| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|
+32maikstain misfits296 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Miou blackk8 dimdoc DimSTriple stavrosrodo 1ndianos paps_1000r nikosR1 T.R.E Kydo panosk8 daionerk9 GIORGIO7 -=UNSEEN=- magiaklaniakeksatmisi gat0s DrIoannis giorgostam drkenan nasos-v bell gsxr1000nitro omerta69 stathis_k GIXXERAKIAS Hamamatsu DENNIS k7fire JIMK7 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GIXXERAKIAS Hero gixxer
Όνομα: : Ιωάννης Τόπος : Aθηνα Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 2159 Αγωνιζόμενος : Newbie open. Hμερομηνία εγγραφής : 08/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 14:08 | |
| Αυτα ειναι κολπα λεμε!!! Μια απο τα ιδια με τα μπριζωματα και ευχαριστω τον Νασο που περναγαμε με το δικο του πισι τα μειγματα.Και γω στα 13.2 τα ειχα αλλα τα αλλαξε παλι με δικες τους προτεινωμενες αναλογιες αερος καυσιμου και ολα δειχνουν πολυ καλο χαρτη. Εγω εκανα ενα πολυ ωραιο driftακι στην εξοδο της Κ1 και ητο ομολογω θεαματικο...(ποιος κεντακυ κιντ και μλκιες :P )..και το ειχα στο +4 το TC.Πραγματικα μετα το κατεβασα γιατι εμπαινε πολυ συχνα στις εντονες επιταχυνσεις στην εξοδο της Κ1-Κ6-Κπιτς στο +3 και μετα που εδωσα εμπιστοσυνη στο +2 και καλυτερεψε αρκετα. Το ενοιωθες αλλα δεν ειχε το τοσο πολυ κοψιμο οσο πριν.Αντε με το καλο στο επομενο συντομα.Περασα τελεια εχθες μετα απο τοσο καιρο Απιστιας ( ) να μαστε καλα παιδες να τα ξαναζησουμε!!! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 15:07 | |
| | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 15:09 | |
| βρήκαμε καμιά λύση για τα +50 -60 -45 έκανα πάλη μια δοκιμή με το καινούριο και πάλι τετια βγάζει.θα το σπασω... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| |
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 15:46 | |
| - giorgostam έγραψε:
- βρήκαμε καμιά λύση για τα +50 -60 -45 έκανα πάλη μια δοκιμή με το καινούριο και πάλι τετια βγάζει.θα το σπασω...
Γεια σου Γιωργαρα!!! Μην κανεις τιποτα.Θα ερθω αυριο για καφεδακι στην Ξανθη και θα περασω να σου Δειξω. Δουλευεις στο ιδιο μαγαζι εε? | |
|
| |
gat0s Hero gixxer
Όνομα: : ΑΝΕΣΤΗΣ Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ηλικία : 42 Αριθμός μηνυμάτων : 1831 Αγωνιζόμενος : Hμερομηνία εγγραφής : 23/04/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 15:46 | |
| - giorgostam έγραψε:
- βρήκαμε καμιά λύση για τα +50 -60 -45 έκανα πάλη μια δοκιμή με το καινούριο και πάλι τετια βγάζει.θα το σπασω...
Γεια σου Γιωργαρα!!! Μην κανεις τιποτα.Θα ερθω αυριο για καφεδακι στην Ξανθη και θα περασω να σου Δειξω. Δουλευεις στο ιδιο μαγαζι εε? | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 17:10 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 17:19 | |
| γιωργο σου εχω στειλει μαιλ με τους χαρτες! | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 17:26 | |
| ρε παιδια αυτος ειναι οπως αυτος που ειπε να φτιαξουμε ο δημητρης βρε unseen μπας και ξερεις κατι και δεν μας το λες....... στανταρ ειχα βαλει σε ολα 13.2 και στον υπολογιστη ειχα φτιαξει τον χαρτη που ειχε προτεινει ο δημητρης αλλα δεν το περασα ειχα αφισει αυτον που εφτιαξα μαζι με τον γιαννη με ολα 13.2 και στο δικο μου και στου Γιαννη (gixxerakias) το μηχανακι | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
Όνομα: : ΓΙΩΡΓΟΣ Τόπος : Ξανθη Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 202 Αγωνιζόμενος : ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!! Hμερομηνία εγγραφής : 18/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 17:33 | |
| - gat0s έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Γεια σου Γιωργαρα!!! Μην κανεις τιποτα.Θα ερθω αυριο για καφεδακι στην Ξανθη και θα περασω να σου Δειξω. Δουλευεις στο ιδιο μαγαζι εε? αρε ΑΝΕΣΤΗ εσυ θα με σώσεις πάλι!!!βρήκες λύση???? θα σε περιμένω στο μαγαζί μου εκεί που ήρθες και τιν προηγούμενή φορά. | |
|
| |
giorgostam Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 18:28 | |
| - nasos-v έγραψε:
- γιωργο σου εχω στειλει μαιλ με τους χαρτες!
Μπα τιποτα παλι δεν των ανοιγει των χαρτη μονο το afrs που εστειλες μου ανοιγει.σε ευχαριστω παλυ παντος!!!που θα παει θα την βρω την λυση... | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 19:10 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Δευ 12 Απρ 2010, 23:17 | |
| | |
|
| |
-=UNSEEN=- Adv. gixxer
Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον) Ηλικία : 44 Αριθμός μηνυμάτων : 414 Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 13 Απρ 2010, 02:10 | |
| To κάνω εξ αποστάσεως... χαχαχα.. Και πως δουλευει??? Θέλει λίγο στέγνωμα ψηλά το 13,2. Αν σου αρέσει άστο έτσι. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 13 Απρ 2010, 09:03 | |
| - -=UNSEEN=- έγραψε:
- To κάνω εξ αποστάσεως... χαχαχα.. Και πως δουλευει??? Θέλει λίγο στέγνωμα ψηλά το 13,2. Αν σου αρέσει άστο έτσι.
μες στην πιστα τουλαχιστον μια χαρα! αυτες της μερες θα κανω και αλλες δοκιμες και θα επανελθω με νεοτερα θα τον ξανακανω 13.2 ολων για να καταλαβω ακριβως πως δουλευει το συστημα.... | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 15 Απρ 2010, 18:45 | |
| - nasos-v έγραψε:
- ρε παιδια αυτος ειναι οπως αυτος που ειπε να φτιαξουμε ο δημητρης
βρε unseen μπας και ξερεις κατι και δεν μας το λες.......
στανταρ ειχα βαλει σε ολα 13.2
και στον υπολογιστη ειχα φτιαξει τον χαρτη που ειχε προτεινει ο δημητρης αλλα δεν το περασα ειχα αφισει αυτον που εφτιαξα μαζι με τον γιαννη με ολα 13.2 και στο δικο μου και στου Γιαννη (gixxerakias) το μηχανακι
Νασο και με το παλιο προγραμμα τα ιδια εκανε το εβαζες στο 13.2 και στη πορεια τα αλλαζε δοκιμασε το και θα δεις Η διαφορα με το καινουργιο προγραμμα ειναι οτι στο TERGET AFR εχεις την επιλογη για μεγαλυτερες διαφορες απο τι στο παλιο | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 15 Απρ 2010, 19:05 | |
| - giorgostam έγραψε:
- gat0s έγραψε:
- giorgostam έγραψε:
Γεια σου Γιωργαρα!!! Μην κανεις τιποτα.Θα ερθω αυριο για καφεδακι στην Ξανθη και θα περασω να σου Δειξω. Δουλευεις στο ιδιο μαγαζι εε?
αρε ΑΝΕΣΤΗ εσυ θα με σώσεις πάλι!!!βρήκες λύση???? θα σε περιμένω στο μαγαζί μου εκεί που ήρθες και τιν προηγούμενή φορά. Λοιπον σημερα βρηκα λιγο χρονο και δοκιμασα το καινουργιο προγραμμα με τα windows7 για οσους εχουν προβλημα που τους βγαζουν στο SELF MAPPING τα +50 -60 -45 ισχυει τελικα αυτο που ελεγα και στην αρχη Θα κανετε τις εξης ρυθμισεις στον υπολογιστη Εναρξη Πινακας ελεγχου Περιοχη και γλωσσα Θα ανοιξει ενα πινακα εκει που λεει Μορφη θα επιλεξετε Αγγλικα ( Ηνωμενων Πολειτειων ) θα πατησετε Εφαρμογη και μετα το ΟΚ Μετα απο αυτη τη διαδικασια ολα θα δουλευουν σουπερ παρεμπιπτοντως την ιδια διαδικασια ηθελαν και τα παλια ΑΑΑ να μην το ξεχασω οσοι εχουν την τηλεμετρια Χ-crono-T δεν θα δουλευει μετα και θα πρεπει να το γυρισουν στις παλιες ρυθμισεις | |
|
| |
dimdoc Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 92 Αγωνιζόμενος : ex 88 SS600GR Hμερομηνία εγγραφής : 30/10/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 05 Δεκ 2010, 19:36 | |
| Αν τα ειχα διαβασει αυτα θα ειχα γλιτωσει απο πολυ ταλαιπωρια....δεν ειχα γυρισμενες και γω τις ρυθμισεις στον υπολογιστη και μου εβγαζε τετοια κουλα +50, +60 κλπ...τελικα αφου αγανακτησα μετα απο 2 μερες δοκιμων στη πιστα, φορτωσα ενα χαρτη που εδινε για το δικο μου η bazzaz μονο για slip on και παραδοξως δουλευε πολυ καλα... Βεβαια φανταζομαι οταν κανει χαρτη μονο του θα ξυριζει...
Ευχαριστω και παλι τον DrIoannis για τη βοηθεια...!!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 05 Δεκ 2010, 19:48 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Αν τα ειχα διαβασει αυτα θα ειχα γλιτωσει απο πολυ ταλαιπωρια....δεν ειχα γυρισμενες και γω τις ρυθμισεις στον υπολογιστη και μου εβγαζε τετοια κουλα +50, +60 κλπ...τελικα αφου αγανακτησα μετα απο 2 μερες δοκιμων στη πιστα, φορτωσα ενα χαρτη που εδινε για το δικο μου η bazzaz μονο για slip on και παραδοξως δουλευε πολυ καλα...
Βεβαια φανταζομαι οταν κανει χαρτη μονο του θα ξυριζει...
Ευχαριστω και παλι τον DrIoannis για τη βοηθεια...!!! You are welcome . | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 05 Δεκ 2010, 22:52 | |
| καλησπέρα στη παρέα
έχω βάλει και εγώ bazzaz στο Κ8 1000 - φοράω ολόσωμη arata και φίλτρο dna
έχετε να μου στείλετε χάρτη για δοκιμές ;
| |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 05 Δεκ 2010, 23:46 | |
| - dimdoc έγραψε:
- Αν τα ειχα διαβασει αυτα θα ειχα γλιτωσει απο πολυ ταλαιπωρια....δεν ειχα γυρισμενες και γω τις ρυθμισεις στον υπολογιστη και μου εβγαζε τετοια κουλα +50, +60 κλπ...τελικα αφου αγανακτησα μετα απο 2 μερες δοκιμων στη πιστα, φορτωσα ενα χαρτη που εδινε για το δικο μου η bazzaz μονο για slip on και παραδοξως δουλευε πολυ καλα...
Βεβαια φανταζομαι οταν κανει χαρτη μονο του θα ξυριζει...
Ευχαριστω και παλι τον DrIoannis για τη βοηθεια...!!! Θα δεις μεγαλη διαφορα οταν το ρυθμισεις σωστα | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 05 Δεκ 2010, 23:53 | |
| - blackk8 έγραψε:
- καλησπέρα στη παρέα
έχω βάλει και εγώ bazzaz στο Κ8 1000 - φοράω ολόσωμη arata και φίλτρο dna
έχετε να μου στείλετε χάρτη για δοκιμές ;
Εχω μερικους χαρτες αλλα οχι με arata ειναι με Full Leovince και Yoshimura αν και arata να ειχα παλι δεν θα εκανες σωστη δουλεια | |
|
| |
blackk8 Normal gixxer
Όνομα: : ΑΛΕΞΗΣ Τόπος : Γέρακας Αριθμός μηνυμάτων : 67 Hμερομηνία εγγραφής : 26/10/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 07 Δεκ 2010, 14:48 | |
| | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 03 Φεβ 2011, 13:34 | |
| Η Bazzaz έβγαλε και λαμπάκι για αυτούς που θέλουν να ξέρουν πότε ενεργοποιείται. | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 03 Φεβ 2011, 15:11 | |
| | |
|
| |
| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|