|
| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|
+32maikstain misfits296 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Miou blackk8 dimdoc DimSTriple stavrosrodo 1ndianos paps_1000r nikosR1 T.R.E Kydo panosk8 daionerk9 GIORGIO7 -=UNSEEN=- magiaklaniakeksatmisi gat0s DrIoannis giorgostam drkenan nasos-v bell gsxr1000nitro omerta69 stathis_k GIXXERAKIAS Hamamatsu DENNIS k7fire JIMK7 36 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
maikstain Hero gixxer
Όνομα: : Μιχαλης Ηλικία : 43 Αριθμός μηνυμάτων : 2241 Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τετ 23 Νοε 2011, 21:09 | |
| πωπω μου πεταχτηκαν τα ματια εξω τοσο μικρα που ειναι το +47 πρεπει να ειναι πλασματικο,καπιο λαθος πρεπει να εγινε,απαγορευμενο νουμερο | |
| | | Darksoul Hero gixxer
Όνομα: : Φιλιππος Τόπος : Πειραιας Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 2551 Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τετ 23 Νοε 2011, 21:34 | |
| - panosk8 έγραψε:
- Darksoul έγραψε:
- ρε τι 13?εισαι τρελος?
παιξε παντου 13,4 -13,5 -13,6 και στις στροφες που ταξιδευεις 13,9 (αν δεν ταξιδευεις τοτε μη βαλεις πουθενα 13,9! το 13 δεν ειναι σωστο τσαμπα βενζινα καις.... το μοτορι δεν παθαινει κακο μονο απο ελειψη μειγματος αλλα κ απο πλουσιο μειγμα! απ ολα οσα εγραψα στο 13 επεσε το ματι σου :P :P αν λες γι αυτο το 13 σε μια φωτο που χω κυκλωσει κουτια σε διαφορα χρωματα,δεν ειναι δικια μου. αν κοιταξεις 2-3 ποστ πιο πανω καπου φαινεται ο πινακας μου,εχω κανει χαρτη με μεταβλητα afr. σε κεινο το φασμα που χει +47% στις 3000 στροφες εχει ταργκετ 13.7. ναι ρε γτ ετσι κ αλλιως ο δευτερος χαρτης ειναι για να γινεις φιλος του βενζινα στα λεω ξ στα ξαναλεω για να μην κανεις τις μ@λακιες που εκανα κ γω!! οτι κανει λαθος ειναι απο κλεισιμο γκαζιου αποτομο κ ξανα ανοιγαμα αποτομο!θελει αγαπη κ προδερμ νομιζω για σωστα κ ενα μπουτον για ενεργοποιηση κ απενεργοποιηση κ μια ευθεια σαν την εγνατια! και με βαση την φωτο του Δημητρη να πετσοκοψεις τον χαρτη αβερτα...κ μετα να δεις αν τα κανεις live με ενα λαπτοπακι να γραφει το desktop οπου θα χεις συνδεδεμενο το βαζζαζ με τον λαπτοπακι με usb ! | |
| | | moi Normal gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 93 Hμερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Πεμ 12 Απρ 2012, 15:56 | |
| Παιδία καλησπέρα…έχω ένα Cbr1000rr 08 με εγκατεστημένο Bazzaz zfi tc και χθες εγκατέστησα και το zafm και λέω να ξεκινήσω να κάνω έναν χάρτη!! Θα ήθελα να μάθω : 1.Στο target afr το αφήνω στο 13 όπως είναι ? 2.Μετα πρέπει να πατήσω στο fuel add % για να περαστεί σε όλο τον πίνακα το 13? 3.Ο χάρτης στην καρτέλα Fuel map πρέπει να είναι μηδενικός ή δεν παίζει ρόλο ?? 4.Τις ταχύτητες κάνει να της αλλάζω με το shifter ή θα έχω πρόβλημα για το φτιάξιμο του χάρτη ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά !!! | |
| | | moi Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Παρ 12 Απρ 2013, 10:05 | |
| | |
| | | T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Παρ 12 Απρ 2013, 14:16 | |
| - moi έγραψε:
- Παιδία καλησπέρα…έχω ένα Cbr1000rr 08 με εγκατεστημένο Bazzaz zfi tc και χθες εγκατέστησα και το zafm και λέω να ξεκινήσω να κάνω έναν χάρτη!! Θα ήθελα να μάθω :
1.Στο target afr το αφήνω στο 13 όπως είναι ? 2.Μετα πρέπει να πατήσω στο fuel add % για να περαστεί σε όλο τον πίνακα το 13? 3.Ο χάρτης στην καρτέλα Fuel map πρέπει να είναι μηδενικός ή δεν παίζει ρόλο ?? 4.Τις ταχύτητες κάνει να της αλλάζω με το shifter ή θα έχω πρόβλημα για το φτιάξιμο του χάρτη ??
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
1) Βάλτο για αρχή 13.4 παντού 2) Πρέπει στο tab self mapping να πατήσεις πρώτα start για να γράψει,όταν τελειώσεις απ'την βόλτα πατάς STOP,μετά RETRIEVE και μετά APPLY ALL,αφού πρώτα ελέγξεις τις τιμές να είναι λογικές,όχι +/- 50 3) Ο Χαρτης στο fuel map δεν παίζει ρόλο αλλά ξεκίνα από μηδενικό για να μην χάνεις την μπαλα 4) Τις ταχυτητες άλλαξέτες όπως θες δεν έχει θέμα. | |
| | | moi Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Παρ 12 Απρ 2013, 14:21 | |
| - T.R.E έγραψε:
- moi έγραψε:
- Παιδία καλησπέρα…έχω ένα Cbr1000rr 08 με εγκατεστημένο Bazzaz zfi tc και χθες εγκατέστησα και το zafm και λέω να ξεκινήσω να κάνω έναν χάρτη!! Θα ήθελα να μάθω :
1.Στο target afr το αφήνω στο 13 όπως είναι ? 2.Μετα πρέπει να πατήσω στο fuel add % για να περαστεί σε όλο τον πίνακα το 13? 3.Ο χάρτης στην καρτέλα Fuel map πρέπει να είναι μηδενικός ή δεν παίζει ρόλο ?? 4.Τις ταχύτητες κάνει να της αλλάζω με το shifter ή θα έχω πρόβλημα για το φτιάξιμο του χάρτη ??
Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
1) Βάλτο για αρχή 13.4 παντού 2) Πρέπει στο tab self mapping να πατήσεις πρώτα start για να γράψει,όταν τελειώσεις απ'την βόλτα πατάς STOP,μετά RETRIEVE και μετά APPLY ALL,αφού πρώτα ελέγξεις τις τιμές να είναι λογικές,όχι +/- 50 3) Ο Χαρτης στο fuel map δεν παίζει ρόλο αλλά ξεκίνα από μηδενικό για να μην χάνεις την μπαλα 4) Τις ταχυτητες άλλαξέτες όπως θες δεν έχει θέμα. Thanks T.R.E αυτο το post μου ειναι πολυ παλιο ... Ειχα μιλησει με τον JIMK7 και μου ειχε λυσει το παιδι ολες τις αποριες μου !!! Thanks και παλι παντως!!! | |
| | | | ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |