| ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) | |
|
+24valentinosgsxr nktr ktm_21 ΣΚΟΡΠΙΟΣ T.R.E Sotos27 1ndianos asteri DimSTriple crockh2001 Kneedragger r6_lightech gat0s gostrider teo46 JIMK7 stavrosrodo giatros nasos-v thanosk6 gsxr1000k7 Hamamatsu κολτρέϊν thanasis gixxer 28 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 13:07 | |
| - ΣΚΟΡΠΙΟΣ έγραψε:
- Παναγιώτη , τη σπόντα για το rossi την πέταξα για να δώσουμε λίγο πλάκα στο θέμα επειδή τα άλογα που αναφέρεται είναι ήδη αρκετά για έναν αγωνιζόμενο γύρου...σε καμμία περίπτωση δεν ήταν για κάποιον που τρέχει dragster , όπως εσύ και σε καμμία περίπτωση δεν ήταν κακοπροαίρετη ή αλλαζονική...θεωρώ όμως ότι όλοι σας έχετε τον ίδιο τελικό σκόπο ,την απόλυτη δυναμη, αλλά με διαφορετικές εμπειριες και διαφορετική ''οδό''...σέβομαι τις απόψεις και τις εμπειρίες όλων σας αγωνιζομένων και μη.... πάντα φιλικα
οκ φιλε, σε καμια περιπτωση δεν εχω κατι με σενα ουτε θελω καποια (διαμαχη)!!!σεβομαι την αποψη σου. η πλακα σιγουρα χρειαζετε,απλα εγω δεν την καταλαβα,εισαι οκ!!! δυστηχως τα 193hp που εχω ειναι και λιγα για το dragster εαν σκεφτεις οτι στην κατηγορια μου τρεχουν και μηχ.με 30 και 40 hp παραπανω!!!τελος παντον.ολα αυτα καλα,απλα δεν μπορω να διαβαζω εδω μεσα απο εναν αγωνιζομενο και μαστορα οτι ενα gsxr 1000 του 2008 χανει 14 αλογα μεχρι τα πρωτα 10.000χιλ,απο καπνα και φθωρα στις βαλβιδες.ΜΟΤΕΡ με 10.000χιλιομ. ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!δεν εχω κατι με τον jim διαφωνουμε μονο σε αυτο,να εισαι σιγουρος οταν κατεβω στην κρητη θα μιλησω μαζι του και θα πιουμε και ρακιες!!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| |
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 15:24 | |
| Απο την εμπειρία μου χωρίς να είμαι και ’γώ μηχανικός 99 στις 100 περιπτώσεις και σε ένα σχετικά βελτιωμένο μοτέρ η απώλεια αλόγων μπορεί να προέρχεται απο μια σειρά απο "εξωτερικούς" λόγους όπως είναι η πολύ κακή βενζίνη ή φίλτρα (αέρα, βενζίνης - κατεστραμένα)... Μπορεί να χάσει τόσα άλογα μόνο απο κακή χρήση - κακό χάρτη καυσίμων που θα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά σε ελατήρια, έδρες βαλβίδων κλπ.
Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις ευθύνη έχει ο χάρτης καυσίμων.
Σε 10.000χλμ δύσκολα μου ακούγεται το μηχανάκι να χάσει 15 άλογα απο καθαρή μηχανική φθορά.
(Το κ4 μου μετρήθηκε στις 3700χλμ, στις 7.000χλμ πρίν+μετά εξάτμιση pc3 φίλτρο, 24.000χλμ μετά βελτίωση και στις 32.000χλμ πρίν πουληθεί. Τέτοια διαφορά απόδοσης δεν είδα, 15 άλογα είναι αρκετά, ειδικά όταν ανοίγεις όλη την ώρα με άλλα μηχανάκια και έχεις ένα σχετικά σταθερό μέτρο σύγκρισης) | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
Όνομα: : παναγιωτης Τόπος : αθηνα... Αριθμός μηνυμάτων : 603 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 15:38 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Απο την εμπειρία μου χωρίς να είμαι και ’γώ μηχανικός
99 στις 100 περιπτώσεις και σε ένα σχετικά βελτιωμένο μοτέρ η απώλεια αλόγων μπορεί να προέρχεται απο μια σειρά απο "εξωτερικούς" λόγους όπως είναι η πολύ κακή βενζίνη ή φίλτρα (αέρα, βενζίνης - κατεστραμένα)... Μπορεί να χάσει τόσα άλογα μόνο απο κακή χρήση - κακό χάρτη καυσίμων που θα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά σε ελατήρια, έδρες βαλβίδων κλπ.
Σε 10.000χλμ δύσκολα μου ακούγεται το μηχανάκι να χάσει 15 άλογα απο καθαρή μηχανική φθορά.
(Το κ4 μου μετρήθηκε στις 3700χλμ, στις 7.000χλμ πρίν+μετά εξάτμιση pc3 φίλτρο, 24.000χλμ μετά βελτίωση και στις 32.000χλμ πρίν πουληθεί. Τέτοια διαφορά απόδοσης δεν είδα, 15 άλογα είναι αρκετά, ειδικά όταν ανοίγεις όλη την ώρα με άλλα μηχανάκια και έχεις ένα σχετικά σταθερό μέτρο σύγκρισης) συμφωνω σε ολα!!!αυτα ομως δεν μπορει να ισχυουν ασ πουμε για τον jim γιατι ουτε κακη (χρηση)πιστευω οτι κανει ουτε κακους χαρτες βαζει στο μηχ.του. Υ.Γ.jim ειμαι ποιο μεγαλος απο σενα και το οτι δεν ειμαι μηχανικος δεν λεει τιποτα απολυτος!!!εχω δει πολλους απο αυτους......ενα 2% ξερει τι λεει και τι κανει. | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 15:59 | |
| Εδω θελω να διαφωνισω...ενα 2% ξερει τι κανει αλλα κανενας δεν ξερει τι λεει! Οι μηχανικοι ειναι λιγο σαν τους κυνηγους και τους ψαραδες...χαχαχαχα! | |
|
| |
kantalis Normal gixxer
Όνομα: : ΚΑΝΤΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Αριθμός μηνυμάτων : 227 Αγωνιζόμενος : dragster Hμερομηνία εγγραφής : 26/06/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 16:22 | |
| στο δικο μου κ6 μεχρι και πρην λυσο μοτερ γεια μπιστονια στα 10.000 χειλιομετρα τα ιδια αλογα εβγαζε παντα στο ιδιο δηναμομετρο παντα ειχει μια μικρη αποκληση αναλογα την θερμοκρασια του θαλαμου 1 με 2 αλογα | |
|
| |
DimSTriple Full gixxer
Όνομα: : Δημήτρης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 803 Hμερομηνία εγγραφής : 05/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 16:46 | |
| - 1ndianos έγραψε:
- DimSTriple έγραψε:
- ....
συμφωνω σε ολα!!!αυτα ομως δεν μπορει να ισχυουν ασ πουμε για τον jim γιατι ουτε κακη (χρηση)πιστευω οτι κανει ουτε κακους χαρτες βαζει στο μηχ.του. Υ.Γ.jim ειμαι ποιο μεγαλος απο σενα και το οτι δεν ειμαι μηχανικος δεν λεει τιποτα απολυτος!!!εχω δει πολλους απο αυτους......ενα 2% ξερει τι λεει και τι κανει. Ο Δημήτρης αποκλείεω να έκανε φθορά στο μοτέρ λόγο χάρτη. Αυτό που λέω είναι πως ένας πλούσιος χάρτης εκεί που πρέπει, φτιαγμένος με δοκιμές/στοιχεία δρόμου δε βγάζει άλογα στο δυναμόμετρο, απο εκεί προέρχεται μερικές φορές και η σύγχηση. Τώρα στο θέμα μηχανικών.... πραγματικά δεν έχω να σου δώσω απάντηση φίλε valentinosgsxr. Θεωρώ πως στο επίπεδο βελτίωσης, ειδικά σε τόσο απλά πράγματα όπως να φτιάξεις έναν σωστό χάρτη για ένα μηχανάκι με εξάτμιση και δεδομένου πως η τεχνολογία βοηθά υπερβολικά πλέον, το δύσκολο είναι να σου φτιάξει κάποιος κακό χάρτη παρά κάποιον που να δουλεύει σωστά. Αν μη τι άλλο πληροφορίες υπάρχουν με το τσουβάλι πλέον με το νέτ... | |
|
| |
valentinosgsxr Hero gixxer
Όνομα: : Valentinos Τόπος : Melbourne Ηλικία : 51 Αριθμός μηνυμάτων : 1534 Hμερομηνία εγγραφής : 17/09/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 16:51 | |
| Μην με παιρνεις στα σοβαρα...βρηκα ευκαιρια να σπαμαρω λιγο, πιο πολυ για να ελαφρωσω το κλιμα εδω περα. | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 17:08 | |
| - DimSTriple έγραψε:
- Απο την εμπειρία μου χωρίς να είμαι και ’γώ μηχανικός
99 στις 100 περιπτώσεις και σε ένα σχετικά βελτιωμένο μοτέρ η απώλεια αλόγων μπορεί να προέρχεται απο μια σειρά απο "εξωτερικούς" λόγους όπως είναι η πολύ κακή βενζίνη ή φίλτρα (αέρα, βενζίνης - κατεστραμένα)... Μπορεί να χάσει τόσα άλογα μόνο απο κακή χρήση - κακό χάρτη καυσίμων που θα μπορεί να προκαλέσει πρόωρη φθορά σε ελατήρια, έδρες βαλβίδων κλπ.
