Greek GSX-R forum
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Cabece10

Αυτή την στιγμή βλέπετε το www.gixxer.gr σαν επισκέπτης.Για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του forum αν έχετε ήδη λογαριασμό κάντε συνδεση.Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε την εγγραφη σας ΕΔΩ!!
Greek GSX-R forum

www.gixxer.gr

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Portal10ΦόρουμΕικονοθήκηΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
» Site Navigation
Navigation Menu

●Σημερινά Ενεργά Θέματα
●Δημοσιεύσεις που έγιναν μετά την τελευταία σας επίσκεψη
●Ανασκόπηση των δημοσιεύσεων σας
●Αναπάντητες δημοσιεύσεις
●Άρθρα
●Links
●SERVICE MANUAL
●How To...
●Συχνές Ερωτήσεις
●Αναζήτηση
Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση
Παρόμοια θέματα
Κορυφαίοι συγγραφείς
Miou
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Poll_l10ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Poll_c10ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Poll_r10 
JIMK7
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Poll_l10ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Poll_c10ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Poll_r10 
nasos-v
T.R.E
k8 600 kk
kostaskr6
κολτρέϊν
Leroy
ripper
mistiriodis_tsantakias

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management

Πήγαινε κάτω 
+32
maikstain
misfits296
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Miou
blackk8
dimdoc
DimSTriple
stavrosrodo
1ndianos
paps_1000r
nikosR1
T.R.E
Kydo
panosk8
daionerk9
GIORGIO7
-=UNSEEN=-
magiaklaniakeksatmisi
gat0s
DrIoannis
giorgostam
drkenan
nasos-v
bell
gsxr1000nitro
omerta69
stathis_k
GIXXERAKIAS
Hamamatsu
DENNIS
k7fire
JIMK7
36 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

Όνομα: : Alexandros
Τόπος : Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 13454
Αγωνιζόμενος : Nop...
Hμερομηνία εγγραφής : 20/07/2010

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 17:48

δηλαδη πας τερμα γκαζι μπαινει το τραξιον και δεν καταλαβενεις την διαφορα στον ηχο ουτε στο τραβιγμα και θα εχεις την πολυτελεια να κοιτας το λαμπακι αν αναψε για να το καταλαβεις? σορρυ δηλαδη αλλα ειμαι και ψιλοασχετος και προσπαθω να καταλαβω την χρησιμοτητα...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Άντρας Όνομα: : Νασος
Τόπος : Περιστερι-Αθηνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6282
Αγωνιζόμενος :

Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 18:02

Miou έγραψε:
δηλαδη πας τερμα γκαζι μπαινει το τραξιον και δεν καταλαβενεις την διαφορα στον ηχο ουτε στο τραβιγμα και θα εχεις την πολυτελεια να κοιτας το λαμπακι αν αναψε για να το καταλαβεις? σορρυ δηλαδη αλλα ειμαι και ψιλοασχετος και προσπαθω να καταλαβω την χρησιμοτητα...

αναλογα της ευαισθησία που εχεις βαλει , μπορει να επεμβαίνει λιγο και να μην το πιανει το αυτι σου,

ετσι χανεις δυναμη απο της εξοδους.

εγω το ακουω συχνα. αλλα πολλα παιδια που το εχουν , μου εχουν πει οτι δεν το ακουν ποτε επεμβενει.

γενικα η λειτουργια του δεν μπορεις να την πιασεις σε αισθηση παρα μονο με το αυτι σου , και αυτο μερικες φορες δεν ειναι δυνατον.(εξατμιση-πολλες στροφες ο κινητήρας)
http://www.gixxer.gr
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Adv. gixxer
Adv. gixxer
ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Άντρας Όνομα: : Χρηστοs
Τόπος : ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 712
Αγωνιζόμενος : BACK IN BLACK
Hμερομηνία εγγραφής : 28/04/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 19:27

Nασο το ρυθμιστήρι ευαισθησίας το αγοράζεις χωριστά? Embarassed
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 19:29

ΚΑΣΤΟΡΙΑ έγραψε:
Nασο το ρυθμιστήρι ευαισθησίας το αγοράζεις χωριστά? Embarassed

ναι Χρηστο
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 20:40

nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:

αναλογα της ευαισθησία που εχεις βαλει , μπορει να επεμβαίνει λιγο και να μην το πιανει το αυτι σου,

εγω το ακουω συχνα. αλλα πολλα παιδια που το εχουν , μου εχουν πει οτι δεν το ακουν ποτε επεμβενει.

γενικα η λειτουργια του δεν μπορεις να την πιασεις σε αισθηση παρα μονο με το αυτι σου , και αυτο μερικες φορες δεν ειναι δυνατον.(εξατμιση-πολλες στροφες ο κινητήρας)

οκ νασο καταλαβα αυτα που μου ειπες αλλα εχω ακομα ενδιασμους σχετικα με το αν θα εχεις την ανεση να κοιταζεις το λαμπακι αν αναψε
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 20:46

DrIoannis έγραψε:
Η Bazzaz έβγαλε και λαμπάκι για αυτούς που θέλουν να ξέρουν πότε ενεργοποιείται.
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Bazzaztclight600

fafoutis fafoutis

Αυτο ειναι οτι πρεπει Γιαννη για το Κωστη fafoutis fafoutis που εχει απορια καθε ποτε δουλευει fafoutis fafoutis
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 21:26

Ω ναι tralala χαχαχα
Βέβαια με τόσο ντάκα ντούκα που έχει το Ιταλικό τι να ακούσει!
nasos-v
Full gixxer
Full gixxer
nasos-v

Αγωνιζόμενος :

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 21:35

Miou έγραψε:
nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:

οκ νασο καταλαβα αυτα που μου ειπες αλλα εχω ακομα ενδιασμους σχετικα με το αν θα εχεις την ανεση να κοιταζεις το λαμπακι αν αναψε

δεν νομιζω οτι θα το παρακολουθεις , εκτος και αν θες να δεις καποια στιγμη σε συγκεκριμενη στροφη που νομιζεις οτι το κανει . φυσιολογικα θα το στην εξοδο...

και υπαρχει παντα και το βιντεακι που γραφουμε που εκει τα πραγματα γινονται απλα.

δεν το θεωρω απαρετιτο εξεσουαρ , αλλα οχι και αχρηστο.
ο καθενας αποφασιζει αναλογα της αναγκες του... file
JIMK7
Full gixxer
Full gixxer
JIMK7

Άντρας Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τόπος : KΡHTH XANIA
Αριθμός μηνυμάτων : 8101
Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε
Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 22:12

DrIoannis έγραψε:
Ω ναι tralala χαχαχα
Βέβαια με τόσο ντάκα ντούκα που έχει το Ιταλικό τι να ακούσει!

Στη λεξη Ιταλικο ξεχασες να βαλεις το χρεπι fafoutis fafoutis
Hamamatsu
Hero gixxer
Hero gixxer
Hamamatsu

Άντρας Όνομα: : Αλέξανδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 1640
Hμερομηνία εγγραφής : 04/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 22:14

nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:
nasos-v έγραψε:
Miou έγραψε:

δεν νομιζω οτι θα το παρακολουθεις , εκτος και αν θες να δεις καποια στιγμη σε συγκεκριμενη στροφη που νομιζεις οτι το κανει . φυσιολογικα θα το στην εξοδο...

και υπαρχει παντα και το βιντεακι που γραφουμε που εκει τα πραγματα γινονται απλα.

δεν το θεωρω απαρετιτο εξεσουαρ , αλλα οχι και αχρηστο.
ο καθενας αποφασιζει αναλογα της αναγκες του... file
Χρησιμο δεν το λες αλλα ειναι ωραιο γκατζετακι.Ποσο ειπαμε οτι κανει? Laughing
DrIoannis
Hero gixxer
Hero gixxer
DrIoannis

Άντρας Αριθμός μηνυμάτων : 1742
Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα.
Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 03 Φεβ 2011, 22:44

Προσωπικά το θεωρώ χρήσιμο γιατί σου δείχνει ακόμη και όταν μπαίνει για λίγο.Δεν είναι ανάγκη να το κοιτάς συνέχεια αν και πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει περίπτωση να μην το αντιληφθείς.
misfits296
Normal gixxer
Normal gixxer
misfits296

Άντρας Όνομα: : Θωμας
Τόπος : Αιγάλεω
Αριθμός μηνυμάτων : 247
Hμερομηνία εγγραφής : 19/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 28 Απρ 2011, 17:41

Λοιπον θελω βοηθεια απο αυτους που ξερουν καιρο τωρα το bazzaz και το δουλευουν καλα..... το πηρα και εγω αλλα το ZfiQs... οποτε οκ το εψαξα και ειδα οτι ειναι ευκολο στην εγκατασταση του καθως ειχα βαλει και το pcv (φυσκικα δεν ειναι ιδια) ... λοιπον πριν ξεκινισω να το δουλευω τι πρεπει να κανω σαν πρωτα βηματα ρυθμισης?? και γενικως πανω σε αυτο τι πρεπει να προσεξω πολυ κλπ...μετα τα με χαρτη τι κανουμε ? καθως βλεπω δεν υπαρχουν χυμα οπως στο Pc ..θα πρεπει να παρω και Ζafm για να ρυθμιστη μονο του για καλυτερα?? εχει κανεις να μου το δανισει?? :P :P
φυσικα ξερω θα μου πειτε να το παω σε ενα dyno και να το ρυθμισουν εκει αλλα δεν παιζουν λεφτα αυτον τον καιρο!
οποιος μπορει να μου πει καποια πραγματα στο να μην κανω δοκιμες και ξεκινισουν τα λαθοι ?? ευχαριστω εκτο προτερων....!!! Very Happy
maikstain
Hero gixxer
Hero gixxer
maikstain

Άντρας Όνομα: : Μιχαλης
Αριθμός μηνυμάτων : 2241
Hμερομηνία εγγραφής : 26/01/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΠεμ 28 Απρ 2011, 17:47

[quote="misfits296"]Λοιπον θελω βοηθεια απο αυτους που ξερουν καιρο τωρα το bazzaz και το δουλευουν καλα..... το πηρα και εγω αλλα το ZfiQs... οποτε οκ το εψαξα και ειδα οτι ειναι ευκολο στην εγκατασταση του καθως ειχα βαλει και το pcv (φυσκικα δεν ειναι ιδια) ... λοιπον πριν ξεκινισω να το δουλευω τι πρεπει να κανω σαν πρωτα βηματα ρυθμισης?? και γενικως πανω σε αυτο τι πρεπει να προσεξω πολυ κλπ...μετα τα με χαρτη τι κανουμε ? καθως βλεπω δεν υπαρχουν χυμα οπως στο Pc ..θα πρεπει να παρω και Ζafm για να ρυθμιστη μονο του για καλυτερα?? εχει κανεις να μου το δανισει?? :P :P
φυσικα ξερω θα μου πειτε να το παω σε ενα dyno και να το ρυθμισουν εκει αλλα δεν παιζουν λεφτα αυτον τον καιρο!
οποιος μπορει να μου πει καποια πραγματα στο να μην κανω δοκιμες και ξεκινισουν τα λαθοι ?? ευχαριστω εκτο προτερων....!!! Very Happy [/quote
αν θες μπορω να σου δανεισο το zafm μιας που δεν εχω βαλει ακομα το bazzaz geia
για τα αλλα θεματα θα στα πουν οι πιο ειδικοι
usabug
Normal gixxer
Normal gixxer
usabug

Όνομα: : Μιχάλης
Αριθμός μηνυμάτων : 383
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤρι 04 Οκτ 2011, 16:07

stathis_k έγραψε:
ενδιαφερον μπορω να πω!!! βλεπω αρκετες λειτουργειες... αν το rapid ειχε και traction control δεν 8α ζηλευα τιποτα.... α... ενα αλλο υπερ (για οσους ξερουν αλλιως μειον ειναι..) απ' οσο καταλαβαινω το bazzaz ερχεται με το cd του ενω το rapid πρεπει να πας σε μαστορα που εχει αγορασει το προγραμμα.... :wevew:

Βασικά υπάρχει τόσο για Rapid όσο και για PCIII , PCV , yoshibox , memteck , κλπ ...
Eπίσης με το συγκεκριμένο έχεις και την επιλογή να βάλεις quick shifter με αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων σε συγκεκριμένες στροφές κινητήρα αλλά και Launch control για απόλυτες επιδόσεις στις κόντρες σας ...
Miou
Full gixxer
Full gixxer
Miou

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤρι 04 Οκτ 2011, 16:38

usabug έγραψε:
stathis_k έγραψε:
ενδιαφερον μπορω να πω!!! βλεπω αρκετες λειτουργειες... αν το rapid ειχε και traction control δεν 8α ζηλευα τιποτα.... α... ενα αλλο υπερ (για οσους ξερουν αλλιως μειον ειναι..) απ' οσο καταλαβαινω το bazzaz ερχεται με το cd του ενω το rapid πρεπει να πας σε μαστορα που εχει αγορασει το προγραμμα.... :wevew:

Βασικά υπάρχει τόσο για Rapid όσο και για PCIII , PCV , yoshibox , memteck , κλπ ...
Eπίσης με το συγκεκριμένο έχεις και την επιλογή να βάλεις quick shifter με αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων σε συγκεκριμένες στροφές κινητήρα αλλά και Launch control για απόλυτες επιδόσεις στις κόντρες σας ...

μην μιλας για κοντες εδω μεσα........ εχουμε πολλα αρρωστακια λεμε....(μηπως επρεπε να πω ειμαστε πολλα αρρωστακια??? scratch )

αυτο το ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΣΑΣ με σκλαβωσε...... karo karo karo
kostaskr6
Racing gixxer
Racing gixxer
kostaskr6

Άντρας Όνομα: : ΚΩΣΤΑΣ
Τόπος : ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ (ΑΠ'ΕΞΩ)
Αριθμός μηνυμάτων : 5102
Αγωνιζόμενος : ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Hμερομηνία εγγραφής : 10/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤρι 04 Οκτ 2011, 20:28

Miou έγραψε:
usabug έγραψε:
stathis_k έγραψε:

μην μιλας για κοντες εδω μεσα........ εχουμε πολλα αρρωστακια λεμε....(μηπως επρεπε να πω ειμαστε πολλα αρρωστακια??? scratch )

αυτο το ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΣΑΣ με σκλαβωσε...... karo karo karo

δωσε πονο σου λεω xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa xaxa
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

Άντρας Όνομα: : Πανος
Αριθμός μηνυμάτων : 2447
Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 06 Νοε 2011, 14:02

δειτε λιγο τον 2ο χαρτη που εχω κανει.
στα χαμηλα/μεσαια μου φαινονται ολα νορμαλ.
τα κενα κουτακια μεσα στις χαμηλομεσαιες τα χει διαβασει,απλα δεν ηθελε ουτε+/-

τον χαρτη τον εκανα με 4-5 διαδοχικα περασματα,τα πρωτα σχετικα μικρα,
τα επομενα βγηκα εξω κ το ανοιξα κ το τελικο τριμαρισμα,οπως οδηγαω κανονικα.
απ τις 9000 στροφες κ πανω θελω τη γνωμη σας.μεχρι το 40% που εχω κ στο κοκκινο περιγραμμα ειναι πολυ φτωχο,απο κει κ πανω οκ γινεται πλουσιο.

βαζω και τον χαρτη με τα target AFR για να ξερουμε γιατι μιλαμε.

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 51940617
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 43660963
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 59831992

Έχει επεξεργασθεί από τον/την panosk8 στις Τετ 23 Νοε 2011, 20:41, 1 φορά
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 06 Νοε 2011, 15:23

Πανο μου δεν σε έχω ξεχάσει απλά τρέχω λίγο και δεν πρόλαβα να απαντήσω. Τα κενά κουτάκια είναι κενά γιατί απλά οταν άνοιξες το γκάζι ανέβηκαν ακαριαία οι στροφές και δεν τα πέρασε καν. Δηλαδή απο το 40% με 3000 που άνοιξες, μέχρι να φτάσεις το 100 αυτό είχε ήδη πάει στι 5000. Είδες για να έχεις ζωντανο μοτέρ???? χαχαχα... Δηλαδή ποτέ με το 40% σου δεν έφτασες 5000rpm.

Στις χαμηλομεσαίες σου βγάζει αυτά τα νούμερα γιατί έχεις κλείσει και ανοίξει το γκάζι. Απο ανοιχτό λοιπόν που βλεπει βανζίνες, ξαφνικά δεν έχει φορτίο και κλείνει το tps οπότε κόβει καύσιμο. σκέψου αν γίνεται να είσαι με 40% και 12.000rpm. Μην σε μπερδεύουν λοιπόν τέτοιες πατάτες των Autotune. Βάλε τη λογική σου σε κάθε κίνηση και θα βγάλεις άκρη.

Χοντρικά στα είπα τώρα γιατί πρέπει να φύγω πάλι. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπου μου λες και θα απαντήσω όσο πιο άμεσα μπορώ. Σε γενικές γραμμές ο χάρτης είναι πολύ λογικός.
-=UNSEEN=-
Adv. gixxer
Adv. gixxer
-=UNSEEN=-

Άντρας Τόπος : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (πλεον)
Αριθμός μηνυμάτων : 414
Hμερομηνία εγγραφής : 02/10/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 06 Νοε 2011, 15:29

Πολύ μπακάλικα δες αυτο...

Οι μαύρες περιοχές είναι τα νούμερα TPS kai RPM. Το γαλάζιο είναι όλος ο χάρτης με όλα τα κουτιά και τα νούμερα και το κόκκινο είναι το πως πραγματικά δουλευει ο χάρτης πάνω στο μηχανάκι και ποια πεδία ουσιαστικά μένουν άχρηστα και απλά υπάρχουν.

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Map

Το σχήμα είναι απλά για να έχεις μια ένδειξη τι περίπου γίνεται.
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΚυρ 06 Νοε 2011, 19:01

thanksδημητρη, μην αγχωνεσαι. αλλο ηταν εκεινο ,γραψε ακυρο Wink
ηταν για το AFR κ το target AFR.μετα καταλαβα γιατι το δειχνει ετσι.

πχ στον παρακατω χαρτη εχουν ορισει target AFR 13.0.τα πρασινα κουτακια ειναι οι εγγυρες μετρησεις.

-στο κοκκινο κουτακι απο την συγκεκριμενη μετρηση ειναι ακριβως στο 13.0 οποτε δεν χρειαζεται
να διορθωσει μιγματα.
-στο κιτρινο ομως εχει μετρησει 12.4 κ για να φτασει στο 13.0 του κοβει -6% (12.4 μειον 6%=13.0)
-το ιδιο κ στο μπλε. (11.8 μειον 12%=13.0)

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Software4

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 Software3

το θεμα ομως ειναι οτι για -35% που μου χει κοψει σε ενα σημειο για να πιασει το 13.4, παει να πει οτι μετρησε 9.9... Shocked
( 9.9 μειον 35%=13.4 ) 9.9 ειναι εξωφρενικα πλουσιο κ αμφιβαλω αν ανταποκρινεται κ στη πραγματικοτητα.

αυτο θελω να ξερω,αν τα νουμερα που ειναι περασμενα στο φασμα εκεινο του χαρτη μου(στο κοκκινο) ,ειναι ασφαλη η οχι.
η αν πρεπει να βγω να τον ξαναγραψω,η να το διορθωσω εγω απο τον υπολογιστη.

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 43660963

υγ. για αυτα τα κουτακια που ειναι κενα ελεγα Wink
ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 51940617
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΔευ 07 Νοε 2011, 12:39

Ρε μν μασάς .. Σε είπα το autotune είναι τρελο.. Φέρε να σ κάνω έναν με το χέρι.. Χαχαχα ..
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤετ 23 Νοε 2011, 19:02

σημερα βγηκα κ ξαναεγραψα χαρτη με τους νεους λαιμους.
βαζω 2 φοτο συγκριτικα με σλιπον κ ολοσωμη.
μου κανει εντυπωση στα χαμηλομεσαια ποσο + ριχνει.ειδικα στην αρχη στις 3000 στροφες που δινει κατι 47%.(τα διορθωσα με το χερι αυτα.)
να πω οτι τα targget afr ειναι τα ιδια κ στους 2 χαρτες.
ακουω γνωμες.

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 1stm

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 2ndt

Darksoul
Hero gixxer
Hero gixxer
Darksoul

Άντρας Όνομα: : Φιλιππος
Τόπος : Πειραιας
Αριθμός μηνυμάτων : 2551
Hμερομηνία εγγραφής : 11/11/2008

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤετ 23 Νοε 2011, 20:06

ρε τι 13?εισαι τρελος?
παιξε παντου 13,4 -13,5 -13,6 και στις στροφες που ταξιδευεις 13,9 (αν δεν ταξιδευεις τοτε μη βαλεις πουθενα 13,9!
το 13 δεν ειναι σωστο τσαμπα βενζινα καις....
το μοτορι δεν παθαινει κακο μονο απο ελειψη μειγματος αλλα κ απο πλουσιο μειγμα!
panosk8
Hero gixxer
Hero gixxer
panosk8

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤετ 23 Νοε 2011, 20:39

Darksoul έγραψε:
ρε τι 13?εισαι τρελος?
παιξε παντου 13,4 -13,5 -13,6 και στις στροφες που ταξιδευεις 13,9 (αν δεν ταξιδευεις τοτε μη βαλεις πουθενα 13,9!
το 13 δεν ειναι σωστο τσαμπα βενζινα καις....
το μοτορι δεν παθαινει κακο μονο απο ελειψη μειγματος αλλα κ απο πλουσιο μειγμα!

απ ολα οσα εγραψα στο 13 επεσε το ματι σου :P :P
αν λες γι αυτο το 13 σε μια φωτο που χω κυκλωσει κουτια σε διαφορα χρωματα,δεν ειναι δικια μου.
αν κοιταξεις 2-3 ποστ πιο πανω καπου φαινεται ο πινακας μου,εχω κανει χαρτη με μεταβλητα afr.
σε κεινο το φασμα που χει +47% στις 3000 στροφες εχει ταργκετ 13.7.
magiaklaniakeksatmisi
Full gixxer
Full gixxer
magiaklaniakeksatmisi

Άντρας Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 1228
Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω...
Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management   ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management - Σελίδα 9 EmptyΤετ 23 Νοε 2011, 21:00

παει το εκαψες το zafm ..χαχα ..

ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 9 από 10Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» TRACTION CONTROL
» GRIPONE 3 Traction Control
» BAZZAZ traction control map- (συζητηση)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Greek GSX-R forum :: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ :: ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚA-TUNING-AFTERMARKET :: ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ-
Μετάβαση σε:  
Copyright ©2008 - 2023, gixxer.gr
gixxerforum@gmail.com