| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|
+32maikstain misfits296 ΚΑΣΤΟΡΙΑ Miou blackk8 dimdoc DimSTriple stavrosrodo 1ndianos paps_1000r nikosR1 T.R.E Kydo panosk8 daionerk9 GIORGIO7 -=UNSEEN=- magiaklaniakeksatmisi gat0s DrIoannis giorgostam drkenan nasos-v bell gsxr1000nitro omerta69 stathis_k GIXXERAKIAS Hamamatsu DENNIS k7fire JIMK7 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
magiaklaniakeksatmisi Full gixxer
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Παρ 30 Οκτ 2009, 18:44 | |
| - panosk8 έγραψε:
- λοιπον..για να δουμε.
με ενα Z-Fi TC , Z-AFM , CONTROL / MAP SWITCH εισαι οκ?
η χρειαζεται και τιποτα αλλο απο πλεξουδες κτλ? και γιατι αυτο ειναι πιο ακριβο απο τον προηγουμενο επιλογεα?
μπορει να μου πει καποιος με 2 λογια πως δουλευει το quickshifter κ τι κανει το z-afm? ευχαριστω εκ των προταιρων το quickshifter αναλογα πως το ρυθμιζεις κοβει για συγκεκριμενο χρονο την βενζινη κ τα μπουζι οταν πας να κανεις την αλλαγη (για καποια ms) και ετσι πανω στην αλλαγη το σαζμαν εχει την χαμηλοτερη επιφορτιση απο τον κινητηρα ωστε να γινει η αλλαγη χωρις να ζωριστει το σαζμαν (αν και χωρις quickshifter πανω απο τις 6000 7000 στροφες αν κλεισεις το γκαζι οι ταχυτητες κουμπονουν υπεροχα χωρις συμπλεκτη ) τωρα το zafm επειδη το χρησημοποιησα αυτο που κανει ειναι ,το συνδεεις με το bazzaz κ χρησημοποιοντας εναν αισθητηρα λ που μπαινει στη μαμα τρυπα 8) κανεις μια βολτα (καμια ωρα δηλαδη) και αυτο το μαραθετι καταλαβαινει τις καταλληλοτερες αναλογιες μιγματος για το συγκεκριμενο μηχανακι κ μετα το συνδεεις στο laptop και περνας τον χαρτη στο bazzaz κανοντας ισως καποιες αλλαγες.κανει δηλαδη οτι θα σου εκαναν σε ενα δυναμομετρο.βεβαια οταν κανεις βολτα πρεπει να χρησημοποιησεις ολα τα ποσοστα ανοιγματος του γκαζιου σε ολο το φασμα τον στροφων για να γεμισει καλα ο χαρτης.ελπιζω να μην σε μπερδεψα κ αλλο. υ.γ. να ναι καλα ο Gat0s
Έχει επεξεργασθεί από τον/την magiaklaniakeksatmisi στις Παρ 30 Οκτ 2009, 18:46, 1 φορά | |
|
| |
Όνομα: : ΚΛΗΜΗΣ Αριθμός μηνυμάτων : 1228 Αγωνιζόμενος : Στου γεραμανη το πευκο απο κατω... Hμερομηνία εγγραφής : 03/03/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Παρ 30 Οκτ 2009, 18:45 | |
| | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Σαβ 31 Οκτ 2009, 14:51 | |
| Λοιπόν Δημήτρη μόλις διάβασα όλη την κουβέντα για το Bazzaz και έχω μείνει πλήρης ικανοποιημένος από τα λεγόμενα σου αλλα και από τα βιντεακια που έχεις βάλει.Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω μιας και είσαι ο ειδικός και πολύ ψαγμένος.Ρώτησα τον μηχανικό μου για να το βάλω και μου είπε συγκεκριμένα " μην πετάξω λεφτα άδικα γιατι δουλευει το μηχανακι μου μια χαρα και με yoshi box" (έχω ενα Κ8 1000).Και σε ρωτάω λοιπόν επειδή το μηχανάκι εδώ και 3 μήνες δεν το κυκλοφορώ δρόμο και πάω μόνο πίστα γιατι του χρόνου θέλω να μπω στους Νέους Αγωνιζόμενους αξίζει εννοειται να το βάλω απ οτι διάβασα και από εσένα,αλλά σε ποιον να πάω να μου το εγκαταστήσει γιατι εσύ είσαι λίγο μακριά και πόσο έχει όλο το σύστημα για να το πάρω?? Ευχαριστώ προκαταβολίκα | |
|
| |
Kydo Full gixxer
Όνομα: : Μιχάλης Τόπος : Αθήνα Ηλικία : 38 Αριθμός μηνυμάτων : 1141 Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 01 Νοε 2009, 11:28 | |
| Δημήτρη όταν μπορέσεις απάντησε μου!! | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 01 Νοε 2009, 12:43 | |
| Το Yoshi box αν θυμάμαι καλά κάνει χονδρική ρύθμιση και δεν ξέρω επίσης πώς έχεις κάνεις την μέτρηση για να γίνει η ρύθμιση.Το Bazzaz κάνει μέτρηση ενώ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ την μηχανή σε πραγματικές συνθήκες.Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την απολύτως σωστή,βάση των μετρήσεων,ρύθμιση του μίγματος στις συγκεκριμένες συνθήκες(+RAMAIR). | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 01 Νοε 2009, 18:35 | |
| - Kydo έγραψε:
- Λοιπόν Δημήτρη μόλις διάβασα όλη την κουβέντα για το Bazzaz και έχω μείνει πλήρης ικανοποιημένος από τα λεγόμενα σου αλλα και από τα βιντεακια που έχεις βάλει.Θέλω λοιπόν να σε ρωτήσω μιας και είσαι ο ειδικός και πολύ ψαγμένος.Ρώτησα τον μηχανικό μου για να το βάλω και μου είπε συγκεκριμένα " μην πετάξω λεφτα άδικα γιατι δουλευει το μηχανακι μου μια χαρα και με yoshi box" (έχω ενα Κ8 1000).Και σε ρωτάω λοιπόν επειδή το μηχανάκι εδώ και 3 μήνες δεν το κυκλοφορώ δρόμο και πάω μόνο πίστα γιατι του χρόνου θέλω να μπω στους Νέους Αγωνιζόμενους αξίζει εννοειται να το βάλω απ οτι διάβασα και από εσένα,αλλά σε ποιον να πάω να μου το εγκαταστήσει γιατι εσύ είσαι λίγο μακριά και πόσο έχει όλο το σύστημα για να το πάρω?? Ευχαριστώ προκαταβολίκα
Κοιτα να δεις αν σου λεει τετοιες κουβεντες ο μηχανικος σου συγνωμη αλλα δεν ειναι μηχανικος Σιγουρα αξιζει μεχρι και το τελευταιο ευρω σε οσους το εχω βαλει ειναι υπερ ευχαριστημενοι μιλατε ρε ρεμαλια Τωρα το ποσο κανει ειναι αναλογα την ισοτιμια του δολαριου αν το παρεις απο Αμερικα και αν δεν πληρωσεις τελωνιο περιπου στα 800 με 900 ευρω Εγω εδω τελειωμενο με περαστικα και ρυθμιση στα καυσιμα το βαζω γυρω στα 1050 με 1100 αναλογα και παλι την ισοτιμια Τωρα αν το παρεις απο Ελλαδα μαζι με την εργασια να υπολογιζεις πανω απο 1500 και κατω απο 2000 ευρω | |
|
| |
Kydo Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 01 Νοε 2009, 19:37 | |
| Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε απο που να το πάρω όλο το κιτακι για να μην πληρωσω τελωνείο? | |
|
| |
JIMK7 Full gixxer
Όνομα: : ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τόπος : KΡHTH XANIA Ηλικία : 52 Αριθμός μηνυμάτων : 8101 Αγωνιζόμενος : Κάπου Κάπως Κάποτε Hμερομηνία εγγραφής : 07/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 01 Νοε 2009, 19:44 | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την JIMK7 στις Κυρ 01 Νοε 2009, 22:48, 1 φορά | |
|
| |
Kydo Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 01 Νοε 2009, 19:52 | |
| Δημήτρη πως λέγεται για να το ψάξω στο ebay?Όλο το κιτ όμως traction Fuel kai quickshifter!!και σε ευχαριστω βασικά για όλα.Το εκτιμώ πολυ για όλες τις πληροφορίες | |
|
| |
panosk8 Hero gixxer
Όνομα: : Πανος Ηλικία : 40 Αριθμός μηνυμάτων : 2447 Hμερομηνία εγγραφής : 05/06/2009
| |
| |
daionerk9 Jr.gixxer
Τόπος : ΑΘΗΝΑ Ηλικία : 36 Αριθμός μηνυμάτων : 13 Αγωνιζόμενος : POOR LIFE RACING BASTARD Hμερομηνία εγγραφής : 08/09/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 15:50 | |
| pragmatika douleuei xarti .. opoios filos endiaferete gia egatastash bazzaz sthn athina as steilei pm | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
Hμερομηνία εγγραφής : 13/12/2008
| |
| |
T.R.E Full gixxer
Όνομα: : Νίκος
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 16:51 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
Όνομα: : Νασος Τόπος : Περιστερι-Αθηνα Ηλικία : 46 Αριθμός μηνυμάτων : 6282 Αγωνιζόμενος :
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:00 | |
| | |
|
| |
nikosR1 Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 164 Αγωνιζόμενος : με το ματι.... Hμερομηνία εγγραφής : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:05 | |
| στην πιστα πριν 2 βδομαδες μας ειπαν οτι υπαρχουν 2 ατομα που το τοποθετουν στην αθηνα μονο, και πως παιρνουν 300 ευρω..ειναι η ταριφα λεει... μαλιστα για το κιτακι ειπαν τιμη 1300 ( αν θυμαμαι καλα) και πως κανουν 20% εκπτωση αυτη την περιοδο.... αλλα απο ebay με 650 ευρω το βρισκεις... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
Τόπος : Αθήνα Αριθμός μηνυμάτων : 5824 Αγωνιζόμενος : Του καφέ! Hμερομηνία εγγραφής : 29/11/2008
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:19 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:23 | |
| | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:26 | |
| | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:27 | |
| | |
|
| |
nikosR1 Normal gixxer
Όνομα: : Νίκος Τόπος : Αιγάλεω Ηλικία : 37 Αριθμός μηνυμάτων : 164 Αγωνιζόμενος : με το ματι.... Hμερομηνία εγγραφής : 20/01/2010
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:35 | |
| xaxa...αμα το παρουμε δλδ και μεις ποιος θα βοηθησει στην τοποθετηση ? εννοειται κερασμα φαι ποτου μετα.... | |
|
| |
T.R.E Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:36 | |
| - nikosR1 έγραψε:
- xaxa...αμα το παρουμε δλδ και μεις ποιος θα βοηθησει στην τοποθετηση ? εννοειται κερασμα φαι ποτου μετα....
Δεν σε συμφέρει... :P :P Σοβαρά τώρα,το όλο θέμα ήταν ποιός θα μας έκανε κόλληση τιτανίου στην εξάτμιση Σάββατο μεσημέρι,εκεί είναι το όλο θέμα,να κολλήσεις το bung... Τα υπόλοιπα δεν είναι δύσκολα,απλώς χρονοβόρα...Αν έχεις και τα κατάλληλα εργαλεία και δεν προσπαθείς να το βάλεις με τα εργαλεία της μηχανής τότες είναι ακόμα πιο εύκολο... Το δύσκολο δεν είναι η τοποθέτηση,η ρύθμιση είναι... | |
|
| |
nasos-v Full gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:39 | |
| - T.R.E έγραψε:
- nikosR1 έγραψε:
- xaxa...αμα το παρουμε δλδ και μεις ποιος θα βοηθησει στην τοποθετηση ? εννοειται κερασμα φαι ποτου μετα....
Δεν σε συμφέρει... :P :P αν ειναι για φαι ερχομαι και εγω............... αλλα μαλλον καλητερα να δωσεις 300 παρα να μας ταισεις και ποτισεις.... | |
|
| |
nikosR1 Normal gixxer
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 17:49 | |
| καταλαβα..καλύτερα να σας ντυνουμε παρα να σας ταιζουμε :P | |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Τρι 16 Μαρ 2010, 21:29 | |
| εγω περναω σε οσους θελουν θεσσαλονικη κ το παραγγελνω κιολας..για τα περαστικα θελω 2 σαντουιτς ΠΡΑΣΑ ( για τους σαλονικιους) | |
|
| |
DrIoannis Hero gixxer
Αριθμός μηνυμάτων : 1742 Αγωνιζόμενος : το... πάλεψα. Hμερομηνία εγγραφής : 29/01/2009
| Θέμα: Απ: ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management Κυρ 04 Απρ 2010, 15:39 | |
| | |
|
| |
| ΒΑΖΖΑΖ Traction Control,Quickshifter και Fuel Management | |
|