Greek GSX-R forum
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Poll_l10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Poll_c10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Poll_r10 
JIMK7
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Poll_l10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Poll_c10ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)

Πήγαινε κάτω 
+24
valentinosgsxr
nktr
ktm_21
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
T.R.E
Sotos27
1ndianos
asteri
DimSTriple
crockh2001
Kneedragger
r6_lightech
gat0s
gostrider
teo46
JIMK7
stavrosrodo
giatros
nasos-v
thanosk6
gsxr1000k7
Hamamatsu
κολτρέϊν
thanasis gixxer
28 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

Όνομα: : παναγιωτης
Τόπος : αθηνα...
Αριθμός μηνυμάτων : 603
Αγωνιζόμενος : dragster
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 10:12

ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
neura neura με έχετε συγχίσει όλοι σας... neura δεν ξέρετε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας και γι αυτό άμα πετύχω κανένα σας στο δρόμο θα του δείξω diabase τι παει να πεί SRAD να σας κάνω να πάτε να τα πουλήσετε όλα και Κ6 και Κ7 και Κ8 ΚΑΙ ΟΛΑ neura !!! xaxa xaxa xaxa

αααχ!!!!SRAD ρε φιλε ωραιος,με πηγες πισω 14 χρονια οταν ημουν νεος!χαχα χαχα χα.
ειχα το πρωτο SRAD που βγηκε....το καρμπυρατερατο. με ζιγκλερ της joshimura, και εξατμιση joshimura tri-ovall.διμπουκη 123 hp.φοβερο μηχανακι......
[img]ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 Dsc00195jv[/img]
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ
Τόπος : ΧΑΝΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 261
Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!!
Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 10:42

Very Happy όταν πρωτοκαβάλησα srad gsxr ήταν αυτό με τα καρμπυρατερ..θεωρούσα ότι το μηχανάκι ''σκότωνε''...είχα επηρεαστεί και απο το γεγονός ότι το πλαίσιο του ήταν παραπλήσιο του RGV-Γ του shwantz και έτσι επλάκει το ειδύλλιο I love you ...όταν μου έφεραν το ιντζεξιονάτο θεώρησα ότι ήταν επίτευγμα ο ψεκασμός του...το αγόρασα χωρίς να του κάνω ούτε δοκιμαστική βόλτα Laughing ...δε λέω..καλό μου βγήκε αλλά απο γκάζια :( ...το καλό είναι ότι μπορεί να θεωρώ ότι είναι αδύναμο αλλά όταν προσγειώνομαι στην πραγματικότητα βλέπω ότι ΕΓΩ είμαι πιο αδύναμος απο αυτό...και επειδή τώρα πλέον θεωρείται ''αρχαίο'' αυτό και γω ''παππούς'' για κυνηγητά , δεν παίζουν και περισευούμενα eyro-οικογένεια κλπ.κλπ , κάνω το χαβά μου και τις βόλτες μου lol! όσο με παίρνει και εκεί που με παίρνει Wink και πιστεψτε με το μηχανάκι ''στεκεται'' super αξιοπρεπέστατα (κάποιοι-ονόματα δε λέμε- με κ2 1000 ήταν πολύ πίσω μου στις ΣΕΡΡΕΣ fafoutis )ακόμα , παρα τα 10 χρόνια που κουβαλάει πάνω του file ....
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 10:43

scratch scratch ξεφύγαμε απο το θέμα ή μου φαίνεται ????
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 10:47

ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
Very Happy όταν πρωτοκαβάλησα srad gsxr ήταν αυτό με τα καρμπυρατερ..θεωρούσα ότι το μηχανάκι ''σκότωνε''...είχα επηρεαστεί και απο το γεγονός ότι το πλαίσιο του ήταν παραπλήσιο του RGV-Γ του shwantz και έτσι επλάκει το ειδύλλιο I love you ...όταν μου έφεραν το ιντζεξιονάτο θεώρησα ότι ήταν επίτευγμα ο ψεκασμός του...το αγόρασα χωρίς να του κάνω ούτε δοκιμαστική βόλτα Laughing ...δε λέω..καλό μου βγήκε αλλά απο γκάζια :( ...το καλό είναι ότι μπορεί να θεωρώ ότι είναι αδύναμο αλλά όταν προσγειώνομαι στην πραγματικότητα βλέπω ότι ΕΓΩ είμαι πιο αδύναμος απο αυτό...και επειδή τώρα πλέον θεωρείται ''αρχαίο'' αυτό και γω ''παππούς'' για κυνηγητά , δεν παίζουν και περισευούμενα eyro-οικογένεια κλπ.κλπ , κάνω το χαβά μου και τις βόλτες μου lol! όσο με παίρνει και εκεί που με παίρνει Wink και πιστεψτε με το μηχανάκι ''στεκεται'' super αξιοπρεπέστατα (κάποιοι-ονόματα δε λέμε- με κ2 1000 ήταν πολύ πίσω μου στις ΣΕΡΡΕΣ fafoutis )ακόμα , παρα τα 10 χρόνια που κουβαλάει πάνω του file ....

μην λες παππους,μην λες παππους.............35 χρονων,εμεις τι να πουμε??χαχα χα oraios
1ndianos
Adv. gixxer
Adv. gixxer
1ndianos

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 10:49

ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:

ειναι θεμα χωρις τελος,ασε να( ξεφυγουμε) λιγο!!!
asteri
Normal gixxer
Normal gixxer
asteri

Άντρας Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 75
Αγωνιζόμενος : Θα ηθελα...
Hμερομηνία εγγραφής : 08/05/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 11:40

1ndianos έγραψε:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
:scratch: :scratch: ξεφύγαμε απο το θέμα ή μου φαίνεται ????

+1000.Μια χαρα ειναι το θεμα και εκει που παει ... παει μονο του και κανενας δεν εχει να χωρισει κατι με καποιον.Ειμαστε μια παρεα που εκφραζουμε την γνωμη μας και κατι βγαινει μεσα απο αυτο.Σκεψου να συμφωνουσαμε ολοι μας.Θα ηταν βαρετο.Και αν δεν γινοταν αυτη η αντιπαραθεση δεν θα μας ελεγε ο jimk7 ολα αυτα που μας ειπε.Respect σε ολους.
https://www.youtube.com/user/asterios74
valentinosgsxr
Hero gixxer
Hero gixxer
valentinosgsxr

Άντρας Όνομα: : Valentinos
Τόπος : Melbourne
Αριθμός μηνυμάτων : 1534
Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΣαβ 06 Φεβ 2010, 14:09

Ναι ρε παιδια! Το θεμα ειναι sticky...τελος...
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 09:58

asteri έγραψε:
1ndianos έγραψε:
ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:

+1000.Μια χαρα ειναι το θεμα και εκει που παει ... παει μονο του και κανενας δεν εχει να χωρισει κατι με καποιον.Ειμαστε μια παρεα που εκφραζουμε την γνωμη μας και κατι βγαινει μεσα απο αυτο.Σκεψου να συμφωνουσαμε ολοι μας.Θα ηταν βαρετο.Και αν δεν γινοταν αυτη η αντιπαραθεση δεν θα μας ελεγε ο jimk7 ολα αυτα που μας ειπε.Respect σε ολους.
...έτσι είναι ακριβώς , απλώς όπως θα διαπιστώσατε απο το ύφος γραφής μου , προσπάθω μέσα σε αυτό το φόρουμ να ''μάθω'' τεχνικά θέματα που δεν γνωρίζω και γνωρίζουν άλλοι αναβάτες-μηχανικοί-συμφορουμίτες και να μην αναλώνω το χρόνο μου και φαιά ουσία , διαβάζοντας ''κόντρες'' και αντιπαλλότητες μεταξύ μελών των οποίων οι απόψεις/εμπειρίες απο την σκοπία του καθενός είναι οι ''σωστότερες'' (απο μένα όλες σεβαστές),αλλά κατα την διατύπωσή τους μπορεί να δημιουργήσουν ''ανούσιες'' διαμάχες. Θεωρώ ότι κανείς μα κανείς δεν θα κερδίσει κάποιο μεταλλιο απλώς αυτό που αποζητούν ηθικά όλοι είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ respekt ....μέσα σε αυτό λοιπόν το forum , αξίζει ΣΕΒΑΣΜΟΣ respekt σε όλους , ανεξαρτήτου ηλικίας-ημ/νια εγγραφής-αριθμό μυνημάτων-βαθμού και εμπειρίας....ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ είναι κάτι που πρέπει να το έχουν και να το δίνουν όλοι και απο κει και πέρα ο καθένας μας είναι υπεύθυνος αν το κρατήσει ή το χάσει...ας με συγχωρέσουν οι mods , admin και τα μέλη αν θεωρήσουν άτοπο το ανωτέρω ποστ και εκτός θέματος απλώς θεωρώ οτι ήταν ευκαιρία να εκφράσω την προσωπική μου αντίληψη και φιλοσοφία ύπαρξης σε αύτο το FORUM.... kapelo
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Normal gixxer
Normal gixxer
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)   ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ  1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ  ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) - Σελίδα 7 EmptyΚυρ 07 Φεβ 2010, 10:09

:arrow: P.S το ότι ο γραπτώς λόγος μέσω του internet είναι κάπως απρόσωπος και ο τόπος του καθενός μακριά απο τον άλλο δεν θεωρώ ότι είναι λόγος για να γίνεται ''κακή'' χρήση του... kapelo

ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ)
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 7 από 7Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Παρόμοια θέματα
-
» Δυναμομέτρηση Gsxr 1000 K8
» Δυναμομετρηση Κ6 1000
» Δυναμομετρηση GSXR 1000 K5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ :: ΤΕΧΝΙΚA ΘEΜΑΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ :: ΜΟΤΕΡ-ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com