα ηλεκτριζεται η ατμοσφαιρα. καθως επισης και τα νουμερα που δινει σαν διαφορα μαμα το κ5 με το κ7 δεν τα θεωρω ακριβη.η πραξη(δηλαδη ο δρομος) και αυτοι που ξερουν(θεωρια) τις διαφορες στα δυο μοτερ και τα ηλεκτρικα τους.....καταλαβαινουν γιατι.οι προοπτικες βεβαια αλλαζουν οταν μπαινει....κατσαβιδι.αλλα αυτη η συζητηση ξεκινησε για μαμα.......περασε στο 1-ο σταδιο........και μετα ξεφυγαμε. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:02 | |
| | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Πεμ 04 Φεβ 2010, 23:19 | |
| Ειμαι περιεργος να μαθω πως βρεθηκε το μιγμα του nktr να ειναι κοντα στο 10:1 μετα τις 10000 στροφες...δεν πιστευω οτι μπορει να εγινε αυτο μονο του!
Ε??? | |
|
| |
nktr Hero gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 10:22 | |
| γιατί όταν ο μάστορας το ρυθμίζει του τύπου δώσε φαί για να πάει χωρίς καυσανάλυση και δυναμόμετρο στο κατα τύχη στο μαγαζί του, αυτά έχουμε. Και πήγα βέβαια μετά από το θέμα και με όμορφο τρόπο του αφήνω και την καυασανάλυση με τη δυναμομέτρηαη και του λέω δες το για να ξέρεις τι κάνεις και για να μην έχεις πρόβλημα με αυτά που φτιάχνεις. Περαστικά μας και περαστικά τους. Στην τύχη ρπμ δουλεύουν... | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| |
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 11:49 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- μαγκες διαβάζω αυτά που γράφεται και μου δημιουργούνται κάποια ερωτήματα και κάποιες σκέψεις...θεωρώ ότι ο jimk7 δεν εννοεί ότι απο την ''κάπνα'' έχασε 14 άλογα , αλλά αντιθέτως και ειδικά στα δικά σας ''πειραγμένα'' μηχανάκια , κερδίζετε αρχικώς αυτά τα 14 άλογα με διάφορες εκτεταμένες εργασίες βελτίωσης του στυλ blueprinting , σερβις :!: κλπ , απο τα οποία κάποια χάνονται με τον καιρό και την φυσιολογική φθορά χρήσης...τέσπα...παράλληλα βλέπω οτι ψάχνεται και τον τελευταίο κρυμμενο ίππο και σκέπτομαι ότι ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ...μάγκες το νού σας γιατί αν τύχει και διαβάσει ο ROSSI τα ποστ θα κόψει το αίμα του απο το φόβο και ο SWHANTZ θα θεωρήσει τον εαυτό του ανήμπορο που δεν διαχειρίστικε τέτοιες δυναμεις...κοιτάξτε να μπείτε σε καμμιά πίστα , να ρίξετε κανενα χρόνο μπας και δούμε και μεις οι κοινοί θνητοί κανένα έλληνα σε ''μεγάλο'' αγώνα , να καμαρώσουμε...
δεν διαφωνω στο οτι χανονται μερικα αλογα με την φθορα,αλλα οχι 14 στα 10.000 χιλ.να μου πεις 4-5-6 αλογα μετα απο 60-80 χιλ.χιλιομ.να το καταλαβω!!!που και αυτα τα περνεις πισω με ελατηριακια και καλο σερβις.ειχα πολλα μηχ.που εφτασα τα 60-80 χιλ.χιλιομ.και δεν εχασαν τιποτα. τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα που γραφεις για τον rossi δεν τα καταλαβα,αλλα δεν πειραζει,ολα οκ!!! | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 12:30 | |
| Παναγιώτη , τη σπόντα για το rossi την πέταξα για να δώσουμε λίγο πλάκα στο θέμα επειδή τα άλογα που αναφέρεται είναι ήδη αρκετά για έναν αγωνιζόμενο γύρου...σε καμμία περίπτωση δεν ήταν για κάποιον που τρέχει dragster , όπως εσύ και σε καμμία περίπτωση δεν ήταν κακοπροαίρετη ή αλλαζονική...θεωρώ όμως ότι όλοι σας έχετε τον ίδιο τελικό σκόπο ,την απόλυτη δυναμη, αλλά με διαφορετικές εμπειριες και διαφορετική ''οδό''...σέβομαι τις απόψεις και τις εμπειρίες όλων σας αγωνιζομένων και μη.... πάντα φιλικα | |
|
| |
| ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) | |
|