(Το κ4 μου μετρήθηκε στις 3700χλμ, στις 7.000χλμ πρίν+μετά εξάτμιση pc3 φίλτρο, 24.000χλμ μετά βελτίωση και στις 32.000χλμ πρίν πουληθεί. Τέτοια διαφορά απόδοσης δεν είδα, 15 άλογα είναι αρκετά, ειδικά όταν ανοίγεις όλη την ώρα με άλλα μηχανάκια και έχεις ένα σχετικά σταθερό μέτρο σύγκρισης) + 1000 μονο που μετα απο 10.000 χιλιομετρα μετα το service η διαφορα που ειχα ηταν στα 4 αλογα κι οχι 14 που λεει ο Παναγιωτης (πως του εχουν καρφωθει αυτα τα 14 αλογα ακομα δεν ξερω ) που μαλλον η δεν ξερει να διαβαζει η δεν ξερει να μετραει γιατι απο τα 178 που ειχα στα 3.000χιλ επεσα στα 174 αλο στα 10.000 μετα το service Τα αλλα 8 που ηταν πριν το service ( θα τα πω αλλη μια φορα ) για αυτους που δεν καταλαβαινουν ηταν απο φραγμενη ντρομπα βενζινας απο λερωμενο φιλτρο αερα και απο φαγωμενα μπουζι που κι αυτα εχουν σημασια Όλα αυτα τα εδειξε το δυναμομετρο και σας τα λεω δεν βγηκαν απο το μυαλο μου που νομιζετε μερικοι αν κανει αυτο λαθος τοτε κανω κι εγω Υ.Γ. περι ορεξεως κολοκυθοπιτα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Παρ 05 Φεβ 2010, 17:19, 1 φορά | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 17:18 | |
| - 1ndianos έγραψε:
Υ.Γ.jim ειμαι ποιο μεγαλος απο σενα και το οτι δεν ειμαι μηχανικος δεν λεει τιποτα απολυτος!!!εχω δει πολλους απο αυτους......ενα 2% ξερει τι λεει και τι κανει. Παλι δεν καταλαβες οταν λεω μικρος δεν μιλαω σιγουρα για ηλικια αλλα για γνωσεις πανω στο αντικειμενο Αλλα για πες μου κατι τωρα που το θυμηθηκα ποσα αλογα ειχες στο R1 οταν ειχαμε παει τοτε στο Τυμπακι θυμασαι | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 17:30 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| |
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 17:40 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 17:50 | |
| - JIMK7 έγραψε:
- 1ndianos έγραψε:
- JIMK7 έγραψε:
Το 2007 πήρα ένα 1000 Κ7 τότε πάλι στα 3000 χιλ το δυναμομετρισα στα 170 μαμά που σας φαίνεται στους περισσότερους απίστευτα αλλά όμως είναι πέρα για πέρα αληθινά και με καινούργια εξάτμιση μου πήγε 178,9
Μετά από πολλές μετρήσεις που του είχα κάνει στο δρόμο ήξερα καλά καλά πως πήγαινε
Όταν και σ αυτό έφτασα στα 12000 χιλ κάτι δεν μου άρεσε και το βγάζω πάνω στο δικαστή = ( δυναμόμετρο ) με φίλτρο, εξάτμιση, πρόγραμμα ,520 αλυσίδα , πιο ελαφριές ζάντες , αντικοφτη , και δεν θυμάμαι καλά καλά τι άλλο μου έβγαλε 166 καλά τότε ήταν που φρίκαρα να που τα βρηκα τα 14 αλογα, συγνωμη,ειναι 13....σε 9.000 χιλιομ.μονο αν το ειχες κανει ρημαδι και του εβαζες πετρελαιο θα εχανε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μοτερ τοσα αλογα. ασ μου πει καποιος απο δω μεσα αν του εχει τυχει αυτο!!!!μεχρι τωρα μονο οτι δεν γινετε εχω διαβασει απο πολλους.
Καλα πρεζακιας εισαι συγνωμη τωρα :P αλλα δεν την παλευω αλλο με την παρτη σου
Αυτα ηταν πριν το service γιατι μετα ειχα παρει αλλα 8 ξανα και που ξερεις μπορει να μου ειχαν βαλει και πετρελαιο χαχα χα χαχα χα ναι πρεζακιας ειμαι η πρεπει να ειμαι αφου διαβαζω αυτα που γραφεις!!! μας λες τωρα οτι με τα σερβις που κανεις, στα 12.000 χιλιομ. δινεις 8 αλογα???? νομιζω οτι εχεις αναγκη απο δουλεια και γραφεις οτι να ναι για να ερθουν ολοι για σερβις......... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 17:57 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 18:01 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 18:13 | |
| - kantalis έγραψε:
- στο δικο μου κ6 μεχρι και πρην λυσο μοτερ γεια μπιστονια στα 10.000 χειλιομετρα τα ιδια αλογα εβγαζε παντα στο ιδιο δηναμομετρο παντα ειχει μια μικρη αποκληση αναλογα την θερμοκρασια του θαλαμου 1 με 2 αλογα
λογικο!!! | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 18:18 | |
| | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 18:26 | |
| | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| |
| |
Sotos27 Normal gixxer
Τόπος : Θεσσαλονικη Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 320 Hμερομηνία εγγραφής : 13/05/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 18:48 | |
| Εχω την εντυπωση πως το παραγαμησατε το θεμα.... Ο Jim εγραψε καποιες προσωπικες εμπειριες του. Ισως καποια περιστατικα να ειναι ακραια. τα -8 αλογα μπορει να οφειλονται σε κατι αλλο που μετα το σερβις καθαρισμα να λυθηκε. Εχω διαβασει 5 φορες τον διαλογο και δεν βρισκω πουθενα να δηλωνει ο Jim: Αν κανετε σερβις θα παρετε 14 αλογα αν δεν κανετε θα χασετε. Τωρα ινδιανε πως το βγαλες αυτο το συμπερασμα δεν ξερω. Απ την αλλη και ετσι να ειναι γιατι γινεσαι εριστικος? Νομιζω οτι εδω ειμαστε γιατι ολοι εχουμε το ιδιο παθος και οι πιο απειροι οπως εγω μπορουν να αποσπασουν πολυ σημαντικη βοηθεια απο καποιους οπως εσενα τον Jim ΤΡE Dimstriple ktl..... Και νομιζω οτι οι σποντες (εξυπναδες προσβολες) δεν οδηγουν πουθενα...... | |
|
| |
stavrosrodo Hero gixxer
Όνομα: : ΣΤΑΥΡΟΣ Τόπος : ΓΕΦΥΡΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Αριθμός μηνυμάτων : 2107 Αγωνιζόμενος : DRAGSTER Hμερομηνία εγγραφής : 07/01/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 19:33 | |
| ο μονος λογος που ειναι ο πιο πιθανος και λογικος για τοσο μεγαλη απωλεια σε σχεση με τα χιλιομετρα που ειναι εξαιρετικα λιγα, απο ολα οσα γιναν στο servise,ειναι να ''εκλασαν'' τελειως τα μπουζια.και αυτα κλανουν οταν βαζεις περιεργες βενζινες,οταν ειναι πολυ πλουσιο το μειγμα και βρεχονται συνεχεια η' τελος αν ειναι ελλατωματικα.(αυτο το τελευταιο μου εχει τυχει προσωπικα αλλα δεν ειναι ''φυσιολογικη '' φθορα και οποτε μετραει σαν κατι εντελως τυχαιο-ατυχο). δυστυχως επειδη η ενασχοληση με αγωνες και ειδικα με dragster απαιτει πολυ χρημα και ψαξιμο αναγκαζεσαι να μαθαινεις μονος.εγω λυνω- δενω μονος μου το μοτερ,μονος κανω το προγραμμα και μονος στεινω το μοτο.αλλα αναγκαστικα να γινω ''γιατρος'' για την παθηση μου.και πιστευω οτι τα νουμερα που γραφω σε αγωνες το αποδεικνυουν. βεβαια με βοηθησαν σε συγκεκριμενες γνωσεις καποιοι ανθρωποι(καλοι μαστορες στην εξελιξη),αλλα και αλλοι ευτυχως δεν μου εστειλαν το μοτερ στο διαστημα(κακοι μαστορες). οντως ειμαστε εδω (ετσι πιστευω) για να μοιραζομαστε ο καθενας τις εμπειριες του. ας κουλαρουμε λοιπον και ας φιλτραρει ο καθενας τα δικα του απο καθε θεμα που συζητιεται. | |
|
| |
1ndianos Adv. gixxer
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Παρ 05 Φεβ 2010, 20:41 | |
| - Sotos27 έγραψε:
- Εχω την εντυπωση πως το παραγαμησατε το θεμα....
Ο Jim εγραψε καποιες προσωπικες εμπειριες του. Ισως καποια περιστατικα να ειναι ακραια. τα -8 αλογα μπορει να οφειλονται σε κατι αλλο που μετα το σερβις καθαρισμα να λυθηκε. Εχω διαβασει 5 φορες τον διαλογο και δεν βρισκω πουθενα να δηλωνει ο Jim: Αν κανετε σερβις θα παρετε 14 αλογα αν δεν κανετε θα χασετε. Τωρα ινδιανε πως το βγαλες αυτο το συμπερασμα δεν ξερω. Απ την αλλη και ετσι να ειναι γιατι γινεσαι εριστικος? Νομιζω οτι εδω ειμαστε γιατι ολοι εχουμε το ιδιο παθος και οι πιο απειροι οπως εγω μπορουν να αποσπασουν πολυ σημαντικη βοηθεια απο καποιους οπως εσενα τον Jim ΤΡE Dimstriple ktl..... Και νομιζω οτι οι σποντες (εξυπναδες προσβολες) δεν οδηγουν πουθενα...... φιλε μου,δεν το εθεσε σαν κατι ακραιο.ειπε οτι τα μηχ χανουν αυτα τα αλογα μετα τις 3.000 χιλιομ. και μεχρι τις 12.000 χιλιομ,αν το εθετε σαν ακραιο η σπανιο δεν θα ελεγα τιποτα ισα-ισα που μπορει και να συμφωνουσα οχι ομως οτι ειναι ο κανονας!!! η εστω να ελεγε οτι κατι επαθε που δεν μπορεσε να βρει και με το σερβις λυθηκε μονο του,παλι θα συμφωνουσα!!! οταν ακους καποιον να λεει οτι εχασε το μηχ. 13 αλογα σε 9.000χιλιομ. και με το σερβις τα πηρε πισω τι συμπερασμα βγαζεις εσυ? τελος παντον δεν το συνεχιζω νομιζω δεν υπαρχει πλεον λογος....... Υ.Γ.οσον αφορα το εριστικος,κανεις λαθος,δεν ξερεις τον τροπο που μιλαω γι αυτο το λες, εαν με γνωριζες θα καταλαβαινες το υφος μου. | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Σαβ 06 Φεβ 2010, 04:48 | |
| | |
|
| |
ΣΚΟΡΠΙΟΣ Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΑΝΝΗΣ Τόπος : ΧΑΝΙΑ Ηλικία : 50 Αριθμός μηνυμάτων : 261 Αγωνιζόμενος : ???Πού τέτοια τύχη!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 24/05/2009
| Θέμα: Απ: ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) Σαβ 06 Φεβ 2010, 07:31 | |
| | |
|
| |
| ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ 1000 Κ8?? ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΜΑ???(ΙΠΟΥΣ) | |
|